Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Verkoop in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Verkoop in "

1 625 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in banche "Verkoop" tijdens laatste 12 maanden in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

Verdeeling van de vakatures in de branche "Verkoop" in

Valuta: EUR
Op het diagram kunnen jullie zien dat in meeste vakatures in de branche Verkoop in open zijn. Op de tweede plaats staat West-Vlaanderen en op de derde plaats Antwerpen.

Aanbevolen vacatures

verkoop slagerij
Accent, Ghent, Flanders, be
Onze klant wil de pure ambacht en smaak vanvroeger terug in de beenhouwerij en traiteurdienst brengen. Zebieden een uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening. Zehelpen de klant graag in een totaalbeleving waar kennisdeling ensmaak centraalstaan.FunctiebeschrijvingAlsverkoopmedewerker in de slagerij-afdeling van een supermarkt:je bedient de klanten met een glimlach.In minder drukke periodes in de verkoop, helpje tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken vaneenvoudige bereidingen. (salades e.d.) Je bentklantvriendelijk en flexibel ingesteld. Jestaat er op dat alles hygi�nisch vlot verlooptFunctie-eisenAlsverkoopmedewerker in de slagerij-afdeling van een supermarkt hebje: Bij voorkeur heb je reeds enige ervaringbinnen de verkoop maar dat is geen must. Jeziet werk en neem het graag in handen Je bentklantvriendelijk, spontaan en positief ingesteldJe hebt een passie voor het vak en vindt hetheel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.De beenhouwerij draait op teamspirit ensamenwerken. Je maakt samen met je collega's deel uit van eengezellig team en draait mee in verschillende facetten zoalsproductie en klantenbediening. Je krijgt dekans om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen in debeenhouwerij. Je bent flexibel qua takenpakketen uurrooster. Werken op zaterdag en soms zondag, vari�rendeuurroosters maken deel uit van je job. In ruil heb je 1 vaste dagvrij in de week.ArbeidsvoorwaardenEenjob optie vast na een geslaagde uitzendperiode. Je krijgt eenaantrekkelijke verloning, en bij vast contract komen hier nog extralegale voordelen bij. Je komt terecht in een dynamisch team. Jewerkt afwisselend in het weekend op zaterdag en/ofzondag.
Verkoop/Marketing
Lumares Comm. V., Zonhoven
Lumares is steeds opzoek naar deeltijds (evt. voltjids) stagiairs verkoop die contacten willen leggen met bedrijven om ons klanten bestand uit te breiden. Online marketing, promoten van Lumares via Social Media. Thuiswerken is mogelijk! Searched Profile Wij zoeken mensen die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en hun stage wensen te doen in een fun & relaxte bedrijfsomgeving. We offer We bieden u een stageplek bij een innovatief en 'fun' bedrijf in volle groei. U krijgt de mogelijkheid ons te ondersteunen in de verkoop (diensten naar bedrijven) en evt. verdere uitbouw van onze webwinkels en online (offline) promo en marketing. Bij ons geen 9/5 uren of vaste schema's. Wij werken op eigen tempo (= ruim tijd, uiteraard met de nodige deadlines), evt. van thuis uit, om elke opdracht tot een goed en kwalitatief einde te kunnen brengen. Ons doel is kwaliteit, niet quantiteit. Wie weet is je stage ook het begin van een mogelijke langdurige samenwerking.
Verkoop(st)er
Vivaldis Interim, asse
Een greep uit jou takenpakket: Mensen adviseren tijdens hun aankopen Je staat in voor bepaalde merken Winkel ordenen Kassa Searched Profile Fashion is voor jou een statement Verkopen zit in je bloed Klantvriendelijk Goed voorkomen Dynamisch Teamplayer Je bent bereid om op zondag te werken We offer Studentenjob
Verkoop
Fnac, hasselt
Klantgericht- en klantvriendelijkheid, verkoop, signalitiek maken, rekken aanvullen, uw werkplaats netjes houden, etiketten aanmaken, op verschillende afdelingen staan (flexibiliteit en verandering),  taken uitvoeren, deadlines respecteren,... Searched Profile Ben je op zoek naar een stageplaats, aarzel dan niet ons te contacteren. We offer Een stageplaats, met de juiste en correcte begeleiding.
verkoop charcuterie
Accent, Ghent, Flanders, be
Onze klant is een gevestigde waarde incentrum Gent. Ze hebben een ruim aanbod aan verse broodjes, bereidegerechten en vers vlees. Ze zijn gelegen in het centrum en dus vlotte bereiken met het openbaar vervoer. De ondergrondse parkingbevindt zich opwandelafstand.FunctiebeschrijvingAlsverkoopmedewerker in de slagerij: sta je invoor de verkoop van charcuterie en fijne vleeswaren.Je begroet de klant met de glimlach.Je geeft een woordje uitleg bij dedelicatessen in aanbieding. Je verpakt devleeswaren op de afgesproken manier, Je weegtcorrect af, Je stuurt de aankoop door naar dekassa waar deze wordt afgerekend.Functie-eisenAlsverkoopmedewerker in de slagerij: is ervaringin de verkoop van vlees of charcuterie een vereisteje kan werken met een snijmachine,Je bent klantvriendelijk,Je hebt een verzorgd voorkomen,Je kan steeds werken op zaterdag,Je bent een teamspeler.ArbeidsvoorwaardenEenjob optie vast in een aangenaam team. Je werkt 38 uur per week, welop zaterdag, nooit op zondag. Je krijgt een opleiding over deproducten op de werkvloer. Je krijgt een zeer aantrekkelijkeverloning.
verkoop charcuterie
Accent, Gent, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als verkoopmedewerker in de slagerij: sta je in voor de verkoop van charcuterie en fijne vleeswaren. Je begroet de klant met de glimlach. Je geeft een woordje uitleg bij de delicatessen in aanbieding. Je verpakt de vleeswaren op de afgesproken manier, Je weegt correct af, Je stuurt de aankoop door naar de kassa waar deze wordt afgerekend.Jouw profiel Als verkoopmedewerker in de slagerij: is ervaring in de verkoop van vlees of charcuterie een vereiste je kan werken met een snijmachine, Je bent klantvriendelijk, Je hebt een verzorgd voorkomen, Je kan steeds werken op zaterdag, Je bent een teamspeler.Wij bieden jou Een job optie vast in een aangenaam team.Je werkt 38 uur per week, wel op zaterdag, nooit op zondag.Je krijgt een opleiding over de producten op de werkvloer.Je krijgt een zeer aantrekkelijke verloning.Bedrijfsinformatie Onze klant is een gevestigde waarde in centrum Gent.Ze hebben een ruim aanbod aan verse broodjes, bereide gerechten en vers vlees. Ze zijn gelegen in het centrum en dus vlot te bereiken met het openbaar vervoer. De ondergrondse parking bevindt zich op wandelafstand. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
verkoop supermarkt
Accent, Mariakerke, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als verkoopmedewerker in de supermarkt heb je een gevarieerd takenpakket: aanvullen van de winkel, controle stock, controle data's en versheid van de producten.Voor deze functie kom je specifiek in de bakkerij-afdeling van de supermarkt terecht. Jouw takenpakket zal dus ook aangevuld worden met: afbakken van de broden, koeken, pistolets,... aanvullen van taart en gebak, controle op de versheid van de producten, ervoor zorgen dat de rekken steeds ordelijk en netjes zijn aangevuld, bestellingen plaatsen van de verschillende broodsoorten, ...Jouw profiel Als verkoopmedewerker in de supermarkt: is ervaring in de verkoop een pluspunt ervaring met een afbakoven is een groot voordeel je hebt geen schrik om de warme oven te bedienen. je bent steeds beschikbaar op zaterdag én zondag je bent een vroege vogel en kan makkelijk starten om 5u30. Je kan je, ook 's ochtends, vlot verplaatsen.Wij bieden jou Een job optie vast na een geslaagde uitzend periode.Je komt terecht in een dynamisch team.Je bent ambitieus en krijgt een opleiding op de werkvloer met eventuele doorgroeimogelijkheden.Je bent telkens vrij op donderdag.Je werkt in een vast uurrooster met telkens vroege uren. Zo ben je de namiddag steeds vrij.Bedrijfsinformatie Onze klant is een ruime supermarkt gelegen in Mariakerke.Ze zijn vlot bereikbaar en hebben een ruime parking voor de deur.Ook zijn ze steeds op zondag geopend. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
verkoop slagerij
Accent, Ertvelde, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als verkoopmedewerker in de slagerij: Ben je het gezicht van de winkel Je begroet de klanten met de glimlach, Je weegt, versnijdt en verpakt de vleeswaren, Je vult de toonbank aan, Je zorgt ervoor dat de toonbank steeds verkoopsklaar en netjes ligt. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel en de besteltoog. Je rekent correct af, Je springt bij bij het maken van salades.Jouw profiel Als verkoopmedewerker in de slagerij: ervaring in de verkoop is zeker een pluspunt. ervaring in met een snijmachine is geen must maar wel een pluspunt. Je bent ten alle tijde klantvriendelijk je hebt een verzorgd voorkomen. Je werkt correct en netjes. Je kan in een team functioneren. Je bent steeds op zaterdag beschikbaarWij bieden jou Een fulltime job in een aangename werksfeer.Je krijgt na een geslaagde uitzendperiode een vast contract.Je krijgt een opleiding op de werkvloer.Een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheuqes, premie voor ploegenwerk én verplaatsingsvergoeding.Bedrijfsinformatie Onze klant is 100% een familiebedrijf.Elke dag garanderen zij hun klanten kwaliteit, versheid en advies. Dat kan omdat hun ruim 4.000 medewerkers de uiterst strenge interne regels nauwgezet in de praktijk omzetten.Die regels draaien allemaal om één principe: respect. Voor mekaar, de producten en niet in het minst het cliënteel. Dat ze daarin slagen bewijst het almaar groeiende bestand van tevreden medewerkers én klanten. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
verkoop slagerij Parttime
Accent, Lochristi, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als verkoopmedewerker in de slagerij: begroet je de klanten met de glimlach, vul je de toonbank aan zodat deze steeds verkoopsklaar is, neem je de bestellingen van de klanten op en maak je deze klaar, versnijd je de vleeswaren met de snijmachine, maak je belegde broodjes, reken je correct af aan de kassa.Jouw profiel Als verkoopmedewerker in de slagerij: Heb je bij voorkeur ervaring in de verkoop in een slagerij. Kunnen werken met een snijmachine is een grote plus. Je staat open om bij te leren. Je bent parttime beschikbaar, de ene week in de voormiddag, de andere week in de namiddag. Je kan vlot functioneren in teamverband.Wij bieden jou Een job optie vast in een aangename en familiale omgeving.Je krijgt een opleiding op de werkvloer.Je werkt in een vast, parttime, uurrooster.Weinig weekend werk.Bedrijfsinformatie Onze klant is een familiale slagerij in regio Lochristi.Ze staan gekend voor hun dagverse kwaliteit, hun ruim aanbod aan salades en fijne vleeswaren. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
verkoop slagerij
Accent, Gent, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als verkoopmedewerker in de slagerij-afdeling van een supermarkt: je bedient de klanten met een glimlach. In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verlooptJouw profiel Als verkoopmedewerker in de slagerij-afdeling van een supermarkt heb je: Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring binnen de verkoop maar dat is geen must. Je ziet werk en neem het graag in handen Je bent klantvriendelijk, spontaan en positief ingesteld Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten. De beenhouwerij draait op teamspirit en samenwerken. Je maakt samen met je collega’s deel uit van een gezellig team en draait mee in verschillende facetten zoals productie en klantenbediening. Je krijgt de kans om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen in de beenhouwerij. Je bent flexibel qua takenpakket en uurrooster. Werken op zaterdag en soms zondag, variërende uurroosters maken deel uit van je job. In ruil heb je 1 vaste dag vrij in de week. Wij bieden jou Een job optie vast na een geslaagde uitzendperiode.Je krijgt een aantrekkelijke verloning, en bij vast contract komen hier nog extra legale voordelen bij.Je komt terecht in een dynamisch team.Je werkt afwisselend in het weekend op zaterdag en/of zondag.Bedrijfsinformatie Onze klant wil de pure ambacht en smaak van vroeger terug in de beenhouwerij en traiteurdienst brengen.Ze bieden een uitstekende kwaliteit en uitmuntende dienstverlening.Ze helpen de klant graag in een totaalbeleving waar kennisdeling en smaak centraal staan. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop Kaas Markten
Accent, Schulen, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature 'Verkoper kaasmarkt' in de regio Hasselt, Diepenbeek, Bilzen, Tongeren en Kermt zijn wij op zoek naar een collega die heel graag met ons op diverse markten staat. Je bent onder andere verantwoordelijk voor onderstaande taken:• Je zorgt er samen met je team voor dat de kaaskraam mooi aangevuld is en dat alles netjes gepresenteerd wordt. • Je luistert goed naar de vraag van de klant.• Je bedient hen en rekent af.• Verder zorg je er samen met je team voor dat alles ordelijk en netjes is.Jouw profiel Voor de vacature 'Verkoper kaasmarkt' in de regio Hasselt, Diepenbeek, Bilzen, Tongeren en Kermt zijn wij op zoek naar een collega die heel graag met ons op diverse markten staat. Wij zoeken iemand die zich in onderstaande omschrijving herkent: • Een zeer klantvriendelijk persoon; • Iemand met maturiteit (werkervaring, verantwoordelijkheidszin, werk zien...);• Je hebt een verzorgd en spontaan voorkomen;• Je spreekt zeer goed Nederlands om de klanten goed te kunnen bedienen en te adviseren;• Ervaring in de verkoop van charcuterie is een meerwaarde; • Iemand op lange termijn, een vast gezicht die ons team wil vervolledigen.• Je bent flexibel om naar diverse locaties te rijden.Wij bieden jou Voor de vacature 'Verkoper kaasmarkt' in de regio Hasselt, Diepenbeek, Bilzen, Tongeren en Kermt willen wij jou graag het onderstaande aanbieden:• Een deeltijdse job van 20 tot 25 uren per week;• De werkuren zijn: maandag, dinsdag en woensdag van 9 uur tot 13 uur op donderdag van 8 uur tot 13 uur en op vrijdag van 14 uur tot 18 uur;• Een job, optie vast contract op termijn;• Samenwerken met moeder en dochter, vandaar dat we iemand zoeken die zeer vriendelijk en flexibel is;Bedrijfsinformatie Wij zijn een familiezaak, gespecialiseerd in het verkopen van kazen en charcuterie op de markt. Wij staan op diverse markten in de omgeving van Limburg. Graag kijken wij uit naar een extra collega op lange termijn. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
verkoop bakkerij
Accent, Lochristi, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als verkoopmedewerker in onze bakkerij: begroet je de klanten met de glimlach, sta je in voor de verkoop van brood en banket, doe je het algemeen onderhoud van de bedieningstoog, zorg je ervoor dat de toog steeds is aangevuld, informeer je de klant over de verschillende broodsoorten, reken je correct af aan de kassa, zet je bestellingen klaar.Jouw profiel Als verkoopmedewerker in onze bakkerij is het belangrijk dat je: ervaring hebt in de verkoop. ervaring in de bakkerij is een pluspunt. Je wilt parttime werken en bent steeds beschikbaar tussen 07u en 13u. Je kan 1 zaterdag op 2 werken. Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands, Je bent enthousiast en klantvriendelijk.Wij bieden jou Een parttime job optie vast in een familiale bakkerij.Je werkt 24 uur per week, meer uren zijn bespreekbaar.Je werkt telkens op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (om de 2 weken).Je werkt van 07u tot 13u.Op woensdag en zondag zijn jouw vrije dagen.Bedrijfsinformatie Onze klant is een kleine, gezellige en familiale bakkerij in hartje Lochristi.Een warme bakkerij die gekend staat voor hun versheid en klantvriendelijkheid. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop bakkerij
Accent, Hasselt, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van "verkoop bakkerij" te Hasselt, ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken:• De bestelling opnemen;• Klanten bedienen en de producten afrekenen;• Inpakken van producten;• Zorgen voor de algemene netheid en orde van de winkel;• Goede presentatie van de producten.Jouw profiel Voor de vacature van "verkoop bakkerij" te Hasselt, zijn wij op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Het liefst zoeken wij iemand die reeds al enige ervaring in de verkoop van voedingsmiddelen heeft. Daarnaast zoeken wij iemand voor lange termijn die ook in de weekenden beschikbaar is om te werken. (zaterdagvoormiddag OF zondagvoormiddag graag)Wij hebben een zeer drukke winkel, vandaar dat wij iemand zoeken die de handen uit de mouwen steekt, zeer klantvriendelijk is en een verzorgd voorkomen heeft.Wij bieden jou Voor de vacature van "verkoop bakkerij" te Hasselt, bieden wij jou een job van 20 tot 22 uren per week aan. In drukke periodes kan dit oplopen tot 30 uren per week. Een job optie vast contract op termijn. Tijdens de inwerkperiode kunnen de uren wisselen, maar nadat je volledig ingewerkt bent, proberen we ons zoveel mogelijk te houden aan een vast uurrooster; weekendwerk: je werkt zaterdagvoormiddag of zondagvoormiddag.Bedrijfsinformatie Deze familiezaak groeide in ruim 50 jaren uit tot een middelgrote onderneming met een eigen brood en banketbakkerij en 4 eigen winkels. Wij hebben een groot assortiment aan broden, koffiekoeken, gebak, Limburgse taarten, patisserie, speculaas, chocolade en marsepein. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop-en onthaalmedewerker
Accent, Turnhout, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Als verkoop-en onthaalmedewerker sta je in voor volgende taken: Oplossen van problemen met klanten Verkoop Lotto, tabak en bloemen Aansturen van het kassateam – kassa’s openen/sluiten – kassa's controleren Verantwoordelijkheid voor de kassaJouw profiel Als verkoop-en onthaalmedewerker voor de winkel in Turnhout moet je van aanpakken weten. Je hebt een verzorgd voorkomen.(Valse nagels en nagellak zijn niet toegestaan!)Je bent flexibel en kan werken vanaf 6u tot 20u in een beurtrol.Je bent bereid om in het weekend (zaterdag / zondag) te werken.Je onthaalt de klant vriendelijk en blijft geduldig, ook tijdens stressvolle momenten.Je bent het aanspreekpunt voor problemen en klachten.Je hebt oog voor orde en netheid.Je bent verantwoordelijk voor de kassa's en zorgt ervoor dat deze kloppen.Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands.Je zoekt een voltijdse job.Wij bieden jou Naast het brutoloon (11.5082 euro/uur) biedt de klant: een voltijdse job met optie vast, na een geslaagde inloopperiode via Accent gratis parking werken in een gemotiveerd teamBedrijfsinformatie Onze klant gelegen in Turnhout is een grote familiale supermarkt.Zij verkopen dagdagelijks verse producten en staan hierom ook bekend.Je zal terechtkomen in een team van ongeveer 15 mensen.De winkel is altijd open op zaterdag en op zondag, je moet dus ook deze dagen kunnen werken. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop medewerker Bakkerij
Absolute Jobs, Torhout
jobomschrijving Dag verkoop medewerker bakkerij klaar voor je grootste job met mooi loon!Als verkoop medewerker in de bakkerij afdeling ben jij de vroege vogel die onze afdeling de meerwaarde kan biedenJe staat in voor de orde en netheidWil je werken in de regio van Torhout en elke dag iets nieuws beleven? Reageer dan via brugge@absolutejobs.be  jouw profiel Dag Verkoop medeweker bakkerij met ballen, jij hebt het allemaal:Je streeft naar perfectie en details binnen een bepaalde tijdspanne.De tijdsdruk die er is om tegen opening van de winkel een mooi gevulde en propere afdeling te bieden is voor jou een must en geen last.Je bent fier op je afdeling, kan heel snel reageren om de continuïteit aan te bieden.Je staat dagelijks in voor diverse bestellingen zoals vers, patisserie, diepvries…Je zorgt samen met je team voor het goede beheer van de afdeling, verlies wordt opgevolgd…Je stimuleert je medewerkers om de richtlijnen betreffende opkuis en HACCP strikt te volgen.Het juiste aanbod voor de klant op het juiste moment van de dag, daar streven we naar. Kort op de bal spelen en ingrijpen waar nodig is hier van groot belang.Contacteer ons voor meer info via brugge@absolutejobs.be ons aanbod Bij ons verdien je goed je boterham:Zeer mooie verdienste, afhankelijk van ervaring.Aangename werksfeerBoeiende job met topmateriaalDoorgroeimogelijkhedenVrijheid om mee te denken Een full-time-contract met een correcte verloning, Het uurrooster, in A/B-patroon is onderling overeen te komen, rekening houdend met volgende voorwaarden (minimum 1 dag in het weekend werken, overeenkomst voor vroege opstart of afsluit…)Veel beter toch dan je huidige job?! Solliciteer nu voor deze vacature of stuur je cv via brugge@absolutejobs.be
Verkoop bakkerij
Accent, Hasselt, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature 'verkoop bakkerij' in de regio van Hasselt zullen jouw taken de volgende zijn: • De verkoop van taarten, broden en pattisserie• Er komt een klein deel keuken bij waar je o.a. broodjes, croques en pannenkoeken maakt, koffie's zetten, ... • Er hangt ook een eetgedeelte vast aan de bakkerij; een vlotte bediening van de klanten hier neem je ook voor jouw rekening• De afwas hoort ook bij jouw dagelijkse taken, alsook de onderhoud van de winkel• Op termijn bestellingen die de klanten doorgeven opnemen en voorbereiden• Onderhoud en aanvul van de toog en de schappen Jouw profiel Voor de vacature 'verkoop bakkerij' in de regio van Hasselt, kun je jou aansluiten bij volgend profiel: • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed, zodat je de klanten steeds correct te woord kunt staan • Je hebt een verzorgd voorkomen • Je bent bereid te werken tussen 6u0018u00 en op zaterdagen• Je bent op zoek naar een voltijdse job (35u/week verspreid over 5 dagen)• Je bent op zoek naar een job op lange termijn en kijkt ernaar uit een vast contract te krijgen• Indien je eerder gewerkt hebt in de horeca of verkoop is dit zeker een meerwaarde• Ervaring is geen must, als de gedrevenheid en de motivatie maar aanwezig is!• Je kunt opstarten wanneer de horeca zijn deuren terug opentWij bieden jou Voor de vacature 'verkoop bakkerij' bieden we jou het volgende aan: • Een fulltime job met veel afwisseling in de verkoop van voeding• Na een positieve uitzendperiode ligt er voor jou een vast contract klaar• Verloning van 10,946euro/uur; bij het verkrijgen van een vast contract wordt jouw loon verhoogd• Altijd vrij op zon- en feestdagen• Kilometervergoeding• Opleiding on the job!• Een opstart vanaf de horeca zijn deuren terug opentBedrijfsinformatie Voor een bakkerij te Hasselt zijn wij op zoek naar een voltijdse verkoopmedewerker. Deze ambachtelijke bakkerij heeft meerdere filialen over Limburg. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop kindermode
Accent, Hasselt, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature 'Verkoop kindermode' in het centrum van Hasselt zijn wij op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken en verantwoordelijk is voor onderstaande taken:• Je bent verantwoordelijk voor de kinderkledingafdeling binnen onze winkel. Dit is zowel voor de verkoop van kinderschoenen alsook voor kinderkleding;• Je luistert goed waar de klant naar op zoek is en biedt producten op maat aan. Het geven van goed advies is hierbij zeer belangrijk. Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is van onze service, zodat ze steeds met plezier naar ons terugkomen;• Indien het rustiger is op de kinderafdeling ben je flexibel en spring je met alle plezier bij op de afdeling van de dameskleding;• Bij ons begeleid je de klant mee naar de kassa.Jouw profiel Voor de vacature 'Verkoop kindermode' in het centrum van Hasselt zijn wij op zoek naar iemand die past bij de mentaliteit die wij met ons team hebben:• Een positief, gedreven en goedlachs persoon;• Ervaring in de verkoop van kinderkleding is een absolute meerwaarde. Ervaring in de verkoop van kleding is zeker noodzakelijk;• Zeer goede kennis Nederlandse taal om al onze klanten correct te kunnen helpen en te woord staan;• Goed kunnen omgaan met kinderen;• Je bent sociaal en zeer klantvriendelijk van karakterer;• Iemand met een zelfstandige mentaliteit; je werkt alsof het jouw eigen winkel is en helpt ongeacht het tijdstip elke klant die binnenkomt;• Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, zelf werk ziet en er ook voor zorgt dat de winkel netjes is, zodat het aangenaam winkelen is voor onze klanten;Wij bieden jou Voor de vacature 'Verkoop kindermode' in het centrum van Hasselt willen wij jou graag het volgende aanbieden:• Een voltijdse job met optie vast op lange termijn;• Je komt terecht in een familiezaak waar wij altijd bezig zijn en blijven met de laatste modetrends. Daarnaast zijn wij een positief en gedreven team waar klantenservice op de eerste plaats komt;• Werken in het hartje van Hasselt;• Een correcte verloning afhankelijk van leeftijd en ervaring;• Kilometervergoeding.Bedrijfsinformatie Voor onze winkel in het centrum van Hasselt kijken wij graag uit naar een extra collega. Onze winkel staat garant voor kwaliteit en service. We volgen op de voet de nieuwste trends, zodat we onze klant een mooie 'totaal look' kunnen aanbieden waarin persoonlijk advies centraal staat. Klanten komen naar ons toe, omdat we mee zijn met de laatste modetrends. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
verkoop bakkerij
Accent, Melle, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als winkelmedewerker in de bakkerij ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je helpt en begroet de klanten met de glimlach, Je zorgt ervoor dat de broden, koeken en taarten steeds aangevuld zijn, Je zorgt ervoor dat de winkel en de broodsnijmachine steeds netjes is. Je belegd broodjes, Je noteert de bestellingen, Je rekent correct af.Jouw profiel Als winkelmedewerker in de bakkerij: Ben je het gezicht van de winkel, je hebt dus een zeer verzorgd voorkomen, en een warme persoonlijkheid. Je bent hulpvaardig en een teamspeler, Je ziet werk Je denkt mee met de klanten en geeft advies over het aanbod.Wij bieden jou Een job optie vast na een geslaagde uitzendperiode.Je werkt afwisselend in het weekend. Je bent dus 1 volledig weekend op 2 vrij.Het weekend waarin je werkt, werk je enkel in de voormiddag.Je krijgt een correcte verloning, dit is bespreekbaar volgens ervaring.Bedrijfsinformatie Onze klant is een warme bakker in Melle. Ze zijn gekend omwille van hun kraakvers brood, heerlijk koeken en zalige patisserie. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop speelgoed
Accent, Beringen, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature 'verkoop speelgoed' in de regio van Beringen zullen jouw taken de volgende zijn: Je wordt voornamelijk ingezet op de speelgoedafdeling; Het in- en uitpakken van de vrachten en deze plaatsen in de winkel; Fysiek werk mag jou dus niet afschrikken; denk aan het uitstallen van zwembaden, speelhuisjes, ... Maar ook het regelmatig beklimmen van een ladder om aan de hoge rekken te kunnen; Klanten correct adviseren over de producten; Onderhoud en netheid van de winkel .Jouw profiel Voor de vacature 'verkoop speelgoed' in de regio van Beringen kun je jou aansluiten bij volgend profiel: Je spreekt vloeiend Nederlands Je bent op zoek naar een job op lange termijn en kijkt ernaar uit een vast contract te krijgen Je zoekt een voltijdse job en weekendwerk schrikt jou niet af (je werkt elke zaterdag en x2 halve zondagen/maand) Je hebt reeds een eerste ervaring in de verkoop achter de rug Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en fysiek zwaarder werk te verzetten Affiniteit met speelgoed is natuurlijk een meerwaarde Je bent klantvriendelijk ingesteld en hebt een verzorgd voorkomenWij bieden jou Voor de vacature 'verkoop speelgoed' in de regio van Beringen bieden we jou het volgende aan: Een job op lange termijn met optie vast contract Een voltijdse job met een vast twee-wekelijks rooster De ene week werk je van 9u-17u en op zaterdag, de andere week werk je van 11u-19u en zondagvoormiddag) Verloning in pc.201 CAT. 1 (bij vast in diensttreding wordt dit CAT.2) Kilometervergoeding Een directe opstart is mogelijk Bedrijfsinformatie Je komt terecht in een familiale KMO actief in vrijetijdsartikelen. Kan jij je helemaal vinden in deze vacature? Dan ben jij wellicht de enthousiaste medewerker die wij zoeken! Solliciteer met jouw persoonlijk cv, dan nemen wij graag contact met jou op! 011 28 78 50 Hasselt.shops@accentjobs.be Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verkoop/Adviseur - Beddengoed
Actief Interim, Zaventem, Flanders, be
Zou je graag een percentage verdienen van alles wat jeverkoopt? Wil jij graag genieten van een brede opleiding over verschillendewinkels heen? Werk je graag in een divers team? Lees dan gewoon verder!De meest populaire slaapexpert van de eeuw verkoopt zo goedals alles wat je nodig hebt in je slaapkamer: boxsprings, matrassen, bedden,bodems, kussen, dekbedden, badjassen, nachtmode,… Een onderneming in bloei metop dit moment een 20-tal fysieke winkels en een webshop. Als slaapadviseur bij hen ziet jouw werkweek er als volgtuit:Je zorgt voor een warm onthaal in de showroom.Je helpt mensen indien zij dat wensen. Hierbijgeef je uitleg over bijvoorbeeld de verschillende matrassen, maten, stoffen,prijzen,...Bij een overeenkomst zal je met de klant eenofferte opmaken en berekenen. Ook het ingeven van bestelbonnen in het ERP systeemzal je onmiddellijk doen, zo kan je jouw klant vertellen wanneer de leverancierzal langskomen.Indien de klant niet alles in 1 keer wenst tebetalen zal je een voorschot berekenen en ontvangen met de bijhorendeadministratie.Ook zal je instaan voor de dienst na verkoop.Het labelen van artikelen en opmaken van beddenhoren er ook bij. Jij zal zorgen dat de showroom er altijd piekfijn uitziet.Wanneer het drukker is in een ander filiaal, kanhet zijn dat je naar een ander filiaal moet rijden.Wat wij van jou vragen:Je hebt een rijbewijs en een eigen wagen, dit iseen absolute must om verplaatsingen tussen de winkels mogelijk te maken.Je bent de Nederlandse taal machtig om klantenvlot te kunnen adviseren maar ook om orders in het systeem te verwerken.Je hebt ook een goede kennis FransAls wakkere collega kom je niet in je pyjamawerken, ook je voorkomen straalt kwaliteit uit.Weekendwerk schrikt je niet Je zal vaak op zaterdag een volledige dag werken (10-18u). De winkels zijn ook open op koopzondagen, dan zal je een halve dag werken (10-14u).Jouw regio: Ieper/Roeselare/VeurneWat wij jou bieden:Na een positief sollicitatiegesprek start jeonmiddellijk voltijds en krijg je een uitgebreide opleiding van ongeveer 6maanden. Het gaat om een voltijdse betrekking van 10 tot 18 uur met eenmiddagpauze van 24 minuten. Op een koopzondag werk je van 10 tot 14 uur, maarwordt je wel een hele dag betaald.De opleiding gaat door in verschillende filialen,zo heb je een brede en gevarieerde opleiding.Je kan rekenen op een afwisselende job in eenaangename en dynamische omgeving.Heb je een goed idee? Daar heeft men zeker orennaar bij deze firma dus laat van je horen!Je kan rekenen op een mooi verloningspakket: Je basisloonligt tussen €1800 en 2000 bruto, aangevuld met een maaltijdcheque van €7 per gewerkte dag.Qua verplaatsingsvergoeding kan je rekenenop €0,20 per gereden km (heen en terug)Daarnaast heb je recht op een commissieloontijdens je proefperiode, nl. 0.5% op alles wat je verkoopt.Na een positieve interimperiode van ongeveer 6maanden krijg je een vast contract en zal je een commissie van 1% krijgen opalles wat je verkoopt uitbetaald per kwartaal.Heb je nog vragen? Of spreekt de vacature jou heel erg aan?Solliciteer dan snel want voor je het weet is de vacature ingevuld! Solliciteren kan via onze website of via actief.oostende@actief.be (059/295.300)Na jesollicitatie, zal we je contacteren om met jou in gesprek te gaan. Binnen een week zal je reactie krijgen en al of niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek met de HR manager. Wanneer dit gesprek positief verlopen is zal je proefdagen lopen in 2 verschillende winkels. Zo kan jij aanvoelen of het iets voor jou zou kunnen zijn.Solliciteer nu