We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

4 281 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in tijdens laatste 12 maanden

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

10 populaire branches volgens de vacatures in

Valuta: EUR
Meest gevraagde specialisten in de branche Productie in . Volgens de statistiek van onze website, het aantal vakatures binnen die brache bedraagt 20.9% van alle aanbiedingen in .

Top van de branches volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Meest betaalbare branche in is Kunst, Architectuur en Design. Het gemiddelde loon in die branche bedraagt 5475 eur.

Aanbevolen vacatures

Verkoper
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Heb je zin om elke dag in de bloemetjes te staan?Heb je kennis van bloemen en planten? Zit verkopen en klantvriendelijkheid in uw bloed? Dan is dit de job die je zoekt ! Met je loon van €11-€14 euro (i.f.v. ervaring), zet je regelmatig de bloemetjes buiten!Een deel van je takenpakket:Beheren van de winkel.Het onderhouden van de bloemen, planten en de winkel.Klanten helpen en een woordje uitleg wanneer de klant hiernaar vraagt.Begeleiden van de klanten in hun zoektocht naar de juiste plantenNeem contact op met ons! Wij helpen je dadelijk met plezier verder! tielt@absolutejobs.be jouw profiel Je herkent je helemaal in onderstaande omschrijving : Kennis van bloemen en planten.Initiatief nemen en werk zien.In het bezit zijn van een wagen en rijbewijs B.Fysiek werk schrikt je niet af.Inzetbaar in het weekend.Ervaring in de verkoop is mooi meegenomen ons aanbod Wat kan je verwachten?Keuze tussen fulltime of parttime tewerkstelling, opgepast : in de weekends word je ook verwacht (roulementsysteem)Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar je kansen krijgtJe maakt deel uit van enthousiaste en gedreven collega'sJe bent inzetbaar in meerdere filialenEen loon naar ervaring: tussen 11 euro - 14 euro bruto per uur.Neem contact op met  tielt@absolutejobs.be !
HVAC installateur
Absolute Jobs, IZEGEM
jobomschrijving Ben jij een loodgieter en op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Absolute Jobs heeft een job als loodgieter! Jouw takenpakket :- een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)  - sanitaire en verwarmingselementen plaatsen mits ondersteuning (indien nodig)- afvoerleidingen installeren op afschot en de waterdichtheid ervan controleren - defecte onderdelen vervangen of herstellen- sleuven graven- werken aan: kranen, wastafels en gootstenen , verwarming , airco, toiletten, (zonne)boilers, pompen en filters van zwembaden, jouw profiel Concreet zijn we op zoek naar iemand met :- een ruime technische bagage- een stabiel werkverleden-een zeer goede kennis van de Nederlandse taal- een rijbewijs B- een communicatieve & flexibele ingesteldheid- het vermogen om zelfstandig te werken ons aanbod Wij bieden u 40u/week effectief met toekenning van 12 inhaalrustdagen per jaar een vast contract na positieve interimperiodeuurloon volgens ervaringbedrijfswagen met tankkaart (mogelijkheid tot privé gebruik)Werk in eigen regio naargelang je eigen competentiesBonussysteemWerkgsmVeiligheidsopleidingen (VCA, hoogwerker, heftruck,…)Familiale werksfeer waar open communicatie centraal staatInteresse? Aarzel niet en stuur meteen uw cv naar tielt@absolutejobs.be !Bij Absolute Jobs gaan we the extra mile voor jouw nieuwe uitdaging. Voor jou zoeken we een bedrijf dat gelooft in jou en je wil investeren. We helpen je op ieder moment in je carrière met advies op maat, van starter tot ervaren profiel. Voor bedrijven zoeken we talent dat hen echt versterkt. Bij Absolute Jobs bieden we tijdelijke jobs, flexijobs, studentenjobs, jobs voor korte of lange termijn, met optie vast of onmiddellijk in vaste dienst. Kortom, de specialisten van Absolute Jobs gaan elke dag opnieuw voor jouw droomjob.
PLAATSERS MET/OF ZONDER ERVARING WELKOM
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Plaatsers met of zonder ervaring gezocht!• Montage op een professionele en verzorgde manier van rolluiken, zonwering, terrasoverkappingen. • Klanten gelukkig maken!#absolutetopjobs jouw profiel Gezien de techniciteit van deze producten zoeken we iemand met volgende achtergrond:• Studie elektromechanica / elektronica / elektriciteit achter de rug en / of ervaring hierin. • Een eerste ervaring met plaatsing van rolluiken, zonwering en terrasoverkappingen is een pluspunt, geen vereiste• Gezonde nieuwsgierigheid gezien alle innovatie • Goede kennis Nederlands • VCA attest is een plus. • Heftruckattest is een plus. • Attest stellingbouw is een plus. • Gezonde dosis drive, enthousiasme! ons aanbod Wat kunnen wij jou bieden:• Aantrekkelijk salaris • Camionette ter beschikking voor werkverplaatsingen • Mogelijkheid om verschillende attesten te behalen • Opleidingen  • Doorgroeimogelijkheden
CHAUFFEUR B - ONMIDDELLIJKE OPSTART
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving U staat in voor het sorteren en bedelen van folders in de regio Roeselare, Izegem of Kortrijk, Waregem, Tielt. U krijgt hiervoor een camionette ter beschikking, in het centrum verplaats je u eventjes met de fiets (die ook in de camionette zit).  jouw profiel Je woont bij voorkeur in een straal van 25 km rond Izegem of bent bereid om je daar te vestigen.U houdt van buitenwerkSchoolverlaters komen zeker ook in aanmerking.Ook wanneer je recht hebt op bepaalde tewerkstellingsmaatregelen kom je in aanmerking.Je hebt een rijbewijs B nodig. Zonder rijbewijs kom je niet in aanmerking voor de job.Een goede kennis van het Nederlands is vereist (zowel spreken, lezen, verstaan, schrijven). ons aanbod Er wordt vervoer voorzien van de werkgever voor het rondbrengen van de folders (de bestelwagen kan niet mee genomen worden naar huis).Je ontvangt een loon volgens barema.Je werkt iedere werkdag van 8 uur-12 uur en van 13 uur-17 uur.Interne opleiding wordt voorzien. Overuren aan 150% 
JOBSTUDENT MET RIJBEWIJS VOOR ZATERDAGWERK
Absolute Jobs, Izegem
jobomschrijving Wij hebben DE vakantiejob voor jou! U staat in voor het sorteren en bedelen van folders in de regio Roeseare, Izegem of Kortrijk, Waregem, Tielt. U krijgt hiervoor een camionette ter beschikking, in het centrum verplaats je u eventjes met de fiets (die ook in de camionette zit).  jouw profiel U kan werken op zaterdagIndien u eens een zaterdag niet kan werken, is dit uiteraard geen probleem ons aanbod Wij bieden u een zeer toffe vakantiejob aan! 
Kassierster
Tempo-Team, izegem, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Onze klant, gelegen in Izegem, is een allround winkel. Jobomschrijving Je zorgt samen met je collega's voor de bezetting van de kassa's.Je bent het laatste contact met de klant. Je bedient de klanten daarom op een vriendelijke en enthousiaste manier. Een "goeiedag", 'prettige dag'... komen spontaan bij je op. Jouw aanbod - Je bent stressbestendig en behulpzaam- Je bent erg punctueel en vriendelijk en houdt ervan om elke klant tevreden te laten vertrekken- Je bent bereid om in het weekend te werken (38 uren/week met zaterdag en zondagvoormiddag) Wat bieden wij? Je komt terecht in een familiaal bedrijf met een leuke sfeer.
Magazijnier
Accent, Izegem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls Magazijnier:Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het operationeel beheer van het magazijn van de grondstoffenalsook de afgewerkte producten.Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.Je staat in voor de controle van de ontvangen goederen alsook voor de identificatie van deze goederen.Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende afvalstromen.Je kan actief plannen, coördineren en opvolgen. Je overlegt met de interne dienst verkoop om allezendingen tijdig en in perfecte staat te versturen.Je verzorgt het interne transport van grondstoffen naar productie en van de afgewerkte producten naarde verzendzone.Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de kwaliteit- en werkvoorschriften die van toepassing zijnbij de uitvoering van de dagelijkse taken alsook voor de “orde en netheid” van het magazijn.Description de l'emploiAls Magazijnier:Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het operationeel beheer van het magazijn van de grondstoffenalsook de afgewerkte producten.Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.Je staat in voor de controle van de ontvangen goederen alsook voor de identificatie van deze goederen.Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende afvalstromen.Je kan actief plannen, coördineren en opvolgen. Je overlegt met de interne dienst verkoop om allezendingen tijdig en in perfecte staat te versturen.Je verzorgt het interne transport van grondstoffen naar productie en van de afgewerkte producten naarde verzendzone.Je bent verantwoordelijk voor de naleving van de kwaliteit- en werkvoorschriften die van toepassing zijnbij de uitvoering van de dagelijkse taken alsook voor de “orde en netheid” van het magazijn.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een dynamisch, jong familiebedrijf, gevestigd in Izegem (West-Vlaanderen). Zezijn producent van milieuvriendelijke olie voor de afwerking van hout voor zowel interieur- , exterieur- alsindustriële toepassingen. Op vandaag worden hun producten verkocht in 82 landen, verspreid over allecontinenten. Door de continue groei zijn ze dringend op zoek naar versterking.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een dynamisch, jong familiebedrijf, gevestigd in Izegem (West-Vlaanderen). Zezijn producent van milieuvriendelijke olie voor de afwerking van hout voor zowel interieur- , exterieur- alsindustriële toepassingen. Op vandaag worden hun producten verkocht in 82 landen, verspreid over allecontinenten. Door de continue groei zijn ze dringend op zoek naar versterking.Votre profilAls magazijnier heb je volgend profiel:Je hebt een basiskennis stockbeheer.Ervaring in een dergelijke functie is een groot pluspunt.Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck of REACH-truck alsook een BT (bij voorkeur ook metattest).Je beschikt over de nodige IT kennis voor het uitvoeren van logistieke administratieve taken.Je kan zowel zelfstandig als in een klein team werken.Je bent een flexibel en stressbestendig persoon die probleemoplossend kan werken.Je neemt initiatief.Je houdt je strikt aan de veiligheidsregels.Votre profilAls magazijnier heb je volgend profiel:Je hebt een basiskennis stockbeheer.Ervaring in een dergelijke functie is een groot pluspunt.Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck of REACH-truck alsook een BT (bij voorkeur ook metattest).Je beschikt over de nodige IT kennis voor het uitvoeren van logistieke administratieve taken.Je kan zowel zelfstandig als in een klein team werken.Je bent een flexibel en stressbestendig persoon die probleemoplossend kan werken.Je neemt initiatief.Je houdt je strikt aan de veiligheidsregels.Nous vous offronsAls magazijnier bieden we je volgende zaken aan:dagwerk, optie vastafwisselinginternationale firma die volop aan het groeien iswerkzekerheidtopsfeerje komt terecht in een klein, dynaisch teamNous vous offronsAls magazijnier bieden we je volgende zaken aan:dagwerk, optie vastafwisselinginternationale firma die volop aan het groeien iswerkzekerheidtopsfeerje komt terecht in een klein, dynaisch team
operator met heftruckervaring | izegem.
Randstad, Izegem, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Samen met je collega's in een klein team van drie personen stuur je het productieproces aan van de gevelstenen Je verzorgt ook de aan- en afvoer van de productielijn met de heftruck Samen met je collega's in een klein team van drie personen stuur je het productieproces aan van de gevelstenen Je verzorgt ook de aan- en afvoer van de productielijn met de heftruck ervaringtakenMachine bedieningBestukkenHeftruck gebruikenjouw aanbodJe hebt ervaring met de heftruck en bij voorkeur beschik je over een attestFysiek werk schrikt je niet afJe hebt al ervaring als operatorons aanbodSnelle opstartStartloon: 14,00 EUR + ploegenpremieKans op een vast contractEen leuke werkomgeving bij een stabiel bedrijfBen je geïnteresseerd? Aarzel niet om ons te contacteren via +32 51 23 88 02 of stuur ons een mailtje met je CV en motivatie (roeselare_512@randstad.be). Tot binnenkort!
chauffeur CE
Accent, Izegem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls chauffeur ce heb je volgende verantwoordelijkheden:je levert alles van ramen en deuren bij particulieren of op verschillende wervenje lost ter plaatse manueel of met een kooiaap.je vertrekt 's morgens vroegDescription de l'emploiAls chauffeur ce heb je volgende verantwoordelijkheden:je levert alles van ramen en deuren bij particulieren of op verschillende wervenje lost ter plaatse manueel of met een kooiaap.je vertrekt 's morgens vroegInformations sur l'entrepriseWelkom bij onze klant, de specialist voor zonwering, Outdoor Living, PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie.Onze klant maakt je woning compleet!Ze hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en bieden producten van hoge kwaliteit en een professionele service aan. Samen met jou bekijken ze ieder project en zoeken ze samen een oplossing op maat van de klant.Informations sur l'entrepriseWelkom bij onze klant, de specialist voor zonwering, Outdoor Living, PVC en aluminium ramen en deuren, rolluiken, sectionale poorten, balustrades en raamdecoratie.Onze klant maakt je woning compleet!Ze hebben jarenlange ervaring in de bouwsector en bieden producten van hoge kwaliteit en een professionele service aan. Samen met jou bekijken ze ieder project en zoeken ze samen een oplossing op maat van de klant.Votre profilAls chauffeur ce heb je volgend profiel:je hebt geen schrik om een kooiaap te bedienen (interne opleiding zodat je attest kan bekomen)je bent in orde met bestuurderskaart en vakbekwaamheidVotre profilAls chauffeur ce heb je volgend profiel:je hebt geen schrik om een kooiaap te bedienen (interne opleiding zodat je attest kan bekomen)je bent in orde met bestuurderskaart en vakbekwaamheidNous vous offronsAls chauffeur ce bieden we je volgende zaken aan:dagritteninterne opleiding van collegaje zal ingeschreven worden in pc 111mooie en correcte verloningoveruren (boven de 39) aan 150%veel afwisselingNous vous offronsAls chauffeur ce bieden we je volgende zaken aan:dagritteninterne opleiding van collegaje zal ingeschreven worden in pc 111mooie en correcte verloningoveruren (boven de 39) aan 150%veel afwisseling
ICT Engineer
Westsys, Izegem, Flanders
Je zorgt ervoor dat onze klanten vlot en probleemloos kunnen werken met hun IT infrastructuur. En als er iets hapert, los je dat op. Installaties Je helpt onze klanten met het beheer van hun IT inf... De vacatureJe zorgt ervoor dat onze klanten vlot en probleemloos kunnen werken met hun IT infrastructuur. En als er iets hapert, los je dat op. Installaties Je helpt onze klanten met het beheer van hun IT infrastructuur. Dat gaat over het installeren van nieuwe apparatuur, uitrollen van clouddiensten, zorgen dat bijkomende gebruikers kunnen werken... Je houdt de technische documentatie van de IT infrastructuur van onze klanten up to date, zodat jij en je collega's hen altijd vlot kunnen helpen. Enkele concrete voorbeelden : installatie van pc's, servers, firewalls, uitrollen van nieuwe werkposten, uitrollen Office 365 voor nieuwe gebruikers, wifi systemen configureren, vpn's opzetten. Onderhoud Je zorgt ervoor dat de IT infrastructuur bij onze ge-monitorede klanten blijft draaien, voert preventief onderhoud uit en lost storingen op. Helpdesk Je lost IT vragen en problemen van onze klanten op en denkt actief mee hoe je hun informaticavragen best kan invullen. Meedenken met de klant, en goede IT oplossingen voorstellen behoort dus ook tot het takenpakket. De job is dus heel divers, en omvat zowel installaties als support/helpdesk. Je werkt zowel ter plaatse bij de klant, als remote (via schermovername of vpn). Omdat ICT razendsnel evolueert verwachten we van onze engineers dat ze altijd wat generalist blijven. Na een inwerkperiode kan je volgens je persoonlijke interesses en talenten wel specialiseren in bepaalde domeinen. (bvb firewalls, wifi, VOIP telefonie...)Functie eisenJe hebt een IT geörienteerd diploma hoger onderwijs of hebt gedurende enkele jaren gelijkwaardige ervaring opgebouwd.Je krijgt een kick van techniek en IT, en je wilt steeds beter worden in je vak. Je bent een teamplayer en deelt je kennis.Je communiceert vlot, met diverse types van mensen.Je hebt troubleshooting skillsJe denkt logisch na en benadert problemen gestructureerd.Je neemt initiatief, denkt altijd mee, en voert niet enkel opdrachten uitJe vindt het leuk om zelf je werk te regelen.Je hebt een rijbewijs BJe bent integer en we kunnen op je rekenen.Je werkt de zaken af en houdt niet van halve oplossingen.Jouw belangrijkste taken1. ICT installatie;2. Vacature ICT Engineer | Cooder.be3. ICT helpdesk;4. Opleiding;5. Geheel op kantoorOver WestsysWestSys : uw IT-partner voor de volledige infrastructuur en ondersteuning. We leveren performante IT oplossingen en topservice ! Zodat uw informatica maximaal rendeert.Opgericht in 19981 kantoor0-10 medewerkers32 is de gemiddelde leeftijdWat kan je?InfrastructuurBachelor denkniveauJunior werkniveauNederlands, Engels, Frans sprekendWat krijg je?Vast€ 2000 - € 2500 bruto per maandLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingSportenHospitalisatieverzekeringWat doe je?Minimaal een 38-urige werkweekSamenwerken met 0-10 collega'sJe werkt samen metITFocus opB2BJe werkt voornamelijk met
Technieker weekend - VAST CONTRACT!
Manpower BE, Izegem, BE
Client Description:Technieker - Weekend – Vast contract  Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract. Voor onze klant, een sterke speler binnen de voedingsindustrie, gelegen in de regio van Izegem, zijn wij op zoek naar een technieker weekend.Job Description:Als technieker weekend werk je samen met je collega’s in een state of the art machinepark met name in de productie- en/of verpakkingsafdeling en rapporteer je rechtstreeks aan de ploegleider techniek.De technieker weekend waarnaar wij op zoek zijn geeft focus aan volgende zaken taken:- Je spoort defecten en technische storingen op om technische pannes tot een minimum te beperken- Je voert zowel preventieve onderhoudsacties uit, alsook dringende herstellingswerken- Je werkt mee aan de optimalisatie van het preventief onderhoud (lagers vervangen, hernieuwen transportbanden, sensoren afstellen,…) - Je denkt actief mee naar verbeteringen op de werkvloer. - Ten aller tijden houd je rekening met de HACCP regels en draag je veiligheid hoog in het vaandelCandidate Profile:Een technische opleiding (Elektriciteit of Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring)Een sterke kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica (bij voorkeur in een productieomgeving)Oplossingsgerichtheid, stressbestendigheid, analytisch inzichtEen goede kennis van het Nederlands.ambitie, authenticiteit, betrokkenheid, gedrevenheid en een mensgerichte aanpakBereidheid om in een vaste weekendploeg te werkenWhat Client Offers:Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterk innoverend bedrijf waar je een verantwoordelijke en gevarieerde functie krijgt. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie en groepsverzekering. Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan wout.soete@manpower.be of contacteer mij op 0478 63 54 19.
Magazijnier
Accent, Izegem, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls magazijnier zal je volgende taken hebben:klaarmaken, verpakken en transport-klaar maken van klantenordersreceptie en controle van binnenkomende goederenladen en lossen van vrachtwagenshelpen van klanten bij het afhalen van hun bestellingenbedienen van automatische magazijnenDescription de l'emploiAls magazijnier zal je volgende taken hebben:klaarmaken, verpakken en transport-klaar maken van klantenordersreceptie en controle van binnenkomende goederenladen en lossen van vrachtwagenshelpen van klanten bij het afhalen van hun bestellingenbedienen van automatische magazijnenInformations sur l'entrepriseOnze klant is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, vandaag uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden.Hun 2 vestigingen in Izegem verzorgen de zes pijlers - een zorgvuldige selectie van hout, plaatmaterialen, plafonds, parketten, deuren en isolatie. Deze zijn erop bedacht eender welk interieur een warme en natuurlijke uitstraling te geven.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, vandaag uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden.Hun 2 vestigingen in Izegem verzorgen de zes pijlers - een zorgvuldige selectie van hout, plaatmaterialen, plafonds, parketten, deuren en isolatie. Deze zijn erop bedacht eender welk interieur een warme en natuurlijke uitstraling te geven.Votre profilAls magazijnier zoeken we onderstaand profiel:je hebt bij voorkeur ervaring als magazijnierje zoekt iets in dagstelselWeek 1: ma/vr: 7u30 - 12u / 12u30 - 15u - zat: 8u tot 12uWeek 2: ma/vr: 10u - 12u / 12u30 - 18uje kan rijden met een heftruck of reachtruckje hebt een basis computerkennisje bent een echte teamspelerdeze waarden draag je hoog in het vaandel: innovatie, flexibiliteit, passie en respectVotre profilAls magazijnier zoeken we onderstaand profiel:je hebt bij voorkeur ervaring als magazijnierje zoekt iets in dagstelselWeek 1: ma/vr: 7u30 - 12u / 12u30 - 15u - zat: 8u tot 12uWeek 2: ma/vr: 10u - 12u / 12u30 - 18uje kan rijden met een heftruck of reachtruckje hebt een basis computerkennisje bent een echte teamspelerdeze waarden draag je hoog in het vaandel: innovatie, flexibiliteit, passie en respectNous vous offronsVoor de vacature van magazijnier bieden we je volgende zaken aan:je wordt begeleid en opgeleid door een ervaren collega-magazijnierje werkt in een uiterst modern magazijnje komt terecht in een familiale werksfeer waar collegialiteit en teamspirit belangerijk zijnvaste waarden in hun bedrijfscultuur: nieuwjaarsevenement, personeelsfeest, sportevenementen, ...correcte verloningNous vous offronsVoor de vacature van magazijnier bieden we je volgende zaken aan:je wordt begeleid en opgeleid door een ervaren collega-magazijnierje werkt in een uiterst modern magazijnje komt terecht in een familiale werksfeer waar collegialiteit en teamspirit belangerijk zijnvaste waarden in hun bedrijfscultuur: nieuwjaarsevenement, personeelsfeest, sportevenementen, ...correcte verloning
Magazijnier
Accent, Izegem, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls magazijnier zal je volgende taken hebben:klaarmaken, verpakken en transport-klaar maken van klantenordersreceptie en controle van binnenkomende goederenladen en lossen van vrachtwagenshelpen van klanten bij het afhalen van hun bestellingenbedienen van automatische magazijnenFunctieomschrijvingAls magazijnier zal je volgende taken hebben:klaarmaken, verpakken en transport-klaar maken van klantenordersreceptie en controle van binnenkomende goederenladen en lossen van vrachtwagenshelpen van klanten bij het afhalen van hun bestellingenbedienen van automatische magazijnenBedrijfsinformatieOnze klant is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, vandaag uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden.Hun 2 vestigingen in Izegem verzorgen de zes pijlers - een zorgvuldige selectie van hout, plaatmaterialen, plafonds, parketten, deuren en isolatie. Deze zijn erop bedacht eender welk interieur een warme en natuurlijke uitstraling te geven.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, vandaag uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming waar hout en binneninrichting elkaar in harmonie vinden.Hun 2 vestigingen in Izegem verzorgen de zes pijlers - een zorgvuldige selectie van hout, plaatmaterialen, plafonds, parketten, deuren en isolatie. Deze zijn erop bedacht eender welk interieur een warme en natuurlijke uitstraling te geven.Jouw profielAls magazijnier zoeken we onderstaand profiel:je hebt bij voorkeur ervaring als magazijnierje zoekt iets in dagstelselWeek 1: ma/vr: 7u30 - 12u / 12u30 - 15u - zat: 8u tot 12uWeek 2: ma/vr: 10u - 12u / 12u30 - 18uje kan rijden met een heftruck of reachtruckje hebt een basis computerkennisje bent een echte teamspelerdeze waarden draag je hoog in het vaandel: innovatie, flexibiliteit, passie en respectJouw profielAls magazijnier zoeken we onderstaand profiel:je hebt bij voorkeur ervaring als magazijnierje zoekt iets in dagstelselWeek 1: ma/vr: 7u30 - 12u / 12u30 - 15u - zat: 8u tot 12uWeek 2: ma/vr: 10u - 12u / 12u30 - 18uje kan rijden met een heftruck of reachtruckje hebt een basis computerkennisje bent een echte teamspelerdeze waarden draag je hoog in het vaandel: innovatie, flexibiliteit, passie en respectWij bieden jouVoor de vacature van magazijnier bieden we je volgende zaken aan:je wordt begeleid en opgeleid door een ervaren collega-magazijnierje werkt in een uiterst modern magazijnje komt terecht in een familiale werksfeer waar collegialiteit en teamspirit belangerijk zijnvaste waarden in hun bedrijfscultuur: nieuwjaarsevenement, personeelsfeest, sportevenementen, ...correcte verloningWij bieden jouVoor de vacature van magazijnier bieden we je volgende zaken aan:je wordt begeleid en opgeleid door een ervaren collega-magazijnierje werkt in een uiterst modern magazijnje komt terecht in een familiale werksfeer waar collegialiteit en teamspirit belangerijk zijnvaste waarden in hun bedrijfscultuur: nieuwjaarsevenement, personeelsfeest, sportevenementen, ...correcte verloning
Kwaliteitsmedewerker
Tempo-Team, izegem, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Het bedrijf ontwikkelt en produceert spuitgietonderdelen voor hoogtechnologische bedrijven in diverse sectoren. Jobomschrijving Voor een bedrijf te Izegem zijn wij op zoek naar een medewerker kwaliteitscontrole en inpak.Je voert kwaliteitscontroles uit en pakt de goederen in.Je meet bepaalde stukken na met een schuifmaat. Jouw aanbod Je bent een verantwoordelijk persoon en doet graag uitvoerend werkJe hebt al een eerste ervaring in een productieomgeving opgedaanJe werkt heel nauwkeurig en bent plichtsbewustJe werkt graag in teamJe kan in 2 ploegen werken Wat bieden wij? Het betreft een afwisselende job met optie tot een vast contract na interimperiodeJe krijgt een aantrekkelijk loon (14,4955 euro/bruto/uur + ploegenpremie van 1,1236 euro/bruto/uur + maaltijdcheques van 4 euro/dagDeze job biedt doorgroeimogelijkheden!
Koeltechnieker - Vast Contract - West- en Oost-Vlaanderen
Manpower BE, Izegem, BE
Client Description:Manpower Professional Technics is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures binnen de industrie, technische dienstverlening en bouwsector. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om op een persoonlijke manier zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.Onze klant is een gevestigde internationale naam op het gebied van multitechnieken. De firma realiseert ambitieuze projecten met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hernieuwbare energie, digitalisering, communicatiesystemen, innovatieve-toepassingen, alsook verkeers- en waterwegen. In het teken van groei verwelkomt de firma vandaag een ervaren koeltechnieker om mooie werken/projecten te realiseren in regio West- Oost-Vlaanderen. Job Description:Als Koeltechnieker sta je in voor het uitvoeren van onderhouds- en installatie opdrachten aan verwarming- en ventilatiesystemen, airconditioning, koeling en sanitaire installaties binnen industriële, residentiële, openbare en privésectoren. Je voert geplande onderhoudsactiviteiten uit en staat daarnaast in voor het verhelpen van acute defecten. Hiertoe stel je zelfstandig een diagnose en los je deze doeltreffend en vakkundig op. Waar nodig verwerk je acties op een correcte manier in het rapporteringssysteem.Daarnaast word je verantwoordelijk voor het installeren, opstarten en faciliteren van nieuwe projecten. Bij de realisatie word je nauw betrokken en vormt jouw expertise een sturende kracht. Je geeft advies, toont het voorbeeld en draagt bij tot het eindresultaat.Je vertrekt overwegend van thuis uit richting opdrachten en komt sporadisch binnen voor materiaal of overleg.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een A2 opleiding in elektromechanica, bij voorkeur met specialisatie koeltechnieken, of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over een certificaat koeltechniek categorie 1 en hebt daarnaast inzicht in PLC-sturingen (Vb. Siemens of Johnson). het lezen van elektrische schema's kent voor jouw eveneens geen geheimen. Je hebt al ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie en kan hierdoor complexe problemen de baas. Als persoon ben je een zelfstandig en werk je graag autonoom. Je hanteert een kwalitatieve manier van werken en bent steeds klantvriendelijk.  What Client Offers:We bieden je een uitdagende job binnen een sterke speler op het gebied van multitechniek. Een functie met verantwoordelijkheden en boeiende projecten waarin je je technisch-ei kwijt kan. Je start bovendien op een onmiddellijk vast contract en krijgt opleiding in lijn met je verwachtingen. Dit alles is aangevuld met een sterk brutoloon in afgestemd op je ervaring, alsook extra legale voordelen waaronder Maaltijd- en Eco cheques, verzekeringen, een uitgeruste dienstwagen, etc. Aanvullende verlofdagen zijn eveneens inbegrepen, alsook de mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen. Interesse? Ben jij de geknipte kandidaat voor deze job? Solliciteer dan gerust via deze website of stuur uw cv naar wout.soete@manpower.be. Nood aan meer info of wens je vrijblijvend je zoektocht te bespreken? Stuur gerust een mail of bel naar 0478635419.Discretie en snelle reactie verzekerd!
dispatcher - izegem.
Randstad, Izegem, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Als dispatcher ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en voor de eigen werknemers (techniekers, magazijnmedewerkers,...).Je verwerkt binnenkomende opdrachten (via telefoon en mail) met betrekking tot storingen en onderhoud van centrale verwarming, sanitair of elektriciteit. Je maakt samen met jouw collega's de planning op van een 45-tal techniekers. Je controleert de opgemaakte interventieverslagen van de techniekers. De planning- en opvolgingsgegevens verwerk je op de correcte manier in hun ERP-systeem. toon mindertoon meer Als dispatcher ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en voor de eigen werknemers (techniekers, magazijnmedewerkers,...).Je verwerkt binnenkomende opdrachten (via telefoon en mail) met betrekking tot storingen en onderhoud van centrale verwarming, sanitair of elektriciteit. Je maakt samen met jouw collega's de planning op van een 45-tal techniekers. Je controleert de opgemaakte interventieverslagen van de techniekers. De planning- en opvolgingsgegevens verwerk je op de correcte manier in hun ERP-systeem. ervaring1-3 jaartakenDispatchenContacten met chauffeursjouw aanbod- Je bent klantgericht- Je bent communicatief sterk (ook telefonisch)- Je bent stressbestendig.- Je werkt gestructureerd en administratief nauwkeurig.- Je bent computervaardig.- Je bent bereid op sommige dagen te werken van 9u30-18u.- Tweetaligheid is een pluspunt, evenals ervaring in een planningsfunctie.opleidingTechnisch secundair onderwijsProfessionele bachelorAcademische bachelorMasterons aanbod Maaltijdcheques Uitdagende job in een stabiel bedrijf Job optie vastInteresse? Bel ons op 051 23 88 06 of stuur jouw cv naar roeselare_519@randstad.be
Jr. Embedded Engineer (Healthcare)
Televic, Izegem, Flanders
Interested in developing our next generation nurse call system for hospitals and nursing homes? Passionate about embedded programming (C++) ? And interested to work for an international organization that is in full expansion? We’re looking for a curious Jr. Embedded Engineer At Televic Healthcare we are dedicated to providing innovative and reliable care communication systems for the rapidly expanding healthcare market. In close cooperation with our customers, we design, produce, and maintain all our products and solutions. We are considered the number 1 reference and keep focusing on technological innovation. Working as an Jr. Embedded Engineer You’ll independently write software (C++) for our wired and wireless devices (AQURA) by combining the latest and different technologies. You’ll develop for both embedded Linux and bare metal devices. You’ll document the developed software (detailed design, test plan, common code documentation and implementation description). You’ll propose your own design and review those of your peers. You’ll deliver software according to the quality standard defined by the team. You actively take part in all SCRUM related meetings, sharing your own thoughts and insights. You provide input and support towards the quality assurance testing. Professional skills we’re looking for: You have a Master Degree in the field of engineering and practical experience in developing OOP applications with C++ You have experience working with Linux You have experience with bare metal development But our ideal colleague… Has experience with Unit testing  Has experience with Yocto Has experience with CAN bus, CANOpen protocol Has experience with Google Test Has experience with scripting languages such as Bash or Python What’s in it for you? The chance to work on state-of-the-art projects in a market that represents sustainability; A full-time contract (38 hour week) at a company that has international success, but remains solidly rooted in Belgium as it keeps on growing; An attractive salary, supplemented with our personalized Televic Bonus Plan as well as legal benefits; An environment driven by teamwork and the constant will to innovate; The chance to deliver quality, because that’s what we stand for; A stimulating, no-nonsense mentality, with an eye for your unique talents and growth.
Industrieel Elektricien – Dag - VAST CONTRACT
Manpower BE, Izegem, BE
Client Description:Industrieel elektricien - Dag – Vast contractManpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.Door de groei van onze klant in de regio van Zuid-West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een elektrisch technieker om de verantwoordelijkheid te dragen over de elektrisch technieken binnen productieJob Description:Als elektrisch technieker ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de elektrische installaties binnen productie. Dit door zowel preventieve als acute interventies uit te voeren zoals sensoren vervangen, elektrische kasten uit te kuisen... Waar nodig geef je tips en opleiding over de machines aan operatoren of collega’s van de technische dienst.Candidate Profile:De technieker waar wij naar op zoek zijn heeft elektriciteit gestudeerd of elektromechanica en heeft een enkele jaren werkerving als technieker binnen productie. Als persoon heb je een passie voor techniek, kan je nauwgezet zaken opvolgen en kan je om met verantwoordelijkheid.  What Client Offers:Na een uitgebreide opleiding krijg je als technieker een afwisselende en technisch uitdagende functie. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extra legale voordelen binnen een sterke onderneming. Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan wout.soete@manpower.be of contacteer mij op 0478 63 54 19.
IT System Engineer
Westsys, Izegem, Flanders
De vacatureJe zorgt ervoor dat onze klanten vlot en probleemloos kunnen werken met hun IT infrastructuur. E Installaties Je helpt dus onze klanten met het beheer van hun IT infrastructuur. Dat gaat over het installeren van nieuwe apparatuur, uitrollen van clouddiensten, zorgen dat bijkomende gebruikers kunnen werken... Je houdt de technische documentatie van de IT infrastructuur van onze klanten up to date, zodat jij en je collega's hen altijd vlot kunnen helpen. Enkele concrete voorbeelden : installatie van pc's, servers, firewalls, uitrollen van nieuwe werkposten, uitrollen Office 365 voor nieuwe gebruikers, wifi systemen configureren, vpn's opzetten. Onderhoud Je zorgt ervoor dat de IT infrastructuur bij onze ge-monitorede klanten blijft draaien, voert preventief onderhoud uit en lost storingen op. Helpdesk Je lost IT vragen en problemen van onze klanten op en denkt actief mee hoe je hun informaticavragen best kan invullen. Meedenken met de klant, en goede IT oplossingen voorstellen behoort dus ook tot het takenpakket. De job is dus heel divers, en omvat zowel installaties als support/helpdesk. Je werkt zowel ter plaatse bij de klant, als remote (via schermovername of vpn). Omdat ICT razendsnel evolueert verwachten we van onze engineers dat ze altijd wat generalist blijven. Na een inwerkperiode kan je volgens je persoonlijke interesses en talenten wel specialiseren in bepaalde domeinen. (bvb firewalls, wifi, VOIP telefonie...)Functie eisenJe bent een teamplayer en deelt je kennis.Je communiceert vlot, met diverse types van mensen.Je hebt troubleshooting skillsJe denkt logisch na en benadert problemen gestructureerd.Je neemt initiatief, denkt altijd mee, en voert niet enkel opdrachten uitJe vindt het leuk om zelf je werk te regelen.Je hebt een rijbewijs BJe bent integer en we kunnen op je rekenen.Je werkt de zaken af en houdt niet van halve oplossingen.Jouw belangrijkste taken1. Analyse en audit;2. Vacature IT System Engineer | Cooder.be3. Ondersteuning en (pro-actieve) security;4. Infrastructuur en netwerkinstallaties;5. Geheel op kantoorOver WestsysWestSys : uw IT-partner voor de volledige infrastructuur en ondersteuning. We leveren performante IT oplossingen en topservice ! Zodat uw informatica maximaal rendeert.Opgericht in 19981 kantoor0-10 medewerkers32 is de gemiddelde leeftijdWat kan je?InfrastructuurMaster denkniveauSenior werkniveauNederlands, Engels, Frans sprekendWat krijg je?Vast€ 2700 - € 3200 bruto per maandLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingSportenHospitalisatieverzekeringWat doe je?Minimaal een 38-urige werkweekSamenwerken met 0-10 collega'sJe werkt samen metITFocus opB2BJe werkt voornamelijk met
Digital Content Marketeer (Conference)
Televic, Izegem, Flanders
Fascinated by communication and digital marketing? Interested in the newest audio-video technologies? And excited to explore different marketing domains in an international organization that is in full expansion? We’re looking for a curious Digital content marketeer Televic Conference develops, manufactures and markets conferencing solutions to high-profile customers worldwide (e.g. the United Nations, the European Parliament, the French Senate etc.). Our Confero platform is a web based application that allow easy organization and control of managed meetings for city councils. In order to boost our growth we are on the lookout for a curious Digital Content Marketeer that will develop, manage and spread commercial content on all our online channels. You will be part of a content project team that will create and review content on a regular basis in order to generate more sales leads. Working as a Digital Content Marketeer You will be the key player to rollout our content and SEO strategy in order to gain more traffic and leads to our website.  You will create blogposts, case studies or whitepapers and will be in the driving seat to get the right info from our internal organization, salespeople and dealer network.  You are a Hubspot key user and will be responsible for setting up the social media calendar with appealing content and schedule posts; creating landing pages, automations and ads and analyzing results and tweak our campaigns weekly to optimize them.  You play an important role in keeping the partner portal up to date together with the team and come up with ideas how to inform our dealers in an even better way.  Professional skills we’re looking for: You have relevant Bachelor’s or Master’s Degree in communication or digital marketing. You have solid copywriting experience (English)and know how to write inspiring texts.  You have first experience within digital marketing campaign set up. You have knowledge of SEO and web analytics. You have strong knowledge of MS Office and Adobe suite. You are customer focused and know how to balance both internal and external stakeholders But our ideal colleague… Is enthusiastic and performance driven. Stays up to date with current trends and developments within the digital marketing field. Has a strong eye for detail. Has great planning and organizational skills and come up with refreshing ideas  Is all over the latest emerging marketing trends, tools, and technologies.  Has a “can do” mentality and you are solutions-focused. What’s in it for you?  The chance to work on state-of-the-art products in a market that represents sustainability; A full time contract (38 hour week) at a company that has international success, but remains solidly rooted in Belgium as it keeps on growing;  An attractive salary, supplemented with our personalized Televic Bonus Plan as well as legal benefits; An environment driven by teamwork and the constant will to innovate; The chance to deliver quality, because that’s what we stand for; A stimulating, no-nonsense mentality, with an eye for your unique talents and growth.