Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bioloog in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bioloog in Belgium"

1 427 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Bioloog in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Bioloog in Belgium getoond.

Indeling van de "Bioloog" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Bioloog in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Bioloog"

Valuta: EUR
Volgens de gegevens van onze site het beroep Bioloog is meest betaalbaar in . Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 1600 eur. Vervolgens gaan Vlaams Gewest en Waals Gewest.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Data scientist. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 6385 eur. Op de tweede plaats staat Lab medewerker met het loon van 2800 eur en op de derde plaats staat QC Scientist met het loon van 1600 eur.

Aanbevolen vacatures

Apotheker-arts Klinisch Bioloog - Medisch Labo Bruyland
FAKB, België, BE
Algemeen Medisch Labo Bruyland is een hoog technologisch, sterk geautomatiseerd en geïnformatiseerd medisch laboratorium, onder leiding van een dynamisch team. Het labo werd in 1977 door klinisch bioloog Julien Bruyland opgericht, het team werd in 1997 aangevuld met Karen Bruyland en Sven Bruyland. Het laboratorium is actief binnen de verschillende domeinen van de klinische biologie, o.a. hematologie, stolling, chemie, microbiologie, toxicologie en is erkend voor gerechtelijke analysen. Medisch Labo Bruyland wenst zijn team te versterken en zoekt een polyvalente apotheker/arts klinisch bioloog. U komt terecht in een team van 4 klinisch biologen. U bent geneesheer/apotheker specialist erkend in de klinische biologie. U bent polyvalent met bijzondere interesse in microbiologie en moleculaire technieken. U hebt inzicht in kwaliteitsbeheer, certifiëring en accreditering U hebt interesse in patiënt gedreven laborganisatie U bent communicatief, constructief en computervaardig U hebt leidinggevende capaciteiten en bent in staat om uw medewerkers te motiveren/coachen. Verantwoordelijkheden U participeert aan en denkt mee over het beleid van het klinisch labo. U bent verantwoordelijk voor de opvolging van alle medische aspecten in het labo, inclusief medisch advies. Startdatum te bespreken Graag kandidatuur stelling met curriculum vitae via e-mail naar Voor bijkomende inlichtingen kan u ons bereiken via 056/22 68 82.
arts / apotheker specialist
FAKB, België, BE
Met een team van 350 artsen en 3100 medewerkers is het Jessa Ziekenhuis één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Het Jessa Ziekenhuis werkt nauw samen met haar netwerkpartnerziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Onze patiënten kunnen rekenen op een warm, veilig en kwalitatief zorgtraject dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën en aandacht heeft voor vooruitstrevende therapieën. Jessa biedt uitdagende loopbaan-perspectieven en concrete groeikansen. In het kader van de verdere uitbouw van de dienst klinisch laboratorium wenst de beheerder over te gaan tot de aanwerving van een klinisch bioloog (microbiologie). Omschrijving Tot het takenpakket behoort: het mee leiding geven aan de diensten microbiologie en moleculaire microbiologie; het verzorgen van de permanenties binnen de afdeling microbiologie; deel uitmaken van een wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie; de participatie in het team ziekenhuishygiëne en de antibioticabeleidsgroep van het ziekenhuis; adviseren van collega’s specialisten en huisartsen met betrekking tot diagnose en therapie van infectieziekten in samenwerking met de infectiologen; het deelnemen aan de raadpleging van de Jessa Travel Clinic; het mee leiding geven aan het fertiliteitslaboratorium; het mee leiding geven aan de biobank. Van de kandidaat wordt het volgende profiel verwacht: arts / apotheker specialist in de klinische biologie (of in het laatste jaar van de opleiding); master in de ziekenhuishygiëne; bij voorkeur meerdere jaren medische microbiologie tijdens de opleiding klinische biologie of relevante werkervaring in de medische microbiologie; bereid zijn om eventueel noodzakelijke bijkomende opleidingen te volgen constructieve ingesteldheid; ambitie om de dienst verder uit te bouwen; wetenschappelijke interesse; communicatieve vaardigheden; Wij bieden ​ Voltijdse arbeidsovereenkomst Loonvoorwaarden Te bespreken Wens je meer financiële details? Neem dan contact op met ons. Wij voorzien je graag van meer informatie De startdatum wordt in onderling overleg vastgelegd. ​De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen vóór 1 augustus 2020, aangetekend toe te komen bij: dhr. Roel Cleenders, voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt. Telefonische inlichtingen worden verstrekt door: Dr. K. Magerman, waarnemend laboratoriumdirecteur, tel. 011 33 82 00, Verlenging afsluitingsdatum voor indienen kandidaturen tot 1 augustus 2020 , zie pdf.
Medisch Centrum voor Huisartsen Leuven - Klinisch Bioloog
FAKB, Wezembeek-Oppem, Halle-Vilvoorde
Medisch Centrum voor Huisartsen Leuven - Klinisch Bioloog zoekt een klinisch bioloog Vlotte en laagdrempelige dienstverlening op verwijzing van huisarts en specialist. Dat is MCH. Het Medisch Centrum voor Huisartsen, met vestigingen te Leuven en Wezembeek-Oppem, ondersteunt de dagelijkse huisartsenpraktijk via een aanbod op 3 pijlers: een polikliniek, waar diverse arts-specialisten consulteren en medische beeldvorming voorzien is; een eigen labo; een platform voor vorming, netwerking en niet-medische dienstverlening ter ondersteuning van huisartsen. De laboratoriumactiviteit van MCH situeert zich binnen de domeinen microbiologie, hematologie en klinische chemie. Wil jij als klinisch bioloog bijdragen aan degelijke patiëntenzorg, via kwalitatieve, betrouwbare en efficiënte laboanalyses en via een gerichte rapportering en advies aan de huisarts? Hou je van bruggen bouwen met de eerste lijn en van directe communicatielijnen? Voel je je thuis in een ‘no nonsense’ omgeving waar men elkaar kent, waar een professioneel team van laboratoriummedewerkers jou ondersteunt in je werkzaamheden? Dan is werken bij MCH wellicht iets voor jou Wij zoeken momenteel een Je bent arts of apotheker klinisch bioloog met bijzondere interesse voor microbiologie en infectieuze serologie. Ervaring/interesse in moleculaire technieken is een pluspunt Je werkt graag zelfstandig en in teamverband. Je hebt een kwaliteitsgerichte ‘mindset’ en weet dit over te brengen naar anderen. Je communiceert vlot en professioneel met huisartsenverwijzers, de klinisch biologen en de laboratoriummedewerkers. Je bent medisch eindverantwoordelijke voor (een deel van) de laboratoriumresultaten. Je werkt op verwijzing van huisartsen of specialisten werkzaam in onze polikliniek Je bewaakt dat laboratoriumanalyses kwalitatief, betrouwbaar en efficiënt verlopen. Je neemt, samen met het team van klinisch biologen en de laboratoriumdirecteur, de dagelijkse organisatie van het MCH-labo op. Je rapporteert aan de laboratoriumdirecteur. Je hebt oog voor kwaliteit, kwaliteitsverbetering en innovatie. Je maakt dit concreet in projecten of procesoptimalisaties en je draagt dit uit binnen het team. Je maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. Samenwerkingsovereenkomst onder zelfstandig statuut. Percentage tewerkstelling: bij voorkeur voltijds doch kan in onderling overleg. Bezorg je CV en motivatie bij voorkeur via email: vacaturesmchlvwo.be ; schriftelijk t.a.v. Dr. Tom De Baere, Maria Theresiastraat 63A, 3000 Leuven. Heb je nog vragen, dan kan je contact opnemen met de laboratoriumdirecteur Eric De Schouwer (016/310173 – eric.deschouwermchlvwo.be ) Sfeerbeelden en getuigenissen van collega's?
Arts of Apotheker gespecialiseerd in klinische biologie met een focus op hematologie, Réf. : IH[]
CLINIQUES UNIVERSITAIRES SAINT LUC, Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel Hoofdstad, Woluwe- ...
09/06/2021 | Belgique (BE) : Arr. de Bruxelles-Capitale / Arr. van Brussel-Hoofdstad | 1 POSTES ID du poste vacant: 1420003 Gestion des vacances d’emploi: MTQyMDAwMyAy Date de la dernière candidature: 02/05/2021 Informations sur le poste Description du poste De dienst Hematologische Biologie van de Cliniques Universitaires Saint Luc in Brussel is op zoek naar een Arts of Apotheker gespecialiseerd in klinische biologie met een focus op hematologie, om ons team te versterken De laboratoriumafdeling van het CUSL heeft een paramedisch team van 200 FTE onder toezicht van 16 gespecialiseerde artsen of apotheker-biologen die in een zeer technische omgeving werken. Tweeduizend bestanden/dag worden 24 uur per dag, 7 dagen per week verwerkt. De afdeling hematologische biologie omvat de volgende sectoren: - Geautomatiseerde hematologie, cytologie en flow cytometrie - Geautomatiseerde en gespecialiseerde hemostase (hemofilie referentiecentrum) - Erytrocytenimmunologie en bloedbank (ISO 9001-certificaat) - Leukocyte bloedplaatjes immunologie (EFI-accreditatie) - Oncologische moleculaire biologie (NGS) - Coördinatie van hematopoëtische stamceltransplantaties Hematologische biologen beschikken over een grote deskundigheid op deze verschillende gebieden en hebben de meest geavanceerde technieken ontwikkeld. Zij werken nauw samen met de verschillende klinische afdelingen van het CUSL via multidisciplinaire bijeenkomsten en onderzoeksprojecten, en met de faculteit Geneeskunde. Beschrijving van uw belangrijkste verantwoordelijkheden: - Toezicht houden op de morfologie en cytometrie sector - Deelnemen aan de organisatie en het beheer van de verschillende sectoren van het departement - Deelnemen aan de verschillende multidisciplinaire onco-hematologische overlegvergaderingen en communiceren met de voorschrijvende artsen - De opleiding van assistenten klinische biologie verzorgen - Deelnemen aan kwaliteitsbeheer en opvolging volgens de ISO15189 norm - Deelnemen aan de supervisie op wachtrol in hematologische biologie , https://youtu.be/TmU1W2kV6u0 - Arts of apotheker Bioloog - Gedegen kennis in hematologie - Ervaring in morfologie is wenselijk en geniet de voorkeur - Een masterdiploma in transfusiegeneeskunde is een pluspunt - Vertrouwd met de ISO15189 norm - Geaccrediteerd zijn en accreditatie behouden - Goede interpersoonlijke en leidinggevende vaardigheden. - Gevoel van verantwoordelijkheid en autonomie - Goede communicatieve vaardigheden en graag werken in een team - Nauwkeurig, georganiseerd, nauwgezet, in staat om duidelijke richtlijnen te geven en op de juiste manier te delegeren. Spécificité du poste - Statuut in loondienst - Vast contract, voltijds (11/11) - Startdatum: zo spoedig mogelijk Alle verdere informatie over de functie kan ook worden verkregen bij Véronique DENEYS (02/764 67 11) Situation géographique de l'emploi
Klinisch bioloog - voltijds
FAKB, België, BE
Met een team van 350 artsen en 3130 medewerkers is het Jessa Ziekenhuis één van de grootste ziekenhuizen in Vlaanderen. Het Jessa Ziekenhuis werkt nauw samen met haar netwerkpartnerziekenhuizen en is lid van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Onze patiënten kunnen rekenen op een warm, veilig en kwalitatief zorgtraject dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën en aandacht heeft voor vooruitstrevende therapieën. Jessa biedt uitdagende loopbaanperspectieven en concrete groeikansen. In het kader van de verdere uitbouw van de dienst klinisch laboratorium wenst de beheerder over te gaan tot de aanwerving van : Klinisch Bioloog (m/v) - voltijds een voltijdse betrekking op zelfstandige basis in associatie met de andere klinisch biologen van het ziekenhuis Tot het takenpakket behoort: het mee leidinggeven aan de diensten scheikunde (corelab, toxicologie) en serologie het opvolgen en uitbouwen van de POCT-activiteiten binnen het ziekenhuis het verzorgen van de permanenties binnen de bovenstaande afdelingen deel uitmaken van een wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie het opvolgen en uitbouwen van de informatica van het klinisch laboratorium het opvolgen en uitbouwen van het kwaliteitssysteem van het klinisch laboratorium arts / apotheker specialist in de klinische biologie (of in het laatste jaar van de opleiding) meerdere jaren scheikunde tijdens de opleiding klinische biologie of relevante werkervaring in de scheikunde bijzondere interesse in POCT ervaring met accreditatie en kwaliteitssystemen in de context van klinische laboratoria ruime ervaring met informatica in de context van klinische laboratoria (oa. LIS-systemen, Excel) bereid zijn om eventueel noodzakelijke bijkomende opleidingen te volgen constructieve ingesteldheid ambitie om de dienst verder uit te bouwen wetenschappelijke interesse communicatieve vaardigheden De startdatum wordt in onderling overleg vastgelegd. De kandidaturen met uitgebreid curriculum vitae dienen vóór 24 mei 2021 aangetekend toe te komen bij: dhr. Roel Cleenders, voorzitter Jessa Ziekenhuis, Salvatorstraat 20 te 3500 Hasselt Telefonische inlichtingen worden verstrekt door:
Klinisch bioloog (Histocompatibiliteit en Immunogenetica)
Rode Kruis Vlaanderen, Mechelen
Klinisch bioloog (Histocompatibiliteit en Immunogenetica) Het Laboratorium voor Klinische Biologie Rode Kruis-Vlaanderen beschikt als hoog-technologisch laboratorium over de nieuwste testapparatuur, een uitgebreid technisch en medisch team en een uitgebouwd kwaliteitssysteem. Ook in onderzoek, ontwikkeling en opleiding bieden we topkwaliteit. Rode Kruis-Vlaanderen zoekt voor zijn activiteitencentrum HILA (Histocompatibiliteit en Immunogenetica laboratorium) te Mechelen een enthousiaste klinisch bioloog met expertise in orgaan- en stamceltransplantatie, HLA-geassocieerde aandoeningen en immunohematologie of althans bereid zich hierin te bekwamen. Functiebeschrijving Je bent, samen met je collega klinisch biologen, verantwoordelijk voor de opvolging van alle medische aspecten, inclusief klinisch advies, binnen je expertisegebied. Hierbij word je ondersteund door een operationeel team; Je houdt toezicht op de continue borging van de laboratoriumprocessen; Je waarborgt, samen met je collega klinisch biologen, de medische permanentie binnen HILA door middel van een telefonische 7/24 permanentie; Je participeert aan de transplantatievergaderingen als vertegenwoordiger van Dienst voor het Bloed; Je volgt de wetgeving inzake transplantatie en klinische biologie nauwgezet op; Je schoolt je continu bij en volgt de recente ontwikkelingen in je vakgebied op teneinde bij te dragen aan het in stand houden van een state-of-the-art laboratorium; Je ondersteunt proactief de continue ontwikkeling en verbetering van het kwaliteitssysteem, alsook opvolging van relevante kwaliteitsindicatoren en rapportage naar de laboratoriumleiding; Je beschikt over het diploma van Arts of Apotheker, aangevuld met de specialisatie Klinische Biologie; Je hebt inzicht in kwaliteitsbeheer, certificering en accreditering; Je bent bereid om continu bij te scholen; Je bent proactief en beschikt over leidinggevende capaciteiten; Je kan zelfstandig werken maar werkt ook graag in een team; Je bent resultaatgericht, stressbestendig en durft de nodige beslissingen te nemen; Je bent bereid deel te nemen aan een wachtsysteem; Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid (Nederlands, Engels). Ons aanbod Een marktconform renumeratiepakket in functie van uw ervaring incl. bedrijfswagen; Een boeiende, uitdagende en gevarieerde functie in ons Laboratorium voor Klinische Biologie waarin je kan groeien binnen een internationaal gericht expertise gebied; Een collegiale en aangename werkomgeving. Contacteer Rode Kruis-Vlaanderen telefonisch via 015 443 447
Hoofd laboratoriumtechnoloog
Rode Kruis Vlaanderen, Gent
De Dienst voor het Bloed van Rode Kruis-Vlaanderen is een professionele organisatie waarin kwaliteit, veiligheid en efficiëntie de sleutelwoorden zijn. De Dienst voor het Bloed is de belangrijkste speler voor het inzamelen en het voorzien van de continue bevoorrading van voldoende en veilige bloedproducten aan het merendeel van de ziekenhuizen in Vlaanderen. De bloedbanklaboratoria spelen een zeer belangrijke rol in de bevoorrading van bloedproducten van de universitaire ziekenhuizen van Gent, Brussel en Leuven. In de bloedbankbanklaboratoria worden immunohematologische testen uitgevoerd voornamelijk op patiëntenstalen. Deze onderzoeken gebeuren via serologische technieken en met geautomatiseerde systemen volgens het kwaliteitsmanagementsysteem. Momenteel zijn we op zoek naar een hoofdlaborant voor de operationele aansturing van de bloedbanklaboratoria van Brussel en van Gent op zoek naar een hoofd Labo. Functiebeschrijving Je bent lid van de laboleiding samen met de kwaliteitscoördinator en de klinische biologen en je rapporteert hiërarchisch aan de coördinerende klinisch bioloog van de dienst Diagnostiek van de Dienst voor het Bloed. Je neemt de dagelijkse leiding inzake operationele werkzaamheden in het Bloedbanklaboratorium Brussel (BLB) en in het bloedbanklaboratorium Gent (BLG) voor jouw rekening en je staat in voor: Het verzekeren van de dagelijkse goede werking van het labo alsook het bewaken van de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de laboresultaten; Inspirerend en motiverend leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers in het labo; De planning van uit te voeren analyses door het opstellen van de dienstregeling, taakverdeling en verlofplanning van de medewerkers met het oog op het bewaken van de afgesproken dienstverlening, productiviteit en continuïteit. In functie van de continuïteit ben je zelf inzetbaar om testen uit te voeren. De opvolging van de opleiding en van de competentie van de medewerkers; Het uitvoeren van functioneringsgesprekken; Het in goede banen leiden van het voorraadbeheer van verbruiksgoederen inclusief kwaliteitscontroles; Het continu verbeteren van processen en procedures waarvan toepassing in overleg met hoofdlaboranten van de andere laboratoria binnen Diagnostiek met het oog op uniformiseren van de procedures; Inschrijving, opvolging en rapportering van externe kwaliteitscontroleprogramma’s alsook opvolgen van gepaste acties in overleg met de kwaliteitscoördinator en de klinisch biologen; Het opnemen van een belangrijke rol bij het onderhouden van het kwaliteitssysteem met ISO 15189 accreditatie; Het opvolgen van non-conformiteiten en formuleren van acties in overleg met de kwaliteitscoördinator en met de klinische biologen; Het onderhouden van contacten met de diverse stakeholders (opdrachtgevers, leveranciers, …); Het borgen van de goede werking van de gebruikte toestellen door afspreken en opvolgen van preventieve en correctieve onderhouden door de leveranciers; Het nakijken van bijsluiters en voor het bijsluiterbeheer; Het opvolgen van de koelsystemen en de afhandeling van alarmen; Het bijdragen aan ontwikkeling en toepassing van nieuwe methoden; Deelname aan overleg (personeelsvergaderingen, overleg laboleiding, transfusiecomités,…); Het opstellen van het budget en de planning van investeringen. Je beschikt over een bacheloropleiding medische laboratoriumtechnologie en/of een ‘erkenning MLT’ of master in de Biomedische Wetenschappen, Biologie of bio-ingenieur; Je hebt minstens 5 jaar lab technische ervaring. Ervaring in een operationeel leidinggevende functie is een pluspunt; Je blinkt uit in plannen en organiseren; Je beschikt over sterke leiderschapskwaliteiten die je in staat stellen om effectief te zijn in changemanagement en doortastend op te treden in je dagelijkse management; Je hebt een uitgesproken interesse in softwaretoepassingen en courante softwarepakketten hebben voor jou weinig geheimen; Je geeft leiding aan het team met als voornaamste doel het behalen van de vooropgestelde doelstellingen met het oog op wederzijds respect en welzijn van de medewerkers; Talenkennis: Nederlands, noties van het Engels en van het Frans. Ons aanbod Een uitdagende functie in een collegiale en aangename werkomgeving; Marktconforme voorwaarden en een ruim pakket aan extralegale voordelen; Voltijdse functie; Contract van onbepaalde duur. Plaats van tewerkstelling ​​​​​Brussel en Gent maar bereid om zich omwille van permanentie of overlegmomenten ook te verplaatsen naar andere tewerkstellingsplaatsen. Contacteer Rode Kruis-Vlaanderen telefonisch via 015 443 447
Wetenschappelijk expert ¿ Vigilantie bloed en weefsels (Ondersteuning FAGG - DG Post)
BELGISCHE VERENIGING VOOR VOLKSGEZONDHEID ASSOCIATION BELGE DE SANTÉ PUBLIQUE, België, BE
Wetenschappelijk expert ¿ Vigilantie bloed en weefsels (Ondersteuning FAGG - DG Post) (m/v) Geactualiseerd op 23 april 2021via BELGISCHE VERENIGING VOOR VOLKSGEZONDHEID-ASSOCIATION BELGE DE SANTÉ PUBLIQUE Je ondersteunt het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten en meer specifiek de eenheid Menselijk lichaamsmateriaal van het Directoraat-generaal POST vergunning Je coördineert het beleid m.b.t de afname en/of de toediening van bloed of menselijk lichaamsmateriaal in de bloed-, weefselinstellingen en ziekenhuizen. Je volgt de gerapporteerde incidenten op en evalueert de gegevens. Je raadpleegt eveneens de literatuur en experten en stelt een rapport op. Je geeft een kritische beoordeling en formuleert aanbevelingen. Je hebt regelmatig contacten met inspectiediensten en andere. Je verleent wetenschappelijk advies en neemt deel aan het opstellen van regulatoire en technische adviezen. Je neemt deel aan nationale en internationale vergaderingen. Je bent het referentiepunt voor je expertisegebied en stelt je kennis ter beschikking van het FAGG en andere diensten binnen de gezondheidszorg. Je volgt de ontwikkelingen op je vakgebied, overziet nieuwe ontwikkelingen in de volksgezondheid (opkomst van virussen,¿) en schat de mogelijke effecten in voor de veiligheid van de producten en de ontvangende patiënt. Profiel Arts, bij voorkeur klinisch bioloog Min. 8 jaar professionele ervaring, ervaring in beleidsondersteuning m.b.t. volksgezondheid is een pluspunt Goede kennis in het domein van bloed, cellen en weefsels Uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden Aansturen van projecten Talenkennis : uitstekende kennis van het Nederlands en Frans; en van de Engelse taal Gedragsgerichte competenties : integreren van informatie; adviseren; initiatief; samenwerking; integer en objectief; zich ontwikkelen; stressbestendig Talenkennis Frans : Goed Nederlands : Goed Engels : Middelmatige Naam van de werkgever Opgelet Het is niet nodig om Actiris te contacteren voor deze werkaanbieding. De vacature werd opgesteld door de werkgever. Actiris is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan en eventuele inbreuken tegen de wetgeving. Toch een opmerking over deze werkaanbieding? Aarzel dan niet om Actiris in te lichten.
Klinisch bioloog (Histocompatibiliteit en Immunogenetica)
FAKB, Mechelen
Klinisch bioloog (Histocompatibiliteit en Immunogenetica) Algemeen Plaats: Mechelen, BE Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen Het Laboratorium voor Klinische Biologie Rode Kruis-Vlaanderen beschikt als hoog-technologisch laboratorium over de nieuwste testapparatuur, een uitgebreid technisch en medisch team en een uitgebouwd kwaliteitssysteem. Ook in onderzoek, ontwikkeling en opleiding bieden we topkwaliteit. Rode Kruis-Vlaanderen zoekt voor zijn activiteitencentrum HILA (Histocompatibiliteit en Immunogenetica laboratorium) te Mechelen een enthousiaste klinisch bioloog met expertise in orgaan- en stamceltransplantatie, HLA-geassocieerde aandoeningen en immunohematologie of althans bereid zich hierin te bekwamen. Functiebeschrijving Je bent, samen met je collega klinisch biologen, verantwoordelijk voor de opvolging van alle medische aspecten, inclusief klinisch advies, binnen je expertisegebied. Hierbij word je ondersteund door een operationeel team; Je houdt toezicht op de continue borging van de laboratoriumprocessen; Je waarborgt, samen met je collega klinisch biologen, de medische permanentie binnen HILA door middel van een telefonische 7/24 permanentie; Je participeert aan de transplantatievergaderingen als vertegenwoordiger van Dienst voor het Bloed; Je volgt de wetgeving inzake transplantatie en klinische biologie nauwgezet op; Je schoolt je continu bij en volgt de recente ontwikkelingen in je vakgebied op teneinde bij te dragen aan het in stand houden van een state-of-the-art laboratorium; Je ondersteunt proactief de continue ontwikkeling en verbetering van het kwaliteitssysteem, alsook opvolging van relevante kwaliteitsindicatoren en rapportage naar de laboratoriumleiding; Je beschikt over het diploma van Arts of Apotheker, aangevuld met de specialisatie Klinische Biologie; Je hebt inzicht in kwaliteitsbeheer, certificering en accreditering; Je bent bereid om continu bij te scholen; Je bent proactief en beschikt over leidinggevende capaciteiten; Je kan zelfstandig werken maar werkt ook graag in een team; Je bent resultaatgericht, stressbestendig en durft de nodige beslissingen te nemen; Je bent bereid deel te nemen aan een wachtsysteem; Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid (Nederlands, Engels). Ons aanbod Een marktconform renumeratiepakket in functie van uw ervaring incl. bedrijfswagen; Een boeiende, uitdagende en gevarieerde functie in ons Laboratorium voor Klinische Biologie waarin je kan groeien binnen een internationaal gericht expertise gebied; Een collegiale en aangename werkomgeving.
Klinisch Bioloog - Bloedbanklabs
Rode Kruis Vlaanderen, Mechelen
Het laboratorium voor klinische biologie maakt deel uit van de Dienst voor het Bloed van Rode Kruis-Vlaanderen. De dienst voor het Bloed is een professionele organisatie met de inzameling, verwerking en distributie van bloedproducten als kerntaak. Haar laboratoria zijn in nauwe samenwerking met diverse ziekenhuizen een belangrijke speler in het domein van bloedtransfusie, orgaan- en stamceltransplantatie. Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie zijn onze absolute prioriteit. Onze hoogtechnologische laboratoria beschikken over de nieuwste testapparatuur, een uitgebreid technisch en medisch team en een uitgebouwd kwaliteitssysteem. Ook in onderzoek, ontwikkeling en opleiding willen we topkwaliteit bieden. Rode Kruis-Vlaanderen zoekt voor zijn laboratorium enthousiaste klinisch biologen met expertise in immunohematologie, transplantatie-immunologie of bloedoverdraagbare infecties of althans bereid zich hierin te bekwamen. Functiebeschrijving Je bent als klinisch bioloog medisch inhoudelijk verantwoordelijk voor de medische laboratoria van je werkgebied. Je waakt er over dat de vooropgestelde doelstellingen op medisch inhoudelijk vlak worden bereikt. Hierbij word je ondersteund door een operationeel team, biomedisch experten en ervaren klinisch biologen; Je houdt toezicht op de continue borging van de laboprocessen; Je bent, samen met je collega klinisch biologen, verantwoordelijk voor de opvolging van alle medische aspecten, inclusief klinisch advies, binnen je expertisegebied; Je waarborgt, samen met je collega klinisch biologen, de medische permanentie binnen de Dienst voor het Bloed door middel van een telefonische 7/24 permanentie; Je participeert aan de transfusiecomités als vertegenwoordiger van de Dienst voor het Bloed; Je volgt de wetgeving inzake transfusie, transplantatie en klinische biologie nauwgezet op; Je volgt de recente ontwikkelingen in je vakgebied op teneinde bij te dragen aan het in stand houden van een state-of-the-art labo. Je schoolt je continu bij in transfusiegeneeskunde en/of transplantatie-immunologie en/of transfusie/transplantatie overgedragen aandoeningen; Je streeft een maximale risicobeheersing na en houdt het kwaliteitssysteem in stand; Je ondersteunt proactief de continue ontwikkeling en verbetering van het kwaliteitssysteem, met o.a. actieve participatie in generatie en opvolging van relevante kwaliteitsindicatoren en rapportage naar de laboleiding; Je beschikt over het diploma van Arts of Apotheker, aangevuld met de specialisatie Klinische Biologie; Een aanvullende opleiding immunohematologie-transfusiegeneeskunde is een plus; Je hebt inzicht in kwaliteitsbeheer, certificering en accreditering; Je bent bereid om continu bij te scholen; Je bent proactief en beschikt over leidinggevende capaciteiten; Je bent resultaatgericht en durft de nodige beslissingen te nemen; Je beheerst het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een plus. Ons aanbod Een marktconform remuneratiepakket in functie van uw ervaring; Een boeiende functie in onze laboratoria klinische biologie; Carrièreperspectieven binnen de Dienst voor het Bloed; Voltijdse tewerkstelling. Een 80% tewerkstelling is ook bespreekbaar. Plaats van tewerkstelling ​​​​​Hoofdtewerkstellingsplaats in één van onze bloedbanklaboratoria te Leuven, Brussel en Gent, maar bereid om zich omwille van permanentie of overlegmomenten ook te verplaatsen naar andere tewerkstellingsplaatsen. Contacteer Rode Kruis-Vlaanderen telefonisch via 015 443 447
auditor (BE)
Vinçotte, West-Vlaanderen (Provincie), België, Vlaanderen
Als Auditor Food Transformation, kom je terecht in een team van experten in de voedingsindustrie, dat zich elke dag inzet voor een steeds veiligere & efficiëntere samenleving. Binnen de voedingsindustrie werken we voor klanten in de primaire sector, de secundaire of transformatie sector en de tertiaire of retail sector. Onze klanten situeren zich over heel België, maar we houden zoveel mogelijk rekening met jouw regio bij het inplannen van audits. Je bent verantwoordelijk voor het inspecteren & controleren van onze klanten m.b.t. hun implementatie van belangrijke kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden, zoals BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000 en autocontrole. Samen met het back office team, plan je de audits in en bereid je deze voor. Na een grondige audit on site bij onze klanten, lever je en grondig rapport af. Je voert zelfstandig de audits uit bij de klanten en schrijft bijgaand een gefundeerd verslag. Je kan steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. Je ontmoet hen op regelmatige tijdstippen om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast ondersteunt Vinçotte jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven training en stage, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat. Diploma: Je beschikt over een Master Biochemie, Bio-Ingenieur, Industrieel Ingenieur, Dierenarts, Bioloog … Ervaring: Je beschikt over minimum 10 jaar ervaring als QA/QM in een productieomgeving, dus je hebt een grondige kennis van de normen BRC en/of IFS, autocontrole, enz Je beschikt over ervaring in min. 2 van de volgende subsectoren van de voedingsindustrie: vlees, dranken, zuivel, eiproducte Persoonlijke Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Auditor Food Secundair (BE)
Vinçotte, West-Vlaanderen (Provincie), België, Vlaanderen
Als Auditor Food Transformation, kom je terecht in een team van experten in de voedingsindustrie, dat zich elke dag inzet voor een steeds veiligere & efficiëntere samenleving. Binnen de voedingsindustrie werken we voor klanten in de primaire sector, de secundaire of transformatie sector en de tertiaire of retail sector. Onze klanten situeren zich over heel België, maar we houden zoveel mogelijk rekening met jouw regio bij het inplannen van audits. Je bent verantwoordelijk voor het inspecteren & controleren van onze klanten m.b.t. hun implementatie van belangrijke kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden, zoals BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000 en autocontrole. Samen met het back office team, plan je de audits in en bereid je deze voor. Na een grondige audit on site bij onze klanten, lever je en grondig rapport af. Je voert zelfstandig de audits uit bij de klanten en schrijft bijgaand een gefundeerd verslag. Je kan steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. Je ontmoet hen op regelmatige tijdstippen om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast ondersteunt Vinçotte jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven training en stage, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat. Diploma: Je beschikt over een Master Biochemie, Bio-Ingenieur, Industrieel Ingenieur, Dierenarts, Bioloog … Ervaring: Je beschikt over minimum 10 jaar ervaring als QA/QM in een productieomgeving, dus je hebt een grondige kennis van de normen BRC en/of IFS, autocontrole, enz Je beschikt over ervaring in min. 2 van de volgende subsectoren van de voedingsindustrie: vlees, dranken, zuivel, eiproducte Persoonlijke Originele vacature is te vinden op StepStone.be – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan https://bit.ly/2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be
Apotheker-arts Klinisch Bioloog - Militair Ziekenhuis Neder-over-Heembeek
FAKB, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Apotheker-arts Klinisch Bioloog - Militair Ziekenhuis Neder-over-Heembeek Algemeen Vacature voor een arts of apotheker klinisch bioloog die 35uur per week op zelfstandige basis zal tewerkgesteld worden binnen het klinisch laboratorium van het Militair Ziekenhuis te Neder-over-Heembeek. Het klinisch laboratorium staat in voor de analyse van klinische stalen die voornamelijk afkomstig zijn van de brandwondenpatiënten, kandidaat- en actieve militairen Polyvalent inzetbaar binnen de verschillende disciplines Goede kennis van de tweede landstaal Kennis van het kwaliteitssysteem binnen het klinisch laboratorium Leidinggevend, communicatief en plichtsbewust Kan goed werken in teamverband Verantwoordelijkheden Staat in voor de dagelijkse dienstverlening binnen het klinisch laboratorium en helpt mee de kwaliteit hiervan te verzekeren Wordt ingeschakeld in het wachtsysteem U wordt betrokken bij de opleiding en verdere bijscholing van de medisch laboratorium technologen U werkt mee aan het behoud van de BELAC-accreditatie van onze NRC-activiteit Indien u nog vragen heeft, kan dit ook via mail naar hetzelfde adres.
AML Ardooie - Apotheker/arts - Klinisch Bioloog
FAKB, België, BE
AML Ardooie - Apotheker/arts - Klinisch Bioloog Het Algemeen Medisch Laboratorium West is al 10-tallen jaren een gevestigde waarde binnen de klinisch biologie in België, dankzij de uitgebreide waaier aan testen en analysemethoden, met oog voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. AML West maakt deel uit van een netwerk van laboratoria met vestigingen verspreid over heel Vlaanderen (Antwerpen, Ardooie en Genk). Ons enthousiast team van klinisch biologen in Ardooie is op zoek naar een collega Verantwoordelijkheden U staat in voor de dagelijkse dienstverlening en geeft medisch advies over laboresultaten aan huisartsen en collega-specialisten. U denkt mee over de organisatie van het laboratorium en helpt de kwaliteit te verzekeren. U zorgt voor de implementatie en validatie van nieuwe en innovatieve technieken. U bent afgestudeerd (of gaat binnenkort afstuderen) als arts- of apotheker-klinisch bioloog. U hebt interesse in de verschillende deelgebieden van de klinische biologie en bent polyvalent inzetbaar. U hebt kennis van het kwaliteitssysteem (ISO, BELAC) binnen het laboratorium. U bent een teamplayer met aandacht voor de organisatie en coördinatie van uw afdeling. U beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent communicatief sterk en plichtsbewust. U beheerst het Nederlands (kennis van het Frans en Engels zijn een pluspunt). De functie is bij voorkeur voltijds (90%).
Apotheker/arts klinisch bioloog - AML Antwerpen
FAKB, Antwerpen
Apotheker/arts klinisch bioloog - AML Antwerpen Het Algemeen Medisch Laboratorium (A.M.L.) is al 10-tallen jaren een gevestigde waarde binnen de klinisch biologie in België, dankzij de zeer uitgebreide waaier aan testen en analysemethoden, met oog voor een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. A.M.L is met haar vestigingen in Antwerpen, Ardooie/Brugge en Genk sterk vertegenwoordigd in Vlaanderen. Naast routine klinisch biologische analyses op humane en veterinaire stalen, heeft de hoofdvestiging in Antwerpen ook een erkenning voor gerechtelijke analyses en een sterke specialisatie in arbeidsgeneeskundige analyses. Daarnaast voert het labo ook analyses uit in het kader van klinische studies. Ons enthousiast team van klinisch biologen in Antwerpen is op zoek naar een collega Verantwoordelijkheden ​U staat in voor de dagelijkse dienstverlening en geeft medisch advies over laboresultaten aan huisartsen en collega-specialisten. U denkt mee over de organisatie van het laboratorium en helpt de kwaliteit te verzekeren. U zorgt voor de implementatie en validatie van nieuwe en innovatieve technieken. U bent afgestudeerd (of gaat binnenkort afstuderen) als arts- of apotheker-klinisch bioloog. U hebt interesse in de verschillende deelgebieden van de klinische biologie en bent polyvalent inzetbaar. Bijzondere interesse voor de vakgebieden microbiologie, immunologie en/of chemie/toxicologie zijn een meerwaarde. U hebt kennis van het kwaliteitssysteem (ISO, BELAC) binnen het laboratorium. U bent een teamplayer met aandacht voor de organisatie en coördinatie van uw afdeling. U beschikt over leidinggevende capaciteiten, bent communicatief sterk en plichtsbewust. U beheerst het Nederlands (kennis van het Frans en Engels zijn een pluspunt). De functie is bij voorkeur voltijds (90%).
UZ Leuven - Klinisch Bioloog Hematologie
FAKB, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Nijvel, Louvain
Ziekenhuis, Universitair Ziekenhuis (UZ) Situering De Universitaire Ziekenhuizen Leuven (UZ Leuven) beschikt over ongeveer 2000 bedden en profileert zich als Europees centrum voor topgeneeskunde, ontwikkelingsgeneeskunde en klinisch onderzoek. De dienst Laboratoriumgeneeskunde ondersteunt de zorgverlening binnen UZ Leuven met een hoge klinische activiteit in de verschillende domeinen binnen klinische biologie. We zoeken een medisch staflid voor versterking van de dienst hematologie binnen Laboratoriumgeneeskunde. Wat je functie inhoudt Je staat samen met de andere klinisch biologen hematologie in voor de dagelijkse supervisie van de hematologische resultaten (celtellers, cytomorfologie, flowcytometrie, hematologische biochemie, moleculaire diagnostiek) Je participeert mee in een wachtsysteem volgens een beurtrol met de andere klinisch biologen hematologie Je krijgt de kans om je te verdiepen in de hematologie, in het bijzonder in de hematologische biochemie, rode bloedcel pathologie en flowcytometrie. Je werkt mee aan de verdere implementatie van laboratoriumautomatisatie. Je wordt betrokken in het onderwijs van de dienst Laboratoriumgeneeskunde met begeleiding van studenten, co-assistenten en assistenten klinische biologie. Je werkt mee in dagelijkse werking volgens de ISO 15189 vereisten. Wat wij vragen Je bent Arts of Apotheker Klinisch Bioloog of kandidaat-specialist in de klinische biologie, met een bijzondere interesse in de hematologie. Je hebt minimum twee jaar ervaring in de hematologie (als assistent). Je bent bereid om eventueel bijkomende opleidingen te volgen. Je hebt een sterke wetenschappelijke interesse; een doctoraat is een meerwaarde. Je beschikt over goede leidinggevende capaciteiten en weet medewerkers te stimuleren. Je bent sterk op communicatief vlak en kan een goede brugfiguur zijn tussen diverse disciplines Je bent stressbestendig en hebt oog voor deadlines en prioriteiten. Ervaring met projectmanagement is een meerwaarde. Gedrevenheid, resultaatgerichtheid en zelfstandigheid zijn competenties die je typeren. Wat wij bieden Een uitdagende functie in een boeiende en complexe ziekenhuisorganisatie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden op professioneel vlak. Een degelijk personeelsstatuut met talrijke extralegale voordelen. Interesse? Stuur uw sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 31/1/2021 naar UZ Leuven, t.a.v. de hoofdarts prof. dr. Gert Van Assche via e-mail naar https://www.zorgjobs.be/vacature/klinisch-bioloog-hematologie-laboratoriumgeneeskunde-uz-leuven-leuven-18755/solliciteren://https://www.zorgjobs.be/vacature/klinisch-bioloog-hematologie-laboratoriumgeneeskunde-uz-leuven-leuven-18755/solliciteren . Voor meer informatie ivm deze vacature kan u contact opnemen met prof.dr.M.Van Ranst, medisch diensthoofd Laboratoriumgeneeskunde, via secretariaat tel nr 016/34 70 19 . Laatste aanpassing: 7 januari 2021 Referentie: 2027 Dienst: Artsen Vragen over werving? Contacteer Rekrutering en Selectie Nieuw bij zorgjobs? Met een account vind je sneller een nieuwe job. Laat je sneller vinden door de beste werkgevers Stop met zoeken. Wij doen het werk voor jou. We sturen je alleen de beste jobs via email Meld je nu aan en we sturen je de laatste nieuwe jobs Zorgjobs.be is dé referentiewebsite waar professionals zich willen inspireren en informeren over nieuwe jobs in de zorgsector in Vlaanderen. Dagelijks vind je hier nieuwe vacatures in ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuisverpleging en diverse gezondheidsdiensten. Alle rechten voorbehouden - PEOPLE BUSINESS bv
Auditor Food Secundair
Vincotte, Voeren, Tongeren
» Auditor Food Secundair , Onbepaalde duur Bedrijfsomschrijving Als Auditor Food Transformation, kom je terecht in een team van experten in de voedingsindustrie, dat zich elke dag inzet voor een steeds veiligere & efficiëntere samenleving. Binnen de voedingsindustrie werken we voor klanten in de primaire sector, de secundaire of transformatie sector en de tertiaire of retail sector. Onze klanten situeren zich over heel België, maar we houden zoveel mogelijk rekening met jouw regio bij het inplannen van audits. Functie Je bent verantwoordelijk voor het inspecteren & controleren van onze klanten m.b.t. hun implementatie van belangrijke kwaliteits- en voedselveiligheidsstandaarden, zoals BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000 en autocontrole. Samen met het back office team, plan je de audits in en bereid je deze voor. Na een grondige audit on site bij onze klanten, lever je en grondig rapport af. Je voert zelfstandig de audits uit bij de klanten en schrijft bijgaand een gefundeerd verslag. Je kan steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. Je ontmoet hen op regelmatige tijdstippen om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast ondersteunt Vinçotte jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven training en stage, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat. Profiel Diploma : Je beschikt over een Master Biochemie, Bio-Ingenieur, Industrieel Ingenieur, Dierenarts, Bioloog … Ervaring : Je beschikt over de nodige kwalificaties om IFS, BRC, FSSC en/of ACS audits uit te voeren. Je beschikt over ervaring in min. 2 subsectoren van de voedingsindustrie (vlees, groenten en fruit, bakkerij, dranken, zuivel & eiproducten …). Persoonlijke competenties : Je gaat methodisch & gestructureerd aan het werk. Je hebt zin voor kwaliteit en een oog voor detail. Je legt gemakkelijk contact en je bent klantgericht. Tweetaligheid NL/FR is een troef. In ruil hiervoor krijg je bij ons een mooie verloning aangevuld met een bedrijfswagen, extralegale voordelen én een topteam waarop je steeds kan tellen. Solliciteer nu voor deze functie Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature Zorg dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie . Vorige vacature × Wilt u deze pagina delen? Nog een emailadres toevoegen Deze pagina delen Of deel deze pagina op sociale media De pagina werd succesvol gedeeld. Apply now Remember to mention that you found this position on Graduateland
Klinisch Bioloog (Brugge)
Anacura, Evergem, Gent
Labo Nuytinck behoort tot anacura, een onafhankelijke laboratoriumgroep van 250 medewerkers bestaande uit Anabiotec, actief binnen de geneesmiddelenontwikkeling en Labo Nuytinck, actief binnen de extramurale laboratoriumgeneeskunde. Labo Nuytinck heeft een vestiging in Evergem en een in Brugge. Het is de visie van Labo Nuytinck dat de gezondheid van een individu gediend wordt door eigen kracht en inzicht, ondersteund door een kring van vertrouwensvolle professionelen. Wij dromen van een ecosysteem in de gezondheidszorg waarin diverse partners – huisartsen, andere zorgverstrekkers én laboratorium – op een verbindende wijze garant staan voor kwaliteitsvolle en betaalbare zorg. Om in te zetten op de toekomst zijn wij voor het labo in Brugge op zoek naar een (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de medische rapporteringen naar de arts binnen de voorziene timing. Je staat in voor een kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening en slaagt erin de arts te ondersteunen in het beslissingsproces met betrekking tot de diagnose en de behandeling van patiënten. Je maakt deel uit van een team van klinisch biologen en hebt tot doel om het beleid van het medisch labo – waarbij ethiek en kwaliteit voorop staan – verder mee te professionaliseren. Als specialist ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je medisch-wetenschappelijke kennis via zelfstudie, het opvolgen van de actualiteit en de wetenschappelijke evoluties in je domein en deze te delen met je collega’s klinisch biologen, de laboratoriumstaf en de klanten. Je staat in voor het opleiden en begeleiden van de medisch laboratoriumtechnologen en bent betrokken bij de keuze van apparatuur, materiaal en reagentia. Je beschikt over de erkenning als klinisch bioloog en bent geaccrediteerd. Je hebt een all round kennis opgebouwd in de verschillende domeinen van de klinische biologie, en je bent bereid om je domein-specifieke expertise verder uit te bouwen. Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden om een degelijk advies te verlenen aan de artsen, een constructieve samenwerking met collega’s op te bouwen en informatiesessies te verzorgen. Je maakt deel uit van de anacura groep, een familiale en ambitieuze laboratoriumorganisatie met een focus op de lange termijn. Je vervoegt een dynamisch team en gaat voor een functie met autonomie en verantwoordelijkheid en met opportuniteiten om initiatief te nemen om onze groei te ondersteunen. Je wordt gestimuleerd in je persoonlijke groei; we bouwen op jouw talenten in overeenstemming met onze ambities. Wij behandelen jouw kandidatuur snel en vertrouwelijk. Voor bijkomende informatie kan je terecht bij Jill Colaers: jobsanacura.com of 32 9 257 15 07. Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring . Ik ga akkoord met het privcaybeleid. Ons Privacybeleid is conform de Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (“GDPR”). Meer informatie kan u vinden op http://anacura.com/nl/general/privacy-verklaring
Projectmanager Ecologie
Add Value, Brussel, Brussel Hoofdstad, Bruxelles
Antea Group België is een adviesbureau actief binnen de domeinen klimaat, leefbare steden, veerkrachtige kust & estuaria, slimme energielandschappen en duurzaam groeiende havens. In België werken ze met 250 collega’s vanuit kantoren te Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven en Namen. Ze zijn deel van de internationale Antea Group. Onze leefomgeving is dynamisch en uitdagend. Dat resulteert in boeiende, vaak complexe vraagstukken. Als studie- en adviesbureau biedt Antea Group klanten deskundigheid en pragmatiek. Zij verrijken zich met onderzoek, pionierswerk en nieuwe technieken. Op die manier gidsen zij klanten in een steeds veranderende omgeving. Deel jij hun missie en wil je de wereld van morgen mee vorm geven? Vertaal jouw expertise in haalbaar en duurzaam ecologisch beleid In het natuurbeleid spelen geïntegreerde complexe processen, waarbij ruimtelijke en milieuaspecten samen met duurzame landschaps- & natuurontwikkeling worden afgewogen, steeds meer een hoofdrol. Dit zijn bijvoorbeeld grote infrastructuurprojecten, de uitbouw van groenblauwe netwerken, klimaatadaptatieplannen en ontwikkelingen gestoeld op ecosysteemdiensten. In dit kader is Antea Group op zoek naar een projectmanager ecologie: – Je maakt deel uit van een dynamisch en transdisciplinair team en stuurt medewerkers aan. – Binnen dit team onderzoek, analyseer, rapporteer en combineer je inzichten tot een helder adviesrapport. Je onderbouwt inhoudelijke keuzes met data en praktijkervaringen. – Je bent betrokken bij ecologisch onderzoek, beleidsstudies rond duurzaam ruimtegebruik, visievorming en beheer van natuur en landschap. Je werkt tevens mee aan inventarisaties en monitoring. – Je hebt oog voor draagvlakcreatie en werkt hiertoe samen binnen en buiten de organisatie (lokale stakeholders, overheden, …). – Zo gids en adviseer je opdrachtgevers vanuit een integrale visie op het ecologisch beleid. – Als coördinator neem je verantwoordelijkheid op in het aansturen van opdrachten, zowel inhoudelijk als procesmatig en hebt een rol in het coachen van medewerkers. – Je beschikt over een relevant masterdiploma (geograaf, bio-ingenieur, bioloog, industrieel ingenieur, …) en bent sterk in het ecologisch vakgebied vanuit een integrale visie. – Je hebt aantoonbare werkervaring in natuurbeleid, natuur- en landschapsbeheer, monitoring en inventarisatie. Je bent vertrouwd met het natuur- en landschapsbeleid anno 2021. – Je hebt ervaring met big-data en software programma’s die ecologisch onderzoek ondersteunen. – Je hebt ervaring om integrale projectprocessen met aandacht voor participatie en overleg vorm te geven, te coördineren en tot een goed einde te brengen. – Je bent leergierig, getriggerd door opleiding & onderzoek. – Je bent oplossings- en resultaatsgericht en steunt daarbij op een goede planning. – Je hebt een proactieve instelling. Je anticipeert op knelpunten, hebt oplossingen achter de hand en grijpt kansen, ook als ze zich onverwacht aanbieden. – Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Je ontwikkelt je eigen initiatieven, maar zet ze als goede teamspeler in voor het globale eindresultaat. – Je hebt een netwerk binnen de sector wat je onderhoudt en verder uitbreidt. Antea Group biedt je een warme en bruisende werkomgeving waar expertise en innovatie voorop staan. Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Binnen Antea Group werkt men in kleine, zelforganiserende teams. Ze gaan uit van de kennis en professionaliteit van alle medewerkers. Dat impliceert de nodige autonomie en verantwoordelijkheidszin. Voor Antea Group is duurzaamheid ook een essentieel fundament in hun mensbeleid. Ze bieden op maat steun, begeleiding en opleiding. Ieder individu telt. Een innovatief en marktconform verloningspakket (door het Flex Income Plan kan je zelf een deel van je verloningspakket invullen). Stuur uw CV met motivatiebrief naar svdaddvalue.eu met vermelding van de referentie SVD- 2124 – Projectmanager Ecologie. Voor meer informatie, contacteer dhr. Stefan Van Dijck op 32 (0)496 05 89 56. Boulevard Lambermontlaan 119 1030 Brussels Straatsburgdok – Noordkaai 33 2030 Antwerp
Kwaliteits coordinator klinisch labo
Noorderhart, Pelt, Maaseik
Wij zijn bij het Noorderhart Mariaziekenhuis op zoek naar een kwaliteitscoördinator in ons klinisch laboratorium. Als kwaliteitscoördinator in het klinisch labo rapporteer je aan de klinisch bioloog en aan het diensthoofd medische laboratorium technoloog. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: het in stand en op peil houden van het kwaliteitssysteem, samen met de klinisch biologen en het diensthoofd de vormgeving en de kwaliteitsborging en dit in samenspraak met de klinisch biologen Meer info kan je terugvinden via https://jobs.noorderhart.be/vacature.php?id481 .