Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bezorger in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bezorger in Belgium"

227 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Bezorger in Belgium"

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Bezorger in Belgium getoond.

Indeling van de "Bezorger" vacatures in de regionen Belgium

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Bezorger in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Belgium volgens niveau van het loon voor de beroep "Bezorger"

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in Belgium het grootste aantal vakatures van de beroep Bezorger in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Belgium

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in Belgium met het meest hoge loon is Manager logistiek. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2328 eur. Op de tweede plaats staat specialist logistiek met het loon van 1200 eur en op de derde plaats staat Chauffeur met het loon van 679 eur.

Aanbevolen vacatures

chauffeur b / bezorger - lot of bornem - vast contract - mooie verloning.
Randstad, Lot, Vlaams-Brabant, BE
jobdetails Je staat in voor de levering van bestellingen die bedrijven kunnen plaatsen, zowel food als non-food, gekoeld als droog.Je belevert een 15-tal klanten in een bepaalde regio. Je staat zelf in voor het laden en lossen.Je werkt ongeveer 11u per dag in een vierdagen stelsel tussen maandag en zaterdag, zonder vaste vrije dag. Je werkt 1 zaterdag/maand. Ook 5 dagen werken is mogelijk, je werkt dan ongeveer 9u/dag. Opstartuur vanaf 4u 's morgens. Interesse: bel 053/76 95 27 of mail transport_aalst@randstad.betoon mindertoon meer Je staat in voor de levering van bestellingen die bedrijven kunnen plaatsen, zowel food als non-food, gekoeld als droog.Je belevert een 15-tal klanten in een bepaalde regio. Je staat zelf in voor het laden en lossen.Je werkt ongeveer 11u per dag in een vierdagen stelsel tussen maandag en zaterdag, zonder vaste vrije dag. Je werkt 1 zaterdag/maand. Ook 5 dagen werken is mogelijk, je werkt dan ongeveer 9u/dag.Opstartuur vanaf 4u 's morgens. Interesse: bel 053/76 95 27 of mail transport_aalst@randstad.be ervaringtakenVoedingtransportPalletvervoerNationaal transportKoeltransportDistributieGoederenbehandelingLaden/lossenjouw aanbod- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en wil jouw C rijbewijs te behalen. - Fysiek werk is geen probleem- Je bent klantgericht en communicatief sterk- Je hebt een goede kennis van het Nederlands of Fransons aanbod Een job met een vast contract bij een stabiele werkgever Werken met nieuw/verzorgd materiaal Bediende contract met heel wat extra legale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro), bonuscheques en een kortingskaart voor de Colruyt. overuren boven de 38 uur uitbetaald aan 150%
JOBSTUDENT CHAUFFEUR BEZORGING 8-24 UUR ANTWERPEN (BE) (M/V/X)
Coolblue, Antwerpen
Wil jij klanten ´cht blij maken door met een glimlach onze producten bij ze te bezorgen? Word bezorger en ga met onze blauwe camion of pakfiets op pad. Leuke collega's inbegrepen.REQUIRED PROFILE Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant ´cht koning.  Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs B. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Je geraakt op eigen krachten op ons depot te Wilrijk. (Terbekehofdreef 14, 2610 Wilrijk)WE OFFER Als Jobstudent koerier krijg je een uurloon van &uro; 10,21. Daar bovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van &uro; 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 24 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de &uro; 139 netto extra. Blijf je voor een lange periode bij ons? Dan krijg je na 6 maanden ook maaltijdcheques van &uro; 6 per gewerkte dag. Nog meer centen: een woon-werkverkeer vergoeding van je thuis naar het depot te Gent en fooi. Flexibele werktijden. Als jobstudent werk je elke zaterdag. Kan je ook op andere dagen werken, dan plannen we je in naargelang jouw beschikbaarheid. Goed te combineren met je studie en hobby’s dus. Je start als ´chte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot &uro; 500,- korting op je aankopen bij Coolblue.
JOBSTUDENT CHAUFFEUR BEZORGING 8-24 UUR GENT (BE) (M/V/X)
Coolblue, Gent
Wil jij klanten ´cht blij maken door met een glimlach onze producten bij ze te bezorgen? Word bezorger en ga met onze blauwe camion of pakfiets op pad. Leuke collega's inbegrepen.REQUIRED PROFILE Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant ´cht koning.  Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs B. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Je geraakt op eigen krachten op ons depot te Gent. (Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent) WE OFFER Als Jobstudent koerier krijg je een uurloon van &uro; 10,21. Daar bovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van &uro; 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 24 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de &uro; 139 netto extra. Blijf je voor een lange periode bij ons? Dan krijg je na 6 maanden ook maaltijdcheques van &uro; 6 per gewerkte dag. Nog meer centen: een woon-werkverkeer vergoeding van je thuis naar het depot te Gent en fooi. Flexibele werktijden. Als jobstudent werk je elke zaterdag. Kan je ook op andere dagen werken, dan plannen we je in naargelang jouw beschikbaarheid. Goed te combineren met je studie en hobby’s dus. Je start als ´chte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot &uro; 500,- korting op je aankopen bij Coolblue.
chauffeur c / bezorger voeding met optie vast.
Randstad, Kruibeke, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Je staat in voor distributie van voeding met een koelwagen met ook een diepvriesvak.Je doet 12 tot 15 stops en lost met rolcontainers. Je start op tussen 3u-6u in de ochtend. Alle uren voor 6u worden betaald met nachtpremie. Je gaat bij rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, grootkeukens, tankstations, ... Je staat in voor distributie van voeding met een koelwagen met ook een diepvriesvak.Je doet 12 tot 15 stops en lost met rolcontainers. Je start op tussen 3u-6u in de ochtend. Alle uren voor 6u worden betaald met nachtpremie. Je gaat bij rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, grootkeukens, tankstations, ... ervaring1-3 jaartakenPalletvervoerNationaal transportDistributieGoederenbehandelingjouw aanbodJe hebt een rijbewijs C met geldige vakbekwaamheid en digitach.Je kan vlot lezen en schrijven in het Nederlands voor de boorddocumenten. ons aanbodNaast een mooi loon van ongeveer 14 euro per uur, krijg je ook maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag!
Bezorger parttime
Takeaway.com, Mechelen
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger parttime met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger weekend
Takeaway.com, Leuven
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger weekend met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger weekend
Takeaway.com, Gent, Oost-Vlaanderen (Provincie), Ghent
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger weekend met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger bijbaan
Takeaway.com, Mechelen
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger bijbaan met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger
Takeaway.com, Leuven
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger parttime
Takeaway.com, Gent, Oost-Vlaanderen (Provincie), Ghent
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger parttime met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger
Takeaway.com, Gent, Oost-Vlaanderen (Provincie), Ghent
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger
Takeaway.com, Mechelen
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger weekend
Takeaway.com, Mechelen
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger weekend met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger parttime
Takeaway.com, Leuven
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger parttime met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger bijbaan
Takeaway.com, Leuven
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger bijbaan met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger bijbaan
Takeaway.com, Gent, Oost-Vlaanderen (Provincie), Ghent
"Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden? En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als Bezorger bijbaan met een vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciteren bij Takeaway.com Onderweg Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad - je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime en in het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als het klinkt Wij maken je het leven gemakkelijker, door: - Je te voorzien van de benodigde uitrusting, - Je te begeleiden met onze app terwijl jij door de stad rijdt, Onze Fietskoerier: - Je bent minimaal 16 jaar oud. - Is super servicegericht en bezorgt met een glimlach. - Beschikt over een smartphone (met 4G) voor de navigatie. - Houdt zich aan de verkeersregels. - Is beschikbaar op één doordeweekse avond en één avond in het weekend. Ons aanbod: Er zijn genoeg voordelen wanneer je bij Takeaway.com werkt: - Een vast uurloon - Je wordt dus doorbetaald tijdens het wachten. - Arbeidscontract en verzekering. - Enige flexibiliteit in je werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app. - Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans om buiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennen Start als Bezorger. Solliciteer nu"
Bezorger parttime 8-32 uur
Coolblue, Antwerpen
Bezorger, Koerier, Chauffeur. Hoe je het ook noemt, jij gaat met leuke collega’s door België touren én klanten blij maken met groot elektro Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. In dienst bij Coolblue. Gezelligste job. Samen klanten een glimlach bezorgen. Aantrekkelijk nettoloon. Dankzij ARAB vergoeding. Doen Heel veel klanten blij maken. Door zelf groot elektro te tillen, aan te sluiten en pas weg te gaan als alles werkt. Werken in alle vrijheid. Zonder dat iemand je op je vingers tikt. Elke dag een andere route rijden en nieuwe hotspots ontdekken in omgeving Antwerpen. Je geplande roadtrip is er niets bij. Onderweg in de camion samen meeblèren met de mooiste hits. Een paar keer per dag horen dat je niet meer naar de fitness hoeft. En je bent ook meteen in topvorm voor Mud Masters. Krijgen Als koerier krijg je een uurloon van € 11,78. Daarbovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van € 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 32 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de € 175 netto extra. Na 6 maanden wordt je uurloon € 12,05, krijg je ook maaltijdcheques van € 6,- per gewerkte dag en val je onder een hospitalisatieverzekering. Nog meer centen: fooi, een woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld, eindejaarspremie en €850 bruto bonus bij het succesvol voorstellen van een vriend of familielid. Ka-ching Vaste werktijden. Je werkt elke zaterdag. De overige dagen die je beschikbaar bent, kies je zelf. Je kan dit dus combineren met ander werk en/of hobbies. 20 vakantiedagen op basis van een fulltime. Daarnaast heb je 10 betaalde feestdagen. Als je belooft dat je terugkomt naar het depot in Antwerpen. Je start als échte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot € 500,- korting op je aankopen bij Coolblue. Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar Installateur of Teamleider, net als Timo. Kunnen Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant écht koning. Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Je bent elke zaterdag beschikbaar. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt al minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Opgelet: onze functies vallen helaas niet onder het flexijob statuut. Liever fulltime werken? Bekijk dan deze vacature. Je geraakt op eigen krachten op ons depot te Antwerpen (Terbekehofdreef 14, 2610 Wilrijk).
Bezorger parttime 8-32 uur
Coolblue, Gent
Bezorger, Koerier, Chauffeur. Hoe je het ook noemt, jij gaat met leuke collega’s door België touren én klanten blij maken met groot elektro Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. In dienst bij Coolblue. Gezelligste job. Samen klanten een glimlach bezorgen. Aantrekkelijk nettoloon. Dankzij ARAB vergoeding. Doen Heel veel klanten blij maken. Door zelf groot elektro te tillen, aan te sluiten en pas weg te gaan als alles werkt. Werken in alle vrijheid. Zonder dat iemand je op je vingers tikt. Elke dag een andere route rijden en nieuwe hotspots ontdekken in omgeving Gent. Je geplande roadtrip is er niets bij. Onderweg in de camion samen meeblèren met de mooiste hits. Een paar keer per dag horen dat je niet meer naar de fitness hoeft. En je bent ook meteen in topvorm voor Mud Masters. Krijgen Als koerier krijg je een bruto uurloon van € 11,78. Daarbovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van € 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 32 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de € 175 netto extra. Na 6 maanden wordt je uurloon € 12,05, krijg je ook maaltijdcheques van € 6,- per gewerkte dag en val je onder een hospitalisatieverzekering. Nog meer centen: fooi, een woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld, eindejaarspremie en €850 bruto bonus bij het succesvol voorstellen van een vriend of familielid. Ka-ching Vaste werktijden. Je werkt elke zaterdag. De overige dagen die je beschikbaar bent, kies je zelf. Je kan dit dus combineren met ander werk en/of hobbies. 20 vakantiedagen op basis van een fulltime. Daarnaast heb je 10 betaalde feestdagen. Als je belooft dat je terugkomt naar het depot in Gent. Je start als échte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot € 500,- korting op je aankopen bij Coolblue. Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar Installateur of Teamleider, net als Timo. Kunnen Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant écht koning. Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Je bent elke zaterdag beschikbaar. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt al minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Opgelet: onze functies vallen helaas niet onder het flexijob statuut. Liever fulltime werken? Bekijk dan deze vacature. Je geraakt op eigen krachten op het depot te Gent (Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent).
Bezorger fulltime 38 uur
Coolblue, Aartselaar, Antwerpen
Bezorger, Koerier, Chauffeur. Hoe je het ook noemt, jij gaat met leuke collega’s door België touren én klanten blij maken met groot elektro Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. In dienst bij Coolblue. Gezelligste job. Samen klanten een glimlach bezorgen. Aantrekkelijk nettoloon. Dankzij ARAB vergoeding. Doen Heel veel klanten blij maken. Door zelf groot elektro te tillen, aan te sluiten en pas weg te gaan als alles werkt. Elke dag een andere route rijden en nieuwe hotspots ontdekken in de omgeving van Antwerpen. Je geplande roadtrip is er niets bij. Onderweg in de camion samen meeblèren met de mooiste hits. Een paar keer per dag horen dat je niet meer naar de fitness hoeft. En je bent ook meteen in topvorm voor Mud Masters. Krijgen Als koerier krijg je een bruto uurloon van € 11,78. Daarbovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van € 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 38 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de € 220 netto extra. Na 6 maanden word je uurloon € 12,05, krijg je ook maaltijdcheques van € 6,- per gewerkte dag en val je onder een hospitalisatieverzekering. Nog meer centen: fooi, een woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld, eindejaarspremie en €850 bruto bonus bij het succesvol voorstellen van een vriend of familielid. Ka-ching Flexibele werktijden. Je bent van maandag tot en met zaterdag flexibel beschikbaar tussen 7.00 en 22.00 uur. Meer weten? Scrol naar beneden. 20 vakantiedagen op basis van een fulltime. Daarnaast heb je 10 betaalde feestdagen. Als je belooft dat je terugkomt naar het depot te Antwerpen. Je start als échte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot € 500,- korting op je aankopen bij Coolblue. Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar Installateur of Teamleider, net als Timo. Kunnen Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant écht koning. Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt al minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Ook bezorger worden? Neem alvast een kijkje hoe een selectiedag er bij ons uitziet. Zo ben je meteen goed voorbereid. Liever parttime werken? Bekijk dan deze vacature. Je geraakt op eigen krachten op ons depot te Antwerpen (Terbekehofdreef 14, 2610 Wilrijk)
Bezorger parttime 8-32 uur
Coolblue, Merelbeke, Gent
Bezorger, Koerier, Chauffeur. Hoe je het ook noemt, jij gaat met leuke collega’s door België touren én klanten blij maken met groot elektro Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder. In dienst bij Coolblue. Gezelligste job. Samen klanten een glimlach bezorgen. Aantrekkelijk nettoloon. Dankzij ARAB vergoeding. Doen Heel veel klanten blij maken. Door zelf groot elektro te tillen, aan te sluiten en pas weg te gaan als alles werkt. Werken in alle vrijheid. Zonder dat iemand je op je vingers tikt. Elke dag een andere route rijden en nieuwe hotspots ontdekken in omgeving Gent. Je geplande roadtrip is er niets bij. Onderweg in de camion samen meeblèren met de mooiste hits. Een paar keer per dag horen dat je niet meer naar de fitness hoeft. En je bent ook meteen in topvorm voor Mud Masters. Krijgen Als koerier krijg je een bruto uurloon van € 11,78. Daarbovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van € 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 32 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de € 175 netto extra. Na 6 maanden wordt je uurloon € 12,05, krijg je ook maaltijdcheques van € 6,- per gewerkte dag en val je onder een hospitalisatieverzekering. Nog meer centen: fooi, een woon-werkverkeer vergoeding, vakantiegeld, eindejaarspremie en €850 bruto bonus bij het succesvol voorstellen van een vriend of familielid. Ka-ching Vaste werktijden. Je werkt elke zaterdag. De overige dagen die je beschikbaar bent, kies je zelf. Je kan dit dus combineren met ander werk en/of hobbies. 20 vakantiedagen op basis van een fulltime. Daarnaast heb je 10 betaalde feestdagen. Als je belooft dat je terugkomt naar het depot in Gent. Je start als échte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot € 500,- korting op je aankopen bij Coolblue. Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar Installateur of Teamleider, net als Timo. Kunnen Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant écht koning. Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Je bent elke zaterdag beschikbaar. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt al minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Opgelet: onze functies vallen helaas niet onder het flexijob statuut. Liever fulltime werken? Bekijk dan deze vacature. Je geraakt op eigen krachten op het depot te Gent (Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent).