We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

OPERATOR
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio HOUTHULST zijn wij op zoek naar een OPERATOR.Je staat in voor het bedienen van onze geautomatiseerde machines;Je grijpt in bij afwijkingen en waakt over de kwaliteit van de producten;Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne op de werkplek;Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant regio DIKSMUIDE zoekt in een OPERATOR:Je hebt een technische opleiding genoten en/of een eerste ervaring als operator;Kennis van houtbewerking is een pluspunt maar geen must!Je hebt zin om bij te leren! ons aanbod Als jij aan de slag gaat als OPERATOR bij onze klant in regio DIKSMUIDE mag je volgende voordelen verwachten: Je start met een aantrekkelijk loon volgens ervaring startende aan €15,9680;Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends;Je werkt in een dag regime van 8u tot 16u30 = ideaal combineerbaar met gezinsleven;12 extra betaalde ADV dagen;Je kan genieten van opleiding op de werkvloer met doorgroeimogelijkheden;Na positieve inloop periode ligt jouw vast contract klaar! 
Operator Dag
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio HOUTHULST zijn wij opzoek naar een OPERATOR in de houtsector.Je staat in voor het bedienen van onze geautomatiseerde houtprofileermachines;Je grijpt in bij afwijkingen en waakt over de kwaliteit van de producten;Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne op de werkplek.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant regio HOUTHULST zoekt in een OPERATOR:Je hebt een technische opleiding genoten en/of een eerste ervaring als operator;Kennis van houtbewerking is een pluspunt maar geen must;Je hebt zin om bij te leren! ons aanbod Als jij aan de slag gaat als OPERATOR bij onze klant in HOUTHULST mag je volgende voordelen verwachten: Je start met een aantrekkelijk loon volgens ervaring tussen €14,9030 - €16,7380 Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends;Je werkt in een dag regime van 8u tot 16u30 = ideaal combineerbaar met gezinsleven;12 extra betaalde ADV dagen;Je kan genieten van opleiding op de werkvloer met doorgroeimogelijkheden;Na positieve inloop periode ligt jouw vast contract klaar! 
Operator hout
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio HOUTHULST zijn wij opzoek naar een OPERATOR in de houtsector.Je staat in voor het bedienen van onze geautomatiseerde houtprofileermachines;Je grijpt in bij afwijkingen en waakt over de kwaliteit van de producten;Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne op de werkplek.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant regio HOUTHULST zoekt in een OPERATOR:Je hebt een technische opleiding genoten en/of een eerste ervaring als operator;Kennis van houtbewerking is een pluspunt maar geen must;Je hebt zin om bij te leren! ons aanbod Als jij aan de slag gaat als OPERATOR bij onze klant in HOUTHULST mag je volgende voordelen verwachten: Je start met een aantrekkelijk loon volgens ervaring tussen €14,9030 - €16,7380 Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends;Je werkt in een dag regime van 8u tot 16u30 = ideaal combineerbaar met gezinsleven;12 extra betaalde ADV dagen;Je kan genieten van opleiding op de werkvloer met doorgroeimogelijkheden;Na positieve inloop periode ligt jouw vast contract klaar! 
CHAUFFEUR C
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant in regio HOUTHULST zijn wij op zoek naar een CHAUFFEUR C.Je zal instaan voor het nationaal transport van houtproducten, zoals wandpanelen en lade- en vloerprofielen.Je voert transporten uit van bij de klant tot de opgegeven leveradressen;Je ontvangt je werkopdrachten en treft hiervoor de nodige voorbereidingen;Je controleert altijd je lading op veiligheid, volledigheid en eventuele schade;Je maakt na je levering de correcte documenten en gegevens over.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in regio HOUTHULST zoekt in een CHAUFFEUR C: Je hebt een eerste werkervaring als chauffeur c op zak;Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C;Je bent in het bezit van een bestuurderskaart + code 85;Je kan je verstaanbaar maken in het Nederlands en/of Frans;Je kan werken met een (elektrische) transpallet;Je wilt nationale dag ritten rijden. ons aanbod Wat je als CHAUFFEUR C mag verwachten van onze klant in regio HOUTHULST:Nationaal transport over gans België met een vaste vrachtwagen - je slaapt dus nooit uit!Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag = geen weekends;Je werkt ongeveer 11u/dag - afhankelijk van de planning;Je wordt betaald volgens transport + arab-vergoeding;Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur, na positieve evaluatie;Je krijgt de vrachtwagen elke dag mee naar huis.
OPERATOR DAG
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in HOUTHULST zijn wij op zoek naar een OPERATOR DAG om hun team te versterken. Je bedient dagelijks de geautomatiseerde machines;Je maakt je de juiste mix van grondstoffen, productie van veevoeders en meel;Je helpt mee in de productiekamer en kunt wat overweg met de computer;Controleer je in alle stadia de productkwaliteit;Onderhoud en reinig je de machines.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in regio HOUTHULST zoekt in een OPERATOR DAG:Je hebt interesse of een eerste ervaring als operator achter de rug;Je kan met een computer overweg;Technische kennis is een pluspunt;Je hebt een goede basis kennis Nederlands voor de veiligheid. ons aanbod Als OPERATOR DAG bij onze klant in HOUTHULST kan je volgende voordelen verwachten:Een mooi loon startende aan €15, volgens ervaring;Na een positieve inloopperiode ligt jouw vast contract klaar! Je werkt in dag regime van maandag tem vrijdag van 7u tot 16u;Je komt terecht in een familiale sfeer.
OPERATOR HOUT
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio HOUTHULST zijn wij op zoek naar een OPERATOR HOUT.Je staat in voor het bedienen van onze geautomatiseerde machines;Je grijpt in bij afwijkingen en waakt over de kwaliteit van het product;Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne op de werkplek;Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends!Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant regio DIKSMUIDE zoekt in een OPERATOR HOUT:Je hebt een technische opleiding genoten en/of een eerste ervaring als operator;Kennis van houtbewerking is een pluspunt maar geen must!Je hebt zin om bij te leren! ons aanbod Als jij aan de slag gaat als OPERATOR HOUT bij onze klant in de regio DIKSMUIDE mag je volgende voordelen verwachten: Je start met een aantrekkelijk loon volgens ervaring startende aan €14,9030;Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends;Je werkt in een dag regime van 8u tot 16u30 = ideaal combineerbaar met gezinsleven;12 extra betaalde ADV dagen;Je kan genieten van opleiding op de werkvloer met doorgroeimogelijkheden;Na positieve inloop periode ligt jouw vast contract klaar! 
OPERATOR HOUTBEWERKING
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant actief in de hout-en meubelhandel in regio HOUTHULST zijn wij op zoek naar een OPERATOR HOUTBEWERKING.Je staat in voor het bedienen van onze geautomatiseerde houtprofileermachines;Je grijpt in bij afwijkingen en waakt over de kwaliteit van de producten;Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en hygiëne op de werkplek.Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends!Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant regio DIKSMUIDE zoekt in een OPERATOR HOUTBEWERKING:Je hebt een technische opleiding genoten en/of een eerste ervaring als operator;Kennis van houtbewerking is een pluspunt maar geen must!Je hebt zin om bij te leren! ons aanbod Als jij aan de slag gaat als OPERATOR HOUTBEWERKING bij onze klant in DIKSMUIDE mag je volgende voordelen verwachten: Je start met een aantrekkelijk loon volgens ervaring startende aan €14,16;Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag volgens een vast uurrooster = geen weekends;Je werkt in een dag regime van 8u tot 16u30 = ideaal combineerbaar met gezinsleven;12 extra betaalde ADV dagen;Je kan genieten van opleiding op de werkvloer met doorgroeimogelijkheden;Na positieve inloop periode ligt jouw vast contract klaar! 
Operator
Absolute Jobs, Houthulst
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in HOUTHULST zijn wij op zoek naar een OPERATOR om hun team te versterken.Jouw takenpakket als OPERATOR:Je bedient dagelijks de geautomatiseerde machines;Je maakt je de juiste mix van grondstoffen, productie van veevoeders en meel;Je helpt mee in de productiekamer en kunt wat overweg met de computer;Controleer je in alle stadia de productkwaliteit;Onderhoud en reinig je de machines.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in regio HOUTHULST zoekt in een OPERATOR:Je hebt interesse of een eerste ervaring als operator achter de rug;Je kan met een computer overweg;Technische kennis is een pluspunt;Je hebt een goede basis kennis Nederlands voor de veiligheid. ons aanbod Als OPERATOR bij onze klant in HOUTHULST kan je volgende voordelen verwachten:Een mooi loon startende aan €17;Na een positieve inloopperiode ligt jouw vast contract klaar! Je werkt in dag regime van maandag tem vrijdag van 7u tot 16u;Je komt terecht in een familiale sfeer.
MEUBELPLAATSER
Absolute Jobs, HOUTHULST
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio HOUTHULST zijn wij opzoek naar een MEUBELPLAATSER.Je tovert kast- en meubelonderdelen tot één geheel;Je zorgt bij de klant dat alles mooi afgewerkt wordt.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio HOUTHULST van een MEUBELPLAATSER: Je hebt ervaring als binnenschrijnwerker;Ervaring met verschillende houtbewerkingsmachines;Je bent in het bezit van een rijbewijs B of C. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio HOUTHULST aan een MEUBELMAKER:Je komt terecht in een familiaal bedrijf;Na positieve interim periode, kans op vast contract;Mooie verloning (startend vanaf €15,9680/u bruto).