We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

2 366 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Energietechniek en Mijnbouw in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 100% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Meest betaalbare branche in is Engineering. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 5000 eur.

Aanbevolen vacatures

Elektricien
, Zoersel
Jouw taken Bij de renovatiewerken van onze retail klanten verzorg jij de elektriciteit. Wij werken projectmatig in heel Vlaanderen. Het merendeel van onze projecten duurt telkens een aantal weken. Je staat de meeste tijd van de dag op een ladder op hoogte te werken, geen hoogtevrees hebben is dus een must. Je krijgt hulp van een handlanger die jou materiaal en kabels aangeeft zodat je niet telkens op en af de ladder moet gaan. Heb jij geen opleiding als elektricien gevolgd maar heb jij wel ervaring of ben je een schoolverlater in de richting maar heb je nog geen erevaring? Geen probleem, ook dan kom jij in aamerking. Je krijgt namelijk een goede opleiding van een ervaren collega. Je werkt in dagdienst maar bent wel flexibel naar uren toe. Afhankelijk waar het project is kan het dus zijn dat je de ene dag later thuis bent dan de andere dag. Je profiel Wie zoeken we voor deze functie?Je kan goed werken in team en zelfstandigJe beschikt over een diploma elektricien of gelijkwaardig door ervaring. Ook schoolverlaters komen in aanmerking Je kan zeer goed communiceren in het Nederlands, zowel geschreven als mondelingJe hebt een rijbewis B omdat je projectmatig werkt en op verschillende locatie moet gerakenJe hebt geen hoogtevrees. aangezien je heel de dag op een ladder staat te werken van ongeveer 2à3 meter hoogWat bieden wij jou? Wat bieden wij je aan? Je komt terecht in een innovatieve en boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten waarin je jouw skills verder kan ontplooien. Optie vastDagdienstEen competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring.
Jobstudent Zoersel
, Zoersel
Jouw taken ·         Je vult samen met jouw collega’s de winkel aan.·         Je houdt de winkel heel de dag door netjes.Je profiel Je bent flexibel inzetbaar tussen 6.00 uur en 19.15 uur. Je spreekt goed Nederlands, zit vol energie en speelt graag in een gedreven team. Je hebt een fit met de cultuur van de winkel: kostenbewust, klantgericht, respect, teamwork, discipline en eenvoud.Wat bieden wij jou? Een correct salaris waarbij elke minuut wordt uitbetaald. Een leuke werksfeer met collega’s én managers. Een baan bij de meest succesvolle non-food discounter van heel Europa.