Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Veiligheid en Beveiliging in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Veiligheid en Beveiliging in "

2 566 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in banche "Veiligheid en Beveiliging" tijdens laatste 12 maanden in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

Verdeeling van de vakatures in de branche "Veiligheid en Beveiliging" in

Valuta: EUR
Op het diagram kunnen jullie zien dat in meeste vakatures in de branche Veiligheid en Beveiliging in open zijn. Op de tweede plaats staat Oost-Vlaanderen en op de derde plaats Antwerpen.

Aanbevolen vacatures

Student magazijnbediende
Manpower Key Account, Drongen
De producten van Brady helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen.  Het gamma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en absorptiematerialen. Ben je op zoek naar een bijverdienste als student? En wil je graag een eerste ervaring opdoen in de bedrijfswereld? Voor de vestiging van Brady in Zele (bereikbaar met openbaar vervoer), zijn we op zoek naar studenten. Je zal in het magazijn worden ingezet voor allerhande taken: bestellingen klaarzetten, goederen inpakken, leveringen controleren etc... Searched Profile Ben jij daarnaast een hands on persoon en direct inzetbaar? Ben je vanaf maandag beschikbaar? Dan ben jij dé perfecte persoon om aan de slag te gaan bij Brady. We zoeken studenten voor een lange termijn engagement. We offer Een ideale STUDENTENJOB om een extra centje bij te verdienen in een aangename en groeiende onderneming, wie zou dat niet willen?
Customer Service Specialist
DSV, Puurs, BE
Client Description:Onze klant, DSV Solutions, wereldwijd actief in transport via de weg, lucht en water en bovendien ook warehousing is voor de vestiging in Puurs op zoek naar een Customer Service Specialist. Dit mag een junior of een senior (meer dan 3 jaar ervaring) profiel zijn.Job Description:DSV biedt je een uitgebreid takenpakket aan:- Je bent single point of contact voor de aan jou toevertrouwde DSV Key Account klanten en als aanspreekpunt behartig je alle transport gerelateerde vragen en opdrachten in nauw overleg met de operationele diensten.- Je bewerkstelligt en monitort klantentevredenheid en klantenloyaliteit op een zeer hoog niveau.- Je ontvangt de binnenkomende transportopdrachten, controleert de door de klant verstrekte gegevens, vraagt desgevallend bijkomende gegevens op bij de klant om tot slot de transportopdrachten door te geven aan de operationele diensten voor verdere planning.- Je volgt de transportopdrachten op in het bedrijfseigen expeditiepakket.- Je intervenieert indien transportopdrachten dreigen verkeerd uitgevoerd te worden ten aanzien van de vooropgestelde planning.- Je bemiddelt op een respectvolle en professionele manier met klant en de operationele diensten met het oog op een aanvaardbare oplossing voor beide partijen.- Je behandelt eventuele klachten en/of escalaties op een correcte en klantgerichte manier.- Je administreert nauwgezet alle interventies degene later de basis vormen voor KPI-rapportage.Candidate Profile:- Een professionele bachelor of master diploma behaald. - Logistieke achtergrond vereist door ervaring of opleiding.- Je bent communicatief, assertief, klantgericht, proactief, zorgvuldig, flexibel en stressbestendig.- Je hebt een internationale mindset en een affiniteit met supply chain management.- Je bent een vlotte en diplomatische communicator met commercieel talent.- Je beschikt over een goede kennis van het softwarepakket MS-Office en staat open voor nieuwe systemen.- Je kan zowel autonoom als in teamverband werken.- Je bent sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie (Nederlands, Engels).What Client Offers:- Een voltijds contract van onbepaalde duur.- Een marktconform salaris gekoppeld aan een stevig pakket extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, Ecocheques, woon-werkverkeer vergoeding.- Een aangename en dynamische werkomgeving waar stilstaan achteruitgaan is.- Een mooie toekomst in een internationaal sterk bedrijf met reële kansen op doorgroeien.Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie met uitstekende kansen om jezelf te ontplooien?Solliciteer via de knop of stuur je CV door naar office.keyaccount@manpower.be!Tot snel, Shauni van Manpower.
Technieker beveiliging
Adecco, Sint-Niklaas, Flanders, be
Elektricien of monteur met kennis elektriciteit en op zoek naar een job op de baan? Interesse in beveiligingstechnieken en op zoek naar werk regio Sint-Niklaas? Als elektricien ga je samen met je collega op de baan voor het installeren van branddetectie, inbraakbeveiliging, camera's, domotica en dergelijke. Jouw jobinhoud als elektricien bestaat uit 2 luiken:80% monteur waarbij je buizen legt , kabels trekt, toestellen plaatst voor branddetectie/camera / ... 20% aansluiten van toestellen in de elektriciteitskasten Je komt als elektricien / technieker / installateur terecht bij een firma die vooral in industrie en zorgsector actief is. Beeld je eens in dat jij als elektricien kan meewerken aan de volledige oplevering van een nieuw ziekenhuis ? Opgeleverde projecten oa. bij UZ antwerpen, AZ Herenthals, AZ Turnhout , .... Bedrijf hecht trouwens zeer veel belang aan veiligheid ! Erkenning om werken voor de overheid uit te voeren. ProfielJe heb een achtergrond elektrische installaties, residentieel of industrieel elektricien , stuur-en beveiligingstechniekenRijbewijs B Kennis van lezen elektrische schema's AanbodWerkuren van 7- 15.30 uur Contract als arbeider, sector elektriciteit Uurloon bespreekbaar op basis van je ervaring en achtergrondExtralegaal : maaltijdcheques 5.5 / dag + pensioensparen Interesse in deze vacature? Solliciteer online, wij garanderen een snelle en discrete behandeling van je kandidatuur. Zit je nog met vragen? Of is dit jobvoorstel niet helemaal wat je zoekt? Contacteer ons, wij bespreken graag mogelijkheden op maat.Adecco Expert Centre - 051 66 11 20 - expertcentre.478@adecco.be
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Roeselare, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Medewerker Veiligheid en Preventie (m/v)
Konvert, Antwerp, Flanders, be
Your profile Je genoot een master of bacheloropleiding.Veiligheid, preventie en techniek spreken je aan.Je hebt een gezonde dosis innovatief en analytisch vermogen.Je neemt verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken (onder supervisie van de hiërarchisch verantwoordelijke).Je werkt ook graag in teamverband.Je kan goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.Je bent organisatorisch sterk en werkt gestructureerd.Je kan vlot overweg met de courante computerapplicaties (MS Office).Je hebt een rijbewijs B.Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt maar niet noodzakelijk. What do we offer? Een functie in de bruisende havensector van AntwerpenTewerkstelling bij een modern en gekend bedrijf in de haven van Antwerpen (rechteroever)Gemotiveerde collega's die jou graag in hun team verwelkomenEen job met teamwork, zelfstandigheid én verantwoordelijkheid voor het coördineren van aan jou toegewezen zaken rond preventieEen 38-uren week met daguren, met een enkele keer (beurtrol) wachtdienst in het weekend -Je hebt bovenop de wettelijke verlofdagen, 6 ADV-dagen per jaar -Je krijgt een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Stel jouw kandidatuur veilig en solliciteer direct via antwerpen.office@konvert.be of bel 03 206 90 70. Jobrelated competences De inbreuken of risico's op het vlak van veiligheid en gezondheid van het personeel opsporenRapporteren aan aanbesteders, ondernemers, ... De planning van de werken, vergaderingen en werfbezoeken voorbereiden en actualiseren Preventie- en veiligheidsplannen uitwerken en verbeteren Statistische gegevens van een werf over veiligheid, gezondheid, arbeidsongevallen, ... opvolgen en analyserenCorrigerende of preventieve maatregelen bepalen De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren De activiteiten van een team coördineren De arbeidsrisico's op de werf of van het project evalueren (co-activiteit, verkeer, heftoestellen, bouwplaatsmachines, opslag, toegang, ...) De arbeidsomstandigheden en het toepassen van de veiligheidsvoorzieningen en -voorschriften controleren De betrokkenen op een werf opleiden in en bewust maken van de regels en voorschriften voor veiligheid en gezondheidsbescherming De plannen, acties en maatregelen voor risicopreventie op een werf opstellen en coördineren
Brand
Konvert, Ham, Flanders, be
Your profile De ideale kandidaat: Veiligheid interesseert je enorm, je bent zeer veiligheidsbewust;Je bent flexibel op basis van werkuren en verplaatsingen;Je beschikt over een eigen wagen en een rijbewijs B;Je hebt geen hoogtevrees of claustrofobie;Ervaring als brand- en veiligheidswacht is een pluspunt, maar geen vereiste;Je beschikt over de nodige attesten (Wet van Toback: AV-011 brandwacht, IS-007 veiligheidswacht, IS-081 onafhankelijke ademlucht, VCA-Basis/VOL )!!Een goede tweetaligheid (NL/FR) is een pluspunt maar geen noodzaak. What do we offer? Contract van de firma met een garantie op werkzekerheid.Voltijdse tewerkstellingMaaltijdchequesHospitalisatieverzekeringKm-vergoedingDoorgroeimogelijkheden Jobrelated competences De plannen, acties en maatregelen voor risicopreventie op een werf opstellen en coördineren De planning van de werken, vergaderingen en werfbezoeken voorbereiden en actualiseren De technische plannen en nota's, ... verzamelen en dossiers voor latere interventies samenstellen De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren Gezondheids- en milieurisico's opsporen en identificeren Statistische gegevens van een werf over veiligheid, gezondheid, arbeidsongevallen, ... opvolgen en analyserenCorrigerende of preventieve maatregelen bepalen Preventie- en veiligheidsplannen uitwerken en verbeteren De inbreuken of risico's op het vlak van veiligheid en gezondheid van het personeel opsporenRapporteren aan aanbesteders, ondernemers, ...
Consultant Externe Veiligheid
STAR, Antwerp, Flanders, be
Medior/Senior Consultant Externe Veiligheid Locatie: Zwijndrecht Wat houdt deze functie in: Jij bent de consultant die onze klanten adviseert en de perfecte balans vindt tussen enerzijds het operationele proces en anderzijds de omgevingsveiligheid. Doordat veel van onze industriële klanten met gevaarlijke stoffen werken, kunnen er veel risico’s ontstaan voor de omgeving. Jij bent in staat om combinaties te maken in de verschillende segmenten. Middels externe veiligheidsrelaties en goed procesbeheer, kom je tot een sterk advies dat klanten helpt om hun prestaties te verbeteren. Zo heb je een echt waardevol aandeel in de winstgevendheid van je klant. Je werkt veelvuldig samen met de vakgebieden milieumanagement, HSE-management, industriële emissies en brandveiligheid. Je kan worden ingezet op engineeringsprojecten. Elk aspect van het ontwerp vertaal je naar de externe veiligheid en controleert deze op wijzigingen in het operationele proces en kijkt of deze leiden tot problemen met omgevingsveiligheid. Door in het ontwerp van onze klanten mee te denken kan jij het verschil maken op het gebied van externe veiligheid. Je bent een onafhankelijke en competente consultant die het beste uit zichzelf en anderen weet te halen. Het bijdragen aan de uitbouw en ontwikkeling van de adviescellen externe veiligheid in België door: Het opstellen van een strategisch plan voor de uitbouw van de consultancy afdeling in België Ontwikkelingen binnen het vakgebied te vertalen naar mogelijkheden voor verdieping, ve.rbreding of vernieuwing van diensten en services van consultancy; Het overdragen van kennis aan junior en medior consultants binnen het vakgebied; Invulling geven aan een gezamenlijke verantwoordelijkheid binnen de eigen adviescel en de organisatie; Vanuit het specialisme vertalen van klantvragen op het vlak van externe veiligheid; Het verder uitbouwen van bestaande klantrelaties en het eigen netwerk Wat heb jij te bieden: Je hebt minstens een Bachelor diploma in een ingenieurs- of milieutechnische studie of evenwaardig door relevante ervaring. Je hebt ca. 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in een industriële omgeving met externe veiligheid gerelateerde projecten. Je bent bekend met de geldende wet- en regelgeving betreffende externe veiligheid in Vlaanderen en kan hier zelfstandig jouw weg in vinden. Kennis van Waalse en Brusselse wetgeving is een pluspunt. Jij hebt je kennis uitgebreid met diverse studies en cursussen op het gebied van externe veiligheid en hebt kennis van Seveso, QRA, MRA en Veiligheidsrapporten. Je staat open voor de wereld om je heen en bent constant op zoek hoe je met jouw kennis en vaardigheden je onze klant en jouw team een stapje verder kunt helpen. In complexe situaties zet je je communicatievaardigheden in en toon je eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent vloeiend in het Nederlands en Engels in woord en geschrift en hebt een degelijke kennis van het Frans. Je hebt de drive om onze diensten op vlak van externe veiligheid op te bouwen en hierbij nieuwe collega’s te begeleiden en te coachen. Je bent een initiatiefnemer en draagt klant- en marktgerichtheid hoog in het vaandel. Je toont hierbij een passie voor ondernemerschap en bent flexibel ingesteld.
Directeur veiligheid en preventie
Stad Leuven, Leuven, Flanders, be
Wat houdt de job in?Je leidt de directie veiligheid en preventie (ongeveer 65 medewerkers), samen met de verantwoordelijken van je afdelingen. De directie bestaat uit 2 afdelingen: preventie en bestuurlijke handhaving. Je maakt deel uit van het directeursoverleg, werkt onder rechtstreekse leiding van de algemeen directeur en werkt nauw samen met de adjunct-algemeen directeur.Je zorgt voor een toekomstgericht, integraal en geïntegreerd veiligheidsbeleid, binnen het kader van de brede beleidsvisie van de stad. Je zet in op een optimale, gemeenschapsgerichte, informatie gestuurde dienstverlening en een positief imago van je directie. Je hebt oog voor een maximale effectiviteit en efficiëntie, een sterke focus op kwaliteit, beheersbaarheid en continuïteit, tijdens het leiden van je directie.Je anticipeert en reageert op maatschappelijke veranderingen en uitdagingen, die een impact hebben op het veiligheidsbeleid van het lokale bestuur. Je realiseert de doelstellingen door in te zetten op participatie en co-creatie, maar ook door regionale of (inter)nationale samenwerkingen.Je waakt over de algemene werking van je directie.Financieel, personeels- en communicatiemanagement vormen een belangrijk onderdeel van je opdracht. Downloads Meer info over de functie directeur veiligheid en preventie(pdf, 1.14 MB) Waar ga je werken?In het stadskantoor.Thuis: 2 dagen per weekTijdelijk meer thuiswerkDoor de coronamaatregelen werk je vooral van thuis uitWat verwachten we van jou?Je hebt een masterdiploma of een gelijkwaardig diploma.Je hebt professionele ervaring:Minstens 5 jaar professionele ervaring in een functie op strategisch niveau.Waarvan minstens 3 jaar in een leidinggevende functie (hiërarchisch of complex projectleiderschap). Je behaalt sterke resultaten en stimuleert vernieuwing en continue verbetering. Je anticipeert en reageert op veranderingen en uitdagingen. Je zoekt telkens brede samenwerking en synergie. Je hebt een open en brede blik en bent ambitieus. Je zet de grote lijnen uit, zet visies om in de praktijk en denkt op lange termijn. Je geeft richting aan je medewerkers, ondersteunt hen en helpt hen te groeien in hun functie. Je bent een zorgzame en motiverende leidinggevende. Downloads Meer info over de voorwaarden directeur veiligheid en prenventie(pdf, 145.89 kB) Wat bieden we jou?StatuutVaste job, statutaire functie.LoonTussen € 4.120,37 en € 6.456,21 bruto per maand voor een voltijdse functie. Voor de loonberekening nemen we werkervaring bij de overheid volledig over en relevante beroepservaring uit de privésector voor maximaal 10 jaar. Vraag een loonsimulatie aan via sollicitaties@leuven.be. Maaltijdcheques van € 8 per gewerkte dagFietsvergoeding of gratis openbaar vervoer van en naar het werkEcochequesVakantie35 vakantiedagen per jaar voor een voltijdse functie (afhankelijk van hoeveel je vorig jaar werkte).LoopbaanJe kan opleiding volgen om je professioneel te ontwikkelen.Je krijgt kansen om binnen de organisatie van job te veranderen.VoordelenHospitalisatieverzekeringKortingen bij handelaars, pretparken, sportabonnementen, culturele evenementen ...Duurzame werkomgevingMiddagactiviteiten bv. sport, wandelen, cultuur ...Aankoop biogroentepakketten
Adviseur procesbeheer en preventie
Democo, Antwerp, Flanders, be
Bedrijfsomschrijving Democo Group is in de bouwsector al enkele decennia een vaste waarde met een uitstekende reputatie. De Democo Group verenigt vandaag 8 bedrijven die zelfstandig werken, maar die ook als geïntegreerde groep projecten aanpakken en maximaal synergiën ontwikkelen. Naast algemene aannemer Democo bestaat de groep verder uit Ciril (projectontwikkeling), Vandenbriele (HVAC en sanitair), AEW (elektrische installaties), AEW Security (beveiliging), Deholi (interieurbouw), Demtec Services (technisch onderhoud) en Democo Poland (algemeen bouwbedrijf in Polen).Bij Democo Group zijn we erin geslaagd om fors te groeien en een professionele structuur uit te bouwen. Dit zonder onze informele en familiale werksfeer te verliezen. We stellen in totaal een 700-tal mensen tewerk en er staan nog heel wat uitdagende carrières in de steigers. Wie bij ons aan de slag wil, mag erop rekenen al zijn creativiteit en drive te kunnen tonen. Democo NV (algemene aannemer) is momenteel op zoek naar een (m/v) Adviseur procesbeheer en preventie. Jouw functie Je staat in voor het mee uitbouwen van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid binnen DemocoJe maakt analyses van de interne processen en fungeert als gatekeeper voor het in stand houden van de interne proceduresJe zorgt mee voor een integratie van LEAN-management binnen de interne procedures (ISO, VCA)Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de interne audit-planning en de uitvoering hiervan bij werven en administratieve dienstenJe biedt ondersteuning aan de werven inzake veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteitJe voert de wettelijke taken uit als preventieadviseurJe begeleidt externe audits. Jouw profiel Je bent minimaal in het bezit van een Bachelordiploma, bij voorkeur in een technische richting.Je bent in het bezit van een diploma Preventieadviseur niveau 2.Je hebt kennis van de managementsystemen ISO 14001, ISO 9001 en VCA**Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid verplaatsingen te maken naar al onze werven (Vlaanderen en Brussel)Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Frans. Kennis van het Engels is een plus.Je bent in staat mensen te coachen, motiveren en stimuleren om de correcte toepassing van het veiligheids- en kwaliteitsbeleid te bekomen.Je hebt kennis van de standaard MS-Office toepassingenJe bent in staat zelfstandig en planmatig te werkenJe weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden en kan prioriteiten stellen.Je bent woonachtig regio Limburg of regio Antwerpen Aanbod We bieden jou een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie.Onze appreciatie voor jouw talent blijkt uit jouw salaris, aangevuld met extralegale voordelen en een representatieve firmawagen. 
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Lichtervelde, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Moorslede, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Ingelmunster, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Lendelede, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Meulebeke, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Staden, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Hooglede, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Ledegem, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Izegem, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v)
Adecco, Ardooie, Flanders, be
Voor onze klant te Roeselare, gespecialiseerd in het vervaardigen van veiligheidsglas voor de automobielindustrie, zijn we op zoek naar een Verantwoordelijke onderhoud gebouwen en infrastructuur (m/v).Takenpakket:- Je coördineert het preventief en correctief onderhoud en de herstelling van de gebouwen en allerlei technische inrichtingen.- Je zorgt voor de goede werking van de elektrische, sanitaire en verwarmingsinstallaties.- Je waakt over de schoonmaak, beveiliging en de diensten op het gebied van gezondheid om de hygiëne van de ruimtes en de veiligheid van het personeel in de organisatie te garanderen.- Je volgt verbeteringsprojecten op met betrekking tot infrastructuur, bouwprojecten of verbouwingen die door de organisatie worden vereist.- Je staat in voor de opmaak en de controle van de begroting.- Je volgt en analyseert het energieverbruik en stelt verbeteringen voor om besparingen te realiseren.- Je onderhoudt het contact met leveranciers en zorgt voor een goede werking voor compressoren, vorkheftrucks, transformatoren ed.ProfielAan welke verwachtingen moet je voldoen?- Bachelor diploma in een technische richting of gelijk door ervaring- Je hebt min. 3 jaar ervaring in een soortegelijke functie- Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels - Je beschikt tevens over een goede computerkennis MS Office - kennis SAP / Autocad is een pluspunt- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent organisatorisch en klantgericht ingesteld en beschikt over een hands-on mentaliteitAanbodWat kunnen wij je bieden?- een job met kans op vaste aanwerving na interimperiode- dagwerk (8-12h en 13-17h, vrijdag tot 15h)- een bedrijf met toekomst- een interne opleiding van 2 maanden - een aantrekkelijke verloningInteresse in deze vacature? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!Is bovenstaande niet echt wat je zoekt, kijk gerust verder op onze website waar je al onze vacatures terugvindt. Er zit vast iets bij voor jou!
Medewerker Pricing en Masterdata (m/v)
Konvert, Dendermonde, Flanders, be
Your profile Je behaalde een bachelor diploma of je hebt relevante ervaring.Schoolverlaters komen ook in aanmerking.Je kan zeer vlot werken met Excel.Je hebt sterk administratieve capaciteiten en zet graag de puntjes op de i.Je hebt een zeer goede kennis Nederlands. What do we offer? Je komt terecht in een werkomgeving met een open communicatie en een collegiale sfeer.Je ontvangt een aantrekkelijk loon.Je werkt van maandag tot vrijdagJe zal tewerkgesteld worden in regio Dendermonde. Jobrelated competences De informatica-infrastructuur selecteren of installeren (software, hardware, ...) De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren Een systeem beheren: E-mail De configuratie en architectuur van de informatiesystemen opvolgen en bijwerken naargelang de ontwikkelingen De activiteiten van een team coördineren Een systeem beheren: Embedded systems Een systeem beheren: Multiprocessoren Een systeem beheren: Realtimesysteem Een systeem beheren: Interactief beslissingondersteunend systeem Een systeem beheren: Systeem voor databankbeheer Een systeem beheren: Time sharing of transactioneel Een systeem beheren: Netwerk (LAN, MAN, WAN, ...) Een systeem beheren: Website Gebruikers opleiden over evoluties, gebruik van infrastructuur en informatiesystemen en hen ondersteunen Hulpsystemen voor toezicht, beveiliging en beheer van de informatica infrastructuur opzetten Prestaties van het informatiesysteem analyserenMaatregelen voorstellen voor de verbetering van de kwaliteit, de veiligheid en de productiviteit Scripts opstellen of integreren Ontwikkelingsteams, informaticaproductieteams of gebruikers adviseren en bijstaan bij de keuze en toepassing van technische oplossingen Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand uitvoeren Storingen, incidenten en onregelmatigheden identificerenEen diagnose stellen en corrigerende maatregelen toepassen Technische beheerprocedures, gebruiks- en veiligheidsprocedures van de informatica infrastructuur opstellen Toegangsrechten bepalen en opvolgen naargelang de karakteristieken van de gebruikers of de diensten Toekennen en ter beschikking stellen van software en netwerkinfrastructuur (toewijzing, nieuwe toewijzing)