Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Vastgoed en Bouw in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Vastgoed en Bouw in "

3 150 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in banche "Vastgoed en Bouw" tijdens laatste 12 maanden in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

Verdeeling van de vakatures in de branche "Vastgoed en Bouw" in

Valuta: EUR
Op het diagram kunnen jullie zien dat in meeste vakatures in de branche Vastgoed en Bouw in open zijn. Op de tweede plaats staat Oost-Vlaanderen en op de derde plaats Antwerpen.

Aanbevolen vacatures

Arbeider Vloer en Tegels (Bouw) Beerse
Actief Interim, Beerse, Flanders, be
Als vloerder/tegelzetter plaats je vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of natuursteen, alsook mozaïek, parkettegels, inloopdouches, haardbekleding, trappen en terrassen. Wij werken zowel aan grotere projecten in onder meer woonzorgcentra, scholen en appartementsbouw, alsook aan uiteenlopende opdrachten in de villabouw en woningbouw.Wat wij van jou vragen:Je hebt ervaring als vloerder en staat bekend om je nauwkeurigheid.Je hebt gevoel voor esthetiek.Veiligheid vind je zeer belangrijk.Wat wij jou bieden:Je komt terecht in een hecht team van vloer- en tegelzetters, die gepassioneerd zijn in en door hun werk.een voltijdse functie in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een gezonde bouwgroepverloning volgens PC 124vast contract na een positieve interimperiodealle voordelen verbonden aan een job in de bouwsectorvakantie tijdens het bouwverlofIs deze job iets voor jou? Solliciteer dan via onze website of mail je cv naar elly.vervoort@actief.be. Je wordt snel gecontacteerd voor een verkennend gesprek.
Schrijnwerker Platte en Hellende Daken/Dakwerker (Bouw) regio Turnhout
Actief Interim, Arendonk, Flanders, be
Wil je aan de slag als dakwerker in een tof familiebedrijf? Wij combineren decennialange ervaring met een frisse, dynamische aanpak. Enkele jaren geleden gaf de oprichter na meer dan dertig jaar de fakkel door aan zijn zonen. Zij sturen hun ploeg nu persoonlijk aan en staan ook mee op het dak. Het team bestaat nu uit 4 gemotiveerde medewerkers. Je werkt aan platte en hellende daken en doet daarnaast ook zolderinrichting en gevelbekleding. Je werkt zowel aan nieuwe daken, dakrenovaties als kleinere herstellingen. Je kan opgepikt worden in de regio van Turnhout. Vanuit onze thuisbasis Arendonk zijn wij actief in de volledige provincie Antwerpen. Zo vind je ons geregeld op daken in Turnhout, Geel, Mol, Retie, Ravels, Kasterlee, Dessel...Wat wij van jou vragen:Hoogtevrees ken jij niet. Je beschikt over een VCA-attest of bent bereid dit op korte termijn (op kosten van ons kantoor) te behalen. Je hebt ervaring als schrijnwerker. Wat wij jou bieden:Je gaat aan de slag bij een kleinere firma waar je heel nauw met de zaakvoerders samenwerkt. Zij staan mee op het dak en sturen hun team persoonlijk aan. De uitvoering gebeurt op een vakkundige manier en je werkt met kwaliteitsmaterialen. Je komt dus in contact met blije klanten. Verloning volgens barema's in de bouwsector (minimaal €14.74). Interesse? Solliciteer via onze website of mail je cv naar elly.vervoort@actief.be. Je wordt telefonisch gecontacteerd voor een verkennend gesprek.
Stage Real Estate/Vastgoed
IMA Apartments, Antwerpen
Stage Real Estate IMA beheert ongeveer 45 appartementen in Antwerpen centrum vanuit ons kantoor in hartje centrum. Er komen constant appartementen bij en moeten constant nieuwe mogelijkheden gezocht worden waar we kunnen starten. Daarnaast is het onderhoud en administratie van de huidige appartementen een belangrijk onderdeel van de Real Estate tak van ons bedrijf.  Je stage zal bestaan uit het assisteren van de General Manager op alle Real Estate vlakken, denk hierbij aan de volgende zaken; Zoeken naar nieuwe locaties om te kunnen verhuren; Ordenen en structureren van alle lopende contracten; Contact met leveranciers zoals Luminus, Telenet, Proximus etcetera; Alle adhoc opdrachten gerelateerd aan het Real Estate deel van onze onderneming; Indien je een onderzoeksstage wilt gaan doen, kan je denken aan het onderzoeken of ons aankoop of inkoopproces efficienter kan en zo ja hoe, of proposities maken ter aankoop en verbouwing van nieuwe complexen. Lijkt dit jou iets? Wij zoeken eigenlijk constant stagiaires! Searched Profile Wij zoeken een slimme aanpakker die pro-actief aan de slag kan. En het gezellig vindt in een jong team te werken met korte lijntjes.  Je houdt van vastgoed en bent administratief sterk genoeg om alle verschillende informatie die je binnenkrijgt goed te ordenen.  We offer Wij bieden een stagecontract aan vanaf 3 maanden, maar kan in overleg een stuk langer. Indien we de stage allemaal een succes vonden, bestaat de mogelijkheid bij het team te blijven!
Enthousiaste student(en) met designer | journalistieke skills voor nieuw vastgoed-platform! | Thuiswerk | Flexibele uren
immoFILTER, Leuven
Voor onze klanten bieden wij de service om hun Bedrijfsprofiel en hun realisaties online te plaatsen. We zoeken studenten voor het Aanmaken van Bedrijfsprofielen en Realisaties van bouw-experten. voorbeeld Profiel van bedrijf - klik op deze link voorbeeld Realisatie - klik op deze link Opmaken van visuals voor advertenties via Canva (op basis van foto's op de website van onze klanten) Schrijven van teksten (op basis van de teksten op de website van onze klanten) Searched Profile Kennis van Canva.com Studenten die Journalistieke, Design & Digital marketing skills allemaal of één van deze combineren. Interesse in vastgoed en bouw.   We offer Je kan je uren/werk flexibel inplannen Mogelijkheid tot werken van op afstand Je maakt deel uit van een startup die maatschappelijk geïnspireerd is = mensen helpen bij de aankoop/verbouwing van een woning
Arbeider voor licht en afwisselend werk
ABL Asbestlabo, Heusden
Uw specifieke taak zou zijn: licht en afwisselend werk op verplaatsing,  controlerend toezicht op meetapparatuur bij het nemen van luchtstalen op werven en dergelijke  Rijbewijs B noodzakelijk Basis Frans handig Flexibiliteit is een must, dit is geen zwaar belastende job. Deze wordt frequent ook uitgevoerd door fitte gepensioneerden.  Geen diploma vereist. Dringend op zoek naar persoon voor minstens 2 weken eind juni.     Searched Profile Flexibele persoon voor licht arbeiderswerk, eerder korte termijn, mogelijkheid tot lange termijn
TIG LASSER AANTREKKELIJK LOON NEDERLANDS EN OF ENGELS TALIG (M/
Absolute Jobs, Eeklo
jobomschrijving Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar tig lassers dit met of zonder ervaring, motivatie telt !U werkt voornamelijk in de chemie en groeibedrijven op verplaatsing Taken en verantwoordelijkheden : Pijpleidingensystemen samenstellen Slijpen, zagen en borenMontage van flensverbindingen Lijkt dit iets voor jou? solliciteer dan zeker en vast!  jouw profiel Schoolverlaters komen zeker in aanmerking U heeft relevante ervaring als tig lasser Flexibel U spreekt Nederlands of bent bereid de Nederlandse taal aan te leren. ons aanbod Onmiddellijk indiensttreding Zeer goede verloning !
Grondwerker bestrating/klinkers leggen (bouw) regio Turnhout
Actief Interim, Oud-Turnhout, Flanders, be
Werk je graag in de buitenlucht en hou je van fysiek uitdagend werk?Ga dan aan de slag als bestratingswerker.Je plaatst opritten en terrassen bij particulieren in klinkers, kasseien of tegels.Daarnaast kunnen ook diverse grondwerken of het plaatsen van afsluitingen tot jouw takenpakket behoren.'s Morgens kan je opgepikt worden rond Turnhout.Wat wij van jou vragen:Je hebt een eerste ervaring in de sector.Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B of BE.Wat wij jou bieden:Snelle opstart!Je kan 's morgens opgepikt worden in Turnhout.Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract.Verloning volgens CAO Bouw.Tijdens het bouwverlof ben je thuis.Is deze job iets voor jou?Solliciteer dan via onze website of mail je cv naar elly.vervoort@actief.be. Je wordt snel gecontacteerd voor een verkennend gesprek. Wanneer dit positief is, kan je meteen opstarten. Wacht dus niet te lang!
Schrijnwerker ramen en deuren (bouw) regio Beerse
Actief Interim, Beerse, Flanders, be
Je komt terecht in een familiebedrijf met een kloppend Kempisch hart. Je collega’s vormen een hecht team en daar past zeker nog iemand bij!Als installateur ben je gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren.Je krijgt ook de kans om nieuwe producten te leren kennen. (bijv. zonwering, rolluiken…)De werf wordt steeds van A-Z afgewerkt want kwaliteit draag je hoog in het vaandel.Wat wij van jou vragen:Je hebt ervaring met het plaatsen van ramen en deuren.Je bent een communicatief persoon die altijd vriendelijk is tegen de klanten.Je bent in het bezit van een rijbewijs B.Wat wij jou bieden:Wij zijn een groeiend familiebedrijf gevestigd in Beerse. Je mag een aantrekkelijke verloning verwachten (afhankelijk van jouw ervaring), een stabiele werkplek en bovenal wordt goed werk hier erkend.Je wordt grondig opgeleid zodat je ook kan doorgroeien tot plaatser. Initiatief wordt hier zeker op prijs gesteld.Je werkt meestal in een stabiel werkregime: van maandag tot en met vrijdag, op te starten om 7u ’s ochtends.Oktober tot maart (of april) is het laagseizoen en aanzienlijk rustiger dan de andere maanden. Tijdens de druktemaanden wordt er enige flexibiliteit verwacht.Deze flexibiliteit mag onze nieuwe medewerker op zijn/haar beurt ook van ons verwachten!Wanneer het rustiger is proberen we af en toe ook enkele opleidingen aan bod te laten komen zodat de kennis van iedereen up-to-date blijft.Klaar om er in te vliegen?Solliciteer dan via onze website of stuur je cv naar elly.vervoort@actief.be. Je wordt snel telefonisch gecontacteerd voor een verkennend gesprek.
Dakwerker/ Schrijnwerker platte en schuine daken (Bouw) regio Turnhout
Actief Interim, Lille, Flanders, be
Geen hoogtevrees en zin in een leuke job in de bouwsector?Als dakwerker is je job zeker afwisselend. Je werkt zowel aan nieuwbouw als renovatieprojecten. Je doet reparaties en onderhoud en volledige renovaties van het dak. Je werkt aan hellende en platte daken. Tijdens de renovatie van een woning doe je ook isolatiewerken.Wat wij van jou vragen:Je hebt ervaring als dakwerker of bent een schrijnwerker zonder hoogtevrees.Je bent in het bezit van een geldig VCA-attest of bent bereid dit op korte termijn te behalen.Wat wij jou bieden:Afwisselende job in de buitenluchtVerloning vanaf € 14,74 per uurKans om nieuwe technieken aan te lerenSnelle opstart!Is deze job iets voor jou?Solliciteer nu via onze website of mail je cv naar elly.vervoort@actief.be. Je wordt snel telefonisch gecontacteerd voor een verkennend gesprek. Je kan snel opstarten!
arbeider bouw
Accent, Oostkamp, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Je voert algemene opruimwerken uit op de koer en atelier;Je hebt noties van of wil zeer graag leren ijzeren bewapeningen monteren;Heb je kennis van het lassen, is dat een grote troef; Je werkt in een team van bouwvakkers onder begeleiding van de ploegchef.Jouw profiel Je werkt graag in team;Veiligheid en netheid van de werkplek zijn zéér belangrijk voor jou;Je ziet werk en kan zelfstandig anticiperen op noden van de collega's;Je werkt nauwkeurig en hebt zin voor verantwoordelijkheid;Gewenste ervaring: Beperkte ervaringWij bieden jou Verloning onder pc 124Premie's onder pc 124Over uren aan een belastingvoordeel Maaltijdchequeseco chequesBedrijfsinformatie Onze klant is als aannemer en bouwpromotor gespecialiseerd in de nieuwbouw van appartementen, villa’s, woningen, kantoren en openbare gebouwen regio West-Vlaanderen. Ook in renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben ze ruime ervaring. Ze maken deel uit van een zeer grote bouwgroep die 23 gespecialiseerde ondernemingen omvat en circa 800 medewerkers telt. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
arbeider bouw
Accent, Genk, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor onze klant regio Genk zoeken we een allround arbeider bouw.Voor deze vacature zoeken we iemand die vaklui in de bouwsector ondersteunt bij de uitvoering van hun taken, onder meer de metselaar, de bekister of de ijzervlechter Een overzicht van jou takenpakket:•Je plant je werkzaamheden. •Je zorgt voor het materiaal- en materieelbeheer. •Je installeert vaste en rollende steigers of stellingen. •Je werkt mee aan de inrichting van de bouwplaats: •je bakent ze af en bepaalt de hoogtepeilen. •Je voert de grondwerken uit, ook fundering op staal. •Je voert het sloopwerk uit. •Je treft de nodige voorbereidingen voor het metselwerk. •Je plaatst geprefabriceerde elementen. •Je graaft sleuven voor rioleringen. •Je legt de omgeving en opritten van gebouwen aan in diverse materialen, zoals tegels, klinkers of kasseien. •Je kan de basistechnieken binnen de ruwbouw toepassen: metselen, bekisten, ijzervlechten en betonneren. •Je onderhoudt materieel en gereedschap. •Je werkt op een bouwplaats in open lucht. •Je staat in een ploeg. •Je maakt veel verplaatsingen naar werven.•Meestal heb je regelmatige werkuren. •Soms zijn de werkomstandigheden moeilijk, bijvoorbeeld door een hoge vochtigheid of omdat je ondergronds of in een beperkte ruimte werkt. •Je past de veiligheidsregels strikt toe en je draagt veiligheidsuitrusting.Jouw profiel Voor deze vacature als allround arbeider in de bouw is het van belang dat je reeds een eerste ervaring in de bouw hebt of de opleiding bouw hebt voltooid.Daarnaast: ben je leergierig werk je graag in de buitenlucht ben je flexibel ingesteld werk je graag in teamverbandWij bieden jou - een vast contract na een positieve inloopperiode verloning volgens de barema's van de bouwsecto (PC 124) een ervaren team om je heen familiale werksfeer doorgroeimogelijkheden opleidingen extralegale voordelen parking voor de deurBedrijfsinformatie Onze klant regio Genk is een expert in nieuwbouw (van ruwbouw tot sleutel-op-de-deur) en verbouwingen van elke omvang. Dit bedrijf heeft een tiental werknemers en collega´s worden hier vrienden.De werven zijn altijd regio Limburg.Je vertrekt elke dag vanuit Genk naar de werven. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
ALLROUND ARBEIDER BOUW
Accent, Oostkamp, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Je vertrekt dagelijks vanuit Oostkamp samen met je team.Je taken zijn zeer variabel en afhankelijk van je ervaring. Je gaat zonder twijfel aan de slag in renovatie- en onderhoudswerken aan industriële en openbare, commerciële gebouwen.Dit kan het renoveren van daken omvatten, betonwerken, metaalconstructies, dak- en gevelbekleding renoveren, montagewerken, zandstralingswerken, asfaltwerken,...Kortom, afwisseling genoeg.Jouw profiel Deze firma gelegen te Oostkamp is opzoek naar medewerkers die inzicht hebben in verschillende bouwgerelateerde zaken. Heb je ervaring in dakwerken, betonwerken, metaalwerken, lassen, grondwerken, asfalt,...? Of ben je gespecialiseerd in één bepaald vak maar heb je interesse en de wil om bij te leren? Dan maak je kans om voor deze firma aan de slag te gaan!Ze nemen namelijk heel wat uiteenlopende werken voor hun rekening. Geen sprake van vaste teams, maar teams die worden gevormd naar gelang de opdracht. Waar jij het best in bent en/of het liefste doet, kan je dus op rekenen. Aangezien je met alle medewerkers van deze firma afwisselend samen werkt ben je dus een echte teamplayer.Je kan je dagelijks tot aan het depot in Oostkamp verplaatsen.Indien je in het bezit bent van attesten zoals hoogtewerker, stellingbouw, VCA,... is dit een groot pluspunt! Je kan je verstaanbaar maken in het Nederlands, Engels en Frans.Wij bieden jou Je komt terecht in een firma met een zeer hecht team. Heel wat medewerkers zijn al verscheidene jaren aan de slag bij dit bedrijf. Zegt genoeg toch? Je kan ervan uitgaan dat je zal worden opgenomen in deze groep. Bij opstart krijg je namelijk een peter toegewezen die je wegwijs maakt binnen de firma, jou de noden van de verschillende opdrachtgevers van de firma leert kennen en je laat kennis maken met al je collega's.De zaakvoerders zijn zich zeer bewust van het variabele takenpakket dat zij aanbieden aan hun klanten. Ze willen dan ook investeren in hun medewerkers op dit vlak. Indien jij interesse hebt in een bepaalde opleiding gerelateerd aan de zaken die de firma aanbiedt aan hun klanten, dan voorzien zij die opleiding voor jou. Het is duidelijk dat deze firma investeert in zijn mensen. Ze zijn dan ook opzoek naar personen die een vaste waarde willen gaan vormen binnen hun bedrijf. Na een positieve inloopperiode ligt je vast contract dan ook voor je klaar.Je ben ingeschreven onder de bouwsector en kan genieten van voordelen als inhaalrust, weerverletzegels en eco-cheques.Je loon is marktconform naar je ervaring.Bedrijfsinformatie Deze firma gelegen te Oostkamp neemt renovaties en onderhoud van openbare en private industriële gebouwen voor zich. Ze bieden een totaalpakket aan diensten aan en zetten hun teams daarom ook multidisciplinair in. Algemene ruwbouwwerken, dak- en montagewerken, metaalconstructies, grond-, afbraak- en rioleringswerken vallen onder hun aanbod.Spreekt deze vacature je aan? Bel me op het nummer 0473 84 49 02. Indien je nog werkt kan je me ook na de werkuren op dit nummer bereiken.Niet voor de volle 100% overtuigd? Aarzel zeker niet om me te contacteren zodat ik je de andere mogelijkheden kan voorstellen. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Arbeider Bouw
Accent, Kuringen, Limburg, BE
Functieomschrijving Als technieker brandcompartimentering werk je zelfstandig of in team en maak je deel uit van een sterk groeiende organisatie. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor volgende taken: Compartimenteren van kabelen leidingdoorvoeren; Het plaatsen en afwerken van brandkleppen; Het plaatsen van brandwerende deuren; Het plaatsen van brandwerende wanden; Brandwerend maken van draagconstructies; Het uitvoeren van brandwerende schilderwerken; Het uitvoeren van brandwerende kitwerken.Jouw profiel De ideale kandidaat voor de vacature van arbeider bouw in de brandcompartimentering is iemand die betrouwbaar is en een 'hands-on' mentaliteit heeft. Je beschikt over een gezonde en flexibele instelling. Een geldig VCA-attest en een rijbewijs B zijn vereisten voor deze functie.Wij bieden jou Accent Construct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na een positieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vast contract.verloning volgens de bouwsector PC 124ecochequesopleidingenmaandelijkse tool-box meetingsparkeergelegenheid aan het bedrijfBedrijfsinformatie Onze klant is dé specialist in brandcompartimentering, luchtdichting en elastische voegwerken. Je komt terecht in familiaal, groeiende onderneming, dat al 20 jaar ervaring kan voorleggen. Kwaliteit en vakmanschap zijn hun stokpaardje, veiligheid de norm. Collega's worden hier vrienden. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
All Round Arbeider Bouw
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
Functieomschrijving - Je zal als 2de persoon zeer nauw samenwerken met de verantwoordelijke van de kraancamion. Je zal kabels binnenbrengen in palen Je zal gaten maken met de minigraverJouw profiel - Rijbewijs C is een PLUSpunt Ervaring minigraver pluspunt Inzicht in werkenmotivatie Niet bang om handen fysiek te maken Zeer polyvalent ingesteldWij bieden jou Accent Construct is gespecialiseerd in vaste jobs in de bouwsector. Na een positieve inloopperiode bieden wij jou de kans op een vast contract.verloning volgens de bouwsector PC 124extralegale voordelenopleidingenBedrijfsinformatie Onze klant is vanaf het begin nauw verbonden met het licht. De firma heeft haar reputatie opgebouwd op het ontwikkelen van gespecialiseerde technieken in de domeinen van openbare verlichting, industriële elektriciteit, telecommunicatie en seinwerken langs spoorwegen, autowegen en waterwegen. Met haar kennis en ervaring is de firma gespecialiseerd in het in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden, uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie en afbakeningswerken.Door voortdurend bezig te zijn met marktonderzoek, innovatie en research zijn ze uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijf van bekabelingswerken en communicatiesystemen. Na een stevige thuismarkt zijn ze daarnaast ook een referentie geworden in Europa.In 2012 heeft de firma haar 40ste verjaardag gevierd. Ondertussen behoort onze klant volledig tot een grotere groep. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
arbeider bouw
Accent, Bree, Limburg, BE
Functieomschrijving Je takenpakket is zeer afwisselend en dus absoluut een uitdaging in de bouwsector: Bouwen van Aldi en Colruyt Kleine metselwerken Grondwerken Herstellingen uitvoeren Basis werken aan constructiebouw Bekistingswerken .... Jouw profiel - Hands-on mentaliteit Basis ervaring Veilig werken Flexibel zijn naar uren en afstanden Je bent zowat van alle markten thuis Gemotiveerd om alles te willen leren Collegiaal: je collega's helpen waar nodig Werk zien en initiatief tonen Wij bieden jou Wij bieden je een zeer jong en dynamisch bedrijf en met top sfeer onder de collega's. Een werkplek waar ze harde werken belonen met doorgroeimogelijkheden. Jaarlijkse een leuk bedrijfsfeestje. Een job met massa's variatie en mogelijkheid om jezelf te ontplooien tot een volwaardige all-round arbeider. Bedrijfsinformatie Onze klant gelegen in Bree is een grote speler op de markt als het gaat over: Project ontwikkeling Bouwen van particuliere woningenHet is een bedrijf wat al jaren meedraait in de bouwsector maar steeds jong van geest blijft. Ze gaan mee met de nieuwste technologie en komen altijd innovatief uit de hoek. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Schrijnwerker/Plaatser ramen en deuren met rijbewijs B Kempen
Actief Interim, Turnhout, Flanders, be
Heb jij reeds een eerste ervaring als plaatser ramen en/of deuren?Of ben jij een schoolverlater richting Bouw?Werk jij graag buiten en op verplaatsing?Beschik jij over een rijbewijs B?Reageer dan snel op deze vacature!Wat wij van jou vragen:- een eerste ervaring in de bouw of schoolopleiding bouw- rijbewijs B- Eventueel een eerste ervaring plaatser ramen/deurenWat wij jou bieden:- Werken onder PC 124. Dit wil zeggen dat je 40u per week werkt en recht hebt 20 dagen vakantie én 12 ADV dagen per jaar.- Het baremaloon voor de bouw staat op €14.74 bruto per uur.- Na je interimperiode krijg je een vast contract.- Snelle opstart!Aarzel niet en neem direct contact op met megan.vangrieken@actief.be of bel naar 014/40.50.60.We nemen binnen 48u contact met je op.
arbeider bouw
Accent, Lokeren, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als arbeider bouw voor een bedrijf in regio Lokeren zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren.Een overzicht voor deze vacature: waterdichting van kelders en keldergaten; het spuiten van waterdichte coatings op Werven; het aanbrengen van de vloeibare producten met een verfborstel.Jouw profiel Als arbeider bouw voor een klant in regio Lokeren verwachten we een kandidaat die voldoet aan een bepaald profiel.Voor deze vacature: je werkt graag in teamverband en indien nodig ook zelfstandig; je bent flexibel opgesteld en werkt graag op verplaatsing; ervaring in schilders technieken is een pluspunt; ook dakwerkers komen hiervoor in aanmerking; je weet van aanpakken en wil er invliegen.Wij bieden jou Onze klant regio Lokeren is op zoek naar een gedreven arbeider die graag een tof team wilt komen vergezellen.Volgende voordelen komen jouw kant uit: Professionele vakmensen Bedrijf staat gelijk aan kwaliteit Verloning volgens de bouw, paritair comité 124 Vast contract na een positieve inloopperiodeBedrijfsinformatie Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Vastgoed Medewerker (m/v)
Konvert Office Brugge, Bruges, Flanders, be
ProfielVoor de vacature van Commerciële Vastgoedmedewerker sta je in voor deze taken:De bezoeken van panden met potentiële kopers en huurdersEen correcte opvolging van de verschillende lopende dossiersHet opmaken van plaatsbeschrijvingenHet nemen van foto's van de panden en het online plaatsen ervan (website en sociale media)De correcte opmaak van de nodige documentenTelefonische prospectie in functie van de inkoopInkopen van panden AanbodBudgetten opvolgenDe boekhoudkundige, juridische, fiscale, ... documenten invullen. De onderhoudswerkzaamheden, renovatie, sanering, bouw of inrichting van het vastgoedpatrimonium vaststellen en plannen. Maatregelen nemen ten gevolge van klachten of problemen (geschillen, inningen, ...). Onderhoudscontracten van het vastgoedpatrimonium beheren en opvolgen Je komt terecht in een stabiele onderneming met medewerkers die jarenlange ervaring kunnen voorleggen.Het loonpakket en exact uurrooster zijn bespreekbaar. Op woensdag is het kantoor gesloten. Je krijgt de zekerheid van een vaste job maar je werkt alsof het voor jezelf zou zijn.Vereiste kwalificatiesIdealiter heb jij een opleiding Vastgoed alsook een eerste ervaring Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en vult dit aan met goede kennis FransJe hebt geen 9-5 mentaliteit: een bezoek om 19u00 schrikt jou niet af, werken op zaterdag kan steeds voor jouJe bent bereid steeds jouw kennis van de sector up te daten (bv. wetgeving, sales-technieken...)Ben je een doorzetter, positief ingesteld en punctueelOm de groei van je vastgoedportefeuille te realiseren ben jij sterk in telefonische prospectie
Administratief Bediende (bouw, vastgoed & projectontwikkeling) (m/v)
ASAP, Hasselt, Flanders, be
Wat ga je doen? - Je zal instaan voor een brede waaier aan administratieve taken zoals de voorbereiding en opvolging van onze bouwprojecten (renovatie, nieuwbouw en facilitair beheer), bestelling van materialen, werfregistratie, verkoop- en verhuuradministratie, het beheer van sleutelplannen, maken van vergadernotulen, …- Je bent het aanspreekpunt voor alle facilitaire vragen, maakt de planning op van onze techniekers en volgt de werven administratief op- Je ondersteunt in de boekhouding- Je speelt een belangrijke rol in de digitalisering van onze afdeling- Daarnaast zorg je voor het goede reilen en zeilen op kantoor want een meeting zonder koffie is geen meeting en een printer zonder papier werkt nog steeds niet Wie ben jij? - Je bent in het bezit van een bachelordiploma (vastgoed, bedrijfsvertaler, office management…)- Het is een pluspunt als je enkele jaren ervaring hebt in de bouwsector of in een technische omgeving- Je bent administratief sterk en hebt een basis boekhoudkundige kennis- Je werkt vlot met Excel- Je kan zelfstandig werken, ziet werk en neemt het vast- Je kan goed prioriteiten stellen en verliest nooit het overzicht- Je bent Nederlandstalig en het is een must om ook de Franse taal goed te beheersen Wat bieden wij jou? - Een afwisselende job waardoor geen enkele dag hetzelfde is- Je komt terecht in een groeiende ambitieuze bedrijvengroep, wat ook voor je loopbaan interessante groeipaden kan opleveren- Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en maaltijdcheques
Lasser kunststof en/ of staal leidingwerk
Manpower BE, Beringen, BE
Client Description:Voor een klant gelegen in Beringen is Manpower opzoek naar een lasser kunsstof en/of staal leidingwerk (M/V/X).Job Description:Een greep uit jouw takenpakket:Inbouwen van bronpompen in geothermische bronnenInstallatie van de verschillende componenten in een bronkamerDiverse montagewerkzaamheden in geothermische bronnen of technische ruimtesAssistentie bij het uitvoeren van verschillende testenPlaatsing en transport van componenten voor in de technische ruimteUitvoeren van kleine hoeveelheden leidingwerk in staal of kunststof, al dan niet voorzien via prefabricatiePlaatsing van afdichtingen voor leidingwerk en kabels in doorvoerenCandidate Profile:Je hebt een eerste werkervaring met laswerk van staal en/of kunststof.Heb je daarnaast ook kennis van HVAC? Dan heb je een stapje voor bij je sollicitatie.Je beschikt over een rijbewijs B. Rijbewijs BE of C is een pluspunt.Je bent flexibel en kan zelfstandig werken.Je hebt goede communicatieve vaardigheden.Je bent bereid om bij te leren.Je hebt een goede kennis van de NL-taalWhat Client Offers:Je komt terecht in een warme omgeving waarin je voldoende ondersteuning krijgt en echt op je collega’s kan rekenen.Je komt terecht in een jong en dynamisch team.Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur met een mooi salarispakket.Je krijgt voldoende opleidingsmogelijkheden aangeboden zodat je een expert wordt in je vakgebied.Interesse? Solliciteer dan snel via onderstaande link of stuur ons jou CV naar office.hasselt@manpower.be