We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

METSER (M/V)
Absolute Jobs, INGELMUNSTER
jobomschrijving In INGELMUNSTER gaat onze klant op zoek naar een METSER om hun team te versterken.Als metser zal je de volgende taken toegewezen krijgen:Metselen van binnenmurenMetselen van facadeKleine bekistingen Voorbereiden van de werfPlan lezen jouw profiel Wil jij het team in INGELMUNSTER versterken als METSER dan herken je jezelf in volgende eigenschappen:Je hebt een eerste werkervaring als metser of volgde hiervoor een opleidingJe bent leergierig en gemotiveerdBij voorkeur heb je een rijbewijs B of je geraakt zelfstandig tot aan het depot ons aanbod Indien jij kiest voor een job als METSER in de regio van INGELMUNSTER kun je rekenen op volgende voordelen:Minimumloon van €17,6820EcochequesVast contract na inloopperiode12 ADV dagen10 inhaalrustdagenHospitalisatieverzekering 
Boekhoudkundig medewerker
Absolute Jobs, Ingelmunster
jobomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Financieel Medewerker waarin je deel uitmaakt van een dynamisch team dat instaat voor de volledige financiële opvolging van diverse groepsbedrijven? Dan ben jij de persoon die we zoeken!Je takenpakket zal bestaan uit: Je verwerkt aankoop- en verkoopfacturen (algemene rekening en analytisch) en maakt betalingslijsten op.Je volgt de maandelijkse creditkaart-afrekeningen en kasbewegingen op.Je staat in voor de opmaak van de BTW-aangiftes.Daarnaast volg je openstaande klanten en leveranciers op. (AR/AP)Je werkt de afschrijvingstabellen bij.Je werkt mee aan diverse boekhoudkundige taken.Wil je meer weten, of solliciteren? Mail dan je cv naar [email protected]  jouw profiel Voor het hoofdkantoor te Ingelmunster, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig medewerker voor het Finance team. Je hebt relevante studies gevolgd of je hebt de nodige ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie.Je kan vlot communiceren in het Nederlands en hebt een sterke basiskennis van het Frans.Voldoende kennis van BTW-wetgeving en bereidheid tot bijscholing indien nodig.Oog voor detail, nauwgezetheid en punctualiteit zijn belangrijk.Sterk administratief en organisatorisch talent vereist.Teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. ons aanbod Voor het hoofdkantoor te Ingelmunster, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker voor het Finance team. Je krijgt de nodige begeleiding on the job.Wij bieden jou de kans om te werken in een stabiel en dynamisch familiebedrijf met talrijke referenties in binnen- en buitenland.Je komt terecht in een hecht team van 7 enthousiaste medewerkers.Verantwoordelijkheden en de kans om je te ontplooien in deze functie.Aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring.Ja, dat is ‘m, de job waarin jij nog jaren kan meegroeien. Solliciteren is de boodschap. Reageer nu op deze vacature of mail je recentste cv naar [email protected]. Wij brengen je snel op de hoogte!Uiteraard wordt jouw sollicitatie discreet behandeld.
GRONDWERKER (M/V)
Absolute Jobs, Ingelmunster
jobomschrijving Voor onze klant in INGELMUNSTER gaan wij op zoek naar een GRONDWERKER om hun team te versterken. Jou takenpakket:Klinkers leggen, borduren zettenSleuven delven Werken met graafkraan Buizen leggen Wegeniswerken  jouw profiel Aan de slag gaan als GRONDWERKER in de regio van INGELMUNSTER is de job voor jou als je jezelf hieronder herkent:Je bent gemotiveerd en hebt de wil om bij te lerenJe hebt een opleiding bouw en/of een eerste ervaring als grondwerkerBij voorkeur heb je een rijbewijs BLeren werken met een graafkraan is iets waar je echt naar uitkijkt ons aanbod Wat kan onze klant in INGELMUNSTER jou allemaal bieden als GRONDWERKER?Een minimumloon van €17,6820Een vast contract na inloopperiodeInterne opleidingen12 ADV dagen 10 inhaalrustdagenEcocheques
Winkelbediende Afdeling Groenten & Fruit
Albert Heijn, Ingelmunster
Minimaal 20 en maximaal 20 uur per weekJe beheerst de Nederlandse taal goedHeb jij een passie voor verse groenten en heerlijk fruit? Laat jij klanten watertanden met een prachtige uitstalling van de producten en een overtuigende toelichting? Kan je een onuitputtelijk enthousiasme overbrengen op jouw collega’s? En zou je graag willen werken bij Albert Heijn België? Dan is de functie Winkelbediende Afdeling Groenten & Fruit bij Albert Heijn Ingelmunster (Kortrijkstraat 114) echt iets voor jou!Ons aanbod: Een uitdagende job als winkelbediende met heerlijke productenAls Winkelbediende Afdeling Groenten & Fruit bij Albert Heijn België ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en onderhouden van onze verse fruit- en groentetogen. Jouw dag start met het aanvullen van het assortiment en een kwaliteitscontrole. Daarnaast sta je de klant steeds met raad en daad bij tijdens hun zoektocht naar de lekkerste groentjes en het sappigste fruit. Gedurende de dag zorg je dat het aanbod van jouw afdeling steeds volledig aangevuld blijft. Met een oog voor detail merk jij tekorten of onverzorgdheden in het groenten en fruit gamma direct op, en zorg je dat de afdeling er steeds tip top in orde uitziet! In ruil voor je inzet krijg je een aantrekkelijk loon, goede arbeidsvoorwaarden en alle kansen om te groeien. En omdat we bij Albert Heijn ook weten dat het leven niet enkel om werken draait, zorgen we er samen voor dat je job, gezin, studie, vrije tijd... perfect in evenwicht zijn.Jouw profielJe bent in het bezit van een diploma Algemeen Secundair Onderwijs.Je spreekt Nederlands.Je hebt oog voor detail en zin voor verantwoordelijkheid.Je werkt hygiënisch en zorgvuldig.Je bent flexibel.Je bent een harde werker en staat te popelen om de handen uit de mouwen te steken.Je het er plezier in om klanten op de eerste plaats te zetten.Je bent gedreven en wil het elke dag beter doen.
Schrijnwerker atelier - € 17-20/uur + maaltijdcheques € 7/dag
Absolute Jobs, INGELMUNSTER
jobomschrijving Voor een bedrijf regio INGELMUNSTER zijn wij op zoek naar een SCHRIJNWERKER ATELIER.Als schrijnwerker atelier regio INGELMUNSTER doe je vnl. de montage van maatmeubilair.Naast de taken in het atelier, ga je sporadisch (1 dag om de 2 weken) mee naar de werven om de meubelen te helpen placeren.Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als SCHRIJNWERKER ATELIER regio INGELMUNSTER bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.Je bent positief ingesteld en gaat met een lach naar het werk.Zowel schoolverlaters als mensen met ervaring komen in aanmerking!Je werkt graag nauwkeurig en met oog voor detail.Je bent in het bezit van een rijbewijs B. ons aanbod Als je aan de slag gaat als SCHRIJNWERKER ATELIER bij onze klant in regio INGELMUNSTER kan je volgende voordelen verwachten:uurrooster: 7u30-12u00 // 12u45-16u15 (40u/week)loon: € 17 - € 20/uur (afhankelijk van jouw ervaring) + maaltijdcheques € 7/dag;een financieel stabiel bedrijf met werkzekerheid;een goede opleiding bij opstart;een kleine structuur met korte communicatielijnen.
Binnenschrijnwerker - € 17-20/uur + maaltijdcheques € 7/dag
Absolute Jobs, INGELMUNSTER
jobomschrijving Voor een bedrijf regio INGELMUNSTER zijn wij op zoek naar een BINNENSCHRIJNWERKER.Als binnenschrijnwerker regio INGELMUNSTER plaats je maatmeubilair en binnenschrijnwerk op de werven.De werven waar je terecht komt zijn vnl. rusthuizen en ziekenhuizen.Daarnaast help je sporadisch eens mee in het atelier om stukken te assembleren en te monteren tot één geheel.Interesse? Contacteer ons op 051/79.23.19 of [email protected]. jouw profiel Als BINNENSCHRIJNWERKER regio INGELMUNSTER bezit je volgende eigenschappen:Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.Je bent positief ingesteld en gaat met een lach naar het werk.Zowel schoolverlaters als mensen met ervaring komen in aanmerking!Je werkt graag nauwkeurig en met oog voor detail.Je bent in het bezit van een rijbewijs B. ons aanbod Als je aan de slag gaat als BINNENSCHRIJNWERKER bij onze klant in regio INGELMUNSTER kan je volgende voordelen verwachten:uurrooster: afhankelijk van de werven (40u/week; overuren indien nodig);loon: € 17 - € 20/uur (afhankelijk van jouw ervaring) + maaltijdcheques € 7/dag;een financieel stabiel bedrijf met werkzekerheid;een goede opleiding bij opstart;een kleine structuur met korte communicatielijnen.