We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Schilder
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio KOEKELARE zijn wij op zoek naar een SCHILDER om hun team te versterken.Je schildert het interieur van huizen en appartementen;Muur bekleding voorbereiden en lijmen;Verf mengen;Ook behangen behoort tot jouw functieomschrijving.Interesse? Solliciteer snel op deze vacature of stuur je CV naar [email protected] vragen je kan ons steeds bereiken op 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in DIKSMUIDE zoekt in iemand als SCHILDER kun je hieronder terugvinden:Een opleiding en of eerste ervaring als schilder;Een echte teamplayer, maar je werkt ook graag zelfstandig; Je bent zeer nauwkeurig en hebt oog voor detail;Klantvriendelijk; jij maakt van klanten hun huis een echte thuis! Je spreekt NL, FR of ENG. ons aanbod Als jij aan de slag gaat als SCHILDER bij onze klant in regio KOEKELARE kan je volgende voordelen verwachten: Mooi loon volgens ervaring in de bouwsector startende aan €17,1570;Werken onder PC124 (bouw);Mobiliteitsvergoeding, eindejaarspremie,...Een hecht team van 8-tal personen;Werken van maandag tem vrijdag ; 40u/week Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
Lasser
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant actief in de metaalsector in de regio KOEKELARE zijn we op zoek naar een LASSER.Jouw takenpakket als lasser:Je kan halfautomaat, TIG lassen is een pluspunt maar geen must;Je last verschillende stukwerken;Je staat ook in voor kleine montagewerken;Je bent daarnaast ook bereidt om mee te gaan op verplaatsing om stukken te monteren.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14. jouw profiel Wat onze klant in regio KOEKELARE zoekt in een nieuwe collega als LASSER:Je hebt een opleiding en/of eerste ervaring achter de rug als lasser;Je kan zeer goed halfautomaat lassen;TIG lassen is een pluspunt maar geen must;Je kan plannen lezen en interpreteren;Je hebt kennis van taal NL, FR OF ENG. ons aanbod Wat mag je verwachten als je aan de slag gaat als LASSER in regio KOEKELARE:Mooie verloning naargelang ervaring tussen €16,9889 en €17,8445;Je werkt in dag regime, elke weekdag starten om 7u30;Je komt terecht in een aangename familiale werksfeer;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
Kraanmachinist
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio KOEKELARE zijn wij opzoek naar een KRAANMACHINIST.Je staat in voor het boren en plaatsen van dieptefunderingen met behulp van de kraan;Je bent bereid om af en toe mee te helpen als grondwerker.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio KOEKELARE van een KRAANMACHINIST?Je hebt een attest als kraanmachinist;Geen schrik om zelf de handen uit de mouwen te stoppen;Je bent in het bezit van een rijbewijs B;Je spreekt Nederlands, Frans of Engels. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio KOEKELARE aan een KRAANMACHINIST?Aantrekkelijk loon tussen €18,0110 - €20,6480 naargelang ervaringGeen typische job als grondwerker;Je staat in voor het boren en plaatsen van dieptefunderingen = zelden graafwerken;Je gaat aan de slag op uitdagende werven over gans Vlaanderen;Je bent bereid om nu en dan eens mee te helpen als grondwerker;Je vertrekt met een team van 4 à 5 mensen steeds vanuit de site in Koekelare naar de werf;Jouw vast contract ligt klaar na positieve inloopperiode. 
Handlanger Bouw
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio KOEKELARE zijn wij opzoek naar een HANDLANGER BOUW.Je helpt mee met het uitvoeren van diepfunderingswerken;Je volgt de instructies op van de ploegbaas en helpt met voorbereidend werk voor de kraanmachinist;Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio KOEKELARE van een HANDLANGER BOUW:Je hebt een opleiding in de bouw achter de rug;Ervaring is geen vereiste, veel 'goesting' om te werken wel; Je bent in het bezit van een rijbewijs B;Je spreekt NL, FR of ENG. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio KOEKELARE aan een HANDLANGER BOUW?Aantrekkelijk loon tussen €17,1570 - €18,2920 naargelang ervaring;Werken onder PC124 (bouw)Geen typische job als grondwerker;Je staat in voor het boren en plaatsen van dieptefunderingen = zelden graafwerken;Je gaat aan de slag op uitdagende werven over gans Vlaanderen;Je vertrekt met een team van 4 à 5 mensen steeds vanuit de site in Koekelare naar de werf;Jouw vast contract ligt klaar na positieve inloopperiode. 
LASSER / MONTEUR
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant actief in de metaalsector in de regio KOEKELARE zijn we op zoek naar een LASSER/ MONTEUR.Je kan halfautomaat, TIG lassen is een pluspunt maar geen must;Je last verschillende stukwerken;Je staat ook in voor kleine montagewerken;Je bent daarnaast ook bereidt om mee te gaan op verplaatsing om stukken te monteren.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in regio KOEKELARE zoekt in een nieuwe collega als LASSER / MONTEUR:Je hebt een opleiding en/of eerste ervaring achter de rug als lasser;Je kan zeer goed halfautomaat lassen;TIG lassen is een pluspunt;Je kan plannen lezen en interpreteren;Je hebt kennis van taal NED / FR OF ENG. ons aanbod Wat mag je verwachten als je aan de slag gaat als LASSER / MONTEUR in regio KOEKELARE:Mooie verloning naargelang ervaring tussen €14,3839 en €17,50;Je werkt in dag regime, elke weekdag starten om 7u30;Je komt terecht in een aangename familiale werksfeer;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
HALFAUTOMAAT LASSER
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant actief in de metaalsector in de regio KOEKELARE zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER.Je kan halfautomaat, TIG lassen is een pluspunt maar geen must;Je last verschillende stukwerken;Je staat ook in voor kleine montagewerken;Je bent daarnaast ook bereidt om mee te gaan op verplaatsing om stukken te monteren.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in regio KOEKELARE zoekt in een nieuwe collega als HALFAUTOMAAT LASSER:Je hebt een opleiding en/of eerste ervaring achter de rug als lasser;Je kan zeer goed halfautomaat lassen;TIG lassen is een pluspunt;Je kan plannen lezen en interpreteren;Je hebt kennis van taal NED / FR OF ENG. ons aanbod Wat mag je verwachten als je aan de slag gaat als HALFAUTOMAAT LASSER in regio KOEKELARE:Mooie verloning naargelang ervaring tussen €14,3839 en €17,50;Je werkt in dag regime, elke weekdag starten om 7u30;Je komt terecht in een aangename familiale werksfeer;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
SCHILDER BEHANGER
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant gelegen in regio KOEKELARE zijn wij op zoek naar een SCHILDER BEHANGER om hun team te versterken.Je schildert het interieur van huizen en appartementen;Muur bekleding voorbereiden en lijmen;Verf mengen;Ook behangen behoort tot jouw functieomschrijving.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant in DIKSMUIDE zoekt in iemand als SCHILDER BEHANGER kun je hieronder terugvinden:Een opleiding en of eerste ervaring als schilder;Een echte teamplayer, maar je werkt ook graag zelfstandig; Je bent zeer nauwkeurig en hebt oog voor detail;Rijbewijs B;Klantvriendelijk - jij maakt van klanten hun huis een echte thuis!  ons aanbod Als jij aan de slag gaat als SCHILDER BEHANGER bij onze klant in regio KOEKELARE kan je volgende voordelen verwachten: Mooi loon volgens ervaring in de bouwsector startende aan €17,1570/u bruto;Een hecht team van 8-tal personen;Dag regime van maandag tem vrijdag;Na positieve evaluatie ligt jouw vast contract klaar! 
Boekhouder A-Y
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Heb je enkele jaren ervaren in boekhouding? Op zoek naar een functie als boekhouder in een bedrijf dichtbij?Een groeiend bedrijf regio Koekelare zoekt een boekhouder voor vast!Je staat in voor het dagdagelijkse tijdig en correct uitvoering van boekhoudkundige taken.Je hebt zowel een uitvoerende als een ondersteunende functie in een team van 4 boekhouders.Je verwerkt de betalingen aan leveranciers.Je werkt dagelijks het financieel dagboek bij.Je staat in voor het beheer van de verschillende verzekeringen.Je ondersteunt de collega's in drukke periodes bij de opmaak van facturen.Je bent maandelijks verantwoordelijk voor diverse analyses.Interesse in deze functie? Neem contact met [email protected]. jouw profiel Een groeiend bedrijf regio Koekelare zoekt een boekhouder voor vast!Je hebt een bachelor diploma Accountancy – FiscaliteitJe hebt minstens enkele jaren ervaring in een soortgelijke functieJe bent administratief sterk en analytisch ingesteld en je kan zeer nauwkeurig werkenJe hebt een goede kennis van MS Office en in het bijzonder Excel (draaitabellen)Je bent dynamisch, flexibel en kan autonoom werkenJe bent communicatief en gemotiveerd en kan klantgericht meedenkenJe hebt een goede kennis van het Nederlands en je kan je vlot uitdrukken in het Frans.Interesse in deze functie? Neem contact met [email protected]. ons aanbod Een groeiend bedrijf regio Koekelare zoekt een boekhouder voor vast!Aangename bedrijfsomgeving.Toffe werksfeer in dynamische en groeiende KMOGoede verloning aangevuld met extra legale voordele (maaltijdcheques)32 dagen verlof waarvan 12 ADV dagenGlijdende uren. Starten tussen 08u00 of 09u0013de maandWerkzekerheidInteresse in deze functie? Neem contact met [email protected].
SCHILDER
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio KOEKELARE zijn wij opzoek naar een SCHILDER.Schilderen van huizen en appartementen;Zorgen voor een mooie en propere afwerking bij de klant.Interesse of vragen? Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio KOEKELARE van een SCHILDER?Je hebt reeds een eerste ervaring achter de rug als schilder;Rijbewijs B;Je bent een nauwkeurig en propere werker. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio KOEKELARE aan een SCHILDER?Aangename werksfeer;Mooie verloning afhankelijk van leeftijd en ervaring (startend aan €16,30/u bruto);Dagwerk.
Dakwerker
Absolute Jobs, Koekelare
jobomschrijving Voor onze klant gelegen te regio KOEKELARE zijn wij opzoek naar een DAKWERKER.Je plaats de dakpannen en werkt het dak af;Je isoleert de daken en maakt ze waterdicht;Je bevestigt verschillende soorten isolatie- en dichtingsmaterialen aan elkaar en aan de ondergrond met de bijpassende technieken zoals branden, lijmen, gieten, nieten en schroeven;Je bereidt ondergronden voor, je plaatst isolatiematerialen en dampschermen;Je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel ons op 051 40 28 14 ! jouw profiel Wat verwacht onze klant gelegen te regio KOEKELARE van een nieuwe collega DAKWERKER?Je bent gemotiveerd en wilt werken;Je hebt een eerste ervaring achter de rug als dakwerker;Je hebt natuurlijk geen hoogtevrees!Je hebt een rijbewijs B en kan jezelf gemakkelijk verplaatsen naar het bedrijf;Je spreekt Nederlands, Engels of Frans. ons aanbod Wat biedt onze klant gelegen te regio KOEKELARE aan een DAKWERKER?Mooie verloning naargelang ervaring (tussen €18,0110 - €19,2090);Werken onder PC124 (bouw) met al zijn voordelen;Dagwerk van maandag tot vrijdag;Fulltime 40 uur/week;12 betaalde (ADV) verlofdagen per jaar;Mobiliteitsvergoeding + vergoeding onderhoud arbeidskledij;Je komt terecht in een bedrijf die zeer mooie projecten heeft;Vast contract na positieve evaluatie!
Marketing Assistent
XAVIES', Koekelare
Wie is Grano Ladies en wat is onze missie?Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in West-Vlaanderen dat gespecialiseerd is in het produceren van ambachtelijke ontbijtgranen, snacks en gezonde dranken voor kids en volwassenen. Onze teamleden zijn gepassioneerd bezig met gezondheid en ondersteunen mee de missie van het bedrijf. Wij willen de wereld laten zien dat je je met gezonde voeding ook fitter voelt, zonder in te boeten op smaak! Bij ons kom je terecht in een klein team waar communicatie en persoonlijke begeleiding centraal staat. Waarom Sandra Bekkari en andere fitness- en health coaches onze producten aanraden?Afvallen of gewoon gezonder leven: het is makkelijker dan je denkt! Met de granola van XAVIES' begin je snel en makkelijk aan je dag. Wat yoghurt en fruit erbij en je barst tot de middag van energie. “Ongemerkt heel gezond bezig zonder alle foute toevoegingen. Met liefde gemaakt en dat proef je.” REQUIRED PROFILEJe pakt zaken actief op en maakt ze waarJe bent in staat zelfstandig te werkenJe kunt de juiste prioriteiten stellenJe kan werken met Indesign, Fotoshop, Illustrator, …Je bent vlot Frans- en EngelstaligWE OFFEREen leuke en afwisselende functie binnen een klein team, in een gezonde dynamische onderneming, met een plezierig en informeel werkklimaat.