We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

2 807 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Productie in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 33.8% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Consulting. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 3334 eur.

Aanbevolen vacatures

POLYVALENT ARBEIDER
Absolute Jobs, MALDEGEM
jobomschrijving Voor een klant in de regio Maldegem, zijn wij opzoek naar een natuursteenbewerker. je taken bestaan uit: bedienen van CNC-machine bedienen van poliermachine bedienen van zaagmachine  jouw profiel Om in aanmerking te komen voor deze functie: Heb je liefde voor het product Is je Nederlands heel goed, aangezien je veel in rechtsreeks contact komt met de klant. Ben je leergierig en een teamplayer.  ons aanbod Deze job biedt je: loon onder PC: 124boeiende job in een hechte onderneming 
Technieker mechanica
Absolute Jobs, Maldegem
jobomschrijving Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar een technieker met kennis mechanica.Je staat in voor het onderhoud ( curatief en preventief ) aan de technische installaties.Je werkt onder andere aan de betoncentrale, waterzuivering en rollend materieel.Je vervangt lagers en zorgt voor het herstellen van transportbanden.Je zorgt ervoor dat alle installaties gesmeerd worden. jouw profiel Je bent in het bezit van een diploma mechanica of hebt ervaring  ons aanbod Ga voor deze job optie vast en geniet van volgend aanbod:Zeer mooie verloningExtra legale voordelen  De volledige opleiding wordt door de firma aangebodenJe komt in een dynamische werkomgeving terecht, binnen een bloeiend bedrijf!Meer weten? Solliciteer NU!
Uitsnijder Vlees
Absolute Jobs, Maldegem
jobomschrijving Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar uitsnijders - je werkt uitsluitend met varkenvlees- Je versnijd de stukken op de juiste manier - je controleert de stukken jouw profiel je spreekt Nederlands en of Engels en of Frans en of Pools en of Roemeens je kan zeer goed met een mes werken je bent zeer nauwkeurig en hebt oog voor detail je levert graag kwaliteit af ons aanbod Correcte verloning ! 
ONDERHOUDSTECHNIEKER ELEKTRICITEIT
Absolute Jobs, Maldegem
jobomschrijving Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit.Je staat in voor het onderhoud ( preventief en curatief ) op elektrisch vlak aan de technische installaties ( betoncentrale, waterzuivering ) rollend materieel en gebouwen. jouw profiel Je bent in het bezit van een technisch diploma of hebt ervaring Je hebt kennis van het plannen lezen Je hebt geen schrik om te werken in een industriële omgeving Ervaring in PLC is een pluspunt   ons aanbod ZEER GOEDE VERLONING EXTRA LEGALE VOORDELEN 
Tegelwerker, vloerder
Absolute Jobs, MALDEGEM
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te Maldegem zijn wij op zoek naar een tegelwerker, vloerder. Je plaatst bekleding in: Marmer.Je plaatst bekleding in: Natuursteen.Je plaatst bekleding in: Leisteen .Je brengt de bekledings- en afwerkingsmaterialen op maat (plinten, afdeklatten,..).Je plaatst tegels op muren & vloeren, je controleert hun haaksheid. Je verwijdert de bestande bekleding en staat in het voor het puin afvoeren.Je staat in voor het vastzetten van tegels, faiences, plinten, afdeklatten, door lijmen of cementeren.Je staat in voor het inplanten van de werfzone (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen). jouw profiel Je bent resultaat- en klantgericht.Je leergierig.Je werkt creatief en inventief samen in een hecht team. Je hebt zin voor nauwkeurigheid.Je kan zelfstandig te werk gaan.Je komt regels en afspraken na. ons aanbod Onmiddellijke opstart. Een opleiding wordt voorzien op de werkvloer. Job optie vast. 
ELEKTROTECHNIEKER
Absolute Jobs, Adegem
jobomschrijving Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKERDeze functie is gericht op elektriciteitswerkzaamheden van uiteenlopende en soms gedetailleerde aard waaronder het in dienst stellen van nieuwe industriële installaties en bijbehorende automatisaties plus het opvolgen van reeds bestaande projecten. Controleren, meten, afstellen, testen en dergelijke vormen erg belangrijke elementen. Het werk zelf is erg gevarieerd en bestaat uit wisselende werkzaamheden. Bijkomend bij het takenpakket : afregelen en indienstname van programmable logic controlers met bijbehorende HMI jouw profiel Ze zoeken  voor deze functie een medewerker met een opleiding of gelijkaardig door ervaring Je bent vlot in het Nederlands en je beschikt over een basiskennis van het Engels en het Frans. Verder ben je gemotiveerd, leergierig en resultaatgedreven.Je bent in het bezit van een rijbewijs type B. ons aanbod Wij bieden een technisch uitdagende functie aan met ruimte voor ideeën en eigen inbreng in een aangename werksfeer. Het betreft een fulltime functie. Na een proefperiode biedt de klant een contract aan van onbepaalde duur met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverz.
Inspecteur - visuele inspectie riolen
Absolute Jobs, Maldegem
jobomschrijving Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar een Inspecteur - visuele inspectie riolen Je inspecteert rioleringen door middel van een rijdende camera of duwcameraDe visuele vaststellingen / gebreken worden opgenomen. Deze gegevens worden dan in een verslag gegoten en samen met de DVD overgemaakt aan de klant.Bij uitvoering heb je zeer veel aandacht voor de kwaliteit van de opnames en het correct uitvoeren van de meegekregen taken. jouw profiel Je beschikt over een rijbewijs CBasis PC kennis Handen uit de mouw willen steken Grote aandacht voor kwaliteit en service Verantwoordelijkheidsgevoel hebben ons aanbod Een uitstekende werkomgeving met een zeer goed loon en extra legale voordelen! 
Chauffeur CE ( kiptransport )
Absolute Jobs, Maldegem
jobomschrijving Voor onze klant in Maldegem zijn we zoek naar chauffeurs voor het vervoeren van kiptransport Voor een stabiele familiale onderneming met veel werkzekerheid zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE m/v.Transport met kipper, dagwerk, ongeveer 10 à 12 uur per dag werken, veel rijden, geen wachttijden, correcte verloning, ....Traditioneel transport met kipper ( trekker / oplegger ) Veel dezelfde laad-en losplaatsen, dus hier kan je rekenen op regelmaat.Een snelle opstart is mogelijk.Een opvolging van code 95 kan voorzien worden indien noodzakelijk. jouw profiel Geldig rijbewijs CE & Code 95Snel beschikbaarNederlandstaligErvaring met kipper is een pluspunt ! ons aanbod Je voert werk uit met een kipper je werkt 10 -12 uur per dag.Ben je gepensioneerd en wens je nog een aantal uur in de week te werken dat is dit zeker ook besprekbaar.Wil je minder uren doen dan 10 -12 uur per dag, is dit bespreekbaar met de zaakvoerder.Je bent elke dag thuis Veel dezelfde laad-en losplaatsen, dus hier kan je rekenen op regelmaat.Een snelle opstart is mogelijk.
PVC- en houtbewerker
, Adegem
Jouw taken Voor een productiebedrijf werk je op de stalenafdeling waar je takenpakket er alsvolgt uitziet:Je staat in voor het op maat snijden van stalen (pvc tegels) met de afkortzaagJe maakt stalenwaaiers voor klanten en de toonzaalOp MDF- en forexplaten maakt je stalenpresentatiesJe vervangt de decors in de showroomJe staat in om leveringen (brochures, mappen, stalen, …) in de rekken plaatsenNa de opdrachten laat je de werkpost netjes achterOp termijn zal je ook instaan om af en toe naar de retailwinkels te rijden om daar kleine standen met producten aan te passen of te installerenJe profiel Je genoot een technische opleiding, mag A3 zijnJe kan zelfstandig werkenJe hebt een grote zin voor verantwoordelijkheidAffiniteit met klusmateriaal (afkortzaag, cirkelzaag, boormachine, etc) is een mustHandig, initiatiefnemer, nauwkeurig, verantwoordelijk, teamplayerJe ziet werk en weet van aanpakkenRijbewijs B is een must, heftruckattest is een plusWat bieden wij jou? Een vast contract, na interimperiode, bij een sterk groeiend bedrijf.Regime: dagploegEen verantwoordelijke en afwisselende baan, met ruimte voor initiatief.Een marktconform salaris volgens je capaciteiten en ervaring.Mogelijkheid om heftruckattest te behalen
Tweetalig Recruiter
, Maldegem
Jouw taken In de eerste plaats ben je verantwoordelijk voor het volledige rekruteringsproces van arbeiders en bedienden:Je bepaalt de noden en schrijft de vacaturetekst uit;In samenwerking met ons marketing team zorg je voor de nodige publicatie op verschillende kanalen;Je zoekt naar potentiële kandidaten, screent de cv’s, nodigt hen uit voor een eerste interview en organiseert de volgende rondes;Je werkt actief rond employer branding;Je brengt de opleidingsnoden in kaart en volgt deze op.Je neemt deel aan recruitmentactiviteiten (o.a. jobbeurzen, …)Je onderhoudt de contacten met de verschillende interimkantoren;Kortom een project dat je van A tot Z kunt vormgeven.Daarnaast zorg je voor een vlotte onboarding van nieuwe werknemers en volg je hen verder op;Je overlegt systematisch met de andere collega’s van HR;Tevens werk je aan diverse soft HR projecten.Je profiel Je hebt een bachelor-of masterdiploma en hebt min. 3 jaar ervaring binnen een gelijkaardige functie;Sociale media en rekrutering kent voor jou geen geheimen;Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk vlot in het Engels en Frans;Je hebt een hands-on mentaliteit en durft initiatief nemen;In functie van de kandidaten ben je bereid om je flexibel op te stellen.Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een familiale omgeving met een open sfeer.Je krijgt de kans om zelf je accenten te leggen en mee de groei te ontwikkelen.Voor je inzet ontvang je een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, onkostenvergoeding, bedrijfswagen, cafetariaplan, laptop en GSM.
standen- en interieurbouwer(ster) - dag uren - optie vast!.
Randstad, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Tijdens het beursseizoen (voor- en najaarsperiode) zal je verantwoordelijk zijn voor de opbouw en afbraak van beursstanden. Dit kan in België zijn maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk. Er zijn een 5-tal grote beurzen per jaar waarvoor het kan zijn dat je tot max. 1 week op locatie zal verblijven. Buiten het beursseizoen (rond de zomerperiode) ben je verantwoordelijk voor de winkelinrichting in winkels binnen België maar ook buitenland. Dit zijn vaak korte trips van max. 2 dagen. Dit zijn een aantal van jouw taken:- De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal- De inrichting realiseren van winkels en stands- De voegen van de plaatstructuur opvullen en de structuur versterken- Soepele muur- en vloerbekleding en isolatielagen aanbrengen- De activiteiten van een team coördinerenTijdens kalme periodes geef je daarnaast ondersteuning in de productieafdeling of help je met de leveringen.- De stand van zaken van de werkzaamheden opvolgen en de uitvoering controleren- Wanden en bekledingsplaten monteren- Een frame bevestigen en vloeren en verlaagde plafonds plaatsen- Afwerken (schilderen, betegelen, decoreren, ...)toon mindertoon meer Tijdens het beursseizoen (voor- en najaarsperiode) zal je verantwoordelijk zijn voor de opbouw en afbraak van beursstanden. Dit kan in België zijn maar ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland of Oostenrijk. Er zijn een 5-tal grote beurzen per jaar waarvoor het kan zijn dat je tot max. 1 week op locatie zal verblijven. Buiten het beursseizoen (rond de zomerperiode) ben je verantwoordelijk voor de winkelinrichting in winkels binnen België maar ook buitenland. Dit zijn vaak korte trips van max. 2 dagen.Dit zijn een aantal van jouw taken:- De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal- De inrichting realiseren van winkels en stands- De voegen van de plaatstructuur opvullen en de structuur versterken- Soepele muur- en vloerbekleding en isolatielagen aanbrengen- De activiteiten van een team coördinerenTijdens kalme periodes geef je daarnaast ondersteuning in de productieafdeling of help je met de leveringen.- De stand van zaken van de werkzaamheden opvolgen en de uitvoering controleren- Wanden en bekledingsplaten monteren - Een frame bevestigen en vloeren en verlaagde plafonds plaatsen- Afwerken (schilderen, betegelen, decoreren, ...)toon mindertoon meerervaringtakenLaden/lossenZware lasten dragenjouw aanbod- Je bent communicatief sterk.- Je hebt basiskennis elektricititeit, schilderen en houtbewerking.- Rijbewijs B is een must. (Rijbewijs C is een plus of je bent bereid om dit te behalen.)- Je spreekt en begrijpt goed Nederlands, Engels/Frans/Duits zijn een plus.- Je kan zelfstandig werken.- Je bent resultaatgericht, stressbestendig en oplossingsgericht.- Je bent commercieel en komt afspraken en regels na.- Je bent flexibel en kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden.opleidingAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsons aanbod Je komt terecht in een sterke firma in de regio. Wij bieden jou werkzekerheid. Je start met een tijdelijk contract dat omgezet wordt naar een vaste aanwerving mits een goede evaluatie. Je komt terecht in een job met veelzijdig werk en goede werksfeer. Je kan zo snel mogelijk opstarten.Heb je zin om aan de slag te gaan voor dit top bedrijf? Aarzel zeker niet en solliciteer vandaag nog!Stuur jouw cv en motivatie door naar: eeklo_934@randstad.be
machine operator - dag - maldegem! schoolverlaters zeker welkom!.
Randstad, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Technisch geschoold en klaar voor het instellen en bedienen van plaatbewerkingsmachines? Schoolverlater of ervaring, wij bouwen samen verder aan jouw groeitraject.- Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de plaatbewerkingsmachines aan de hand van een technische tekening. - Hiernaast doe je zelf de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken en dit via meetgereedschappen (schuifmaat, hoekmeter).- Je bewaakt het productieproces, rapporteert eventuele afwijkingen en regelt bij indien nodig.- Het uitvoeren van preventief basisonderhoud van machines, behoort ook tot jouw takenpakket.- Je volgt te allen tijde de veiligheidsinstructies. - Je staat er niet alleen voor, de insteller of teamleader is er om je te helpen.toon mindertoon meer Technisch geschoold en klaar voor het instellen en bedienen van plaatbewerkingsmachines? Schoolverlater of ervaring, wij bouwen samen verder aan jouw groeitraject.- Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de plaatbewerkingsmachines aan de hand van een technische tekening.- Hiernaast doe je zelf de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken en dit via meetgereedschappen (schuifmaat, hoekmeter).- Je bewaakt het productieproces, rapporteert eventuele afwijkingen en regelt bij indien nodig.- Het uitvoeren van preventief basisonderhoud van machines, behoort ook tot jouw takenpakket.- Je volgt te allen tijde de veiligheidsinstructies. - Je staat er niet alleen voor, de insteller of teamleader is er om je te helpen. ervaring1-3 jaartakenLeidinggevenGoederenbehandelingMachine bedieningVerwerking documentenKwaliteitscontroleInpakkenjouw aanbod- Schoolverlaters zijn van harte welkom!- Je bent technisch geschoold (BSO of TSO) of gelijkaardig door ervaring.- Je kan zelfstandig, nauwgezet en routinematig werken.- Een technische tekening kunnen lezen en begrijpen, stelt voor jou geen probleem.- Je leest en spreekt vlot Nederlands.- Veiligheid en kwaliteit staan voorop in alles wat je doet.opleidingAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsBuitengewoon secundair onderwijsons aanbod Een filevrije omgeving gecombineerd met een mooi uurrooster zorgen voor een goede work-life balans. Een open bedrijfscultuur met fijne collega's maken dat je met plezier komt werken. Veilige en ergonomische werkomgeving. Een afwisselende job in een stabiel bedrijf dat internationaal verkoopt. Wij investeren in doelgerichte opleidingen. Een correcte verloning.Wil je werken voor dit mooi, stabiel bedrijf? Aarzel niet en solliciteer vandaag nog!Mail ons jouw cv via eeklo_934@randstad of bel ons voor meer info 050 72 97 49
verkoopmedewerker | regio waarschoot | deeltijds 18u | kledij.
Randstad, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Help jij graag klanten en hou je van mode? Dan zoeken wij jou! Voor een kledingwinkel regio Waarschoot zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24u per week. Je maakt deel uit van het verkoopteam en gaat samen met je collega's voor goede resultaten.Je adviseert de klanten op maat en je helpt hen om de juiste kledingkeuze te maken. Je zet de klant centraal en levert een persoonlijke service.toon mindertoon meer Help jij graag klanten en hou je van mode? Dan zoeken wij jou! Voor een kledingwinkel regio Waarschoot zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor 24u per week. Je maakt deel uit van het verkoopteam en gaat samen met je collega's voor goede resultaten.Je adviseert de klanten op maat en je helpt hen om de juiste kledingkeuze te maken.Je zet de klant centraal en levert een persoonlijke service. ervaringtakenKlantencontactKassakledingjouw aanbod- Je bent zeer klantvriendelijk ingesteld, je haalt voldoening uit het helpen van de klanten.- Je bent commercieel ingesteld.- Je bent enthousiast en werkt graag in een team.- Je hebt een passie voor mode - Verder ben je flexibel ingesteld, een flexibel uurrooster en weekendwerk schrikken je niet af.opleidingAlgemeen secundair onderwijsTechnisch secundair onderwijsBeroeps secundair onderwijsons aanbodEen gevarieerde, uitdagende en boeiende job.Continue opleiding, coaching en begeleiding. Je komt terecht in een tof en dynamisch team.Een aantrekkelijk salarispakket én personeelskorting in de winkels.Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren via +32 50 72 97 49 of stuur ons een mailtje (eeklo_934@randstad.be). Tot snel!
Verkoper / Verkoopster slagerij
Accent, Adegem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls verkoper / verkoopster in deze slagerij sta jij in voor:de bediening van klantenhet adviseren aan klanten hoe men de producten best bereidhet aanvullen van de toonbankopruimen van de toonbank op het einde van de dagFunctieomschrijvingAls verkoper / verkoopster in deze slagerij sta jij in voor:de bediening van klantenhet adviseren aan klanten hoe men de producten best bereidhet aanvullen van de toonbankopruimen van de toonbank op het einde van de dagBedrijfsinformatieJe komt terecht als verkoper / verkoopster in een gekende slagerij/traiteurzaak dat gekend is over de volledige regio van Meetjesland.De winkel staat garant voor kwaliteit aan een betaalbare prijs.BedrijfsinformatieJe komt terecht als verkoper / verkoopster in een gekende slagerij/traiteurzaak dat gekend is over de volledige regio van Meetjesland.De winkel staat garant voor kwaliteit aan een betaalbare prijs.Jouw profielZie jij jezelf werken als verkoper / verkoopster in een slagerij en kan jij jezelf vinden in onderstaande skills, solliciteer dan zeker op deze vacature.Ben jij iemand die;gemakkelijk in team kan werkenonmiddellijk beschikbaar is om aan de slag te gaansteeds enthousiast en altijd vriendelijk iseen eerste ervaring in de verkoop achter de rug heeftgoed kan doorwerkenHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving?Neem dan snel contact met ons op : 051/42.70.10 of via meetjesland.shops@accentjobs.beJouw profielZie jij jezelf werken als verkoper / verkoopster in een slagerij en kan jij jezelf vinden in onderstaande skills, solliciteer dan zeker op deze vacature.Ben jij iemand die;gemakkelijk in team kan werkenonmiddellijk beschikbaar is om aan de slag te gaansteeds enthousiast en altijd vriendelijk iseen eerste ervaring in de verkoop achter de rug heeftgoed kan doorwerkenHerken je jezelf in bovenstaande omschrijving?Neem dan snel contact met ons op : 051/42.70.10 of via meetjesland.shops@accentjobs.beWij bieden jouDe troeven zijn:Een voltijdse job in een vast uurroosterJe start elke dag om 8uHet einde is voorzien tussen 17u en 18u afhankelijk van dagJe werkt elke zaterdag , maar alleen in de voormiddagEen job optie vast na een geslaagde periode via AccentWij bieden jouDe troeven zijn:Een voltijdse job in een vast uurroosterJe start elke dag om 8uHet einde is voorzien tussen 17u en 18u afhankelijk van dagJe werkt elke zaterdag , maar alleen in de voormiddagEen job optie vast na een geslaagde periode via Accent
Verkoper - Verkoopster supermarkt
Accent, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingIn deze supermarkt werk je heel polyvalent!Je staat onder andere aan de kassa.Klanten bedienen en boodschappen afrekenen doe je met de glimlach.Je zorgt er mee voor dat de winkel er altijd netjes bij ligt.'s Morgens help je mee met het brood afbakken, erna vul je de winkel verder aanFunctieomschrijvingIn deze supermarkt werk je heel polyvalent!Je staat onder andere aan de kassa.Klanten bedienen en boodschappen afrekenen doe je met de glimlach.Je zorgt er mee voor dat de winkel er altijd netjes bij ligt.'s Morgens help je mee met het brood afbakken, erna vul je de winkel verder aanBedrijfsinformatieEen supermarkt met een dynamisch team is op zoek naar een flexibele medewerker waarop ze kunnen rekenen om hun team te versterken.BedrijfsinformatieEen supermarkt met een dynamisch team is op zoek naar een flexibele medewerker waarop ze kunnen rekenen om hun team te versterken.Jouw profielAls verkoper - verkoopster in een supermarkt ben je iemand die:Telkens stipt aanwezig is! Op jou kunnen ze echt rekenen.Graag in team werktKlantvriendelijkheid is voor jou enorm belangrijk.Je werkt in verschillende shiften en kan werken vanaf 7u tot 19uJe bent op zoek naar een deeltijdse jobJe bent flexibelJe bent direct beschikbaar!Je werkt netjes en zorgvuldigJouw profielAls verkoper - verkoopster in een supermarkt ben je iemand die:Telkens stipt aanwezig is! Op jou kunnen ze echt rekenen.Graag in team werktKlantvriendelijkheid is voor jou enorm belangrijk.Je werkt in verschillende shiften en kan werken vanaf 7u tot 19uJe bent op zoek naar een deeltijdse jobJe bent flexibelJe bent direct beschikbaar!Je werkt netjes en zorgvuldigWij bieden jouDe troeven zijn:Een deeltijdse job tussen de 20uren, in drukke periode kan dit oplopen tot 28urenHet uurrooster valt tusssen 7u en 19uGeen zondagwerk!Opleiding op de werkvloer.Een leuk en dynamische werksfeer.Wij bieden jouDe troeven zijn:Een deeltijdse job tussen de 20uren, in drukke periode kan dit oplopen tot 28urenHet uurrooster valt tusssen 7u en 19uGeen zondagwerk!Opleiding op de werkvloer.Een leuk en dynamische werksfeer.
Supermarktmedewerker
Accent, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingDeze supermarkt is op zoek naar aanvuller voor hun winkel in de regio van Maldegem.Idealiter heb je reeds ervaring met producten aanvullen in een winkel, bestelbonnen controleren, leveringen uitpakken en klanten adviseren in de winkel.Je hebt voor deze functie GEEN heftruckattest nodig!FunctieomschrijvingDeze supermarkt is op zoek naar aanvuller voor hun winkel in de regio van Maldegem.Idealiter heb je reeds ervaring met producten aanvullen in een winkel, bestelbonnen controleren, leveringen uitpakken en klanten adviseren in de winkel.Je hebt voor deze functie GEEN heftruckattest nodig!BedrijfsinformatieDeze klant is een supermarkt waarbij de klant op nummer 1 komt.Ze bedienen hun klanten stuk voor stuk met passie, enthousiasme en een brede glimlach. Met andere woorden: je komt terecht in een familiale werkomgeving. Iedere medewerker is van grote waarde voor hun.BedrijfsinformatieDeze klant is een supermarkt waarbij de klant op nummer 1 komt.Ze bedienen hun klanten stuk voor stuk met passie, enthousiasme en een brede glimlach. Met andere woorden: je komt terecht in een familiale werkomgeving. Iedere medewerker is van grote waarde voor hun.Jouw profielVoor deze supermarkt zijn we voornamelijk op zoek naar werkers!Heb je een eerste ervaring in de verkoop? Dan is dit mooi meegenomen, maar geen vereiste!Ze zijn op zoek naar betrouwbare medewerkers voor hun team te versterken! Mensen waarop ze kunnen rekenen en ook steeds aanwezig zullen zijn.Jouw profielVoor deze supermarkt zijn we voornamelijk op zoek naar werkers!Heb je een eerste ervaring in de verkoop? Dan is dit mooi meegenomen, maar geen vereiste!Ze zijn op zoek naar betrouwbare medewerkers voor hun team te versterken! Mensen waarop ze kunnen rekenen en ook steeds aanwezig zullen zijn.Wij bieden jouWe bieden voor deze job als aanvuller in deze supermarkt jou het volgende:Een deeltijdse job tussen de 20 à 28urenHet uurrooster valt in 2 shiften: een vroege shift van 6u te starten of de middagshift te starten om 13uKan je een bepaalde shift? Geen probleem! Alles is bespreekbaarTof team van collega'sOpleiding op de werkvloerWij bieden jouWe bieden voor deze job als aanvuller in deze supermarkt jou het volgende:Een deeltijdse job tussen de 20 à 28urenHet uurrooster valt in 2 shiften: een vroege shift van 6u te starten of de middagshift te starten om 13uKan je een bepaalde shift? Geen probleem! Alles is bespreekbaarTof team van collega'sOpleiding op de werkvloer
Administratief Bediende
Accent, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van administratief bediende in regio Maldegem sta jij in voor volgende zaken:Het onthaal en binnenkomende telefoons en mails van klantenJe gaat onze klant te woord staan en biedt hen de eerste serviceJe plant afspraken in voor hen bij de andere bank- en verzekeringsmedewerkers zodat ze de beste service krijgenJe ondersteunt je collega's administratief bij hun werkOp termijn zal je meer en meer ingezet worden op de dienst verzekeringen (relatiebeheerder) en om dit te kunnen doen, behaal je je PCP attest. Deze opleiding wordt volledig voorzien door de werkgever.FunctieomschrijvingVoor de vacature van administratief bediende in regio Maldegem sta jij in voor volgende zaken:Het onthaal en binnenkomende telefoons en mails van klantenJe gaat onze klant te woord staan en biedt hen de eerste serviceJe plant afspraken in voor hen bij de andere bank- en verzekeringsmedewerkers zodat ze de beste service krijgenJe ondersteunt je collega's administratief bij hun werkOp termijn zal je meer en meer ingezet worden op de dienst verzekeringen (relatiebeheerder) en om dit te kunnen doen, behaal je je PCP attest. Deze opleiding wordt volledig voorzien door de werkgever.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiaal kantoor, actief binnen de banken- en verzekeringen in regio Maldegem. Het kantoor bestaat uit vier medewerkers, waar jij deel uit kan maken.Het kantoor is centraal gelegen en op een boogscheut hiervan is er parking.Er wordt twee maal per jaar een uitje voorzien onder de collega's om de teamsfeer op een ander niveau te brengen dit steeds in samenspraak met het team.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiaal kantoor, actief binnen de banken- en verzekeringen in regio Maldegem. Het kantoor bestaat uit vier medewerkers, waar jij deel uit kan maken.Het kantoor is centraal gelegen en op een boogscheut hiervan is er parking.Er wordt twee maal per jaar een uitje voorzien onder de collega's om de teamsfeer op een ander niveau te brengen dit steeds in samenspraak met het team.Jouw profielAls toekomstige administratief bediende ben jij iemand die:Een eerste werk- of stage-ervaring op zak hebt in een dienstverlenende functieKlantvriendelijkheid is jouw uithangbordSamen met jouw collega's zou je de award willen binnenhalen voor de beste serviceAssertiviteit gaat met jou handelingen hand in handJe legt snel contactenJe kunt je goed uitdrukken in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijkJouw profielAls toekomstige administratief bediende ben jij iemand die:Een eerste werk- of stage-ervaring op zak hebt in een dienstverlenende functieKlantvriendelijkheid is jouw uithangbordSamen met jouw collega's zou je de award willen binnenhalen voor de beste serviceAssertiviteit gaat met jou handelingen hand in handJe legt snel contactenJe kunt je goed uitdrukken in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijkWij bieden jouVoor de vacature administratief bediende in regio Maldegem mag je rekenen op een vast contract waar tegenover staat: vast loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering). Prestaties worden geleverd in een 35-urenweek, woensdagmiddag geniet je van een vrije middag! Heb je daarnaast nog geen PCP op zak? Dan mag je deze behalen via de werkgever.Wij bieden jouVoor de vacature administratief bediende in regio Maldegem mag je rekenen op een vast contract waar tegenover staat: vast loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering). Prestaties worden geleverd in een 35-urenweek, woensdagmiddag geniet je van een vrije middag! Heb je daarnaast nog geen PCP op zak? Dan mag je deze behalen via de werkgever.
Toonzaalverkoper - verkoopster Tuinmeubelen
Accent, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor een toonzaal in de regio Meetjesland zijn we opzoek naar een gemotiveerde verkoper-verkoopster die instaat voor:Je adviseert de klanten bij de aankoop van tuinmeubelenJe zorgt ervoor dat de winkel er altijd goed uitziet en helpt bij de presentatie ervanOok stock en magazijnbeheer behoren tot ieder zijn taakJe beheert ook bestelbonnen en volgt deze opFunctieomschrijvingVoor een toonzaal in de regio Meetjesland zijn we opzoek naar een gemotiveerde verkoper-verkoopster die instaat voor:Je adviseert de klanten bij de aankoop van tuinmeubelenJe zorgt ervoor dat de winkel er altijd goed uitziet en helpt bij de presentatie ervanOok stock en magazijnbeheer behoren tot ieder zijn taakJe beheert ook bestelbonnen en volgt deze opBedrijfsinformatieOnze klant is een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve tuinmeubelen. De collectie wordt voor een groot deel bepaald door eigen import. Daardoor kunnen ze hun klanten originaliteit en exclusiviteit garanderen.BedrijfsinformatieOnze klant is een snelgroeiend en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve tuinmeubelen. De collectie wordt voor een groot deel bepaald door eigen import. Daardoor kunnen ze hun klanten originaliteit en exclusiviteit garanderen.Jouw profielWie zoeken wij voor deze vacature?Je hebt ervaring in RetailJe bent representatief, klantvriendelijk en gastvrij.Je bent gedreven en resultaatgericht. Je haalt het maximale uit iedere verkoopkans.Je vindt het leuk om in een team te werken, en er samen voor je eigen winkel te gaan.Je bent creatief, en kunt dat goed gebruiken in je werk.Je vindt het geen probleem om op zaterdag en op zondag te werken. Jij weet tenslotte dat daar de beste verkoopkansen liggen!Jouw profielWie zoeken wij voor deze vacature?Je hebt ervaring in RetailJe bent representatief, klantvriendelijk en gastvrij.Je bent gedreven en resultaatgericht. Je haalt het maximale uit iedere verkoopkans.Je vindt het leuk om in een team te werken, en er samen voor je eigen winkel te gaan.Je bent creatief, en kunt dat goed gebruiken in je werk.Je vindt het geen probleem om op zaterdag en op zondag te werken. Jij weet tenslotte dat daar de beste verkoopkansen liggen!Wij bieden jouWat kunnen wij jou bieden?Een voltijdse betrekking in een sterke, dynamische groep met ontplooiingsmogelijkhedenEen aantrekkelijke salaris met extralegale voordelenWoon-werkvergoedingVerkooptraining en begeleiding on the jobDoorgroeimogelijkheden binnen een dynamische en stabiele ondernemingEen job in de door jou gewenste regio.Wij bieden jouWat kunnen wij jou bieden?Een voltijdse betrekking in een sterke, dynamische groep met ontplooiingsmogelijkhedenEen aantrekkelijke salaris met extralegale voordelenWoon-werkvergoedingVerkooptraining en begeleiding on the jobDoorgroeimogelijkheden binnen een dynamische en stabiele ondernemingEen job in de door jou gewenste regio.
verkoper m/v vandenborre - maldegem - optie vast - daguren.
Randstad, Maldegem, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Heb je een passie voor multimedia en elektronica? Kom je graag onder de mensen? Ben je commercieel ingesteld? Is je antwoord 'JA' op deze vragen? Dan is deze vacature iets voor jou! Als verkoper sta je in voor de verkoop van het ruime productenassortiment. Je ontvangt de klanten, verleent informatie en geeft advies bij de verschillende producten en services van Vanden Borre. Je weerspiegelt het imago en het professionalisme van Vanden Borre. Je werkt in daguren tussen 10u en 18u30.Je werkt elke zaterdag, maar je bent wel elke zondag en een dag in de week vrij.toon mindertoon meer Heb je een passie voor multimedia en elektronica? Kom je graag onder de mensen? Ben je commercieel ingesteld? Is je antwoord 'JA' op deze vragen? Dan is deze vacature iets voor jou! Als verkoper sta je in voor de verkoop van het ruime productenassortiment. Je ontvangt de klanten, verleent informatie en geeft advies bij de verschillende producten en services van Vanden Borre. Je weerspiegelt het imago en het professionalisme van Vanden Borre. Je werkt in daguren tussen 10u en 18u30.Je werkt elke zaterdag, maar je bent wel elke zondag en een dag in de week vrij. ervaringtakenAdviseren klantenElektrisch materiaaljouw aanbod- Ervaring in winkelverkoop is zeker een pluspunt, maar niet noodzakelijk..- Je bent dynamisch en je werkt graag in team.- Je beschikt over commerciële feeling en bent in staat om je doelstellingen te bereiken.- Je kan vlot Nederlands- Je werkt elke zaterdag (met een recuperatiedag in de week).opleidingBeroeps secundair onderwijsons aanbodAanbod:Een motiverende en afwisselende job in een dynamische onderneming in volle expansie.Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je prestaties, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques)Een aangename werksfeer.De mogelijkheid om je te ontwikkelen via opleidingen op maat van je functie.Doorgroeimogelijkheden in de onderneming in overeenstemming met je capaciteiten.Een fulltime job
Grafisch Ontwerper / Webdesigner
Doppia Vu, Maldegem
ProfielJe kreeg samen met je bachelordiploma de microbe te pakken van online en offline communicatie.Het Adobe-pakket van binnen en van buiten kentVoor jou is design de beste tool voor een optimale user experience (UX) als resultaat en geen design-voor-het-design.Zorgt dat de gebruiker op de eerste plaats komtEnkele jaren ervaring als grafisch vormgever is een troef.Kennis van CMS-systemen is een plus (WordPress)…TaakomschrijvingJe staat in voor het ontwerpen van handelsdrukwerk, verpakkingen en ander offline marketingmateriaal.Je staat in voor het opmaken van content voor social media en andere online kanalen zoals bijv. websites en nieuwsbrieven.Je versterkt het team door je enthousiasme, hands-on mentaliteit.Je werkt snel en accuraat en je volgt deadlines strikt op.Je spreekt en schrijft Nederlands perfect en kan je jezelf ook uitdrukken in het Engels en Frans.Je hebt een passie voor online design en media.Je blijft op de hoogte van nieuwe trends (op vlak van design, visuele communicatie, …) en deelt die kennis graag met je collega’s.Je bent organisatorisch sterk en kan overweg met meerdere opdrachten tegelijkertijdMet gemak zet je deze sprankelende ideeën en concepten om in content met een sterke visuele presentatie om onze producten zo goed mogelijk over te brengenEn verder…Updaten van bestaande websites om veranderende noden te ondersteunen – Interne communicatie en samenwerken met het team voor het optimaliseren van de workflow. Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via