We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Verlies preventie adviseur in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Verlies preventie adviseur in Belgium"

1 600 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Verlies preventie adviseur in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Verlies preventie adviseur in Belgium getoond.

Indeling van de "Verlies preventie adviseur" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Verlies preventie adviseur in Belgium getoond.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Incident Consultant. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1600 eur. Op de tweede plaats staat Loss Control Consultant met het loon van 1600 eur en op de derde plaats staat Loss Control Manager met het loon van 1600 eur.

Aanbevolen vacatures

Preventie adviseur (Verantwoordelijke veiligheid)
Adecco Belgium, België, BE
In je functie van preventieadviseur ben je medeverantwoordelijk voor het opstellen van de risicoanalyses, instructies, procedures en zorg je voor opvolging, bijsturing en evaluatie van het globaal preventieplan en jaaractieplan. Daarnaast sta je in voor de verdere uitrol en onderhoud van het managementsysteem Veiligheid en Gezondheid doorheen de verschillende afdelingen van het bedrijf. Je draagt de doelstellingen rond veiligheid, gezondheid en milieu uit en vertaalt deze in concrete afspraken. Je neemt actief deel aan overlegmomenten bij verschillende niveaus binnen de organisatie. Je speelt een belangrijke rol in de aankoopprocessen van nieuwe arbeidsmiddelen. Ook opleidingen geven i.v.m. veiligheid, gezondheid behoren tot het takenpakket. Met jouw diploma Preventieadviseur niveau 2 en de ambitie om door te groeien tot niveau 1, heb je alvast een streepje voor Je hebt een aantal jaar ervaring, oa met ISO audits (bij voorkeur ISO 45001) en preventie & veiligheid binnen een productieomgeving. Uiteraard heb je uitgesproken interesse voor het welzijnsgebeuren in het algemeen. Jouw zelfstandige werkwijze, teamspirit & betrouwbare persoonlijkheid zijn je troeven. Je kan mensen motiveren & overtuigen. Daarnaast ben je communicatief & organisatorisch sterk, je denkt service-minded en probleemoplossend. Je neemt zonder probleem initiatief waarbij je streeft naar de vooropgestelde resultaten. Ook 45-plussers worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen. Jobgerelateerde competenties Gezondheids- en milieurisico's opsporen en identificeren Preventie- en veiligheidsplannen uitwerken en verbeteren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Omgaan met stress Samenwerken als hecht team Contactvaardig zijn Samen met de collega’s van de preventiedienst, bent je hét aanspreekpunt van het bedrijf rond veiligheid en gezondheid en management Veiligheid en Gezondheid. Je hebt een veelzijdige functie met grote autonomie in een groeiende en dynamische werkomgeving binnen een internationale context. Plaats tewerkstelling Log in om te ontdekken hoe goed deze job bij je past Waar en hoe solliciteren? Contact: Annelies Soete Niet alle vacatures zijn nagekeken door VDAB. VDAB is niet aansprakelijk voor de inhoud van de niet-nagekeken vacatures.
Preventie Adviseur
Rialto Recruitment, Houthalen-Helchteren, Maaseik
De organisatie Vandaag zijn we voor Echo, te Houthalen, op zoek naar een Preventie Adviseur niveau II. Echo is een dochteronderneming van de grote CRH group. Zij produceren een ruim assortiment kwalitatieve prefab welfsels. De functie van preventie adviseur is een ondersteunende functie aan de Plant Manager in het kader van de implementatie van het veiligheidsbeleid en maakt deel uit van een Gemeenschappelijke Interne Dienst. De functie Het bestaande veiligheidsbeleid implementeren en toepassen Coördineren en (bij-)sturen van veiligheidsverbeteringen met continue aandacht voor veiligheid bij alle werknemers en op het behalen van vooropgestelde targets omtrent veiligheid (frequentie- en ernstgraad) in samenwerking met de Plant Manager Correctieve maatregelen adviseren bij incidenten of inbreuk op het veiligheidsbeleid samen met de Plant Mgr Actief deelnemen aan het Comité Preventie en Bescherming op het Werk Een veiligheidsbewustzijn creëren doorheen de ganse organisatie dmv. gerichte campagnes en opleidingen Opstellen van jaaractieplannen in lijn met de visie & de strategie van CRH Structural Concrete België. Opmaken van bijbehorend budget en concrete investeringsvoorstellen op korte en middellange termijn betreffende de veiligheid in onderling overleg met het lokale Management Aanreiken van veiligheidsverbeteringen conform het PDCA-principe van continue verbetering Uitwerken van pragmatische veiligheidsoplossingen in overleg met de werkvloer om tot een veilige werkbare oplossing te komen Uitwerken van specifieke veiligheidsprocessen op basis van vakspecialisatie