We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Support Ukraine 🇺🇦 during the Russian invasion. You can donate to the Ukrainian army through the official National Bank of Ukraine account or WayForPay service
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

2 232 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Sociale Dienst in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 33.3% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Meest betaalbare branche in is Engineering. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 2420 eur.

Aanbevolen vacatures

Customer Care Specialist Pharma & Healthcare
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Jobomschrijving Met meer dan 76000 medewerkers op zo'n 1300 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne+Nagel Group een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. Als Air Logistics Customer Care Specialist ben je verantwoordelijk dat onze klanten een positieve ervaring hebben, elke keer dat ze contact hebben met Kuehne + Nagel. Meer specifiek maakt de Customer Care Specialist deel uit van een team binnen onze CCL's - Customer Care Locations, die verantwoordelijk zijn voor directe interactie met onze klanten, proactieve klantenservice, het oplossen van problemen, follow- up van klanten, interactie met onze verkoopcollega's en net zo belangrijk, ervoor zorgen dat onze Operational Care Centers (OCC's) over alle nodige informatie beschikken (inclusief systematische informatie) om namens onze klanten actie te kunnen ondernemen.- Je geeft advies op maat en overlegt met klanten om hun tevredenheid te waarborgen- Je bent de monitor van Customer Shipments om klanten updates te bezorgen en pro-actief problemen op te lossen (door samen te werken met andere stakeholders) - Je neemt de klantwensen op en registreert deze in de systemen van Kuehne+Nagel (inclusief verkochte tarieven en andere afspraken) zodat Operational Care Centers (OCC's) duidelijk geïnformeerd zijn- Je verzorgt offertes binnen de bedrijfsrichtlijnen voor prijsstelling, up- selling, en de nodige follow- up en afsluiting.- Je deelt kennis met de sales en account mgt teams.- Je creërt en verfijnt (of herziet) rapporten indien nodig met inbegrip van prestatie- analyse- Je beheert de claims van rapportage tot afsluiting Jouw aanbod - Je hebt een Bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring in Freight Forwarding- Je hebt bewezen ervaring in luchtvrachtlogistiek- Je hebt uitgebreide kennis van branchespecifieke richtlijnen en naleving van wettelijke vereisten- Je hebt overtuigingskracht, aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen- Je werkt probleemoplossend en bent stressbestendig- Je zorgt graag voor voortdurende verbetering- Je spreekt en schrijft zeer goed Engels en Nederlands. Elke andere taal is een pluspunt Wat bieden wij? Wij bieden je een leuke job in een internationale omgeving. Je start onmiddelijk met een vast contract, een mooi salaris met maaltijdcheques van €8,- en een transportvergoeding.
Procurement Officer
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Jobomschrijving Met meer dan 76000 medewerkers op zo'n 1300 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne+Nagel Group een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven.Wij zijn ervan overtuigd dat u een waardevolle bijdrage kunt leveren aan Kuehne+Nagel en zien uw sollicitatie dan ook met belangstelling tegemoet. Voor zowel import- als exporttaken:- Je bent verantwoordelijk voor het vinden van de juiste capaciteit met de meest concurrerende prijzen in de markt om aan de vraag te voldoen.- Je zal samen met je lijnmanager, alle consolidaties optimaliseren van vracht en het plaatsen van definitieve boekingen bij luchtvaartmaatschappijen verzorgen- Je houdt hierbij rekening met het bedrijfsbeleid en interne richtlijnen. - Je regelt de administratieve processen en zorgt je voor de coördinatie met afhandelaren, luchtvaartmaatschappijen en het magazijn- Je zorgt voor de dagelijkse rapportage, de kosteninvoer en de follow-up van eventuele problemen die zich hebben voorgedaan Jouw aanbod - Je hebt bewezen ervaring in luchtlogistiek- Je bent flexibele ingesteld: bereid om in ploegensysteem te werken (6u - 22u)- Je hebt een typische "Can do" mentaliteit & vermogen om te werken met veeleisende deadlines- Je bent een goed georganiseerde, zelfstandige en oplossingsgerichte professional- Je hebt een gevorderde kennis van MS Office (Excel, PowerPoint, ...)- Je bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Frans is een pluspunt. Wat bieden wij? In deze uitdagende rol en snel ontwikkelende onderneming kan je rekenen op een concurrerend salaris met extralegale voordelen en ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkeling binnen de internationalte Kuehne + Nagel Group.
Air Logistics Dispatcher
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Het team van specialisten is verantwoordelijk voor de correcte administratieve opvolging van documenten met betrekking tot luchtvracht in ons magazijn te Brucargo. Ze hebben contact met alle partijen binnen het magazijn, chauffeurs en medewerkers van de security en zijn verantwoordelijk voor de ontvangst van de vracht, coördinatie binnen het magazijn en de praktische levering bij de verschillende afhandelaars. Jobomschrijving Met meer dan 76000 medewerkers op zo'n 1300 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne+Nagel Group een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. - Begeleiding van het securityteam om vracht te secure te maken, inclusief het veranderen van de securitystatus en bijwerken van de admin. (in Salog)- Ingeven van MAWB in het laadmanifest overview.- Bijhouden van prioriteiten tot laden en zorgen dat de vrachtdocumenten aanwezig zijn om per prioriteit te kunnen laden- Doorgeven aan magazijniers welke vracht prioriteit geeft- Stroom van goederen naar de juiste kaaien monitoren- Slotbeheer in het slot bookingssysteem van ACB (bijboeken/cancellen/opvolgen…)Drivers en magazijniers informeren over aankomende slots en zorgen dat vracht tijdig aan de juiste kaai staat. Jouw aanbod - Sterke communicatie en organisatorische skills- Sterk in beheersen en aanleren van software programma’s- Bachelor of gelijkwaardig door ervaring- Gebeten door werken in de logistiek.- We staan ook open voor starters Wat bieden wij? In deze uitdagende rol en snel ontwikkelende onderneming kan je rekenen op een concurrerend salaris met extralegale voordelen en ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkeling binnen de internationalte Kuehne + Nagel Group.
Finance Specialist
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Je zorgt er mee voor dat onze klanten de service krijgen waar we bekend voor staan. Binnen de business unit Air Logistics zijn wij op zoek naar een Revenue Care Specialist. Als Revenue Care Specialist ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de verwachtingen van de interne stakeholders en klanten als het aankomt op de financien. Tijdens de processen ben je continu in contact met zowel het Customer Care team als het Operational Care team over hun vooruitgang en processen. Jobomschrijving Met meer dan 76000 medewerkers op zo'n 1300 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne+Nagel Group een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. - Je weet goed zicht te krijgen op de cijfers achter alle logistieke handelingen en houdt contact met de betrokken partijen..- Je controleert in- en uitgaande facturen ten behoeve van de toegewezen operationele afdelingen- Je staat in voor het monitoren van juistheid, compleetheid en tijdigheid van verkoopfacturen en ziet erop toe dat dispuutfacturen tijdig opgevolgd worden- In samenwerking met de operationele collega’s vragen en problemen oplossen- Je controleert en bepaald de juiste financiële resultaten- Je communiceert onjuiste facturen door aan leveranciers en/of klanten- Je zet facturen klaarzetten voor betaling- In samenspraak met de leidinggevende : het doorvoeren van correcties Jouw aanbod - Je kan in een dynamische omgeving het overzicht bewaren- MS office heeft geen geheimen voor jou- Je hebt affiniteit met zowel de financiele- als de logistieke sector;- Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels- Je bent een stevige persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheden en een analystische instelling- Je hebt een proactieve mindset met een oog voor detail - Je neemt zelf initiatief en werkt graag zelfstandig- Je gaat secuur te werk, kwaliteit staat bij jouw hoog in het vaandel Wat bieden wij? Enkele voordelen op een rij:- Onmiddellijke vaste indienstname- Een uitdagende functie in een snelgroeiende internationale omgeving met ruime mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.- Competitieve salaris aangevuld met een pak extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering, etc
Expert Douanezaken
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel We zijn op zoek naar een persoon om samen te werken met IT teams in BeLux en tussen functionele eenheden om de functionaliteiten van de douane-expediteurssystemen te beheren, waaronder IT-integraties, procesanalyse, continue verbetering, ondersteuning en onderhoud van interfaceprocessen en applicaties. Jobomschrijving Kuehne+Nagel is één van de grootste logistieke spelers ter wereld met verschillende vestigingen in België. Wij zijn op zoek naar een expert in douanezaken voor onze site in Machelen. - Je bent verantwoordelijk (in samenwerking met de regionale teams) voor de levering van dagelijkse systeemondersteuning voor operaties en management door ondersteuning van onze douaneproductiesystemen- Je zal samen met het Customs Management Team zorgen voor een hoge operationele datakwaliteit via analyse, review en actieplanning- Je ondersteunt en houd toezicht op elektronische gegevensinterfaces (EDI) van externe partijen- Je zal de procesoptimalisatie aansturen en de implementatie van gewijzigde processen ondersteunen om de kwaliteit van operationele processen en systemen te verbeteren.- Je houdt toezicht op het testen en implementeren van nieuwe releases- Je fungeert als de interface tussen IT en de business door systeemvereisten te definiëren + communiceren in samenwerking met het regionale team.- Je hebt focus op het aansturen van winstgevende systeemoplossingen voor de organisatie, zodat we kunnen leveren, onderhouden en verbeteren Jouw aanbod - Bachelor of gelijkwaardig door ervaring – Logistiek & Supply Chain Management- Je kan terugblikken op 2à5 jaar projectmanagement- Je hebt een goede kennis van douaneregelgeving- Je bent flexibel en betrouwbaar en hebt een hoog niveau van zakelijk inzicht- Je spreekt Engels. Nederlands heeft de voorkeur.- Je hebt een flexibele houding ten aanzien van werktijden Wat bieden wij? Enkele voordelen op een rij:- Onmiddellijke vaste indienstname- Een uitdagende functie in een snelgroeiende internationale omgeving met ruime mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.- Competitieve salaris aangevuld met een pak extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering, etc
Operational Care Specialist
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Je maakt deel uit van een team (Operational Care Centers) dat verantwoordelijk is voor het coördineren van transportactiviteiten door het uitvoeren van de nodige boekingen bij onze partners en gateways, het uitvoeren van de vereiste gegevensinvoer in verband met het genereren van transportdocumenten, het genereren van de vereiste documentatie, en contact onderhouden met onze klantenservicespecialisten om ervoor te zorgen dat aan specifieke vereisten wordt voldaan (transittijden, carrier-selectie, routes, enz.). Al deze activiteiten moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de regels en voorschriften voor luchtvervoer en bijbehorende nationale protocollen. Jobomschrijving Met meer dan 76000 medewerkers op zo'n 1300 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne+Nagel Group een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. - Je zal verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van klantzendingen via gekwalificeerde vervoerders/partners en of via de Kuehne Nagel-gateways. - Je cooördineert en stemt de leveringen van klanten af ​​met klantenserviceteams, partners en leveranciers om het transport van de vracht van de klant te beheren- Je beheert operationele taken via Business Process Automation-tools (BPA)- Je controleert en zorgt ervoor dat de verzendinstructies (tarieven en routes) zijn uitgelijnd, inclusief om eventuele afwijkingen/conflicten op te helderen die in strijd zijn met de nationale regelgeving, exportnaleving, etc- Je meldt problemen, operationele geschillen of discrepanties aan de leidinggevenden of divisie- en vestigingsmanagers- Je bewaakt de operationele prestaties van vervoerders en andere leveranciers en escaleert / creëert bewustzijn als prestaties en toezeggingen niet worden nagekomen- Je initieert in het oplossen van eventuele tarief- of prestatieverschillen- Je werkt samen met Sales- en Customer Care-teams aan de implementatie van accounts en zorg voor een soepele overgang van verkoop naar operations Jouw aanbod - Je hebt een Bachelor diploma of bent gelijkwaardig in expeditie- Je hebt aantoonbare ervaring in Luchtlogistiek- Je heb geavanceerde kennis over branchespecifieke richtlijnen en naleving van wettelijke vereisten;- Je kan overtuigend communiceren- Je hebt aanpassingsvermogen en empathie- Je bent probleemoplossend en in staat om onder druk te werken- Je streeft naar continue verbetering- Je spreekt Frans en Engels. Elke andere taal is een troef. Wat bieden wij? Enkele voordelen op een rij:- Onmiddellijke vaste indienstname- Een uitdagende functie in een snelgroeiende internationale omgeving met ruime mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.- Competitieve salaris aangevuld met een pak extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering, etc
Customer Care Specialist
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Jobomschrijving Met meer dan 76000 medewerkers op zo'n 1300 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne+Nagel Group een van 's werelds toonaangevende logistieke bedrijven. Als Air Logistics Customer Care Specialist ben je verantwoordelijk dat onze klanten een positieve ervaring hebben, elke keer dat ze contact hebben met Kuehne + Nagel. Meer specifiek maakt de Customer Care Specialist deel uit van een team binnen onze CCL's - Customer Care Locations, die verantwoordelijk zijn voor directe interactie met onze klanten, proactieve klantenservice, het oplossen van problemen, follow- up van klanten, interactie met onze verkoopcollega's en net zo belangrijk, ervoor zorgen dat onze Operational Care Centers (OCC's) over alle nodige informatie beschikken (inclusief systematische informatie) om namens onze klanten actie te kunnen ondernemen.- Je geeft advies op maat en overlegt met klanten om hun tevredenheid te waarborgen- Je bent de monitor van Customer Shipments om klanten updates te bezorgen en pro-actief problemen op te lossen (door samen te werken met andere stakeholders) - Je neemt de klantwensen op en registreert deze in de systemen van Kuehne+Nagel (inclusief verkochte tarieven en andere afspraken) zodat Operational Care Centers (OCC's) duidelijk geïnformeerd zijn- Je verzorgt offertes binnen de bedrijfsrichtlijnen voor prijsstelling, up- selling, en de nodige follow- up en afsluiting.- Je deelt kennis met de sales en account mgt teams.- Je creërt en verfijnt (of herziet) rapporten indien nodig met inbegrip van prestatie- analyse- Je beheert de claims van rapportage tot afsluiting Jouw aanbod - Je hebt een Bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring in Freight Forwarding- Je hebt bewezen ervaring in luchtvrachtlogistiek- Je hebt uitgebreide kennis van branchespecifieke richtlijnen en naleving van wettelijke vereisten- Je hebt overtuigingskracht, aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen- Je werkt probleemoplossend en bent stressbestendig- Je zorgt graag voor voortdurende verbetering- Je spreekt en schrijft zeer goed Engels en Nederlands. Elke andere taal is een pluspunt Wat bieden wij? Wij bieden je een leuke job in een internationale omgeving. Je start onmiddelijk met een vast contract, een mooi salaris met maaltijdcheques van €8,- en een transportvergoeding.
Douanedeclarant
Tempo-Team, machelen, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Je bedient onze klanten - in sectoren als electronica, FMCG, pharma, .. - door ervoor te zorgen dat alle douane-eisen voor hun bestellingen correct zijn. Jobomschrijving Kuehne+Nagel is één van de grootste logistieke spelers ter wereld met verschillende vestigingen in België. Wij zijn op zoek naar een Douanedeclarant voor onze site in Machelen. - Je staat in voor een correcte en tijdige opvolging van aangiftes, zowel import als export- Je verzorgt nauwkeurige en tijdige voorbereiding en opvolging van correcties- Je zal onduidelijkheden en fouten samen met de expediteurs van de import- en exportafdelingen verhelpen- Je bent verantwoordelijk om de processen te optimaliseren om zo efficiënt mogelijk te werken- Je zal goede relaties (op)bouwen met klanten, interne en externe contacten- Je zorgt voor een correcte naleving van douanewetgeving en douanetarieven- Je analyseert data op verbeteringen-Je werkt conform de bestaande en toepasselijke SOP's en WI's Jouw aanbod - Je hebt een Bachelor in internationale handel, logistiek of bent gelijkwaardig door ervaring- Je kan terugblikken op minstens 2 jaar als douanedeclarant in een intern of extern douaneteam - Je hebt zeer goede kennis van het douaneaangifteproces en Incoterms- MS Office heeft geen geheimen voor jou- Je spreekt en schrijft perfect in het Nederlands, Engels en Frans- Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en bent flexibel qua uren Wat bieden wij? Enkele voordelen op een rij:- Onmiddellijke vaste indienstname- Een uitdagende functie in een snelgroeiende internationale omgeving met ruime mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.- Competitieve salaris aangevuld met een pak extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een groeps-en hospitalisatieverzekering, etc