We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Technicus (M/V)
, Vlaams-Brabant
Voor onze klant gelegen in de omgeving van Hasselt zoeken we enthousiaste techniekers.  Als Technicus verzorg je in jouw regio de installatie en herstelling van de specifieke toestellen.  Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal, en ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.  Profiel Je genoot een technische opleiding en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring als Technicus. Verder ben je contactvaardig en gedreven om klanten een excellente service te bieden. Je kunt zelfstandig en nauwgezet werken en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Kennis van de tweede landstaal is een plus. Aanbod Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf, waarvan de dienst-na-verkoop een uitstekende reputatie geniet. Je vertegenwoordigt een sterk merk en een stabiel familiebedrijf dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt. De tevredenheid en lange anciënniteit van de medewerkers zijn het bewijs dat het er aangenaam werk is. Je werkt in eigen streek en kunt zo een goede balans vinden tussen je werk en je vrije tijd. Je kunt rekenen op een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen, een firmawagen en een dagvergoeding.
CRM en Content Marketeer M/V
, Limburg
Voor een van onze klanten te Hasselt gespecialiseerd in optiek en audiologie zijn we op zoek naar een CRM en Content Marketeer.De branche van optiek en audiologie verandert continue. Onderdeel hiervan is de vernieuwde omnichannel strategie waarin customer journey denken centraal staat. Je zorgt als CRM & Content Marketeer ervoor dat de centrale marketingstrategie vertaald wordt naar de Belgische markt. Dit betekent dat je in deze functie nauw samenwerkt met aan de ene kant jouw collega's op de Marketing afdeling in België en aan de andere kant de specialisten van de centrale Marketing, CRM, Omnichannel team en Creative Studio team in Nederland.  Profiel Je bent in het bezit van een Bachelor diploma richting Communicatie, Marketing of BedrijfskundeAffiniteit met CRM en marketing plus eventueel ervaring in retail is een pluspuntJe hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Franse taal in woord en geschriftJe kan ons een analytische werkervaring voorleggenKennis en ervaring met Salesforce is een pluspuntJe beschikt over uitstekende vaardigheden op gebied van samenwerking, communicatie en klant- en resultaatgerichtheidJe bent flexibel, stressbestendig en beschikt over een analytisch denkvermogen  Aanbod Ze hebben een eigen kenniscentrum, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen.Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen Korting op de aankoop van je bril of lenzen.Uiteraard kom je in een hartelijk team te werken met gezellige collega’s die je persoonlijk zullen begeleiden.
Verkoopsmedewerker (m/v)
, Limburg
Voor een koffiespeciaalzaak in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren verkoopsmedewerker. Jouw takenpakket bestaat uit;verkoop van koffiehet informeren van klantenkassabediening opvolgen van de winkelvoorraad het plaatsen van bestellingenhet controleren van goederenhet afhandelen van leveringen het klaarzetten van bestellingen om te vervoerenhet afhandelen van betalingen en deze correct en administratief afhandelen het behandelen van inkomende telefoonshet helpen van klanten aan de balie. Profiel Je bent een krak in hoofdrekenenJe werkt met de glimlachJe bent klantgericht Ervaring in de verkoop is een pluspunt. Aanbod Je werkt fulltime. Door de week werk je van 09u30 tot 18u00, op zaterdag zal je werken van 09u00 tot 18u00. Mogelijkheid tot een vast contract na een geslaagde interimperiode.
Technisch commercieel bediende M/V
, Limburg
Voor een van onze klanten gespecialiseerd in de wereld van beschermprofielen in volkarton, zijn we dringend op zoek naar een technisch commercieel bediende.Takenpakket:optimaliseren van de klantenportefeuille, grijpt hierbij ook kansen;opvolgen van afspraken bij prospecten en zelfstandigen;bestellingen inboeken;analyseren van klantenbehoeften en deze naar advies vertalen;realiseren en/of overtreffen van jouw persoonlijke doelstellingen;rapportage aan management;opstellen van facturen. Profiel Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels. Kennis van het Duits/Frans is een pluspunt;je houdt er van om targets te behalen;je kan ervaring voorleggen binnen een gelijkaardige functie;je bent een vlotte communicator;je kan strategisch denken. Aanbod Een voltijds uurrooster in een aangenaam bedrijf.Indien een geslaagde interimperiode, kans op een vast contract
Chauffeur CE ADR - regio Antwerpen
, Antwerpen
Files beu? Ben jij een chauffeur CE (ADR), die graag intern vervoer combineert met nationaal transport? Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte!Je bent verantwoordelijk voor het shunten van ISO containers op een chemische site te Antwerpen en daarnaast sta je ook in voor nationaal vervoer over de weg regio Antwerpse Haven. Profiel Rijbewijs CEADR-attest & VCA-attestVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 12,10Maaltijdcheques van € 8,00/dagArab-vergoeding (€ 1,44/uur)BonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Project controller/ Internationale opdrachten at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Heb je reeds een aantal jaar ervaring in controlling en ben je klaar voor een nieuwe wending in uw carrière? Ben je bereid om naar het buitenland te reizen en hanteer je een flexibele instelling?Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een Project Controller!Met een omzet van meer dan één miljard euro en met bijna 3000 mensen in dienst is deze grote speler een marktleider in hun niche. Onze klant heeft verschillende Internationale projecten lopen.Voor een project in Afrika is dit bedrijf dringend op zoek naar een project controller.Interesse? Lees dan zeker verder!Takenpakket:•Investeringsanalyses•Budgettering en forecasting•Ondersteuning besluitvormingsproces met focus op kosten en kapitaal•Rechterhand project managerProfiel:•Master in economische richting (Master Handelswetenschappen, TEW, Handelsingenieur...)•Minstens 3 jaar ervaring in controlling Aanbod:•Een competitief salaris aangevuld met een zeer mooi pakket aan extralegale voordelen (Auto, tankkaart, Maaltijdcheques…)•Een internationale onderneming die jou gepast beloont met doorgroeimogelijkheden wanneer je hiervoor open staat.•Een stevige uitdaging waar je een belangrijke schakel wordt binnen het finance team•Een onderneming waar je heel wat opleidingskansen aangeboden krijgt om jouw kennis verder op punt te stellen.•32 verlofdagen zodat je work-life steeds in balans staat!Interesse in deze vacature? Solliciteer snel online of via [email protected] Uw CV wordt confidentieel behandeld door Anneleen & Hélène (AG 13938)
Quality & Product Safety Engineer at Ausy
Ausy, Antwerp, Turnhout
Ben je gebeten door kwaliteit en product safety? Ben je klaar om jeverantwoordelijkheid op te nemen binnen dit vakgebied in een kleine, groeiendeorganisatie met de steun van een multinational? Solliciteer via [email protected] 011 35 07 47.Medimundi is een nieuwe spin-in van de UA en Cartamundi om kwalitatievePBM's, zoals mondmaskers, op de markt te brengen, met een grote focus opcomfort voor de gebruiker. Als Belgische speler wil het in de eerste plaats eenlokaal alternatief bieden en heeft de ambitie deze strategie naar de anderevestigingen van Cartamundi uit te rollen.Je rapporteert aan de Operations Lead. FunctiebeschrijvingJe krijgt de kans om Medimundi mee uit te bouwen en in te stappen in een ambiteus groeiverhaal voor het bedrijf en voor jezelf, waardoor ook je functie mee zal evolueren.Je bent verantwoordelijk voor :• Kwaliteitscontrole van binnenkomende materialen en afgewerkte producten• opzetten van risk en safety assessments om te garanderen dat onze producten aan de wettelijke voorschriften voldoen.• creëren van draagvlak voor je acties op de productievloer. Daarnaast verhoog je het reeds aanwezige kwaliteitsbewustzijn van alle medewerkers.• initiëren en coördineren van correctieve en preventieve acties ten gevolge van klantenklachten of interne niet-conformiteiten. Dit doe je in samenspraak met de directe stakeholders: klanten, leveranciers, het sales team en productie.• geven van training binnen onze organisatie betreffende kwaliteitsprocedures, -instructies en Q-tools.• verbeteringen aandragen aangaande het productieproces op procesniveau.• karakteriseren van nieuwe producten in relatie tot de toepasbare normen en wetgeving. Je zal het proces trekken en begeleiden om het gepaste certificaat te behalen.• opvolgen van product safety aspecten van nieuwe producten of innovaties.• beantwoorden van klantenvragen betreffende product safety en het implementeren van product safety eisen in ons bedrijf.Functie-eisenDit ben jij :• een masterdiploma in Industriële Wetenschappen, Chemie, Biochemie of Fysica, of gelijkgesteld door ervaring.• Enkele jaren werkervaring• gedreven in het streven naar kwaliteits- en procesverbetering• analytisch, accuraat en plichtsbewust• Je bent erg zelfstandig en durft autonoom beslissen• Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, Frans en/of Duits zijn een troef• Kennis van de Europese wetgeving, ervaring met PPE, ISO 9001 of ISO 13485ArbeidsvoorwaardenWebieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uitte oefenen en jezelf te ontwikkelen.Jekomt terecht in een jonge onderneming met groot groeipotentieel die zijnactiviteiten ook wereldwijd wil gaan lanceren.Alsonderdeel van de Cartamundi groep, kom je ook terecht in een dynamischeonderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangenamewerksfeer.Hetsalarispakket is in overeenstemming met je ervaring en deverantwoordelijkheden van de functie.Het betreft een onbepaalde duur contractMedimundi werkt voor deze vacature, in een exclusief partnership, samen met AUSY. Heb je interesse of meer vragen, contacteer me via [email protected] of 011 35 07 47. 
Dossierbeheerder sterke speler at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Droom jij ervan om aan de slag te gaan als dossierbeheerder in een groot kantoor en deel uit te maken van een 50-koppig team? Lees dan snel verder!Le Grand & Associates – financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Legal & Audit profielen – is voor zijn klant in de regio Mechelen op zoek naar een dossierbeheerder die geleidelijk aan verantwoordelijk is voor zijn dossiers van A tot Z. Dit accountantskantoor onderscheidt zich op de markt door hun persoonlijk contact met de klant.Jouw functie:Je staat geleidelijk aan in voor de volledige A-Z afwerking van jouw eigen dossiers:•Inboeken van de boekhoudkundige documenten•Voorbereiden en opstellen van de fiscale aangiften (BTW, VENN.B & PB)•Opmaken van de balans en de jaarrekening.•Fungeren als contactpersoon voor jouw klantenportefeuilleJouw profiel:•Je hebt een bachelor in Accountancy-Fiscaliteit.•Je hebt minstens 2 jaar ervaring achter de rug.•Je bent een teamplayer, communicatief en doelgericht.Ons aanbod:•Een mooi brutosalaris met extralegale voordelen, zoals bijvoorbeeld een maaltijdvergoeding.•Diverse betaalde opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.•Doorgroeimogelijkheden: droom jij ervan om jouw IAB-stage te doen, dan is dat mogelijk!•Flexibele werkuren en 32 verlofdagen.•Een tof team met een jaarlijkse teambuilding en diverse restaurantbezoekjes.Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Bezorg ons dan vandaag jouw CV nog via [email protected] of online via www.legrand-associates.com .Deze vacature wordt beheerd door Shauni en Ina. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 09 352 02 00.
Vlotte GL accountant / Ruppelstreek at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Boom
Heb je reeds een eerste werkervaring en wil je aan de slag als analytische accountant in een toonaangevende onderneming in de Ruppelstreek?Voor onze klant, een grote internationale onderneming in de service industrie, zijn we op zoek naar een GL Accountant om het team op finance uit te breiden. Gezien hun sterke marktpositie en steady internationale groei, is er nood aan iemand die hands-on en gedreven is!Je komt bovendien terecht naast de Senior GL Accountant, in wie je een klankbord kunt vinden en snel kunt bijleren!Takenpakket:•Patricipieren in de maand- en jaarafsluiting•Rapporteren van de cijfers naar het management•Optimalisatie van de huidige processen •Balansreconciliaties Profiel:•Een graduaat/ bacheloropleiding in een boekhoudkundige richting•Een eerste werkervaring•Positieve en enthousiaste mentaliteitAanbod:•Je komt terecht in een familiale werksfeer maar toch in een internationale context, gezien ze een wereldwijde afzetmarkt hebben!•Je kan rekenen op een degelijk en marktconform salaris, inclusief extra-legale voordelen•Een flexibeleomgeving geeft jou de mogelijkheid om werk & privé te balanceren!•Mooie werkuren en 26 vakantiedagen!•Een fantastisch team van collega's waar jij helemaal jezelf kunt zijn! •Bovendien wordt er veel rekening gehouden met de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, zo staan er nu en dan opleidingen op het programma. Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer snel via [email protected] Uw CV wordt confidentieel behandeld door Anneleen & Hélène (AG13865)
Accountant at Headcount
Headcount, Antwerp, Kontich
Onze klant, sterkste ICT-ondernemer in de Benelux, zoekt een hands-on Accountant.Speel je graag met cijfers? Lees dan snel verder en maak nu kennis met onze klant in getallen: 768m euro omzet, 7000 medewerkers, 5000 klanten in de Benelux.In deze rol kom je terecht in een team van 30 accountants en werk je nauw samen met controlling, credit en treasury afdelingen. Je beheert je eigen klantenportefeuille van meerdere groepsbedrijven.Enkele van jouw taken:Uitvoeren van de algemene boekhouding van verschillende dochterondernemingen;Verwerken van diverse posten, investeringen en afschrijvingen;Voorbereiden / uitvoeren van de BTW-aangiftes;Verzorgen van de maandelijkse afsluiting en voorbereiding rapportering;Opmaken van jaarrekeningen;Adviseren en informeren van de betreffende Managing Partners.ProfielBachelor in Accountancy / Finance of gelijkaardige opleiding2 tot 10 jaar relevante werkervaringErvaring met Navision is een plusVlotte communicatie in het Nederlands is een must, Engels of Frans is een plusPositieve ingesteld, analytisch, detail- en resultaatgerichtAanbodBoeiende financiële positie in no-nonsense en stabiele bedrijfsomgevingMooi salaris met een uitgebreid pakket voordelen
Tekenaar HVAC & Elektriciteit
Tormans Group, Borgerhout
Voornaamste taken • Je werkt mee aan het ontwerp en de uitvoering van plannen voor elektra en HVAC.• Je tekent deze plannen in AutoCad/Revit: je staat in voor het ontwerp en uitvoering van detechnische plannen en bereidt de plannen voor de nieuwe installaties voor.• Jouw collega’s (ingenieurs) bezorgen jou de tekenopdrachten en samen bepaal je hoe deopdracht zal uitgevoerd worden. Je koppelt terug aan hen over de vooruitgang van deverschillende opdrachten die jou worden toevertrouwd.• Naast jouw tekenopdrachten, ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken en aanpassenvan allerlei technische documenten en werk je ook mee aan verschillende projecten.• Je maakt deel uit van een team van technisch tekenaars, bij wie je steeds terecht kan voorondersteuning en assistentie waar nodig. Profiel • Je bent in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of een ander relevant diploma).• Reeds ervaring met de technieken HVAC en elektra is een stevig pluspunt.• Ervaring met 3D tekenen is ook een pluspunt.• Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.• Je bent een gemotiveerd en flexibel persoon. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Engineer HVAC & Elektriciteit
Tormans Group, Borgerhout
Voornaamste taken Als technisch sterke en klantgerichte Engineer zal je instaan voor ontwerp, coördinatie, opvolging, budgetten , geheel tot oplevering, van alle elektra, bekabeling, sturingen, regelingen welke behoren tot de HVAC projecten.U wordt de schakel tussen onze twee afdelingen , zijnde HVAC & Elektra. U wordt verantwoordelijk voor alle HVAC projecten op het vlak van E&I.• Je werkt het globaal ontwerp uit dat voorgesteld wordt door de klant: zowel op het vlak van instrumentatie, elektriciteit, HVAC, alsook montage.• Je zorgt voor de coördinatie en planning van het eigen takenpakket.• Je kan beslissen over specificaties, ontwerp en design en oplossingen en kostenbesparingen.• Je stelt de pakketten samen die gebruikt worden voor uitvoering. Profiel • Je bent in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of een ander relevant diploma).• Ervaring is een noodzaak.• Je hebt een sterke instrumentele achtergrond en een goede kennis van elektriciteit, instrumentatie en HVAC.• Je bent veiligheidsbewust en hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.• Je bent een gemotiveerd en flexibel persoon.• Je bent in het bezit van een VCA-vol attest of bent bereid om deze te behalen. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
M&R technieker / Automatisatie
Tormans Group, Beerse
Voornaamste taken - Zelfstandig uitvoeren van noodonderhoud en curatieve/preventieve onderhoudswerken binnen de disciplines:*Automatisatie (vnl. troubleshooting in S7 en TIA)*Elektriciteit (bv. het herstellen van een pomp o.w.v. een doorgebrande relais/kabel)*PLC programmeren*Instrumentatie (bv. het oplossen van een storing in een niveaumeting)- Voorbereiden van het wijzigingsbeheer en het toepassen van de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen/procedures- Zoeken en formuleren van verbetervoorstellen (componenten, software, hardware, nieuwe technieken of technologieën...)die ten goede komen op het vlak van veiligheid, milieu, kwaliteit, bedrijfszekerheid, energiebesparing en kostenbesparing-Uitwerken van kleine E&I- en automatisatie projecten.- Voorbereiding, uitvoering en afsluiting van de werken op een correcte manier documenteren volgens de geldendeprocedures evenals het correct registreren in de systemen Profiel - Zelfstandig uitvoeren van noodonderhoud en curatieve/preventieve onderhoudswerken binnen de disciplines:*Automatisatie (vnl. troubleshooting in S7 en TIA)*Elektriciteit (bv. het herstellen van een pomp o.w.v. een doorgebrande relais/kabel)*PLC programmeren*Instrumentatie (bv. het oplossen van een storing in een niveaumeting)- Voorbereiden van het wijzigingsbeheer en het toepassen van de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen/procedures- Zoeken en formuleren van verbetervoorstellen (componenten, software, hardware, nieuwe technieken of technologieën...)die ten goede komen op het vlak van veiligheid, milieu, kwaliteit, bedrijfszekerheid, energiebesparing en kostenbesparing-Uitwerken van kleine E&I- en automatisatie projecten.- Voorbereiding, uitvoering en afsluiting van de werken op een correcte manier documenteren volgens de geldendeprocedures evenals het correct registreren in de systemen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst met een persoonlijke begeleiding bij je sollicitatie, advies en coaching gedurende jeloopbaan.Onze uitgebreide klantenportefeuille met de belangrijkste (inter)nationale bedrijven, gecombineerd met onze professioneleaanpak zorgen ervoor dat jouw kennis en talent maximaal kunnen ontwikkelen.Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met diverse extralegale voordelen zoals een dagvergoeding,tankkaart en bedrijfswagen.
E&I - Eplan designer
Tormans Group, Geel
Voornaamste taken • Je maakt deel uit van het E&I engineering team en rapporteert aan je lead• Je ontwerpt en tekent zelfstandig E&I schema's in detail, meestal in Eplan, soms met autocad (2D)• Je kan PID´s lezen en controleert bij twijfel de bestaande toestand in de werkomgeving.• Je maakt materiaalselecties en datasheets, kabel- en exi-berekeningen, het AREI, ATEX, IO-lijst, Instrument Index, One line diagrams, mcc drawings, enz … behoren tot je vertrouwde• Je werkt ook in ons AIM Meridian documentbeheersysteem, een minder uitdagende taak waar precisie en geduld een bondgenoot zijn.• Je bent mee verantwoordelijk voor het tijdig overdragen van een volledig en correct E&I constructiedossier opdat alle partijen tijdig over alle benodigde info en schema’s kunnen beschikken.• Je hebt enige betrokkenheid in het ganse projectverloop; planning, opvolging van E&I constructie, testen, ingebruikname, …• Je bent tegelijkertijd met verschillende taken/ projecten bezig. Profiel • Je hebt een bacheloropleiding genoten met een goede technische bagage (meet- en regeltechniek, automatisatie, elektronica-elektriciteit, …)• Je hebt ervaring in de chemische industrie• Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels.• Je bent vertrouwd met werken in een projectomgeving.• Je hebt een goede kennis van Eplan en kan overweg met autocad (2D).• Je bent gemotiveerd en analytisch ingesteld maar kan je aanpassen aan de geldende afspraken• Je kan zelfstandig, precies en nauwkeurig, werken en behartigt je taken met volle overgave• Meerdere projecten tegelijkertijd, stressbestendigheid en presteren onder tijdsdruk vormen eerder een uitdaging dan een issue.• Je hebt niet de ambitie om snel hogerop te geraken maar wijdt je ten volle aan je taak als E&I designer.• Je bedoeling is om op lange(re) termijn samen te werken.• Je bent een teamplayer, het werken in teamverband ervaar je als een duwtje in de rug,• Je positieve ingesteldheid werkt aanstekelijk op je collega’s, het glas is halfvol!• Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
Technieker Multi Inzetbaar
Absolute Jobs, Gent
jobomschrijving Ben jij de technieker die op zoek is naar een job met variatie?Onze klant in Melle is op zoek naar je!Onze klant is een familiaal bedrijf die 15 jaar geleden opgestart is.Dagelijks zet deze onderneming zich met hum team in voor ecologische en economische geothermische warmtepompen te plaatsen en te installeren.Op vandaag zijn meer dan 2000 installaties uitgevoerd over heel België.Om die groei kracht bij te zetten zoeken ze een talent als jij!Wat is het takenpakket? Lees zeker verder!Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …)Sanitaire en verwarmingselementen plaatsenDruk, temperatuur, warmte-uitwisseling, … controleren en de instellingen aanpassenVloerverwarming installerenEen binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur...Zoek jij een job met variatie als technieker? Hier heb je het zeker!Onze klant tilt je naar een hoger niveau met interne en externe opleidingen.Heb je een basis techniek ervaring en stabiel CV?Je komt  in aanmerking, contacteer ons en we helpen je graag verder.Tot binnenkort topper! jouw profiel Ben jij de TECHNIEKER die wij zoeken in REGIO GENT?Je spreekt goed Nederlands Melle is perfect haalbaar voor jeMotivatie komt altijd op de 1ste plaatsHeb je een basis ervaring in HVAC of als technieker, is dit zeker ook goedHeb je een diploma is dit een pluseen stabiel CV  ons aanbod Ben jij de TECHNIEKER die wij zoeken in REGIO GENT?Na een positieve interim periode - vast contract onbepaalde duurInterne en externe opleidingenJe krijgt een Peter/ meter die je in uw opstart helptEen job vol variatie en appreciatie van collega's en uw CEOSnelle opvolging van uw sollicitatie - snelle opstartJe komt terecht in een stabiel bedrijf- mag rekenen op werkzekerheidAantrekkelijk loon: €14 - €16,50:Je werkt van 08:00 - 16:30 met om 12u een halfuur pauze. Interesse? Neem dan snel contact op met [email protected]
Office Manager
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Absolute Jobs ANTWERPEN is op zoek naar een OFFICE MANAGERHallo, wij zijn Absolute Jobs.Kort gezegd: wij zijn een selectie- en rekruteringskantoor dat zich focust op tijdelijke alsook vaste jobs in verschillende sectoren. Maar we willen het niet kort maken, we nemen extra tijd voor onze medewerkers om zich goed in hun vel te laten voelen tijdens de job. Hopelijk kunnen we jou binnenkort ook die tijd gunnen…Absolute Jobs is actief in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen waarbij diversiteit heel belangrijk is: zowel in het team als onder de uitzendkrachten. Jij krijgt de kans om als Office Manager je schouders te zetten onder jouw eigen kantoor, een Absolute straffe job! Fun fact is dat we samen graag plezier maken met het hele Absolute team met vele activiteiten zoals familiedagen, bedrijfsfeestjes, teambuildings, Friyays… Ons motto is niet voor niets: Work hard, play hard. Takenpakket :Als Office Manager van het kantoor van Antwerpen ben je verantwoordelijk dat je kantoor goed draait en je zo met je team je targets haalt. •Je leidt en motiveert jouw team: je gaat samen voor successen, op deze manier bereik je samen jullie doelen qua kwaliteit en cijfers. •Jouw klanten en kandidaten hebben veel aan jou. Je luistert naar hun noden en zoekt naar de beste oplossingen. •Deze successen zijn een kwestie van doorzetten, daar geloof je in. Je gaat daarom elke dag op zoek naar nieuwe vacatures, klanten en kandidaten. •Je bent goed in sales, maar ook in administratie. Een vlotte opvolging en facturering zijn belangrijk. •Het financiële plaatje is ook belangrijk aangezien je jouw targets omzet naar doelstellingen. jouw profiel Ben jij de OFFICER MANAGER voor het kantoor in ANTWERPEN die we hieronder beschrijven?•Je kunt een paar jaar relevante ervaring voorleggen binnen de uitzend- en rekruteringswereld.•Omdat je een team leidt, ben je goed in communicatie en heb je de nodige people skills.•Ook het salesaspect is belangrijk: je hebt een commerciële flair en doet extra je best om nieuwe klanten te creëren. •Absolute Jobs gaat the extra mile voor diversiteit, zowel voor eigen personeel als uitzendkrachten, en jij deelt dit engagement ook. Klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer, AmberZij helpt je waar nodig! Bel Justine op 0499 88 08 68 of mail [email protected] ons aanbod Als OFFICE MANAGER voor het kantoor in ANTWERPEN kun je onderstaande voordelen verwachten:Je krijgt de kans om in een groeiende organisatie jouw eigen team te begeleiden en sturen in regio Antwerpen.Variatie troef: je hebt contact met klanten en prospects, onderhandelt contracten, fixt de facturatie en neemt targets onder de loep…Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket van 2600-3000 euro loon plus mooie bonussen.Een chique wagen met tankkaart (Mercedes of andere) en Iphone.Maaltijd- en ecocheques12 extra vakantiedagen (ADV)Klinkt goed, dus klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer AmberZij helpt je waar nodig! Bel Amber op 0499 88 08 68 of mail [email protected]#absoluteteam #vacature #officemanager #kantoorverantwoordelijke #roeselare #jobs #topjob
Installateur Alarmsystemen
Absolute Jobs, Oudenburg
jobomschrijving Voor onze klant regio OUDENBURG zijn wij op zoek naar een INSTALLATEUR ALARMSYSTEMEN.Onze klant staat in voor het plaatsen van alarmen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole regio West en Oost-Vlaanderen.Ben jij op zoek naar een job waar je jouw technische kennis kan gebruiken? Lees snel verder!Als INSTALLATEUR ALARMSYSTEMEN regio OUDENBRUG ziet jouw dag er als volgt uit;Plaatsen van alarmen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole;Je verplaatst je elke dag met de firmawagen in regio Oost en West-Vlaanderen;Dagelijks ga je alleen, of met een collega’s op baan;Je voert installaties uit bij particulieren en  jouw profiel Als INSTALLATEUR ALARMSYSTEMEN regio OUDENBRUG kun je jezelf terugvinden in onderstaande:Je beschikt over een rijbewijs BJe bent stipt en komt op tijdJe hebt reeds ervaring of technische kennis of elektrische kennisJe bent bereid om bij te leren en bent gemotiveerd ons aanbod Als INSTALLATEUR ALARMSYSTEMEN regio OUDENBRUG biedt onze klant jou:Een mooie verloning tussen €15,67 en €22,52 (bespreekbaar)Maaltijdcheques van €8 per dagVast contract na positieve evaluatieFirmawagen12 betaalde ADV dagen (extra verlofdag)Bekend bedrijf met een goede naamJe komt terecht in een familiale sfeerWerken van maandag tot vrijdag - 40u week - tussen 7u30-16u00
Chauffeur CE
Absolute Jobs, Wortegem-Petegem
jobomschrijving Hou je van een uitdaging? Ben jij een expert met de vrachtwagen? Heb je al eens uitzonderlijk vervoer gedaan? Dan is dit de geknipte job voor jou. Als chauffeur CE sta je in voor: Vervoeren van grote machines zoals hoogwerkers, manitou’s, schaarliften... Bijvoorbeeld trekker-oplegger, uitzonderlijk vervoerSolliciteer online of [email protected] jouw profiel Als chauffeur CE heb je:Rijbewijs CE, de nodige attesten en ervaringErvaring rolbrug of heftruck is een pluspunt Je spreekt NederlandsJe bent flexibel naar werkuren Solliciteer online of [email protected] ons aanbod Als chauffeur CE krijg je:Voltijdse jobWerkzekerheidVast contract na positieve evaluatieDaguren Solliciteer online of [email protected]
Technieker
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Voor onze klant regio OOSTENDE zijn wij op zoek naar een TECHNIEKER.Onze klant zet voornamelijk in op mechanische beveiliging en toegangscontrole, en het plaatsen en openen van deuren regio de kust.Als TECHNIEKER regio OOSTENDE zal jij instaan voor volgende taken;Installeren en repareren van sloten en toegangscontrole van huizen en bedrijven;Advies en technische informatie geven bij de installatie of beveiliging van de woning. jouw profiel Als TECHNIEKER regio OOSTENDE kun je jezelf vinden in onderstaande:Kennis of ervaring met mechanica OF elektromechanica OF schrijnwerkerij Rijbewijs B is vereist gezien je je zelfstandig naar iedere werkplek moet verplaatsenJe bent klantgericht ons aanbod Als TECHNIEKER regio OOSTENDE bied onze klant jou;Mooie verloning tussen €16,71 en €23Maaltijdcheques van €7 per dagVoltijdse functie (38u week)Vast contract na positieve evaluatieFirmawagenUitdagende projecten en elke dag veel afwisseling, elke dag is andersDoorgroeimogelijkheden