Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

3 860 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Vastgoed en Bouw in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 40% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Administratie. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 4584 eur.

Aanbevolen vacatures

studentenjob - total zolder.
Randstad, Heusden-Zolder, Limburg, BE
jobdetails Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken?Dan is een job als verkoper/jobstudent bij TOTAL misschien wel iets voor jou.Voor TOTAL Zolder (op de E314 richting Leuven) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop alsaan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen.toon mindertoon meer Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken?Dan is een job als verkoper/jobstudent bij TOTAL misschien wel iets voor jou.Voor TOTAL Zolder (op de E314 richting Leuven) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop alsaan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station,waar je de klanten kan verder helpen. ervaringtakenKlantencontactAanvullenKassaWinkelketenjouw aanbod- als aanspreekpunt voor de klant is klantvriendelijkheid één van jouw troeven- je kan correct en zelfstandig werken- je steekt graag de handen uit de mouwen- je spreekt goed Nederlands (en kan je redden in het Frans en Engels)- je bent flexibel: je kan werken in shiften (ten vroegste starten om 5u30 's ochtends, tenlaatste eindigen om 22u 's avonds) en indien mogelijk in het weekend- kortom: je kan niet wachten om de klanten bij Total vol te tanken met jouwklantvriendelijkheidons aanbodTotal biedt een flexibele en uitdagende studentenjob op basis van jouw beschikbaarheid en eenvastgelegd uurrooster. Je ontvangt een correcte verloning met maaltijdcheques (8€/7u) enzondagspremie.
verkoopsmedewerker bakkerij (retail horeca) - total zolder.
Randstad, Heusden-Zolder, Limburg, BE
jobdetails Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken?Dan is een job bij TOTAL misschien wel iets voor jou!Voor TOTAL Zolder (op de E314 in de richting van Leuven) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je wordt voornamelijkingezet de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Je staat in voor het afbakken en het bereiden van de broodjes of afwisselend werk je aan de kassa. Het gaat om een¿tijdse functie in een 4/5de regime. (+/-28 a 30uur per week)toon mindertoon meer Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken?Dan is een job bij TOTAL misschien wel iets voor jou!Voor TOTAL Zolder (op de E314 in de richting van Leuven) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je wordt voornamelijkingezet de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Je staat in voor hetafbakken en het bereiden van de broodjes of afwisselend werk je aan de kassa. Het gaat om een¿tijdse functie in een 4/5de regime. (+/-28 a 30uur per week) ervaringtakenKlantencontactAanvullenKassaWinkelketenjouw aanbod- als aanspreekpunt voor de klant is klantvriendelijkheid één van jouw troeven- je kan correct en zelfstandig werken- je steekt graag de handen uit de mouwen- je spreekt goed Nederlands (en trekt je plan in het Frans en Engels)- je bent flexibel: je kan werken in shiften (ten vroegste starten om 5u 's ochtends, ten laatsteeindigen om 20u 's avonds) en afwisselend in het weekend- kortom: je kan niet wachten om de klanten bij Total vol te tanken met jouwklantvriendelijkheidons aanbodAls verkoper bij TOTAL kom je terecht in een dynamisch bedrijf. Je maakt deel uit van een hechtteam.  Je werkt in een flexibel maar vastgelegd uurrooster (maandplanning, werkdagen van maandagtot zondag). TOTAL biedt jou een vacature op lange termijn met doorgroeimogelijkheden, correcteverloning met maaltijdcheques (8€/7u) en zondagspremie.
chauffeur ce - kiptransport.
Randstad, Heusden-Zolder, Limburg, BE
jobdetails Als chauffeur CE kiptransport is het je belangrijkste taak het aanvoeren van asfalt voor wegeniswerken. Je doet dus niet echt lange ritten en moet ook rekening houden met wachttijden. Goed kunnen manoeuveren is heel belangrijk.Indien er 's nachts of in het weekend moet gewerkt worden gebeurt dit steeds op vrijwillige basis. Je werkt steeds van maandag tot vrijdag, ongeveer 10 uur/dag en deze werkuren liggen tussen 5u00 en 17u00.toon mindertoon meer Als chauffeur CE kiptransport is het je belangrijkste taak het aanvoeren van asfalt voor wegeniswerken. Je doet dus niet echt lange ritten en moet ook rekening houden met wachttijden. Goed kunnen manoeuveren is heel belangrijk.Indien er 's nachts of in het weekend moet gewerkt worden gebeurt dit steeds op vrijwillige basis.Je werkt steeds van maandag tot vrijdag, ongeveer 10 uur/dag en deze werkuren liggen tussen 5u00 en 17u00. ervaring1-3 jaartakenManoeuvrerenKiptransportOpliggerjouw aanbod- geldig rijbewijs CE (medische schifting + C95)- bestuurderskaart- zeer goed kunnen manoeuvreren, ervaring in de wegenbouw is een pluspunt- goede kennis van het Nederlands om de opdrachten correct te kunnen opvolgenons aanbodLoon volgens PC 140.03: bruto uurloon is €12,0468, netto arabvergoeding van €1,4730 en maaltijdcheques met een zichtwaarde van €5,58. De vrachtwagen mag mee naar huis indien deze thuis veilig kan worden geparkeerd.Na een geslaagde interimperiode van 6 maanden ligt een vast contract voor je klaar. Je komt terecht in een bedrijf met een stabiele ploeg chauffeurs waar veel belang wordt gehecht aan een goede werksfeer.
chauffeur c / arbeider.
Randstad, Heusden-Zolder, Limburg, BE
jobdetails Je rijdt met de vrachtwagen naar de werf om materiaal mee te nemen, werkt de ganse dag mee op de werf en rijdt de vrachtwagen 's avonds terug naar de standplaats.Werven zijn tankstations, wachtbekkens, nieuwbouwwijken waar een nieuwe riolering wordt aangelegd of straten waar het riolennetwerk wordt gerenoveerd. Je rijdt met de vrachtwagen naar de werf om materiaal mee te nemen, werkt de ganse dag mee op de werf en rijdt de vrachtwagen 's avonds terug naar de standplaats.Werven zijn tankstations, wachtbekkens, nieuwbouwwijken waar een nieuwe riolering wordt aangelegd of straten waar het riolennetwerk wordt gerenoveerd. ervaringtakenVaste vrachtwagenRioleringenHandarbeidjouw aanbod- geldig rijbewijs C (medische schifting), C95 is niet nodig wegens transport voor eigen rekening- digitale bestuurderskaart- talenkennis: Nederlands of Frans of Engels of Duits- fysieke arbeid schrikt je niet af- bereid zijn soms lange werkdagen te doenons aanbodVerloning volgens het PC 121.00 (schoonmaak) met een bruto uurloon van + €15,00. Overuren boven de 40 uur/week worden onmiddellijk uitbetaald aan een toeslag van 50%.Langdurige opdracht met op termijn vaste aanwerving.
administratief bediende
Accent, Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ondersteun je het team met volgende taken;Ontvangst van bezoekersPersoneelszakenFacturatieAgendabeheerRapporten aanvullen in Excel en WordBestellen van kantoormateriaalTelefoons en mails beantwoordenEvenementen of beurzen organiseren en de uitnodigingen opmaken en versturenHotels en vluchten boeken voor collega'sKlassementNaar de winkel gaan om keukenbenodigdheden in te kopenKasten ordenenPost verwerken en afstempelenBeheer van de keuken en koffiehoekFunctieomschrijvingVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ondersteun je het team met volgende taken;Ontvangst van bezoekersPersoneelszakenFacturatieAgendabeheerRapporten aanvullen in Excel en WordBestellen van kantoormateriaalTelefoons en mails beantwoordenEvenementen of beurzen organiseren en de uitnodigingen opmaken en versturenHotels en vluchten boeken voor collega'sKlassementNaar de winkel gaan om keukenbenodigdheden in te kopenKasten ordenenPost verwerken en afstempelenBeheer van de keuken en koffiehoekBedrijfsinformatieOnze klant is gelegen in een groene en filevrije omgeving en is goed bereikbaar per fiets, auto, trein of bus. Tijdens de lunchpauze heb je de mogelijkheid te gaan wandelen of joggen. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor verschillende goede doelen, waarbij ze diverse non-profit organisaties ondersteunen.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.BedrijfsinformatieOnze klant is gelegen in een groene en filevrije omgeving en is goed bereikbaar per fiets, auto, trein of bus. Tijdens de lunchpauze heb je de mogelijkheid te gaan wandelen of joggen. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor verschillende goede doelen, waarbij ze diverse non-profit organisaties ondersteunen.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.Jouw profielVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder kan je volgende skills afvinken:je hebt een vloeiende talenkennis Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschrevenExcel heeft voor jou geen geheimenje bent gedreven, werkt gestructureerd en hebt oog voor detailje bent hands-onje bent positief ingesteld, gemotiveerd om te werken en stressbestendigJouw profielVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder kan je volgende skills afvinken:je hebt een vloeiende talenkennis Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschrevenExcel heeft voor jou geen geheimenje bent gedreven, werkt gestructureerd en hebt oog voor detailje bent hands-onje bent positief ingesteld, gemotiveerd om te werken en stressbestendigWij bieden jouVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ontvang je:een vast contract na een geslaagde uitzendperiodeeen salarispakket in lijn met jouw ervaring, aangevuld met maaltijdcheques en een woon-werkvergoedingeen voltijdse job van 40u per week, 4/5 is ook mogelijkwerkuren van 8u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u12 extra ADV-dagen bovenop de wettelijke 20 verlofdagende mogelijkheid om te groeien in verantwoordelijkheden en verloning op basis van je prestatieseen modern bedrijfsgebouw met mooi ingerichte burelenvoldoende parkeergelegenheid bij de deurook juniors en schoolverlaters worden aagemoedigd om te solliciterenWij bieden jouVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ontvang je:een vast contract na een geslaagde uitzendperiodeeen salarispakket in lijn met jouw ervaring, aangevuld met maaltijdcheques en een woon-werkvergoedingeen voltijdse job van 40u per week, 4/5 is ook mogelijkwerkuren van 8u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u12 extra ADV-dagen bovenop de wettelijke 20 verlofdagende mogelijkheid om te groeien in verantwoordelijkheden en verloning op basis van je prestatieseen modern bedrijfsgebouw met mooi ingerichte burelenvoldoende parkeergelegenheid bij de deurook juniors en schoolverlaters worden aagemoedigd om te solliciteren
administratief bediende
Accent, Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ondersteun je het team met volgende taken;Ontvangst van bezoekersPersoneelszakenFacturatieAgendabeheerRapporten aanvullen in Excel en WordBestellen van kantoormateriaalTelefoons en mails beantwoordenEvenementen of beurzen organiseren en de uitnodigingen opmaken en versturenHotels en vluchten boeken voor collega'sKlassementNaar de winkel gaan om keukenbenodigdheden in te kopenKasten ordenenPost verwerken en afstempelenBeheer van de keuken en koffiehoekDescription de l'emploiVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ondersteun je het team met volgende taken;Ontvangst van bezoekersPersoneelszakenFacturatieAgendabeheerRapporten aanvullen in Excel en WordBestellen van kantoormateriaalTelefoons en mails beantwoordenEvenementen of beurzen organiseren en de uitnodigingen opmaken en versturenHotels en vluchten boeken voor collega'sKlassementNaar de winkel gaan om keukenbenodigdheden in te kopenKasten ordenenPost verwerken en afstempelenBeheer van de keuken en koffiehoekInformations sur l'entrepriseOnze klant is gelegen in een groene en filevrije omgeving en is goed bereikbaar per fiets, auto, trein of bus. Tijdens de lunchpauze heb je de mogelijkheid te gaan wandelen of joggen. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor verschillende goede doelen, waarbij ze diverse non-profit organisaties ondersteunen.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gelegen in een groene en filevrije omgeving en is goed bereikbaar per fiets, auto, trein of bus. Tijdens de lunchpauze heb je de mogelijkheid te gaan wandelen of joggen. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor verschillende goede doelen, waarbij ze diverse non-profit organisaties ondersteunen.Interesse? Solliciteer dan nu of neem rechtstreeks contact op via mail naar tessenderlo.business@accentjobs.be. Telefonisch kan je ons bereiken op het nummer 013/350 333.Votre profilVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder kan je volgende skills afvinken:je hebt een vloeiende talenkennis Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschrevenExcel heeft voor jou geen geheimenje bent gedreven, werkt gestructureerd en hebt oog voor detailje bent hands-onje bent positief ingesteld, gemotiveerd om te werken en stressbestendigVotre profilVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder kan je volgende skills afvinken:je hebt een vloeiende talenkennis Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschrevenExcel heeft voor jou geen geheimenje bent gedreven, werkt gestructureerd en hebt oog voor detailje bent hands-onje bent positief ingesteld, gemotiveerd om te werken en stressbestendigNous vous offronsVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ontvang je:een vast contract na een geslaagde uitzendperiodeeen salarispakket in lijn met jouw ervaring, aangevuld met maaltijdcheques en een woon-werkvergoedingeen voltijdse job van 40u per week, 4/5 is ook mogelijkwerkuren van 8u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u12 extra ADV-dagen bovenop de wettelijke 20 verlofdagende mogelijkheid om te groeien in verantwoordelijkheden en verloning op basis van je prestatieseen modern bedrijfsgebouw met mooi ingerichte burelenvoldoende parkeergelegenheid bij de deurook juniors en schoolverlaters worden aagemoedigd om te solliciterenNous vous offronsVoor de vacature van administratief bediende in Heusden-Zolder ontvang je:een vast contract na een geslaagde uitzendperiodeeen salarispakket in lijn met jouw ervaring, aangevuld met maaltijdcheques en een woon-werkvergoedingeen voltijdse job van 40u per week, 4/5 is ook mogelijkwerkuren van 8u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u12 extra ADV-dagen bovenop de wettelijke 20 verlofdagende mogelijkheid om te groeien in verantwoordelijkheden en verloning op basis van je prestatieseen modern bedrijfsgebouw met mooi ingerichte burelenvoldoende parkeergelegenheid bij de deurook juniors en schoolverlaters worden aagemoedigd om te solliciteren
BEKISTER GLIJBETON - GLIJBEKISTER
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingAls bekister van glijbeton weet je van aanpakken. Jouw takenpakket bestaat uit:De montage van bekistingspanelen, verwerken van de uitzettingsvoegen, dichtingen en andere uitsparingen in de bekisting;Piketten kloppen voor glijbekisting;De afwerking met een plekspaan voor beton die uit het machine komt;Dit voor de aanleg van fietspaden, watergreppels, rijwegen, boordstenen,... .FunctieomschrijvingAls bekister van glijbeton weet je van aanpakken. Jouw takenpakket bestaat uit:De montage van bekistingspanelen, verwerken van de uitzettingsvoegen, dichtingen en andere uitsparingen in de bekisting;Piketten kloppen voor glijbekisting;De afwerking met een plekspaan voor beton die uit het machine komt;Dit voor de aanleg van fietspaden, watergreppels, rijwegen, boordstenen,... .BedrijfsinformatieOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.BedrijfsinformatieOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Jouw profielVoor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met goesting om er in te vliegen. Verder beschik je over volgende competenties:De buitenlucht, daar leef je van. Je zal hier in deze job door weer en wind in vertoeven;Oog voor detail ontbreekt je niet, je gaat zorgvuldig om met je project;Daarnaast blijf je niet graag bij de pakken zitten. Doorwerken is jouw motto;Je bent bereid te werken over vrnl. Antwerpen, Limburg, tot af en toe Vlaams Brabant of O. Vlaanderen, Onze werven brengen je overal;Je hebt reeds ervaring met het hanteren van waterpas instrumenten en je kan planlezen;Wat vroeger beginnen of langer doorwerken is geen probleem!Jouw profielVoor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met goesting om er in te vliegen. Verder beschik je over volgende competenties:De buitenlucht, daar leef je van. Je zal hier in deze job door weer en wind in vertoeven;Oog voor detail ontbreekt je niet, je gaat zorgvuldig om met je project;Daarnaast blijf je niet graag bij de pakken zitten. Doorwerken is jouw motto;Je bent bereid te werken over vrnl. Antwerpen, Limburg, tot af en toe Vlaams Brabant of O. Vlaanderen, Onze werven brengen je overal;Je hebt reeds ervaring met het hanteren van waterpas instrumenten en je kan planlezen;Wat vroeger beginnen of langer doorwerken is geen probleem!Wij bieden jouAccent Construct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na een positieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vast contract.verloning volgens de bouwsector PC 124ecochequesopleidingenWij bieden jouAccent Construct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na een positieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vast contract.verloning volgens de bouwsector PC 124ecochequesopleidingen
BEKISTER GLIJBETON - GLIJBEKISTER
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiAls bekister van glijbeton weet je van aanpakken. Jouw takenpakket bestaat uit:De montage van bekistingspanelen, verwerken van de uitzettingsvoegen, dichtingen en andere uitsparingen in de bekisting;Piketten kloppen voor glijbekisting;De afwerking met een plekspaan voor beton die uit het machine komt;Dit voor de aanleg van fietspaden, watergreppels, rijwegen, boordstenen,... .Description de l'emploiAls bekister van glijbeton weet je van aanpakken. Jouw takenpakket bestaat uit:De montage van bekistingspanelen, verwerken van de uitzettingsvoegen, dichtingen en andere uitsparingen in de bekisting;Piketten kloppen voor glijbekisting;De afwerking met een plekspaan voor beton die uit het machine komt;Dit voor de aanleg van fietspaden, watergreppels, rijwegen, boordstenen,... .Informations sur l'entrepriseOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Informations sur l'entrepriseOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Votre profilVoor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met goesting om er in te vliegen. Verder beschik je over volgende competenties:De buitenlucht, daar leef je van. Je zal hier in deze job door weer en wind in vertoeven;Oog voor detail ontbreekt je niet, je gaat zorgvuldig om met je project;Daarnaast blijf je niet graag bij de pakken zitten. Doorwerken is jouw motto;Je bent bereid te werken over vrnl. Antwerpen, Limburg, tot af en toe Vlaams Brabant of O. Vlaanderen, Onze werven brengen je overal;Je hebt reeds ervaring met het hanteren van waterpas instrumenten en je kan planlezen;Wat vroeger beginnen of langer doorwerken is geen probleem!Votre profilVoor deze vacature zijn we op zoek naar iemand met goesting om er in te vliegen. Verder beschik je over volgende competenties:De buitenlucht, daar leef je van. Je zal hier in deze job door weer en wind in vertoeven;Oog voor detail ontbreekt je niet, je gaat zorgvuldig om met je project;Daarnaast blijf je niet graag bij de pakken zitten. Doorwerken is jouw motto;Je bent bereid te werken over vrnl. Antwerpen, Limburg, tot af en toe Vlaams Brabant of O. Vlaanderen, Onze werven brengen je overal;Je hebt reeds ervaring met het hanteren van waterpas instrumenten en je kan planlezen;Wat vroeger beginnen of langer doorwerken is geen probleem!Nous vous offronsAccent Construct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na een positieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vast contract.verloning volgens de bouwsector PC 124ecochequesopleidingenNous vous offronsAccent Construct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na een positieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vast contract.verloning volgens de bouwsector PC 124ecochequesopleidingen
Schrijnwerker
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiAls plaatser van schrijnwerk ziet jou takenpakket er als volgt uit:Je plaatst veranda's, ramen en deuren;Je werkt voornamelijk met hout en aluminium;Je past de veiligheidsregels strikt toe;Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.Description de l'emploiAls plaatser van schrijnwerk ziet jou takenpakket er als volgt uit:Je plaatst veranda's, ramen en deuren;Je werkt voornamelijk met hout en aluminium;Je past de veiligheidsregels strikt toe;Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.Informations sur l'entrepriseHet bedrijf is sinds 1985 actief als zelfstandig schrijnwerker van houten veranda's en ramen als ook van interieur projecten.Ze zijn in het jaar 2000 gestart met één verdeler van veranda's en zo zijn ze steeds gegroeid naar een 30 tal verdelers van veranda's en ramen in België.Informations sur l'entrepriseHet bedrijf is sinds 1985 actief als zelfstandig schrijnwerker van houten veranda's en ramen als ook van interieur projecten.Ze zijn in het jaar 2000 gestart met één verdeler van veranda's en zo zijn ze steeds gegroeid naar een 30 tal verdelers van veranda's en ramen in België.Votre profilOnze klant in Limburg is op zoek een schrijnwerker gespecialiseerd in interieurprojecten.Herken jij jezelf in volgende competenties:Je hebt ervaring als plaatser of een opleiding gevolgd als schrijnwerker;Je kan zelfstandig werken;Je werkt voornamelijk vanuit Limburg;Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent enorm flexibel;Je kan plan lezen;Je bent enorm leergierig.Votre profilOnze klant in Limburg is op zoek een schrijnwerker gespecialiseerd in interieurprojecten.Herken jij jezelf in volgende competenties:Je hebt ervaring als plaatser of een opleiding gevolgd als schrijnwerker;Je kan zelfstandig werken;Je werkt voornamelijk vanuit Limburg;Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent enorm flexibel;Je kan plan lezen;Je bent enorm leergierig.Nous vous offronsEen aantrekkelijke en gevarieerde job, met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.Een ruim aanbod aan opleidingen.Een uitstekend loon aangevuld met extralegale voordelen.Een solide bedrijf behorend tot een grote, internationale groep.Nous vous offronsEen aantrekkelijke en gevarieerde job, met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.Een ruim aanbod aan opleidingen.Een uitstekend loon aangevuld met extralegale voordelen.Een solide bedrijf behorend tot een grote, internationale groep.
Schrijnwerker
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingAls plaatser van schrijnwerk ziet jou takenpakket er als volgt uit:Je plaatst veranda's, ramen en deuren;Je werkt voornamelijk met hout en aluminium;Je past de veiligheidsregels strikt toe;Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.FunctieomschrijvingAls plaatser van schrijnwerk ziet jou takenpakket er als volgt uit:Je plaatst veranda's, ramen en deuren;Je werkt voornamelijk met hout en aluminium;Je past de veiligheidsregels strikt toe;Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.BedrijfsinformatieHet bedrijf is sinds 1985 actief als zelfstandig schrijnwerker van houten veranda's en ramen als ook van interieur projecten.Ze zijn in het jaar 2000 gestart met één verdeler van veranda's en zo zijn ze steeds gegroeid naar een 30 tal verdelers van veranda's en ramen in België.BedrijfsinformatieHet bedrijf is sinds 1985 actief als zelfstandig schrijnwerker van houten veranda's en ramen als ook van interieur projecten.Ze zijn in het jaar 2000 gestart met één verdeler van veranda's en zo zijn ze steeds gegroeid naar een 30 tal verdelers van veranda's en ramen in België.Jouw profielOnze klant in Limburg is op zoek een schrijnwerker gespecialiseerd in interieurprojecten.Herken jij jezelf in volgende competenties:Je hebt ervaring als plaatser of een opleiding gevolgd als schrijnwerker;Je kan zelfstandig werken;Je werkt voornamelijk vanuit Limburg;Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent enorm flexibel;Je kan plan lezen;Je bent enorm leergierig.Jouw profielOnze klant in Limburg is op zoek een schrijnwerker gespecialiseerd in interieurprojecten.Herken jij jezelf in volgende competenties:Je hebt ervaring als plaatser of een opleiding gevolgd als schrijnwerker;Je kan zelfstandig werken;Je werkt voornamelijk vanuit Limburg;Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent enorm flexibel;Je kan plan lezen;Je bent enorm leergierig.Wij bieden jouEen aantrekkelijke en gevarieerde job, met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.Een ruim aanbod aan opleidingen.Een uitstekend loon aangevuld met extralegale voordelen.Een solide bedrijf behorend tot een grote, internationale groep.Wij bieden jouEen aantrekkelijke en gevarieerde job, met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid.Een ruim aanbod aan opleidingen.Een uitstekend loon aangevuld met extralegale voordelen.Een solide bedrijf behorend tot een grote, internationale groep.
Interieur schrijnwerker
Accent, Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiAan de hand van een plan zorg je als schrijnwerker voor de plaatsing van interieur.Je plaatst onder andere: keukens, kasten, maatwerk, dressings, deuren, trappenJe volgt nauwkeurig de aangeleverde technische tekeningen opJe plaatst gevelbekledingJe werkt uitsluitend met houtDescription de l'emploiAan de hand van een plan zorg je als schrijnwerker voor de plaatsing van interieur.Je plaatst onder andere: keukens, kasten, maatwerk, dressings, deuren, trappenJe volgt nauwkeurig de aangeleverde technische tekeningen opJe plaatst gevelbekledingJe werkt uitsluitend met houtInformations sur l'entrepriseBeide zaakvoerders zijn vakmannen met een groot hart voor hout. Ze combineren hun ervaring en gebruiken steeds de nieuwste technieken en materialen. Zowel grote als kleine projecten kunnen ze tot in detail realiseren.Informations sur l'entrepriseBeide zaakvoerders zijn vakmannen met een groot hart voor hout. Ze combineren hun ervaring en gebruiken steeds de nieuwste technieken en materialen. Zowel grote als kleine projecten kunnen ze tot in detail realiseren.Votre profilBij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als schrijnwerker, maar ook indien je enkel een opleiding gedaan hebt, moedigen wij u aan om u aan te bieden voor deze job.Votre profilBij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als schrijnwerker, maar ook indien je enkel een opleiding gedaan hebt, moedigen wij u aan om u aan te bieden voor deze job.Nous vous offronsJe start naar gelang uw ervaring aan de barema lonen in PC 124.Vast contractECO chequesWoon werk vergoedingFamiliale sfeerWerken in teamverbandNous vous offronsJe start naar gelang uw ervaring aan de barema lonen in PC 124.Vast contractECO chequesWoon werk vergoedingFamiliale sfeerWerken in teamverband
Interieur schrijnwerker
Accent, Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingAan de hand van een plan zorg je als schrijnwerker voor de plaatsing van interieur.Je plaatst onder andere: keukens, kasten, maatwerk, dressings, deuren, trappenJe volgt nauwkeurig de aangeleverde technische tekeningen opJe plaatst gevelbekledingJe werkt uitsluitend met houtFunctieomschrijvingAan de hand van een plan zorg je als schrijnwerker voor de plaatsing van interieur.Je plaatst onder andere: keukens, kasten, maatwerk, dressings, deuren, trappenJe volgt nauwkeurig de aangeleverde technische tekeningen opJe plaatst gevelbekledingJe werkt uitsluitend met houtBedrijfsinformatieBeide zaakvoerders zijn vakmannen met een groot hart voor hout. Ze combineren hun ervaring en gebruiken steeds de nieuwste technieken en materialen. Zowel grote als kleine projecten kunnen ze tot in detail realiseren.BedrijfsinformatieBeide zaakvoerders zijn vakmannen met een groot hart voor hout. Ze combineren hun ervaring en gebruiken steeds de nieuwste technieken en materialen. Zowel grote als kleine projecten kunnen ze tot in detail realiseren.Jouw profielBij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als schrijnwerker, maar ook indien je enkel een opleiding gedaan hebt, moedigen wij u aan om u aan te bieden voor deze job.Jouw profielBij voorkeur heb je enkele jaren ervaring als schrijnwerker, maar ook indien je enkel een opleiding gedaan hebt, moedigen wij u aan om u aan te bieden voor deze job.Wij bieden jouJe start naar gelang uw ervaring aan de barema lonen in PC 124.Vast contractECO chequesWoon werk vergoedingFamiliale sfeerWerken in teamverbandWij bieden jouJe start naar gelang uw ervaring aan de barema lonen in PC 124.Vast contractECO chequesWoon werk vergoedingFamiliale sfeerWerken in teamverband
Schilder
Accent, Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiJe staat in voor:Binnen- en buitenschilderwerkenIndustriële projectenVoorbereidend werk: afplakken, plamuren, schuren, afkitten,...BehangwerkenDecoratieve techniekenMeerkleurige verftechniekenNette afwerkingDescription de l'emploiJe staat in voor:Binnen- en buitenschilderwerkenIndustriële projectenVoorbereidend werk: afplakken, plamuren, schuren, afkitten,...BehangwerkenDecoratieve techniekenMeerkleurige verftechniekenNette afwerkingInformations sur l'entrepriseKleine Limburgse schilderfirma die particuliere werven afwisselt met kantoor- en zakenruimtes.Voeren zowel schilderwerken als behangwerken, gyproc, raamdecoratie en vloerbekleding uit.Werven over Limburg.Familiale sfeer met collega's.Informations sur l'entrepriseKleine Limburgse schilderfirma die particuliere werven afwisselt met kantoor- en zakenruimtes.Voeren zowel schilderwerken als behangwerken, gyproc, raamdecoratie en vloerbekleding uit.Werven over Limburg.Familiale sfeer met collega's.Votre profilJe hebt minstens 1 jaar ervaring als schilderJe bent niet vies van hard werkenJe bent gemotiveerd en hebt zin om te werkenJe werkt ordelijk en netJe bent betrouwbaar en stipt op tijdJe kunt zowel zelfstandig als in team werkenRijbewijs B is geen must maar een pluspuntVotre profilJe hebt minstens 1 jaar ervaring als schilderJe bent niet vies van hard werkenJe bent gemotiveerd en hebt zin om te werkenJe werkt ordelijk en netJe bent betrouwbaar en stipt op tijdJe kunt zowel zelfstandig als in team werkenRijbewijs B is geen must maar een pluspuntNous vous offronsVast contractLoon naargelang ervaringMobiliteitsvergoedingECO-chequesOpleiding op de vloerNous vous offronsVast contractLoon naargelang ervaringMobiliteitsvergoedingECO-chequesOpleiding op de vloer
Bouwarbeider - Wegenbouwer - Spontane Sollicitatie
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiSpontane sollicitatieDescription de l'emploiSpontane sollicitatieInformations sur l'entrepriseOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Informations sur l'entrepriseOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Votre profilSpontane sollicitatieVotre profilSpontane sollicitatieNous vous offronsJob optie vastMarkt conform loonWerken in een groot bedrijfNous vous offronsJob optie vastMarkt conform loonWerken in een groot bedrijf
Magazijnier - Lader & Losser
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - zal je volgende taken op jou nemen:Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de goederenstroom;Dagelijks zal je instaan voor het laden & lossen van vrachtwagens met de heftruck (met 3.5T en 20T hefttruck)De items die je zal laden zijn betonnen prefab elementen;Je zet dagelijk allerhande bouwmaterialen klaar;Je bent verantwoordelijk voor de controle op de inkomende goederen;Je bent eveneens verantwoordelijk voor het ordenen van goederen op voorbestemde locaties plaatsen;Veiligheid is crusiaal, dus je zal steeeds controleren of de lading op de correcte manier werd gezekerd (vastgeriemd);Beschadigingen zal je manueel omstapelen.Description de l'emploiVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - zal je volgende taken op jou nemen:Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de goederenstroom;Dagelijks zal je instaan voor het laden & lossen van vrachtwagens met de heftruck (met 3.5T en 20T hefttruck)De items die je zal laden zijn betonnen prefab elementen;Je zet dagelijk allerhande bouwmaterialen klaar;Je bent verantwoordelijk voor de controle op de inkomende goederen;Je bent eveneens verantwoordelijk voor het ordenen van goederen op voorbestemde locaties plaatsen;Veiligheid is crusiaal, dus je zal steeeds controleren of de lading op de correcte manier werd gezekerd (vastgeriemd);Beschadigingen zal je manueel omstapelen.Informations sur l'entrepriseOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Informations sur l'entrepriseOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Votre profilVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - lijkt het ons belangrijk dat je je in volgende zaken zeer goed herkent:Je hebt bij voorkeur een heftruck attest (3,5T tot 20T) of minstens aantoonbare ervaring met de heftruck;Je hebt een positieve attitude;Je bent zeer veiligheidsbewust;Nauwkeurigheid en kwaliteitsgericht werken - orde en netheid - zijn je 2e natuur;Je bent flexibel ingesteld op vlak van werkuren, werkregime.Votre profilVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - lijkt het ons belangrijk dat je je in volgende zaken zeer goed herkent:Je hebt bij voorkeur een heftruck attest (3,5T tot 20T) of minstens aantoonbare ervaring met de heftruck;Je hebt een positieve attitude;Je bent zeer veiligheidsbewust;Nauwkeurigheid en kwaliteitsgericht werken - orde en netheid - zijn je 2e natuur;Je bent flexibel ingesteld op vlak van werkuren, werkregime.Nous vous offronsBinnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie. Meer specifiek bieden wij:doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak;permanente opleidingsmogelijkheden;een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen;evaluaties om het half jaar betreffende loon en persoonlijk traject;werken met de meest moderne en nieuwe apparatuur;aandacht voor een gezonde work-life balance;een vaste job na een goede inloopperiode;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een voltijdse tewerkstelling;jaarlijkse teamactiviteiten;nachtvergoedingen;weekendvergoedingen;maaltijdcheques;correcte mobiliteitspremies.Nous vous offronsBinnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie. Meer specifiek bieden wij:doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak;permanente opleidingsmogelijkheden;een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen;evaluaties om het half jaar betreffende loon en persoonlijk traject;werken met de meest moderne en nieuwe apparatuur;aandacht voor een gezonde work-life balance;een vaste job na een goede inloopperiode;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een voltijdse tewerkstelling;jaarlijkse teamactiviteiten;nachtvergoedingen;weekendvergoedingen;maaltijdcheques;correcte mobiliteitspremies.
Schilder
Accent, Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingJe staat in voor:Binnen- en buitenschilderwerkenIndustriële projectenVoorbereidend werk: afplakken, plamuren, schuren, afkitten,...BehangwerkenDecoratieve techniekenMeerkleurige verftechniekenNette afwerkingFunctieomschrijvingJe staat in voor:Binnen- en buitenschilderwerkenIndustriële projectenVoorbereidend werk: afplakken, plamuren, schuren, afkitten,...BehangwerkenDecoratieve techniekenMeerkleurige verftechniekenNette afwerkingBedrijfsinformatieKleine Limburgse schilderfirma die particuliere werven afwisselt met kantoor- en zakenruimtes.Voeren zowel schilderwerken als behangwerken, gyproc, raamdecoratie en vloerbekleding uit.Werven over Limburg.Familiale sfeer met collega's.BedrijfsinformatieKleine Limburgse schilderfirma die particuliere werven afwisselt met kantoor- en zakenruimtes.Voeren zowel schilderwerken als behangwerken, gyproc, raamdecoratie en vloerbekleding uit.Werven over Limburg.Familiale sfeer met collega's.Jouw profielJe hebt minstens 1 jaar ervaring als schilderJe bent niet vies van hard werkenJe bent gemotiveerd en hebt zin om te werkenJe werkt ordelijk en netJe bent betrouwbaar en stipt op tijdJe kunt zowel zelfstandig als in team werkenRijbewijs B is geen must maar een pluspuntJouw profielJe hebt minstens 1 jaar ervaring als schilderJe bent niet vies van hard werkenJe bent gemotiveerd en hebt zin om te werkenJe werkt ordelijk en netJe bent betrouwbaar en stipt op tijdJe kunt zowel zelfstandig als in team werkenRijbewijs B is geen must maar een pluspuntWij bieden jouVast contractLoon naargelang ervaringMobiliteitsvergoedingECO-chequesOpleiding op de vloerWij bieden jouVast contractLoon naargelang ervaringMobiliteitsvergoedingECO-chequesOpleiding op de vloer
Bouwarbeider - Wegenbouwer - Spontane Sollicitatie
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingSpontane sollicitatieFunctieomschrijvingSpontane sollicitatieBedrijfsinformatieOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.BedrijfsinformatieOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Jouw profielSpontane sollicitatieJouw profielSpontane sollicitatieWij bieden jouJob optie vastMarkt conform loonWerken in een groot bedrijfWij bieden jouJob optie vastMarkt conform loonWerken in een groot bedrijf
Magazijnier - Lader & Losser
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - zal je volgende taken op jou nemen:Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de goederenstroom;Dagelijks zal je instaan voor het laden & lossen van vrachtwagens met de heftruck (met 3.5T en 20T hefttruck)De items die je zal laden zijn betonnen prefab elementen;Je zet dagelijk allerhande bouwmaterialen klaar;Je bent verantwoordelijk voor de controle op de inkomende goederen;Je bent eveneens verantwoordelijk voor het ordenen van goederen op voorbestemde locaties plaatsen;Veiligheid is crusiaal, dus je zal steeeds controleren of de lading op de correcte manier werd gezekerd (vastgeriemd);Beschadigingen zal je manueel omstapelen.FunctieomschrijvingVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - zal je volgende taken op jou nemen:Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de goederenstroom;Dagelijks zal je instaan voor het laden & lossen van vrachtwagens met de heftruck (met 3.5T en 20T hefttruck)De items die je zal laden zijn betonnen prefab elementen;Je zet dagelijk allerhande bouwmaterialen klaar;Je bent verantwoordelijk voor de controle op de inkomende goederen;Je bent eveneens verantwoordelijk voor het ordenen van goederen op voorbestemde locaties plaatsen;Veiligheid is crusiaal, dus je zal steeeds controleren of de lading op de correcte manier werd gezekerd (vastgeriemd);Beschadigingen zal je manueel omstapelen.BedrijfsinformatieOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.BedrijfsinformatieOnze partner maakt deel uit van een grote bouwgroep die wereldwijd projecten realiseert. Ze zijn gespecialiseerd in wegenwerken en infrastructuur. Voor zowel onderhoudswerken als aanleg van infrastructuur ben je bij hen aan het juiste adres. Denk maar aan wegen en snelwegen, tramlijnen, luchthavenbanen, havenplatformen, parkings en veel meer. In België hebben ze vestigingen in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik en Henegouwen. Samen goed voor meer dan 1000 gemotiveerde medewerkers. Hun naam en faam danken ze volgens hen aan de technische kennis, creativiteit en inzet van hun medewerkers.Jouw profielVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - lijkt het ons belangrijk dat je je in volgende zaken zeer goed herkent:Je hebt bij voorkeur een heftruck attest (3,5T tot 20T) of minstens aantoonbare ervaring met de heftruck;Je hebt een positieve attitude;Je bent zeer veiligheidsbewust;Nauwkeurigheid en kwaliteitsgericht werken - orde en netheid - zijn je 2e natuur;Je bent flexibel ingesteld op vlak van werkuren, werkregime.Jouw profielVoor de functie als Magazijnier - Lader & Losser - lijkt het ons belangrijk dat je je in volgende zaken zeer goed herkent:Je hebt bij voorkeur een heftruck attest (3,5T tot 20T) of minstens aantoonbare ervaring met de heftruck;Je hebt een positieve attitude;Je bent zeer veiligheidsbewust;Nauwkeurigheid en kwaliteitsgericht werken - orde en netheid - zijn je 2e natuur;Je bent flexibel ingesteld op vlak van werkuren, werkregime.Wij bieden jouBinnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie. Meer specifiek bieden wij:doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak;permanente opleidingsmogelijkheden;een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen;evaluaties om het half jaar betreffende loon en persoonlijk traject;werken met de meest moderne en nieuwe apparatuur;aandacht voor een gezonde work-life balance;een vaste job na een goede inloopperiode;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een voltijdse tewerkstelling;jaarlijkse teamactiviteiten;nachtvergoedingen;weekendvergoedingen;maaltijdcheques;correcte mobiliteitspremies.Wij bieden jouBinnen een dynamische en aangename werksfeer bieden wij een gevarieerde en uitdagende functie. Meer specifiek bieden wij:doorgroeimogelijkheden in België maar ook op internationaal vlak;permanente opleidingsmogelijkheden;een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen;evaluaties om het half jaar betreffende loon en persoonlijk traject;werken met de meest moderne en nieuwe apparatuur;aandacht voor een gezonde work-life balance;een vaste job na een goede inloopperiode;alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;een voltijdse tewerkstelling;jaarlijkse teamactiviteiten;nachtvergoedingen;weekendvergoedingen;maaltijdcheques;correcte mobiliteitspremies.
Dispatcher te Heusden
Tempo-Team, heusden (limb.), Limburg
Bedrijfsprofiel Voor Aldi in Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een dispatcher met een rijbewijs CE. ALDI België, actief sinds 1976, maakt deel uit van de internationale groep ALDI Nord. In totaal hebben wij 450 winkels en 7 regionale hoofdzetels. Als sterk, dynamisch en groeiend internationaal bedrijf zijn wij steeds opzoek naar nieuwe collega¿s. Met onze hoge anciënniteitscijfers, sterke idealen en aangename bedrijfscultuur is het leuk werken bij ons. Jobomschrijving - Je staat in voor een stipte belevering van onze filialen. Hiervoor coördineer je de planning van onze chauffeurs, onze vrachtwagens en hun lading.- Je werkt vanuit ons distributiecentrum te Heusden-Zolder.- Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Dit uit zich in het streven naar een verzorgd wagenpark, maar ook in veilige aanrijtrajecten naar onze filialen. Je helpt in- en uitrijsituaties te beoordelen.- Je rapporteert aan de Supervisor Expeditie en bij afwezigheid neem je zijn leidinggevende taken over.- Je start tussen 4 en 5 uur 'smorgens tot ongeveer 14 uur.- Je bent bereid om op regelmatig basis op zaterdagen te werken, dit in ruil voor een vrije dag door de week. Jouw aanbod - Je beschikt over een rijbewijs CE, aangezien je beperkt op de baan mag.- Je bent planmatig aangelegd. Idealiter heb je reeds een eerste ervaring binnen planning of je toont de nodige motivatie om dit in deze functie aan te leren.- Je weet in alle omstandigheden het hoofd koel te houden en geeft blijk van een stevige dosis stressbestendigheid.- Je bent een organisatietalent, hebt doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidszin Wat bieden wij? - Je krijgt de kans om te werken voor een stabiel bedrijf.- Je krijgt een aantrekkelijke loon van €18,33 aangevuld met maaltijdchecks van 8 euro per gewerkte dag.- Je maakt kans op een vast contract.Interesse? Mail je cv naar limburg.lvt@tempo-team.be of voor meer info bel naar 089 46 08 45. Hopelijk tot snel!
System Engineer
Trustteam, Heusden-Zolder, Flanders
Wat houdt de functie in? Als System Engineer... ben je het gezicht bij onze klanten en voer je hun aanvragen uit. Je staat in voor de beschikbaarheid, continuïteit en beveiliging van hun IT-infrastructuur. voer je opdrachten uit van allerlei aard, maar voornamelijk met betrekking op standaard Microsoft Windows Client/Server en LAN- en WAN-omgevingen. ben je verantwoordelijk voor het bewaken, onderhouden en verbeteren van de IT-omgeving van onze klanten. Denk maar aan het uitvoeren van updates, het configureren van routers en firewalls, het instellen van de back-up, het onderhouden van systeemsoftware,... Wie zoeken we? Je hebt al enkele jaren ervaring als System Engineer of als IT-verantwoordelijke. Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen. Je kan logisch nadenken en hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je spreekt vloeiend Nederlands. Kennis van het Engels en Frans is een pluspunt. Je durft initiatief nemen en bent stressbestendig. Je kan problemen verifiëren, registreren, analyseren en oplossen volgens vooraf uitgewerkte procedures. Je laat je niet afschrikken door een hardnekkig probleem of een gezonde portie werkdruk. Je hebt kennis van verschillende besturingssystemen (Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 2008, Windows 2012, Windows 2016, Linux,...). Je hebt kennis van TCP/IP en netwerktopologieën. Je hebt kennis van Microsoft backoffice applications (Exchange, SQL,...). Je hebt kennis van zaken als back-up, storage, antivirus, firewalls, routers, telefonie, Citrix,... Je hebt een rijbewijs B. Wat bieden we? Een boeiende, stabiele en vooral ook uitdagende job binnen een groeiend bedrijf. Een dynamische werkcultuur en een collegiale sfeer. De kansen om je volledig te ontplooien en mee te groeien binnen ons bedrijf. Uiteraard hoort hier ook een aantrekkelijk loon bij. Een plaats aan de bar bij onze vrijdagavonddrink! (Na corona uiteraard) Een mercedes als bedrijfswagen! Royco Minute soep!