We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Verkoop in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Verkoopsmedewerker (m/v)
, Limburg
Voor een koffiespeciaalzaak in hartje Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren verkoopsmedewerker. Jouw takenpakket bestaat uit;verkoop van koffiehet informeren van klantenkassabediening opvolgen van de winkelvoorraad het plaatsen van bestellingenhet controleren van goederenhet afhandelen van leveringen het klaarzetten van bestellingen om te vervoerenhet afhandelen van betalingen en deze correct en administratief afhandelen het behandelen van inkomende telefoonshet helpen van klanten aan de balie. Profiel Je bent een krak in hoofdrekenenJe werkt met de glimlachJe bent klantgericht Ervaring in de verkoop is een pluspunt. Aanbod Je werkt fulltime. Door de week werk je van 09u30 tot 18u00, op zaterdag zal je werken van 09u00 tot 18u00. Mogelijkheid tot een vast contract na een geslaagde interimperiode.
Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
Inside Account Manager at Headcount
Headcount, Flemish-Brabant, Wemmel
Onze klant is een innovatieve partner in de industriesector en biedt een uitgebreid gamma van technische componenten aan gaande van dichtingen naar werkplaatsinrichting en is op zoek naar een Inside Account Manager. Als Inside Account Manager ben je medeverantwoordelijk voor het detecteren van de klantbehoeften en het zoeken naar de meest optimale oplossingen binnen jouw productcategorie.Jouw taken:Je bent dé contactpersoon voor jouw klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant snel geholpen wordtIn overleg met de buitendienstmedewerkers stel je offertes op en volg je deze verder opOok de opmaak van bestelbonnen behoort tot jouw takenpakketIn je zoektocht naar de juiste technische oplossing voor je klant kom je in contact met leveranciers en collega's van andere afdelingenProfiel Je hebt een sterk technisch inzicht en bij voorkeur al een eerste ervaring in een soortgelijke functieJe beschikt over een uitstekende kennis van het NederlandsFrans en Engels zijn een plusJe bent communicatief en klantgericht ingesteldJe bent proactief en kan goed zelfstandig werkenJe bent oplossingsgericht en leergierigAanbodEen afwisselende uitdaging in een gezonde en innovatieve omgeving met een open sfeer. Naast een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen, is er een mogelijkheid tot zelfontplooiing.
Flexi verkoop medewerker bakkerij
Absolute Jobs, Oostende
jobomschrijving Hou jij ook zo van de geur van versgebakken brood en ben je in de weekends vrij?Dan ben jij de Verkoop medewerker die wij zoeken! Voor een Gekende bakker hartje Oostende zoeken wij een verkoop medewerker voor vakanties en weekends.Als verkoop medewerker behoren volgende taken tot je takenpakket: Klanten bedienen Correcte kassa verwerkingAanvullen van de rekken Winkel proper houden Winkel afsluiten  jouw profiel Als verkoop medewerker voldoe je aan volgende vereisten:je bent klantvriendelijk je kan goed omgaan met stressJe spreekt goed Nederlands en een basis FransJe kan goed hoofdrekenenJe hebt een goed voorkomenJe bent betrouwbaar  ons aanbod Als verkoop medewerker bieden wij jou:Een toffe flexijob Weekendwerk (zaterdag en/of zondag) Leuke werkomgeving met een vast clienteel 
Vertegenwoordiger laadpalen West- & Oost-Vlaanderen
Absolute Jobs, Ledegem
jobomschrijving Als Vertegenwoordiger Laadpalen voor West- en Oost-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van contacten met autogarages. Je staat in als centraal contactpersoon voor de verkopers van de garages en begeleidt hen in de verkoop van laadpalen. Hieronder vind je een overzicht van jouw takenpakket:Je bent verantwoordelijk voor het leggen en onderhouden van contacten met autogarages in West- en Oost-Vlaanderen. Je bent hun centrale contactpersoon en staat hen bij in het verkoopproces.Je ondersteunt de verkopers van de garages door in te gaan op hun vragen en hen te voorzien van de nodige opleidingen en trainingen.Je bezoekt prospects om hen te informeren over de voordelen van laadpalen en overtuigt hen van de meerwaarde van jouw producten en diensten.Je werkt nauw samen met de accountmanagers en andere collega's om de verkoop van laadpalen bij autogarages te stimuleren en te vergroten.Je houdt nauwkeurig de verkoopcijfers bij en rapporteert deze aan het managementteam. Je bent een echte teamplayer en draagt bij aan een positieve werksfeer. Je deelt jouw kennis en ervaring met je collega's en helpt hen waar nodig.Interesse? Stuur je cv door naar [email protected] jouw profiel Je werkt graag zelfstandigJe plant actief bezoeken inJe bent georganiseerd en nauwkeurigJe bent commercieel en technisch ingesteldInteresse in deze vacature? Stuur je cv door naar [email protected] ons aanbod Wij bieden jou een boeiende en uitdagende job in een jong en dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod:Voltijds contract van onbepaalde duur, met 40 uur per week en 12 ADV-dagen. Je hebt dus een goede werk-privébalans.Aangename werkplek. Je werkt in een modern en comfortabel kantoor met een aangename sfeer en een stimulerende werkomgeving.Boeiende job met flink wat afwisseling en uitdaging. Competitief salaris in lijn met jouw opleiding en ervaring. Extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, ecocheques en andere voordelen. De klant zorgt ervoor dat je je goed voelt en dat je gemotiveerd blijft om het beste van jezelf te geven. Interesse? Stuur je cv door naar [email protected]
FLEXI BAKKERIJ
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant in regio DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een FLEXIMEDEWERKER voor de verkoop in de bakkerij.Ben je op zoek naar een bijverdienste en ben je graag vroeg uit de veren?Dan hebben wij een leuke job voor jou!Je heltp mee de bestellingen klaarzetten in de winkel;Je helpt mee verkopen in de winkel;Je staat in voor de kassa.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant zoekt in een FLEXIMEDEWERKER in regio DIKSMUIDE:Je bent vrij op zaterdag;Je bent zeer klantvriendelijk;Je kan vroeg starten 's morgens vanaf 7u30;Ervaring in de verkoop is pluspunt maar geen must!  ons aanbod Als jij aan de slag gaat als FLEXIMEDEWERKER bij onze klant in DIKSMUIDE kan je volgende voordelen verwachten:Je komt terecht in tof team in een mooie bakkerszaak;Je mag telkens op zaterdag komen werken;Je wordt tewerkgesteld als flexi-medewerker;Je ontvangt een uurloon volgens ervaring startende vanaf 11 euro.
FLEXIMEDEWERKER
Absolute Jobs, Diksmuide
jobomschrijving Voor onze klant in regio DIKSMUIDE zijn wij op zoek naar een FLEXIMEDEWERKER voor de verkoop in de bakkerij.Ben je op zoek naar een bijverdienste en ben je graag vroeg uit de veren?Dan hebben wij een leuke job voor jou!Je helpt mee de bestellingen klaarzetten in de winkel;Je helpt mee verkopen in de winkel;Je staat in voor de kassa.Interesse of vragen? Aarzel niet! Stuur meteen je CV naar [email protected] of bel 051 40 28 14 jouw profiel Wat onze klant zoekt in een FLEXIMEDEWERKER in regio DIKSMUIDE:Je bent vrij op zaterdag;Je bent zeer klantvriendelijk;Je kan vroeg starten 's morgens vanaf 7u30;Ervaring in de verkoop is pluspunt maar geen must!  ons aanbod Als jij aan de slag gaat als FLEXIMEDEWERKER bij onze klant in DIKSMUIDE kan je volgende voordelen verwachten:Je komt terecht in tof team in een mooie bakkerszaak;Je mag telkens op zaterdag komen werken;Je wordt tewerkgesteld als flexi-medewerker;Je ontvangt een uurloon volgens ervaring startende vanaf 11 euro.
Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Maasmechelen (30 uur)
GAB - Groep Broekaert, Maasmechelen
Scotch & Soda is een internationaal eigenzinnig lifestyle brand dat verdeeld wordt door Groep Alain Broekaert.Groep Alain Broekaert (GAB) importeert en verdeelt internationale kledingmerken van hoog-midden tot luxe segment in de Belux. Ons merkporfolio is zeer uiteenlopend met merken als McGregor, Pepe Jeans, Hackett London, Strellson, Joop!, LoveStories, NA-KD, Karl Lagerfeld, Arnie Says, Birds on the Run, Denham, Façonnable, Xpooos en Vingino.De groep werd opgericht in ‘86 en groeide al snel uit tot een belangrijke speler in het Belux modelandschap door haar unieke product –en merkenmix en door haar unieke distributiemix van retail en wholesale business.Voor onze winkel teMaasmechelenzijn we op zoek naar een gemotiveerde vervanging tijdens langdurige ziekte.Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Maasmechelen (30 uur)TakenpakketJe focust op een kwaliteitsvolle klantenservice en verkoopJe bouwt een goede relatie op met klanten, adviseert hen en bedient ze met een glimlachJe pakt leveringen uit en etiketteert de goederenJe beheert vlot het kassasysteemJe bent medeverantwoordelijk voor de uitstraling, de sfeer en het imago van onze winkelProfielJe hebt feeling voor stijl en modeErvaring in de verkoop is een pluspuntJe bent goed op de hoogte van de collecties en volgt de modetrends op de voetJe bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaalJe bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet afAanbodEen uitdagende functie in een aangename sfeer met eigen verantwoordelijkheden, een degelijke opleiding en doorgroeimogelijkheden.Interesse?Voel je je aangesproken door deze functie? Solliciteer dan nu via onderste button!Groep Broekaert BVBA – Assesteenweg 96 – B-1740 Ternat – T 0032 2 456 17 40
On- & Offline Verkoper
DEBA Meubelen, Sint-Niklaas
Functieomschrijving:Kan jij, dankzij jouw verkooptalent, elke klant écht blij maken met hun aankoop? Momenteel zijn we op zoek naar een klantgerichte en enthousiaste collega met een positieve uitstraling en sociale flair.Als on- en offline verkoper bij DEBA meubelen sta je garant voor een klantvriendelijke en professionele aanpak van zowel de bezoekers van de showroom als de klanten van de webshop.In de showroom stap je vlot op de mensen af. Je hebt een sterke overtuigingskracht, zonder opdringerig te zijn. Je kan je inleven in de noden en wensen van de klant en je speelt daar gepast op in.Hoewel het enigszins anders is, willen we min of meer dezelfde aanpak voor onze online klanten. Uit de online informatie-aanvragen en aankopen heb jij vlot zicht op de commerciële situatie. Je neemt klanten mee doorheen het online proces om te komen tot een unieke aankoopervaring.Profiel:Door je flexibiliteit ben je bereid om op zaterdag en zondagnamiddag te werken, met compensatie in de weekJe kan vlot online te werk gaan en duidelijk communiceren via het webJe bent een actief-dynamische persoonlijkheidMin. 2 jaar ervaring in verkoop, klantgericht zijnZeer goede kennis van de Nederlandse taal, Engels en Frans is een plusZowel zelfstandig als in teamverband kunnen werkenAffiniteit voor interieur en/of meubelenAanbod:De kans om je commerciële talenten verder te ontwikkelen in een zeer ambitieuze en groeiende ondernemingDoorgroeimogelijkheden conform je eigen ambities en verwachtingenEen boeiende werkomgeving in een familiale sfeerEen vaste, voltijdse of 4/5 job met een goed, aangepast verloningspakketHoe solliciteren?Wil jij ons overtuigen van je vastberadenheid om deze job de jouwe te maken? Stuur jouw CV met foto en motivatiebrief naar [email protected], t.a.v. Matthias De Belie of via onderstaand formulier. Tot dan!
Account Manager Antwerpen & Limburg
Niko, Sint-Niklaas
Account Manager Retail Antwerpen & LimburgFunctieVanuit de positie als fabrikant vertegenwoordig je Niko bij indirecte klanten die aankopen via ons distributienetwerk. Dit zijn DIY winkels, begeleide zelfbouw, lichtwinkels, webshops en lokale groothandels.Je bouwt sterke relaties met je belangrijkste klanten en onderhandelt hiervoor alle topics die nodig zijn om de B2C merkbekendheid en zichtbaarheid van Niko te vergroten en onze business te verbreden, waarbij de brand values steeds voorop staan.Hiervoor werk je nauw samen met de vertegenwoordigers van onze Service Partner DIY op basis van een duidelijke taakverdelingHet overtuigen om shopconcepten, nieuwe producten en services te introduceren behoren tot je kerntaken samen met het geven van commercieel en technisch advies. Daarnaast onderhandel je marketingacties en geef je opleidingen en infosessies om het kennisniveau in de winkel te verhogen.Je verzekert de implementatie van de actieplannen die met centrale aankoop vd Retail ketens zijn vastgelegd.Voor het verbreden van ons aanbod en de uitbouw van het verkoopnetwerk prospecteer je nieuwe kanalen.Dit doe je in het kader van het operationeel plan en de sales-en marketingstrategie, teneinde de vooropgestelde doelstellingen te behalen.Je volgt constant trends, opportuniteiten en concurrentie en denkt mee om onze toekomstige aanpak en innovaties vorm te geven.Je rapporteert aan de Sales Manager RetailProfielJe bent gedreven, doelgericht en empathischJe hebt een sterke overtuigingskracht en communiceert enthousiasmerendMinimum 3 à 5 jaar commerciële ervaring binnen DIYTechnische feeling en kennis elektriciteit zijn een mustInteresse in Home Automation en bouwprocessen is een voordeelJe houdt van verandering en uitdagingenJe bent hands on en een no nonsens persoonOpleiding: Bachelor / gelijkwaardig door ervaringTalen: Nederlands en vlot gebruik van Engels zijn noodzakelijk. Kennis van het frans is belangrijk om te overleggen met collega'sEen goede organisatie is je tweede natuur waardoor je steeds alle aspecten van je plannen opvolgtJe woont in de regio Antwerpen - Vlaams Brabant - LimburgBedrijfNiko is marktleider in België en produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Niko zet volop in op doordacht design, kwalitatief hoogstaande producten en een milieuvriendelijk productieproces, en investeert hiervoor sterk in onderzoek en ontwikkeling. Binnen zijn designfilosofie streeft Niko ernaar voortdurend innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen. Niko is een bedrijf in volle groei, stelt meer dan 630 medewerkers tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 180 miljoen euro. Momenteel heeft Niko vestigingen verspreid over heel Europa: België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Duitsland,Oostenlijk, Polen, Slowakije en Denemarken.AanbodEen mooi salaris, aangevuld met extralegale voordelen vormen slechts de basis van ons aanbod. Wat minstens even belangrijk is, is dat je terechtkomt in een solide bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. In een no-nonsensebedrijf dat doet wat het zegt, en zegt wat het doet. In een bedrijf dat nooit stilstaat, maar voortdurend nieuwe kwalitatieve oplossingen lanceert. In een bedrijf met toffe, open collega’s waarop je kunt bouwen. Kortom, in een bedrijf dat je ten volle ondersteunt en uitdaagt.LocatieAntwerpen - Vlaams Brabant- Limburg (Wonen in de regio is een must)Job Types: Full-time, PermanentBenefits:Company carCompany computerCompany phoneEco vouchersFood allowanceFuel cardHealth insuranceLife insuranceSchedule:Day shiftExperience:account manager: 5 years (Preferred)retail - DIY: 3 years (Required)Language:French (Preferred)Dutch (Required)Work Remotely:Yes
UK KEY ACCOUNT MANAGER MULTIPLE RETAIL & WHOLESALE
Balta Group, Sint-Baafs-Vijve
Within the Balta Group the division focusses on wall-to-wall carpet for residential & commercial use (Arc Edition) as well as carpet tiles for residential use.More information about Balta Carpets: https://www.balta-carpets.com/Your challengesWithin the biggest carpet market in Europe – the UK (roughly 50%) you manage the multiple retailers as key accounts directlyAdditionally you sign responsible for the wholesale channel for which you are supported by 2 regional sales managers in the UKYou develop and own strategic key account plans to manage the growth ambitions with these clientsIn cooperation with product management you define the product offerings and price settings for the wholesale channelThis role is Belgium based as you liaise closely with the different business functions to translate customer demands or needs into actions on the realm of e.g. product managementWe excel on service level and product offering, so we’d need you to maintain this position and drive satisfaction even furtherYou report to the divisional Sales DirectorYour talentsThis is a great challenge if you have about 7 years of experience, or less if you’re a sales gem, and are willing to start in a truly impactful roleYou’re irrepressible and eager to drive your business forward and to spot opportunities easilyThe carpet selling business is a very fast one, so you thrive on action, liaising with your clients dailyYou hold experience in documenting Key Account Processes & have affinity with the UK marketYou know (where to get) your numbers and data an can act upon them accordinglyNo need for experience in the carpet of flooring industry, but remember that our products end up in someone’s home, so affinity with finished consumer products is a plusYou’ll travel approximately 40% of your timeWhat we offerA challenging opportunity were you have a direct influence on the largest accountsThe opportunity to travel, but at the meantime keeping your contacts and base in BelgiumA chance to be part of a group that is world leader in decorative rugs and European leader in carpetsA working environment where sustainability, safety and a strong community and employee spirit are at the heart of the companyNext to the function related challenges, we offer you an attractive salary, including excellent extralegal benefits, but also fun events like the Brains of Balta quiz or (bubble) family walksFlexible working hours, a traffic free working location and 35 vacation days.
Parttime verkoper (24u) JACK & JONES Gent
JACK & JONES, Gent
JACK & JONES GENT IS LOOKING FOR A PARTTIME SALES ADVISORZit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van parttime verkoopmedewerker voor onze winkel in Gent (24u/week)! We look forward to hearing from you!JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN ALS PARTTIME VERKOPER:Service is bij JACK & JONES Gent top prioriteit: je biedt elke klant een onvergetelijke winkelervaring;Je houdt de winkel op orde (kledij plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock;Je verwerkt de leveringen op een correcte en efficiënte manier (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen);Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop;JOUW PROFIEL:Jij bent een geboren verkoper, met een passie voor mode en eindeloze leergierigheid en motivatie;Met jouw spontaniteit is klant bij jou altijd koning;Je bent een echte teamplayer, hebt een winnaarsmentaliteit en bent resultaatgericht:Flexibele werkuren en weekendwerk neem je er graag bij.WIJ BIEDEN:Een gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid;Een werkplek waarbij je omgeven wordt door leuke, trendy collecties en die eveneens deel uitmaakt van een internationaal modebedrijf in volle ontwikkeling;Een leuk team om mee samen we werken; we are one family;Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen;Een sterk uitgewerkt bonussysteemVerhoogde terugbetaling openbaar vervoerDESIGN YOUR FUTURE: BESTSELLER heeft veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van zijn werknemers. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en je krijgt regelmatig trainingen in productkennis, styling en klantenservice.Benieuwd naar het reilen en zeilen van al onze merken en ons moederbedrijf BESTSELLER? Volg ons dan zeker op Facebook ==> https://www.facebook.com/BESTSELLERCareersBelgium/ABOUT JACK & JONES:JACK & JONES maakt het gemakkelijk voor modebewuste mannen om hun persoonlijkheden via hun kleding te reflecteren via onze drie ‘lifestyles’: ORIGINALS, CORE AND PREMIUM. De ‘lifestyles’ van JACK & JONES weerspiegelen de huidige trends en bieden ontspannen en coole ontwerpen met superpasvormen en de meest innovatieve behandelingen. JACK & JONES werd opgericht in 1990 en heeft meer dan 1000 winkels in Europa, Canada, het Midden-Oosten, India en China.JACK & JONES maakt deel uit van het wereldwijde modebedrijf BESTSELLER.Ga voor meer informatie naar www.jackjones.com of www.bestseller.com.
Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Antwerpen Parttime
GAB - Groep Broekaert, Antwerpen
Scotch & Soda is een internationaal eigenzinnig lifestyle brand dat verdeeld wordt door Groep Alain Broekaert.Voor onze winkel te Antwerpen zijn we op zoek naar een gemotiveerde:Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda Antwerpen ParttimeTakenpakketJe focust op een kwaliteitsvolle klantenservice en verkoopJe bouwt een goede relatie op met klanten, adviseert hen en bedient ze met een glimlachJe pakt leveringen uit en etiketteert de goederenJe beheert vlot het kassasysteemJe bent medeverantwoordelijk voor de uitstraling, de sfeer en het imago van onze winkelProfielJe hebt feeling voor stijl en modeErvaring in de verkoop is een pluspuntJe bent goed op de hoogte van de collecties en volgt de modetrends op de voetJe bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaalJe bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet afAanbodEen uitdagende functie in een aangename sfeer met eigen verantwoordelijkheden, een degelijke opleiding en doorgroeimogelijkheden.Wie zijn wijGroep Alain Broekaert of GAB importeert en verdeelt internationale kledingmerken van hoog-midden tot luxe segment in de Belux. Ons merk porfolio is zeer uiteenlopend met merken als McGregor, Pepe Jeans, Hackett London, Strellson, Joop!, LoveStories, NA-KD, Karl Lagerfeld, Arnie Says, Birds on the Run, Denham, Façonnable, Xpooos en Vingino.De groep werd opgericht in ‘86 en groeide al snel uit tot een belangrijke speler in het Belux modelandschap door haar unieke product –en merkenmix en door haar unieke distributiemix van “retail” en “wholesale” business.Interesse?Voel je je aangesproken door deze functie? Solliciteer dan nu via onderste button!Groep Broekaert BVBA – Industrielaan 36 – B-1740 TernatT 0032 2 456 17 40 – F 0032 2 456 175
Sales Engineer - West Vlaanderen
Otis College of Art and Design, Oostkamp
Date Posted: 2024-01-11 Country: Belgium Location: Oostkamp Otis Wil je werkenbijeenechtinternationaal, talentgedrevenbedrijfdatveiligheid, ethiek, kwaliteit, innovatieenkansenvoorwerknemerswaardeert? OTIS is wereldleider in liften, roltrappen en rolpaden en vervoert 2 miljard passagiers. Onze onderhoudsportefeuille is de grootste in de sector: we onderhouden meer dan 2 miljoen liften en roltrappen over de hele wereld. Otis groeiten we werveneen Sales Engineer voor de regio West Vlaanderen. Het belangrijkstedoel van de rol is verkoopgroeiterealiseren door klantrelatiestecreërenentebeheren via verkoopresultaten, situationeleprobleemoplossingenuitgebreidaccountbeheer. De rolwordt in Oostkampgestationeerdenrapporteertaan de Sales Manager. Na een grondige inwerkperiode waarbij je de organisatie goed leert kennen, vorm jij het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je vertrekt vanuit een bestaande klantenportefeuille, waarbij het ultieme doel is om dit cliënteel optimaal te verzorgen, op te volgen en verder uit te breiden. Je werkt nauw samen met de werkleiders en techniekers die dagdagelijks het werk plannen en uitvoeren op het terrein. Wat ga je doen:  Beheer een portfolio van liften door goedewerkrelaties met bestaandeklantenteonderhouden Fungerenalsprimairecontactpersoonvoor het tijdigoplossen van de behoeften van klanten met betrekking tot vragen Ontwikkeling van de verkoop van nieuwe installaties door middel van netwerken, biedingenenaanbestedingen Ontwikkel je eigen verkoopstrategie om verkoopdoelentebereikenenwinstgevendheidtegaranderen Gebruik de verkooptools van Otis om verkoopkansen, pijplijnenverkoopresultateneffectieftevolgen Verkooponderhandelingenvoerenen deals sluiten Werk samen met collega-teamleden, waaronderandereverkoopvertegenwoordigersencollega's in het veld Wat jenodighebt om succesvoltezijn Jehebt bij voorkeur een MASTER diploma op zak Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid Jehebtenkeleervaringen met buitendienst verkoop van technischeproductenwaarvoorklantoverlegnodigis Je hebteensterkeklant- enservicegerichtheid, met inbegrip van uitstekendeinterpersoonlijkevaardigheden Jebeschikt over sterkecommunicatieve, schriftelijkeenmondelingevaardigheden om verwachtingenenrelaties met interne enexterneklanteneffectiefteontwikkelen Jewordtgekenmerkt door eenhoge mate van betrokkenheidenbetrouwbaarheid Je bentdoelgericht, met de mogelijkheid om in eenveeleisende, complexebedrijfsorganisatie in eentempo tewerken Wat zit er in voor jou/voordelen  Jeontvangteenarbeidsovereenkomstvoor de langetermijnmet de wereldmarktleider in eencrisisbestendigeindustrie. Aantrekkelijk salaris met bonus afhankelijk van het behalen van doelstellingen 13e maand salaris Auto van de zaak + tankkaart iPhone en laptop Maaltijdcheques (€7) Groepsverzekering 20 vakantiedagen + 12 CO en anciënniteitsverlof na 5 jaar Mogelijkheid tot thuiswerken (40%) Veel interne doorgroeimogelijkheden Wijondersteunenintegratie van werkenprivé, waardoor er ruimte is voorzowelwerkalsprivéleven, zodatje inbeideaspectenvoldaankuntvoelen. Voordezefunctiebieden weflexibelewerktijden met demogelijkheid van werken opafstand.  Interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer! Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met Jerry Djababoe (Talent Acquisition Benelux) via +31 6 82140165 of If you live in a city, chances are we will give you a lift or play a role in keeping you moving every day. Otis is the world’s leading elevator and escalator manufacturing, installation, and service company. We move 2 billion people every day and maintain approximately 2.2 million customer units worldwide, the industry's largest Service portfolio.  You may recognize our products in some of the world’s most famous landmarks including the Eiffel Tower, Empire State Building, Burj Khalifa and the Petronas Twin Towers! We are 69,000 people strong, including engineers, digital technology experts, sales, and functional specialists, as well as factory and field technicians, all committed to meeting the diverse needs of our customers and passengers in more than 200 countries and territories worldwide. We are proud to be a diverse, global team with aproven legacy of innovation that continues to be the bedrock of a fast-moving, high-performance company.  When you join Otis, you become part of an innovativeglobal industry leaderwith a resilient business model. You’llbelong to a diverse,trusted,and caring community where your contributions, and the skills and capabilities you’ll gain working alongside the best and brightest, keep us connected and on the cutting edge.  We provideopportunities, training, and resources, that build leadership and capabilities in Sales, Field, Engineering and Major Projects and our Employee Scholar Program is a notable point of pride, through which Otis sponsors colleagues to pursue degrees or certification programs.  Today, our focus more than ever is on people. As a global, people-powered company, we put people – passengers, customers, and colleagues – at the center of everything we do.We are guided by our values that we call ourThree Absolutes –prioritizing Safety, Ethics, Qualityin all that we do. If you would like to learn more about environmental, social and governance (ESG) at Otis click . Become a part of the Otis team and help us #Buildwhatsnext! Privacy Policy and Terms: Click on this to read the Policy and Terms
Business Developer HVAC- Vlaanderen
Bosch, Mechelen
Bedrijfsomschrijving De Bosch Groep is jou toch al bekend? Neen? Weet dan dat we vooruitstrevend actief zijn in automaterialen, automatiseringstechniek, verpakkingsmachines, elektrisch gereedschap, thermotechniek, huishoudtoestellen, beveiligingstechniek,… In 2021 had onze groep een omzetcijfer van ca. 78,7 miljard EUR en telden we ca. medewerkers. Wil je daar, vanuit onze divisie Thermotechnology, deel van uitmaken? Dan behoor je binnenkort tot één van de grootste industriële ondernemingen ter wereld. De divisie Thermotechnology is in Europa dé leider voor het aanleveren van energie-efficiënte, revolutionaire oplossingen voor verwarming, warm water, koeling en elektriciteit. Met de producten van de verschillende merken zoals Bosch, Buderus, Nefit, elm leblanc,… tracht de divisie zoveel mogelijk in te spelen op de vraag van de markt. In 2021 realiseerden we een omzet van ca. 4 miljard EUR. In België  zijn we gevestigd in Mechelen en verkopen we onze producten aan de installateurs (rechtstreeks of via de groothandel). Bovendien bieden we zowel aan de installateurs als aan de eindgebruiker een performante dienst-na-verkoop. Meer informatie vind je op en Vacatureomschrijving Samenwerken met collega’s en klanten adviseren en enthousiasmeren is de rode draad in deze uitdagende functie. Jij gaat voor de hoogste klanttevredenheid! Binnen Vlaanderen zijn jouw klanten voornamelijk architecten, adviseurs, algemene aannemers, projectontwikkelaars, overheden, grotere installatiebedrijven, sleutel op de deur aannemers en vastgoedbedrijven. Daarnaast onderhoud je goede contacten met de groothandel. Voor hen ben jij hét aanspreekpunt, sparringpartner en volwaardige gesprekspartner. Aan tafel weet jij de behoeften feilloos te identificeren en kom je met de best passende systeemoplossing die Bosch Thermotechnology te bieden heeft. Ook wensen en behoeften van partners en bewoners neem je hierin mee. Jij weet alle belanghebbenden op een adviserende manier te overtuigen van de toegevoegde waarde van Bosch Thermotechnology en zorgt voor een optimale klantenbinding! Taken : Prospecteren en kwalificeren van nieuwe verkoopleads Inplannen vergaderingen en presentaties met prospecten Presentaties over bedrijfsproducten maken, plannen en geven Presenteren, promoten en verkopen van producten/diensten met solide argumenten aan bestaande en potentiële klanten Positieve zakelijke en klantrelaties tot stand brengen, ontwikkelen en onderhouden Het zoeken naar klantenleads via cold calling Analyseren van het potentieel van het gebied/de markt, opvolgen verkoop- en statusrapporten Op de hoogte blijven van best practices en promotionele trends Continu verbeteren door feedback Opvolgen van alle verkoopactiviteiten in het CRM-systeem van het bedrijf Opvolgen van projecten in het CRM-systeem van het bedrijf Communiceer pijnpunten van klant- en prospectproducten aan de juiste afdelingen Ontwikkel sterke, doorlopende relaties met prospecten en klanten Quota's halen en/of overschrijden Coördinatie met andere teamleden en afdelingen om de verkoopinspanningen te optimaliseren Doordat je altijd op de hoogte bent van marktontwikkelingen, -trends en innovaties kunnen jij en Bosch Thermotechnology hier op tijd op anticiperen. Hierdoor signaleer je snel interessante kansen, die je proactief en enthousiast oppakt. Want ook new business draagt uiteindelijk bij aan jouw succes. Functie-eisen Bachelor werk- en denkniveau Sales ervaring richting aannemers, ontwikkelende partijen en/of installateurs bijvoorbeeld bij een producent van warmtepompen Een sterk netwerk in de nieuwbouwsector Affiniteit met duurzaam bouwen is een pré Je bent ondernemend, een zelfstarter en resultaatgericht Assertief, proactief, een aanpakker Je ziet altijd kansen en mogelijkheden en bent eager om te scoren Uitstekende kennis van MS Office Bekendheid met CRM-praktijken en het vermogen om productieve zakelijke professionele relaties op te bouwen Aanvullende informatie Bij ons kom je terecht in een leuke dynamische omgeving en krijg je een toekomst in een groot internationaal bedrijf. Naast opleidingsmogelijkheden, een moderne en ergonomische werkomgeving krijg je uiteraard een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (groeps- & hospitalisatieverzekeringen, maaltijd- & ecocheques) bedrijfswagen en extra vakantiedagen. We besteden veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers via de gezonde keuken van onze bedrijfskantine en de mogelijkheid om een fiets te leasen. Verder hebben we flexibele start- en einduren. We zijn goed bereikbaar met de wagen (parking is voorzien) en met het openbaar vervoer.
Internal Sales Engineer
SPX FLOW, Inc., Erpe-Mere
Internal Sales Engineer SPX Flow – wereldwijd en lokaal SPX FLOW produceert en levert technische componenten, procesapparatuur en kant-en-klare systemen. Het bedrijf fabriceert diverse types pompen, kleppen, mixers, luchtdrogers, hydraulisch gereedschap, homogenisatoren, separatoren , warmtewisselaars en filtratieoplossingen. SPX FLOW bestaat al meer dan 100 jaar! We hebben ons hoofdkantoor in North Carolina, zijn actief in meer dan 25 landen en hebben een brede wereldwijde klantenbasis. Over de functie Wij zijn op zoek naar een Internal Sales Engineer voor onze site in Erpe-Mere, België. De Internal Sales Engineer is verantwoordelijk voor het verkopen van industriële pompen (en spares) van het merk JOHNSON PUMP. Het invoeren van bestellingen, het maken van offertes, het voorbereiden van de juiste documentatie en het helpen van vertegenwoordigers ter ondersteuning van buitendienstactiviteiten, behoort eveneens tot zijn/haar takenpakket. De Internal Sales Engineer is ook verantwoordelijk voor binnenlandse/internationale inside sales-activiteiten, waaronder het beantwoorden van klantvragen over producten, prijzen, levering en aanvragen, het voorbereiden van offertes en bestellingen en het fungeren als contactpersoon tussen Johnson Pump en de klant. Over jouw verantwoordelijkheden bij SPX Flow Vragen van klanten ontvangen en beoordelen. Verzamelen van de nodige info om tijdig te antwoorden op prijsaanvragen en leveringen. Ontvangen en invoeren van bestellingen, aangevuld met alle benodigde gegevens voor de verwerking van de bestelling. Offerteopvolging en klantgegevens up-to-date houden met bestaande CRM-tool. Communicatie en samenwerking met andere afdelingen zoals Commercial Engineering. Contactpersoon met klanten om eventuele geschillen op te lossen. Technische/verkoopinformatie over SPX-producten geven . Over jou Vaardig in MS Word, Excel, Power Point en Adobe Acrobat. Kennis van het verkoopproces (kennis van SAP is een pluspunt). Vaardig in Nederlands & Engels. Kennis van Frans Opleiding en/of ervaring gelijk aan twee jaar universitair onderwijs van techniek, marketing of bedrijfskunde , of minimaal drie jaar verkoop- of export-/importervaring. Mechanische voorliefde en bekendheid met de producten van Johnson Pump zijn een voordeel. Over je voordelen Drie dagen op locatie, twee dagen op afstand (3/2) hybride werkmodel. Prestatie- en erkenningsprogramma Bonussysteem Gezinsvriendelijk beleid. Echte vooruitgang en ontwikkelingsmogelijkheden bij een mondiale organisatie. Hulpbronnen voor een gezonde geest en een gezond leven. Volgende stappen? Als je klaar bent om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team, dien dan nu je CV in met daarin je relevante ervaring. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als nieuw lid van ons team bij SPXFLOW! Wil je meer info, neem dan gerust contact op met ons Recruitment Team op
Verkoper/Verkoopster bij The Barn
The Barn Bio Market, Antwerpen
The Barn is een verswinkel met uitstekende, 100% biologische producten van onze favoriete producenten.Onze producten worden zo veel mogelijk in bulk verkocht en de prijzen worden laag gehouden. Op deze manier willen we biologische voeding toegankelijk maken voor iedereen en een nieuwe, duurzame manier van winkelen mogelijk maken in Antwerpen!REQUIRED PROFILE Passie voor duurzaamheid Behulpzaam Verantwoordelijk Energiek Flexibel inzetbaar zowel in het weekend als in de week 12 à 16u/ week beschikbaar 18 jaar of ouderWE OFFERThe Barn is op zoek naar gemotiveerde studenten om het team in Antwerpen te versterken.Benodigde vaardigheden: Uitstekend niveau Nederlands Beschikbaar 3 op 4 weekends (op zaterdag ´n zondag) ´n meerdere dagen in de week Een passie hebben voor biologische voeding en duurzaamheid Minimaal 6 maanden contract (geen zomerjobs)Heb je een flexibel rooster en zin om ons fantastisch team te vervoegen voor 12 à 16 uur in de week?
STAGE - Assistant.e Business Analyst & Support Wholesale Manager
LOCCITANE BELGIUM, ANTWERPEN
Depuis 1976, L’OCCITANE crée des soins aux huiles essentielles et des parfums naturels, dédiés à la beauté et au bien-être.Aujourd’hui, le Groupe L’OCCITANE est présent dans plus de 90 pays avec plus de 3000 points de vente dans le monde et développe et distribue huit marques de cosmétiques naturelles : L’Occitane en Provence, Melvita, Erborian, L'Occitane au Brésil, LimeLife, Elemis, Sol de Janeiro, et Grown Alchemist.REQUIRED PROFILE· De formation Bac +3 à Bac +5 (type école de commerce, IAE, université)· Tu maîtrises le français et l’anglais· Tu es à l’aise avec le Pack Office· Tu es disponible à partir de début juillet jusqu’à fin décembre 2024· Tu es curieux.se, créatif.ve, adaptable et autonomeWE OFFERL'OCCITANE est un employeur soucieux de l'égalité des chances. Cela signifie que, lorsque nous prenons des décisions concernant la carrière de nos employés, nous tenons compte principalement de leur capacité à faire leur travail et à se développer dans leur rôle. L'une des façons de favoriser le changement est de créer un lieu de travail et une culture organisationnelle plus diversifiés et inclusifs. Dans ce cadre, nous nous engageons à créer un environnement exempt de discrimination et de harcèlement, où chacun se sent respecté et valorisé. Nous recrutons des personnes à l'esprit positif qui partagent nos valeurs fondamentales et notre engagement en faveur de la durabilité. Le groupe s’engage également à ne jamais vous questionner au sujet d’un potentiel passé criminel.La mission du Groupe L'OCCITANE est de libérer le potentiel de chacun pour contribuer au bien-être de tous, et régénérer la nature. L'OCCITANE s'engage en faveur du développement durable pour le commerce, les personnes, et la planète, ainsi que pour le respect des droits de l'Homme, des principes éthiques, et de la protection des travailleurs. Tous les employés de L'OCCITANE doivent donc mettre en œuvre la mission de l'entreprise et intégrer les conséquences sociales, environnementales, économiques et juridiques de leurs actions dans leur travail quotidien. En pratique, cela signifie que tout employé de L'OCCITANE doit contribuer à la croissance des ventes, à la régénération de la nature, à l'attention portée à nos consommateurs et partenaires, et au soutien de nos employés. Les descriptions de poste* et les objectifs de performance doivent refléter explicitement la contribution et l'impact de l'employé à la triple performance (Profit, People, Planet).
Winkelmedewerker/werkster Kledij
Absolute Jobs, IEPER
jobomschrijving Voor onze klant in Ieper zijn wij opzoek naar een kledij winkelmedewerker/werksterAls winkelmedewerker sta je in voor volgende zaken:Je hebt reeds ervaring in verkoop (kledij)Tijdens het weekend werken is voor jou geen probleemJe werkt 35u/weekLoon beginnend aan €12,42 maar bespreekbaarAdvies geven doe je als de besteKassa afsluiten jouw profiel Voor onze klant in Ieper heb je als winkelmedewerker volgende zaken onder de knie: Je hebt reeds ervaringJe bent een sociaal toppertjeWeekendwerk is geen probleemMensen advies geven doe je als de beste!Is dit de geknipte job voor jou? Solliciteer dan zeker per mail op [email protected] liever iets anders? Bel ons op 057/217648 en wij gaan samen opzoek voor jou! ons aanbod Hier alvast ons aanbod:Je komt terecht in een gekende kledingzaakJe staat in voor advies, plooien en kassaJe hebt reeds ervaring in de kledingsectorSociaal ben je zeker!Mooie verloning beginnend aan €12,42 met hiernaast vakantiegeld, eindejaarspremie,...Na 6 maanden een positieve evaluatie? Proficiat! Je vast contract ligt klaar om te tekenen!
Ontwerper laad- en lossystemen
Tormans Group, Antwerpen
Voornaamste taken Jouw taken* Je ontwerpt laadsystemen volgens de specificaties van de klant en de verkoper(s).* Je maakt detailtekeningen waarmee productie aan de slag kan.* Je volgt het productieproces van op een afstand mee op en zorgt dat je steeds aanspreekbaar bent voor je collega’s in de werkplaats.* Je voert indien nodig opmetingen on-site uit.* Je geeft technische ondersteuning aan de verkoop en de klant waar nodig.? Je behoudt een nauw contact met onze leveranciers waar je terecht kan met specifieke, technische vragen. Profiel Je behaalde een bachelor of master diploma in een technische richting, bij voorkeur elektromechanica of mechanica of gelijkwaardig door ervaring.* Je kan terugkijken op minimum 5 jaar relevante werkervaring.* Ontwerpen en tekenen zijn een passie.* Je kan vlot overweg met SolidEdge en/of Solidworks.* Je hebt een goede kennis van piping, ANSI/DIN-normeringen en sterkteleer of kreeg de basis mee vanuit je opleiding en bent bereid je hier terug verder in te verdiepen.* Je hebt een duidelijke affiniteit met techniek en hebt een goed praktisch-technisch inzicht.* Je bent gedreven en leergierig.* Je spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en Engels.* Je communiceert vlot maar staat met je beide voeten op de grond. Wat bieden wij Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je in aanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, firmawagen, hospitalisatieverzekering,…Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.