We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Administratie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Coördinator Used Car afdeling BMW en MINI – Davo Groep
BMW Group, Tongeren
Wat jouw verantwoordelijkheden zijn:Je staat in voor de aankoop van BMW en MINI ex-AG/ex-NSC wagensJe staat in voor de aankoop van BMW en MINI op diverse externe marktenJe verzorgt de prijszetting van overnames alle merkenJe doet de controle op taxatie bij binnenkomst overnamesJe bent backup verkoop BPS/MUCNJe staat in voor het beheer BPS- en MUCN-afdelingen a.d.h.v. stockdagen, dynamische prijszetting, beheer voorraden, aan- en verkoopquota, …Je doet het beheer externe afdeling vreemde merken en BMW/MINI overnames die niet onder het BPS-/MUCN-label vallenWie wij zoeken:Je hebt meerdere jaren werkervaring in een aankoopomgeving of in de verkoop.Je hebt degelijke algemene kennis van de automotive sector. Ervaring in het reilen en zeilen van de tweedehandsmarkt is absoluut een pluspunt.Je bent analytisch sterk en hebt een goed cijfermatig inzicht.Je bent een klantvriendelijke onderhandelaar die snel tot een deal kan komen.Je kan zelfstandig werken en bent resultaatgericht.Je werkt nauwkeurig en een goede dosis administratie schrikt je niet af.Je drukt je vlot uit in het Nederlands en in het Frans.Wat wij jou bieden:Werkplezier in een vaste en afwisselende job bij één van de referentiespelers in de automotive sector.Een boost voor je professionele ontwikkeling dankzij een regelmatige deelname aan onze BMW Academy.Een collegiale en familiale werkomgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd en enthousiast team.Een marktconforme verloning, met de mogelijkheid tot een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.Interesse?BMW JOY’N US03/890.51.88
(Assistent) Store manager Tongeren
Domino's Pizza, Tongeren
Wil je graag manager worden maar heb je nog geen ervaring? Ben je wel een geboren leider die anderen meekrijgt? Wordt dan assistent vestigingmanager bij Domino’s. De beste managementopleiding in de praktijk! Je houdt de hele vestiging draaiende als rechterhand van de manager.JOUW BAANAssistent Manager kun je al worden terwijl je nog studeert. Je werkt als meewerkend voorman/vrouw van een enthousiast team en zorgt dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Waar nodig geef je aanwijzingen, help je problemen mee oplossen en bied je een luisterend oor. Altijd kijk je verder dan je eigen werk, hou je in de gaten of het werk goed wordt uitgevoerd en treed je waar nodig corrigerend op.Net als de manager straal je plezier uit en communiceer je duidelijk. Je geeft complimenten en zorgt dat iedereen de juiste kennis heeft om zijn/haar werk goed te doen. Je werkt nieuw personeel in en ondersteunt collega’s die opleidingen volgen. Je attendeert de manager op issues en geeft waar nodig advies. Bij afwezigheid van de manager hou je je bezig met de inkoop, financiën en het inroosteren van personeel. Je hebt een duidelijke inbreng tijdens overleg op de vestiging.DIT BEN JIJJe hebt al ervaring opgedaan in een uitvoerende rol binnen Domino’s, de fastfood branche of horeca. Hebt daardoor overzicht en neemt al gauw het voortouw. Je hebt een natuurlijk overwicht en snapt dat goed voorbeeld doet volgen. Je houdt van aanpakken, werkt snel en straalt passie en plezier uit. Iedereen weet dat jouw kwaliteitslat hoog ligt en zet zijn beste beentje voor als jij er bent. Klantvriendelijkheid en hygiëne is voor jou zo natuurlijk, daarover hoeven we niet meer in discussie.DIT BIEDEN WIJEen passend salaris bij je leeftijd en verantwoordelijkheid.Een (bij)baan die je goed kunt combineren met je studie of andere bezigheden.Flexibiliteit. Je laat ons weten wanneer je beschikbaar bent.Alle training en coaching die nodig is om van jou de beste rechterhand te maken en je te begeleiden naar vestigingsmanager als je dat ambieert.Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.Werkkleding.Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al jong veel leren en jezelf ontwikkelen.De mogelijkheid om eigen baas te worden van je eigen Domino’s vestiging. Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien.
Administratief bediende / office manager
SCHOUBS BV, Tongeren
Functieomschrijving:Ben jij op zoek naar een voltijdse functie als administratief bediende? Lees dan zeker verder.Je belangrijkste taak is de administratieve verwerking van de inkomende en uitgaande goederenstroom. De dag van vandaag gebeurd veel administratie automatisch. Echter is het nog steeds belangrijk dat er iemand verantwoordelijk is voor de goede doorstroming van de correcte informatie. Een belangrijk deel gebeurd dan ook nog steeds manueel en daar ben jij verantwoordelijk voor.Ook zal je dagelijks instaan voor het contact met de klanten, leveranciers en transporteurs. Je communiceert dus vlot in het Nederlands en Frans. Daarbovenop word je betrokken bij de inhoud van de cijfers en stuur je mee het magazijn en de logistiek aan.Je zal voltijds werken 38uur per week.Profiel:Je bent stipt, vriendelijk en een collegiale teamspelerJe beschikt over een goede kennis Nederlands en FransJe hebt reeds ervaring opgedaan in een administratieve functieJe wilt voltijds werkenGoede kennis van CRM systemen is een plus.Aanbod:Een gevarieerde job waaruit je veel voldoening zal halenLoon is bespreekbaar naargelang ervaring en kennisJe krijgt een goede ondersteuning tijdens een ruime inwerkingsperiodeEen tof team van jonge mensen.Opleidingsmogelijkheden.
Customer Service Officer (M/V)
RENT A CAR, Tongeren
Hierbij alvast een kleine greep uit je takenpakket:Met veel enthousiasme luister je naar de vragen van klanten (niet alleen de particuliere en Business-to-Business klanten, maar ook onze partner verhuur agentschappen);Als directe contactpersoon help je de klant verder en bied je de gepaste oplossingen aan;Je coördineert intern met andere departementen en zorgt dat de klant steeds centraal staat;Administratie en opvolging zijn een van je vele talenten, tussen de telefoons door handel je mails, offertes, facturen en processen binnen huurcontracten in een wip af;Je zit niet steeds vastgespijkerd op je werkplek want je bent de vaste back-up voor onze allround rental baliemedewerker, afwisseling gegarandeerd!WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN?Een on-the-job opleiding om je te vormen tot expert in je vak;Toffe collega’s;Een vast job in een groeiende onderneming;Een correct salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals hospitalisatie en maaltijdcheques;Een omgeving, waarin initiatieven geapprecieerd worden en je steeds het beste van jezelf kan tonen.Dus, ben jij…Op zoek naar een leuke, afwisselende job met de nodige uitdaging;Probleemoplossend en communicatief;Sterk in multitasken;Gedreven en leergierig;Een teamplayer die zelfstandig kan werken;Quelqu’un qui n’a pas peur de parler le Français and you can also manage in English;Flexibel in uurrooster en bereid te werken in het weekend?Weekendwerk :1 à 2 zaterdagen per maand ( 9 – 18 uur )Wisselend uurrooster ( van 8 tot 17 uur, 9 tot 18 uur of 10 tot 19 uur )Dan ben jij de persoon die wij zoeken !Als je niet kan wachten om ons team te versterken stuur dan snel je gegevens naar [email protected]