We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Dossierbeheerder sterke speler at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Droom jij ervan om aan de slag te gaan als dossierbeheerder in een groot kantoor en deel uit te maken van een 50-koppig team? Lees dan snel verder!Le Grand & Associates – financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Legal & Audit profielen – is voor zijn klant in de regio Mechelen op zoek naar een dossierbeheerder die geleidelijk aan verantwoordelijk is voor zijn dossiers van A tot Z. Dit accountantskantoor onderscheidt zich op de markt door hun persoonlijk contact met de klant.Jouw functie:Je staat geleidelijk aan in voor de volledige A-Z afwerking van jouw eigen dossiers:•Inboeken van de boekhoudkundige documenten•Voorbereiden en opstellen van de fiscale aangiften (BTW, VENN.B & PB)•Opmaken van de balans en de jaarrekening.•Fungeren als contactpersoon voor jouw klantenportefeuilleJouw profiel:•Je hebt een bachelor in Accountancy-Fiscaliteit.•Je hebt minstens 2 jaar ervaring achter de rug.•Je bent een teamplayer, communicatief en doelgericht.Ons aanbod:•Een mooi brutosalaris met extralegale voordelen, zoals bijvoorbeeld een maaltijdvergoeding.•Diverse betaalde opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.•Doorgroeimogelijkheden: droom jij ervan om jouw IAB-stage te doen, dan is dat mogelijk!•Flexibele werkuren en 32 verlofdagen.•Een tof team met een jaarlijkse teambuilding en diverse restaurantbezoekjes.Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Bezorg ons dan vandaag jouw CV nog via [email protected] of online via www.legrand-associates.com .Deze vacature wordt beheerd door Shauni en Ina. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 09 352 02 00.
Accountant AZ - projectontwikkelaar at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Ben jij een ervaren boekhouder en toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Ben je bovendien cijfermatig, resultaatgericht en een echte teamplayer? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die men zoekt. Solliciteer snel! Een succesvolle, internationale projectontwikkelaar is op zoek naar een ervaren Accountant AZ. Het bedrijf staat binnen de markt bekend voor haar innoverende toekomstplannen, luxueuze uitstraling en gevestigde expertise. Als financieel verantwoordelijke ontferm je je over de boekhouding van 3 vennootschappen. Je rapporteert hierbij aan de CFO.TakenpakketInboeken van aankoop- en verkoopfacturenFiscale aangiftes waaronder btw, intrastat, roerende voorheffing etc.ConsolidatieOpvolgen cash flowMaandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingOpvolgen financiële planningCoördinatie financiering nieuwe projectenBudgetteringForecastingProfielMinimum 4 jaar relevante werkervaring binnen een gelijkaardige en/of financiële rol.Kennis van Excel is een must, kennis van SAP een plus.Hands-on, flexibel, optimistisch, assertief en proactief.AanbodMooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.De onderneming zet sterk in op waarden als ondernemerschap en eigen inbreng. Er heerst een cultuur van geven en nemen.Een filevrije omgeving aan de rand van het stad.32 vakantiedagen om de batterijen terug op te laden.Een financieel stabiele en innovatieve omgeving die meegaat met zijn tijd.Gezien het bedrijf in volle expansie is zijn er op termijn voldoende mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien.Je komt terecht in een gemoedelijke onderneming met een 50-tal enthousiaste medewerkers. Het team bevat een gezonde mix van alle leeftijden en straalt dynamiek en levendigheid uit. Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Senior accountant- verantwoordelijkheid at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Senior accountant – verantwoordelijkheidBen je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel variatie? Schrikt het woord verantwoordelijkheid jou niet af? Heb je al enkele jaren ervaring op zak?  Dan ben jij de ideale aanvulling binnen het team voor een accountantskantoor regio Berchem.  Je komt terecht in een groene en rustige omgeving waar er voor zowel Belgische als internationale klanten boekhoudkundig- en fiscaal advies wordt aangeboden. Ook op vlak van overnames, fusies, vastgoedprojecten,.. wordt er ondersteuning aangeboden.Verder zal je omringd worden door een jong en dynamisch team dat openstaat voor jouw mening rond verschillende interne zaken om op die manier de verdere groei van het kantoor mee vorm te geven. Wat jouw taken zijn als senior accountant:•Het begeleiden van junior accountants in hun groei naar een volwaardige senior dat op zelfstandige basis kan werken•Je bent bereid om jouw eigen dossiers omtrent diverse vennootschappen te beheren van A-Z•De opmaak van tussentijdse balansen en resultatenrekeningen behoren ook tot jouw takenpakket•Indienen van fiscale aangiftes (vennootschapsbelasting, personenbelasting en BTW) vormt voor jou geen probleemWat is jouw profiel senior accountant:•Je bent in het bezit van een bachelor accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting•Verder beschik je over enkele jaren relevante werkervaring binnen een accountantskantoor•Flexibel, communicatief en een gezonde interesse in IT is aanvullend bij jouw profielWat je kan verwachten als senior accountant:•Een gevarieerde job waarbij je de volledige verantwoordelijkheid krijgt over jouw eigen dossiers•Competitief brutosalaris dat meegroeit met jouw kwaliteiten en ervaring aanvullend met allerlei extralegale voordelen ( hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen,…)•Je ontvangt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget om zo jouw kennis optimaal te houden•Verder kom je terecht in een jeugdig team dat teamuitjes organiseert om zo de positieve werksfeer te behouden•Een kantoor in volle groei waar er ruimte is voor jouw mening maar waar ook rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé.•…..  Spreekt deze beschrijving jou aan? Grijp dan je kans en bezorg ons jouw CV via [email protected] of contacteer ons op het nummer 09 352 00 29Is dit toch niet wat je zoekt? Bekijk dan zeker onze website https://legrand-associates.com/ om nog meer topopportuniteiten te ontdekkenShauni en Ina helpen jou graag!
Storingstechnieker 3 ploegen (ook starter Bachelor Elektromechanica) regio Mechelen at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Mechelen
P4P zoekt een Storingstechnieker 3 ploegen (ook starter Bachelor Elektromechanica) regio Mechelen.Functiebeschrijving:Als Storingstechnieker 3 ploegen (ook starter Bachelor Elektromechanica)  ben je verantwoordelijk voor: Oplossen van technische urgente storingenAanbrengen technische verbeteringen door uitvoeren van preventieve taken waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd wordenInstaan voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machinesEerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functionerenUw profiel:Bachelor Elektromechanica, Onderhoudstechnologie of gelijkwaardig door ervaringVloeiend communiceren in NederlandsCommunicatiefAanbod:Contract van onbepaalde duur3 ploegen systeem met 1 niet-vrij weekend per maand: 1 week late shift, 1 week nachtshift, 1 week vroege shift, 1 week vrijafCompetitief loonpakket met een ruim aanbod aan extralegale voordelenMogelijkheden om je verder te ontwikkelen of te specialiserenContact:Peter Weyns,  [email protected]: +32491869950Bachelor Onderhoudstechnologie, Elektromechanica, Maintenance Technician, Onderhoudstechnieker, Storingstechnieker, PLC, Elektriciteit, Mechanica, Mechelen,, Antwerpen
Enthousiaste boekhouder A tot Z at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Ben jij een ervaren boekhouder en toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Ben je bovendien cijfermatig, resultaatgericht en een echte teamplayer? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die men zoekt. Solliciteer snel! Een succesvolle, internationale onderneming actief in projectontwikkeling en gelegen in Mechelen is op zoek naar een ervaren Accountant AZ. Het bedrijf staat binnen de markt bekend voor haar innoverende toekomstplannen, luxueuze uitstraling en gevestigde expertise. Als financieel verantwoordelijke ontferm je je over de boekhouding van 3 vennootschappen. Je rapporteert hierbij aan de CFO.TakenpakketInboeken van aankoop- en verkoopfacturenFiscale aangiftes waaronder btw, intrastat, roerende voorheffing etc.ConsolidatieOpvolgen cash flowMaandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingOpvolgen financiële planningCoördinatie financiering nieuwe projectenBudgetteringForecastingProfielMinimum 4 jaar relevante werkervaring binnen een gelijkaardige en/of financiële rol.Kennis van Excel is een must, kennis van SAP een plus.Hands-on, flexibel, optimistisch, assertief en proactief.AanbodMooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.De onderneming zet sterk in op waarden als ondernemerschap en eigen inbreng. Er heerst een cultuur van geven en nemen.Een filevrije omgeving aan de rand van het stad.Gezien het bedrijf in volle expansie is zijn er op termijn voldoende mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien, zowel verticaal als horizontaal te groeien.Een financieel stabiele en innovatieve omgeving die meegaat met zijn tijd.32 vakantiedagen om de batterijen terug op te laden.Je komt terecht in een gemoedelijke onderneming met een 50-tal enthousiaste medewerkers. Het team bevat een gezonde mix van alle leeftijden en straalt dynamiek en levendigheid uit. Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Plant Materials & Services Category Buyer at Cargill
Cargill, Antwerp, Mechelen
Plant Materials & Services Category Buyer - MEC01439   Description   Want to build a stronger, more sustainable future and cultivate your career? Join Cargill's global team of 155,000 employees who use new technologies, dynamic insights and over 155 years of experience to connect farmers with markets, customers with ingredients, and people and animals with the food they need to thrive.  JOB PURPOSE AND IMPACT The Plant Materials & Services Category Buyer will join our team that obtains goods and services required by the organization. This position is responsible for the procurement of plant materials, services as well as sourcing activities for large spend projects for multiple locations in the, Netherlands, Belgium and occasionally in the UK and Norway. The position holder will manage sourcing processes and procurement records, manage supplier events and relationships, and implement strategies. KEY ACCOUNTABILITIES Responsible for managing the procurement process to select suppliers for procurement of non-contracted materials/ goods/ services that are outside of local spend. Perform analysis of internal spend data, understand requirements and specifications from internal stakeholders and use this to research supplier options. Track data to stay informed on price trends and market dynamics, conduct research and analysis on external events that may impact purchasing, for example geopolitical events, global trade conditions, import/ export law. Collate supplier bids and perform analysis of results and negotiate terms and conditions with suppliers for contracts. Establish and maintain on-going tracking mechanisms for performance metrics to track the value captured. You will work under general supervision and independently solve moderately complex issues while referring more complex problems to a higher-level staff. Other duties as assigned. Qualifications   MINIMUM QUALIFICATIONS Bachelor’s degree in a related field or equivalent experience. Minimum of two years of related work experience. Other minimum qualifications may apply. PREFERRED QUALIFICATIONS Proven relevant procurement, buying and strategic sourcing experience including knowledge of professional purchasing policies and procedures. Proven negotiation skills with suppliers and ability to develop collaborative relationships. Ability to work across different business units/functions  Knowledge and experience with an ERP (Enterprise Resource Planning) system. Dutch language is mandatory. Fluent in English. Other European languages are useful but not required. Ability to travel within Belgium, Netherlands and Northern Europe. Our Offer In return for your expertise and commitment, we will provide a fast paced stimulating international environment, which will stretch your abilities and channel your talents. We also offer competitive salary and benefits combined with outstanding career development opportunities in one of the largest and most solid private companies in the world. Interested? Then make sure to send us your CV and cover letter in English today:   Follow us on LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargill Cargill is committed to being an inclusive employer. Click here to find out more https://careers.cargill.com/diversity/ Job   Strategic Sourcing & Procurement Primary Location   Belgium-VAN-Mechelen Other Locations   Netherlands-NB-Bergen op Zoom
Mediagericht softwarehuis: .Net dev Dynamisch & impactvol at Austin Bright
Austin Bright, Antwerp, Mechelen
Wanneer je momenteel op zoek bent naar een nieuwe functie, wil je bovenstaande kernwoorden terugvinden in de vacature. Dit softwarehuis in Mechelen, met haar specialisatie in software voor de mediasector, is op zoek naar een gepassioneerde ontwikkelaar. Hiermee bedoelen ze iemand die niet alleen leergierig is, maar die met de opgedane kennis ook concreet iets wil realiseren.Deze creëert bij wijze van spreken een verbondenheid met de projecten waarop hij/zij werkt, om hier een impact in te kunnen hebben. Gedrevenheid wordt hier gestimuleerd en ondersteund in al zijn vormen!ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity framework - locatie: MechelenJouw verantwoordelijkheden: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity frameworkMen kent hier een hoge mate aan zelfstandigheid. De teams worden op basis van het project samengesteld en de rollen kunnen hier steeds verschillen. Men werkt op pure webproducten, waar de focus veelal op de backend en api's ligt. Uiteraard dient de frontend ook verzorgd te worden en dus kan je je hier verder in specialiseren.Jouw profiel: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity frameworkAls persoon begin je aan elk project met dezelfde toewijding. Jouw nood aan verbetering en kennis motiveert je om steeds 100% te geven.Je werkt graag gedetailleerd en gaat steeds planmatig te werk. Het is voor jouw belangrijk dat er gericht naar een bepaald doel gewerkt wordt.Je wilt iets realiseren dat een meerwaarde is en een impact heeft op de projecten waarop je werk. Dit kan in de breedste zin geïnterpreteerd worden.Minimum drie jaar professionele ervaring in een .Net framework omgeving. Daarnaast heb je een bachelor in Toegepaste Informatica of Master in Computerwetenschappen.Ons aanbod: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity framework Een competitief brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.Een evenwichtige work/life balans en een uitdagende functie. Men heeft hier de mogelijkheid om één dag vanuit thuis te werken, om volgens flexibele werkuren te werken en overuren kunnen terug opgenomen worden!Werken aan een complex platform met de juiste technologieën. Men kijkt hier ook steeds naar hoe men dit kan verbeteren, waardoor dit mogelijkheden opent naar nieuwe technologieën of methodieken.Een ontspande sfeer met korte communicatielijnen, waardoor je steeds bij iemand terecht kan met vragen en allerhande suggesties! Keywords: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity framework Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply @ austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.
Magazijnier
Absolute Jobs, Bornem
jobomschrijving Voor een klant in regio Bornem zoeken wij een magazijnier met ervaring. Je voornaamste taken zijn:laden en lossen van vrachtwagensSorteren van de goederen per klantKlant bedienen bij de afhaling van zijn bestellingOntvangen van goederen en stockerenVoltijdse tewerkstelling met optie vast jouw profiel ·Je ben georganiseerd.·Je bent bereid om in shiften te werken (vroege en late)Je spreekt vlot Nederlands.·Fysiek ben je helemaal in orde.Je bent stressbestendigJe beschikt over eigen vervoer  ons aanbod Je krijgt een opleiding on the job.Je geniet van een goede verloning.Een afwisselend takenpakket plus de nodige verantwoordelijkheid in je job.Je werkt in een gedreven team van magazijniers.Marktconformloon tussen 14 en 15€/u + maaltijdcheques
Mecanicien
Absolute Jobs, Tisselt
jobomschrijving Een boeiende uitdaging als mecanicien in regio Willebroek? Lees verder!Voor onze klant zijn we op zoek naar een mecanicien voor het onderhouden en herstellen van voertuigen en bussen.Jouw takenpakket:Onderhouden/herstellen van voertuigenVoertuigen klaarmaken om naar de technische controle te gaanHet melden van potentiële problemen of gevarenIn geval van afwezigheid van de verantwoordelijke, zal je zelf de eindcontrole doen. jouw profiel Goede kennis NederlandsJe weet hoe je juiste diagnoses stelt en deelt je werk in volgens prioriteitGoede kennis van elektriciteitDiploma mechanica/elektromechanica of gelijkwaardig door ervaringBereid om mee te draaien in een permanentiesysteemBereid om rijbewijs D intern te halen ons aanbod  Voltijdse tewerkstelling - 38 uren per week Boeiende job in een aangename en steeds evoluerende werkomgeving Permanente opleidingen Competitief salarispakket
Schrijnwerker
Absolute Jobs, Willebroek
jobomschrijving Goesting om geld te verdienen?Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker voor de productiehal in Willebroek!Jouw job in een notendop:Het op maat verzagen van bekistingshoutJe wil met een CNC machine werkenJe helpt bij het opbouwen van de bekistingen aan de hand  van een technisch plan jouw profiel Who are you?Je hebt een opleiding houtbewerking gevolgd of evenwaardig door ervaringJe hebt technisch inzicht en kan plannen lezenHands on mentaliteitFysieke arbeid? No problem!Je woont in de omgeving van WillebroekJe spreekt Nederlands en/of engels ons aanbod Let's talk business!Je kan onmiddelijk startenJe kan groeien in jouw functie en tegelijk meewerken aan de groei van het bedrijfInterne mogelijkheden tot ontwikkelingWerkzekerheid en stabiliteit? Check!Veiligheid staat op nummer 1
Voltijds chauffeur D lijnbus
Absolute Jobs, Willebroek
jobomschrijving Voor onze standplaats in Tisselt zoeken we gemotiveerde chauffeurs die in het bezit zijn van een rijbewijs D om ingezet te worden als voltijdse chauffeur  op lijnbussen. jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?Je spreekt en begrijpt NederlandsJe hebt een rijbewijs D + code 95Je hebt een goed voorkomenJe bent flexibel ingesteld en bent bereid om te werken op wisselende uren, in weekends en op feestdagen.Je toont verantwoordelijkheid naar jouw passagiers en bus ons aanbod Wat mag je verwachten?Vast contract na positieve interim-periodeJe werkt voltijds 37u/weekAantrekkelijke verloningFlexibel uurroosterToffe collega's 
Monteur
Absolute Jobs, Bornem
jobomschrijving Ben jij de monteur die we zoeken? Voor een klant in de ruime regio van BORNEM zijn wij op zoek naar een ervaren glasarbeider die glasconstructies kan monteren en in elkaar kan steken. Je staat in voor de installatie van glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden, spiegels. Dit doe je zowel bij particulieren als bij bedrijven. jouw profiel een eerste ervaringfysiek in ordezelfstandig kunnen werkenNederlands vlot kunnen lezen en sprekenverzorgd voorkomen en klantvriendelijkheidbij voorkeur algemene materiaalkennisorde en nauwkeurigheid zijn belangrijk ons aanbod Bij dit innovatief bedrijf in de regio BORNEM kan jij je verwachten aan: een uitdagende en boeiende functie in een innovatief bedrijf waar je je ten volle kan ontplooien en de mogelijkheid om zelfstandig je job uit te voeren een enthousiast team. een sterk groeiende onderneming. een marktconform loon vanaf 14.5 euro en meer
All round magazijnier
Absolute Jobs, Bornem
jobomschrijving Voor een familiebedrijf in de omgeving van Bornem/Temse zijn we op zoek naar een magazijnier. Je zal werken vanuit het filiaal van onze klant in Bornem.Je zal instaan voor:containers lossen,goederen vervoeren in het magazijnorderpickengoederen verpakken jouw profiel Je bent in bezit van een attest hef- en/of reachtruck.Je bent een leergierige teamspeler.Ervaring in de logistieke sector is een pluspunt.Kennis van de Nederlandse of Franse taal is een must.Je bent zeer flexibel en zelfstandig.Je kan snel en nauwkeurig werken maar handelt steeds veiligheidsbewust. ons aanbod  Een marktconform salarispakket. Een fulltime tewerkstelling.Zeer aangename werksfeer in een familiaal bedrijf.Je komt in een omgeving terecht die oog heeft voor de work-life balans.
Onderhoudstechnieker
Absolute Jobs, Lier
jobomschrijving Heb jij goesting om mooi geld te verdienen? Loon tussen 14 tot 17 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundeBen jij 'een baas' zowel elektrisch als mechanisch?Bepaal je graag zelf hoe je dag eruit ziet?Klinkt dit als jou? Lees dan zeker verder! >>>Word onderhoudstechnieker voor een bedrijf dat: een gevestigde waarde is (werkzekerheid)familiale waarden en normen behartigtop maat werkt en blijft innoverenInteressant hé. Wel, we willen jou, competente onderhoudstechnieker!Solliciteer nu via [email protected] of druk "Solliciteer"! jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?je spreekt en begrijpt Nederlandsbij voorkeur woon je in de regioje beschikt over de nodige bagage wat betreft elektriciteit en mechanicaje bent een plantrekkerje werkt preventiefje hebt een correcte attitudeKlinkt als jij toch? Meer weten? Mail naar [email protected] ons aanbod Wat mag je verwachten?je verdient een mooi loon van tussen de 14 tot 17 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundena interim => vast contractje werkt 39u/week (deeltijds is ook mogelijk)8 EUR/dag maaltijdchequeshospitalisatieverzekering na 6 maand vast in diensteen familiale omgevingeen hecht en behulpzaam teamYes! Da's een job voor jou. Solliciteer hieronder of mail je cv naar [email protected]
Finance & Procurement Manager
Technopolis, Mechelen
Technopolis / F.T.I heeft een ambitieuze missie voor ogen: iedereen fascineren met wetenschap en technologie. Dat doen we door jong en oud op een leuke manier te laten experimenteren en dingen te laten ontdekken. Op termijn willen we – samen met alle andere actoren – ervoor zorgen dat steeds meer studenten bewust voor exacte en toegepaste wetenschappen kiezen.We staan voor enkele grote uitdagingen: enerzijds het aanbod brengen van toekomstige technologieën, en anderzijds het bouwen van een online community, een soort van gemeenschap van gedreven mensen die mee vorm geven aan ons aanbod.Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Finance & Procurement ManagerIn deze functie stuur je het Finance & Procurement team aan, bestaande uit een 6-tal personen, en behoud je het overzicht op de financiële situatie van Technopolis / F.T.I. Daarnaast organiseer en coördineer je het aankoopbeleid van de organisatie zodat er bewust en efficiënt met de werkingsmiddelen wordt omgegaan.Je rapporteert aan de Finance, HR en Business Director.Verantwoordelijkheden en takenJe vertaalt de organisatiedoelstellingen van Technopolis / F.T.I. naar de werking van de afdelingJe coördineert de dagelijkse (operationele) werkzaamheden binnen de afdelingJe houdt te allen tijde rekening met de naleving van de wettelijke reglementeringen waaronder de wetgeving overheidsopdrachtenJe draagt de eindverantwoordelijkheid over de boekhouding en je bent verantwoordelijk voor een tijdige en succesvolle maand- en jaarafsluitingJe fungeert als contactpersoon in het kader van financiële gegevens voor zowel interne als externe partijenJe analyseert, optimaliseert en automatiseert de processen en kwaliteitsvereisten voor het departement, en je coacht en ondersteunt je medewerkers hierinJe verzamelt en controleert (financiële) data en je stelt op basis hiervan de financiële en managementrapporteringen op die toelaten om door de directie onderbouwde, op feiten gebaseerde, beslissingen te nemenDoor je financiële analyse en inzicht in de operationele processen formuleer je verbeteringsvoorstellen en creëer je toegevoegde waarde door mee te denken met de organisatieJe bent verantwoordelijk voor toegewezen budgetten, en je bewaakt mee de budgetten die door de departementen beheerd wordenJouw profielKennis en ervaring – Je hebt een Bachelor of Master diploma behaald in een financiële of economische richting en je hebt minimum 4 jaar relevante ervaring, bij voorkeur ook in een leidinggevende rol.Analytisch inzicht – je hebt een zeer sterk analytisch inzicht: je legt goed verbanden en identificeert snel knelpuntenMotivator en organisator - Je bent een teamspeler en helpt mensen te groeien, zowel op inhoudelijk, technisch als persoonlijk vlak. Dankzij je betrokkenheid, enthousiasme en toegankelijkheid heb je impact op je medewerkers. Je geeft richting door duidelijke verwachtingen en deadlines te formuleren, te evalueren en te belonen opdat de doelen gerealiseerd kunnen worden. Waar nodig stuur je bij.Beslissingsnemer - Je stimuleert inspraak, evalueert alternatieven en durft tot een besluit te komen.Accuraat – je werkt nauwkeurig en met oog voor detailOns aanbodVerantwoordelijkheid – je maakt deel uit van het management team en je komt in contact met belangrijke stakeholders, zowel intern als extern.Groei - je krijgt de kans om continu bij te leren on-the-job en via opleiding.Open bedrijfscultuur - Je komt terecht in een dynamische, no-nonsense bedrijfscultuur waar open en respectvol wordt gecommuniceerd.Samenwerking – Je staat er uiteraard niet alleen voor. Je werkt samen in een divers en enthousiast team.Maatschappelijke bijdrage – je streeft er mee naar om via onze organisatie draagvlak te creëren voor wetenschap en technologie.Loonpakket - boven op een marktconform loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en groepsverzekering.Interesse? Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief via CV Warehouse (via de knop hieronder).
Productadviseur Groenten & Fruit Oost- en West-Vlaanderen
Retail Partners Colruyt Group, Mechelen
Retail Partners Colruyt Group overkoepelt alle activiteiten met zelfstandige ondernemers binnen Colruyt Group. Als productadviseur heb je een adviserende rol in jouw assortiment en assisteer je winkeleigenaars met hun vragen en uitdagingen. Reken op veel afwisseling en sociaal contact!Als adviseur vervul je een expertenrol in de Afdeling Groenten en Fruit van Retail Partners Colruyt Group en verleen je advies aan de zelfstandige Spar-ondernemers. Je bezoekt met regelmaat je winkels, en daarnaast word je op een projectmatige manier ingeschakeld bij zelfstandige ondernemers in Oost – en West-Vlaanderen.Je takenpakket in een notendop:Je gaat ter plaatse, analyseert de situatie en werkt in samenwerking met de zelfstandige ondernemer een voorstel tot oplossing uit. Je stelt daarbij een actieplan op en gaat op langere termijn na of de veranderingen ook efficiënt en duurzaam werden doorgevoerd.Je adviseert de zelfstandige ondernemers over het juiste assortiment in de winkel.Je deelt met veel plezier je productkennis met de zelfstandige ondernemers en geeft opleidingen. Zo zorg je ervoor dat de winkels blijven groeien.Je werkt cijferanalyses uit over productiviteit, loonkost, uurroosters, marge…Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het bewaken en toepassen van werkmethodes (HACCP, veiligheid…).Het hoofdkantoor van Retail Partners Colruyt Group ligt in Mechelen. Je werkterrein situeert zich hoofdzakelijk in Oost – en West-Vlaanderen.ProfielOpleiding en ervaring – Je hebt minstens 10 jaar ervaring in het vakdomein groenten en fruit. Het beheren, aansturen, runnen van deze afdeling kent voor jou geen geheimen meer. Ervaring met retail en samenwerken met zelfstandige ondernemers is een plus.Computerkennis – Je kan werken met Excel en Word zodat je ook makkelijk kan rapporteren.Resultaatgericht – Je beschikt over een probleemoplossend vermogen en gaat op een doelgerichte manier te werk.Overtuigingskracht – Je beschikt over heel wat overtuigingskracht om een zelfstandige ondernemer te overtuigen van je advies. Daarnaast heb je oog voor de nood van de business.Flexibiliteit – Je hebt flexibele werkuren en je bent mobiel om jezelf te verplaatsen in Oost – en West-VlaanderenTalenkennis – Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en stevige kennis van het Frans.Wij biedenStimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei.Impact en verantwoordelijkheid – Dankzij jouw expertise en enthousiasme lever je een concrete bijdrage aan het succes van de Spar-winkels.Permanente leermogelijkheden – Op maat van jouw behoeften stippelen we samen een opleidingsplan uit. Zo krijg je de kans om jouw talenten maximaal te ontplooien.Aantrekkelijk loonpakket – Je krijgt een competitief loon met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, winstdeelname en maaltijdcheques.
Onthaal & Administratie medewerker (m/v)
Unique, Mechelen
Omschrijving:Jouw takenpakket als onthaal & administratie medewerker in een notendop:Onthaal klanten, leveranciers, vergaderzalen opmaken en afruimenInkomende post verdelen, mails doorsturen naar verantwoordelijkenuitgaande post wegbrengen, klassement, archivering, beheer onderhoud apparatuur zoals printers, plotter, enz…Allerlei bestellingen (economaat, keuken, papier, zegels, …)Ondersteuning van de projectleiders en architecten (brieven, aannemingsovereenkomst, pv’s betaling, aanbestedingen buiten sturen en opvolgen)Verzekeringen, jaarlijkse aangiftes bouwplaatsen, beroepsaansprakelijkheidDebiteurenbeheer opvolgen, rappels opmakenProfielAls onthaal & administratie medewerker in Mechelen beschik je over:Een goede kennis van MS OfficeJe bent assertiefJe bent betrouwbaarJe kan zelfstandig werkenJe bent communicatiefJe bent stressbestendigAanbodAls onthaal & administratie medewerker te Mechelen kan je rekenen op:Mooie verloningLeuke collega'sWerken in een spiksplinternieuwe werkomgevingTal van extra-legale voordelenBedrijfsinfoJe gaat aan de slag in een vooruitstrevend architectenbureau in Mechelen
STUDENTENJOB OP EVENTS, KEUKEN & BEDIENING
Mise en Place, Mechelen
Mise en Place is op zoek naar jou! Ben jij een enthousiaste, flexibel ingestelde student die naast zijn studie graag wil bijverdienen op verschillende events in je omgeving? Wil jij nieuwe contacten leggen en de uitdaging aangaan om te werken op de grootste evenementen van België? Meld je nu aan voor een studentenjob in Brussel!BESCHRIJVINGBij Mise en Place Events kies je uit de allerleukste evenementen, festivals en voetbalstadions van het land en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld werken op:TomorrowlandSportpaleisNekkerhallenTechnopolisAutosalonXO festival…..Je werkt onder andere achter de bar, in de bediening of als keukenmedewerker. Jij bent het uithangbord van het festival/event en met jouw enthousiasme help je mee aan het creëren van een onvergetelijke dag voor de bezoekers.Heb je nog geen ervaring? Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!WIJ BIEDEN JOUEen brutoloon van €12,15 per uur;Een uitdagende en variërende studentenjob met de nodige dosis plezier;Interne trainingen met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door onze Mise en Place Academy;Werken op de vetste locaties (Tomorrowland, Sportpaleis);Werken wanneer jou dat uitkomt;Collega’s die steeds klaarstaan voor een afterwork drink, feestjes en interne evenementen!JIJ BENT18 jaar of ouder;Stressbestendig;Een teamspeler;Flexibel & Leergierig;Woonachtig of studeren regio Mechelen.
People Partner Learning & Development
Telenet, Mechelen
An organization’s ability to learn and translate that learning into action rapidly is the ultimate competitive advantage – Jack WelchThe world we live and work in, is changing everyday. New realities require new skills and sometimes even new types of behaviour. Preparing our employees for the changes ahead and guiding them through the process of learning new skills, is your main responsibility as a People Partner Learning & Development. Through strong partnerships both with your internal stakeholders and external suppliers, you build not only the track to acquire the skills but also the supporting environment that will stimulate employees to put the newly acquired skills into practice. Because following a training is only the beginning of the journey, making it your own and applying it in your day-to-day activities – that’s when the magic starts to happen!As a people partner L&D, youAre the point of contact for employees and people leaders from specific domains that have a learning need that cannot be met through our standard open offer. You treat both individual, team & domain specific needs. You organize an intake to capture the need and propose a learning solution that fits within the context.Are a subject matter expert on L&D topics, meaning you know how to build a learning track to obtain maximum impact for the trainee, you stay up-to-date & follow the trends in the marketBuild strong relationships with external content partners that can help to respond to specific new learning needsFollow-up the process with external content partners on building a learning track end-to-end, from a content point of view. This means keeping the goal in mind, following up on the quality, making adjustments where needed and checking the budget.Reach out to your HR Administration colleagues to bring them up to speed on new learning tracks and identify what is needed from an administrative point of view to make sure it is a smooth learning experience for the participantsMake sure the L&D budget for your domains is spent according to the business prioritiesCritically evaluate our open offer to make sure the quality stays up-to-standard and the relevance of the offer meets the challenges we face as a companyPro-actively identify learning needs that could help our organization to stay ahead by keeping your finger on the pulse and organizing regular check-ins with your People Partner colleagues.You consult and share experiences with your colleagues to stimulate your & their learning experience and build best practices cross-companyAlign with our Talent & Leadership colleagues on learning needs related to topics within the scope they are working on (example servant leadership)Are intrigued by how people learn and are therefore always on the look-out for best practices or new tools/techniques that pop up in the marketCan you check the boxes below? Then wait no more and send us your application!Fit with our culture > check out our values on the Telenet websiteCurious by nature, intrigued by developing yourself & othersOut-of-the-box thinker, comes up with creative solutions to business questionsExperience in digital/blended learning tracksChallenges from a shared responsibility to obtain the most impactAble to translate high-level concepts to specific content in a learning processExcellent communication skills (NL/FR/ENG)Proven project management skills including budget managementMinimum bachelor and 5 years of experience in L&D, preferably in large-scale companies