We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Project Engineer
ASSA ABLOY, Houthalen-Helchteren
Project Engineer BSP – regio Brussel - Vlaams Brabant & Waals Brabant Omschrijving Als Project Engineer ben jij de essentiële schakel tussen de bestelling van het order en de correcte uitvoering en opvolging van de projecten. Het voorbereiden, coördineren en superviseren van de verkochte projecten behoort tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de planner en de Sales Advisor en communiceert transparant naar de klant. Autocad vormt voor jouw geen probleem, je maakt het order technisch “clean” door de nodige tekeningen en bekabelingsschema’s in kaart te brengen. Daarnaast is het mogelijk dat je prijsaanpassingen aanbrengt en ben je de vaste contactpersoon indien het gaat om technische vragen van zowel klanten, monteurs als de onderaannemers. Je rapporteert aan de Operations Manager Equipment. Tijdens je werkzaamheden ben je voor 70% op de baan en werk je de overige 30% van je thuiskantoor zodat de administratie up-to-date blijft. Taken Orders technisch nakijken op volledigheid en haalbaarheid, en bijsturen waar nodig Afspraken maken voor werkvoorbereidende gesprekken ter plaatse met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en toeleveranciers Deelnemen aan werfvergaderingen en voorlopige opleveringen Beoordelen van de uit te voeren bouwkundige en elektronische voorzieningen, maatvoering bepalen en werkvolgorde/prioriteiten bewaken Uitvoeringstekeningen en bekabelingsplannen maken Klanten, monteurs en onderaannemers voorzien van projectinformatie. Aanspreekpunt voor toegewezen projecten in de regio Overzicht behouden op status van alle lopende projecten. Proactief acties ondernemen. Opvolgen van de projecten, inclusief administratie in het ERP-systeem Wij vragen Bachelordiploma bouwkunde of elektromechanica en minstens een eerste relevante werkervaring Goede kennis Nederlands, Frans en Engels Goede kennis Autocad Verantwoordelijkheidszin om projecten tijdig en foutloos op te leveren Creativiteit, oplossings- en klantgericht denken Teamplayer maar ook zelfstandig kunnen werken Sterke communicatie Analytisch en procesmatig denken Goede assertiviteit maar ook diplomatie bij negotiaties met klanten, techniekers, subco’s, … Wij bieden Een uitdagende rol binnen een internationale en sterk groeiende groe
Service Engineer
ASSA ABLOY, Houthalen-Helchteren
Service Engineer West-Vlaanderen (Diksmuide/Oostende) Functieomschrijving: Als Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van automatische voetgangersdeuren of industriële poorten. Je bezoekt dagelijks klanten op verschillende locaties binnen jouw regio en informeert de klant over de beste oplossing voor reparaties. Je zorgt met andere woorden voor een perfecte werking van onze producten en bewaakt op deze manier de kwaliteit en veiligheid ervan. Je attendeert de klant op slijtages en te verwachten defecten en maakt indien nodig ook zelf offertes op en bespreekt ze zorgvuldig met de klant. Profielomschrijving Als Service Engineer kan je jezelf vinden in het volgende: Je bent in het bezit van een technisch diploma Elektromechanica – Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring; Daarnaast heb je een goed technisch inzicht en gezond verstand; Je bent flexibel en je treedt vlot in contact met de klanten; Tot slot ben je leergierig, enthousiast en werk je graag in team. Aanbod Als Service Engineer kan je rekenen op het volgende: Een uitdagende functie aan binnen een internationale en sterk groeiende groep; Een buitendienstfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid; Een correct salarispakket, aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, een bedrijfscamionette met tankkaart, wachtvergoeding en 12 ADV dagen. Interesse? Heb je meerdere punten kunnen afvinken en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wij zijn de ASSA ABLOY Groep Onze mensen hebben van ons de wereldleider in toegangsoplossingen gemaakt. In ruil daarvoor openen wij overal deuren voor hen. Met bijna 52.000 collega's in ruim 70 landen helpen wij miljarden mensen een vrijere wereld te ervaren. Onze innovaties maken alle soorten ruimtes - fysieke en virtuele- veiliger, beter beveiligd en eenvoudiger toegankelijk.  Als werkgever hechten wij waarde aan resultaten, niet aan titels of achtergronden. Wij geven onze mensen de kans om hun carrière uit te bouwen op basis van hun ambities en onze doelstellingen door hen te voorzien van feedback, training en ontwikkelingsmogelijkheden. Onze collega’s kijken waar ze het meeste impact kunnen maken en we moedigen hen aan om zich lokaal, regionaal of zelfs internationaal verder te ontwikkelen. Bij het verwelkomen van nieuwe collega’s vinden wij het belangrijk om diverse, inclusieve teams te realiseren en hechten wij waarde aan verschillende invalshoeken en ervaringen.
Werfleider
Tormans Group, Lommel
Doelstelling En familiebedrijf gespecialiseerd in grondverzet, afbraak en infrastructuurwerken is op zoek naar een werfleider. Voornaamste taken Praktische operationele leiding van de werf (voorbereiding, uitvoering en opvolging van de werfwerkzaamheden van a tot z)Je geeft duidelijke instructies, technische aanwijzingen en raad aan de werknemers.Je coördineert de werkzaamheden van en onderhoudt de werfcontacten met de onderaannemers.Je waakt over de nodige capaciteit en beschikbaarheid van materialen. Bestelt tijdig de nodige materialen voor de werf.Je overlegt dagelijks met de planning ivm de beschikbaarheid van arbeiders en machines.Je neemt deel aan werfvergaderingen en zorgt voor een efficiënte werfplanning.Je volgt nauwgezet de kwaliteit van de werken en de veiligheidsvoorschriften op.Je ziet erop toe dat alle partijen op de werf het lastenboek opvolgen.Je zorgt voor een correcte registratie van meer-werken, regie-uren en verbruikte materialen. Houdt een as-built plan bij en documenteert a.d.h.v. foto’s. Profiel Je beschikt over een technisch bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt technische kennis van grond-, riolerings- en afbraakwerken, van uitvoeringstechnieken, van machines en van materialen.Je kan technisch redeneren en plannen lezen.Je bent praktisch ingesteld, beschikt over een goed ruimtelijk inzicht en weet van aanpakken.Je hebt een hands-on mentaliteit en helpt mee met de praktische uitvoering!Je bent communicatief sterk en je kan mensen op de werf sturen en motiveren.Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld.Je hebt een goede kennis van MS Office.Je beschikt over een rijbewijs B.Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.
Projectleider Interieurbeglazing
Tormans Group, Lommel
Doelstelling Projecten 'Interieurbeglazing' leiden van A tot Z. Voornaamste taken - relatie met klanten opbouwen- vraag en wensen van klanten omzetten in een voorstel- opmeten- uittekenen- voorbereiding project- opvolgen uitvoering van het project- aansturen van eigen medewerkers Profiel - proactief en transparant communiceren: klanten hebben recht op alle info- kennis AutoCad- opleiding: Bachelor interieurarchitect(of door ervaring)- ervaring met aansturen van mensen is pluspunt Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.