We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

4 759 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Verkoop in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 25.4% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Meest betaalbare branche in is Kunst, Architectuur en Design. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 15380 eur.

Aanbevolen vacatures

Magazijnier
Absolute Jobs, Waregem
jobomschrijving Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de goederen in het magazijn. Volgende opdrachten behoren tot je takenpakket: je verpakt en verzaagt de orders van de klanten. Hierbij houd je rekening met de kwetsbaarheid van materialenje pickt orders je bedient de afhaalklantenje zorgt voor een veilige werkomgevingje doet de hoeveelheids- en schadecontrole en identificeert de transit-materialen Daarbij sta je in nauw contact met jouw collega’s van de binnendienst.#Absolutetopjobs jouw profiel Je klantvriendelijk en matuurJe bent een teamplayer en heeft zin voor initiatiefJe hebt verantwoordelijkheidsgevoel en gaat kwaliteitsbewust en veilig om met de productenJe beschikt over een heftruckattestJe hebt bij voorkeur ervaring met houtBij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging. We zoeken voor jou een bedrijf dat in jou gelooft en wil investeren. We helpen je op ieder moment in je carrière met advies op maat, van starter tot ervaren profiel. Voor bedrijven zoeken we talent dat hen echt versterkt. Bij Absolute Jobs bieden we tijdelijke jobs, flexijobs, studentenjobs, jobs voor korte of lange termijn, met optie vast of onmiddellijk in vaste dienst. Kortom, de specialisten van Absolute Jobs gaan elke dag opnieuw voor jouw droomjob.  ons aanbod Een vast contract bij opstart Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelenEen voltijdse functieDe sfeer en gezelligheid krijg je er zo bij!
Halfautomaatlasser
Absolute Jobs, Waregem
jobomschrijving Ben jij als halfautomaat lasser nog op zoek een variërende job binnen een bouwsector?Dan kunnen wij jou bij Absolute Jobs verder helpen in je zoektocht.Als halfautomaat lasser zal jij instaan voor:Het lassen van constructies volgens plan;Allround meehelpen bij de collega's;Zorgen samen met de collega's dat orders tijdig afgewerkt zijn;Correct laswerken uitvoeren volgens het plan. Bij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw uitdaging! jouw profiel Als halfautomaat lasser ben jij de persoon die:Reeds ervaring heeft in het halfautomaat lassen;Plan kan lezen;Kan ordenen en plannen om tijdige alles af te werken;Flexibel ingesteld is  ons aanbod Als halfautomaat lasser krijg je van ons:Een aantrekkelijke verloning volgens barema;Tewerkstelling binnen vast uurrooster;Variabele job met nodige zelfstandigheid;Tewerkstelling voor lange periode binnen stabiel bedrijf!Sta jij al helemaal klaar om aan de slag te gaan?Solliciteer dan snel via: waregem@absolutejobs.be!
Uitzendconsulent(e) kantoor Waregem
Absolute Jobs, Waregem
jobomschrijving •Hou je van bellen en mensen vooruithelpen?•Wil je graag doelen halen en scoren bij bedrijven?•Plus daarmee een mooi loon en bonussen verdienen?Word dan onze nieuwe recruiter voor team Waregem! Als recruiter binnen Absolute Jobs ben je:Ben je communicatie sterk. Je zoekt dagelijks via verschillende kanalen naar talenten die de geschikte job zoeken. Je belt kandidaten, ontvangt hen op kantoor, screent hen en bouwt een vertrouwensrelatie op. Zo vind je voor hen de perfecte job en help je dagelijks mensen vooruit. Match je kandidaten met onze (potentiële) klanten. Da’s jouw doel. Daarom stel je sterke kandidaten voor bij zowel vaste klanten en prospecten. Je vraag telefonisch vacatures op bij klanten en helpt de klant op een professionele manier vooruit.Geef je nooit op. Bellen, bellen, bellen, is jouw motto. Want om te scoren en bonussen te halen, moet je kandidaten vinden of matchen en daarvoor moet je bellen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds. Weet één ding: succes krijg je niet, dat maak je zelf.Ben je een echte teamplayer. Jouw office manager helpt je vooruit, geeft je nieuwe vacatures waarop je kan zoeken, en jij zoekt naar de juiste kandidaten. Samen met jouw team ga je dagelijks tot het uiterste om jullie doelstellingen te behalenBen je verantwoordelijk voor het administratieve luik. contractopmaak, prestaties verzamelen en verwerken, onthalen van de uitzendkrachten,… behoren ook tot jouw takenpakket.Kan je groeien en doe je ander talent groeien. Dankzij opleidingen en veel kansen, maak jij zelf je toekomst. Wil je doorgroeien als recruiter of heb je nog meer ambitie voor office manager? Bij ons kan het allemaal, jij bepaalt.#absoluteteam jouw profiel   Je hebt minimum een eerste ervaring in de uitzendsector of een bachelor.   Je bent communicatief sterk en je vindt de hele dag bellen top.  Je Nederlands is heel goed en je spreekt vlot Engels en/of Frans.  Je hebt een commerciële drive en gaat graag "the extra mile".Absolute Jobs helpt als rekruteringsbedrijf ondernemingen aan bekwaam en ervaren technisch talent uit binnen- én buitenland. Als expert in rekrutering hebben we selectiekantoren in Roemenië, Polen, Portugal, Spanje en vele andere Europese landen waardoor we als Absolute Jobs in België het verschil kunnen maken voor knelpuntberoepen en andere waardevolle talenten. ons aanbod   Na een positieve periode via uitzend krijg je een vast contract!  Je krijgt een competitief loon met extra legale voordelen en een mooi bonussysteem.  Bovenop jouw jaarlijks verlof van 20 dagen, heb je recht op 12 extra vakantiedagen (ADV).  Je komt terecht in een heel gedreven, open team met ervaren medewerkers die graag hun kennis met jou delen.  Kom bij ons groeiend bedrijf en werk aan je toekomst met de nodige opleidingen, evaluaties en doorgroeikansen.
Ploegchef - VAST CONTRACT!
Manpower BE, Waregem, BE
Client Description:Ploegchef - VAST CONTRACT! Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Voor een sterke speler in het hartje van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Ploegchef.  Job Description:Als ploegchef ben je  een echte people manager en weet je gericht te communiceren naar de mensen binnen en buiten je team. Je zorgt voor de nodige coachen, sturing en opleiding. Verder coordineer je de dagelijkse productieactiviteiten van een shift. Daarnaast help je met het optimaliseren van de werkprocedures, rendementen en draag je veiligheid hoog in het vaandel.Candidate Profile:Je schrikt er niet voor terug om in een twee ploegen stelsel te werken en zo te genieten van meer vrije tijdJe beschikt over een hands-on mentaliteitEr zit een echte teamspeler in jouZelfstandig en flexibel werken is uw dingPrioriteiten stellen kun je als één van de besteWhat Client Offers:Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een sterke en innovatieve internationale spelen. Binnen deze verantwoordelijke en gevarieerde functie krijg je een gedegen introductietraject met een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen conform je competenties.Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan wout.soete@manpower.be. Feedback binnen de 2 werkdagen! 
Chauffeur CE zeecontainers ( vrachtwagen kan mee + maaltijdcheques)
Accent, Waregem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls chauffeur ce voor onze klant gelegen te Waregem:Rijdt je dagelijks, van en naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen .Lever je de containers bij de klanten.Doe je het basisonderhoud van je vrachtwagen.Vul je correct de nodige documenten in.Description de l'emploiAls chauffeur ce voor onze klant gelegen te Waregem:Rijdt je dagelijks, van en naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen .Lever je de containers bij de klanten.Doe je het basisonderhoud van je vrachtwagen.Vul je correct de nodige documenten in.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een piepjong transportbedrijf, actief in het vervoeren van zeecontainers naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een piepjong transportbedrijf, actief in het vervoeren van zeecontainers naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen.Votre profilAls chauffeur CE:Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95.Kan je zelfstandig werken (opleiding wordt voorzien voor de personen die de havens nog niet kennen).Ben je flexibel ingesteld.Ben je klantvriendelijk.Spreek je goed Nederlands.Votre profilAls chauffeur CE:Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95.Kan je zelfstandig werken (opleiding wordt voorzien voor de personen die de havens nog niet kennen).Ben je flexibel ingesteld.Ben je klantvriendelijk.Spreek je goed Nederlands.Nous vous offronsVoor onze klant ben je de allereerste chauffeur van het bedrijf en kijken ernaar uit om samen met jou een lang en mooi traject uit te bouwen.Ze spreken met hun mensen en hechten veel belang aan het zich goed voelen in hun job!Correcte verloning.Maaltijdcheques.Vrachtwagen kan mee.Nous vous offronsVoor onze klant ben je de allereerste chauffeur van het bedrijf en kijken ernaar uit om samen met jou een lang en mooi traject uit te bouwen.Ze spreken met hun mensen en hechten veel belang aan het zich goed voelen in hun job!Correcte verloning.Maaltijdcheques.Vrachtwagen kan mee.
Monteur/ demonteur
Accent, Waregem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploials monteur/demonteur sta je in voor onderstaand takenpakket:monteren van voertuigen alle merkendemonteuren van voertuigen alle merken en beschadigde onderdleen rapporteren aan magazijnrepareren van voertuigenconnecteren en uitlezen van voertuigenupsellingadviseren en voorstellen aankoop werplaatgereedschap en uitrustingaanvullen werkorders volgens de voorschriftendeelnemen aan afdelingsvegaderingen en overlegsituatiesadministratieDescription de l'emploials monteur/demonteur sta je in voor onderstaand takenpakket:monteren van voertuigen alle merkendemonteuren van voertuigen alle merken en beschadigde onderdleen rapporteren aan magazijnrepareren van voertuigenconnecteren en uitlezen van voertuigenupsellingadviseren en voorstellen aankoop werplaatgereedschap en uitrustingaanvullen werkorders volgens de voorschriftendeelnemen aan afdelingsvegaderingen en overlegsituatiesadministratieInformations sur l'entrepriseDeze garage, gespecialiseerd in een uitstekend en toonaangevend merk, geniet een stevige reputatie. Zij hebben vestigingen over het ganse land en verdeeld over die vestigingen stellen zij 300 medewerkers te werk. Ter uitbreiding van hun garages, is men continu op zoek naar sterke, technische profielen.Informations sur l'entrepriseDeze garage, gespecialiseerd in een uitstekend en toonaangevend merk, geniet een stevige reputatie. Zij hebben vestigingen over het ganse land en verdeeld over die vestigingen stellen zij 300 medewerkers te werk. Ter uitbreiding van hun garages, is men continu op zoek naar sterke, technische profielen.Votre profilje hebt een A2 of bachelor automechanicaje hebt ervaring als technieker in een carrosserie omgevingje hebt computerkennisje beschikt over een rijbewijs Bje spreekt voldoende nederlandsVotre profilje hebt een A2 of bachelor automechanicaje hebt ervaring als technieker in een carrosserie omgevingje hebt computerkennisje beschikt over een rijbewijs Bje spreekt voldoende nederlandsNous vous offronsU een gevarieerde job.Nous vous offronsU een gevarieerde job.
Chauffeur CE zeecontainers ( vrachtwagen kan mee + maaltijdcheques)
Accent, Waregem, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls chauffeur ce voor onze klant gelegen te Waregem:Rijdt je dagelijks, van en naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen .Lever je de containers bij de klanten.Doe je het basisonderhoud van je vrachtwagen.Vul je correct de nodige documenten in.FunctieomschrijvingAls chauffeur ce voor onze klant gelegen te Waregem:Rijdt je dagelijks, van en naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen .Lever je de containers bij de klanten.Doe je het basisonderhoud van je vrachtwagen.Vul je correct de nodige documenten in.BedrijfsinformatieOnze klant is een piepjong transportbedrijf, actief in het vervoeren van zeecontainers naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen.BedrijfsinformatieOnze klant is een piepjong transportbedrijf, actief in het vervoeren van zeecontainers naar de havens van Zeebrugge en Antwerpen.Jouw profielAls chauffeur CE:Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95.Kan je zelfstandig werken (opleiding wordt voorzien voor de personen die de havens nog niet kennen).Ben je flexibel ingesteld.Ben je klantvriendelijk.Spreek je goed Nederlands.Jouw profielAls chauffeur CE:Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95.Kan je zelfstandig werken (opleiding wordt voorzien voor de personen die de havens nog niet kennen).Ben je flexibel ingesteld.Ben je klantvriendelijk.Spreek je goed Nederlands.Wij bieden jouVoor onze klant ben je de allereerste chauffeur van het bedrijf en kijken ernaar uit om samen met jou een lang en mooi traject uit te bouwen.Ze spreken met hun mensen en hechten veel belang aan het zich goed voelen in hun job!Correcte verloning.Maaltijdcheques.Vrachtwagen kan mee.Wij bieden jouVoor onze klant ben je de allereerste chauffeur van het bedrijf en kijken ernaar uit om samen met jou een lang en mooi traject uit te bouwen.Ze spreken met hun mensen en hechten veel belang aan het zich goed voelen in hun job!Correcte verloning.Maaltijdcheques.Vrachtwagen kan mee.
Technieker Bobineur - Vast Contract
Manpower BE, Waregem, BE
Client Description: Technieker elektrische motoren– Vast contractManpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.Voor een gespecialiseerd bedrijf naar technische ondersteuning in de regio van Waregem zijn wij op zoek naar een technieker voor elektrische motoren. Job Description:Als technieker zal je in staan voor het herstellen en reviseren van wissel- en gelijkstroom motoren. Deze ga je eerst testen, storingen opzoeken en uitlezen waarna je de nodige herstellingen gaat uitvoeren, gaande van verwijderen van oude wikkelingen, spoelen maken, isolatie aanbrengen, metingen doen, wikkelen van laagspanningsmotoren, etc.    Candidate Profile:De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 elektromechanica of elektrotechniek en heeft een eerste werkervaring met industriële motoren of aandrijftechnieken. Hierdoor kan je elektrische schema’s lezen, elektrische metingen doen, nauwkeurig en zelfstandig werken. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands en ga je geen uitdaging uit de weg.  What Client Offers:Na een uitgebreide opleiding in de werkplaats krijg je een boeiende en afwisselende functie. Conform je kennis en ervaring zal je een marktconforme verloning krijgen aangevuld met maaltijdcheques €8, hospitalisatie- en groepsverzekering, etc. Tot slot krijg je voldoende mogelijkheden naar zelfontplooiing op persoonlijk als vaktechnisch vlak en werk je 40u/week waardoor je 12ADV extra opbouwt.  Interesse? Solliciteer dan snel via onze website, discretie verzekerd. Meer info? Bezorg je CV aan wout.soete@manpower.be
Heftruckchauffeur
Tempo-Team, waregem, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een firma gespecialiseerd in hout zijn wij voor de site in Waregem op zoek naar een heftruckchauffeur die wil werken in 2 ploegen. Jobomschrijving Als heftruckchauffeur sta je zelfstandig in voor het voorzien van hout aan de schaafmachines met de heftruck. Je zorgt voor een efficiënte werking van de schaafmachines door het constant aanvoeren van hout. Na het schaven neem jij opnieuw de afgewerkte producten weg met de heftruck en plaats je deze in het magazijn. Je staat in voor het tellen van de stock. Je staat in voor orde, netheid en veiligheid.Je werkt in 2 ploegen: 5.00-13.00 en 13.00-21.00 Jouw aanbod - Zeer goede kennis Nederlands: gesproken en geschreven- Zelfstandig en matuur- Teamplayer die graag initiattief neemt- Verantwoordelijk en kwaliteitsbewust- In het bezit van een geldig heftruckattest Wat bieden wij? Naast een boeiende job in een gerenommeerd bedrijf krijg je ook: - een voltijdse functie- een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelenDe sfeer en gezelligheid krijg je er zo bij!Interesse in deze aantrekkelijke job? Twijfel dan niet en mail je recent CV naar waregem@tempo-team.be of bel 056 62 03 78
Machineoperator
Absolute Jobs, Waregem
jobomschrijving Ben jij de geboren operator die wij zoeken bij Absolute Jobs?Jouw takenpakket:Instellen van machines volgens de vooropgestelde normen Ombouwen van machines bij verandering van productWillen van bepaalde onderdelenBijsturen van productieprocessen om kwaliteit & efficiëntie te verhogenKwaliteitscontrole uitvoeren op afgewerkte productenBij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging! jouw profiel Wat zoeken wij in een gedreven operator?U hebt een technisch diploma & logisch inzichtJe hebt gevoel voor verantwoordelijkheidJe draag kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandelPloegenwerk schrikt je niet af & je bent collegiaal ingesteldJe kan vlot communiceren in het Nederlands of Frans ons aanbod Voor jouw gedrevenheid geven wij jou:Een uitdagende job binnen een sterk dynamisch bedrijf met familiaal karakterEen interne opleiding en permanente ondersteuningEen competitief verloningspakket: €13,50/uurVerloning ten allen tijde bespreekbaarExtra legale voordelen zoals maaltijdcheques: €5,30/dagDagwerk: Ma-Do: 07u30-16u15 & Vrij: 07u30-12u00Tewerkstelling in een 2 ploegenstelsel ook mogelijkSolliciteer snel: waregem@absolutejobs.be!
Recruiter Adecco Waregem
The Adecco Group, Waregem
We zouden het hier eigenlijk over ons moeten hebben – over wie Adecco is en wat wij doen – maar eigenlijk hebben we het hier liever over jou. ·      Wat wil jij? ·      Waarmee kunnen we jou helpen? ·      Zoek je een job als uitzendconsulent die op jouw lijf geschreven is? ·      Heb je vragen over het sollicitatieproces? ·      Weet je al waar jij binnen 5 jaar wil staan? ·      Of totaal nog niet? Het maakt eigenlijk niet zoveel uit. Zolang je maar op zoek bent naar een job als recruitment consultant bij een werkgever waarin je uitblinkt, waar we het beste in jou naar boven laten komen en waarin je je écht goed voelt. Gewoon, fantastisch werk dus.En als je toch wil weten wie we zijn, dan lijsten we hier graag een paar facts & figures voor je op: In België zijn we met zo'n 800 collega's (801 als jij erbij komt), verdeeld over een 130-tal kantoren. Adecco heeft vast een kantoor dicht bij jou in de buurt. Maar we maken ook deel uit van een groter geheel. Adecco is actief in de hele wereld. Dat betekent dat jouw ambities verder dan België mogen reiken.Wil je dus écht het verschil maken en deel uitmaken van de nummer één HR-dienstverlener ter wereld? Lees dan vooral hieronder verder, want we zijn op zoek naar een Recruiter voor ons kantoor te Waregem! THE FUNCTIONIt’s a match!·      Jij bent een echt mensenmens. Je voelt je dan ook het best in je vel als je omringd wordt door mensen. En laat dat nou net zijn waar jouw job als recruitment consultant om draait.·      Als een ware Sherlock Holmes ga je op zoek naar dé perfecte kandidaat voor jouw klant via jobsites, sociale media, jobbeurzen en scholen. ·      Dankzij jouw warme en sprankelende persoonlijkheid zorg je ervoor dat kandidaten zich van de eerste minuut welkom voelen. ·      Maar jouw missie stopt niet bij het aanwerven. Kandidaten en klanten zijn geen nummers voor jou. Je kent ze door en door en bouwt een echt partnership met hen op. ·      Je spreekt vlotjes de taal van screenings, testings & assesments, je begint te stralen als je de woorden coaching en briefings hoort en je weet perfect dat “commerciële flair” geen weekblad is. In gedachten swipe je al naar rechts als je de perfecte kandidaat voor je krijgt en zie je meteen hoe deze 100% matcht met jouw klant.REQUIRED PROFILE·      Heb je bovendien een Bachelor, Master of beschik je over relevante ervaring in HR of in een commerciële richting?•    Is je Nederlands zowel mondeling als schriftelijk perfect? Dan willen we jou graag in ons team van recruitment consultants!WE OFFERWe investeren in jouw Adecco happiness. Zo weet en voel je, als lid van onze Adecco-familie, dat je ons meest waardevolle bedrijfskapitaal bent. Een warme sfeer en teamspirit bepalen onze identiteit. We bieden je daarnaast een mooi loonpakket met een vast contract, een mooi bonussysteem en tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 euro per gepresteerde werkdag, laptop, onbeperkt belkrediet, 5GB mobiele data, (groeps-) en hospitalisatieverzekering,... Daarnaast kan je rekenen op 32 verlofdagen. Nog steeds niet overtuigd? Dan overtuigen we je misschien door in de verf te zetten dat we een van de aangenaamste werkplekken in België zijn. Heeft deze vacature je enthousiast en nieuwsgierig gemaakt? Solliciteer dan nu voor je droomjob!Aanwervingsprocedure: Na je sollicitatie zal je een eerste telefonisch interview hebben met één van onze interne recruiters. Na een positieve eerste ronde volgt een competentieinterview met de kantoorverantwoordelijke. Gelijke kansen: Adecco gelooft in de sterkte van diversiteit. Wie je dus ook bent, waar je vandaan komt, wat je geloof ook is, hoe je eruit ziet en wat je dromen ook zijn, je bent meer dan welkom bij ons! 
Leidinggevende Boekhouding en Administratie
Bouwjobs, Waregem, Vlaanderen
Job Description & How to Apply BelowAls Leidinggevende Boekhouding en Administratie behoren volgende taken tot je takenpakket: Het is jouw taak om de afdelingen administratie, HR en boekhouding te leiden. Je neemt de dagelijkse boekhouding van het bedrijf voor je rekening samen met je collega's. Je zorgt voor de financiële rapportering, de werfadministratie en de personeelsadministratie.Je werkt hiertoe nauw samen met je team en een extern accountant.Je wil graag doorgroeien binnen het bedrijf. Voor de opportuniteit van Leidinggevende Boekhouding en Administratie zijn wij op zoek naar gedreven kandidaten met een Medior ervaring en bij voorkeur in het bezit van een diploma op Bachelor of Masterniveau in een financiële richting. Je beschikt reeds over meer dan 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie.Ervaring in de bouw is een absoluut voordeel.Administratief en boekhoudkundig ben je sterk.Je geeft leiding op een ondersteunende wijze.Je hebt de nodige ambitie om door te groeien.Je bent vlot met een pc en sterk met het Office pakket.Je werkt graag in een team van toffe collega'sPersoonlijke competenties: Leidinggeven,People Management,Analytisch,Zorgdragend,Collegiaal.Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van: Lokeren,Antwerpen,MechelenFunctie : Vast Contract Onbepaalde Duur.Loonvoorwaarden: Loon in functie van ervaring en kennis,Extra Legale voordelen,Wagen met Tankkaart.Praktische info: Opleidingen voorzien,Doorgroeimogelijkheden aanwezig.Type bedrijf: Bedrijvengroep 50-250 medewerkers.Sector: Administratief / Diensten / Consultancy,Accountancy / Auditing / Controlling.Solliciteren via mail: noel.schabregs (0032-(0)) met vermelding van het vacaturenr 5310.Solliciteren via de website:Position RequirementsLess than 1 Year work experience
Young Graduate Business Analyst - Sales & Marketing
Unilin Panels, Waregem, Flanders
Jobomschrijving Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten . We hebben 7.500 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen . Samen realiseerden we in 2020 een omzet van 2,21 miljard . Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall. Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend. Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers. Bij UNILIN zijn we ongelooflijk enthousiast over nieuw talent. Elk jaar verwelkomen we heel wat Young Graduates die goesting hebben om erin te vliegen. Want tijdens de Young Graduate Journey ben je de entrepreneur van je eigen talent. Samen stippelen we jou traject uit binnen een bepaald domein. Data-gedreven werken en beslissingen nemen op vlak van data is niet langer enkel weggelegd voor tech-bedrijven. Vaak wordt data-driven gezien als een technologisch vraagstuk, en daar zit meteen de grootste fout. Daarom willen we bij IVC Group identificeren wat beslissingen nemen op basis van data voor ons kan betekenen en hoe we dit praktisch kunnen realiseren. JOURNEY We hebben een uitdagende opportuniteit voor een Young Graduate die gelooft in de toekomst van data en de vertaalslag kan maken naar de meerwaarde voor de business (Marketing, Sales & Product Management). Door gegevens & data over verschillende departementen heen te koppelen (supply chain / productie, marketing, product management, sales,), kunnen we met een 360 graden beeld van de klant beslissingen nemen op basis van cijfers in plaats van gevoel. Dit kan leiden tot een beter begrip over wie de klant is, wat hij afneemt, hoe waardevol de klant is, wat zijn potentieel is, welk gedrag de klant online en op social media vertoont, en dit koppelen aan sector-, markt- en ecologische trends. Je zal als het ware mee een data governance structuur opzetten vanuit een business insteek. Volgende verantwoordelijkheden staan jou te wachten: Definiëren wat data-driven betekent voor IVC Group, gelinkt aan de strategische doelstellingen van het bedrijfCapteren van de behoeften vanuit de business die met data kunnen ingevuld worden Vertaalslag maken wat dit betekent voor Marketing, Sales & Product Management In kaart brengen welke systemen we kunnen gebruiken om het datamodel op te bouwen (Excel tot professionele databases) in samenwerking met IT. In kaart brengen van beschikbare data over verschillende departementen heen in samenwerking met IT. Dashboard noden voor Marketing, Sales & Product Management in kaart brengen Voorstellen definiëren van mogelijkheden om data te optimaliseren Op basis van alle voorgaande stappen een Business Case opstellen voor de directie die aantoont dat een 360° zicht op data bijdraagt aan de omzet van de organisatie. Je zal je Journey starten met onboardingsprogramma om de organisatie en haar mensen te leren kennen. We zetten een trainingskalender voor je op, organiseren introducties in een brede waaier van teams en departementen en leren je de producten en processen kennen. Na een paar weken krijg je kleinere opdrachten, die evolueren naar een projectrol met duidelijke verantwoordelijkheden en doelstellingen. De opleiding zal voornamelijk on the job zijn, maar kan ook een meer specifiek programma zoals PowerBI omvatten. Je manager organiseert regelmatig één-op-één gesprekken, maar komt ook regelmatig bij je langs, vooral in de eerste weken. Nog niet volledig overtuigd? Vanuit dit project kom je in aanraking met heel wat verschillende departementen (sales, supply chain, marketing, IT) en kan je van hieruit ontdekken welk departement jou het beste ligt. Met dit project druk je onmiddellijk jouw stempel in onze organisatie. Je zal mee de way of working van de toekomst bepalen. WAAROM KIEZEN VOOR DE YG JOURNEY BIJ UNILIN? Je leert onze manier van werken en bedrijfscultuur kennen die gestuurd worden door onze UNILIN waarden: Passie, Ondernemerschap, Respect en Uitmuntendheid. Je krijgt de kans om ideeën te implementeren. Jouw stem wordt gehoord. Je bouwt een groot netwerk uit en leert de structuur van onze organisatie kennen We stimuleren jouw persoonlijke groei. Leadership & interpersonal skills zijn key om je carrière verder te ontplooien bij UNILIN. Bekijk zeker onze Instagram pagina @unilin_younggraduates om onze YG van 2020 aan het werk te zien! HET VERVOLG VAN JOUW CARRIERE Dat bepaal jij samen met ons! Jouw Journey vormt de ideale springplank om binnen UNILIN verder te groeien. Dit kan zowel binnen het gekozen domein als breder in de organisatie. Wil je meer weten over onze Young Graduate Journey? Neem een kijkje op onze site: of volg onze young graduates op onze instagram pagina: unilin_younggraduates . ITS A MATCH? Je behaalt in de zomer van 2022 een masterdiploma (bedrijfskunde, economie, Management & IT, Marketing, data...). Je hebt een brede interesse in IT, data, Marketing & Sales processen. Je bent een projectleider: Je werkt georganiseerd en je hebt een procesgerichte aanpak.. Je hebt een analytische mindset en sterke excel vaardigheden. Ervaring met data visualisatie tools is geen vereiste, maar een plus. Je hebt goede communicatieve vaardigheden met het vermogen om effectieve interne en externe netwerken op te bouwen en te onderhouden. Je bent proactief, ondernemend en resultaatgericht. Je bent een vloeiend communicator in het Nederlands en Engels. Ben je ambitieus, resultaatgericht en ga je altijd tot het uiterste? Ben je één en al passie en entrepreneurship? Wil je je talent verder ontplooien? Kortom, ben je klaar om jouw Journey te starten? Solliciteer dan nu voor onze Young Graduate Journey! We kijken ernaar uit om je te leren kennen! Aanbod Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht. Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur. Unilin Group wordt gedragen door een team van collegas die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen. In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.
Verkoper
Tempo-Team, sint-eloois-vijve, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel De winkelketen is een grote waarde in de verkoop van planten en bloemen. Ze hebben winkels in heel Vlaanderen.Ben je op zoek naar een beetje groen voor binnen of buiten? Dan ben je bij hen aan het juiste adres! Jobomschrijving Wanneer je als verkoper aan de slag gaat in hun winkels, sta je uiteraard de hele dag tussen het groen. Je zal elke klant die in de winkel binnenkomt en dat wenst, begeleiden met advies bij de juiste keuze.Bovendien zet je ook enthousiast alle promo's in de kijker.Geen klanten om te begroeten? Dan ga je verder met het onderhouden van de bloemen in de winkel zodat deze er piekfijn uitzien.Je hebt een variabel uurrooster binnen de openingsuren:- Maandag van 9u30 tot 12u30- Dinsdag tot zaterdag van 9u30 tot 18u30- Zondag van 9u30 tot 12u30Wil je graag de ganse dag genieten tussen het groen en lijkt deze job jou dan ook op het lijf geschreven?!Laat het ons snel weten op 056-620378 of mail ons je recent CV naar waregem@tempo-team.beJe zal je tussen verschillende winkels in de buurt moeten verplaatsen, dus beschikken over een wagen is een must.Je verplaatst je tussen 2 a 3 winkels: Meulebeke, Izegem, Kortrijk, Harelbeke en Waregem. Jouw aanbod Ben jij de verkoper die wij zoeken? Dan bezit je volgende kwaliteiten:- Je bent klantvriendelijk ingesteld en werkt met een lach op jouw gezicht- Je hebt geen schrik om fysiek werk te leveren en hebt een goede fysieke conditie- Je kan mails beantwoorden en hebt pc kennis voor de kassa- Je neemt graag initiatief en ziet werk- Je hebt enige ervaring in de verkoop en hebt een interesse in planten- Je kan je flexibel opstellen naar locatie en werkuren, weekendwerk zie je helemaal zitten! Wat bieden wij? Je komt terecht in een toffe groene omgeving en krijgt verantwoordelijkheid.Op termijn kan je alleen in de winkel staan.Je krijgt een interne opleiding, maar men stelt zich ook open voor input van jou!Je krijgt een markconform loon, ecocheques en een mooie personeelskorting.
Groenarbeider
, Waregem
Jouw taken Voor deze job wordt er van jouw verwacht dat je stekken van bomen onderhoudt.Dit door middel van sproeien en desinfecteren van de planten. Onkruid wegnemen is uiteraard ook een onderdeel om deze plantjes gezond te houden zodat ze later kunnen uitgroeien tot 'ferme' bomen. Af en toe zal er gevraagd worden om ook groeiproducten aan deze stekken toe te dienen. Op deze manier ben jij als tuinarbeider mee verantwoordelijk om hele bossen te laten groeien. Een kleine opsomming van jouw taken: Planten verplanten en onderhouden. Insnijden, stekken en klaarmaken van bestellingen voor verzending Beschermingsmateriaal zoals antihagelnetten, afsluitingen en antivriesinstallaties Het onderhouden van de serres en de loodsJe profiel Je werkt graag buiten, rekening houdende met wisselende weersomstandigheden. Je vindt het fijn om ook eens wat vroeger te beginnen bij uiterst mooi weer (dit is niet meer dan een uurtje vroeger starten). Wat de boomkwekerij belangrijk vindt is dat ze op jou kunnen rekenen! Soms kan er al eens een uur meer gewerkt worden, maar dit vertaalt zich dan ook in extra loon. Kortom: motivatie en enthousiasme is belangrijker dan ervaring. Er wordt ook verwacht dat je de Nederlandse taal minimaal beheerst om de etiketten van de producten te kunnen lezen die gebruikt worden. Opleiding en ervaring is niet van tel voor deze functie. Wanneer je motivatie aanwezig is kom je in aanmerking!  Een opleiding door kenners wordt ter plaatse voorzien.Wat bieden wij jou? Een opleiding door kenners ter plaatse.Werkuren van 8 uur tot 17 uur met een uur middagpauze van 12uur tot 13uur. Je komt terecht in een modern, warm en groen familiebedrijf met een hart voor bomen. Na verloop van tijd en evaluatie zijn er doorgroeimogelijkhedenCorrecte uitbetalingVast contract na proefperiode! Klinkt dit alles als muziek in jouw oren en ben je nog op zoek naar een voltijdse job? Laat dan snel van je horen!Het Agilitas Waregem-Team ontmoet je graag!! Onze vacatures staan open voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap. Voor verdere vragen of inlichtingen kan je ons dagelijks telefonisch bereiken: 056/60 99 10 
Young Graduate Design Developer
UNILIN, Waregem, Flanders
IT’S A MATCH? Je studeert af in de zomer van 2022 (product ontwikkeling, product design/ontwerp, interieurdesign, grafisch design…) en hebt een sterke affiniteit met interieur design. Je hebt een sterke interesse in interieurdesign. Pinterest & instagram zijn je favoriete social media kanalen. Je hebt een detaillistisch oog voor kleur. Je kan gemakkelijk schakelen tussen het detaillistische van de lagenopbouw van de décoren en the bigger picture van hoe zich dit zal verhouden in een (commercieel) interieur. Je hebt een basiskennis in creatieve programma’s zoals Photoshop en hebt de drive om een nieuw grafisch programma (AVA) onder de knie te krijgen. Je bent een teamplayer die nauw zal samenwerken met verschillende stakeholders (design manager, design developers, product managers…)
Digital Marketing Specialist
Matexi, Waregem
Waregem * Fulltime * Bachelor/Master In marketing, communicatie of gelijkwaardige ervaringDit doe jeAls onze digitale (marketing) specialist zet je digitale marketing campagnes op poten (Facebook ads, SEA, SEO, email marketing, Google display, content management, dashboards…) in nauw teamwork met regionale marketing specialisten.Je digital expertise laat je toe online campagnes naar "the next level" te brengen. Je vertrekt hierbij steeds vanuit het oogpunt van de klant.Je analyseert en monitort de resultaten van de campagnes en acties via onder meer Analytics, Hubspot en Power BI.Je implementeert de marketing strategie door efficiënte flows uit te tekenen en door maximaal te focussen op marketing automation.Je bent trotse ambassadeur van de digital first and customer oriented marketing strategie en volgt marketing trends als een tweede natuur.Je trekt mee marketing gerelateerde interne projecten en vormt een brug tussen marketing en projectverantwoordelijken. Je vindt makkelijk de balans tussen kwaliteit, budget en deadlines. Dat je al je projecten op hoog niveau aflevert spreekt voor zich. Naast dat je een uitstekende projectmanager bent heb je ook inhoudelijke digitale kennis.Dit ben jeJe hebt een Master/Bachelordiploma in communicatie, marketing of digitale media en hebt bovendien een eerste werkervaring in digitale marketing achter de rug.Je analytische en kritische geest helpt de resultaten te visualiseren en marketinginitiatieven te challengen en verbeteren.Je bent gedreven, leergierig en een echte teamplayer met tonnen analytisch vermogen.Je weet van aanpakken en werkt zelfstandig van probleem naar oplossingJe hebt ervaring met het bedenken, inrichten en promoten van geautomatiseerde marketing (e-mails)flows. Ervaring hierin binnen Hubspot is een troef.;Je hebt ervaring met en begrip van lijsten, segmentatie, personalisatie, data en inbound marketing; leadgeneratie en lead nurturing;Je kan de creatieveling in je loslaten door onze vastgoedprojecten digitaal te boosten.Je hebt kennis van geschreven en gesproken Engels en Frans (tweetaligheid Frans is een ferme plus!).Dit krijg jeEen aantrekkelijk basisloon en een waardevol pakket extralegale voordelen.Een enthousiast team rondom jou met elk hun eigen expertise. Je kunt je ervaring perfect toepassen en je verder ontwikkelen tot een nog betere specialist. Iedereen in het team heeft zijn eigen specialisatie en daarom horen we graag wat de jouwe is!Een opleidings- en ontwikkelingstraject op jouw maat via de Matexi Academy.Nooit een saaie werkdag, en genoeg vrije dagen om je batterijen op te laden.Een job in een gezond bedrijf: Matexi is marktleider en heeft een sterke visie. Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via 
Data Processing Analyst
TVH, Waregem, Flanders
Function As Data Processing Analyst you are responsible for the management, adjustment, control and updating of the data and pricing in the TVH database so that the organization always has the correct commercial and technical product, brand and price information for making buying and selling decisions. Key responsibilities: Analyzing and processing digital price lists and price/discount changes according to known procedures and methods and according to own interpretation so that these new data can be uploaded; Cleaning up the database so that it becomes uncluttered in the purchase screen and removing incorrect numbers and number representations; Ensuring the realization and follow-up of personally agreed upon projects and responsibilities in order to contribute to the achievement of the overall departmental objectives; Analyzing data coming from acquisitions and editing, completing, transforming that data so that it can be uploaded into the Global Item Master and used by other departments such as in order to ensure that we get maximum synergies from the reference data obtained through the acquisition.  Detecting and formulating improvement possibilities for the processing of data in the database and the system itself,in order to contribute to the optimization of the maintenance and expansion of the database. Profile Bachelor degree or equivalent by experience;  Thorough knowledge of Excel and Access;  Fluent in Dutch, good knowledge of English;  Strong analytical skills and problem solving abilities; Accurate work (both in detail and for large amounts of data); A teamplayer with excellent communication skills.  This is working at TVH: A competitive salary with benefits such as meal vouchers and insurance Flexible working hours, home working and a healthy work-life balance 20 paid vacation days and 12 WTR days An easily accessible work location (but remote work is also possible) A people-centric culture where your fitness and mental well-being matter Lunch breaks and sports facilities in TVH Park, the company's green zone Access to LinkedIn Learning and many in-house (and external) training courses Fun afterworks and other optional events (e.g. TVH Kaffee)
Operator
Tempo-Team, desselgem, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een internationale speler op de isolatiemarkt zoeken wij een operator.Je wordt tewerkgesteld op de site in Desselgem en werkt in 3 ploegen. Jobomschrijving Als operator heb je verschillende taken: Je bedient de machine door middel van parameters in te stellen. Je start de machine op en voert kleine interventies uit bij storingen.Je voert een kwaliteitscontrole uit op het product.Dit is een zeer veelzijdige job in een industriële productieomgeving. Je werkt in een 3 ploegen systeem. Jouw aanbod - Je hebt reeds een ruime ervaring aan een industriële productielijn- Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands en een basiskennis Frans- Je bent flexibel Wat bieden wij? Je komt terecht in een uitdagend en dynamisch bedrijf met ambitieuze toekomstperspectieven.Er zijn intern heel wat doorgroeimogelijkheden.Marktconform loon met ploegenpremies ( 6% in de voormiddag & namiddag + 25% in nachtploeg)12 compensatiedagen per jaarMaaltijdcheques van €8 per dagSociaal abonnementVast contract na een positieve inwerkperiodeInteresse? Mail dan snel je recent CV naar waregem@tempo-team.be of bel 056 62 03 78
Credit controller West:Vlaanderen
, waregem, BE
Wegens een grote groei zijn wij voor onze internationale klant te Waregem op zoek naar een gedreven Credit Controller. Je komt terecht in een team van 15 credit controllers. Je rapporteert in deze functie aan de credit manager.Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit::Je maakt nieuwe klanten en beoordeelt deze op hun kredietwaardigheid.:Je staat in voor de opvolging van het credit collection proces.:Je volgt de kredietlimieten op en bereidt dossiers voor, voor het bepalen van interne limieten in samenwerking met de credit manager.:Je volgt de geblokkeerde orders en leveringen op en neemt de nodige acties.:Tenslotte boek je betalingen voor zover deze niet automatisch afgepunt werden.:Je hebt dagelijks veelvuldige contacten zowel extern met klanten en kredietverzekeraars als intern met de collega's op de commerciële binnendienst, dienst:na:verkoop en salesmanagers.Requirements:Ben je gepassioneerd, gedreven en hou je van innovatie? Dan pas je wellicht binnen de bedrijfscultuur. :Ambitieuze schoolverlaters met Bachelor of Master diploma zijn zeker ook welkom:Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands en Engels (kennis van het Duits en Frans is een pluspunt).:Je hebt een goede kennis van Excel.:Ervaring met SAP is een vereiste.:Je bent een communicatieve multitasker die houdt van nauwkeurig en punctueel werken en je werkt vlot samen in team.Benefits:Je ontvangt een mooi salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.:Een bedrijfswagen is bespreekbaar afhankelijk van je ervaring.:Flexibele werkuren (starten tussen 7u30 en 9uur).:Thuiswerkpolicy van 1 dag per week vrij te kiezen.:Je komt terecht in een ambitieuze groep actief in de productiesector.:Doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsaanbod.Ben jij de persoon die we zoeken voor deze uitdaging? Solliciteer dan vandaag Van zodra we jouw CV ontvangen, nemen wij contact met jou op voor een eerste telefonische kennismaking.Zit je zelf met vragen over deze vacature? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Onze Recruitment Consultant Stephanie Sels helpt jou graag verder via +32 3 201 01 94.