We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Financieel directeur in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Financieel directeur in "

1 567 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Financieel directeur in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Financieel directeur in getoond.

Indeling van de "Financieel directeur" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Financieel directeur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Schadebehandelaar. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2400 eur. Op de tweede plaats staat manager Verzekeringen met het loon van 1962 eur en op de derde plaats staat Investment Director met het loon van 1900 eur.

Aanbevolen vacatures

customer service medewerker | ronse.
Randstad, Ronse, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Als customer service medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket:- Het up-to-date houden van de klantendatabase en de input van bestellingen- De klant op de hoogte houden van de levering van zijn order en het oplossen van problemen en klachten van klanten- Ondersteunen van boekhouding en offertes bezorgen aan klanten - Administratieve ondersteuning van de directeur en salesafdeling- Organiseren van het containertransport (communicatie met transportbedrijf en intern)- Opvolgen van orders tussen de verschillende zusterbedrijvenJe werkt in daguren van 8u30 tot 16u40 en op vrijdag tot 16u20.toon mindertoon meer Als customer service medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket:- Het up-to-date houden van de klantendatabase en de input van bestellingen- De klant op de hoogte houden van de levering van zijn order en het oplossen van problemen en klachten van klanten- Ondersteunen van boekhouding en offertes bezorgen aan klanten- Administratieve ondersteuning van de directeur en salesafdeling- Organiseren van het containertransport (communicatie met transportbedrijf en intern)- Opvolgen van orders tussen de verschillende zusterbedrijvenJe werkt in daguren van 8u30 tot 16u40 en op vrijdag tot 16u20. ervaringtakenDossierbeheerOrderverwerkingExportzijdebehandelen van inkomende / inbound callsE-klantencontactenjouw aanbod- Je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug. (1 à 3 jaar)- Talenkennis: zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Zowel verbaal als schriftelijk. Kennis Duits of andere talen is een pluspunt. - Je werkt vlot met de diverse office pakketten.- Je werkt zelfstandig en houdt van multitasken.- Je werkt graag in team.opleidingProfessionele bachelorAcademische bachelorMasterons aanbod Een tewerkstelling waarbij een uitgebreide opleiding is voorzien zodat je je veelzijdige takenpakket goed en vlot kan uitvoeren. in een financieel gezond en groeiend bedrijf. in een internationale context, maar toch met een familiale, fijne werksfeer in een jong en heel dynamisch team. in een filevrije omgeving. te starten op interimbasis en na positieve evaluatie een vast contract. met 4 recupdagen boven je officieel verlof én met vrij te kiezen verlof, want er is geen collectieve sluiting.Verloning volgens ervaring en 8 eur maaltijdcheques per dag.
Project Manager
Antwerpse Bouwwerken, Antwerp, Flanders
Antwerpse Bouwwerken AB maakt deel uit van EIFFAGE BENELUX, een sterke en gediversifieerde groep met ondernemingen, 0 medewerkers en miljoen euro omzet. AB is een klasse 8 bouwonderneming dat met medewerkers actief is in burgerlijke bouwkunde, gebouwen en in de industrie. De vele projecten en disciplines binnen de groep Eiffage, geven je maximale ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden. Functiebeschrijving Je organiseert en realiseert bouwprojecten die zowel infrastructuurwerken, gebouwen als werken in de industrie kunnen zijn. Je houdt hierbij rekening met de vooropgestelde specificaties, de te halen termijnen en het financieel rendement. Je definieert het project, stelt een strategisch plan op en bepaalt de uitvoeringswijze Je organiseert de uitvoering, staat in voor de bestellingen & onderaannemingscontracten en volgt de werf op, van opstart tot oplevering Je waarborgt de strikte naleving van Veiligheids-, Kwaliteits- en Milieunormen, zowel door onze eigen medewerkers als door onderaannemers Je begeleidt het projectteam (projectingenieur / werfleider), verdeelt de taken en verantwoordelijkheden en doet de nodige opvolging. Zelf rapporteer je aan één van onze Directeurs Projecten Samen met de Directeur Projecten verzorg je de contacten met de bouwheer Profiel Je beschikt over een diploma Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde Je hebt minstens 8 jaar ervaring als projectingenieur bij een klasse 8 aannemer Naast het Nederlands heb je een degelijke kennis Engels en Frans Je kan vlot overweg met MS Office programma’s en bezit een grondige kennis van MS Project Je bent autonoom, beschikt over een stevige dosis ‘entrepreneurship’ en kan beslissingen nemen Je kan collega’s stimuleren en motiveren om samen de vooropgestelde doelen te bereiken Je beschikt over een rijbewijs B Wij bieden Een aantrekkelijke en gevarieerde functie, met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid waarin je je competenties ten volle kan ontplooien Een vlakke organisatiestructuur met korte rapporteringslijnen Een ruim aanbod aan opleidingen, waaronder “Bouwcampus AB”, een opleidingstraject voor bouwkundigen die loopt over een periode van 3 jaar Een uitstekend loon aangevuld met heel wat extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, iPhone, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, e.a. Een stevig bedrijf, behorend tot een grote, internationale groep Een leuk en modern hoofdkantoor, dicht bij het commercieel centrum van Antwerpen, en toch vlot bereikbaar, zowel via openbaar vervoer als met de auto of fiets. Sinds kort beschikken wij ook over een kantoor in Gent, wat je desgewenst de mogelijkheid biedt om vanuit Gent te werken. Tenslotte organiseren wij regelmatig sportactiviteiten na het werk, wat je de gelegenheid geeft om je collega’s in een andere sfeer beter te leren kennen
bediende bank- en verzekeringen.
Randstad, Ledeberg (Gent), Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Administratief sterk en op korte termijn beschikbaar? Interesse in de bank- en verzekeringssector? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de directeur van het kantoor. Op termijn, en afhankelijk indien je de nodige attesten bezit, worden er andere taken aan jou toevertrouwd. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: - Je bent de tussenpersoon voor beleggings- en kredietmaatschappijen en je zal hierbij veel telefonisch contact hebben.- Je bent verantwoordelijk voor het kopiëren, inscannen en doormailen van documenten.- Je past klantendossiers aan waar nodig - Bij bezit FSMA-attesten maak je ook verzekeringscontracten en offertes op en voer je adviesgesprekken met klantentoon mindertoon meer Administratief sterk en op korte termijn beschikbaar? Interesse in de bank- en verzekeringssector? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de directeur van het kantoor. Op termijn, en afhankelijk indien je de nodige attesten bezit, worden er andere taken aan jou toevertrouwd. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: - Je bent de tussenpersoon voor beleggings- en kredietmaatschappijen en je zal hierbij veel telefonisch contact hebben.- Je bent verantwoordelijk voor het kopiëren, inscannen en doormailen van documenten.- Je past klantendossiers aan waar nodig - Bij bezit FSMA-attesten maak je ook verzekeringscontracten en offertes op en voer je adviesgesprekken met klanten ervaringtakendata inputBrieven opstellenOffertes opmakenjouw aanbod- Je behaalde een bachelor of gelijkwaardig door ervaring - Je hebt een minimum kennis van financiën en verzekeringen of hebt al gewerkt in een administratieve functie - Je bent sterk klantgericht- Je bent communicatief en polyvalent inzetbaar- Je kan zelfstandig werkenopleidingTechnisch secundair onderwijsProfessionele bachelorAlgemeen secundair onderwijsons aanbodEr wordt een leuke en uitdagende job aangeboden. Er is ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Dit in combinatie met een loon volgens barema (PC 307) en volgens ervaring.Interesse? Neem dan contact met ons op via gent_1029@randstad.be!
Data engineer
AZ Sint-Elisabeth Zottegem, Zottegem, Flanders
Jouw uitdaging In het kader van de groei en de evolutie van de activiteiten in de gezondheidszorg stijgt ook het belang van business intelligence. We zijn op zoek naar een gepassioneerde Data Engineer. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om de dienst beleidsinformatie te optimaliseren en verder uit te bouwen. Deze vacature kadert binnen het samenwerkingsverband ZoRG, standplaats Ronse. Jouw verantwoordelijkheden: Het ontwikkelen, structureren en organiseren van de ETL-processen in een datawarehouse. Linken leggen tussen de verschillende databronnen en vertalen in heldere en logische datastromen. Alsook rekening houdend met de verschillende registratiesystemen. Je creëert rapporten en dashboards: Cognos Analytics Cube, SSRS & Power BI Je odersteunt de opstart van een nieuw gebruikersportaal. Je helpt en ondersteunt de eindgebruikers in het inzetten van rapporteringstools op zijn/haar afdeling. Je werkt in teamverband en rapporteert rechtstreeks aan de financieel-administratief directeur. Jouw talent Je hebt minimaal een masterdiploma (Computerwetenschappen, Toegepaste Informatica, Toegepaste Wetenschappen) of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt grondige kennis van T-SQL, data-transformatieprocessen en producten van de Microsoft BI stack. Kennis van datarapporteringstools: Cognos, Power BI & Cloud-kennis is een plus. Je werkt nauwkeurig, acuraat en levert kwaliteit. Je kan mensen enthousiasmeren, informeren en helpen. Je inlevingsvermogen in de noden van andere afdelingen en je drive om samen te werken doen daarbij wonderen. Onze pluspunten Een salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering en groepsverzekering) 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 5 extra dagen Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden Filevrije omgeving, gratis parking Mogelijkheid tot thuiswerk Bijkomende informatie Interesse om ons team te versterken? Bezorg je kandidatuur met actueel cv aan onze partner Visser & Van Baars via sdebruyn@visservanbaars.be. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 0487 68 89 04.