Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Transport en Logistiek in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche "Transport en Logistiek in "

17 419 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon in banche "Transport en Logistiek" tijdens laatste 12 maanden in

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in voorgesteld.

Verdeeling van de vakatures in de branche "Transport en Logistiek" in

Valuta: EUR
Op het diagram kunnen jullie zien dat in meeste vakatures in de branche Transport en Logistiek in open zijn. Op de tweede plaats staat West-Vlaanderen en op de derde plaats Antwerpen.

Aanbevolen vacatures

Bediende customer en logistiek support
Actief Interim, Roeselare, Flanders, be
Samen met je collega’s sta je in voor de verwerking en opvolging van klantenorders, de stockcontrole, de organisatie van het transport, , de facturatie en de alle bijhorende communicatie met de klant en logistieke dienstverleners.Je verwerkt de inkomende klantenorders, controleert de stock en overlegt hieromtrent frequent met de planningsafdelingen. Je volgt de externe magazijnen op en organiseert de transporten, aanvullend maak je de nodige documenten op.Je staat in contact met internationale klanten en zorgt ervoor dat alle klantengegevens steeds up-to-date zijn in het ERP systeem, hiervoor werk je nauw samen met de sales afdeling.In overleg met de boekhoudafdeling volg je de betalingen van klanten op en maak je voorstel tot facturen op aan de transporteurs.Wat wij van jou vragen:Je genoot een hogere opleiding, bij voorkeur gekoppeld aan een gelijkaardige ervaring in een exportomgeving.Je hebt administratief talent en kan vlot overweg met de gebruikelijke Officepakketten.Je kan je zeer goed uitdrukken in het Engels en Frans (gesproken en geschreven) en hebt commerciële feeling. Je organisatietalent stellen je in staat om snel en accuraat problemen op te lossen.Je bent communicatief sterk, kan steeds het overzicht behouden en gaat kritisch om met informatie.Wat wij jou bieden:Een ondersteunende, maar zeer gevarieerde en verantwoordelijke functie met interne en externe contacten, gecombineerd met veel praktische, operationele aspecten. Ruimte voor opleiding en initiatief. Een marktcompetitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.
Logistiek bediende transport & import - aanwerving: VAST & VOLTIJDS
Adecco, Kortrijk, Flanders, be
Onze klant gelegen in de ruime regio van Kortrijk gaat op zoek naar een logistiek bediende - transport & import en dit voor onmiddellijke indiensttreding (mits opzeg te respecteren).Jouw takenpakket bestaat uit het opvolgen en administratief verwerken van nationale en internationale transporten, zowel over land/lucht/zee. - inplannen van de transporten, zodat de leveringen tijdig toekomen om op hun beurt te vertrekken naar de klant- algemene administratieve verwerking van alles transportgerelateerde handelingen - inboeken en controleren van binnenkomende goederen, contacten met leveranciers indien niet okProfielTALENKENNIS = MUSTNederlands: zeer goedFrans: zeer goedEngels: zeer goed ERVARINGWe zoeken een kandidaat mer ervaring als logistiek bediende, bv transportplanner, dispatcher etcPERSOONLIJKE KENMERKEN- Je bijt jou vast in zaken: Stel als er iets niet in orde is, ben jij diegene die de leverancier blijft contacteren tot het in orde komt en dit in een zo kort mogelijke tijdspanne - Stress? Wat is dat... Het is noodzakelijk dat je stressbestendig bent, want op drukke dagen kan het dan ook ERG druk zijn, maar jij laat jou hier niet door van de wijs brengen en werkt rustig jouw taken af door de nodige prioriteiten te stellen - Cijfermatig ingesteld- Je kan makkelijk jouw eigen werk organiseren, zoals door eerder vermeld de nodige prioriteiten te stellen PC KENNISOnze klant werkt met Navision, dus het is absoluut een meerwaarde indien je daar reeds enige ervaring in hebtAanbodWij bieden jou een vst contract aan bij onze klant (al dan niet met een voorafgaande interimperiode)- voltijdse tewerkstelling- daguren LOON bespreekbaar volgens ervaring OPSTART zo snel mogelijk
Logistiek / administratief medewerker (expeditie) in Antwerpen
, Antwerpen
Hoe kunnen jouw taken tijdens de zomervakantie eruit zien. - verwerken transportaanvragen van de klanten - administratieve verwerking van dossiers - opvolgingen en communicatie met de klant - transporten boeken en opvolgen   Searched Profile Wat maakt van jou de ideale student? - Je spreekt vloeiend Nederlands  - Je beschikt over een goede kennis van Word, Excel en Outlook; - Je hebt enige ervaring binnen de administratieve sector; - Je bent spontaal en vriendelijk; - Je streeft naar het naleven van regels en procedures; - Je kan nauwkeurig werken; - Je volgt de studie logistiek    We offer Wat bieden wij je aan. - Een mooie verloning volgens leeftijd - Voltijdse tewerkstelling van 37 uur.  - Gevarieerde job binnen een leuke ploeg  - Mooie ervaring in de richting van je opleiding en een mooie eerste kennismaking op een afdeling logistiek/ expeditie.  
Administratief bediende transport en logistiek
Bright Plus, Maldegem, Flanders, be
De job Voor onze klant in Maldegem zijn we op zoek naar een gedreven administratief bediende die in stresssituaties het hoofd boven water kan houden. Bovendien houd je van een dynamische functie met veel afwisseling. Match jij met deze beschrijving? Lees dan zeker verder! Een greep uit jouw takenpakket: Je bent de spilfiguur in het logistiek proces van onze klant. Je bent het aanspreekpunt voor leveranciers en klanten. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van voorraden, productie en transport. Je maakt ook leveringsbonnen en facturen op. Je zorgt ervoor dat het proces optimaal verloopt en dat leveringstijden worden nagestreefd. Je werkt nauw samen met de orderadministratie en het magazijn. Je verzorgt en verwerkt de informatieflow om de juiste dienstverlening te kunnen aanbieden. Jouw profiel Je bent een professional in administratie en hebt reeds ervaring in de logistieke of transportsector. Je Frans gaat verder dan oui, baguette, fromage en ook in het Engels trek jij je plan. Je werkt vlot met de computer en MS office heeft geen geheimen voor jou. Je kan bovendien ook werken met Navision. Je bent positief en proactief ingesteld en houdt ervan om met verschillende partners samen te werken. Je hebt een goed inzicht in een logistieke flow en kent de wettelijke bepalingen rond het transport van goederen Je kiest steeds voor de efficiëntste aanpak en je bent daarbij zeer hands-on. Wat krijg je ervoor? Een team vol met toffe collega’s waar je input en expertise sterk gewaardeerd worden. Freedom! Zo kan je snel je eigen werk plannen en organiseren. Een voltijdse tewerkstelling van 38uur. Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met maaltijdcheques. Een opleiding en de nodige ondersteuning bij je opstart zodat je kan groeien in de functie.
Logistiek Ingenieur
Volvo Construction Equipment Deutschland, Ghent, Flanders
Logistiek Ingenieur Belgium Position Description IntroductieDe Volvo Truck Fabriek (E&BM) in Gent is een van ‘s werelds grootste entiteiten binnen de Volvo Group. Elke dag werken meer dan 2000 collega’s met passie samen om trucks van de hoogste kwaliteit af te leveren. Innovatie en continu verbeteren liggen aan de basis van ons dagelijkse activiteiten. Dit zijn wij, je nieuwe collega’s Nieuwsgierigheid, verandering en transformatie zijn een bron van inspiratie en energie. Binnen de Volvo Group geloven we steevast in deze filosofie. Je komt terecht in een uiterst dynamisch en collegiaal team waarin we elkaar stimuleren om de logistieke operaties klaar te stomen voor de toekomst!Jouw ideale job?Als logistiek ingenieur is je analytisch vermogen je grote troef, zo hou je ervan om logistieke processen te bestuderen en samen met je collega’s na te denken over de mogelijke verbeteringen. Je analyses vormen de basis voor het coördineren en optimaliseren van de goederenstromen. Op basis van grondige analyses identificeer je verbeteringen of nieuwe processen. Dit met een mindset van continu verbeteren en volgens de principes van Lean Manufacturing. Door de goederenstromen te coördineren en optimaliseren lever je een zichtbare bijdrage aan de KPI’s van onze organisatie.Als logistiek engineer neem je actief deel aan diverse werk- & projectgroepen.Een perfecte match?Je bent ingenieur van opleiding of gelijkwaardig door ervaring.Jij heb minimum 5 jaar relevante werkervaring.Je bent sterk in analyseren en het uitdenken van oplossingen.Je hebt een sterke communicatieve persoonlijkheid & teamspelerJe spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.Let’s do this! Beschik je niet alleen over een honger naar kennis maar ook over een communicatieve persoonlijkheid? Get ready, hier komt jouw volgend avontuur! About us The Volvo Group is one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus and Volvo Penta. Volvo Group Trucks Operations encompasses the production of state-of-the-art products for the truck brands of the Volvo Group, as well as Volvo Group engines and transmissions, through an international world class industrial environment. With Volvo Group Trucks Operations you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals working with energy, passion and respect for the individual to become the world leader in sustainable transport solutions. Auto req ID 108566BR Organization Group Trucks Operations State / Province Oost-Vlaanderen City/Town Gent (Oostakker) Employment/Assignment Type Regular Travel Required (maximum) Occasional Travel Functional Area Logistics Last application date 31-May-2021
TRANSPORT- & LOGISTIEK MANAGER | Nevele
Fuse Engineering, Nevele, Flanders, be
Client DetailsOm kort samen te vatten: Wil je een verschil maken in een droomomgeving, die internationale préséance kan voorleggen en hiernaast telkens een verschil maakt in 'innovatie', 'strategie' & 'productkennis'? Dan is deze sterk groeiende speler jouw toekomst. Ben jij 'Analytisch', 'Probleemoplossend' en 'Communicatief'? Op zoek naar een opportuniteit waar je jouw vaardigheden en ervaring op de proef kan stellen en kan groeien in je functie? Aarzel niet om jouw CV door te sturen, zodat je deze kans zeker niet laat liggen.DescriptionTransport- & Logistiek Manager - Taken:Je bent verantwoordelijk over het volledige magazijn alsook de inkomende en uitgaande transportenJe geeft operationele leiding aan de magazijniers en stuurt hen bij waar nodig + als aanpreekpunt en coach tracht je steeds jouw werknemers naar een hoger niveau te tillenJe analyseert, optimaliseert en implementeert verbeterprojecten op vlak van transporten, warehousing en logistiek, zo ben je in de mogelijkheid om bij te dragen tot de groei van het bedrijfIn overleg met Productie, Customer Service en Aankoop garandeer je de vlotte werking van het magazijn en de logistiekProfilesTransport- & Logistiek Manager - Profiel:Je beschikt over een Bachelor en/of MasterdiplomaJe hebt minimum 2 jaar relevante ervaringOfferTransport- & Logistiek Manager - Aanbod:Een bruto jaarsalaris rond 60 000 euro, afhankelijk van jouw profiel en ervaringEen mooi en uitgebreid wagenpakket + tankkaartMaaltijdcheques van 8-euro waarmee je zonder zorgen jouw dagdagelijkse boodschappen kan doenEen hospitalisatieverzekering betaald door je werkgever waardoor je jaarlijks een mooi bedrag opzij kan zettenVoldoende vakantiedagen die zorgen voor de perfecte work-life balanceGSM + laptop die je ook privé kan gebruiken zonder eigen bijdrageJe komt terecht in een bedrijf waar zin voor initiatief sterk wordt aangemoedigd, elk idee of voorstel wordt naar waarde geschatEen verantwoordelijke functie binnen een noemenswaardig bedrijf met lean omgeving waar extra opleidingen mogelijk zijnEen werkgever en collega's die open communicatie hoog in het vaandel dragen Deze vacature wordt beheerd door Robin & Beau.
Logistiek bediende
Absolute Jobs, HEUVELLAND
jobomschrijving Op zoek naar een boeiende functie als logistiek bediende ?Onze klant is een groot voedingsbedrijf regio Ieper. Ze zijn momenteel op zoek naar een LOGISTIEK BEDIENDE voor 2 ploegen:Je bent samen met de collega’s van logistiek verantwoordelijk voor het goed functioneren van de dienst en de goede interne communicatie. Je werkt nauw samen met de ploegverantwoordelijke.Je zorgt voor een goed onthaal van chauffeurs en wijst hen de weg op de site.Je maakt verzenddocumenten op.Je bent de administratieve duizendpoot met zin voor verantwoordelijkheid. Je ziet enkel voordelen om in 2 ploegen te werken.Interesse in deze toffe job? Stuur snel jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be ! jouw profiel Je genoot een logistiek gerelateerde bachelorsopleiding of je bent gelijkwaardig door ervaring.Je hebt al een werkervaring achter de rug in een logistieke afdeling.Je houdt van cijfermatig werk en bent sociaal.Je spreekt Nederlands en hebt een behoorlijke kennis van de Franse en Engelse taal.Je denkt graag mee over veiligheid.Je neemt graag initiatief. Interesse in deze toffe job? Stuur snel jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be ! ons aanbod Internationaal bedrijf met ultramoderne werkomgeving.Mogelijkheid om jouw talenten verder te laten ontwikkelen.Zeer gevarieerde job.Vast contract na interimperiode. Competitief loon aangevuld met maaltijdcheques.Interesse in deze toffe job? Stuur snel jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be !
Logistiek bediende
Accent, Kampenhout, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Als logistiek bediende import in Kampenhout zal je onder meer instaan voor volgende taken: Je staat in contact met internationale klanten, collega's en partners, dit zowel in het Nederlands, Engels als het Frans; Je volgt de binnenkomende zendingen op; Je verwerkt loslijsten van binnenkomende wagens: je maakt afspraken, past afmetingen aan en bezorgt de aangepaste lijsten aan de partners; Je neemt initiatief om bij te springen in andere teams, waar nodig.Jouw profiel Voor de vacature logistiek bediende import in Kampenhout wordt iemand gezocht met volgende kwaliteiten: Je bent enthousiast en wil bijleren, hiervoor neem je zelf initiatief om vragen te stellen; Je bent flexibel, je hebt geen 9-5 mentaliteit; Je bent communicatief en administratief sterk; Je behaalde een bachelordiploma in een logistieke richting of hebt reeds een eerste administratieve werkervaring binnen de logistiek; Je bent een echte talenknobbel en kan je zowel mondeling als schriftelijk verstaanbaar maken in het Nederlands, Frans en Engels, daarnaast heb je een basiskennis Duits.Ben jij de persoon die wij zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 016/44.15.60 of via mail naar aarschot@accentjobs.be . Tot snel!Wij bieden jou Als logistiek bediende import wordt een mooie brutoverloning aanboden in combinatie met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques. In deze functie start je op via weekcontracten, maar na de interimperiode is er een kans op vast contract.Bedrijfsinformatie Onze klant biedt oplossingen op vlak van opslag en picking van goederen. Ze gebruiken een breed netwerk van regionale distributiecentra en leveren via eigen transport en vaste partners. Baan, lucht en maritieme oplossingen. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Transport planner
Absolute Jobs, Staden
jobomschrijving Op zoek naar een functie als planner in een internationaal bedrijf?Voor onze klant regio Staden zijn we op zoek naar een extra transport planner:Je werkt continu via het SAP-systeem. Je regelt het transport voor de leveringen met de verschillende transportfirma’s.Je staat in voor de administratieve taken zoals het goedkeuren van facturen.Je onderhoudt een goede communicatie met de verschillende service centers.Je rapporteert aan de transport manager.Op termijn start je projecten inzake optimalisatie van transportoplossingen.Interesse in deze job? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be ! jouw profiel Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar:Je hebt een bachelor diploma op zak of je bent gelijkwaardig door ervaring.Je bent communicatief en sociaal in omgang.Je bent flexibel en je hebt een hands-on mentaliteit.Je kan nauwkeurig werken.Je bent een problemsolver.Jouw kennis SAP zien we als een extra troef.Je hebt een vlotte kennis van Nederlands/Frans/EngelsInteresse in deze job? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be ! ons aanbod Stabiel en internationaal bedrijf.Collegiale en aangename werkomgeving.Reële doorgroeimogelijkheden.Een aantrekkelijk salarispakket.Interesse in deze job? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be !
Procesverantwoordelijke en logistiek talent (m/v)
Konvert Office Geel, Beringen, Vlaanderen, be
ProfielVoor onze klant regio Beringen zijn we op zoek naar een logistiek toptalent.Onze voornaamste vereiste? Motivatie en teamspirit!Welk interessant takenpakket bieden we in ruil?- Allround logistiek management- Analytische controle over de reeds bestaande processen- People person, kans om leiding te geven aan een enthousiast team AanbodCoördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie. De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren. Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen. De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan. De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren. Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen. Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...). Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren. Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier. Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...). Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...) - Dynamisch bedrijf- No nonsense cultuur- Mooie verloningVereiste kwalificaties- Bachelor- of masterdiploma in een relevante richting- een dynamische en sprankelende persoonlijkheid- ervaring in project management- logistiek inzicht, plannersmentaliteit- Talenkennis: Nederlands en Engels - bij voorkeur ook een basiskennis van het Frans 
Logistiek bediende
Accent, Zeebrugge, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als logistiek bediende voor onze klant regio Zeebrugge zul je instaan voor de volgende taken: Aanmaken van machineprojecten Aanmaken van transportdocumenten (pakbonnen + cmr's) Aanmaken van transport –en douaneopdrachten Aanmaken van werkopdrachten Algemeen kantoorwerk en administratieve ondersteuning van de huidige organisatie Controle op activiteiten in het ERP-systeem Administratie, analyse van de activiteiten, statistieken, steeds vanuit informatie uit het ERP-systeem Machine dossiers bijhouden, controleren, aanvullen Processen opmaken Verwerken van urenlijsten, en boeken van activiteitenJouw profiel Als logistiek bediende voor onze klant regio Zeebrugge beschik je over het volgende profiel: Je hebt een eerste administratieve ervaring achter de rug Ervaring in de logistieke sector is een groot pluspunt! Je spreekt vlot Nederlands en Engels, eventuele Oost-Europese taal kan een grote troef zijn Je hebt een goede kennis van het Microsoft Office pakketJe kan zelfstandig werken en neemt graag initiatief Je kan als de beste ondernemend en pro-actief denken en prioriteiten stellen vormt geen probleem voor jou Je werkt graag in team Je bent punctueel in het ingeven van ordersWij bieden jou Onze klant regio Zeebrugge biedt: Een job optie vast na de uitzendperiode Een fulltime tewerkstelling tijdens de daguren (08.0017.00) in een 40 uren stelsel waardoor je 12 extra verlofdagen opbouwt Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen Toffe collega's (team van 5 bedienden)Bedrijfsinformatie Onze klant in Zeebrugge maakt deel uit van een Nederlandse groep en specialiseert zich in het behandelen van rollend materiaal voor de sectoren bouw en landbouw.Ze staat er in voor het hele proces van opslag, transport, inspectie (PDI), eindassemblage, modificatie, verscheping en douane naar de Europese markt.Ze onderscheidt zich van de competitie door een verregaande positie in eindassemblage en door afwerking met opties op maat van de klant. Er worden dus vaak uniek gepersonaliseerde machines afgeleverd.Op vandaag telt het een 80-tal medewerkers, maar door hun blijvende groei zijn zij op zoek naar nieuwe collega's. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Verantwoordelijke magazijn en logistiek
agilitas, Ghent, Flanders, be
Jouw taken Als magazijnverantwoordelijke zal je instaan voor het organiseren en inrichten van het magazijn. Je registreert hierbij alle bewegingen in het ERP-system. Vervolgens maak je ook het werkmateriaal klaar voor verzending en zorg je voor de verzending van afgewerkte stukken. Verder zal je het hijsmateriaal ook keuren en de collega chauffeur aansturen. Daarnaast sta je ook steeds in overleg met collega's van andere afdelingen om te overleggen over de beschikbaarheid van materiaal, het organiseren van logistiek transport, het inwinnen van advies over de staat van het gereedschap, ... Je rapporteert steeds rechtstreeks aan de operations manager. Je profiel Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met reeds een aantal jaar ervaring in een gelijkaardige logistieke rol. Door deze ervaring ken je het reilen en zeilen van een magazijn en kan je het magazijn zo optimaal mogelijk inrichten. Naast de juiste ervaring, is het ook belangrijk dat je beschikt over technische kennis en meer bepaald over kennis van de gereedschappen en materialen in de maintenance en construction context. Verder is ook ervaring met hijsmaterialen een vereiste net zoals een vlotte PC-kennis.Ben je tot slot ook nog een echte teamplayer en sta je communicatief sterk in je schoenen? Dan ben jij de man/vrouw die wij zoeken! Wat bieden wij jou? Wij bieden je een voltijdse tewerkstelling binnen een ambitieuze organisatie vol technische expertise. Je komt terecht in een organisatie waar respect, verantwoordelijkheid en zorgvoldigheid centraal staan. Naast een competitieve verloning aangevuld met extralegale voordelen, wordt ook persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing sterk aangemoedigd. Je zal werken van 07u30 tot 16u00 en hebt 12 ADV-dagen op jaarbasis.
Logistiek bediende
Tempo-Team, geraardsbergen, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor onze klant in Geraardsbergen zijn mijn collega en ik op zoek naar een logistiek bediende om het huidige team te versterken. Jobomschrijving Je zal als logistiek bediende instaan voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten.Je maakt de vracht- en transportdocumenten op. Je zal transporten inplannen en instaan voor het contact met klanten en leveranciers.Je zal voltijds werken (38 uur/week) tussen 7u en 16u, in een 1 ploeg stelsel.Dagelijks takenpakket van een logistiek bediende:- Documenten voorbereiden voor lossen trailers- Toezien op naleving van de leveringstijd- Laden en lossen begeleiden- Planning transport opmaken - Administratieve opvolging van voorraden- Communicatie rond levering naar klanten- Scanning van productie (kan zwaar fysiek werk zijn door draaien van producten om te scannen!)- ... Jouw aanbod - Bachelordiploma of ervaring in een gelijkaardige functie- Zeer goede kennis Nederlands en Engels- Je bent analytisch, sterk op organisatorisch vlak en hebt een probleemoplossende aanpak- Je kan jezelf omschrijven als klantgericht en stressbestendig- Je bent in staat andere te motiveren en weet hoe je op een vlotte manier moet omgaan met verschillende mensen- Je hebt geen schrik om af en toe zelf de handen uit de mouwen te steken en te helpen bij het scannen Wat bieden wij? Een voltijdse gevarieerde job met optie vast binnen een stabiel bedrijf.Er is een opleiding voorzien op de werkvloer.
Project Manager - Transport en Flow Optimalisatie
Volvo Group, Ghent, Flanders
Position Description IntroductieBegin de jaren 70 ontstond er nood aan een definitieve en centrale vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten. Vele grootsteden werden overwogen, maar de Belgische know-how en de centrale ligging maakten van Gent de ultieme ligging. In openden we onze eerste fabriek hier, een keuze die ervoor zorgde dat we vandaag de grootste truckassemblage fabriek van Europa hebben, met specialisatie in de zwaardere versies. Ontmoet jouw teamJe komt terecht in een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft om de nodige onderdelen tijdig ter beschikking te hebben. Zo garanderen we een vlotte productie met zo weinig mogelijk verstoringen. Elk teamlid heeft een eigen verantwoordelijkheid en zijn eigen bijdrage bij het teamresultaat en zo ook de KPI’s op fabrieksniveau. Door samen te werken proberen we steeds bestaande processen en werkwijzen te verbeterenJouw ideale job?Binnen de rol van project manager transport & flow optimalisatie ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de transporten van productiegoederen en externe logistieke flows. De voorstellen die je uitwerkt zijn in lijn met de visie rond goederenreceptie en deze van externe materiaal flows.Concreet behoren volgende taken tot je verantwoordelijkheden: Je analyseert verschillende logistieke processen (bvb. stockbeheer, full load afhalingen, introductie van sequentiële aanlevering, … ).Na grondig onderzoek formuleer je voorstellen, in lijn met de geldige interne richtlijnen en toekomstvisie op logistiek binnen Volvo.Je organiseert en leidt de projectmeetings waarin nieuwe voorstellen onderzocht en uitgewerkt worden. Je introduceert nieuwe processen of optimaliseert bestaande flows met het oog op veiligheid, kwaliteit, kost en milieu. Als bruggenbouwer werk je hiervoor samen met de betrokken stakeholders, werk je oplossingen uit en definieer je de nodige standaarden. Je beheert de transportkosten - De gemaakte prognoses vergelijk je met de werkelijke kosten. De afwijkingen analyseer je en vormen de basis van verdere (kosten)optimalisaties voor de betrokken set-ups. Op regelmatige basis deel je dit met het leidinggevende team.Je vertegenwoordigt Volvo Gent in projecten met betrekking tot externe inbound flow. Zo werk je in cross-functionele teams met collega’s uit andere afdelingen (purchase, manufacturing, …) en/of derde partijen samen. Een perfecte match?Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaringMinimum 3 jaar logistieke ervaring, bij voorkeur in een productieomgevingAnalytisch zeer sterk, instaat om kostenanalyses te maken en business cases uit te werkenGoede kennis van de Lean Manufacturing filosofie en de toepassing ervan binnen supply chainAantoonbare ervaring met het uitwerken en implementeren van logistieke flowsErvaring met projectmanagementNatuurlijke leider: communicatief, overtuigend, actie gericht en resultaat gedrevenJe spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en EngelsLet’s do this!Wil jij meewerken aan optimalisaties binnen de transportflow ? Ben je een communicatief beestje die samen met het material control team het beste uit onze supply chain wil halen? Neem je graag initiatief om hierin de trekker te zijn, dan is deze rol voor jou.Hriing Manager: Peter GeldhofHRBP: Ewout De SaegerSG4
Project Manager - Transport en Flow Optimalisatie
Volvo Construction Equipment Deutschland, Ghent, Flanders
Project Manager - Transport en Flow Optimalisatie Belgium Position Description IntroductieBegin de jaren 70 ontstond er nood aan een definitieve en centrale vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten. Vele grootsteden werden overwogen, maar de Belgische know-how en de centrale ligging maakten van Gent de ultieme ligging. In 1975 openden we onze eerste fabriek hier, een keuze die ervoor zorgde dat we vandaag de grootste truckassemblage fabriek van Europa hebben, met specialisatie in de zwaardere versies. Ontmoet jouw teamJe komt terecht in een team dat elke dag het beste van zichzelf geeft om de nodige onderdelen tijdig ter beschikking te hebben. Zo garanderen we een vlotte productie met zo weinig mogelijk verstoringen. Elk teamlid heeft een eigen verantwoordelijkheid en zijn eigen bijdrage bij het teamresultaat en zo ook de KPI’s op fabrieksniveau. Door samen te werken proberen we steeds bestaande processen en werkwijzen te verbeterenJouw ideale job?Binnen de rol van project manager transport & flow optimalisatie ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de transporten van productiegoederen en externe logistieke flows. De voorstellen die je uitwerkt zijn in lijn met de visie rond goederenreceptie en deze van externe materiaal flows.Concreet behoren volgende taken tot je verantwoordelijkheden: Je analyseert verschillende logistieke processen (bvb. stockbeheer, full load afhalingen, introductie van sequentiële aanlevering, … ).Na grondig onderzoek formuleer je voorstellen, in lijn met de geldige interne richtlijnen en toekomstvisie op logistiek binnen Volvo.Je organiseert en leidt de projectmeetings waarin nieuwe voorstellen onderzocht en uitgewerkt worden. Je introduceert nieuwe processen of optimaliseert bestaande flows met het oog op veiligheid, kwaliteit, kost en milieu. Als bruggenbouwer werk je hiervoor samen met de betrokken stakeholders, werk je oplossingen uit en definieer je de nodige standaarden. Je beheert de transportkosten - De gemaakte prognoses vergelijk je met de werkelijke kosten. De afwijkingen analyseer je en vormen de basis van verdere (kosten)optimalisaties voor de betrokken set-ups. Op regelmatige basis deel je dit met het leidinggevende team.Je vertegenwoordigt Volvo Gent in projecten met betrekking tot externe inbound flow. Zo werk je in cross-functionele teams met collega’s uit andere afdelingen (purchase, manufacturing, …) en/of derde partijen samen. Een perfecte match?Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaringMinimum 3 jaar logistieke ervaring, bij voorkeur in een productieomgevingAnalytisch zeer sterk, instaat om kostenanalyses te maken en business cases uit te werkenGoede kennis van de Lean Manufacturing filosofie en de toepassing ervan binnen supply chainAantoonbare ervaring met het uitwerken en implementeren van logistieke flowsErvaring met projectmanagementNatuurlijke leider: communicatief, overtuigend, actie gericht en resultaat gedrevenJe spreekt en schrijft vloeiend in het Nederlands en EngelsLet’s do this!Wil jij meewerken aan optimalisaties binnen de transportflow ? Ben je een communicatief beestje die samen met het material control team het beste uit onze supply chain wil halen? Neem je graag initiatief om hierin de trekker te zijn, dan is deze rol voor jou.Hriing Manager: Peter GeldhofHRBP: Ewout De SaegerSG4 About us The Volvo Group is one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus and Volvo Penta. Volvo Group Trucks Operations encompasses the production of state-of-the-art products for the truck brands of the Volvo Group, as well as Volvo Group engines and transmissions, through an international world class industrial environment. With Volvo Group Trucks Operations you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals working with energy, passion and respect for the individual to become the world leader in sustainable transport solutions. Auto req ID 113142BR Organization Group Trucks Operations State / Province Oost-Vlaanderen City/Town Gent (Oostakker) Employment/Assignment Type Regular Travel Required (maximum) Occasional Travel Functional Area Logistics Last application date 18-May-2021
LOGISTIEK BEDIENDE
Manpower BE, Dendermonde, BE
Client Description:LOGISTIEK BEDIENDE MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant! Voor onze gekende klant regio Dendermonde, zijn wij op zoek naar een LOGISTIEK BEDIENDE! Job Description:Als LOGISTIEK BEDIENDE ben jij verantwoordelijk voor diverse taken met betrekking tot de logistieke afdeling. Zo zal jij instaan voor de administratie omtrent de documenten (douane, transport, …) en zal jij het transport inplannen. Bovendien zal jij de chauffeurs ontvangen en hen voorzien van de nodige documenten. Je zal de goederen controleren en je zal de verkoop ervan administratief en financieel opvolgen. Daarnaast zal jij dagelijks in contact staan met interne en externe partijen (zoals klanten, douane, transporteurs) om voor een goede logistieke flow te zorgen. Jij zal als het ware fungeren als een logistieke duizendpoot! Candidate Profile:Bij voorkeur beschik je over een Bachelor diploma of heb je reeds ervaring in een soortgelijke functie. Je bent organisatorisch en administratief sterk en je kan nauwkeurig werken. Bovendien kan jij het hoofd koel houden tijdens stressvolle situaties en kan jij taken tijdig afwerken. Je bent een echte teamplayer en kan goed met anderen samenwerken. Daarnaast ben je communicatief met een zeer goede kennis Nederlands en Engels, kennis Frans wordt beschouwd als een pluspunt. What Client Offers:Je zal terechtkomen in een dynamisch team binnen een familiebedrijf met internationaal karakter. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf verder te ontplooien. Voltijdse job met competitief loon, inclusief extralegale voordelen!  Interesse in de job van LOGISTIEK BEDIENDE?Solliciteer online! Voor verdere inlichtingen kan je ons bereiken via office.stniklaas@manpower.beWij garanderen de discretie van jouw gegevens.
Logistiek bediende
Tempo-Team, genk, Limburg
Bedrijfsprofiel Heb je affiniteit met de logistiek/transport, ben jij administratief sterk, wil je werken in de omgeving van Genk en is ploegenwerk echt iets voor jou? Dan zoeken we gegarandeerd jou! Kijk snel even verder. Voor een logistieke internationale speler zijn wij op zoek naar een logistiek administratief medewerker die in 2-ploegen zal werken. Jobomschrijving Als logistiek bediende binnen deze onderneming zal je het eerste aanspreekpunt zijn voor je klant en collega's bij allerhande administratieve vragen. Hierbij sta je in voor alle administratie met betrekking tot de controle, inventarisatie, dagelijkse opvolging en het voorraadbeheer van het magazijn. Binnen je job zal je ook andere collega's en leidinggevenden ondersteuning bieden bij het uitvoeren van administratieve taken. De rapportage gebeurt aan de Warehouse Supervisor. Bovendien werk je in een wisselend 2-ploegensysteem. Jouw aanbod Waar kan jij ons mee bekoren? - Jij hebt een zeer vlotte kennis van het Nederlands en het Engels.- JIj hebt affiniteit met de logistieke sector.- Jij werkt uitstekend met het MS Officepakket.- Jij bent administratief sterk en werkt bovendien nauwkeurig en accuraat.- Jij draagt de klant op handen, denkt service -en oplossingsgericht.- Jij kan goed werken in een drukke omgeving en bent stressbestendig.- Jij krijgt energie van een team maar kan ook perfect zelfstandig werken. Wat bieden wij? Wat hebben wij voor jou in petto?- Een administratieve voltijdse job met de nodige uitdaging.- Werken in een onderneming waar een open werksfeer gehanteerd wordt.- Ruimte tot onplooiing aan de hand van coaching en opleidingen.- Permanente ondersteuning. - Een mooie verloning met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van €7. - Na een geslaagde interimperiode kans op een vast contract.- Via Tempo-Team krijg je bovendien gratis toegang tot meer dan 80 online trainingen.- Als uitzendkracht van Tempo-Team kan je genieten van tal van kortingen.Wil jij je steentje bijdragen binnen deze onderneming en voldoe je aan het gevraagde profiel? Solliciteer dan snel online of stuur een motivatiemail naar office.limburg@tempo-team.be.
Logistiek bediende
Manpower BE, Mechelen, BE
Client Description:Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij opzoek naar Operationeel medewerker.Job Description:Als Operationeel medewerker zal jij verantwoordelijk zijn voor een uitgebreid takenpakket. Zo zal jij onderandere instaan voor:- Het behandelen van transport en magazijndossiers- Het ontvangen van binnenkomende en buitengaande orders- Het registreren van orders en het coordineren van zendingen- Het aanmaken van de nodige documenten via het expeditie-pakket- Zending opvolgen tot de eindbestemming en het bijhouden van informatie betreffende deze verzending- Het geven van noodzakelijke informatie aan klanten en agenten om de opdracht te kunnen uitvoerenJe werkt volgens daguren van 8u30 tot 17u.Candidate Profile:- Spreek jij zeer goed Nederlands? En heb jij een goede kennis van het Frans en het Engels?- Heb jij reeds ervaring in een logistieke omgeving?- Ben jij gemotiveerd, dynamisch en een echte teamplayer?- Ben jij onmiddelijk beschikbaar?Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!What Client Offers:Je komt terecht in een aangename werkomgeving. Onze klant biedt je een interimcontract met kans op een vast contract! Je ontvangt hiervoor een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.Snelle opstart mogelijk! Interesse? Solliciteer dan snel via onze website of stuur je CV naar office.zaventem@manpower.be
Logistiek Ingenieur
Adecco, Ghent, Flanders
Klaar voor een nieuwe uitdaging als logistiek ingenieur bij een internationale top klant in regio Gent?Ben je analytisch ingesteld en gepassioneerd door logistieke processen?Misschien hebben wij dan de droom job voor jou!Als logistiek ingenieur ga je aan de slag bij een gekende speler in de sector. Samen met jouw collega’s denk je na over mogelijke verbeteringen. Jouw analyses vormen de basis voor het coördineren en optimaliseren van de goederenstromen.Jouw takenpakket:•Op basis van grondige analyses identificeer je verbeteringen of nieuwe processen. Dit met een mindset van continu verbeteren en volgens de principes van Lean Manufacturing. •Door de goederenstromen te coördineren en optimaliseren lever je een zichtbare bijdrage aan de KPI’s van de organisatie.•Als logistiek engineer neem je actief deel aan diverse werk- & projectgroepen.ProfielZijn we een perfect match?•Je bent ingenieur van opleiding (pas afgestudeerd) of je hebt ongeveer 5 jaar relevante ervaring als logistiek ingenieur, in warehousing of binnen de transport•Je blinkt uit in het analyseren en het uitdenken van oplossingen•We kunnen jou omschrijven als een sterke communicatieve persoonlijkheid en een collegiale teamspeler•Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en EngelsAanbodLet’s do this!We bieden jou een voltijds contract aan met optie vast bij een sterke speler in de logistieke sector.Naast een aantrekkelijk verloningspakket (incl. extralegale voordelen), staat jou ook een geweldig team te wachten om er samen met jou in te vliegen!Get ready, hier begint jouw volgend avontuur!Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via expertcentre.850@adecco.be
Logistiek bediende
Accent, Desteldonk, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als logistiek bediende sta je in voor het uitvoeren van onderstaande taken; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de magazijnmedewerkers. Track and Tracing van de zendingen voor je klant. Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.Indien je interesse vertoont in een ander logistiek domein, contacteer ons zeker op het nummer 09/365 66 36 zodat we jouw mogelijkheden bespreken kunnen.Jouw profiel Als logistiek bediende kom je terecht in het customer service team bestaande uit 4-10 personen waarbij je beschikt over de volgende kwaliteiten; Denk- en werkniveau Bachelor of affiniteit met logistiek door ervaring en/of cursus. Je bent nauwkeurig. Je hebt een flexibele werkhouding, je kan omgaan met wisselende prioriteiten. Je houdt van een gezonde dosis stress. Je bent vlot in communicatie met zowel de magazijnmedewerkers, je collega’s en je klant. Talenkennis: Nederlands & Engels (zowel geschreven als gesproken), Frans is een pluspunt. Goede kennis van de courante MS Office-applicaties (Word en Excel).Wij bieden jou Onze klant biedt het volgende loonpakket aan zijn toekomstig logistiek bediende; Een vlakke organisatiestructuur die ruimte biedt voor persoonlijk en teamgericht initiatief enerzijds en open communicatie anderzijds. Een competitief loon aangevuld met extra legale voordelen. Een jonge bedrijfscultuur en motiverende werksfeer. Ruime parkeergelegenheid.Bedrijfsinformatie Onze klant is een internationale speler binnen de logistiek met verschillende vestigingen in België. Ze bieden verschillende logistieke oplossingen aan door hun uitgebreid netwerk van kantoren, partners en magazijnen. Het is voor hen belangrijk om hun klanten steeds eerst te zetten, daarnaast is ook teamwork van belang. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.