Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Magazijnier
Tempo-Team, wetteren, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een toonaangevend direct-mailbedrijf in Wetteren zijn wij op zoek naar een magazijnier. Jobomschrijving In deze functie ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens en koerierdiensten en voert een kwaliteits -en hoeveelheidscontrole uit op de geleverde goederen.Je staat in voor het in -en uitklaren van deze goederen via een WMS-systeem op de pc.Je zorgt voor de bevoorrading van de gevraagde goederen aan de productie-machines.Je staat in voor orde en netheid in het magazijn en voor een vlotte organisatie van de goederenstroom. Jouw aanbod Je bent in het bezit van een attest heftruck-chauffeur en reachtruck-chauffeur.Je kan prioriteiten stellen en werkt snel en efficiënt.Je bent enthousiast en toont initiatief.Je hebt oog voor detail en houdt van orde en netheid.Je bent stressbestendig en eerlijk. Wat bieden wij? Beschik jij over een heftruck attest en een reachtruck attest? Solliciteer dan snel online of stuur je cv naar wetteren@tempo-team.be!
Elektrotechnieker
Absolute Jobs, Wetteren
jobomschrijving Voor een klant in Wetteren  gespecialiseerd in techniek en machines, zijn we op zoek naar een Elektrotechnieken.De productie is ultramodern en voldoet aan hoogste eisen op het vlak van kwaliteit, productiviteit en innovatie.Heel boeiend voor jou dus.Jouw takenpakket:Opsporen van defecten Uitvoeren van herstellingenAanpassen van installaties Oplossen van storingenJe bent in staat om een diagnose van elektrische en hydraulische storingen op te sporen.Je kan deze storing herstellen.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines in verhuur & verkoop.Wil jij deze afwisselende en verantwoordelijke uitdaging aangaan?Heb je interesse en wil je meer weten over onze klant?Aarzel niet en neem dan nu contact op met ons!Met heel veel plezier helpen wij je verder. jouw profiel Je hebt een bachelor in een technische richting of een A2 diploma aangevuld met een specialisatieJe hebt een goede kennis van elektriciteit. Verdere kennis van mechanica en hydraulica zijn meegenomen.Je bent in staat elektrische en hydraulische schema’s begrijpend te lezenJe bent hands-on ingesteld en denkt probleemoplossendJe kan zelfstandig werkenJe bent leergierig, wil continu bijleren en kennis delen met collega’sJe kan klantgericht (proactief) denken en handelenJe stelt je flexibel opJe bent veiligheidsbewust ons aanbod Als Elektrotechnieker kom je terecht bij een sterk bedrijf.Jij krijgt voor jouw expertise een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen.Plus interessante opleidingen en doorgroeikansen.Je komt dus terecht in een bedrijf die in je zal investeren om jezelf naar een hoger niveau te tillen!Onze klant waar je terecht komt is een gezonde en groeiende onderneming met meer dan 80 medewerkers.Bij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging. We zoeken voor jou een bedrijf dat in jou gelooft en wil investeren. We helpen je op ieder moment in je carrière met advies op maat, van starter tot ervaren profiel. Voor bedrijven zoeken we talent dat hen echt versterkt.
HEFTRUCK CHAUFFEUR 3 PLOEGEN
Absolute Jobs, Wetteren
jobomschrijving Voor onze klant regio Wetteren is Absolute jobs Gent op zoek naar een heftruck chauffeur.Onze klant is gespecialiseerd in kartonnage, van hoge kwaliteit en heeft een ruim aanbod. Wat zullen je taken zijn?Zijdelinks lossen van vrachtwagens met paletten karton Bevoorrading van de productiemachines.Tussen stockeren van paletten met deels afgewerkte producten.Stockeren van de paletten met afgewerkte producten in het magazijn m.b.v. een scansysteem.Klaarzetten van paletten afgewerkt product voor orders aan de hand van een picklijstLaden van paletten met de heftruck via een laadkaaiHeb je interesse? Neem dan zeker contact op met ons Gent@absolutejobs.be!Wij helpen je met plezier verder!#Absolutetopjobs jouw profiel Je bent in het bezit van een heftruckattest en bent rijvaardig. Je werkt wisselend in de ochtend – avondploeg of nachtploeg (geen vast regime).Je hebt een basiskennis computer.Goede kennis Nederlands.Basiskennis Engels is een plus.Je hebt een goede dosis verantwoordelijkheidszin en bent stressbestendig.  ons aanbod Absolute jobs biedt je een baan met onafhankelijkheid, fascinerende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een snelgroeiende multinational. Je komt terecht in een bedrijf op menselijke schaal waar de medewerker, veiligheid en een positieve groepsatmosfeer centraal staan.Bij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging. We zoeken voor jou een bedrijf dat in jou gelooft en wil investeren. We helpen je op ieder moment in je carrière met advies op maat, van starter tot ervaren profiel. Voor bedrijven zoeken we talent dat hen echt versterkt. Bij Absolute Jobs bieden we tijdelijke jobs, flexijobs, jobs voor korte of lange termijn, met optie vast of onmiddellijk in vaste dienst. Kortom, de specialisten van Absolute Jobs gaan elke dag opnieuw voor jouw droomjob.
Allround fiscaal adviseur at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, East-Flanders, Zele
Ben jij expert in directe & indirecte belastingen? Wil je graag een meerwaarde bieden aan jouw klanten door hen bij te staan met een op maat gemaakt advies?Voor een groeiend consulting bureau, regio Zele, gaan we op zoek naar een fiscalist mét eerste werkervaring. Onze klant staat gekend om zijn persoonlijke en uiterst professionele aanpak. Zij bieden hun cliënteel een totaalpakket aan diensten gaan de van fiscaal advies tot complexere financiële en juridische kwesties.Functieomschrijving•Mondelinge & schriftelijke adviezen aangaande diverse fiscale topics (uittekenen fiscale structuren, fiscale aangiftes, fiscale optimalisaties, herstructureringen, rulings,..)Ben jij onze ideale kandidaat?•Fiscaal getinte opleiding als aanvulling op jouw masterdiploma (rechten of economische richting)•Een eerste praktische ervaring inzake fiscale advisering•Je durft je uit te drukken in het Engels & Frans•Specifieke kennis inzake directe en indirecte belastingenOver het aanbod •Dit niche advieskantoor is het de perfecte leerschool om door te groeien tot een fiscaal expert.•Ruimte voor eigen inbreng en strategische beslissingen.•De kans om te werken voor een uitzonderlijk hoogstaand cliënteel.•Fiscaal uitdagende en bijzondere dossiers•De mogelijkheid om je carrière meteen een boost te geven en mee te bouwen aan een departement in volle expansie.•Voldoende flexibiliteit betreffende uurrooster en locatie.•Een competitief salaris, aangevuld met een aantal mooie extralegale voordelen (bedrijfswagen, maaltijdcheques, netto onkostenvergoeding, opleidingsbudget, …)Heb je de check – check – check gedaan en lijkt dit iets voor jou? Bezorg ons dan snel jouw CV via legal@legrand-associates.com  zodat we contact met jou kunnen opnemen.
Accoutant A-Z met at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, East-Flanders, Zele
Wil je deel uitmaken van een familiale groep die meer dan 5000 medewerkers telt? Is een productiebedrijf uit regio Gent een boeiende sector voor jou? Solliciteer dan nu op de vacature!Deze onderneming is een grote productiebedrijf die zich specialiseert in chemische producten. Het is internationaal bekend als één van de marktleiders en is gericht op innovatie. Om de verdere professionalisering te ondersteunen, wil het bedrijf een nieuwe Accountant welkom heetten bij het Finance Team.Takenpakket Accountant: •Opmaken en indienen van maandelijkse afsluiting•Verantwoordelijk voor de volledige boekhouding voor verschillende entiteiten•Voorbereiding van vennootschapsbelasting en transfer pricing op intrastat-intracommunautaire aangiftes•Verwerken van Btw- en fiscale aangiftes•Rapporteren aan de Finance Manager•Verwerking en opmaak van de jaarrekening•Het werken met verschillende boekhoudkundige programma’s – op lange termijn ERPProfiel Accountant:•Bachelor/Master behaald in Accountancy-Fiscaliteit of een gelijkaardige ervaring•Minimum van 5 jaar ervaring binnen Accountancy•Ervaring in verschillende entiteiten is een groot pluspuntWat zit er voor jou in?•Geniet van een aantrekkelijk salarispakket met tal van voordelen•Doe mee aan “After-Work”-activiteiten om jouw collega’s beter te leren kennen•Maak kans op doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie•Geniet van opleidingen op maat om jouw kennis en vaardigheden te verruimen•Neem deel aan daguitstappen en evenementen voor het hele gezin•Kom terecht in een team van 6 topcollega’s die voor jou door het vuur gaanHeb je interesse? Wil je meer te weten komen? Mis je kans niet en solliciteer nu op deze vacature! Stuur je CV naar finance@legrand-associates.com  Wordt beheerd door Margaux & Paolo 
Boekhouder A-Y - Retail at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, East-Flanders, Lebbeke
Een groeiend bedrijf in regio Dendermonde is dringend op zoek naar een accountant. Deze speler actief in de Retail sector is een kleine 10 jaar geleden ontstaan en is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de sector. Zo tellen ze op dit moment meerdere vestigingen in België en realiseren ze een jaarlijkse omzet van om en bij de 7 miljoen euro.Takenpakket:•Je zal in staan voor de boekhouding van A tot Y•Voorbereiden jaarafsluiting•Inboeken van bankposten  •Assisteren bij de audit•Voorbereiden BTW-aangifteProfiel: •Je ben minstens in bezit van een Bachelor of Master in Accountancy-Fiscaliteit•Min 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie•Talen als Nederlands en Frans zijn een mustAanbod: •Er zal een brutosalaris worden aangeboden dat kan oplopen tot €3800 bruto afhankelijk van jouw kennis en ervaring•Maaltijdcheques om dagelijks te kunnen genieten van een lekken•Doorgroeien naar Boekhouder A tot Z•Daarbij zal je terecht komen in een familiaal bedrijf waar de werknemers volledig centraal staan en waar de familiale sfeer heerst•Zodat de sfeer altijd goed zit worden er jaarlijkse meerdere activiteiten georganiseerd als teambuildings, afterwork drinksInteresse in deze vacature? Solliciteer dan asap online of via mailfinance@legrand-associates.comIndien je toch naar iets anders op zoek bent, bekijk gerust de vacatures op onze website: www.legrand-associates.com/nl Deze vacature wordt beheerd door Paolo & Margaux
Leveranciersboekhouder eerste ervaring at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, East-Flanders, Dendermonde
Wil je deel uitmaken van een internationale groep die meer dan 5000 medewerkers telt? Heeft de productiewereld jou altijd al geboeid? Aarzel niet en solliciteer nu op deze vacature!Dit internationaal bedrijf uit regio Dendermonde is op zoek naar een nieuwe collega die hun team komt versterken. Als leveranciersboekhouder zal je samen met je collega verantwoordelijk zijn voor tal van boekhoudkundige taken. Naast deze gevarieerde functie zal je ook deel uitmaken van een familiale onderneming waar de werknemer centraal staat.Takenpakket Accountant: •Verantwoordelijk voor uitgaande betalingen•Registratie van bankverrichtingen in het systeem•Rapporteren aan directie omtrent financiële data•Verwerking van de leveranciersfacturen•Verantwoordelijk voor de administratie van de leveranciersgegevens•Opvolging van de goedkeuring van de facturenProfiel Accountant:•Bachelor in Accountancy-Fiscaliteit•Heeft reeds een eerste ervaring als boekhouder•Is een echte talenknobbel: Nederlands, Frans en Engels•Heeft kennis omtrent MS Office Wat zit er voor jou in?•Geniet van maaltijdcheques om met jouw collega’s uit eten te gaan•Een aantrekkelijk salaris met tal van voordelen•Doorgroeimogelijkheden om jouw horizon te verbreden•Opleidingen op maat die jouw kennis en vaardigheden perfectioneert•Ondersteuning van het volledig team zodat je jouw doel optimaal kan bereiken•Geniet van wekelijkse uitstappen om jouw collega’s beter te leren kennen•Flexibiliteit om het werk optimaal te kunnen uitvoeren•Maak deel uit van een ecologisch groeiend bedrijf die een innoverende visie voor ogen heeftHeb je interesse? Mis je kans niet en solliciteer nu op deze vacature! Stuur je CV naar finance@legrand-associates.com  Wordt beheerd door Margaux Maes en Paolo Lopez Vega
Operator zakkenmachine
Tempo-Team, wetteren, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Hallo!Voor een toonaangevend bedrijf in flexibele verpakkingen ben ik op zoek naar een enthousiaste operator (2 ploegen). Jobomschrijving Wat houdt de functie als operator net in?Je zal mechanisch formaten instellen en fine tunen ( wissel van formaat duurt meerdere uren). Dit zijn onder meer stazakken en pouches die in de voedingssector worden ingezet. Je hebt oog voor detail en doet een goede kwaliteitscontrole, in samenspraak met de technieker. Je bent ook verantwoordelijk voor de orde en netheid van jouw werkomgeving en volgt zonder moeite de veiligheids- en hygiëneregels op.Je werkt overigens in 2 ploegen (vroeg-laat) Jouw aanbod Wie ben jij?- Beheerst de Nederlandse taal goed- Staat steeds open om bij te leren- Je hebt reeds ervaring als machine operator- Je hebt een groot doorzettingingsvermogen- Je bent analytisch en kan kwaliteitsvol tewerk gaan Wat bieden wij? Interesse?Contacteer ons dan zeker via 09/365.44.50 of via wetteren@tempo-team.be of solliciteer online!
Stagiair webontwikkelaar
The Brewing Community, ZELE
Een jonge start-up, The Brewing Community, is op zoek naar een gedreven student webontwikkelaar die samen met het team mee in wil staan voor de opbouw en uitvoering van het online marketingplan. De inhoud van het takenpakket kan flexibel ingedeeld worden volgens kennis en interesses van de kandidaat. Het takenpakket kan ondermeer bestaan uit:   Self learning van Prestashop module (Open source PHP). Optimalisatie van website. optimalisatie van SEO, SEA, social media advertising, … instellen van emailmarketing in back end en marketing automation: instellen van geautomatiseerde mails, opmaak van template voor email marketing; onderhoud en aanpassen van de websites. instellen en analyseren van Google Analytics. Integratie van community management Optimalisatie van customer flow Optimalisatie mobile responsiveness. ...   Searched Profile Trekken volgende eigenschappen jou aan?   PHP, JavaScript, MySQL, HTML, … hebben geen geheimen voor je. Een beperkt budget houdt je niet tegen om d.m.v. open source toepassingen resultaten te boeken. Je bent leergierig, doet aan self learning en zoekt de nieuwste trends in web development en IT. Je wilt een onmisbare schakel zijn in de digitale omgeving van een bedrijf? Je hebt zin om van het bedrijfsleven te proeven van bij het prilste begin. Het besef dat jouw bijdrage een veel directere impact heeft op het succes geeft je energie en verantwoordelijkheidsgevoel i.p.v. onzekerheid. Je bent daarom kritisch, problem solved en denkt actief en proactief mee. Je hebt een positieve kijk op social media, maar laat je er niet door afleiden. Je bent bereid je te verplaatsen (Zele). Gedeeltelijk werken van thuis uit is ook mogelijk. Je bent flexibel, ondernemend en kan zowel in team als zelfstandig werken Je investeert graag in de beste soft- and hardware.   We offer Wat heeft The Brewing Community jou te bieden? TBC biedt je een leuke en afwisselende stage aan op maat van jouw capaciteiten, tijdschema en interesses. Samen bepalen we een uitdagend stageplan. Je komt terecht in een dynamische start-up die vernieuwing, creativiteit, innovatie, kwaliteit en professionalisme hoog in het vaandel draagt. Interesse? Stuur een mailtje met je CV en een motivatiebrief. We nemen zeker contact op om de verwachtingen langs beide kanten af te stemmen. Later maken we een afspraak om nader kennis te maken. 
Stagiair Grafische Vormgeving
Graviteit, Wichelen
Gezocht: creatief wezen Ben jij op zoek naar een leerrijke stage in de grafische sector en in de bedrijfscommunicatie? Maak je dan klaar om te landen in de wereld van Graviteit.   Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit Graviteit is een creatieve start-up die bedrijven op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties om onze skills toegepast te zien.   Bij wie kom je terecht Bij Frank Mertens en Ines Maroye. Je leert ons wel snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijke gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!   Wat bieden we aan Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van vormgeving, communicatie en reclame? Graviteit geeft jou de kans om te uit te zoeken waar jouw sterktes liggen. In de eerste instantie bieden we een stage als grafisch vormgever aan. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die naast het grafisch werk ook interesse heeft om bij te leren over het maken van WordPress websites, of naar een ontwerper die hier reeds ervaring mee heeft. We bekijken echter ook graag of er nog aspecten in de bedrijfscommunicatie zijn die jou liggen. Een design staat immers nooit op zichzelf. Ben je goed in strategisch brainstormen? Heb je een vlotte pen? Is social media jouw ding? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.   Wat zoeken we Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde job inhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat. We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt. Toch zijn er enkele zaken waaraan je dient te voldoen. Grondige kennis van Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop Ervaring met of interesse in WordPress Zeer goede Nederlandstalige kennis, goede Engelstalige kennis Waar is de stageplaats De stage gaat door in het bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge, waar Graviteit sinds maart 2018 zijn stek vond. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.   Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv en een motivatie. Want we weten weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit. Hopelijk tot snel!  Graviteit Searched Profile Wat zoeken we Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde job inhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat. We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt. Toch zijn er enkele zaken waaraan je dient te voldoen. Grondige kennis van Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop Ervaring met of interesse in WordPress Zeer goede Nederlandstalige kennis, goede Engelstalige kennis We offer Wat bieden we aan Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van vormgeving, communicatie en reclame? Graviteit geeft jou de kans om te uit te zoeken waar jouw sterktes liggen. In de eerste instantie bieden we een stage als grafisch vormgever aan. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die naast het grafisch werk ook interesse heeft om bij te leren over het maken van WordPress websites, of naar een ontwerper die hier reeds ervaring mee heeft. We bekijken echter ook graag of er nog aspecten in de bedrijfscommunicatie zijn die jou liggen. Een design staat immers nooit op zichzelf. Ben je goed in strategisch brainstormen? Heb je een vlotte pen? Is social media jouw ding? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.
Stage Marketing
Van Raemdonck, Waasmunster
Hierbij een greep uit het takenpakket dat de stagiair bij ons kan verwachten: Beheer website SEO SEA Sociale media (Facebook, Instagram, Pintrest,…) Publiciteit toonzalen Verkoop toonzalen Open bedrijven dagen organiseren Ondersteuning acties (Batibouw, Bis-beurs,…) Naamsbekendheid verhogen   Searched Profile We zijn opzoek naar een stagiair marketing. Wij zijn geen internationale speler, maar een KMO-bedrijf waarbij alle facetten die een goede marketeer moet bezitten aanbod kunnen komen. Iemand die veelzijdig is, zal dus ongetwijfeld al zijn kwaliteiten kunnen laten zien bij ons. We offer Hierbij een greep uit het takenpakket dat de stagiair bij ons kan verwachten: Beheer website SEO SEA Sociale media (Facebook, Instagram, Pintrest,…) Publiciteit toonzalen Verkoop toonzalen Open bedrijven dagen organiseren Ondersteuning acties (Batibouw, Bis-beurs,…) Naamsbekendheid verhogen …
Stagiair Bedrijfscommunicatie
Graviteit, Wichelen
Gezocht: creatief wezen Ben jij op zoek naar een leerrijke stage in de bedrijfscommunicatie? Maak je dan klaar om te landen in de wereld van Graviteit.   Over de Aantrekkelijke Communicatie van Graviteit Graviteit is een creatieve start-up die bedrijven op de kaart zet. We zitten met ondernemingen aan tafel om te bekijken hoe we hun zaak kunnen laten groeien. Na dit strategische luik voeren we de verkregen inzichten uit op visueel en tekstueel vlak. Met onze brandings, websites en campagnes zorgen we dat bedrijven niet blijven zweven tussen de concurrentie. Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Ontdek meer over Graviteit, en neem zeker een kijkje naar onze realisaties om onze skills toegepast te zien.   Bij wie kom je terecht Bij Frank Mertens en Ines Maroye. Je leert ons wel snel beter kennen tijdens een eerste persoonlijke gesprek. Maar werp gerust al een blik op onze LinkedIn profielen indien je echt benieuwd bent!   Wat bieden we aan Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van communicatie, reclame en publiciteit? Graviteit geeft jou de kans om te uit te zoeken waar jouw sterktes liggen. Bedrijfscommunicatie is een breed gegeven. We bekijken graag welke aspecten van de reclamewereld jou het beste liggen. Ben je goed in strategisch brainstormen en het opstellen van communicatieplannen? Hoe pak je het bedenken van campagnes aan? Heb je een vlotte pen? Is social media jouw ding? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? Kan je zelf aan de slag met het opmaken van visuals? Hoe ga je om met digitale marketing aspecten zoals SEA en SEO? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.   Wat zoeken we Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat. We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt.   Waar is de stageplaats De stage gaat door in het bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge, waar Graviteit sinds maart 2018 zijn stek vond. Maar aangezien we voor flexibiliteit staan kan een dagje werken vanop een andere locatie of van thuis uit zeker besproken worden.   Getriggerd om aan de slag te gaan bij Graviteit? Stuur dan jouw cv en een motivatie. Want we weten weten niet enkel graag wie er langskomt, maar ook waarom je aangetrokken bent tot Graviteit. Hopelijk tot snel!  Graviteit Searched Profile Wat zoeken we Je hebt het in je om zelfstandig te zijn en jouw plan te trekken, maar je functioneert ook erg goed in groep. Ook flexibiliteit is een belangrijke factor binnen deze stage. We geloven niet in een te afgelijnde jobinhoud, eerder in experiment en onderzoek om tot een functie te komen die jou echt ligt. Verwacht je dus aan een afwisselend pakket aan uitdagingen en klanten. De ideale stagiair voor Graviteit bezit ook een heuse portie humor en durft – op een professionele manier – te zeggen waar het op staat. We staan er voor open om met heel uiteenlopende profielen aan de slag te gaan, zolang je maar een creatieve, commerciële en professionele mindset hebt. We offer Wat bieden we aan Voor ons is een stage een periode waarin je leert hoe het écht is om aan de slag te gaan in het werkveld. Wil jij ontdekken hoe het er aan toe gaat in de wereld van communicatie, reclame en publiciteit? Graviteit geeft jou de kans om te uit te zoeken waar jouw sterktes liggen. Bedrijfscommunicatie is een breed gegeven. We bekijken graag welke aspecten van de reclamewereld jou het beste liggen. Ben je goed in strategisch brainstormen en het opstellen van communicatieplannen? Hoe pak je het bedenken van campagnes aan? Heb je een vlotte pen? Is social media jouw ding? Hoe ga je om met plannen en met contacten leggen met klanten en partners? Kan je zelf aan de slag met het opmaken van visuals? Hoe ga je om met digitale marketing aspecten zoals SEA en SEO? We kijken er naar uit om samen met jou uit te zoeken wat jouw “dada” is.
Plaatser Sanitair HVAC (15,00 euro per uur)
Absolute Jobs, WETTEREN
jobomschrijving Bij Absolute Jobs zijn we voor onze klant op zoek naar een HVAC & sanitair installateur, voor het plaatsen van verwarmingsketels, warmtepompen, airconditioning, ... Daarnaast sta je ook in voor het onderhoud en depannages van verwarmingsketels, ariconditioning, ...Kortom een mooie plaats voor iemand als jij met je zin voor perfectie.Ben je in het bezit van een A2 diploma met als richting sanitair?Ben je trotse houder van je rijbewijs B?Heb je een stabiel CV en werk je graag op verplaatsing op werven?Dan ben jij de collega die onze klant zoekt!Neem contact op via Gent@absolutejobs.be of via de website. Wij helpen je met plezier verder! jouw profiel A2 Diploma sanitair of relevante ervaringJe hebt een stabiel CVJe bent in het bezit van je rijbewijs BJe bent gedreven en enthousiast ons aanbod Wat mag je verwachten?Een vaste job na een inloopperiode via uitzend van 130 dagen; 15,00 euro per uur;Alle voordelen van een tewerkstelling in de bouwsector;Een uitdagende en afwisselende functie;Opleidingen intern;Een voltijdse tewerkstelling.
Bij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging. We zoeken voor jou een bedrijf dat in jou gelooft en wil investeren. We helpen je op ieder moment in je carrière met advies op maat, van starter tot ervaren profiel. Voor bedrijven zoeken we talent dat hen echt versterkt. Bij Absolute Jobs bieden we tijdelijke jobs, flexijobs, jobs voor korte of lange termijn, met optie vast of onmiddellijk in vaste dienst. Kortom, de specialisten van Absolute Jobs gaan elke dag opnieuw voor jouw droomjob.
Chauffeur CE (distibutie)
Absolute Jobs, wetteren
jobomschrijving "Ik zoek een job waar ik veel kan rijden (+- 10 a 13 uur per dag), in de regio waar ik woon en eerlijk verloond wordt (elk gewerkt uur wordt uitbetaald) en op lange termijn (vaste job)"Twijfel niet!!Rijden met een vrachtwagen met trekker - opleggerNationale distributieWerken met elektrische transpallet Loon is bespreekbaar10 a 13 uur werken per dagInteresse, vragen of wil je solliciteren?Mail je CV naar Oudenaarde@absolutejobs.be jouw profiel Beschikken over een geldig rijbewijs CE + ADR-attestTalenkennis:Je kan je uitdrukken in 1 van de 2 onderstaande talen is voldoende NederlandsFransInteresse, vragen of wil je solliciteren?Mail je CV naar Oudenaarde@absolutejobs.be ons aanbod Vaste jobElk gewerkt uur wordt correct uitbetaald!Loon te bespreken10 a 13 uur werken per dagStarten tussen 5 OF 7 u 's ochtends tot 17 OF 19u 's avondsInteresse, vragen of wil je solliciteren?Mail je CV naar Oudenaarde@absolutejobs.be
Kipfileerder
Accent, Dendermonde, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Jouw taken als fileerder, voor deze vacature in Dendermonde zijn: Je fileerde de kip op maat en vraag van de klant Je snijdt de kip in stukken zodat deze kunnen bereid of verpakt worden Je werkt steeds volgens een bestelbon van de klant Je sorteert het afval voor een correcte verwerking Je houdt toezicht op de kwaliteit van de kip Je werkt snel en behendig Jouw profiel Wij gaan op zoek naar een kandidaat dit over volgende competenties beschikt voor deze vacature als fileerder in Dendermonde: Je hebt ervaring in de voedingssector Je kan kippen fileren Je hebt reeds met gevogelte gewerkt Je werkt snel en behendig Je ben onmiddellijk beschikbaar Je kan in daguren werken Je bent flexibel inzetbaar waar nodig Heb je interesse in deze openstaande vacature? Solliciteer dan snel via de website, of stuur jouw cv door naar denderstreek.food@accentjobs.be. Tot binnenkort!Wij bieden jou Een functie in een familiaal bedrijf, een correct loon, parkeergelegenheid voldoende, filevrije omgeving.Bedrijfsinformatie Onze klant is een zeer gekende pluimveeslachterij en kippenvlees verwerkend bedrijf.Zij beschikken eveneens over de nodige certificaten om Halal te slachten.Ze voeren hun producten uit over gans Europa en zijn gekend om hun kwaliteit en flexibiliteit. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Magazijnier
Accent, Dendermonde, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Jouw taken als magazijnier/ lader-losser voor deze vacature in Dendermonde zijn: Lossen van vrachtwagens met geleverde producten Laden van vrachtwagens met afgewerkte producten uit de productieomgeving Je zal dit steeds doen met een elektrisch transpallet of met de heftruck Je controleert de bestellingen van de geleverde producten Je pickt de correcte producten voor de klanten alvorens je een bestellingen inlaadt Je controleert transportdocumenten indien nodig Jouw profiel Voor deze vacature als magazijnier in Dendermonde, zijn wij op zoek naar iemand die over volgende competenties beschikt: Je kan rijden met een elektrisch transpallet Ervaring en een geldig heftruckattest zijn een zeer groot pluspunt Je kan werken in daguren van maandag tot vrijdag Je bent onmiddellijk beschikbaar De magazijnomgeving is niet onbekend voor jou Heb je interesse in deze openstaande vacature? Reageer dan snel via onze website, of stuur jouw CV door naar denderstreek.food@accentjobs.be.Tot binnenkort!Wij bieden jou Een functie in een familiaal bedrijf, een correct loon, parkeergelegenheid voldoende, filevrije omgeving.Bedrijfsinformatie Onze klant is een zeer gekende pluimveeslachterij en kippenvlees verwerkend bedrijf.Zij beschikken eveneens over de nodige certificaten om Halal te slachten.Ze voeren hun producten uit over gans Europa en zijn gekend om hun kwaliteit en flexibiliteit. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Klant Kwaliteits Engineer
Four Life Sciences, Lebbeke, Flanders
OmschrijvingKlant Kwaliteits EngineerWat ga je doen?Als Quality Engineer zijn er drie grote pijlers waar je verantwoordelijk voor ben: Eerst en vooral sta je in voor de kwaliteitswaarborging dat gebeurt door project teams en productie centra aan te sturen. Vervolgens sta je ook in voor het verbeteren en ondersteunen van het product en de processen dat het product ondergaat van begin tot einde, dit dmv van audits. Tot slot onderhoud je de klantentevredenheid en sta je ook in voor de klachtenbehandeling.Wat wordt jou geboden?•    Contract van onbepaalde duur (39u)•    Aantrekkelijk salarispakket•    Een innoverende baan met uitdaging•    DoorgroeimogelijkhedenWat wordt er van jou verwacht?•    Je hebt minstens een bachelor diploma + minstens 2j ervaring in de automotive of consumerssector•    Je bent bekend met: 8D, PDCA, FMEA, Fishbone•    Je hebt ervaring met QA systemen en audits•    Je kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheidWaar ga je werken?Je komt terecht bij een marktleider binnen de automotive – consumerssector. Met hun expertise en innovatieve manier in productontwikkeling zijn ze wereldbekend. Over de hele wereld gezien hebben ze 2000+ werknemers in state-of-art productieomgevingen.Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0) 38 08 29 40. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.FOUR life sciences | the recruitment scientistsLocatieLebbekeContactgegevensDylan BeckersT: +32 (0) 38 08 29 40E: dylan.beckers@fourlifesciences.com 
Field Service Engineer - Pharma
Michael Page, Dendermonde, Flanders
Na een trainingsperiode van een paar weken:Zal je verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, de ijking, de validering en de inbedrijfstelling van TOC-analysatoren (Total Organic Carbon).Je staat in rechtstreeks en permanent contact met leveranciers.Elke dag voorziet je klanten van technische informatie voor hun specifieke toepassingen dit over heel Vlaanderen.Uitvoeren van interventies op hoogtechnologische apparatuur.Evolueren in een dynamische werkomgeving in de farmaceutische industrie.Je bent in het bezit van een technisch diploma (met een scheikundige oriëntatie)Je hebt een eerste ervaring als Field Service Engineer / onderhoudstechnicusKennis van GMP vereisten is een pluspuntJe bent flexibel, autonoom en proactiefJe spreekt Nederlands en Engels. Frans is een meerwaardeMooi marktconform salaris op basis van ervaringAangevuld met extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdchequesgroeps- en hospitalisatieverzekering alsook ambulante verzorging inbegrepen. Een functie in een dynamische hoogtechnologische werkomgeving met een aangename en open werksfeer. Tot slot zal je de mogelijkheid hebben om je steeds verder te ontwikkelen door extra opleidingen.
Senior Full Stack Developer (C#.NET, MS-SQL, Javascript/CSS/HTML)
Florida Virtual School, Wetteren, Vlaanderen, be
Job Description Summary:Our Mission is to deliver a high quality, technology-based education that provides the skills and knowledge students need for success.FLVS does not discriminate in admission or access to, or treatment or employment in its programs and activities on the basis of race, color, religion, age, sex, national origin, marital status, disability, genetic information or any other reason prohibited by law.The Position:Position General Summary:The Senior Software Developer designs, builds and supports custom application development and 3rd party product integrations. Additionally, the Senior Software Developer provides specific 3rd tier support for custom applications and acts in a leadership role providing assistance to peers. The Senior Software Developer is required to provide weekly status reports to their supervisor in the Information Technology (IT) department.Essential Position Functions:Develop and manage effective working relationships with other departments, groups and personnel with whom work must be coordinated or interfacedDevelop, test, document, and implement high quality applications on time that perform according to specifications and requirements documentsAnalyze performance of programs and takes action to correct deficienciesDevelop and adhere to development standards that allow for the maintainability of code in a manner that supports team developmentProvide peer coaching and mentoring to less experienced developersPlay an active role in architecture, designing and developing required featuresInteract with other developers, infrastructure, application services and other technical leaders to understand subsystem and component specifications and recommend changes to facilitate efficient and effective developmentPerform Build Master duties, schedule and manage code reviews, and prepare deployment packages for multiple environmentsParticipate in the modification of software applications or architecture to resolve issues and plan for future growthProvide a minimum of weekly status report updates for current projectsMeet professional obligations through efficient work habits such as, meeting deadlines, honoring schedules, coordinating resources and meetings in an effective and timely manner, and demonstrate respect for othersAll work responsibilities are subject to having performance goals and/or targets established (These essential functions are not to be construed as a complete statement of all duties performed. Employees will be required to perform other job related duties as required.)Minimum Requirements:Education/Licensure/Certification:Bachelor’s Degree in Computer Science or Information Systems; or equivalent combination of education and relevant experience; Master’s degree preferredIndustry certifications in software, systems, network or project management disciplines, preferredMicrosoft Certified Technology Specialist (MCTS) in ASP.NET, Web Applications or Visual Studio Team Foundation Server, preferredMicrosoft Certified Professional Developer (MCPD), preferredExperience:5-7 years’ .NET technologies (VB.NET/C#/ASP.NET) experience5-7 years’ MS-SQL writing stored procedures and database schema design5-7 years’’ developing enterprise-wide software solutions5-7 years’ Microsoft operating systems experience preferred5-7 years’ developing and delivering custom business computer applications preferredExperience in Business Intelligence, Big Data, or analytics preferredExperience in Education industry or with education data preferredAdvanced experience with client side technologies such as JavaScript, CSS, DHTML and othersExperience with deploying web applications, in Microsoft Windows Server 2008 and IIS 7Experience with database tools and development environments such as AdeptSQL Diff, RedGate SQL Toolbelt, Microsoft Visual Studio for Database Developers or Microsoft Business Intelligence Development StudioKnowledge, abilities and skills:Knowledge of computer hardware and softwareThorough knowledge of technology solutions for the Internet, hand held devices, personal computers and networksAbility to apply best practices including change management, effective error handling and performance instrumentationStrong interpersonal and customer service skillsStrong verbal and written communication skillsStrong conceptual, analytical, and judgment abilitiesAbility to work with/for multiple employees and meet deadlinesCore Competencies for Success:Communication SkillsClearly and effectively conveys and/or presents information verbally; summarizes what was heard to mitigate miscommunication; Shares ideas and perspectives and encourages others to do the same; Informs others involved in a project of new developments; Disseminates information to other employees, as appropriate; Effectively uses multiple channels to communicate important messages; Keeps supervisor well informed about progress and/or problems in a timely manner; Writes in a clear, concise, organized and convincing way for a variety of target audiences; The written message is consistently error-free; The written message has the desired effect on the target audienceCustomer FocusPrioritizes customers (internal and external) and their needs as primary and is dedicated to meeting their expectations; Develops and maintains customer relationships; builds credibility and trust; Quickly and effectively solves customer problems; Provides prompt, attentive service in a cheerful manner; adapts to changing information, conditions or challenges with a positive attitude; Incorporates customer feedback into delivery of service to provide the best experience possible for the customer; Actively promotes FLVS in community by serving as a FLVS ambassador or volunteer Interpersonal SkillsRelates well with others; Treats others with respect; Shares views in a tactful way; Demonstrates diplomacy by approaching others about sensitive issues in non-threatening ways; Considers and responds appropriately to the needs, feelings and capabilities of others; Fosters an environment conducive to open, transparent communication among all levels and positions; Takes the initiative to get to know internal and external customersFunctional /technical expertiseHas the skills, abilities, knowledge and experience to be successful in functional area of expertise; Dedicates time and energy to keeping abreast of the latest information related to area of expertise and technology; Picks up on technology quickly; Does well in technical courses and seminars; Produces high quality work in organized and timely fashionINDIVIDUAL CONTRIBUTOR COMPETENCIES FOR SUCCESS:PEER RELATIONSHIPSFinds common ground and solves problems for the good of all; Can represent his/her own interests and yet be fair to other groups; Solves problems with peers with minimal “noise”; Is seen as a team player and is cooperative; Easily gains trust and support peers; Encourages collaboration; Is candid with peersCREATIVITYComes up with a lot of new and unique ideas; Easily makes connections among previously unrelated notions; Tends to be seen as original and value-added in brainstorming sessions; Takes calculated risks; Is not afraid to try new things and potentially “fail fast”SELF KNOWLEDGESeeks feedback; Gains insight from mistakes; Is open to constructive criticism; isn’t defensive; Proactively seeks to understand his/her strengths and areas for growth; applies information to best serve organization; Recognizes how his/her behavior impacts others and incorporates insight into future interactionsPLANNINGAccurately scopes out length and difficulty of tasks and projects; Sets objectives and goals; Breaks down work into the process steps; Develops schedules and task/people assignments; Anticipates and adjusts for problems and roadblocks; Measures performance against goals; Evaluates resultsORGANIZINGUses his/her time effectively and efficiently; Concentrates his/her efforts on the more important priorities; Can attend to a broader range of activities as a result of organizing time efficiently; Can marshal resources (people, funding, material, support) to get things done; Can orchestrate multiple activities at once to accomplish a goal; Arranges information and files in a useful mannerPROBLEM SOLVINGUses rigorous logic and methods to solve difficult problems with effective solutions; Probes all fruitful sources for answers; Can see hidden problems; Is excellent at honest analysis; Looks beyond the obvious and doesn’t stop at the first answersDRIVE FOR RESULTSCan be counted on to exceed goals successfully; Very bottom-line oriented; Steadfastly pushes self and others for results; Is full of energy for the things he/she sees as challenging; Not fearful of acting with a minimum of planning; Consistently seizes opportunities; Consistently exceeds goalsPhysical Requirements and Environmental Conditions:Location: Orlando VLC / RemoteFrequency of travel:Occasional travel is required for meetings, trainings and conferences; location may vary and may require overnight staysLight physical activities and efforts required working in an office environment
ORDERPICKER VOEDING!
Manpower BE, Dendermonde, BE
Client Description:ORDERPICKER VOEDING! MANPOWER is specialist in het rekruteren van arbeiders. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!Voor onze klant regio Dendermonde, zijn wij op zoek naar een ORDERPICKER VOEDING!  Job Description:Als MEDEWERKER MAGAZIJN ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen van de goederen en zal je deze op de juiste plaats zetten. Bovendien zal jij de goederen klaarzetten volgens de bestellingen van de klanten. Je zal de voorraden controleren de werkzone opruimen. Candidate Profile:Ervaring in de voedingssector wordt beschouwd als een pluspunt. Je bent bereid om in koude ruimtes te werken en je werkt hygiënisch. Bovendien ben jij leergierig en kan je zelfstandig werken. Je hebt een goede kennis Nederlands en stelt je flexibel op. Bovendien kan je nachtwerk verrichten (opstart tussen 0 en 5u! ) . What Client Offers:Je komt terecht in een voltijdse en gevarieerde functie binnen een familiaal bedrijf. Je zal een mooie verloning krijgen. Na een succesvolle interim-periode wacht hou een vast contract. Ben jij de MEDEWERKER MAGAZIJN die we zoeken? Solliciteer online! Bij verdere vragen, kan je ons contacteren via office.aalst@manpower.beWij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!