We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "rangeerder in Belgium"

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Bestuurder rangeerder
Actief Interim, Hasselt België
Voor de Belgische Spoorwegen zoeken wij kandidaten bestuurder rangeringen. Ben jij op zoek naar een boeiende job met veel verantwoordelijkheden en de voordelen van onregelmatige uren. Lees dan zeker verder.Taken:* je stelt een reizigerstrein samen vooraleer die in commerciële dienst gezet wordt* je bestuurt een locomotief om leeg materieel (locomotieven, rijtuigen en wagens) aan te brengen* je verplaatst treinen met een maximumsnelheid van 60km/u binnen een straal van 25 km van je standplaats* je maakt tractiematerieel klaar, haalt treinen uit elkaar en brengt de tractievoertuigen naar de werkplaats * je voert de vereiste depannageprocedures uitWat wij van jou vragen:Je beschikt over:* een getuigschrift van de derde graad van het secundair onderwijs (6 jaar), afgeleverd door een door de Staat of één der Gemeenschappen opgerichte, gesubsidieerde of erkende inrichting; of een bewijsstuk of attest van slagen, afgeleverd door het secundair onderwijs voor sociale promotie na een cyclus van ten minste 750 lestijden en dat als gelijkwaardig wordt beschouwd met het hierboven vermelde getuigschrift.* de Belgische nationaliteit of van één EU lidstaat* zin voor initiatief* technische kennisDaarnaast ben je:* probleem analyserend en oplossingsgericht* stressbestendig* flexibel: weekendwerk en werken op feestdagenWat wij jou bieden:We bieden je een gevarieerde j0b met een statutaire betrekking (geen interim-werk) en doorgroeimogelijkheden. Extra voordelen:* Jaarpremie, vakantiegeld, productiviteitspremies, vergoeding voor nacht- en weekendwerk.* Aantrekkelijk salaris.* Een degelijke opleiding. * De job van bestuurder rangeringen leer je niet op de schoolbanken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we heel veel investeren in opleiding. Je volgt eerst een betaalde opleiding gedurende 160 dagen die je op het terrein kunt vervolmaken.* Treinabonnement geldig voor de Benelux* Voordelen voor het hele gezin: gratis of goedkoop met de trein reizen, voordelige vakantiekampen, terugbetaling speelplein, geboortegift, ziekte- en hospitalisatieverzekering,* Maaltijdcheques
Aspirant Treinbestuurder
Certus Rail Solutions NV, Merelbeke
Het vervoer van spoorgebonden materieel en materiaal is een nichemarkt waarin slechts een beperkt aantal spoorvervoerders haar diensten aanbiedt. Het transport van werfmateriaal en de bijhorende grote machines is echter van primordiaal belang voor de bedrijven die in deze sector actief zijn.Certus Rail Solutions wil een oplossing op maat bieden voor dit hiaat in het Belgische spoortransport en Belgische spooraannemers én hun klanten ‘ontzorgen’ bij het verplaatsen van grote spoormachines, het leveren of afvoeren van spoormateriaal en het uitvoeren van korte verplaatsingen binnen spoorbundels en stelplaatsen.THE FUNCTIONDe modal shift, het verschuiven van transporten over de weg naar transporten via het spoor en de binnenvaart, is één van dé pijlers van een meer duurzame samenleving.Certus Rail Solutions zet als jonge nieuwe spoorvervoerder in op transport van grote spoormachines en van spoormaterialen en verzorgt ook transporten in de verschillende havens en spoorbundels. Als aspirant treinbestuurder krijg je de kans om na je opleidingstraject een van de meest indrukwekkende machines ter wereld te besturen.Tijdens deze opleiding krijg je inzicht in alle operationele, technische en administratieve verplichtingen die hiermee gepaard gaan. REQUIRED PROFILE• Niet jouw diploma, maar wel je motivatie zijn belangrijk o Je bent + 18 jaar en minimaal in het bezit van een diploma secundair onderwijs o Je bent bereid om te investeren in een 12 maand durende opleiding om jouw droom van treinbestuurder te verwezenlijken.• Je bent in het bezit van een rijbewijs B• Je kan een uittreksel uit het strafregister voorleggen zonder vermelding van zwaarwichtige feiten• Je hebt een stevige kennis van zowel het Nederlands als het Frans• Je verkeert in goede gezondheid en bent bereid om in flexibele uren te werken• Je bent een teamspeler met een vleugje individualiteit, omdat je zowel zelfstandig als in teamverband werkt om de klus te klaren.WE OFFER• Een aangename werkomgeving in een jong bedrijf met toffe collega’s • Een startersjob met echte doorgroei kansen naar Treinbestuurder en eventueel bijkomende rollen als schouwer en rangeerder. • Teamwork, diversiteit en persoonlijke groei: onze drie pijlers. Je start dan ook al met een volledig betaalde opleiding van ongeveer 1 jaar. • Duurzaamheid in de praktijk: Bij ons zeggen we het niet alleen, we doen het ook! Let’s modal shift together ! • Jouw startersloon omvat naast een aantrekkelijk basissalaris: een wagen en bijhorende tankkaart voor je woon-werk verkeer, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, 29 vakantiedagen, Laptop, smartphone en tablet met abonnement, toeslagen voor nacht- en weekendwerk. • Jouw loonpakket groeit mee met jouw ervaring. Eens je Treinbestuurder bent, mag je ook privé rijden met je wagen en groeit je aantal vakantiedagen.