We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Gepassioneerde Accountant gezocht! at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Flemish-Brabant, Vilvoorde
Gepassioneerde AccountantHeb je na het behalen van je bachelor genoeg van de schoolbanken? Ben je klaar om in een nieuw avontuur te stappen met een tal van doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.Voor een snel groeiend accountantskantoor regio Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde accountant met een passie voor boekhouding en fiscaliteit. Je komt terecht in een sfeervolle omgeving waar je begeleid zal worden door een jong maar professioneel team. Daarnaast zijn er ook zowel tijdens als na de werkuren een tal van activiteiten om de positieve werksfeer te behouden.Jouw taken als gemotiveerde accountant:•Het inboeken van aankoop-en verkoopfacturen valt onder jouw verantwoordelijkheid•Naargelang ervaring sta je in voor het klantencontact en zal jij hun fiscale vertrouwenspersoon worden•Daarnaast zal je instaan voor het voorbereiden en uiteindelijk het indienen van fiscale aangiftes (BTW, Vennb en Pb)Jouw profiel als gemotiveerde accountant:•Je bent in het bezit van een bachelor accountancy-fiscaliteit of master in een economische richting•Een leergierige en communicatieve ingesteldheid geven een meerwaarde aan je sollicitatie•Je hebt sterke interesse en/of kennis van vennootschapsbelasting, personenbelasting en BTWWat mag je verwachten als gemotiveerde accountant in dit kantoor?•Een aantrekkelijk loonsalaris dat meegroeit met jouw ervaring en waarbij je nog eens extra wordt beloond op uitzonderlijke prestaties•Verder kom je terecht in een aangename werkomgeving waar ze werken met flexibele uren maar ook met de mogelijkheid van home office•Daarnaast krijg je een interne begeleiding door een professioneel team met al enkele jaren ervaring op zak•Een firmawagen zal voor jou klaar staan bij jouw opstart•De mogelijkheid om mee te groeien met bedrijf en jouw eigen visie te implementeren•… Spreekt deze beschrijving jou aan? Grijp dan je kans en bezorg ons jouw cv:Via mail [email protected]  of online:www.legrand-associates.com Deze vacature wordt discreet beheerd door Shauni & Ina Vragen? Bel ons gerust even op 09 352 02 00
Senior Scientist - Scientific & Regulatory Affairs at Cargill
Cargill, Flemish Brabant, Peutie
Senior Scientist - Scientific & Regulatory Affairs - VIL00839   Description   The posting is open for candidates in remote locations in Region Europe. Job Purpose and Impact​ We are looking for a Scientific and Regulatory Affairs Senior Scientist to lead and serve as a powerful influencer for internal populations, such as our research and development professionals and technology and commercial employees, on matters related to scientific and regulatory affairs. In this role, you will use scientific and regulatory knowledge to understand, analyze and interpret regulations and trends related to food, food safety, ingredient approval, nutrition and health. Key Accountabilities​ Assess regulatory compliance and claim feasibility of new products and ingredients. Manage regulatory approval of new ingredient and health benefits. Understand regulations and anticipate emerging trends associated with food, food safety and nutrition and health. Advise, influence and educate stakeholders on scientific and regulatory matters. Represent Cargill in relevant trade bodies. You will work under minimal supervision and independently handle complex issues while referring only the most complex issues to higher-level staff. Other duties as assigned Qualifications   Minimum Qualifications Master's degree in a relevant scientific, technical discipline Knowledge of European food and feed legislation  Ability to work effectively both independently and as part of cross-functional teams Fluent in English (strong written and oral communication skills) Minimum four years of directly related work experience Experince in new product registration and claims approval Preferred Qualifications Doctoral degree in a relevant scientific, technical discipline Fluent in another European language than English  Eight years of experience in scientific and regulatory affairs Regulatory knowledge of novel foods and additives legislation Our Offer In return for your expertise and commitment, we will provide a fast paced stimulating international environment, which will stretch your abilities and channel your talents. We also offer competitive salary and benefits combined with outstanding career development opportunities in one of the largest and most solid private companies in the world.  Interested? Then make sure to send us your CV and cover letter in English today. Follow us on LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargill Job   Research and Development Primary Location   Belgium-BRU-Vilvoorde Other Locations   Region - Europe
Sales & Customer Support Key Accounts at Actief Interim
Actief Interim, Flemish-Brabant, Vilvoorde
FunctieomschrijvingJe bent de « link » tussen de Key Account klanten, de Key Account Manager en de ondersteunende diensten van het bedrijf zoals planning en aankoop.Je zorgt voor de opvolging/administratie van grote klantenJe ondersteunt de Key Account Manager ook met het maken van offertes in een 3D-tekenprogramma.Je bent daarnaast verantwoordelijk voor:het opstellen van commerciële aanbiedingen via een 3D-programma.in samenspraak met de KAM zal jij deelnemen aan KA-workshops en deze ook organiseren.het klantencontact is essentieel en soms bezoek je klanten samen met de KAM.opvolging van KA spreadsheet, schakel tussen aankoop/planning en Key Account.het factureren van Key Account.Functie-eisenErvaring in administratieve opvolging van klanten/Key Account is een plus!Zeer goede talenkennis Nederlands - Frans.Affiniteiten met technische producten is een troef.Excel, Word, Powerpoint hebben geen geheimen voor jou.Ervaring met SAP is mooi meegenomen.ArbeidsvoorwaardenVoltijdse opdracht, optie vast.Competitief salaris.
Notarieel jurist met ambitie at Tax & Legal
Tax & Legal, Flemish-Brabant, Vilvoorde
Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures. Voor een middelgroot notariskantoor regio Vilvoorde zijn we momenteel op zoek naar een notarieel jurist met ambitie. We zoeken iemand die vooruit wil in zijn/haar carrière en de job doet met veel plezier. Je komt terecht in een leuk en creatief team waar ruimte is om éénieders mening te horen.Notarieel jurist – functieJe komt terecht in een functie met veel variëteit. Zo sta je niet alleen in voor het A tot Z beheer van dossiers inzake vastgoed- en vermogensrecht, maar ook voor het rechtstreekse klantencontact.Je maakt aktes op en verzorgt de nodige documenten voor de klant. Verder werk je steeds nauw samen met je collega’s en geloof je in levenslang bijleren. Daarnaast sta je de notaris bij als rechterhand.Notarieel jurist – profiel•Je beschikt over een master in de Rechten en een MaNaMa in het Notariaat•Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring (2-tal jaar min.) in het notariaat•Je vindt leuke collega’s belangrijk en bent op zoek naar een langetermijn samenwerking•Je kan je uitdrukken in de Franse taalNotarieel jurist - aanbod•Je komt terecht in een informele omgeving met een vlakke structuur waar je heel wat kansen zal krijgen om bij te leren van de notaris zelf.•Indien je de ambitie hebt om het tot kandidaat-notaris of in het allerbeste geval tot notaris te schoppen, dan zal daar zeker aandacht aan worden gegeven.•Je krijgt de vrijheid om je eigen agenda in te vullen en ook een beetje te goochelen met je werkuren. Zo kan je eens langer doorwerken, om daarna eens wat vroeger naar huis te gaan.Interesse in een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten via [email protected] Absolute discretie is verzekerd! Bij vragen kan je onze consultants Jolien & Elisa contacteren via 09 352 02 00.
Notarieel jurist (NL/FR) at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Flemish-Brabant, Vilvoorde
Ben jij op zoek naar een notariskantoor waar je kan genieten van een intensieve opleiding/begeleiding? Vorm jij de ideale brug tussen de notaris en de notariële medewerkers?Onze klant, een notariskantoor in de Brusselse rand, is op zoek naar een notarieel jurist die klaar is om een deel van het takenpakket van de notaris voor zijn/haar rekening te nemen. Je komt terecht in een hecht en aangenaam team die oor heeft voor jouw out-of-the box ideëen. Input wordt gewaardeerd, inzet des te meer !Takenpakket:•Zelfstandig beheer van een variatie aan dossiers (gaande van kredietakten tot verkavelingsakten)•Begeleiding bij en nazicht van het werk van jouw collega's•Je volgt relevante wetgeving op en integreert dit in de modelaktenWie ben jij?•Je hebt een masterdiploma in de rechten op zak en bij voorkeur ook een diploma in het notariaat•Beschikt over minstens 2 jaar ervaring in een brede waaier aan dossiers•Kan zich vlot uitdrukken in het Frans en NederlandsAanbod:•Actieve ondersteuning zowel bij het volgen van relevante opleidingen in het notariaat, als bij de voorbereiding voor deelname aan het notarieel examen•Competitief salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extra-legale voordelen in het notariaat•Zeer aangename werksfeer met toffe collega’s en een erg toegankelijke notaris die input enorm apprecieert, en dit ook laat blijkenLaat de vogel niet over het net vliegen en grijp deze kans! Bezorg ons jouw CV via [email protected]  en je hoort van ons terug.
RENTAL & REMARKETING COORDINATOR (m/v) at Actief Interim
Actief Interim, Flemish-Brabant, Vilvoorde
FunctieomschrijvingJe bent een commerciële duizendpoot waar de klant altijd centraal staat en zijn noden omgetoverd worden in een offerteJe bent administratief sterk en gestructureerd waardoor de verwerking van bestelbonnen, facturatie, enz vlot en tijdig verlooptJe bent de sleutelpersoon tussen de werkplaats en de klant. Dankzij jouw teamgeest zorgen jullie ervoor dat de machines uitstekend worden voorbereid voor het afleveren aan de klant. Daarnaast dienen de machines ook na elke opdracht nauw en correct te worden beoordeeld. Op deze manier ontvangen onze klanten een premium service.Je vindt business analyse interessant en je bent bereid uw manager hierin te ondersteunen (reporting, enz…)Je rapporteert aan de Rental & Remarketing Manager, maar werkt ook nauw samen met de Rental Manager en de Remarketing Manager.Daarom hebben zowel de rental business als de remarkering business geen geheimen meer voor jou.De verwerking van de inkomende opdrachten zal worden onderverdeeld met een andere collega waarvan je ook back up bent in geval van afwezigheid.Functie-eisenJe hebt ervaring in de automotive sector en affiniteit met grondverzetmachines is een grote troefJe bent vlot drietalig Nederlands, Frans en Engels.Je kan vlot overweg met IT systemen, onder andere ERP systemen.Je bent een teamplayer die in staat is autonoom te werkenArbeidsvoorwaardenVoltijdse opdracht, optie vast.Competitief salaris.
Bouwplaatsmachinist
Absolute Jobs, Vilvoorde
jobomschrijving Heb jij een passie voor graafkranen? Op zoek naar een bedrijf dat je jouw ding laat doen? Als bouwplaatsmachinist bij dit bedrijf: Afbraak-, grond-, funderings- en eenvoudige bestratingwerken uitvoerenRioleringswerken, grondverplaatsingen, nivelleringswerken...Maken van greppels, het plaatsen van putten, boordstenen en klinkers...Meewerken op de werf en communiceren met je collega'sSolliciteren of vragen? [email protected] of 055303318 of online.  jouw profiel Als bouwplaatsmachinist is dit jouw profiel: Je hebt kennis van graafkranen of een opleiding gedaan Je bent gemotiveerdJe spreekt Nederlands of FransSolliciteren of vragen? [email protected] of 055303318 of online.  ons aanbod Als bouwplaatsmachinist bij dit bedrijf:Vast contract na positieve evaluatie DagurenLeuke ploegLoon €19,4520 - €22,7130Solliciteren of vragen? [email protected] of 055303318 of online. 
Grondwerker
Absolute Jobs, Vilvoorde
jobomschrijving Heb jij ervaring in wegen- of grondwerken? Op zoek naar een bedrijf dat je jouw ding laat doen? Als grondwerker bij dit bedrijf: Eenvoudige graaf- en grondwerkzaamheden Handmatig graafwerkEgaliseren van grondAssisteren kraanmachinistSolliciteren of vragen? [email protected] of 055303318 of online.  jouw profiel Als grondwerker is dit jouw profiel: Je hebt kennis van grond- of wegenwerk of een opleiding gedaan Je bent gemotiveerdJe spreekt Nederlands of FransSolliciteren of vragen? [email protected] of 055303318 of online.  ons aanbod Als grondwerker bij dit bedrijf:Vast contract na positieve evaluatie DagurenLeuke ploegLoon €17,1570 - €22,7130Solliciteren of vragen? [email protected] of 055303318 of online. 
Magazijnier
Agilitas, Vilvoorde
Zin om deel te maken van onze familie? Aarzel niet langer en solliciteer want “ Wij zetten jouw job in beweging"Stilzitten? Niets voor jou! Jij wilt actie. Zo vliegen je dagen vooruit. Wij zijn altijd op zoek naar Magazijnmedewerkers die maar al te graag hun handen uit de mouwen steken. Laden, lossen, orderpicken? Laat maar komen!Jouw takenJouw takenpakket:Lossen, controleren en sorteren van goederenOrder verwerken met behulp van een handscannerDe goederen transporteren aan de hand van een elektrische transpallet, heftruck, reachtruck of manueel transpalletDe klaargemaakte goederen naar de juiste laadkade brengenDaarnaast heb je ook oog voor orde en netheid, het magazijn op orde houden behoort dan ook tot je dagelijks takenpakket.Je profielWat verwachten wij van jou?Werkte je al eens als heftruckchauffeur of als magazijnier in de logistiek? Dan heb je een streepje voor. Ervaring met een heftruck is een must.Je overtuigt met je werklust: zwaar werk schrikt je niet af en je houdt een goed tempo aan zonder je nauwkeurigheid te verliezen.Op de werkvloer toon je je flexibel en ben je een graag geziene teamplayer.Je drukt je vlot uit in het Nederlands.Wat bieden we jou?Wat bieden wij jou?Je mag rekenen op een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf dat je veel werkzekerheid biedt.Je kunt je vastbijten in een uitdagende functie, omringd door toffe collega’s die een aangename werksfeer creëren.Een extra troef: Distrilog telt verschillende magazijnen (van food tot bouwmaterialen). Wie veel afwisseling zoekt, kan dus switchen.
Orderpicker
Agilitas, Vilvoorde
Zin om deel te maken van onze familie? Aarzel niet langer en solliciteer want “ Wij zetten jouw job in beweging"Stilzitten? Niets voor jou! Jij wilt actie. Zo vliegen je dagen vooruit. Wij zijn altijd op zoek naar Magazijnmedewerkers die maar al te graag hun handen uit de mouwen steken. Laden, lossen, orderpicken? Laat maar komen!Jouw takenJouw takenpakket:Aan het begin van je werkdag vertelt je ploegbaas wat er op de agenda staat. En dan is het tijd voor actie: je voert verschillende logistieke activiteiten uit (bv. voorbereiden, sorteren, controleren, laden en lossen) volgens de vastgelegde procedures. Ondertussen hou je de ploegbaas op de hoogte van jouw voortgang.Je gaat snel, maar nooit onbezonnen te werk: je zorgt ervoor dat jij, maar ook je collega’s, steeds de veiligheidsvoorschriften naleven.Je profielWat verwachten wij van jou?Werkte je al eens als orderpicker in een magazijn? Dan heb je een streepje voor. Ook ervaring met de handscanner en het elektrisch transpalet is mooi meegenomen.Je overtuigt met je werklust: zwaar werk schrikt je niet af en je houdt een goed tempo aan zonder je nauwkeurigheid te verliezen.Op de werkvloer toon je je flexibel en ben je een graag geziene teamplayer.Je drukt je vlot uit in het Nederlands.Wat bieden we jou?Wat bieden wij jou?Je mag rekenen op een marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf dat je veel werkzekerheid biedt.Je kunt je vastbijten in een uitdagende functie, omringd door toffe collega’s die een aangename werksfeer creëren.Een extra troef: Distrilog telt verschillende magazijnen (van food tot bouwmaterialen). Wie veel afwisseling zoekt, kan dus switchen.
Digital Sales Expert
DPG Media, Vilvoorde
Vilvoorde - Ben jij de gedreven Digital Sales Expert die het kloppende hart vormt van onze digitale advertentiestrategieën? Met jouw uitgebreide technische kennis en passie voor video, display en audio advertising, breng je onze adverteerders naar nieuwe hoogten. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en laat je niet tegenhouden in het behalen van targets. Jouw uitdagingJe deinst niet terug om een team te leiden en te motiveren om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze te overtreffen;Je zet alles in het werk om mee een fijne en veilige werkomgeving te creëren waar je het team ondersteunt en coacht;Je zet in op een omgeving met een doorgedreven open feedbackcultuur waar je ook in staat voor de persoonlijke groei van je teamleden;Jouw digitale expertise reikt tot in de cloud, en dat weten je collega’s;Jij beheert zelf en met de hulp van je team de digitale portefeuille van enkele agencies en adverteerders;Je weet als geen ander waarin de kracht schuilt van onze digitale producten en weet die te vertalen naar een multimediaal mediaplan;Je beheert de omzet, de jaardeals en de omzet forecast van jouw agency portefeuille. Hadden we al gezegd dat omzet best wel een ding is?Jij bent de schakel tussen het digitale business development team en het salesteam als het gaat om de digitale producten en daaraan verbonden acties.Jouw profielOns digitale aanbod heeft voor jou geen geheimen meer. Je hebt reeds enkele jaren ervaring opgedaan als Digital Sales Expert en bent klaar om deze kennis door te geven aan jouw team;Online advertising is voor jou een koekje van eigen deeg. Of een cookie, zo je wil;Je bent een teamplayer (sorry – dit blijft een vacature) met ‘can do’-mentaliteit;1 + 1 = 11: jouw analytisch vermogen is uitstekend;Je communiceert helder en denkt proactief;Je beschikt over een geweldig planning- en prioriteitenmanagement;Stress? Jij houdt te allen tijde het hoofd koelWat mag je verwachten van DPG Media?Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit;Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de media vibes hangen overal.We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid;De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.Klinkt goed?Lijkt dit je wel wat? Dan kunnen wij niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Bij DPG vinden we het niet alleen belangrijk dat je cv aansluit op de functie, je motivatie om bij ons te komen werken vinden we minstens zo belangrijk!
R&D Technician
Cargill, Vilvoorde
Job Purpose and Impact The R&D Technician will provide analytical support for Cargill Starches, Sweetners and Texturizers in our European R&D Center based in Vilvoorde. In this role, you will be responsible for analysis of assigned samples, sample management, support for Pilot Plant trials and analytical interpretation of generated data. Key Accountabilities Manage assigned R&D projects related daily activities like sample preparation, analysis of samples, recording all testing results etc. Maintain & calibrate equipment to ensure accuracy of results, general laboratory maintenance and keep track of laboratory supply inventory. Contribute and maintain good lab practices. Perform in depth studies of current infrastructure and systems with the goal of identifying potential conflicts or problems or opportunities to improve operating stability and performance. Provide analytical, promotional, administrative and sales support services. Research and analyze important documentation for problem troubleshooting and resolution of performance or compatibility issues with hardware, operating systems or other software and utilities. Handle moderately complex clerical, administrative, technical or customer support issues under general supervision, while escalating more complex issues to appropriate staff. Other duties as assigned Qualifications MINIMUM QUALIFICATIONS High school diploma, secondary education level or equivalent Minimum of two years of related work experience Fluent level of English PREFERRED QUALIFICATIONS Fluent Dutch or French would be valuable. Good oral & written communication skills. Capability to write reports and present reports and collaborate with team members. Curious, innovative, proactive and open to new technologies. Our Offer We provide a fast paced stimulating international environment, which will stretch your abilities and channel your talents. We also offer competitive salary and benefits combined with outstanding career development opportunities in one of the largest and most solid private companies in the world.
R&D Technician.
Cargill, Vilvoorde
Want to build a stronger, more sustainable future and cultivate your career? Join Cargill's global team of 160,000 employees who are committed to safe, responsible and sustainable ways to nourish the world. This position is in Cargill’s food ingredients and bio-industrial business, where we anticipate trends around taste, nutrition and safety to innovate and provide solutions to manufacturers, retailers and foodservice companies. Job Purpose and Impact The R&D Technician will provide analytical support for Cargill Starches, Sweetners and Texturizers in our European R&D Center based in Vilvoorde. In this role, you will be responsible for analysis of assigned samples, sample management, support for Pilot Plant trials and analytical interpretation of generated data. Key Accountabilities Manage assigned R&D projects related daily activities like sample preparation, analysis of samples, recording all testing results etc. Maintain & calibrate equipment to ensure accuracy of results, general laboratory maintenance and keep track of laboratory supply inventory. Contribute and maintain good lab practices. Perform in depth studies of current infrastructure and systems with the goal of identifying potential conflicts or problems or opportunities to improve operating stability and performance. Provide analytical, promotional, administrative and sales support services. Research and analyze important documentation for problem troubleshooting and resolution of performance or compatibility issues with hardware, operating systems or other software and utilities. Handle moderately complex clerical, administrative, technical or customer support issues under general supervision, while escalating more complex issues to appropriate staff. Other duties as assigned Qualifications MINIMUM QUALIFICATIONS High school diploma, secondary education level or equivalent Minimum of two years of related work experience Fluent level of English PREFERRED QUALIFICATIONS Fluent Dutch or French would be valuable. Good oral & written communication skills. Capability to write reports and present reports and collaborate with team members. Curious, innovative, proactive and open to new technologies. Our Offer We provide a fast paced stimulating international environment, which will stretch your abilities and channel your talents. We also offer competitive salary and benefits combined with outstanding career development opportunities in one of the largest and most solid private companies in the world.
Digital Creative VTM
DPG Media, Vilvoorde
Vilvoorde - Als digital creative bij VTM bedenk en maak je digitale content rond onze programma’s. Dat gaat van TikTok-video’s met de Rode Duivels tot een online game voor The Masked Singer. We maken digitale content waar evenveel over gesproken wordt als onze programma’s.Jouw uitdagingJe brainstormt over grote creatieve concepten voor onze programma’sJe werkt in Photoshop en Premiere Pro om content te maken voor onze sociale mediaJe schrijft scenario’s, filmt en monteert. (Of je stuurt freelancers aan die dit doen)Je voelt aan welk deel van een programma potentieel heeft om viraal te gaanJe bent verantwoordelijk voor het inplannen van content op onze sociale mediaJe schrijft copy bij je eigen postsJe evalueert kritisch of de content goed presteert.Wie zoeken we? Je houdt van het internet en weet perfect wat de nieuwste trends zijn.Je krijgt energie van brainstorms en doet er enthousiast aan mee.Je hebt oog voor detail.Je schrijft foutloos.Je kan om met feedback en ziet het als een plus om bij te leren.Je bent assertief en communiceert helder.Je stelt je flexibel op.WERKEN BIJ VTMJe komt terecht in een toonaangevend mediabedrijf vol sterke merken. Je werkt samen met collega’s die net zoals jij gebeten zijn door creativiteit en digitale media. Elke week krijg je nieuwe uitdagingen waar je samen met het team op werkt.Wie zijn wij? Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit.Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de media vibes hangen overal.We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.SOLLICITERENBen jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Solliciteer via de onderstaande button en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.
Polyvalent Administratief Bediende at Actief Interim
Actief Interim, Flemish-Brabant, Vilvoorde
FunctieomschrijvingVoor het depot in Vilvoorde zoeken we een administratieve duizendpoot:- Combinatie van taken aan kassa/loket met administratieve taken- Begin van de dag administratieve taken, na 16u loket.- Aan het loket: Documenten van chauffeurs ontvangen en controleren.- Inputten van gegevens in het systeem- Kasdocumenten opstellen en onregelmatigheden signaleren- Controlelijsten opvolgen en in excel zetten- Op de kaai goederen controleren op labels- Contact met dispatching bij niet geleverde zendingen.Functie-eisen- Administratieve ervaring in logistiek of transport- Goede kennis Nederlands en Frans- Kennis Excel- Flexibel naar uren toe- Communicatief en administratief sterk.Arbeidsvoorwaarden- Uurrooster: 13u tot 20u36- Aangenaam team- Aantrekkelijk loon.
Operationeel Teamleader at PB Leiner
PB Leiner, Flemish-Brabant, Vilvoorde
PB Leiner is één van 's werelds grootste producenten van hoogwaardige gelatine en collageenpeptiden. Wij bedienen een groeiende markt in voeding, farma, gezondheidsvoeding en technische toepassingen. We streven er altijd naar om ‘The Clear Solution’ te zijn voor onze klanten. We spotten en benutten kansen voor hen en proberen te anticiperen op toekomstige trends. We streven een uitstekende kwaliteit en keuze na en een vlotte levering. We zijn wereldwijd aanwezig, zowel qua productie als qua verkoopondersteuning. PB Leiner telt wereldwijd ongeveer 1.100 medewerkers. Voor onze fabriek in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Operationeel Teamleider met vast contract.Functieprofiel:Als Teamleider ben jij een coach en een motivator voor je medewerkers, werk je resultaats- en veiligheidsbewust, kan je prioriteiten stellen, houd je ervan om problemen op te lossen en heb jij een hands-on mentaliteit, ... dan ben jij de persoon die wij zoeken! Als taken en verantwoordelijkheid heb je:Veiligheid, gezondheid en milieuprestaties:Je team actief begeleiden en motiveren om veilig te werken en procedures en instructies op te volgen zodat de ploeg veilig en efficiënt georganiseerd is.Bij ongelukken en bijna ongelukken coördineer jij, zorg je voor de opvolging: onderzoek, feedbackacties en formuleer je verbetervoorstellen om een veilige werkplek te creëren en je team veilig laat werken.Veiligheidsrondgangen uitvoeren op de afdeling en daarna de nodige maatregelen opvolgen.Controles en problemen bij inbedrijfstellingen opvolgen in het kader van SHE.Productieresultaten:Focus op leveringsprestaties met inachtneming van productieschema’s, testen, projecten en procesveranderingen, onderhoudswerkzaamheden.Vastleggen en uitvoeren van het productieplan en middelenplanning.De kwaliteit tijdens het productieproces garanderen met i.h.b. klantgerichtheid, voedselveiligheid, betrouwbaarheid van het product en compliance. Zorgen dat afspraken aangaande GMP regelgeving en 5S gerespecteerd en gevolgd worden.Controles op activabeheer en beheer van onderhoudsprestaties/kwaliteit: KPI’s beoordelen, doelstellingen communiceren, afwijkingen bespreken, Root Cause Problem Solving uitvoeren, e.d. Zorgen dat er regelmatig inspectierondgangen plaatsvinden en eventuele problemen aangepakt worden.Assistentie verlenen bij verschillende verbeterprojecten.People management:ondersteunen en motiveren van de operatoren die aan jou rapporteren in de ontwikkeling van hun competenties en kennis.Behartigen van personeelsaangelegenheden: planning, ziekteverzuim, functioneren, opleiding… Enthousiasmeren van je team op het naar een hoger niveau tillen, door bevordering van een cultuur van continue verbetering, probleemoplossing, constructieve feedback en hulp bij alle mogelijke problemen, gestandaardiseerde manier van werken, visueel management en organisatie en onderhoud.Verwacht:Wat zijn onze verwachtingen van een teamleader:Je beschikt over een Bachelor (technische richting) of bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt kennis van SAP en MS Office.Je bent een coach en motivator voor je medewerkers, leidinggevende ervaring is een plus.Resultaatsgericht en veiligheidsbewust.Je kan prioriteiten stellen, bent een probleemoplosser en communiceert op effectieve wijze.Je leert snel.Je hebt een duidelijke helicopterview bij het zoeken naar verbeteringen.Verandering benader je proactief, je bent ‘hands-on’ en flexibel. Zelf leren vind je net zo leuk als anderen iets bijbrengen/begeleiden en je beschikt over uitstekende analytische en interpersoonlijke vaardigheden.Je bent zowel op de klant als op de waardestroom gericht.Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels zowel gesproken als schriftelijk is vereist, kennis Frans is een plus.Als teamleider werk je mee in het 2 ploegenstelsel (vroege - late) van maandag tot vrijdag.Aanbod:Arbeiderscontract van onbepaalde duur.Aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket: loon aangevuld met hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques.18 inhaalrustdagen bovenop je wettelijk verlof.Een werkomgeving waar veiligheid hoog in het vaandel wordt gedragen.Een werkomgeving met heel veel variatie en mogelijkheid tot leren.DEZE VACATURE WORDT EXCLUSIEF BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE.Interesse in deze functie? Contacteer dan snel Mieke Raemaekers via [email protected] of bel 016-67.02.26
Teamlead Industrial Services – Performance Assessment NL/FR (H/F) at VINCOTTE via HABEAS
VINCOTTE via HABEAS, Flemish-Brabant, Peutie
Wij zijn op zoek naar: Teamlead Industrial Services - Nucleair - peoplemanager - industrieel ingenieur (bachelor of master) - min. 5 jaar ervaring - NL/FR - België Onze klant Vinçotte (www.vincotte.be) biedt objectieve en adviserende diensten op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding. Dit bedrijf van 1800 medewerkers is een belangrijke speler in de Benelux en bedient dagelijks zo’n 60.000 klanten. Daarbij vertrouwt de onderneming op de ruime kennis en ervaring die ze in het verleden heeft verworven en zet ze voortdurend in op innovatie. De BU Energy & Other Process Industries staat in het teken van klanten die energie (kernenergie, thermische energie, elektriciteit, gas) produceren en verdelen en van de zogenaamde zware productiebedrijven (cementfabrieken, staalfabrieken ...). Die businessunit heeft achthonderd klanten en driehonderd medewerkers. In het kader van de groei van de BU Energy & Other Process Industries zijn we op zoek naar een (m/v): Teamlead Industrial Services – Performance Assessment NL/FR FunctieU coacht een team van 20 tot 25 inspecteurs en experts in metingen en prestatiebepalingen ter plaatse die in heel België werkzaam zijn (een niet onbelangrijk deel van hen werkt in de kerncentrales van Doel en Tihange). U optimaliseert de kwaliteit en de doeltreffendheid waarmee ze de opdrachten en projecten voor en bij de klanten uitvoeren. U brengt verslag uit aan de Operations Manager Industrial Services South. Peoplemanagement: u staat in voor de coaching, groei en motivatie van de leden van uw team, zodat ze hun opdrachten doeltreffend kunnen uitvoeren.Technical management: als teamlead ondersteunt u de ontwikkeling van technische vaardigheden en bent u altijd bereid om klanten en collega's te adviseren. Daarnaast helpt u de medewerkers van uw team om hun technische vaardigheden aan te scherpen.Quality and safety management: u maakt van de veiligheid een topprioriteit. Daartoe garandeert u dat de veiligheidsinstructies goed gekend zijn en nageleefd worden. U ziet voortdurend toe op de kwaliteit van de diensten die de medewerkers van uw team aan de klanten leveren. Daarbij hebt u vooral aandacht voor de goede naleving van de kwaliteitshandleidingen, voor de technische procedures en voor de kwaliteit van de verslagen. Bovendien zorgt u ervoor dat ze de geschikte apparatuur correct gebruiken (naar behoren ingesteld en gekalibreerd).Follow-up van contracten: u zorgt ervoor dat de contractuele akkoorden met de klanten worden nageleefd. Daarbij optimaliseert u voortdurend de doeltreffendheid waarmee de opdrachten worden uitgevoerd. Profiel  U hebt een diploma van industrieel ingenieur – bachelor of master (elektromechanica, mechanica, chemie, bouw ...).U hebt vijf tot tien jaar ervaring op het terrein in de industrie.Praktijkervaring in filtertesting, HVAC, wateranalyse, metrologie, gasuitstootmetingen ... en kennis van de nucleaire sector zijn een troef.Ervaring in een dienstverleningsomgeving is een pluspunt.U bent bereid om op het terrein te werken.U beschikt over goede sociale vaardigheden en leiderschapskwaliteiten en u kunt een eerste succesvolle ervaring in dat domein voorleggen.U bent prestatie- en servicegericht en hebt voeling met een commerciële aanpak.U bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen.U bent leergierig en volgt de trends en evoluties in uw expertisedomein op de voet.U hecht heel veel belang aan veiligheid en kwaliteit.U spreekt vloeiend Nederlands en Frans. Kennis van het Engels is een troef.U bent bereid om in heel België rond te reizen.AanbodU kunt rekenen op de Vinçotte Community van enthousiaste en gepassioneerde collega's.U krijgt de kans om uw eigen expertise te ontwikkelen en uit te breiden.U bent vaak op het terrein met uw team en ontmoet er regelmatig nieuwe klanten.U zult leren om uw werk op een objectieve manier uit te voeren en anders na te denken.U engageert zich voor een job met impact: u helpt het bedrijfsbeleid uit te werken.U draagt dagelijks bij tot een veiliger en doeltreffender bedrijf.U wordt aangeworven met een contract voor onbepaalde duur. Uw kandidatuur wordt snel en vertrouwelijk behandeld. habeas beheert deze opdracht exclusief.  
Teamlead Industrial Services – Performance Assessment FR/NL (H/F) at VINCOTTE via HABEAS
VINCOTTE via HABEAS, Flemish-Brabant, Peutie
Recherchons : Teamlead Industrial Services - Nucléaire - People Manager - Bachelier ou Ingénieur industriel - min 5 ans d’expé - FR/NL - Belgique Notre client Vinçotte (www.vincotte.be) offre des services objectifs et consultatifs dans les domaines de l’inspection, de la certification, de l’évaluation de la conformité et de la formation. Avec ses 1.800 collaborateurs, il est un acteur majeur au sein du Benelux. Grâce à un passé riche en connaissances et en expertise et à une attention constante à l’innovation, il satisfait quotidiennement quelques 60.000 clients. La BU Energy & Other Process Industries se focalise sur la clientèle produisant et distribuant de l’énergie (nucléaire, thermique, électricité, gaz) ainsi que sur les industries de production dites ‘’lourdes’’ (cimenteries, aciéries…). Elle compte 800 clients et occupe 300 collaborateurs. Dans le cadre du développement de la BU Energy & Other Process Industries, nous recherchons un (h/f) : Teamlead Industrial Services – Performance Assessment FR/NL Fonction Vous coachez une équipe de 20 à 25 inspecteurs et experts en mesures et détermination de performance sur site, actifs sur toute la Belgique (dont une partie non négligeable au sein des centrales nucléaires de Doel et de Tihange). Vous veillez à optimiser la qualité et l’efficacité avec lesquelles ils exécutent les missions et projets pour et chez les clients. Vous rapportez à l’Operations Manager Industrial Services South.People Management : vous coachez, développez et motivez les membres de votre équipe afin de garantir une réalisation efficace des missions.Technical Management : en tant que Teamlead, vous soutenez le développement des compétences techniques et êtes toujours prêt à conseiller les clients et collègues. Vous aidez également les membres de l’équipe dans le développement de leurs compétences techniques.Quality and Safety Management : vous faites de la sécurité une priorité absolue en garantissant la bonne connaissance des consignes de sécurité et le respect de celles-ci. Vous vous assurez en permanence de la qualité des services délivrés aux clients par les membres de votre équipe et êtes notamment attentif au bon respect des manuels qualité, aux procédures techniques, à la qualité des rapports et à l’utilisation correcte de matériel adéquat et calibré.Contract follow-up : vous veillez au respect des accords contractuels convenus avec les clients, avec pour préoccupation une optimisation constante de l’efficacité dans la réalisation des missions. Profil      Bachelier ou Ingénieur industriel (électromécanique, mécanique, chimie, construction…).5 à 10 ans d’expérience de terrain en industrie.Une pratique en filter testing, en HVAC, en analyse d’eaux, en métrologie, en mesures d’émission de gaz… constitue un atout, au même titre que la connaissance du milieu nucléaire.Une expérience dans un environnement de services est un plus.Vous êtes prêt à travailler sur le terrain.Vous disposez de bonnes aptitudes humaines et de capacités de leadership et pouvez témoigner d’une première expérience réussie en cette dernière matière.Vous êtes orienté vers les performances et les services et disposez d’un bon sens de la relation commerciale.Vous êtes capable de prendre des décisions de manière autonome.Vous avez soif d’apprendre et suivez les tendances et évolutions dans votre domaine d’expertise.Vous accordez une très grande importance à la sécurité et à la qualité.Vous parlez couramment le français et le néerlandais. L’anglais constitue un atout.Vous êtes disposé à voyager sur toute la Belgique. OffreVous pourrez compter sur la Vinçotte Community : des collègues enthousiastes et passionnés.Vous aurez l’opportunité de développer et d’élargir votre propre expertise.Fréquemment sur le terrain avec votre équipe, vous rencontrerez régulièrement de nouveaux clients.Vous apprendrez à réaliser votre travail de manière objective et aussi à réfléchir autrement.Vous vous engagerez pour un job qui a de l’impact : vous participerez au développement de la politique de l’entreprise.Vous contribuerez quotidiennement à une société plus sûre et plus efficace.Un contrat à durée indéterminée. Votre candidature sera traitée rapidement et confidentiellement. habeas gère cette mission en exclusivité.
Project Manager Bouw regio Vilvoorde at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Flemish-Brabant, Vilvoorde
P4P (People 4 Projects) zoekt voor één van zijn klanten een Project Manager Bouw in regio Vilvoorde.FUNCTIEBESCHRIJVING:Als Project Manager Bouw ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement van diverse onderdelen van een groots project. Je leidt de aan je toegewezen projecten van A tot Z in goede banen waarbij je zowel instaat voor de projectplanning, kwaliteit, veiligheid, medewerkers als het budget.Je beheert contractuele documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden.Je volgt de budgetten, de projectresultaten en de financiële rapportering op en bewaakt de rendabiliteit van de opdracht.Je stuurt zelf of via een Werfleider een team van operationele medewerkers en/of onderaannemers aan.Je zet voor elk project de juiste man op de juiste plaats.Je motiveert de teams, informeert hen en geeft feedback.Je brengt de risico’s in kaart en lost opgedoken problemen op.Je bewaakt de technische en complexe aspecten tijdens de uitvoering en adviseer je de teams.Je bewaakt de voortgang van de werken en plant overlegmeetings met alle betrokken partijen, zodat iedereen perfect op de hoogte is van wat er verwacht wordt.Je garandeert dat alles gebeurt volgens de policies inzake veiligheid, gezondheid, kwaliteit en omgeving.Je bent het aanspreekpunt voor de klant en rapporteert aan de Construction Manager.UW PROFIEL:Je beschikt over een Master diploma Bouwkunde (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur).Je beschikt over minstens enkele jaren relevante werkervaring als Project Manager. Schoolverlaters Master Bouwkunde kunnen starten als Werkvoorbereider om dan door te groeien naar Project Manager.Je bent organisatorisch sterk en beschikt over stevige communicatieve vaardigheden.Je bent een echte teamplayer.Je bent proactief, vooruitziend en schat situaties correct in.Je communiceert vloeiend in het Nederlands, aangevuld met een praktische kennis Engels en Frans.AANBOD:Een uitdagende job binnen een sterk groeiende onderneming waar je de kans krijgt om mee te werken aan grootse bouwprojecten.Een salarispakket dat jouw prestaties en ervaring optimaal beloont, incl. bedrijfswagen en extralegale voordelen.CONTACT:Peter Weyns, [email protected]: +32491869950Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen  Trefwoorden: Project Manager, Projectmanager, Projectdirecteur, Projectleider, Projectingenieur, Project Ingenieur, Project Engineer, Bouwkunde, Bouw, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Vilvoorde, Brussel, Gent, Antwerpen
Maintenance Supervisor at LGA Engineering
LGA Engineering, Flemish-Brabant, Vilvoorde
Voor een internationale onderneming in Regio Vilvoorde zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor die niet bang is om zijn handen uit zijn mouw te steken.Onze klant is niche in de markt en biedt verschillende oplossingen aan in metaal bewerkingen. Dit familiaal bedrijf bestaat inmiddels al bijna 200 jaar en is nog steeds sterk groeiend. Spreekt deze functie jou aan? Onze klant nodigt jou graag uit voor een kennismakend gesprek! Jouw functie•De aankoop, opmaak van werkprocedures en eventuele bestekken en ondersteuning bieden aan de sales afdeling zijn zaken die tot jouw pakket behoren•Je bent in staat om een klein team van techniekers te managen en draagt de eindverantwoordelijkheid voor het afgeleverde werk•Veiligheid staat bij jou op nummer 1!•Verder ben je verantwoordelijk voor de planning & coördinatie en zorg je ervoor dat de vooropgestelde doestellingen behaald wordenJouw profiel•Je hebt een technisch diploma, liefst elektromechanica•Reeds ervaring in een leidinggevende functie•Je bent een echte People Manager die zijn team op nummer 1 plaatst•Een waaier aan elektrische/mechanische kennis is een plusAanbod•Je komt terecht in een aangename omgeving met een no-nonsense mentaliteit•Aantrekkelijk salaris, afhankelijk van uw ervaring•Jij mag rekenen op een tal van extralegale voordelen•In dit familiaal bedrijf krijg jij de kans om jezelf te bewijzen en zelfstandig te werk te gaanInteresse in deze vacature? Solliciteer dan ASAP online of via [email protected] je toch naar iets anders op zoek bent, bekijk gerust de vacatures op onze website:www.lga.jobsDeze vacature wordt beheerd door Joren en Lara (ref: LCH-11276A)Keywords: Maintenance Supervisor / Maintenance Engineer / Maintenance Manager / Automatisatie Ingenieur / Master / Bachelor / Service Manager / Elektromechanica / Maintenance Teamlead / Geel / Turnhout / Leuven / Zaventem / Aarschot / Onderhoud / Auto / Industrial / Industrieel / Burgerlijk / Ingenieur / Optimalisatie