Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

2 177 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Productie in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 37.5% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Financiën en Accounting. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 2917 eur.

Aanbevolen vacatures

Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Quality & Compliance Medewerker at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Heb jij ervaring binnen een Quality/QA omgeving in de farma en ben je op zoek naar een nieuwe job? Lees dan zeker verder want dit kan wel eens jouw nieuwe uitdaging zijn!Deze grote farmaspeler in Puurs is op zoek naar een Quality & Compliance Medewerker binnen het departement Site Compliance. Kan jij overweg met systemen zoals LIMS, MBR (Master Batch Records) en SAP en heb je ervaring binnen een GMP-omgeving, dan loont het zeker de moeite om jouw CV door te sturen.ben.veulemans@cx.ausy.be of bel me op 03 200 28 01.Als Quality & Compliance Medewerker kom je terecht in een enthousiast team van een tiental personen en maak je deel uit van Site Compliance.Zo zorg je voor de goedkeuring van lotplannen in LIMSDe approval van Master Batch Records (MBR) behoort ook tot jouw takenpakketJe staat in voor het opstellen en updaten van stabiliteitsrapportenVerder lever je data aan voor Annual Product Review en vraag je CoA's op (Certificate of Analysis)Functie-eisenWetenschappelijke BachelorErvaring binnen QA (farma) heb je op zakJe hebt oog voor detail en gaat telkens voor kwaliteitCommunicatief sta je sterk in je schoenenTalenkennis: NL + ENGArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals:Maaltijdcheques van €7Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!)HospitalisatieverzekeringWagen + tankkaart* OF vergoeding woon-werk32 vakantiedagen13de maandGroepsverzekeringECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.(* onderhevig aan voorwaarden)
Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Kan jij overweg met SAP, sta jij organisatorisch stevig in jouw schoenen en klinkt het coördineren van verpakkingsmateriaal binnen de farma jou als muziek in de oren? Dan is deze uitdaging zeker voor jou weggelegd.Deze farmareus in Puurs treft momenteel allerlei voorbereidingen voor het uitrollen van een potentieel COVID-vaccin en is hiervoor op zoek naar een Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal.Ben jij administratief sterk, bewaar jij makkelijk het overzicht en kan je om met stress? Stuur dan zeker jouw CV even door.ben.veulemans@cx.ausy.be of bel me gerust even op 03 200 28 01Als Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal ben jij verantwoordelijk voor de planning, bedrukking, levering en opvolging van verpakkingsmateriaal voor verschillende farmaceutische producten.Coördineren van wijzigingen aan bedrukte verpakkingsmaterialen in E-palmsAanmaken van verpakkingscomponenten en BOMs in SAPOverschakelen van nieuwe/gewijzigde BOM's op de juiste moment SAP.Opvolgen van compliance checks voor productwijzigingen (vb. te verpakken spuit of vial)Checken van de print technische files op een aantal te gebruiken codesFunctie-eisenBachelor diploma (A1)Je kan goed overweg met het MS Office pakketYour middle names: analytisch, nauwkeurig en stressbestendigJe bewaart het overzicht op de verschillende taken en je kunt de juiste prio's bepalenOrganisatorisch heb je alles onder controle en jouw communicatie skills staan op scherpTalenkennis: NL + ENArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals: Maaltijdcheques van €7 Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!) Hospitalisatieverzekering Wagen + tankkaart OF vergoeding woon-werk 32 vakantiedagen 13de maand Groepsverzekering ECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.
Lead engineer compliance & validation at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Ben jij een ervaren projectingenieur? Heb jij een expertise opgebouwd in de farma? Dan is deze functie zeker iets voor jou!De afdeling Compliance & validation van deze farmareus in Puurs is op zoek naar een Lead engineer. Hierbij kom je terecht in een divers team waar teamspirit en een goede sfeer centraal staan. Je start meteen met een vast contract!Heb jij reeds een vijftal jaar ervaring binnen een GMP-omgeving en ben je op zoek naar een job met werkzekerheid? Stuur dan zeker jouw CV door naar younnes.ibrahimi@cx.ausy.be of bel me op 03 201 39 26.FunctiebeschrijvingAls Lead Engineer Lab Operations stuur je rechtstreeks +/- 10 Project Engineers aan, en indirect analisten die validatietesten uitvoeren in het labo. Als Lead van het compliance & validation team ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit, efficiënte en tijdige oplevering van de projecten die door het team worden gedragen, enkele voorbeelden van deze projecten zijn:• Validaties van testmethodes• Monitoren van compendial updates• Beheren van QC kritische processen• Beheer van het risk register van de afdeling• Team KPI's• Stakeholder management• Meedenken en initiatieven nemen rond procesverbeteringenFunctie-eisenMust:• Master diploma• Minimum 5 jaar ervaring in farma en met GMP• Minstens 1 jaar ervaring in quality control• Kennis van: HPLC, UPLC, SEC, IC, GC, Karl Fisher, AAS, SDS, CE, IEF, Slot Blot, ICP-OES, ELISA, …Nice to have:• PMO certified• Ervaring als leidinggevende• Ervaring met methodevalidatie en PAT Arbeidsvoorwaarden• Contract van onbepaalde duur• Aandacht voor worklife balance• Competitief salarispakket• Hospitalisatieverzekering• Pensioenplan• Fietslease• Ecocheques• Bedrijfsrestaurant• Maaltijdcheques• Bovengemiddeld aantal verlofdagen
Master Data Technician
Group Tormans, Puurs, Flanders
Voornaamste taken Het Aseptic Master Team streeft ernaar om autonoom te functioneren voor het prioritizeren en uitvoeren van routine aanvragen en projecten voor Master Data (MBR, SAP, LIMS, Informa, …) in lijn met procedures en binnen de afgesproken lead time Local Master data Management (LMDM) Technician I is verantwoordelijk voor volgend takenpakket : - opladen van master data in de systemen - opvolgen van de aanvragen van de master data - verspreiden van kennis - documenteren van de verschillende processen van master data Profiel 1. Diploma: Bachelor 2. Opleiding: Wetenschappelijke, economische of IT opleiding of gelijkwaardig door ervaring 3. Vereiste ervaring - Specifieke werkervaring is niet vereist. - Ervaring in master data systemen, statistiek en/of computersystemen is een pluspunt. - Ervaring in de farmaceutische industrie is een pluspunt 4. Specifieke kennis en vaardigheden - Deze functie vereist een hoog niveau van administratieve bekwaamheid, zelfstandigheid, kritische ingesteldheid, accuraatheid en correct werken. - Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling). - Technisch lezen en begrijpen van Nederlands en Engels is vereist. - Affiniteit voor computer toepassingen is vereist aangezien deze functie een grondige kennis van SAP, LIMS en/of Informa vereist. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat. Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen. Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,… Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Production Unit Engineer VE
ALCON BEL, Puurs, Flanders
Job Description As production unit engineer, you’re responsible to ensure the technical availability of all related equipment, which is mandatory to deliver production plan with expected quality. You’ll act as the domain expert for the V/E production unit for critical technical issues to fulfil statutory, regulatory and requirements. Your responsibilities: Your responsibilities include, but are not limited to: •Responsible for performance of technical solutions as well as time, cost and quality of discipline work assigned, ensures technical quality and usage of best practices / standards. •Responsible for the definition, assignment & implementation follow-up of long-term actions defined by the daily production meetings at the workplace. •Execute/Follow-up engineering activities (design, implementation, maintenance, etc.) within technical area of expertise by using reliable and cost efficient technical solutions, ensuring technical quality to enable the site/project objectives. •Define the budget necessary to perform long-term actions & increase Overall Asset Efficiency. •Supports maintenance in creating & guarding an accurate maintenance program (SAP-PM) and supports in achieving controlled costs of repair and maintenance (investments). •Prepare Equipment Specifications and System Requirements in project (e.g. User Requirement Specification). •Supports & reviews functional specifications in projects, reviews and approves drawings, lists, schedules, diagrams, layouts, calculations and datasheets in projects. •Supports new equipment inspections in project & commissioning activities •Leads or supports continuous improvement or optimization of equipment. •Ensures compliance with GMP/HSE regulations, Novartis policies, procedures and standards, and champions a Quality Culture. •Provides coaching and ensures the development of multi-skilling both of engineering team and of operators. Minimum requirements What you’ll bring to the role: •Degree in engineering (civil or industrial) or equal by experience •At least 5 years of engineering experience in Pharmaceutical industry •Excellent command of Dutch and English (spoken en written) •Multidisciplinary technical understanding •Proven knowledge of key HSE/GMP/Quality regulations and issues •Experience in LEAN, Innovation, Quality & Productivity philosophy (Continuous Improvement Process,...) Desirable requirements: •Knowledge of total productive maintenance •Experience with cost controlling You’ll receive: We offer you a challenging, international and interdisciplinary work environment. Investment in people is a priority for Novartis. We offer a range of possibilities for personal development and career opportunities within the group to motivated, qualified people. We offer you a competitive salary and benefit package. Novartis also supports a flexible work-life integration (working remotely, flexi-time schedules, ...). Your office will be based in Puurs. Locally, we offer benefits to ensure our associate's mental and physical well-being. There is a fitness available for our associates to use and we offer a bike-leasing program. We have a mental coach on site as well.
Plaatser ramen en deuren
Accent, Puurs, Flanders, be
De firma is een gerenommeerd bedrijf met almeer dan 35 jaar ervaring. Tijdens deze periode heeft de firma naamgekregen tot ver buiten Klein Brabant. Zij fabriceren sinds 1977ramen in kunststof en aluminium. Om kwalitatief een hoogstaandproduct te kunnen aanleveren beschikken zij over een gemoderniseerdmachinepark.FunctiebeschrijvingAlsplaatser van ramen en deuren bestaan je taken uit: Plaatsing vanramen en deuren in PVC Uitvoeren van herstellingswerken aan reedsgeplaatste ramen, deuren en glasgevels Voorbereiden van de werfMateriaal bestellen en zorgen voor de opvolging van de leveringOpvolging van de werven Werf controleren voor oplevering Goedklantencontact onderhouden bij dienst naverkoopFunctie-eisenErvaringin het plaatsen van ramen en deuren is een must In team kunnenwerken, alsook zelfstandig je plan kunnen trekken RijbewijsBArbeidsvoorwaardenEenjob optie vast Terecht komen in een stabiel bedrijf Alle voordelenvan het werken in de bouw: Getrouwheidspremie WeerverletzegelsBaremaloon PC 124 Ecocheques
MEDEWERKER KLANTENDIENST FRANS
Manpower BE, Puurs, BE
Client Description:MEDEWERKER KLANTENDIENST FRANSMANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!Voor onze klant, een internationaal gevestigde speler in de grafische sector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Franstalig medewerker voor de klantendienst.Job Description:Als medewerker van de klantendienst ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het klantenbestand. Je weet op een enthousiaste manier onze producten voor te stellen en met succes te verkopen.Je staat ook in voor de dienst na verkoop, hierbij volg je de klanten nauwkeurig op en weet je hen steeds een uitstekende service te bieden.Je werkt nauw samen met je collega’s van het ganse sales team.Candidate Profile:Je hebt een zeer goede kennis van het Frans zowel schriftelijk als mondeling. Heb je kennis van de CRM-pakket dan is dat een groot pluspunt. Je staat communicatief sterk in je schoenen en hebt een commerciële flair. Je zet de klanten op de eerste plaats, mensen enthousiasmeren en overtuigen is volledig jouw ding. Je houdt van een dynamische werkomgeving en draagt collegialiteit hoog in het vaandel.What Client Offers:Een uitdagende functie binnen een internationaal bedrijf waar innovatie, creativiteit en talent centraal staan. Je komt terecht in een dynamisch team dat je zal helpen je kwaliteiten te ontdekken. Om deze kwaliteiten te ontwikkelen kan je rekenen op een intensieve opleiding. Hierdoor raak je snel vertrouwd met het bedrijf, de producten en de manier van werken. Naast je vaste verloning, is er ook een bonussysteem dat afhankelijk is van je behaalde targets.  Na een positief interim verhaal maak je kans op een vast contract.Interesse in de functie van medewerker klantendienst Duitstalig?Solliciteer online! Voor verdere inlichtingen kan je ons bereiken via office.stniklaas@manpower.be
Ervaren machinesteller
Staffing Solutions, Puurs, Flanders, be
Functieomschrijving Voor onze klant gelegen te Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinesteller. Je takenpakket zal bestaan uit: Het omstellen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product.Het verlenen van bijstand aan de operatoren.Je kan mee ingezet worden bij het bedienen van de machine.Je zorgt voor een betere productie en kwaliteit.Een goede samenwerking met operatoren en lijnverantwoordelijke. Profiel en vaardigheden Je hebt een hands-on mentaliteit.Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma, of hebt reeds ervaring in de sector.Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig aan de slag.Je hebt oog voor kwaliteit.Je bent nauwkeurig en gemotiveerd. Aanbod De klant zorgt voor een uitdagende job met daarbij mooie daguren. Op termijn in het ook mogelijk om te werken in twee ploegen. Verder krijg je een correcte verloning, aangevuld met extralegale voordelen. Je zal terecht komen in een aangename omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
BEDIENDE CUSTOMER SERVICE
Manpower BE, Puurs, BE
Client Description:BEDIENDE CUSTOMER SERVICE MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!Wij zijn op zoek naar een bediende om het customer service team te versterken bij een internationale straffe speler te Puurs. Job Description:Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten Je behandelt transport gerelateerde vragenJe doet er alles aan om de klant tevrreden te houden en om loyaliteit te garanderenJe volgt transportopdrachten op en staat in voor eventuele interventiesJe staat in voor klachtenbehandelingCandidate Profile:Je behaalde een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaringJe bent communicatief en weet als geen ander hoe de klant centraal te stellenJe hebt een hands-on mentaliteitJe kan je flexibel opstellen qua uren Je houdt je hoofd koel in stressvolle situatiesGoede kennis van MS OfficeGoede talenkennis: NL/ENWhat Client Offers:Mooie toekomst bij een internationaal sterke spelerGlijdende urenAantrekkelijk salaris GroepsverzekeringHospitalisatieverzekeringMaaltijdcheques van €733 vakantiedagen
Productieoperator drukkerij
Staffing Solutions, Puurs, Flanders, be
Functieomschrijving Onze klant is een internationale gevestigde waarde op het gebied van print experience, photo solutions en all-in-one services. Ons succes staat of valt met de juiste mensen. Een sterk productieteam is dan ook cruciaal. En dat is waar jij bij komt kijken!Na een opleidingstraject waarin je het productieproces van dichtbij meemaakt en je de werking van de machines leert kennen, wordt je ingezet op je werkplek. Hierbij sta je in voor volgende taken: Je hoofdtaak bestaat erin om een variatie aan papier- en kartonsoorten te snijden naar vooraf gedefiniëerde afmetingen.Je beschikt hiervoor over industriële guillotine en rotatieve snijmachines.Je bent verantwoordelijk voor je eigen werkplek. De orde en netheid van- en rond de machine is jouw verantwoordelijkheid, alsook het uitvoeren van kleine interventies.Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het snijproces.Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading.Je voert opgelegde kwaliteitscontroles uit.Je vult de machine productiebonnen in, zo rapporteer je dagelijkse resultaten op een tablet.Je verwittigt de verantwoordelijke planning/productie coördinatoren bij langere stilstanden. Profiel en vaardigheden Vaktechnische vereisten Je hebt bij voorkeur minimum twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.Je beheerst zeer goed de Nederlandse taal. Competenties Je respecteert de planning en de werkprocedures.Je bent kwaliteits-, veiligheids- en milieubewust.Je bent accuraat, hebt oog voor detail en kan efficiënt zelfstandig werkenJe ben flexibel en leergierigJe bent een echte teamspelerJe hebt een hands-on mentaliteit, is er een probleem, dan steek jij graag de handen uit de mouwen.En vooral, je hebt goesting om erin te vliegen! Aanbod Je komt terecht in een dynamische en innovatieve bedrijfscultuur, waar collegialiteit hoog wordt aangeschreven. We zoeken geen witte raaf, maar wel iemand met passie en kennis van het vak.We zijn een internationale speler, dat maak je van dichtbij mee.Jouw loon bestaat uit een marktconform loon en extralegale voordelen.We denken en handelen groen, onder andere onze energie wordt voor 99% zelf geproduceerd door onze windmolens.Een respectvolle omgeving: iedereen telt mee.Een boeiende job waarbij flexibiliteit een spel van geven en nemen is.
Administratief Medewerker Laboratorium
SD Worx Staffing Solutions Belgium, Puurs, Flanders, be
Functieomschrijving Voor een speler actief binnen de farmaceutische industrie zijn we op dit moment op zoek naar een nieuwe collega als Administratief Medewerker in het Laboratorium.Als Administratief Medewerker zal je instaan voor de volgende zaken: Je bent samen met jouw collega verantwoordelijk voor het plaatsen en opvolgen van de bestellingen, alsook het in ontvangst nemen van zakenJe zal ook verantwoordelijk zijn voor de opvolging van de stock binnen het labo en de logboeken m.b.t. de labotoestellenJe verzorgt het klassement binnen het labo en vraagt de vereiste certificaten opJe verwerkt de resultaten van de analyses in het SAP-systeemJe registreert en controleert de grondstoffen en eindproducten in het planningssysteem Profiel en vaardigheden De Administratief Medeweker waar wij naar op zoek zijn beschikt over: Je behaalde bij voorkeur jouw A2 en/of Bachelordiploma binnen een wetenschappelijke richting (Chemie, Biochemie, Farmaceutische en Biologische Laboratoriumtechnieken, etc.) en hebt een grote plus met een voorgaande relevante ervaringJe hebt een eerste ervaring of toch zeker affiniteit met het werken in een laboratoriumJe bent een teamplayer die ook autonoom aan de slag kan gaanJe kan communicatief jouw slag slaan en spreekt en schrijft vlot Nederlands Aanbod Dit mag jij verwachten: Een aangename functie binnen een leuke familiaire werkomgevingEen voltijdse functie van onbepaalde duur, contractvorm is bespreekbaarEen marktconforme salaris aangevuld met diverse extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringen, Adv-dagen, etc. Ben jij de persoon die wij zoeken? Niet aarzelen, gewoon solliciteren!
Customer Service Agent
, Puurs
Jouw taken Aannemen van binnenkomende telefoontjes en te woord staan van klanten met vragen, klachten of wijzigingsverzoeken Klanten proactief op de hoogte stellen van uitzonderingen of aanpassingen aan normale service Afhandelen en archiveren van binnenkomende e-mails Afhandelen en registreren van gemelde klachten Beantwoorden van klantvragen, bijvoorbeeld over betalingen, persoonlijke gegevens of bestellingen Eventueel doorverwijzen van klanten met complexe vragen naar tweedelijns-specialisten Registreren van gewijzigde of nieuwe klantgegevens in het systeem Verstrekken van informatie over producten en diensten Rapporteren van bijzonderheden aan de Teamleader Customer Service Signaleren van situaties en wederkerende klantvragen via de vooropgestelde escalatie matrixen Uitvoeren Administratieve taken met betrekking tot archiveren, documenteren en analyseren van klantvragenJe profiel Goede communicator Commerciële touch Klantgericht Nederlands en Frans (klanten in beide talen)Zelfstandig kunnen werken met teamgeestWat bieden wij jou? Wisselploeg (ma-za) met opstarturen om 6u of 14u Brutoloon € 2.386,84 Ploegenpremie: 7,5% Maaltijdcheques €2,09 (€1 WG) Ecocheques €250 per volledig gewerkt jaar 20 wettelijke verlofdagen 6 ADV-dagen 3 extra sectorale dagen Bij vaste indiensttreding: Gratis hospitalisatieverzekering METRO-kaart Sectoraal pensioenspaarplan
Automation engineer
ALCON BEL, Puurs, Flanders
Job Description PLC’s. Als Automation engineer draag je er de komende jaren aan toe, om onze investeringsprojecten volgens plan en budget op te leveren en onze producten op een betrouwbare manier te produceren met een hoge bedrijfszekerheid en performantie. Jouw verantwoordelijkheden: Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot: •Als automation engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van automatisatieprojecten (begeleiding van projecten en/of programmatie PLC/Scada) voor de hele productieplant, daarnaast zorg je ook voor het beheren van de verschillende automatisatiesystemen. •Uitwerken van verschillende projecten: opstellen van lastenboeken, supervisie uitvoering volgens lastenboek, opstellen van detailplanning, uitvoeren van de nodige risico analyses & documentatie, programmatie van PLC, coördineren en begeleiden van installatie en software ontwikkeling,... •Oplevering projecten naar validatie “operationeel” + gedocumenteerd. •Assistentie bij validatie •Storing verhelping bij automatisatiesystemen. •Medewerking aan automatisatieplanning. •Beheer van backups (software archief) Minimum requirements Jouw input binnen deze functie: •Master of Bacheloropleiding in een technische richting (Industrieel Ingenieur – specialisatie automatisatietechnieken, Informatica, Elektromechanica, ... •Zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels, zowel gesproken als geschreven •Werkervaring in automatisatie, ervaring in PLC-programmatie •Sterke interesse in ontwikkelen van PLC (Schneider, Siemens), HMI, Scada systemen (iFix) •Analytisch en accuraat, met sterke communicatie skills en een echte teamplayer •Passie om nieuwe technologieën te leren Bij voorkeur: •Projectmanagement skills •Farmaceutische ervaring Wat je van ons kan verwachten Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site. Waarom je kiest voor Novartis? miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren? Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen. Imagine what you could do at Novartis! Inzet voor diversiteit & inclusie: Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen. #LI-NOV
Telesales Agent Tweetalig NL/FR
, Puurs
Jouw taken kijkt ernaar uit ons Telesales team verder uit te breiden met zijn communicatie en sales-skills. belt proactief naar (niet-)portfolio klanten en bouwt zo mee aan de uitbouw van onze klantendatabase. ziet ieder gesprek als een commerciële opportuniteit en ziet kansen. De Telesales Agent heeft hierbij aandacht voor: het systematisch opbouwen van het aantal verkochte producten Informeren over nieuwe producten binnen het gamma Promoten van onze METRO Own Brands afzetten van producten met een korte THT Transport optimalisatie; bekijken van leveringsslots,… Reactivatie van klanten Uitgestelde betalingen: maant klanten aan hun rekeningen (tijdig) te voldoen werkt nauw samen met de CM’s om een sterke klantenrelatie te waarborgen. Bij afwezigheid van de CM of in lege regio’s fungeert hij/zij als aanspreekpunt voor de klant. onderhoud goede contacten met zijn/haar collega’s van customer service, stockplanning en transport inzake afwikkeling van klantorders met een sterke drive om altijd te kunnen leveren. realiseert de gestelde targets en rapporteert aan de Customer care manager.Je profiel uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands én het Frans. klantgericht en beschikt over de nodige overtuigingskracht waarbij hij/zij de targets niet uit het oog verliest. Problemen of tegenwerpingen buigt de Telesales agent om naar kansen. kan perfect zelfstandig zijn/haar werk organiseren, maar neemt beslissingen steeds met de bedrijfsdoelstellingen én die van de collega’s in het achterhoofd. Wat bieden wij jou? vaste dagshift (ma-vr) brutoloon van €2512,32 bonussysteem na inwerkperiode Maaltijdcheques €2,09 (€1 WG) Ecocheques €250 per volledig gewerkt jaar 20 wettelijke verlofdagen 6 ADV-dagen 3 extra sectorale dagen Bij vaste indiensttreding: Gratis hospitalisatieverzekering METRO-kaart Sectoraal pensioenspaarplan
Production Engineer at Ausy
Ausy, Antwerp, Puurs
Ben jij de productie engineer die wij zoeken? Voor een van onze farma klanten zijn wij dringend op zoek naar een productie engineer met ervaring binnen GMP en investeringsprojecten. Onze klant is een farmaceutische reus in het ontdekken, ontwikkelen en met succes op de markt brengen van innovatieve producten om ziekten te voorkomen en te genezen.Voor meer info neem contact met Anaïs Bosmans op 03 369 19 81 of mail naar anais.bosmans@cx.ausy.be FunctiebeschrijvingDOEL VAN DE FUNCTIE: Productie processenVerantwoordelijk voor apparatuurprojecten en aseptische processen gerelateerd aan de productbereidingen, b.v. autoclaven, wasmachines, isolatoren, tanken. Dit omvat de conversie van cGMP en HSE regels in site specifieke oplossingen voor de middellange en lange termijn.Functie-eisenOpleiding (minimum/optimaal): Academische Bachelor/Academische Master (Ingenieur, Farmacie, Chemie, Elektromechanica)Talen: Goede kennis van het Engels, noties van Duits en FransErvaring:3-5 jaar relevante Engineering ervaring in een farmaceutische omgevingProjectmanagementErvaring met grote investeringsprojectenProject controlerende kennisTechnische kennis van chemische farmaceutische en aseptische processen en apparatuurArbeidsvoorwaardenDit betreft een project dat loopt van 12/2020 tot 31/12/2021Bovenop een aantrekkelijke loon bieden wij ook tal van mooie extra's zoals:• Maaltijdcheques van €7• Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!)• Hospitalisatieverzekering• Wagen + tankkaart* OF vergoeding woon-werk• 32 vakantiedagen• 13de maand• Groepsverzekering• €250 aan ECO-cheques• On top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.(* onderhevig aan voorwaarden)
Ingenieur Methode Validatie (Analytisch Labo QC) at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Jij zoekt?Een uitdaging op lange termijn binnen een QC/Labo omgevingEen job binnen een stabiele sector als de farmaEen aangename werkgever die investeert in jouw groeitrajectBinnen het analytisch labo van deze grote farmaspeler in Puurs is men op zoek naar een Ingenieur Methode Validatie omdat er een gloednieuw product binnen de site geïntroduceerd zal worden. Heb jij reeds ervaring met PAT validatie en cleaning validatie binnen een GMP-omgeving stuur dan zeker jouw CV door naar ben.veulemans@cx.ausy.be  of bel me op 03 200 28 01Als Ingenieur Methode Validatie sta je in voor de validatie en transfer van verschillende methodes.Zo neem je de projectplanning voor jouw rekening en doe je aan troubleshootingDe coördinatie van de methodevalidaties behoort ook tot jouw takenpakketJe doet aan risicoanalyse en schrijft procedures en validatierapporten uitJe kan ook ingeschakeld worden voor onderdelen van cleaning validatie. Je zal ook vaak ingeschakeld worden wanneer er audits plaatsvinden of voorbereid moeten worden.Verder sta je ook in contact met de R&D afdelingFunctie-eisenWetenschappelijke MasterKwaliteit is jouw prioriteit en je bent stressbestendigErvaring met methodevalidatie/methode transferJe bent sterk in PAT validatie & hebt expertise met PAT applicatiesExpertise rond cleaning validatie is een pluspuntTalenkennis: Nederlands + professionele kennis van het EngelsArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals:Maaltijdcheques van €7Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!)HospitalisatieverzekeringWagen + tankkaart* OF vergoeding woon-werk32 vakantiedagen13de maandGroepsverzekeringECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.(* onderhevig aan voorwaarden)
Menuisier
Accent, Ruisbroek, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingMENUISIER DE CHANTIEREn tant qu'artisan expert dans le travail du bois, vous serez amené a travailler en atelier et sur chantier.Vous aimez réaliser un travail dans son entiéreté et voir dans les yeux du client sa satisfaction?Vous êtes autonome dans la prise de mesure, la lecture de plan, la fabrication et l'assemblage de toutes menuiseries bois?Vous avez répondu OUI à ces deux questions et vous disposez d'au moins 1 ans d'expérience dans ce domaine? Alors cet emploi est fait pour vous !FunctieomschrijvingMENUISIER DE CHANTIEREn tant qu'artisan expert dans le travail du bois, vous serez amené a travailler en atelier et sur chantier.Vous aimez réaliser un travail dans son entiéreté et voir dans les yeux du client sa satisfaction?Vous êtes autonome dans la prise de mesure, la lecture de plan, la fabrication et l'assemblage de toutes menuiseries bois?Vous avez répondu OUI à ces deux questions et vous disposez d'au moins 1 ans d'expérience dans ce domaine? Alors cet emploi est fait pour vous !BedrijfsinformatieNotre client est un expert en menuiserie. Ils sont actifs dans le secteur de l'aménagement de projets d'architecture et de la production de mobilier design depuis 2007. Aujourd'hui nous sommes à la recherche d'un profil Office Manager avec des connaissances en payroll et en comptabilité.BedrijfsinformatieNotre client est un expert en menuiserie. Ils sont actifs dans le secteur de l'aménagement de projets d'architecture et de la production de mobilier design depuis 2007. Aujourd'hui nous sommes à la recherche d'un profil Office Manager avec des connaissances en payroll et en comptabilité.Jouw profielEn tant que menuisier de chantier:Vous avez au moins une année d'expérience en tant que menuisier chantier ou atelier.Vour pouvez lire un plan et travailler indépendantVous pouvez prendre des mésures.Vous pouvez places des panneaux muralesVous êtes stable.Vous êtes sérieux, fiable, sociable.Vous cherchez une société de taille humaine au sein de laquelle reigne une ambiance familliale.Jouw profielEn tant que menuisier de chantier:Vous avez au moins une année d'expérience en tant que menuisier chantier ou atelier.Vour pouvez lire un plan et travailler indépendantVous pouvez prendre des mésures.Vous pouvez places des panneaux muralesVous êtes stable.Vous êtes sérieux, fiable, sociable.Vous cherchez une société de taille humaine au sein de laquelle reigne une ambiance familliale.Wij bieden jouComme menuisier vous pouvez compter sur:Un job option fixUn salaire entre 13 et +-17€ en fonction d'expérienceLa possibilité de prester des heures supplémentaires à 150%Un travail varié en équipe de deux personnesWij bieden jouComme menuisier vous pouvez compter sur:Un job option fixUn salaire entre 13 et +-17€ en fonction d'expérienceLa possibilité de prester des heures supplémentaires à 150%Un travail varié en équipe de deux personnes
Projectleider Signalisatie
Accent, Ruisbroek, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature als projectleider signalisatie zijn we op zoek naar iemand die, samen met het administratief en technisch team, integraal verantwoordelijk is voor zowel de uitvoering en budget van projecten voor de afdeling verkeerstechnieken.Volgende taken behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheid:plan van aanpak bespreken met de klant tijdens de project- en werfvergaderingen;opmaken van vorderingsstaten en nacalculaties, alsook de administratieve opvolging tot de facturatie;rechtstreeks in contact staan met de opdrachtgever;je rapporteert aan de projectmanager en hebt een nauwe samenwerking met je collega-projectleiders.FunctieomschrijvingVoor de vacature als projectleider signalisatie zijn we op zoek naar iemand die, samen met het administratief en technisch team, integraal verantwoordelijk is voor zowel de uitvoering en budget van projecten voor de afdeling verkeerstechnieken.Volgende taken behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheid:plan van aanpak bespreken met de klant tijdens de project- en werfvergaderingen;opmaken van vorderingsstaten en nacalculaties, alsook de administratieve opvolging tot de facturatie;rechtstreeks in contact staan met de opdrachtgever;je rapporteert aan de projectmanager en hebt een nauwe samenwerking met je collega-projectleiders.BedrijfsinformatieOnze klant is ontstaan als een familiebedrijf dat verkeersborden produceert. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven dat onze wegen voorziet in signalisatie, zowel vast als tijdelijk. Naast signalisatie zijn ze ook actief in wegmarkeringen, onderhoud van wegen, verkeerslichten en -camera's. Hun doel: een veiliger en vlotter verkeer creëren met zo weinig mogelijk hinder voor de weggebruiker en het milieu.BedrijfsinformatieOnze klant is ontstaan als een familiebedrijf dat verkeersborden produceert. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven dat onze wegen voorziet in signalisatie, zowel vast als tijdelijk. Naast signalisatie zijn ze ook actief in wegmarkeringen, onderhoud van wegen, verkeerslichten en -camera's. Hun doel: een veiliger en vlotter verkeer creëren met zo weinig mogelijk hinder voor de weggebruiker en het milieu.Jouw profielBen je een ervaren leidinggevende speler in de bouwsector? Heb je technische kennis en inzicht? Dan is deze vacature misschien wel op je lijf geschreven.Voor de vacature als projectleider signalisatie zoeken we iemand die zich kan vinden in volgend profiel:werken vanuit Lokeren vormt geen problemen voor jou;organisatorisch sta je sterk;assertief, flexibel en kwaliteitsbewust is hoe ze jou zouden omschrijven;MS Office, specifiek Excel, heeft geen geheimen meer voor jou;je hebt kennis van de Nederlandse en Franse taal;kennis van wegenwerken en/of signalisatie is een pluspunt.Jouw profielBen je een ervaren leidinggevende speler in de bouwsector? Heb je technische kennis en inzicht? Dan is deze vacature misschien wel op je lijf geschreven.Voor de vacature als projectleider signalisatie zoeken we iemand die zich kan vinden in volgend profiel:werken vanuit Lokeren vormt geen problemen voor jou;organisatorisch sta je sterk;assertief, flexibel en kwaliteitsbewust is hoe ze jou zouden omschrijven;MS Office, specifiek Excel, heeft geen geheimen meer voor jou;je hebt kennis van de Nederlandse en Franse taal;kennis van wegenwerken en/of signalisatie is een pluspunt.Wij bieden jouEen opleiding door mensen met jarenlange ervaring in de sector.Een tewerkstelling in een steeds groeiende familiale maar vooral ambitieuze onderneming.Een aangename werksfeer in een jong en dynamisch team.Correcte verloning op basis van je profiel en/of ervaring aangevuld met extra's waaronder ecocheques, 12 ADV dagen, getrouwheidszegels en weerverletzegels, wasvergoeding, mobiliteitsvergoeding etc.Wij bieden jouEen opleiding door mensen met jarenlange ervaring in de sector.Een tewerkstelling in een steeds groeiende familiale maar vooral ambitieuze onderneming.Een aangename werksfeer in een jong en dynamisch team.Correcte verloning op basis van je profiel en/of ervaring aangevuld met extra's waaronder ecocheques, 12 ADV dagen, getrouwheidszegels en weerverletzegels, wasvergoeding, mobiliteitsvergoeding etc.
Jr./Medior Master Engineering
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor één van onze klanten is TORMANS momenteel op zoek naar een Junior of Medior master engineering profiel. Voornaamste taken Voor deze functie zoeken we choolverlaters/juniors/mediors voor projectwerk binnen Engineering om nadien door te schuiven naar productie als Shift Production Engineer. Binnen productie worden de vroege, late, nacht shift gevraagd dus de kandidaten moeten hiervoor openstaan (alle 3 de shiften)! Profiel - Master diploma (master moet behaald zijn) elektromechanica, industrieel ing, burgerlijk ing, bio ing, chemie, ....- Zeer goede kennis Nederlands en goede kennis Engels- Zelfstandig en sterke motivatie om bij te leren binnen een industriële proces omgeving- Verantwoordelijkheidsgevoel moet hoog liggen Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen met tankkaart, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.