We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

1 211 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Administratie in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 30% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Kunst, Architectuur en Design. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 3263 eur.

Aanbevolen vacatures

E&A technieker
Tormans Group, Hoogstraten
Doelstelling Instaan voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische en mechanische installaties .Je hebt een passie voor PLC en automatisatie. Voornaamste taken Je beschikt over uitgebreide technische kennis (mechanisch , elektrisch , pneumatisch , ... )Inregelen en inbedrijfstellen van diverse machinelijnen, bestaande uit buffer- , weeg- , stapel- en verpakkingsmachines . De installatie herstellen door elektrische elektronische en pneumatische , hydraulische componenten te vervangen en/of te herstellen.De opvolggevevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst.Automatiseringsprogramma invoeren, resetten of wijzigenMetingen uitvoeren (thermisch , mechanisch , elektrisch en magnetisch , ... )Opvolgdocumentenen invullenPreventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrusting uitvoerentechnische instructies , onderhoudsprocedures , testprocedures, ... opstellen en aanpassen . Profiel Je bent geboren met een passie voor automatisatiePLC programma's kunnen schrijven is een must. Via Siemens en Texas instruments . Je beschikt over een uitgebreide technische kennis .Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken.Als PLC technieker kan je oplossingsgericht denken en werken.
Heftruckchauffeur
, Hoogstraten
Jouw taken Samen met je 5 collega's sta je in voor het logistiek gebeuren binnen ons bedrijf. In deze functie zit je het merendeel van de tijd op de heftruck, maar je dient ook regelmatig van je heftruck af te komen aangezien sommige zaken manueel verplaatst moeten worden. Je takenpakket is gevarieerd en bestaat onder andere uit het lossen van grondstoffen, het laden van vrachtwagens en/ of containers, het bijeen stapelen van rollen plastic, het klaarzetten van goederen en tot slot het op orde houden van het werkplein.Aangezien het om een buitenfuntie gaat werk je uiteraard met een gesloten heftruck. In deze functie krijg je voldoende ruimte om zelfstandig te kunnen werken.Je profiel Aangezien je het merendeel van je tijd zal doorbrengen op een heftruck is een geldig heftruckattest voor deze functie verplicht. Daarnaast dien je, zoals eerder aangegeven, regelmatig van je heftruck af te komen om bepaalde rollen manueel te verplaatsen.Omwille van die reden heb je dus geen fysieke (rug)klachten. Tot slot hecht je belang aan nauwkeurig werken aangezien je met heel wat verschillende etiketten/laadbonnen ect zal werken. Het gaat om een functie in dagdienst. De meeste van je collega's werken tussen 8u00-16u30, waarbij je 30min pauze hebt. Deze uren zijn mogelijks wel bespreekbaar afhankelijk van jouw wensen.Wat bieden wij jou? Wat zit er in voor jou?Aantrekkelijk salarisMaaltijdcheques van €8/dagNa positieve evaluatie - optie vast contract
Persoonlijke Assistent(e)
, Hoogstraten
Jouw taken Het is belangrijk dat jullie op dezelfde golflengte zitten aangezien jullie heel wat tijd samen zullen doorbrengen.Onze budgethouder met meervoudige beperking is op zoek naar een toffe persoonlijke assistent(e). Ze houdt van cultuur, gaat graag op reis en houdt van talen. Door de meervoudige beperking is er vrijwel bij alles assistentie nodig. Gezelschapsspellen, wandelen, zwemmen, theater en concertbezoeken horen er ook allemaal bij. Een muzeumbezoek van tijd tot tijd vindt ze ook wel fijn.Zelf volgt ze zangles, kunstacademie en zit ze in een theatergroep.Ze heeft al heel wat gedaan om te groeien en te ontwikkelen, maar ze wil nog zoveel meer ontdekken.Je profiel Om deze job te doen moet je:zelf gedreven en breed geïnteresseerd zijnzorgzaam zijn en ook soms lichamelijke zorg opnemenpositief en vrolijk in het leven staansociaal en empathisch zijnvlot en duidelijk kunnen communiceren;flexibel en creatief denkend zijngeduldig zijnbereid zijn om samen te werken met de ouders, docenten, etc.,…gepast kunnen communiceren met docenten, medestudenten, vrienden en familie…overtuigd zijn van inclusie, haar manier van participatie kaderen en zoeken naar mogelijkheden om barrières naar beneden te halen.focussen op mogelijkheden en die ook kunnen zien in kleine dingenervan overtuigd zijn dat dat een mensenleven vrij moet zijn, met vrije keuzes, met mogelijkheid tot zelfbepaling en zelfontwikkeling, met uitdagingen, exploratie, ongeacht welke beperking iemand heeftAnd last but not least: je moet natuurlijk gedreven zijn om samen met haar, haar inclusieve leven uit te bouwen. Dit vraagt om heel wat creativiteit en ondernemingszinWat bieden wij jou? We zoeken mensen voor een halve dag tot halftijds, alles is bespreekbaar, ook het aantal dagen.
Logistiek bediende
, Meer
Jouw taken Als logistiek bediende in ons bedrijf kom je terecht in een team van 9 enthousiaste collega's. Zij zullen je in het begin wegwijs maken in onze manier van werken en voorzien je graag van de nodige tips en tricks.Na je inwerkperiode krijg je jouw eigen klantenportefeuille toegewezen en sta je in voor het dagdagelijkse services van deze klanten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt en staat in voor het volledige dossierbeheer van A.-Z. Je takenpakket is dan ook erg divers. Denk hierbij aan de regelmatige contactmomenten, documentopmaak- en beheer, facturatie, opstellen klantdossiers tot voorraadbeheer. Wij werken met een bedrijfseigen ERP-systeem, maar geven je hier in het begin uiteraard de nodige uitleg en ondersteuning in. Het gaat om een tewerkstelling van 40 uur per week (CAO 38), waarbij je dus wekelijks 2 overuren noteert. Wij werken met glijtijden. Deze bevinden zich tussen 7u00-17u30.Je profiel In deze functie is het van belang dat je affiniteit hebt met de logistieke sector. Enerzijds kan dit zijn doordat je reeds relevante ervaring verworven hebt, maar ook schoolverlaters zijn bij ons zeker welkom!.Je bent iemand die van aanpakken weet en daarnaast goed fungeert in een dynamische werkomgeving. Daar geen enkele dag bij ons hetzelfde is en last minute wijzigingen regelmatig voorkomen ben je iemand die stressbestendig is en snel kan schakelen.  Nauwkeurig werken is daarnaast ook erg belangrijk. Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een enthousiast en positief team van 9 collega's. Zij zullen jou ondersteunen waar nodig en voorzien jou graag van de nodige tips en tricks. Wij voorzien een aantrekkelijk salaris aangevuld met onder andere maaltijd- en ecocheques.Daarnaast bieden wij je, na positieve evaluatie, graag een vast contract aan!Interesse? Wacht dan niet en solliciteer gelijk op onze vacature! Hopelijk tot snel!
Magazijnier
, Minderhout
Jouw taken Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier om te werken in dagdienst. Je bent een vroege vogel aangezien je dag zal starten om 7u00.  Als magazijnmedewerker zorg je samen met je 2 collega's voor een perfecte goederenstroom binnen ons magazijn.Je job bestaat onder andere uit de binnenkomende goederen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen. Je houdt hierbij van een logische indeling en weet als geen ander waar elk onderdeel, hoe klein ook, zijn plekje heeft.Daarnaast ontvang je telefonische bestellingen van onze klanten. Je doet hiervoor vervolgens de nodige pickings en zet de bestellingen klaar voor transport. Door jouw organisatorische en efficiënte manier van handelen zorg je voor een tevreden gevoel bij onze klanten. Tot slot kan je vlot met de PC werken aangezien je de binnenkomende orders ook dient te verwerken in ons systeem.Je profiel Wie zoeken we voor deze functie?Je bent bereid je werkdag om 7 uur te starten.2-wekelijks dien je op zaterdag te werken (7u00-11u00). De week dat je op zaterdag werkt ben je bij vrij op maandag.Je werkt nauwkeurig en gaat georganiseerd te werk.Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.Wat bieden wij jou? Wat staat hier tegenover?Een enthousiast team waarbij collegialiteit voorop staatGevarieerde en uitdagende functieMogelijkheid tot interne opleidingenAantrekkelijk salarisOptie vastKlinkt goed? Solliciteer dan meteen en we nemen spoedig contact met je op!
Baliebediende sportcomplex
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity! Manpower Turnhout zoekt: deeltijds BaliebediendeJob Description:Als baliemedewerker/ster zal je in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor het onthaal van de klanten. Je helpt hen verder met vragen over inschrijvingen, abonnementen, verschillende lesmogelijkheden, openingsuren etc. Daarna verzorg je ook de algemene bijhorende administratie, zorg je voor een verzorgde receptie en sta je de klanten ook telefonisch en per mail te woord.Candidate Profile:Je hebt enige ervaring als onthaalbediende en hebt een echte hands-on-mentaliteit. je bent klantvriendelijk ingesteld en een gezonde interesse in sportactiviteiten is een grote troef!Verder ben je ook flexibel ingesteld naar werkuren om zowel doorheen de weekdagen, avonduren als weekends ingepland te worden.je kan vlot met de pc werken en bent nauwkeurig ingesteld.What Client Offers:We bieden je een gevarieerde job in een zeer fijne werkomgeving waar je telkens weer in contact kan komen met andere mensen. Het betreft een deeltijdse functie in een flexibel uurrooster.Interesse? stuur je cv naar office.turnhout@manpower.be of reageer via deze vacature. 
Onderhoudsmedewerker m/v 24u/week
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity! Manpower Turnhout zoekt:deeltijds schoonmaakmedewerker/ster sportcomplex Job Description:Als poetshulp zal je verantwoordelijk zijn voor het poetsen van de onthaalruimte, burelen, kleedruimtes, fitnessruimte, sanitair, ....  Candidate Profile:Je hebt een echte hands-on-mentaliteit en hebt oog voor detail. Je kan zowel in teamverband werken als zelfstandig je werk doen.Je bent flexibel ingesteld om te werken in shiften en in een weekendbeurtrol.Je bent op zeer korte tijd beschikbaar om te starten en kan vlot tot in regio Hoogstraten geraken.What Client Offers:We bieden je een deeltijdse functie van ca 24u/week.Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.Interesse? stuur snel je cv door naar office.turnhout@manpower.be of reageer via deze vacature
REDDER M/V SPORTCOMPLEX HOOGSTRATEN
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity! Manpower Turnhout zoekt: redder m/v (met Hoger Reddersdiploma)Job Description:Als redder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers & personeel in het zwembadgedeelte. Verder zorg je voor de naleving en opvolging van de veiligheidsprocedures & poetsschema's, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid. je verzorgt de animatie bij extra activiteiten en zorgt voor een rapportering aan de zwembadmanager.Candidate Profile:Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld. Je bent erg alert en zin voor verantwoordelijkheid. Daarnast ben je ook creatief en ligt je focus op klantentevredenheid. Je houdt ervan om te streven naar een nette werkomgeving. Je bent flexibel ingesteld om ook 's avonds en tijdens de weekends te werken. J bent vlot nederlandstalig.Tevens beschik je over een Hoger Reddersdiploma.What Client Offers:We bieden je een leuke job met interne en externe opleidingen om je meer expert te maken in je domein. Dit in een informele werkomgeving in een bedrijf dat nog steeds groeit. je krijgt een goede verloning met tal van extra voordelen. Heb je interesse? stuur je cv door naar office.turnhout@manpower.be of reageer via deze vacature
lesgever m/v sportlessen
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity! Manpower Turnhout zoekt: groepslesgever m/vJob Description:Als sportlesgever m/v ben je een beetje van alle markten thuis (Yoga, BBB. Aquafit, spinning, ...) .  je zorgt voor voldoende variatie en uitdaging in je lessen en zorgt dat deze steeds op een veilige en verantwoorde manier zullen plaats vinden.Candidate Profile:Je hebt een sportopleiding gevolgd en/of hebt ervaring in het geven van groepslessen.Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld. Je bent erg alert en zin voor verantwoordelijkheid. Daarnast ben je ook creatief en ligt je focus op klantentevredenheid.  Je bent flexibel ingesteld om ook 's avonds en tijdens de weekends te werken. J bent vlot nederlandstalig. What Client Offers:We bieden je een deeltijdse uitdaging van ca. 3u/week in een superfijn sportcomplex in de regio Hoogstraten.Interesse? stuur dan snel je cv naar office.turnhout@manpower.be of reageer via deze vacature
customer service medewerker/ster
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!Manpower Turnhout zoekt: customer service medewerker/sterJob Description:Onze klant in Hoogstraten is dringend op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Een greep uit jouw takenpakket:- Je krijgt een klantenportefeuille met de bedoeling de contacten te onderhouden, maar ook om nieuwe klanten binnen te halen.- Binnenkomende offertes en orders aannemen en opvolgen.- De klant tijdig informeren over de vooruitgang van de orders, de levertijden en evt. onverwachte problemen.- Voorraadbeheer- Je staat in voor de aftersales. Candidate Profile:- Je hebt minstens drie jaar ervaring in een soortgelijke functies, en bij voorkeur in een productieomgeving.- Je spreekt vlot Nederlands en Duits. Kennis Engels, Frans en Spaans is meegenomen, maar geen must.- Je kan zeer goed werken met het Office 365 pakket. Als je kennis hebt van ERP systemen, is dit een leuke meerwaarde.- Je bent commercieel ingesteld en je bent klantvriendelijk. What Client Offers:Je komt terecht in een klein team waar iedereen nauw samenwerkt. Het bedrijf investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling dmv opleidingen e.d. Er zijn bovendien doorgroeimogelijkheden. Het loon wordt bepaald naar gelang ervaring en/of opleiding. Je werkt in een fulltime regime. Na een positieve interimperiode, maak je kans op een vast contract.Interesse? Stuur jouw kandidatuur naar office.turnhout@manpower.be.Wens je graag meer informatie? Je kan ons contacteren op 014 40 72 90 of op office.turnhout@manpower.be.
Hogeschoolstudenten
, Hoogstraten
Jouw taken Je takenpakket is erg divers wat maakt dat je dagen voorbij zullen vliegen:KassawerkAanvullen van de rekkenOnderhoud van de winkelMagazijnwerkJe profiel Je bent deze week beschikbaarErvaring is geen vereiste, goesting welJe hebt een open karakter en komt graag in contact met klantenWat bieden wij jou? Een kans om kennis te leren maken met werken als winkelmedewerker bij de Action. Wie weet zijn er nog wel toekomstmogelijkheden voor jou! DagdienstJob in eigen regioMooie verloning
Chauffeur B oproepbasis
, Hoogstraten
Jouw taken Als chauffeur vorm jij mee het uithangbord van onze firma. Waarden als klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Als chauffeur zorg jij ervoor dat het juiste product steeds tijdig bij de juiste klant wordt afgeleverd.Voor deze functie zijn we op zoek naar een flexibel iemand die graag op oproepbasis zou willen werken. Gemiddeld zal je 1 dag per week werken. We trachtten te werken met een vaste dag. Je werkuren bevinden zich tussen 8u15-16u15.Ben jij op (pre) pensioen en verdien je nog graag een centje bij? Dan ben ook jij zeker welkom!Je profiel Wie zoeken we voor deze functie?Je bent in het bezit van een rijbewijs B.Je bent flexibel inzetbaar op oproepbasis.Je beheerst goed de Nederlandse taal.Wat bieden wij jou? Wat staat hier tegenover?Je komt terecht in een enthousiast team van collega's in een familiale werkomgeving.Aantrekkelijk salaris.Mogelijkheid om 1 dag/ week bij te werken.Heeft het lezen van deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan gelijk en wij nemen spoedig contact met je op!
Elektricien in productie-omgeving - Kempen
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Voor onze klant, gevestigd in de Antwerpse Kempen en specialist in het leveren van landbouwfolie, tuinbouwfolie, energieschermen en industriële film, zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Elektricien voor de vestiging in het noorden van Antwerpen.Job Description:Als elektricien werk je in dagdienst waarbij je terecht komt in een ervaren team van 5 technici. Je bent verantwoordelijk voor het correctief en preventief onderhoud op elektrisch vlak. Daarnaast ga je vooral projectmatig te werk en zorg je voor een goede foutenanalyse en het uitvoeren van technische verbeteringen. Je krijgt eerst een inwerkperiode waarin je het volledige proces van de elektriciens onder de knie krijgt. Na deze periode zul je via een beurtrol mee ingeschakeld worden in de permantieregeling. Je zal dan elke 4-5 weken van permanentie zijn, waarin je gemiddeld 2 keer per week wordt opgeroepen. Candidate Profile:Je behaalde uw technisch diploma richting elektriciteit en je hebt uw technische bagage al heel wat kunnen bijschaven door werkervaringen. Je beschikt over een goede kennis van elektriciteit en PLC’s. Kennis van elektronica, regeltechniek (AC en DC drivers) en basisprincipes mechanica zijn zeker een nice to have. Jouw skills: je bent organisatorisch ingesteld en bent een echte teamplayer. Naast deze skills ben je op zoek naar een lange termijn relatie. What Client Offers:Je komt terecht in een familiaal bedrijf die jou graag welkom heten in hun team. Je wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques €8/dag, een groeps- en hospitalisatieverzekering. Daarnaast ontvang je ook een beloning voor de permanentieregeling. Interesse in deze job?Maak een profiel aan op onze “Manpowerwebsite” en solliciteer op de job die je interesse heeft opgewekt. Voor meer informatie of vragen omtrent deze functie, bel ons op het nummer 014 48 08 57 of mail naar Office.turnhout@manpower.be 
Elektromechanieker in 2 ploegen - Duurzame verpakkingsoplossingen
Manpower BE, Hoogstraten, BE
Client Description:Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.Voor een geronommeerd productiebedrijf in de Kempen zijn we momenteel op zoek naar een (m/v/x) Elektromechanieker in 2 ploegen.Job Description:Als elektromechanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de productiemachines en zal je mechanische en elektrische storingen oplossen: monteren van elektrische en mechanische onderdelen, lezen van elektrische schema’s,...Gezien het om geautomatiseerde productielijnen gaat, zal je ook kleine aanpassingen moeten doorvoeren aan de PLC-software wanneer er zich hier storingen voordoen.Je werkt in 2 ploegen.Candidate Profile:Je hebt bij voorkeur een technische studie genoten (richting elektromechanica) en hebt reeds een eerste ervaring met industriële installaties en het verhelpen van storingen.Je hebt een goede kennis van elektriciteit en mechanica en een basiskennis van PLC. Je staat eveneens open om hier opleiding in te volgen.Verder spreek je vloeiend Nederlands en ben je een teamplayer die ook zelfstandig kan werken. What Client Offers:Met een onmiddellijk vast contract kom je terecht in een bedrijf in volle expansie dat oog heeft voor menselijke ontwikkeling en invensteert in zijn werknemers door het bieden van verschillende opleidingen.Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met mooie ploegepremies aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques,  groeps- en hospitalisatieverzekering, 20 vakantiedagen + 6 ADV dagen,...Klaar voor een nieuwe uitdaging? Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Stel dan je kandidatuur en klik op de knop 'solliciteren' onderaan deze website.We trachten je binnen de twee werkdagen van een antwoord te voorzien.Wens je graag meer info alvorens te solliciteren?Neem dan gerust contact op met:Trui Op de Beecktrui.opdebeeck@manpower.be0492 97 55 70Discretie verzekerd!Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe technische uitdaging? Bezorg gerust jouw CV via bovenstaande gegevens, dan kijken we samen uit naar nieuwe opportuniteiten.
Administratief bediende
, Hoogstraten
Jouw taken Wij zijn een familiebedrijf met een internationaal karakter. Vanwege onze sterke groei de laatste jaren zijn wij op zoek naar een collega die onze dienst administratie kan komen versterken.Wat valt er zoal onder je takenpakket?Registreren en verwerken van binnenkomende orders. Ondersteuning van onze planningsafdeling waar nodig ( wijzigen van planningen, in orde brengen van vrachtaanvragen,..).Onderhouden van het klantenbestand.Opstellen van laad- en leverbonnen...Je profiel Vanwege ons internationale karakter is de voertaal binnen ons bedrijf Engels. Omwille van die reden is het zeer belangrijk dat je de Engelse taal volledig machtig bent ( in woord en geschrift). Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, aangezien je veelvuldig in contact zal staan met onze klanten.Verder ben je iemand die zowel goed zelfstandig, als in team kan werken. Dit doe je steeds met de nodige nauwkeurigheid.Herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet en solliciteer gelijk!Wat bieden wij jou? Wat staat hier tegenover?Je komt terecht in een team van enthousiaste collega'sGevarieerde functie waarbij geen enkele dag hetzelfde isSalaris is bespreekbaar naargelang je ervaringOptie vast, na positieve evaluatie
Tandartsassistent(e)
Dentius, Minderhout
Dentius is een snelgroeiende samenwerking van tandartspraktijken met een sterke focus op kwaliteit, innovatie en dienstverlening. Als leidende tandheelkundige groep in België biedt Dentius in meer dan 60 praktijken een moderne omgeving waar op een georganiseerde manier aan de beste patiëntenervaring wordt gewerkt. Om de groei van Dentius in België te ondersteunen zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's waaronder studenten. REQUIRED PROFILEDe ideale kandidaat is een student(e) in de tandheelkunde/mondzorg/tandartsassistentie maar iedereen met de nodige motivatie en leergierigheid is welkom. WE OFFEREen studentencontract voor elke donderdag namiddag van 13u30 tot 20u30.
Administrative assistant
, Hoogstraten
Jouw taken We are a family business with an international character. Due to our strong growth in recent years, we are looking for a colleague to strengthen our administration department.What are your tasks?Recording and processing of incoming orders.Supporting our planning department where necessary (modifying schedules, arranging freight requests, etc.).Maintaining the customer base.Preparation of delivery notes and loading lists in constultation wit your colleagues.General administrative tasks.Je profiel Who are we looking for?Ideally professional experience in a comparable positionIndependent, structured and careful way of workingExperience with ERP systems and a confident handling of MS-Officegood English skills (spoken and written)Strong communication skills and a friendly mannerWat bieden wij jou? What's in it for you?You will be part of a team of enthusiastic colleaguesVaried function where no two days are the sameSalary is negotiable depending on your experienceOption permanent, after positive evaluationSounds good? Then don't hesitate and apply right away! We will contact you soon!
Operator
, Hoogstraten
Jouw taken Samen met je collega's sta je in voor het bedienen van diverse extrusiemachines, alsook van meng- en wikkelinstallaties. Denk hierbij aan o.a. het instellen en monitoren van diverse paramaters (dikte, temperatuur,...). Ook het verhelpen van kleine storingen en basis onderhoud van de machine behoren mee tot je takenpakket.Je profiel Wie zoeken wij?Je beschikt over technisch inzicht omdat je de storingen zal verhelpen en machines zal instellen. Je spreekt en begrijkt goed Nederlands.Je wil werken in een volcontinu systeem.Je hebt geen problemen met fysiek werk.Wat bieden wij jou? Wat staat hier tegenover? Mooi uurloon aangevuld met ploegenpremies ( vroeg/ laat/ nacht)MaaltijdchequesWerken in een volcontinusysteemGoede opleiding op de werkvloerOptie vast na positieve evaluatie
Industrieel reiniger
, Meer
Jouw taken Als industrieel reiniger kom je terecht in een team van 6 collega's. Je krijgt een opleiding on the job door deze collega's en zij staan jou graag bij met raad en daad. Hoe ziet jou dag er uit als Cleaningoperator? Het takenpakket bestaat uit het reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens,... De dag start met het ontvangen van de chauffeurs en je doet hiervoor de nodige registraties op de computer. Daarna ga je de chauffeur begeleiden naar de cleaning ruimte waar je de tankwagens gaat reinigen. Je zal ter hoogte van de tankwagen moeten werken dus geen hoogtevrees hebben is heel belangrijk. Je wordt uiteraard veilig vastgeklikt zodat je veilig kan werken. Je zal ook regelmatig in de tankwagens moeten kruipen om deze te reinigen. Heb je reeds ervaring met de heftruck dan is dit zeker een plus. Je dient namelijk met de heftruck de cleaning producten te vervoeren en eventueel afval weg te brengen.Je profiel Wie zoeken we voor deze functie?Je beheerst vlot de Nederlande taal aangezien je dagelijks contact hebt met de chauffeurs en hiervoor de nodige administratie in orde dient te brengen.Je hebt geen last van hoogtevrees of claustrofobie.Je hebt geen problemen met fysiek werk.Je kan enige ervaring met de heftruck voorleggen.Omwille van veiligheid draag je geen bril of je kan lenzen verdragen.Wat bieden wij jou? Wat hebben wij jou te bieden?Een voltijdse job (37 uur/week) Werken in 2 ploegen ( van 6u - 14u of 12.30u - 20.30u)Loon 14.91 euro/uur + ploegenpremieGeen weekendwerkOpleiding on-the-job: Je gaat een paar weken samen met een vaste collega lopen die jou het takenpakket van A tot Z zal uitleggenEen job optie vast na een geslaagde interim periodeBen jij de industrieel reiniger die wij zoeken?Solliciteer dan online of stuur je cv door naar hoogstraten@agilitas.be