Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Responsible CPP Maintenance
LyondellBasell, Bornem, Flanders, be
Basic Function Als verantwoordelijke Correctief, Preventief en Predictief Onderhoud (CPP) sta je in voor het begeleiden, organiseren en het coachen van de afdeling CPP. Je coördineert en bereidt de technische stopstanden voor opdat de onderhoudswerkzaamheden veilig, efficiënt en kwalitatief kunnen verlopen. Je treedt op als specialist bij storingen (in brede zin) om de continuïteit van het productieproces te waarborgen.Roles & ResponsibilitiesTot je takenpakket behoren o.a.: Het operationeel aansturen, coördineren en/of zelf uitvoeren van werkzaamheden. Efficiënt samenwerken met andere vakgebieden binnen maintenance, alsook met productie teneinde mee te werken aan het continu verbeteringsproces en productiederving te minimaliseren. Vanuit je expertise, analyseren en voorstellen formuleren om het rendement, veiligheid, bedienings- en onderhoudsvriendelijkheid van machines, tools, installaties, werkmiddelen en utilities te optimaliseren. Werkopdrachten voorbereiden en plannen zodat deze efficiënt kunnen uitgevoerd worden. Je bent buiten de dagtaak, in de mate van het mogelijke, ter beschikking om indien nodig support te leveren bij het oplossen van storingen teneinde de continuïteit van het productieproces te waarborgen. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens veiligheids- en wettelijke instructies, en nemen van de nodige maatregelen ter voorkoming van risico’s. Min. Qualifications Je hebt minstens een Bachelor diploma in een technische richting (zoals elekro-mechanica, …). Je hebt enkele jaren relevante werkervaring binnen een industriële omgeving. Je hebt een goede werkattitude en kan zelfstandig en proactief werken. Je bent een teamplayer met een constructieve ingesteldheid. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands, geschreven en gesproken. Je hebt een degelijke kennis van het Engels. Je beschikt over een sterk technisch inzicht, een probleemoplossend en analytische denkvermogen. Je hebt kennis van techniek (mechanisch, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch, automatisatie,…). Je beschikt over de nodige coaching skills.
Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Dossierbeheerder sterke speler at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Droom jij ervan om aan de slag te gaan als dossierbeheerder in een groot kantoor en deel uit te maken van een 50-koppig team? Lees dan snel verder!Le Grand & Associates – financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Legal & Audit profielen – is voor zijn klant in de regio Mechelen op zoek naar een dossierbeheerder die geleidelijk aan verantwoordelijk is voor zijn dossiers van A tot Z. Dit accountantskantoor onderscheidt zich op de markt door hun persoonlijk contact met de klant.Jouw functie:Je staat geleidelijk aan in voor de volledige A-Z afwerking van jouw eigen dossiers:•Inboeken van de boekhoudkundige documenten•Voorbereiden en opstellen van de fiscale aangiften (BTW, VENN.B & PB)•Opmaken van de balans en de jaarrekening.•Fungeren als contactpersoon voor jouw klantenportefeuilleJouw profiel:•Je hebt een bachelor in Accountancy-Fiscaliteit.•Je hebt minstens 2 jaar ervaring achter de rug.•Je bent een teamplayer, communicatief en doelgericht.Ons aanbod:•Een mooi brutosalaris met extralegale voordelen, zoals bijvoorbeeld een maaltijdvergoeding.•Diverse betaalde opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.•Doorgroeimogelijkheden: droom jij ervan om jouw IAB-stage te doen, dan is dat mogelijk!•Flexibele werkuren en 32 verlofdagen.•Een tof team met een jaarlijkse teambuilding en diverse restaurantbezoekjes.Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Bezorg ons dan vandaag jouw CV nog via fidu@legrand-associates.com of online via www.legrand-associates.com .Deze vacature wordt beheerd door Shauni en Ina. We zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 09 352 02 00.
Accountant AZ - projectontwikkelaar at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Ben jij een ervaren boekhouder en toe aan de nieuwe stap in jouw carrière? Ben je bovendien cijfermatig, resultaatgericht en een echte teamplayer? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die men zoekt. Solliciteer snel! Een succesvolle, internationale projectontwikkelaar is op zoek naar een ervaren Accountant AZ. Het bedrijf staat binnen de markt bekend voor haar innoverende toekomstplannen, luxueuze uitstraling en gevestigde expertise. Als financieel verantwoordelijke ontferm je je over de boekhouding van 3 vennootschappen. Je rapporteert hierbij aan de CFO.TakenpakketInboeken van aankoop- en verkoopfacturenFiscale aangiftes waaronder btw, intrastat, roerende voorheffing etc.ConsolidatieOpvolgen cash flowMaandelijkse, kwartaal- en jaarafsluitingOpvolgen financiële planningCoördinatie financiering nieuwe projectenBudgetteringForecastingProfielMinimum 4 jaar relevante werkervaring binnen een gelijkaardige en/of financiële rol.Kennis van Excel is een must, kennis van SAP een plus.Hands-on, flexibel, optimistisch, assertief en proactief.AanbodMooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.De onderneming zet sterk in op waarden als ondernemerschap en eigen inbreng. Er heerst een cultuur van geven en nemen.Een filevrije omgeving aan de rand van het stad.32 vakantiedagen om de batterijen terug op te laden.Een financieel stabiele en innovatieve omgeving die meegaat met zijn tijd.Gezien het bedrijf in volle expansie is zijn er op termijn voldoende mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien.Je komt terecht in een gemoedelijke onderneming met een 50-tal enthousiaste medewerkers. Het team bevat een gezonde mix van alle leeftijden en straalt dynamiek en levendigheid uit. Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13235)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
Senior accountant- verantwoordelijkheid at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Mechelen
Senior accountant – verantwoordelijkheidBen je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel variatie? Schrikt het woord verantwoordelijkheid jou niet af? Heb je al enkele jaren ervaring op zak?  Dan ben jij de ideale aanvulling binnen het team voor een accountantskantoor regio Berchem.  Je komt terecht in een groene en rustige omgeving waar er voor zowel Belgische als internationale klanten boekhoudkundig- en fiscaal advies wordt aangeboden. Ook op vlak van overnames, fusies, vastgoedprojecten,.. wordt er ondersteuning aangeboden.Verder zal je omringd worden door een jong en dynamisch team dat openstaat voor jouw mening rond verschillende interne zaken om op die manier de verdere groei van het kantoor mee vorm te geven. Wat jouw taken zijn als senior accountant:•Het begeleiden van junior accountants in hun groei naar een volwaardige senior dat op zelfstandige basis kan werken•Je bent bereid om jouw eigen dossiers omtrent diverse vennootschappen te beheren van A-Z•De opmaak van tussentijdse balansen en resultatenrekeningen behoren ook tot jouw takenpakket•Indienen van fiscale aangiftes (vennootschapsbelasting, personenbelasting en BTW) vormt voor jou geen probleemWat is jouw profiel senior accountant:•Je bent in het bezit van een bachelor accountancy-fiscaliteit of een master in een economische richting•Verder beschik je over enkele jaren relevante werkervaring binnen een accountantskantoor•Flexibel, communicatief en een gezonde interesse in IT is aanvullend bij jouw profielWat je kan verwachten als senior accountant:•Een gevarieerde job waarbij je de volledige verantwoordelijkheid krijgt over jouw eigen dossiers•Competitief brutosalaris dat meegroeit met jouw kwaliteiten en ervaring aanvullend met allerlei extralegale voordelen ( hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen,…)•Je ontvangt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget om zo jouw kennis optimaal te houden•Verder kom je terecht in een jeugdig team dat teamuitjes organiseert om zo de positieve werksfeer te behouden•Een kantoor in volle groei waar er ruimte is voor jouw mening maar waar ook rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé.•…..  Spreekt deze beschrijving jou aan? Grijp dan je kans en bezorg ons jouw CV via fidu@legrand-associates.com of contacteer ons op het nummer 09 352 00 29Is dit toch niet wat je zoekt? Bekijk dan zeker onze website https://legrand-associates.com/ om nog meer topopportuniteiten te ontdekkenShauni en Ina helpen jou graag!
Digital Sales stagiair(e)
Yarlini, Mechelen
HEB JIJ DE DRIVE OM ONS TE HELPEN GROEIEN? … Ben jij een verkoper en netwerker in hart en nieren? … Ben je daarnaast ook een super organisatorisch talent? … Heb jij een dynamische persoonlijkheid die van aanpakken weet? Dan ben jij misschien diegene die wij zoeken! Want om onze groei te ondersteunen zijn we op zoek naar een Digital Sales stagiair(e). Je hoofdtaak is simpel, samen met je collega’s ben je het gezicht van het bedrijf en ondersteun je de verdere groei door actieve prospectie naar nieuwe klanten en door het nauwgezet opvolgen van de bestaande klantenportefeuille.   Functie Je verdiept je in de bestaande klantenportefeuille en bewaakt de kwaliteit van onze CRM door een minutieuze registratie. Je bereidt klantenbezoeken of prospecties voor. Je contacteert nieuwe prospecten, luistert naar hun behoeften en reikt oplossingen aan. Je formuleert een voorstel op maat van de klant. Je brengt de behoeften en afspraken van de klant correct over en werkt samen met het team aan doelgerichte klantenbediening. Je analyseert de markt en je ontwikkelt een verkoopstrategie op basis van de klant zijn wensen en verwachtingen Je doet dagelijks aan communitymanagement: je verliest geen enkele conversatie uit het oog en hebt steeds een antwoord klaar. Je legt contacten met influencers, ambassadeurs en de pers en zet Yarlini zo actief in de kijker. Je plant, organiseert en implementeert de administratie van trainingen en trajecten Je rapporteert regelmatig de evolutie van je dossiers en pipeline aan het team Searched Profile Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift, ook in het Frans en Engels trek je makkelijk je plan Je bent hands-on : you walk the talk, je doet wat je zegt Je bent creatief, gedreven en in staat om out-of-the-box te denken Je bent positief, denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent georganiseerd en kan ordentelijk werken Je hebt een gezonde werkethiek, je gaat met je collega’s voluit voor het succes van het bedrijf Je bent gepassioneerd door online-communicatie Je hebt bij voorkeur kennis van CRM-systemen, zoals Zoho We offer We bieden je een leuke en praktijkgerichte stage met veel afwisseling en waar goed persoonlijk contact centraal staat. Dit is ook een mooie kans om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen!
HR stage bij Toyota
TOYOTA MATERIAL HANDLING, WILLEBROEK
Je draait mee in alles wat soft HR en HR betreft. Je helpt met HR administratie rond verzekeringen en opvolging van ziektes. Je assisteert voor het hele wervings- en selectieproces voor een heel gevarieerde doelgroep: servicetechniekers op de baan, arbeiders en bedienden. Je woont intakegesprekken bij met de hiring managers, waarna je de informatie uitwerkt in een aantrekkelijke jobomschrijving. Je kiest zorgvuldig de kanalen om de vacatures te verspreiden (externe kantoren, websites, eigen website, …). Je selecteert inkomende kandidaturen door middel van CV screening en selectiegesprekken en stelt een shortlist voor aan je interne klant. Daarnaast help je met employer branding initiatieven : je maakt Toyota Material Handling bekend bij het grotere publiek door gerichte acties. In dit kader onderhoud je ook contacten met scholen en volg je de tendensen op vlak van rekruteringscommunicatie op de voet. Bovendien brainstorm je mee over verbeteringen bij het onboarding programma. Naast dit alles bekijk je intern alles wat betreft training en opleiding (behalve technische trainingen). Je rapporteert aan de HR business Partner. Je assisteert met administratieve verwerking van personeelsgegevens. Je leert het reilen en zeilen van een personeelsafdeling door mee te draaien. Searched Profile Je bent een bachelor of master student in het laatste jaar. En hebt enige kennis of affiniteit met HR . Je hebt een passie voor mensen en beschouwt het als jouw missie om de juiste persoon op de juiste plaats aan het werk te zetten en te houden. Je kan mensen goed inschatten en werkt op een methodische manier. Je kan keuzes maken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, in het Nederlands. Bovendien ben je assertief genoeg om feedback te vragen. Je werkt vlot met MS office en bent thuis in het gebruik van sociale media. We offer Je kan rekenen op een stage waar je intensief begeleid wordt, veel feedback krijgt van je stagementor en veel verantwoordelijkheid krijgt. Dit in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.
Internship - HCM Process & Continuous Improvement
Lonza-Capsugel Belgium NV, Bornem
Annually, we produce more than 10.000 different orders in a 24/7 highly efficient and automated operation. To further optimize the order change process, we offer an internship that will focus on analyzing and defining potential further improvements to our highly automated process. Searched Profile We are looking for a student with a good engineering spirit combined with a hands-on approach and open mindset towards problem solving. Key requirements are: Master in civil engineering or industrial engineering Ability to work in a team (process engineers, operators, …) Eager to learn Fast adopting Sense for technology We offer People come to Lonza for the challenge and creativity of solving complex problems and developing new ideas in life sciences. In return, we offer the satisfaction that comes with improving lives all around the world. The satisfaction that comes with making a meaningful difference.
Account Manager - Life Sciences J&J
Altran, Puurs, Flanders, be
Your role The Account Manager is a sales representative who focuses on a specific strategic account within the pharmaceutical sector, guided by the strategic account plan. The Account Manager: Develops overall market share, generates leads through active prospection, detecting opportunities; Promotes and sells key offers with the support of Solution Managers; Detects, selects, prioritizes and manages major opportunities to focus on; Ensures client satisfaction and client intimacy, doing client power/influence mapping; Identifies & summarizes client needs in terms of resources to power the Strategic Resource Planning; Manages the relationship with the client (contract, purchase order, cash collection); Ensures client satisfaction and client intimacy, doing client power/influence mapping; Identifies & summarizes client needs in terms of resources to power the Strategic Resource Planning; Collaborates with a dedicated team (Key Account Manager & Global Account Manager) on the business transformation of the account while improving the footprint of Altran in both the contingency and consultancy services business; Your profile You hold a Master’s degree in biochemistry or a degree in bio-engineering; You have 3+ years of experience in the field of consulting and/or the service business development in the life sciences industry (preferably as a Sales Account Manager or Business Manager); You are customer centric; You know how to work with demanding business stakeholders; You apply a structured and straight-forward approach to high-tech & complex projects; You have business drive and acumen; You demonstrate strong interpersonal and business management skills; You value business growth and people development; You are a Dutch or French speaker and fluent in English.
CSV Ingenieur - regio Vlaanderen
Altran, Puurs, Flanders, be
Your role Je beoordeelt, analyseert en valideert de IT en software processen van onze klant; Je houdt validatieprotocols en risicoanalyses up-to-date; Je staat in voor de documentatie en opvolging van afwijkingen en CAPA's; Je bent als een gids voor onze klant betreffende de naleving van de regelgeving en computer validatie; Je verzekert de link tussen Altran en de klant betreffende alle CSV aspecten. Je voert deze job uit vanuit regio Antwerpen (Puurs, Geel, Beerse) Your profile Je hebt een Master diploma op zak in Bio-engineering, Computer Wetenschappen of gerelateerde domeinen; Je spreekt en schrijft vlot zowel in het Nederlands als in het Engels; Je hebt een eerste ervaring in een GMP-omgeving. Graag als CSV Engineer of software engineer, maar ook in een gerelateerd domein; Je voelt je thuis in een IT-omgeving; Je bent een echte communicator met goede onderhandelingsvaardigheden.
Industrieel bekister
Absolute Jobs, Lier
jobomschrijving Heb jij goesting om mooi geld te verdienen? 12 tot 15 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundeKom jij graag in aanraking met verschillende sectoren? Variabel werk, elke dag en/of project is andersHeb jij affiniteit met houtbewerking en/of ben je technisch aangelegd?Klinkt dit als jou? Lees dan zeker verder! >>>Word industrieel bekister voor een bedrijf dat: een internationale wereldspeler (werkzekerheid)dat toch een familiale omgeving biedt aan zijn menseneen zeer afwisselende functie en omgeving aanbiedtInteressant hé. Wel, we willen jou, competente industrieel bekister!Solliciteer nu via antwerpen@absolutejobs.be of druk "Solliciteer"! jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?je spreekt Nederlandsje hebt bij voorkeur kennis en/of ervaring met houtbewerking (geen ervaring = geen probleem, zolang je toch wel technisch bent aangelegd)een gezonde portie motivatie en gedrevenheid25% van de tijd ga je in team op verplaatsing bij de klant om daar de nodige bekisting te verzorgenje werkt 38u/weekeen extra plus punt is een rijbewijs CKlinkt als jij toch? Meer weten? Mail naar antwerpen@absolutejobs.be ons aanbod Wat mag je verwachten?je verdient een mooi loon van tussen de 12 tot 15 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundeeen extra kwartaalbonus een familiale omgevingeen zeer afwisselende jobeen uitgebreide opleiding in de zagerijeen grote werkzekerheid op lange termijnYes! Da's een job voor jou. Solliciteer hieronder of mail je cv naar antwerpen@absolutejobs.be
Back-End Engineer
Arkane Network, Willebroek
Who are we looking for?We are looking for a backend developer to join our team. In essence, we want you to rock your role and be part of a dynamic team developing kick-ass solutions used by hundreds of thousands today and millions tomorrow.Youlike to solve real problems;keep things simple;take pride in your work;are detail-oriented;manage and organise your time independently; like to work autonomously and be a team player.What are you going to do?You’ll be implementing new features, improving performance and building easy-to-use deployment pipelines. While you are implementing the Back-End, you will challenge the product team to improve their flows and sync with the Front-End Engineers to keep the software development cycle running smoothly. When problems arise, you are quick to tackle them and will undoubtedly notify your teammates to adapt our plan and keep planning forward as a team.In short - You’ll be a valued member of an autonomous, cross-functional team.What do you master?Java and Spring have no secrets for you;REST API Development;Good communication skills and love to have a direct communication line with the business;Deep understanding of system design, data structures, and algorithms, and understand how to apply them to design pragmatic solutions that you can tell us about;Being Hands-on and taking responsibility and pride in your work;Proficient understanding of cross-browser compatibility issues and ways to work around them;Proficient understanding of code versioning tools: GIT;Familiar with the Atlassian suite (JIRA, Confluence);English and/or Dutch.What to expect?A gross monthly salary between €2,500 - €3,500;Full-time contract (40h);Brutopremie or car policy;Group Insurance;Laptop and Telephone package (Macbook and Iphone);You can work remotely 5 days a week;Flexible working hours;The excitement of building a brand-new product in fun and transforming industry;A diversified & rewarding job filled with challenges, hard work and responsibilities;You will help us build a company where it is good and fun to work; When applying be sure to reference Creativeskills.be in the subject or body of your email. Apply for this job   or share with 
Allround dakwerker
Absolute Jobs, Lier
jobomschrijving Ben jij iemand die graag mooi geld verdient? 14 tot 21 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kunde!Heb jij kennis van zaken wat betreft ruwbouw en dakwerken? (hellend en/of plat)Bouw jij graag aan iets met een plezant team?Klinkt dit als jou? Lees dan zeker verder! >>>Word allround dakwerker voor een bedrijf dat:een gevestigde waarde is in de regiozeer warm en familiaal gedreven isdie een lange termijn engagement willen aangaandie willen blijven innoveren om met de laatste trends mee te zijnInteressant hé. Wel, we willen jou, competente allround dakwerker!Solliciteer nu via antwerpen@absolutejobs.be of druk "Solliciteer"! jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?je heb ervaring met ruwbouw/dakwerken (hellend en/of plat)je spreekt spontaan Nederlandsje bent iemand waar men op kan rekenen en op kan bouwen (lange termijn engagement)Klinkt als jij toch? Meer weten? Mail naar antwerpen@absolutejobs.be ons aanbod Wat mag je verwachten?je verdient een mooi loon van tussen de 14 tot 21 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundeje werkt 40u/weekeen hecht team die elkaar altijd helpt en bijstaateen familiale omgevingelke vrijdag een drankje onder de collega's2x per jaar een plezante activiteit waar ook de partners bij betrokken wordenYes! Da's een job voor jou. Solliciteer hieronder of mail je cv naar antwerpen@absolutejobs.be
Inside Sales Developer - Duits
Exselsia, Puurs, Flanders
jobomschrijving Onze klant is een internationale gevestigde waarde op het gebied van print experience, photo solutions en all-in-one services. Daar zijn we trots op en dat mag iedereen weten. Het succes staat of valt met de juiste mensen. Een goed draaiend sales team is cruciaal om onze groei te realiseren. En dat is waar jij bij komt kijken! Dankzij jou, als Inside Sales Developer voor het Duitse team, doen onze klanten goede zaken in hun business. - bij ons werken betekent waarden uitstralen als respect, familiegevoel, loyaliteit, kwaliteit, innovatie en passie - na een intensieve interne training waarin je kennis zal maken met onze why, onze producten, oplossingen en all-in-one-services op vlak van print en photo experience, het sales proces, het script en de interne werking en organisatie, ga je aan de slag - met behulp van ons eigen CRM-pakket Fly2Data, waarin je eveneens getraind wordt, ga je bestaande klanten contacteren - jouw rol bestaat erin om onze nieuwe concepten op inspirerende en creatieve manier voor te stellen aan jouw klanten. Je staat al met één voet binnen, want onze klanten zijn reeds jarenlang overtuigd van onze service en kwaliteit - met onze totaaloplossingen werk je voor en samen met de klant projecten uit van a tot z - je denkt mee met de klant, luistert naar hun verwachtingen en neemt werk uit hun handen. We hebben een waaier aan diensten zoals personalisatie, creatie & design en boxing. Zelfs het printen en de logistiek kan je voor hen laten verzorgen - ons productgamma is volledig vernieuwd en afhankelijk van de business waarin je klant zit, stuur je het gesprek in de juiste richting. En dat doe je ook nog eens met passie, empathie, een open blik, in stijl en met een aanstekelijk enthousiasme - je zal nauw samenwerken met jouw team binnen jullie regio. Dit betekent dat je ook kan inzetten op mekaar om het potentieel van je verkoop te vergroten jouw aanbod - een bepaald diploma is minder belangrijk, het gaat er vooral om wie je bent - je communiceert vlot gesproken en geschreven in het Duits - je hebt een goede kennis Nederlands - je werkt vlot met Office - je houdt van sales en samenwerken wat bieden wij? - meteen een vast contract, mét werkzekerheid - een uiterst boeiende en uitdagende job binnen een internationale omgeving - je komt terecht in een bedrijf dat inzet op jouw talent, zo kan je jezelf blijven ontwikkelen - mooie vaste verloning + een variabel loon afhankelijk van je resultaten - een bedrijfswagen is bespreekbaar - andere mooie extralegale voordelen
Analytics Consultant
DXC Technology, Mechelen, Flanders, be
Job Description: Provide business domain solution, process, strategy, business case and change consulting to external client at functional and senior management level, on a chargeable basis. The business domain includes industry specific business process and function specific business process such as HR, accounting and IT. It also includes developing and managing IT governance mechanism and various policies such as security policy, business continuity policy. Help the client innovate and formulate business solutions and “technology enabled” business models and new ways of doing business to create breakthrough positions in the marketplace. Explains how and where technology can be used to address key business processes in a particular domain. Gets involved in the strategy and business issues identification and resolution; provides input to the company account plan to develop and manage the strategic relationship with the client’s senior management, and act as a trusted advisor in transforming the client’s business. Responsibilities: Participates as facilitator in cross-functional teams. Forms good personal relationships with clients. Interviews Client gaining knowledge of their position and shares this with team. Participates in team development of consulting methods and tools for the assignment. Influences some clients by suggesting possible solutions or helping to shape client thinking. Education and Experience Required: 3-4 years commercial or public sector experience Background in strategy formulation, process design, and information modeling. Broad industry and commercial experience. Broad understanding of core business processes of focused domain. Educational degree preferred.
Office Manager
Springbok Agency, Mechelen
Mechelen | The Internal Team | 1-3 years of experienceThis is youYou have a heart for people and you are known for your hospitality. You spare no effort to make someone feel comfortable. What's more, with all your enthusiasm, positivism and energy, you often give people the time of their lives. In short, you are the perfect person to make Springbok a warm home. This is what you’re going to doAct as the first point of contact to greet visitors with a wow factor - on site, on the phone, onlineOversee facilities to create a great work environment for all colleaguesTake on administrative work in close coordination with the Finance TeamFacilitate the hiring process by on-boarding and off-boarding employeesPlan and organise company events for employees in close coordination with the Party TeamTake care of the office we consider our second home Requirements This is what you bring to the tableAt least 1 year of experience in an administration and/or a service roleExcellent written and verbal communication skills in both Dutch and EnglishStrong organisational, planning and relationship-building skillsA creative mind with an ability to suggest improvementsA “can do, no-nonsense” and positive mentalityYou’re a proactive person who is not afraid to take the lead and make things happenBut above all you have a heart for peopleThat is what we offer A competitive salaryHealthy initiatives to keep the mind and body soundOffice space in Mechelen (600m from Mechelen Station)The opportunity to join a fast-growing companyAnd this is usSpringbok is a next-gen digital agency with more than 280 employees in Belgium and the Netherlands. We don’t shy away from data or technology — we embrace both and use them to inspire bold and creative marketing ideas and deliver highly personalised brand experiences for our clients.
Schrijnwerker
Absolute Jobs, Lier
jobomschrijving Heb jij goesting om mooi geld te verdienen? Loon tussen 14 tot 17 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundeHeb jij al reeds ervaring als schrijnwerker of heb jij een studie schrijnwerkerij/houtbewerking achter de rug?Ben jij iemand die gedreven is in zijn vak?Klinkt dit als jou? Lees dan zeker verder! >>>Word schrijnwerker voor een bedrijf dat: een gevestigde waarde is (werkzekerheid)familiale waarden en normen behartigtop maat werkt en blijft innoverenInteressant hé. Wel, we willen jou, competente schrijnwerker!Solliciteer nu via antwerpen@absolutejobs.be of druk "Solliciteer"! jouw profiel Wat wordt er gevraagd van jou?je spreekt en begrijpt Nederlandsje hebt bij voorkeur ervaring als schrijnwerker, maar een gemotiveerde schoolverlater met de studie schrijnwerkerij/houtbewerking komt ook in aanmerkingje kan plan lezenje kan nauwkeurig en veilig werkenje kan werken met een paneelzaag en andere houtbewerkingsmachines je bent gemotiveerd om iets op te bouwen voor jezelfKlinkt als jij toch? Meer weten? Mail naar antwerpen@absolutejobs.be ons aanbod Wat mag je verwachten?je verdient een mooi loon van tussen de 14 tot 17 EUR/uur afhankelijk van jouw ervaring, kennis en kundeje werkt 39u/week8 EUR/dag maaltijdchequeshospitalisatieverzekering na 6 maand vast in dienstje krijgt een gedreven opleidingeen familiale omgevingeen hecht en behulpzaam teamYes! Da's een job voor jou. Solliciteer hieronder of mail je cv naar antwerpen@absolutejobs.be
Webdesigner met liefde voor WordPress
JamesBold.Agency, Mechelen
James voorziet zijn headquarters in Mechelen graag van top-talent. Vandaag is James op zoek naar een webdesigner, met andere woorden een straffe, all-round developer met uitgesproken gevoel voor design en een ‘special talent’ voor Wordpress.WordPress en HTML/CSS hebben geen geheimen voor jou. Bovendien heb je een duidelijk inzicht en overzicht van tools die nodig zijn voor de meest courante toepassingen.Voor complexere jobs hou je ervan om projecten te managen in samenspraak met externe agents. Je hebt dan ook uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Bovendien draai je graag mee in een team dat veeleisend is en geen enkele missie uit de weg gaat. Je houdt ervan om je grenzen te verleggen en je bij te scholen en in te werken in nieuwe software, technieken en technologieën.Je maakt kans op je licence to develop als je:Kan vertrekken vanuit een creatief en doordacht concept;Nieuwe websites, webshops en andere online toepassingen kan ontwikkelen;Bestaande websites, webshops en andere online toepassingen kan optimaliseren en onderhouden;Gepassioneerd bent door alles wat te maken heeft met digital design;Goed overweg kan met Adobe XD en Photoshop;Geïnteresseerd bent in de laatste nieuwigheden en nieuwe ontwikkelingen op vlak van digital en webdesign;Denkt vanuit de wensen van de klant (customer centric) en daar je technologie aan aanpast, niet omgekeerd;Zelfstandig en projectmatig kan werken;Oog hebt voor detail en afwerking.De uitrusting die Q voor jou heeft bedacht:Een creatieve werkomgeving, geweldige klanten en fantastische opdrachten;Een aantrekkelijk loon, inclusief extralegale voorwaarden, volgens je kennis en ervaring;Een flexibele werkplek die aangepast is aan de noden en omstandigheden;Versgemalen koffie. Shaken. Not stirred.Durf je de uitdaging aan?Overtuig James met je motivatiebrief en CV per e-mail. Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via 
Senior Node.js Developer
Triptomatic, Duffel
Tripto is a solid startup with a portfolio of SAAS solutions for companies that operate within the Non-Emergency Medical Transportation, airport transfers, business transfers and transport of samples. Tripto is founded by highly passionate entrepreneurs with a proven track record.We believe in building tools that are easy and fun to use, that can scale and that have a proven positive impact on productivity and client satisfaction.We're currently looking for a Senior Node.JS hero  to join our Belgian team.ResponsibilitiesImplement new features in line with our existing software architecture and coding guidelinesImprove overall quality of the systemProvide technical guidance and coaching to other members of the team and kickstart the frontend development of each feature with the necessary technical info Recommend & implement process changes that improve the implementation, maintenance and support of our softwareProfileProblem solver, Algorithm is your middle nameIntellectually curiousGetting things done attitude / taking control when neededNot afraid of responsibility of a system in productionLiving in Belgium & able to come by the office a few days a week (Province of Antwerp)SkillsetStrong modern Javascript coding skillsSenior level Node.js experienceSetup & Architect backend systemSolid experience with document databases (preferably MongoDB)Not afraid of Infrastructure (AWS / Linux / Nginx)What can you expect?An exciting job in a successful, growing startupAbility to work with the newest technologiesPassionate and amazing colleagues in Belgium and abroadAn attractive remuneration packageFlexible working arrangements When applying be sure to reference Creativeskills.be in the subject or body of your email. Apply for this job   or share with 
Junior Sales Engineer
SAM Recruitment, Mechelen, Flanders
OmschrijvingJunior Sales EngineerWat ga je doen?Ben jij de gedreven commercieel technische topper die ik zoek? Je gaat als Sales Engineer aan de slag om binnen jouw territorium de markt uit te breiden. Je zal 2 dagen op kantoor zitten en 3 dagen per week op de baan langs de klanten gaan om technisch advies te bieden, en om passende technische oplossingen te verkopen. Je krijgt hier ook meer dan voldoende training/mentorship om de producten en verkoop skills helemaal te masteren. Wat wordt jou geboden?•    Aantrekkelijk Salaris + Bonus•    Uitgebreide sales en technische trainingen•    Wagen + tankkaart•    GSM + LaptopWat wordt er van jou verwacht?•    Bachelor of gelijk aan ervaring•    FR + ENGWaar ga je werken?Je komt hier terecht in een groot internationaal bedrijf dat welgekend staat binnen de markt. Het is een zeer grote speler in de industriële automatisering en werkt met de allernieuwste hi-Tech technologieën.Meer informatie of direct solliciteren?Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je