We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de arbeidsmarkt in

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Ervaren notarieel jurist op zoek naar variatie at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, East-Flanders, Sint-Gillis-Waas
Heb je een eerste ervaring in het notariaat achter de rug? Vind je het belangrijk om een goeie begeleiding te krijgen en zo uit te groeien tot een expert in je vak?Voor een notariskantoor met vlakke structuur gaan we op zoek naar extra versterking voor het team. Dit kantoor heeft een goede reputatie en biedt ook erkenning voor jouw verwezenlijkheden. Onder de medewerkers is er dan ook een erg laag verloop waardoor de groep hecht is en de samenwerking vlot verloopt.Jouw verantwoordelijkheden:•Zelfstandig beheer van verscheidenheid aan dossiers (vennootschappen, nalatenschappen, vastgoed,..)•Opvolgen van nieuwe en relevante wetgeving door het volgen van opleidingen•Up to date houden van de modellen•Advisering van jouw cliënten bij vragen of moeilijkhedenGezocht:• Houder van een masterdiploma in de rechten, of gelijkwaardig door ervaring• Oog voor detail en deadlines• Je hebt reeds een eerste kennismaking met het notariaat achter de rugWat hebben wij voor jou in petto?•Contract van onbepaalde duur om de nodige werkzekerheid te voorzien en een ruime variatie aan dossiers, aangepast aan jouw interesses en kennisgebieden•Erkenning en waardering voor jouw inzet. Het blijft hierbij niet alleen bij een schouderklopje of knipoog, maar jouw werkgever laat je ook genieten van een jaarlijkse bonus om in de winst te kunnen delen van het kantoor•Pizza’s op kantoor, etentjes en vaste teambuildingsactiviteiten laten het team groeien en zorgen voor een hechte band onder de collega’s•Erg mooie verloning, aangevuld met de gangbare extra-legale voordelen en flexibiliteit in het kiezen van jouw verlofperiodeHeb je interesse in meer informatie of een eerste kennismakingsgesprek? Bezorg ons dan zeker jouw CV via [email protected] zodat we jou kunnen contacteren.
Klantenadviseur bank en verzekeringen
OPTIMUM, Sint-Gillis-Waas
Functieomschrijving:Om onze klanten een gespecialiseerde dienstverlening te kunnen blijven bieden, zijn we op zoek naar een klantenadviseur bank en verzekeringen. Als commercieel adviseur luister je naar de noden van onze klanten en maak je hen wegwijs in ons aanbod.Met een enthousiaste en positieve uitstraling ben jij het gezicht van Crelan Sint-Gillis-Waas voor onze klanten.Je bent verantwoordelijk voor de dagdagelijkse activiteiten in het kantoor zoals de loketverrichtingen, beheer van de automaat, onthaal van de klanten en opvolging van dossiers in bank en verzekeringen.Je verzorgt de opmaak van verzekerings-offertes en polissen..Je onderneemt gerichte commerciële acties.Je helpt klanten verder met hun vragen, voert wijzigingen door en volgt dat ook administratief op.Je hebt een uitgesproken interesse in de financiële wereld waarbij je telkens streeft om met overtuiging jouw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen.Stressbestendigheid, nauwkeurigheid en de nodige flexibiliteit vervolledigen het plaatjeRef/ Servicepunt BsritProfiel:Wat verwachten wij:Je bent cliëntgericht en streeft naar een uitstekende service.Je bent creatief, gedreven en gemotiveerd om ervoor te gaan en het kantoor verder te helpen uitbouwen in de bank- en verzekeringsportefeuille.Je houdt ervan initiatieven te nemen, hebt verantwoordelijkheidszin en een positieve attitude.Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden die je in staat stellen het vertrouwen van klanten te winnen.Je kan zelfstandig werken met oog voor detail.Ervaring in de bank- en verzekeringssector is een pluspunt.Je bezit een FSMA attest.Aanbod:Wat bieden wij:Als rechterhand van een zeflstandig bankagente krijg je een afwisselende baan waar ruimte is voor initiatief en eigen inbreng. Dus je krijgt een pak veranwoordelijkheden en de kans je persoonlijk te ontplooien.We geven je de mogelijkheid een opleidingstraject op maat van je functie te volgen.Een vast contract met snelle opstartmogelijkheden in eigen regio.
onderwijzer
BASISSCHOOL DE ZONNEWIJZER, Sint-Gillis-Waas
Functieomschrijving:23/24 OPDRACHTONDERSTEUNENDE OPDRACHT IN DE VERSCHILLENDE LEEFGROEPEN BIJ VOLGENDE LESSEN:WISKUNDENEDERLANDSPROJECTWERKINGERVARING MET HET LEEFSCHOOLCONCEPT IS EEN PLUSPUNT.Profiel:DIPLOMA BACHELOR LAGER ONDERWIJSAanbod:
Beenhouwer Colruyt Sint-Gillis-Waas
Colruyt, Sint-Gillis-Waas
Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier.In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier.Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.https://www.youtube.com/watch?v=UcR2EqLziYo&feature=emb_logoProfielVakmanschap – Je hebt een passie voor lekker vlees en die beroepstrots weerspiegelt zich in de producten die je aflevert.Klantvriendelijkheid – Je helpt klanten verder met advies en beantwoordt hun vragen met een glimlach.Zelfstandigheid – Je ziet zelf welk werk er moet gebeuren en je pakt dat gewoon aan.Flexibiliteit – Je bent flexibel qua takenpakket en uurrooster. Je begint om 6 u. Werken op zaterdag, variërende uurroosters en avondwerk maken deel uit van je job.Samenwerken - De beenhouwerij draait op teamspirit. Je maakt samen met je collega’s deel uit van een gezellige ploeg, jullie talenten vullen elkaar perfect aan. Hierdoor lever je elke dag opnieuw kwaliteit af.Wij biedenWerkzekerheid – Je krijgt een contract in een stabiel en groeiend bedrijf.Aantrekkelijk loon - Bovenop een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, deelname in de winst ...Blijven bijleren – Bij Colruyt Group blijf je bijleren. Over technieken, maar ook over nieuwe producten of over jezelf.Uitdagingen – Je wordt dagelijks getriggerd door je klanten. Je maakt er een erezaak van om hen tevreden te stellen.Groeikansen – Je hebt reële doorgroeimogelijkheden naar functies als assistent beenhouwer en chef beenhouwerij.
Begeleider wonen en leven
Gemeente Sint-Gillis-Waas, Sint-Gillis-Waas
Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas is op zoek naar een begeleider wonen en leven:m/v/x, C1-C2, halftijds, onbepaalde duurJouw functieAls begeleider wonen en leven speel je in op de noden van de bewoner, bied je een zinvolle dagbesteding aan, ondersteun je het psychosociaal welzijn en stimuleer je de autonomie esdsdn sociale relaties van de bewoner. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van een zinvolle dagbesteding. In overleg met andere disciplines creëer je en draag je bij tot een efficiënte klantgerichte zorg en een aangenaam woon- en leefklimaat. Je bent bereid mee te helpen in de zorg en de maaltijdbegeleiding. Je stelt de leefcontext en zorgbehoefte van de bewoner vast, alsook eventuele veranderingen.Jouw werkomgevingWelzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas omvat het woonzorgcentrum De Kroon en de assistentiewoningen residentie Kamerwijk en Ruiterhof. De Welzijnsvereniging is een hedendaagse en pluralistische voorziening, die een kwaliteitsvolle zorg aanbiedt in een warme, huiselijke sfeer.Jouw profielJe bent houder van het vereiste diploma.AanbodJe komt terecht in een gemotiveerd team. We bieden je een interessante vakantieregeling, tal van voordelen via de gemeenschappelijke sociale dienst, maaltijdcheques en volledige terugbetaling van abonnementen openbaar vervoer.Hoe solliciteren?Dien je kandidatuur in, met sollicitatieformulier, bij Julie Heylen via [email protected] of Welzijnsvereniging Sint-Gillis-Waas, t.a.v. Julie Heylen, Zwanenhoekstraat 3, 9170 Sint-Gillis-Waas.Het sollicitatieformulier vind je bij documenten aan de rechterkant van deze pagina. Voeg hierbij ook volgende documenten toe:CVKopie diplomaKopie identiteitskaartUittreksel strafregister (max. 3 maanden oud)
AUTOMECHANIEKER MET ERVARING
Nissan De Witte, Sint-Gillis-Waas
Vacature AUTOMECHANIEKER MET ERVARINGFunctieomschrijvingU staat in voor een vlekkeloze service van de wagens van ons cliënteel.U maakt de diagnose van eventuele technische problemen aan de voertuigen en voert zelfstandig de nodige herstellingen uit.Profiel AUTOMECHANIEKER MET ERVARINGProfielU genoot een secundaire opleiding in een technische richting (automechanica, elektronica)U bezit daarnaast ervaring in de automobielsector waarbij U uw praktische kennis van elektronica en mechanica hebt kunnen verbeterenU bent servicegericht, nauwgezet, georganiseerd en U werkt graag in teamverbandJobgerelateerde competentiesDe aard van de interventie bepalen op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klantenWerken aan voertuigen: Lichte voertuigenWerken aan voertuigen: PersonenwagensWerken aan voertuigen: 4x4-wagensHet voertuig testen en afstellenOnderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoerenPersoonsgebonden competentiesZich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)Omgaan met stressRegels en afspraken nakomenZelfstandig werkenResultaatgerichtheidLeervermogen hebbenSamenwerken als hecht teamZin voor nauwkeurigheid hebbenVereiste studiesTSO 3de graad Automotive - Se-n-Se (7de jaar) of gelijkwaardig door ervaringWerkervaringMinstens 5 jaar ervaringRijbewijs BAanbodVaste jobVoltijdsContract van onbepaalde duurPlaats van tewerkstelling:DE WITTE Sint-Niklaasstraat 92, 9170 SINT-GILLIS-WAASBedrijfsprofielMeer dan 40 jaar nissan concessieFamiliebedrijfContactWaar en hoe solliciteren?Via e-mail: [email protected]: Mevr. Verhulst Caroline
Productie medewerker inpakafdeling / Patisserie afdeling
THYSSEN Bakkerij nv, Sint-Gillis-Waas
Functieomschrijving:Als industriële bakkerij zijn wij op zoek naar een productiemedewerker.Je zal tewerkgesteld worden op de inpakafdeling in combinatie met de patisserie afdeling.Gebak en taarten bereiden en afwerken, fruit snijden, ...Afgewerkte productie klaarzetten volgens bestelling van de klanten.Brood uithalen uit vriezer, versnijden.Brood opleggen op machine.Instellen van de verpakkingsmachine.Profiel:Aanbod:Het is een afwisselende job op 2 afdelingen.Je komt terecht in een team van ongeveer 10 personen.Je zal 1 dag in het weekend werken en bent 1 dag in de week vrij
Verkoopmedewerker
Zeeman, Sint-Gillis-Waas
Als Verkoopmedewerker zorg je er met je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen zo aantrekkelijk mogelijk. Natuurlijk help je ook klanten aan de kassa en beantwoord je vragen van klanten in de winkel. Om de winkel er netjes uit te laten zien doe je ook lichte huishoudelijke werkzaamheden, zoals vegen en dweilen.Jouw profielJe vindt het leuk om in een winkel te werken en je handen uit de mouwen te stekenHet bieden van service zit in je in het bloed en je bent zeer klantgerichtJe hebt een flexibele instellingWij biedenZeeman biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans een beroepsopleiding te halen. Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en team aanstuurt. Verder ontvang je 20% personeelskorting en maaltijdcheques.