Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "manager Verzekeringen in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "manager Verzekeringen in "

2 300 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "manager Verzekeringen in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep manager Verzekeringen in getoond.

Indeling van de "manager Verzekeringen" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep manager Verzekeringen in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is boekhouder. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2905 eur. Op de tweede plaats staat auditor met het loon van 2625 eur en op de derde plaats staat Financieel analist met het loon van 480 eur.

Aanbevolen vacatures

KLANTENADVISEUR BANK/VERZEKERINGEN
Hays, Antwerp, Flanders, be
Commercieel adviseur kredieten en verzekeringen, regio WilrijkVoor onze klant in Wilrijk is Hays Banking & Insurance Antwerpen op zoek naar een commercieel adviseur kredieten met ervaring binnen consumentenkredieten. - Relevante ervaring binnen kredieten- Regio Wilrijk - Communicatief, proactief en klantvriendelijk In deze job als commercieel kredietenadviseur ben je verantwoordelijk voor het voeren van adviesgesprekken met voornamelijk particuliere klanten over consumentenkredieten. Je identificeert de noden en behoeften van de klant en stelt de juiste oplossing voor. Je werkt je dossiers ook administratief af van A tot Z. Tijdens jouw gesprekken heb je steeds oog voor opportuniteiten binnen de andere domeinen. Om in aanmerking te komen voor deze vacature kan je reeds relevante ervaring binnen het bankwezen voorleggen. Ben je daarnaast ook gemotiveerd om je meer te verdiepen binnen de verzekeringen, is dit een enorme plus. Je bent een klantgerichte en vlotte persoon die in staat om lange termijnrelaties op te bouwen met de klanten. Je hebt oog voor commerciële opportuniteiten en bent ook sterk in de administratieve opvolging van de dossiers. Je bent collegiaal, flexibel ingesteld. Je komt terecht in een modern kantoor met een aangename en familiale werksfeer. Je kan jou verder ontplooien dmv opleidingen. Je mag rekenen op een mooie verloning met extralegale voordelen, in overeenstemming met je kennis en ervaring. Het gaat om een voltijdse of 4/5e tewerkstelling. Kan deze gevarieerde job als commercieel adviseur kredieten regio Wilrijk jou aanspreken ? Reageer dan snel met jou CV bij Hays Banking & Insurance. Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
KLANTENADVISEUR BANK/VERZEKERINGEN
Hays, Kapellen, Flanders, be
KLANTENADVISEUR | BANK | VERZEKERINGEN | KAPELLEN | ADVISEUR• Bank met sterke focus op het menselijke aspect• Jobinhoud op maat van je talenten en ambities • Gekend bankkantoor in Kapellen Voor onze goede klant, een middelgroot bankkantoor dat onderdeel is van een bekende financiële instelling, in Hays Banking & Insurance vandaag op zoek naar een nieuwe financieel adviseur Als financieel adviseur ben je in de eerste plaats deel van een team geëngageerde adviseurs. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een eigen klantenportefeuille en volgt deze op met grote nauwkeurigheid. In een eerste fase zorg je dat de klanten je beter leren kennen en nodig je ze uit voor een kennismaking en evaluatie van de bestaande verzekerings -en/of beleggingsportefeuille. Je analyseert waar de noden liggen van de klant aan de hand van een diepgaand gesprek en biedt oplossingen die passen bij het profiel van je klant. Je weet de klant te overtuigen van de voordelen van deze producten en zorgt bij akkoord voor een nauwkeurige administratieve opvolging van de dossiers. In een latere fase contacteer je de klant op geregelde basis opnieuw om hem/haar op de hoogte te houden van bepaalde tendensen, eventuele aanpassingen voor te stellen en de relatie te onderhouden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring in een soortgelijke job. Daarnaast ben je communicatief vaardig, een echte teamplayer en ben je administratief nauwkeurig. Woonachtig en een netwerk in de regio, is een grote plus. Onze klant biedt jou een uitdagende job waarbij je veel autonomie geniet binnen een team van prettige collega’s. De kantoorhouder is een jong persoon met veel oog voor het welbehagen van het personeel en het creëren van een prettige werkomgeving. Uiteraard kan je rekenen op een eerlijke verloning inclusief extralegale voordelen. Wil je solliciteren of heb je vragen , contacteer dan Sophie Varewyck van Hays Banking & Insurance of solliciteer online. Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
R&D EXPERT & PROJECT MANAGER REMOTE SENSING
VITO, Mol, Flanders
Beschrijving Je wordt ingezet als R&D-expert & projectmanager in projecten die betrekking hebben op het monitoren van agriculture resources. Dit zijn projecten zijn voor institutionele klanten zoals de Europese Commissie, de European Space Agency of de UN-FAO, maar ook voor commerciële klanten die actief zijn in de agro-food industrie. Je handelt met een hoge mate van zelfstandigheid en in nauwe samenwerking met je interne en externe teamleden. Je rapporteert over de voortgang van je werk aan de teamleider van het landbouwteam van VITO. Buiten VITO communiceer je over je werk aan klanten of partners. Je werkt in internationale omgeving en neemt initiatief om samen te werken met projectpartners van verschillende consortia. Naast de lopende projecten ga je op zoek naar nieuwe projecten, bouw je sterke partnerships op en stel je proposals / offertes op. Als wetenschapper krijg je de kans om big data-vaardigheden en geïntegreerde analyse te ontwikkelen door verschillende spatio-temporele datasets te combineren die afkomstig zijn van teledetectie, GIS en landbouwstatistieken. Als projectmanager heb je de mogelijkheid om door te groeien als projectleider van grote internationale projecten. Kwalificaties Je hebt een masterdiploma of doctoraat in bio-ingenieurswetenschappen, agronomie of milieuwetenschappen; Je bent een expert met een sterke interesse en bij voorkeur ervaring in projectmanagement; Expertise in remote sensing, geo-informatiesystemen, statistiek en modellering; bij voorkeur ook in de agro-meteorology of bio-climatology; Goede programmeervaardigheden in R of Python; Expertise op het gebied van landbouw en / of plattelandsontwikkeling is een pluspunt; Sterke interesse en/of expertise in het beheren van wetenschappelijke projecten en partnerschappen; Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel. Uitstekende schrijf- en presentatievaardigheden in het Engels, zoals bewezen door een publicatierecord. Aanbod Een competitief salaris Verschillende extralegale voordelen waaronder vergoedingen, verzekeringen, een moduleerbaar pakket vakantiedagen Flexibiliteit in werkuren en werkplaats Innovatie is onze troef, we geven onze medewerkers de kansen om zich bij te scholen en bij te blijven binnen hun vakgebied, meer nog; we verwachten dit. De mogelijkheid om deel uit te maken van een internationaal belangrijke speler, gekend voor zijn vooruitstrevend technologisch onderzoek en wetenschappelijke consultancy De kans om actief bij te dragen aan lokale, nationale en mondiale duurzame ontwikkelingen
Innovation Marketing Project Manager
D'Ieteren, Leuven, Flanders
Innovation Marketing Project Manager  ​​​​​​​ De wereld van de mobiliteit is in volle verandering. Tal van disrupties, groot en klein, loeren om de hoek. De mindset van de consument verandert. Ben jij klaar om samen met ons de toekomst te bepalen? En te zorgen dat Volkswagen D’Ieteren Finance (VDFin) een referentie is en blijft in de wereld van de mobiliteitsdienstverlening? Als strategisch marketeer maak je deel uit van de Marketing & Product afdeling van VDFin. Je analyseert markevoluties, het competitief landschap en – bovenal – klantenbehoeftes. Op basis hiervan stel je, samen met de marketing manager, het bestaande product- en serviceportfolio in vraag en buig je je over mogelijke nieuwe services. Uiteraard betekent dit ook de continue verbetering van de customer journey waarbij bepaalde touchpoints en (marketing)processen aangepast worden. Deze helpen prioriteren, vanuit een business strategisch en vooral klantenperspectief, en in concrete projecten gieten, behoort tot de verantwoordelijkheden. Maar dat is niet alles. Gezien we het belangrijk vinden dat strategie geworteld blijft in de werkelijkheid – die van onze klanten, stakeholders en partners –, ben je ook verantwoordelijk voor de integratie van de financiële diensten in de customer journey, in de owned en paid media, van enkele merken van de groep. Deze wisselwerking tussen VDFin en de merken, met de klant in ‘t centrum, brengt de meest verrijkende inzichten. Wie zijn wij? Volkswagen D’Ieteren Finance (VDFin) is vooral gekend als de captive van D’Ieteren, invoerder van de merken van de Volkswagen Groep, al bieden we ook toegang tot andere merken. We bieden financierings- en leasingoplossingen voor particulieren en bedrijven. Deze omvatten naast de leasing of lening voor een wagen ook diensten zoals verzekeringen, onderhoud en alternatieve mobiliteitsoplossingen. Als echte mobiliteitspartner ontwikkelen we permanent nieuwe producten die beantwoorden aan de noden van vandaag of anticiperen op de verwachtingen van morgen. Op deze manier wensen we onze klanten gemoedsrust te bieden, door hun de mobiliteit te bieden die ze verdienen. Als filiaal van D'Ieteren en de Volkswagen Groep, kunnen we bovendien buigen op meer dan 200 jaar mobiliteitservaring. Wie ben jij? TAKENPAKKET Competentiedomein: projecten in innovatie en service design Je analyseert markttendensen en klantenbehoeftes Je past het design van bestaande diensten aan, stelt nieuwe services voor, definieert value propositions en toetst ze af aan de markt Je analyseert de customer journey op basis van deze inzichten Je definieert go-to-market of marketingcommunicatie-strategieën voor deze diensten Je werkt samen en overlegt met je collega project managers (VDFin team en marketing experts van D’Ieteren en VWFS HQ) Merkintegratie: financiële dienstverlening voor een tweetal merken uit onze groep Je bent het VDFin aanspreekpunt voor je collega marketeers van deze merken en voor hun lead creative agencies Samen met de collega’s van pricing werk je aan sterke acties waarbij je de belangen van de klant en de middellange strategie bewaakt Je promoot het juiste product op de juiste plek bij de juiste doelgroep Je doet dit zowel voor specifieke campagnes van deze merken als voor hun always-on content, en zowel voor hun owned als hun paid media Je stelt in dit kader zelf briefings op voor de externe agentschappen of vult die van het merk aan en (co)coördineert de uitvoering Je waakt daarbij over de correcte toepassing van de wetgeving op reclame voor consumentenkrediet Je analyseert en meet de resultaten van elke campagne en media-integratie: je verzamelt de nodige gegevens, doet aanbevelingen voor de toekomst, stuurt A/B tests e.d. aan, en rapporteert hierover aan de marketing manager en verschillende stakeholders Je analyseert bovenal de digital customer journey (website/platformen) van deze merken vanuit het standpunt van een financial services klant of prospect en geeft concrete aanbevelingen Je informeert de verschillende diensten die bij ke projecten betrokken zijn voortdurend over de voortgang en resultaten Budgetbeheer Je valideert alle bestekken met betrekking tot je projecten Je zorgt dat de uitgaven overeenstemmen met de gevalideerde begroting voor je projecten PROFIEL Opleiding en kennis Master in relevant domein (marketing, communicatie, economie, business engineering…) Minstens 5 jaar ervaring Grondige 360° marketingkennis m.b.t. alle owned, paid en earned media Extra uitgelicht: CRM skills: inzicht in doelgroepen, klantendata en database segmentatie Digital skills: SEM, Google Analytics, CPM en CPC … zijn geen Chinees voor jou Kennis van customer journey mapping en optimalisatie (zeker digitaal, met basics in UX en CRO) Ervaring in projectmanagement vereist Ervaring met Business Design Thinking of Service Design is een plus Kennis van automobielsector of financiële sector is een plus, geen must Grondige kennis van de tweede landstaal (mondeling en schriftelijk) en Engels (mondeling en schriftelijk) Competenties en persoonlijkheid: Go-getter attitude Onderzoeksmentaliteit en analytische geest Zelfredzaam, fast learner en doorzetter Creativiteit, innovatiecapaciteiten, langetermijnvisie Teamspirit Kan complexiteit aan (projectbeheer met veel stakeholders, multitasking, prioriteren etc.) Precies #LI-KL1 
Project Manager HVAC
IMPACT, Zwijndrecht, Flanders
JobomschrijvingAls Projectleider HVAC ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor grootschalige projecten. Je combineert in deze job je technische expertise en je leiderschapskwaliteiten. Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende functie? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!Je komt als projectmanager HVAC terecht bij een gerenommeerd specialist in onderhoud van infrastructuurprojecten en gebouwen (tertiair en industrieel)Je bepaalt de projectstrategie binnen de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingenJe bent verantwoordelijk voor het opmaken van een budgetJe analyseert de behoeften van de klant en stelt een gepaste oplossing voorJe stelt een planning op en zorgt ervoor dat de werken efficiënt en binnen de deadline worden afgewerkt. Je stuurt bij indien nodigJe houdt je ogen en oren open voor eventuele opportuniteiten ter optimalisatie van de verschillende processen Je verzekert de veiligheid binnen de uitvoering van een projectJe stuurt een projectteam aan en geeft de nodige ondersteuning in hun ontwikkelingGewenst profielJe behaalde een Bachelor of Master diploma elektromechanica of je hebt een gelijkwaardige ervaring binnen grootschalige projecten opgedaan van minstens 3 jaar Je bent een organisatietalentJe bent een echte inspiratie- en motivatiebron voor je teamJe focus ligt op tevreden klantenVeiligheid en kwaliteit zijn voor jou zeer belangrijkJe bent in het bezit van een VCA‐attest of bent bereid dit te behalenJe beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagenJe beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis Frans (of wil dit graag leren via je nieuwe werkgever) AanbodEr wordt voorzien in een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij je opleiding, je ervaring en je competenties en dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering (verzekeringen bij vaste aanwerving)Je nieuwe werkgever heeft aandacht voor mens en maatschappij en organiseert tal van initiatieven zoals sportieve, culturele en familiale activiteitenJe collega’s zijn net zoals jij echte professionals die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen
Project Manager HVAC
IMPACT, Turnhout, Flanders
JobomschrijvingAls Projectleider HVAC ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor grootschalige projecten. Je combineert in deze job je technische expertise en je leiderschapskwaliteiten. Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende functie? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!Je komt als projectmanager HVAC terecht bij een gerenommeerd specialist in onderhoud van infrastructuurprojecten en gebouwen (tertiair en industrieel)Je bepaalt de projectstrategie binnen de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingenJe bent verantwoordelijk voor het opmaken van een budgetJe analyseert de behoeften van de klant en stelt een gepaste oplossing voorJe stelt een planning op en zorgt ervoor dat de werken efficiënt en binnen de deadline worden afgewerkt. Je stuurt bij indien nodigJe houdt je ogen en oren open voor eventuele opportuniteiten ter optimalisatie van de verschillende processen Je verzekert de veiligheid binnen de uitvoering van een projectJe stuurt een projectteam aan en geeft de nodige ondersteuning in hun ontwikkelingGewenst profielJe behaalde een Bachelor of Master diploma elektromechanica of je hebt een gelijkwaardige ervaring binnen grootschalige projecten opgedaan van minstens 3 jaar Je bent een organisatietalentJe bent een echte inspiratie- en motivatiebron voor je teamJe focus ligt op tevreden klantenVeiligheid en kwaliteit zijn voor jou zeer belangrijkJe bent in het bezit van een VCA‐attest of bent bereid dit te behalenJe beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagenJe beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis Frans (of wil dit graag leren via je nieuwe werkgever) AanbodEr wordt voorzien in een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij je opleiding, je ervaring en je competenties en dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering (verzekeringen bij vaste aanwerving)Je nieuwe werkgever heeft aandacht voor mens en maatschappij en organiseert tal van initiatieven zoals sportieve, culturele en familiale activiteitenJe collega’s zijn net zoals jij echte professionals die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen
Young Potential - Technical Sales Manager - VAST CONTRACT
Manpower BE, Aalter, BE
Client Description:Young Potential - Technical Sales Manager - BouwVAST CONTRACTManpower Professional is de selectie- en wervingsdivsie van de ManpowerGroup. We helpen gedreven starters en ervaren professional verder in hun carrière. Met een specialiteit binnen Sales brengen we je in contact met de beste vacatures op de markt en dit op maat van jouw ambitie.Onze klant is een internationale naam binnen de productie en plaatsing van geautomatiseerde trap- en liftsystemen. De firma kent mooie successen en wil daarom hun salesteam verder uitbreiden. Specifiek gaan ze op zoek naar een talentvolle Sales Engineer die op korte termijn ambitie heeft om als sales manager op te treden.  Technisch gedreven? Eerste ervaring in verkoop? Ambitieus?Lees zeker verder; deze job is mogelijks iets voor jou!Job Description:Als Young Potential Sales Manager zul je binnen de divisie Poorten verantwoordelijk worden voor de verdere commerciële uitbouw. Je focust specifiek op bouwpartners en architecten in de BELUX met wie je relaties legt, relaties onderhoudt en deze waar mogelijk verder optimaliseert.In dialoog met de klant werk je naar een oplossing op maat en dit binnen de mogelijkheden van de firma. Je vertaalt deze in een concrete offerte die je in een later stadium ook zult onderhandelen. Je werkt vaak mee op grote projecten en dient dus vanuit een tenderfase te kunnen overtuigen. Dit doe je door de troeven extra in de verf te zetten, demonstraties uit te voeren, alsook het vertrouwen te winnen. Wordt het technisch te complex, dan kun je steeds terugvallen op de productexpert en ingenieurs.Je werkt doorgaans zelfstandig en waakt over je eigen resultaten. Op regelmatige basis rapporteer je intern aan je verantwoordelijke.Je start als Sales engineer waarbij je de divisie, het gamma en de klanten door en door leert kennen. Je wordt klaargestoomd als professional, waarna je de kans zal krijgen om als sales manager op te treden. In deze rol zet je de strategische kantlijnen mee uit en zul je een klein team van vertegenwoordiger aansturen.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs en kunt al een eerste relevante ervaring voorleggen in sales. Hierdoor sta je reeds stevig in je schoenen en vertoont je inzicht in business en de doelgroep. Heb je technische studies genoten of ben je sterk technisch aangelegd? Dan wordt dit gezien als een troef. Een commerciële en ambitieuze goalgetter, maar geen vergaande technische kennis? Waag zeker ook je kans, je wordt immers opgeleid in de producten en ondersteund waar nodig.Belangrijk is een strategisch en analytisch inzicht in business, de mogelijkheid om out of the box te denken, alsook ambitie om door te groeien in de firma. Verder ben je commercieel aangelegd en heb je geen schrik om op diverse niveaus te onderhandelen. Je bent leergierig, klantgericht en schept vertrouwen.Tot slot ben je communicatief sterk in het Nederlands, Frans en Engels.What Client Offers:We bieden je een uitdagende job binnen een internationaal gevestigde firma. Een job met perspectief en groeikansen, alsook de nodige ondersteuning om te schitteren. Je mag je bovendien verwachten aan een onmiddellijk vast contract bij opstart.Dit alles is aangevuld met een mooie bruto verloning, een firmawagen met tankkaart en extra legale voordelen waaronder MCQ, ECQ, verzekeringen, Smartphone en laptop.Interesse?Ben jij het salestalent die we zoeken? Solliciteer dan snel via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info?  Stuur gerust een mail naar wouter.sissau@manpower.be Discretie verzekerd!
Technisch Account Manager - Regio Brugge
Manpower BE, Oostkamp, BE
Client Description:Technisch Account Manager regio BruggeVast ContractManpower Professional is de selectie- en wervingsdivsie van de ManpowerGroup. We helpen gedreven starters en ervaren professional verder in hun carrière. Met een specialiteit binnen Sales brengen we je in contact met de beste vacatures op de markt en dit op maat van jouw ambitie.Onze klant is een internationale naam binnen de productie en plaatsing van geautomatiseerde trap- en liftsystemen. De firma kent mooie successen en wil daarom hun salesteam verder uitbreiden. Specifiek gaan ze op zoek naar een accountmanager om de verkoop in regio Brugge verder op te krikken. ?Technisch gedreven? Ervaring in verkoop? Goesting om bij te dragen aan een succesverhaal?Lees zeker verder; deze job is mogelijks iets voor jou!Job Description:Als technisch Accountmanager word je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille in de ruime regio van Brugge. Jouw klanten zijn hoofdzakelijk syndici, maar kunnen even goed actief zijn in de industrie of daarbuiten. Je bezoekt op regelmatige basis jouw klanten en tracht daarnaast actief de portefeuille verder uit te breiden.In dialoog met de klant luister je naar hun tevredenheid en gevoel bij de samenwerking. Eventuele problemen breng je in kaart en tracht je binnen jouw mogelijkheden op te lossen. Je hebt bovendien oog voor cross- en up-selling binnen de huidige overeenkomst. Zo analyseer je of een onderhoudscontract op maat interessant kan zijn, vertaal je verlangens in concrete diensten of suggereer je nieuwe installaties waar mogelijk.  Jouw technisch insteek zal hierin een sturende rol spelen. Verder volg je warme leads op en werk je terug naar een oplossing op maat.Je streeft actief verkoopdoelstellingen na en overlegt op regelmatige basis met de verantwoordelijke. Je werkt doorgaans zelfstandig en stuurt bijgevolg eigenhandig bij waar nodig.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma en kan minstens een eerste ervaring voorleggen in een gelijkaardige rol. Belangrijk is een zeker technisch inzicht, al dan niet verworven vanuit studies, waarmee je de technische producten eigen kan maken en kan overbrengen.  Je hoeft bovendien helemaal niet uit de sector te komen, echter wel interesse hebben in de toepassingen en producten.Je bent een gedreven persoon en een echte relatiebouwer. Je houdt ervan om oplossingsgericht te werken en streeft steeds naar win-win situaties. Verder ben je communicatief sterk en kun je op verschillende niveaus onderhandelen.Je beheerst vlot het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een basis Frans waarop je kunt terugvallen.What Client Offers:We bieden je een uitdagende en afwisselende job aan bij een internationaal gevestigde firma. Een job waar je interesse in techniek, je commerciële ambities en klantgerichtheid optimaal zullen worden benut. Je mag je bovendien verwachten aan een vast contract bij opstart, een gedegen ondersteuning om operationeel te schitteren, alsook kansen op termijn.Dit alles is aangevuld met een aantrekkelijk brutoloon, een firmawagen met tankkaart, verzekeringen, MCQ, ECQ en de nodige tools zoals Smartphone, laptop, etc..Interesse?Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan zeker via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info? Stuur gerust een mail naar wouter.sissau@manpower.beDiscretie verzekerd! Tot snel, groeten Wouter.
Young Potential - Technisch Account Manager - Regio Brugge
Manpower BE, Oostkamp, BE
Client Description:Young Potential -Technisch Account Manager regio BruggeVast ContractManpower Professional is de selectie- en wervingsdivsie van de ManpowerGroup. We helpen gedreven starters en ervaren professional verder in hun carrière. Met een specialiteit binnen Sales brengen we je in contact met de beste vacatures op de markt en dit op maat van jouw ambitie.Onze klant is een internationale naam binnen de productie en plaatsing van geautomatiseerde trap- en liftsystemen. De firma kent mooie successen en wil daarom hun salesteam verder uitbreiden. Specifiek gaan ze op zoek naar een accountmanager om de verkoop in regio Brugge verder op te krikken. ?Technisch gedreven? Ervaring in verkoop? Goesting om bij te dragen aan een succesverhaal?Lees zeker verder; deze job is mogelijks iets voor jou!Job Description:Als technisch Accountmanager word je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille in de ruime regio van Brugge. Jouw klanten zijn hoofdzakelijk syndici, maar kunnen even goed actief zijn in de industrie of daarbuiten. Je bezoekt op regelmatige basis jouw klanten en tracht daarnaast actief de portefeuille verder uit te breiden.In dialoog met de klant luister je naar hun tevredenheid en gevoel bij de samenwerking. Eventuele problemen breng je in kaart en tracht je binnen jouw mogelijkheden op te lossen. Je hebt bovendien oog voor cross- en up-selling binnen de huidige overeenkomst. Zo analyseer je of een onderhoudscontract op maat interessant kan zijn, vertaal je verlangens in concrete diensten of suggereer je nieuwe installaties waar mogelijk.  Jouw technisch insteek zal hierin een sturende rol spelen. Verder volg je warme leads op en werk je terug naar een oplossing op maat.Je streeft actief verkoopdoelstellingen na en overlegt op regelmatige basis met de verantwoordelijke. Je werkt doorgaans zelfstandig en stuurt bijgevolg eigenhandig bij waar nodig.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma en kan minstens een eerste ervaring voorleggen in een gelijkaardige rol. Belangrijk is een zeker technisch inzicht, al dan niet verworven vanuit studies, waarmee je de technische producten eigen kan maken en kan overbrengen.  Je hoeft bovendien helemaal niet uit de sector te komen, echter wel interesse hebben in de toepassingen en producten.Je bent een gedreven persoon en een echte relatiebouwer. Je houdt ervan om oplossingsgericht te werken en streeft steeds naar win-win situaties. Verder ben je communicatief sterk en kun je op verschillende niveaus onderhandelen.Je beheerst vlot het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een basis Frans waarop je kunt terugvallen.What Client Offers:We bieden je een uitdagende en afwisselende job aan bij een internationaal gevestigde firma. Een job waar je interesse in techniek, je commerciële ambities en klantgerichtheid optimaal zullen worden benut. Je mag je bovendien verwachten aan een vast contract bij opstart, een gedegen ondersteuning om operationeel te schitteren, alsook kansen op termijn.Dit alles is aangevuld met een aantrekkelijk brutoloon, een firmawagen met tankkaart, verzekeringen, MCQ, ECQ en de nodige tools zoals Smartphone, laptop, etc..Interesse?Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan zeker via de solliciteerknop op deze pagina. Nood aan meer info? Stuur gerust een mail naar wouter.sissau@manpower.beDiscretie verzekerd! Tot snel, groeten Wouter.
Young Potential - Technical Sales Manager - VAST CONTRACT
Manpower, Aalter, Flanders, be
Client Description:Young Potential - Technical Sales Manager - BouwVAST CONTRACT Manpower Professional is de selectie- en wervingsdivsie van de ManpowerGroup. We helpen gedreven starters en ervaren professional verder in hun carrière. Met een specialiteit binnen Sales brengen we je in contact met de beste vacatures op de markt en dit op maat van jouw ambitie. Onze klant is een internationale naam binnen de productie en plaatsing van geautomatiseerde trap- en liftsystemen. De firma kent mooie successen en wil daarom hun salesteam verder uitbreiden. Specifiek gaan ze op zoek naar een talentvolle Sales Engineer die op korte termijn ambitie heeft om als sales manager op te treden. Technisch gedreven? Eerste ervaring in verkoop? Ambitieus? Lees zeker verder; deze job is mogelijks iets voor jou!Job Description:Als Young Potential Sales Manager zul je binnen de divisie Poorten verantwoordelijk worden voor de verdere commerciële uitbouw. Je focust specifiek op bouwpartners en architecten in de BELUX met wie je relaties legt, relaties onderhoudt en deze waar mogelijk verder optimaliseert. In dialoog met de klant werk je naar een oplossing op maat en dit binnen de mogelijkheden van de firma. Je vertaalt deze in een concrete offerte die je in een later stadium ook zult onderhandelen. Je werkt vaak mee op grote projecten en dient dus vanuit een tenderfase te kunnen overtuigen. Dit doe je door de troeven extra in de verf te zetten, demonstraties uit te voeren, alsook het vertrouwen te winnen. Wordt het technisch te complex, dan kun je steeds terugvallen op de productexpert en ingenieurs. Je werkt doorgaans zelfstandig en waakt over je eigen resultaten. Op regelmatige basis rapporteer je intern aan je verantwoordelijke. Je start als Sales engineer waarbij je de divisie, het gamma en de klanten door en door leert kennen. Je wordt klaargestoomd als professional, waarna je de kans zal krijgen om als sales manager op te treden. In deze rol zet je de strategische kantlijnen mee uit en zul je een klein team van vertegenwoordiger aansturen.Candidate Profile:Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs en kunt al een eerste relevante ervaring voorleggen in sales. Hierdoor sta je reeds stevig in je schoenen en vertoont je inzicht in business en de doelgroep. Heb je technische studies genoten of ben je sterk technisch aangelegd? Dan wordt dit gezien als een troef. Een commerciële en ambitieuze goalgetter, maar geen vergaande technische kennis? Waag zeker ook je kans, je wordt immers opgeleid in de producten en ondersteund waar nodig. Belangrijk is een strategisch en analytisch inzicht in business, de mogelijkheid om out of the box te denken, alsook ambitie om door te groeien in de firma. Verder ben je commercieel aangelegd en heb je geen schrik om op diverse niveaus te onderhandelen. Je bent leergierig, klantgericht en schept vertrouwen. Tot slot ben je communicatief sterk in het Nederlands, Frans en Engels.What Client Offers:We bieden je een uitdagende job binnen een internationaal gevestigde firma. Een job met perspectief en groeikansen, alsook de nodige ondersteuning om te schitteren. Je mag je bovendien verwachten aan een onmiddellijk vast contract bij opstart. Dit alles is aangevuld met een mooie bruto verloning, een firmawagen met tankkaart en extra legale voordelen waaronder MCQ, ECQ, verzekeringen, Smartphone en laptop.
Office Manager
Accent, Gentbrugge, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van Office Manager regio Gent zijn dit je taken: je doet alle voorbereidend werk van de externe boekhouderboekhouding van A tot Y zodat deze persoon ontlast wordt. je staat in voor de personeelsadministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat. je doet andere HR-taken zoals uitschrijven vacaturewagenparkbeheerverzekeringen ... je doet marketing gerelateerde taken: onderhouden website, uitschrijven nieuwsbrief, ... je ondersteunt sales en bent niet bang om ook eens een klant/prospect te bellen of offertes op te maken en op te volgen. je kijkt waar optimalisatie kan komen ter verlichting van de zaakvoerder.Jouw profiel Voor de vacature van Office Manager regio Gent zoeken we dit profiel: je hebt ervaring met boekhouding van A tot Y je hebt mogelijks ervaring als Office Manager in het algemeen je ziet werkt, bent ondernemend en je hebt goesting om zaken aan te pakken je spreekt zeer goed Nederlands en Engelsandere talen zijn een plus je bent iemand die snel aanleert en snel je weg vindt je bent op zoek naar een PT of deeltijdse functie (functie kan mogelijks fulltime worden afhankelijk van kandidaat en groei van bedrijf)Wij bieden jou Voor de vacature van boekhoudkundig bediende regio Gentbrugge bieden we job optie vast na de Accentperiode van 125 gewerkte dagen.Je werkt in glijdende urenuren in samenspraak te bepalen.Naast loon heb je ook maaltijdcheques, ecocheques en fietsvergoeding.Verlof is vrij in te plannen.Bedrijfsinformatie Onze klant is een IT-bedrijf gelegen in groot Gent.Het bedrijf telt 5 gemotiveerde medewerkers en we zijn op zoek naar een 6e werknemer. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Project Manager sanitair
IMPACT, Zwijndrecht, Flanders
JobomschrijvingAls projectleider sanitair beheer jij je projecten van A tot Z. En mét succes want je kan terugvallen op je technische expertise en je kwaliteiten als teamleader. Je komt als projectmanager sanitair terecht bij een gerenommeerd specialist in onderhoud van infrastructuurprojecten en gebouwen (tertiair en industrieel)Je bepaalt de projectstrategie binnen de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingenJe bent verantwoordelijk voor het opmaken van een budgetJe analyseert de behoeften van de klant en stelt een gepaste oplossing voorJe stelt een planning op en zorgt ervoor dat de werken efficiënt en binnen de deadlines worden afgewerkt; je stuurt bij indien nodigJe houdt je ogen en oren open voor eventuele opportuniteiten ter optimalisatie van de verschillende processen Je verzekert de veiligheid binnen de uitvoering van de jou toevertrouwde projectenJe stuurt een projectteam aan en geeft de nodige ondersteuning in hun ontwikkelingGewenst profielJe hebt een Bachelor of Master elektromechanica op zak of je hebt een gelijkwaardige ervaring opgedaan van minstens 3 jaar Je bent een organisatietalentJe bent een echte inspiratie- en motivatiebron voor je teamJe focus ligt op tevreden klantenVeiligheid en kwaliteit zijn voor jou zeer belangrijkJe bent in het bezit van een VCA‐attest of bent bereid dit te behalenJe beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagenJe beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis Frans (of wil dit graag leren via je werkgever) AanbodEr wordt voorzien in een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij je opleiding, je ervaring en je competenties en dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering (verzekeringen bij vaste aanwerving)Je nieuwe werkgever heeft aandacht voor mens en maatschappij en organiseert tal van initiatieven zoals sportieve, culturele en familiale activiteitenJe collega’s zijn net zoals jij echte professionals die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen
Financieel manager voor hotelgroep
agilitas, Bruges, Flanders, be
Jouw taken Boekhouding/accountancy kent geen geheimen meer voor je, maar je wil je takenpakket graag uitbreiden? Dan kom je hier zeker aan je trekken!In deze job krijg je een zeer uitgebreid takenpakket aangeboden: Inboeken van de dagelijkse facturen en uittrekkelsOpmaken BTW-aangifte (hiervoor werk je samen met het extern boekhoudkantoor)Je beheert de verzekeringen en schadegevallenSamen met het sociaal secretariaat en de manager, sta je in voor het verwerken van de loonstaten van het personeel, het bijhouden van overuren/vakantie/feestdagen, ...Je krijgt, in samenwerking met een collega, ook verantwoordelijkhedenover het beheer van de vastgoedportefeuilleJe gaat actief op zoek naar mogelijke nieuwe investeringsprojecten en bekijkt de beleggingsopportuniteiten met een kritisch oog Je profiel Je hebt een A1 opleiding tot boekhouder en/of accountant en kunt hier ook reeds relevante ervaring in voorleggenJe wil graag je takenpakket uitbreiden naar HR, verzekeringen, vastgoed, en bovendien acitef uitkijken naar potentiële investeringsprojectenJe bent analytisch ingesteld cijfermatigJe hebt een kritisch oog en bekijkt de mogelijkheden op lange termijnJe kan een goede inschatting maken van de mogelijke risico's en/of opportuniteiten betreffende het financieel beheer van de beschikbare middelen Wat bieden wij jou? Job als financieel managerVoltijdse tewerkstellingEnorme verantwoordelijkhedenBespreekbaar loon, afhankelijk van kennis en ervaringJob in dynamische sector waarin tal van mogelijkheden zijn!
IT BUSINESS ANALYST / PROJECT MANAGER
Hays, Lier, Flanders
Lier | Business analyst | Project manager | Team van 13 pers. | Gevarieerd aanbod types applicaties | 1081973Jouw nieuwe functieAls IT business analyst / project manager analyseer jij de noden van de business. Dat kan om aanpassing van bestaande applicaties gaan, maar ook om nieuwe applicaties. Je werkt projectmatig en kan hier ook de leiding in nemen. Voorbeeld project: learning platform ontwikkelen, automatische nummerplaatherkenning, artikel scanning project, ... Soms werk je samen met de interne developers (Azure AD en User Management, .Net, .Net Core, Oauth2, Graph API, Angular, …), soms met leveranciers en je geeft hen het nodige advies. Jij denkt na over de architectuur, de functionaliteiten, de connecties tussen applicaties, … Jouw profielVoor deze vacature van IT business analyst / project manager beschik je bij voorkeur over een bachelor- of masterdiploma en heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent communicatief en kan de leiding nemen in projecten. Je hebt ervaring met de analyse van bedrijfsprocessen en kan zelf aanbevelingen doen hieromtrent. Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Wat krijg je hiervoor terug?Onze klant biedt een boeiende en uitdagende job bij een maatschappelijk verantwoorde internationale onderneming in volle beweging. Je kunt rekenen op een mooi salarispakket (wagen, verzekeringen, laptop, mooie verlofregeling, thuiswerk, opleidingen, …). Verder biedt onze klant de mogelijkheid om in contact te komen met hedendaagse technologieën. Over de organisatieOnze klant is een groeiend internationaal bedrijf. Je komt terecht in het IT team van 13 personen. Er heerst een no-nonsense cultuur. Solliciteer voor deze vacature
Account Manager
Accent, Hasselt, Limburg, BE
Functieomschrijving Als accountmanager in de kredieten heb je een verantwoordelijke functie en sta je in voor het dagelijks beheer en ontwikkeling van het klantenbestand in hypothecaire kredieten en levensverzekeringen. Je staat klanten bij en geeft advies op maat op vlak van hun persoonlijke situatie. Proactief als je bent spot je nieuwigheden en opportuniteiten.Je beheert een klantenbestand van particulieren en zelfstandigen. Je ontvangt en bezoekt klanten met als doel hen te informeren en oplossingen op maat aan te bieden in functie van de persoonlijke situatie.Je onderhoudt bestaande klanten maar kijkt ook uit naar nieuwe klanten en neemt hiervoor actief deel aan (netwerk)-events. Je analyseert de behoeftes van de klant en kan antwoorden op vragen aangaande prijs en verschillen in maatschappijen.Je volgt ieder dossier nauwgezet op en geeft leads door aan de specialisten en/of andere afdelingen. Je beheert jouw klantenportefeuille, weet constant wat er leeft en rapporteert rechtstreeks aan de kantoorverantwoordelijke of het management.Jouw profiel Als accountmanager in kredieten beschik je allereerst (minstens) over een professionele bachelor diploma in de verzekeringen en deed je al ervaring op in een commerciële functie binnen hypotheken. Je behaalde jouw PCP- en FSMA-attest. Verder ben je zeer klant- en resultaatgericht en kan jij door jouw luisterend oor inspelen op de noden van de klant.Je bent communicatief, maar ook commercieel en deinst niet terug voor een argument. Het behalen van resultaten motiveert je en geeft jou energie.Je houdt ervan om nieuwe contacten te leggen. Je bent een teamplayer én kan ook jouw mannetje staan om zelfstandig tot een resultaat te komen.Je weet dat klanten niet altijd overdag de ruimte hebben om jou te ontvangen. Omwille van die reden kan je jouw agenda zelf bepalen en spring je flexibel en verantwoordelijk om met werktijden.Je kan jezelf goed aanpassen aan jouw gesprekspartner: particulieren/ zelfstandigen en bent erg down-to-earth.Je kan je ook goed behelpen in het Frans, er zijn namelijk een aantal Franse klanten die je te woord dient te staan alsook de voertaal van het bedrijf is Frans. Wij bieden jou Een fulltime betrekking van onbepaalde duur. In een financieel gezonde onderneming. Toffe/modern ingerichte kantoren met een familiale sfeer en korte communicatielijnen en mogelijkheid tot telewerk. Job met verantwoordelijkheid en eigen inbreng waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Eerlijke, vaste verloning aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen met tankkaart, dagvergoeding, groepsverzekering, variabel loon, ... Flexibel uurrooster waar je werkt in PC 307 en dus 37,5u/week vrij invult. Verlof vrij in te vullen (in overleg).Bedrijfsinformatie Onze klant ontwikkelde een uniek concept, namelijk makelaar in financiële oplossingen. Als enige in België bieden zij particulieren en bedrijven een klare en volledige kijk op advies, financiële oplossingen en service.Expertise in verzekeringen & pensioen, kredieten, vastgoed, beleggingen & bancaire oplossingen en advice werd onder één dak gebracht met verschillende specialisten per niche.Als gevolg van de sterke groei, gaan ze op zoek naar een Account Manager Kredieten voor het agentschap te Hasselt.Zin om deel uit te maken van dit team?We horen graag van jou:tongeren@accentjobs.be012 67 09 67Tot binnenkort! Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
ASSISTENT PLANT MANAGER
Hays, Ieper, Vlaanderen, be
Ieper | Assistent plant manager | Voedingsbedrijf | Master met ervaring | 1082420HAYS Engineering is voor een internationaal voedingsbedrijf uit regio Ieper op zoek naar een assistent plant manager. Je bent de rechterhand van de plant manager en zorgt voor de optimale werking van verschillende afdelingen op een plant met 150 werknemers. Op termijn zijn er reële doorgroeimogelijkheden! Jouw nieuwe job In deze job als assistent plant manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en efficiënte werking van verschillende afdelingen waaronder productie, kwaliteit, veiligheid, maintenance, planning en warehouse. Je werkt daarvoor nauw samen met de respectievelijke verantwoordelijken van deze afdelingen en waakt als preventieadviseur persoonlijk over de naleving van het veiligheidsbeleid. Daarbij komt dat je al het nodige in orde brengt qua veiligheid en preventie (maand- en jaarverslagen, risicoanalyses, AO onderzoeken). Verder ondersteun je de 5 productiesupervisors op de werkvloer en speel je een belangrijke rol in het coördineren van investeringsdossiers (geplande investeringen in het automatiseren van de verpakking, verminderen afvalstroom en ERP pakket). Jouw profielHAYS Engineering zoekt voor deze job een master uit een technische richting met minimum een eerste ervaring in een productieomgeving. Je voelt je thuis in een dynamische productieomgeving en combineert graag verschillende taken. Daarnaast ben je geboeid door preventie en ben je bereid je bij te scholen tot preventie adviseur niveau 2 (of ben je dit al). Ervaring met optimalisatieprojecten is een plus! Binnen de firma wordt er gecommuniceerd in het Frans en Nederlands. Wat krijg je hiervoor terug van de organisatie?Bij deze groeiende onderneming met verschillende vestigingen word je goed omkaderd en zijn er reële doorgroeimogelijkheden op termijn. Er heerst een informele sfeer en je ontvangt een competitief loonpakket inclusief voordelen (zoals maaltijdcheques en verzekeringen). Op zoek naar een rol als assistent plant manager én nog doorgroeiambities? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Melanie D’Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk via 056 230 460 Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
ASSISTENT PLANT MANAGER
Hays, Ieper, Vlaanderen, be
Ieper | Assistent plant manager | Voedingsbedrijf | Master met ervaring | 1082424HAYS Life Sciences is voor een internationaal voedingsbedrijf uit regio Ieper op zoek naar een assistent plant manager. Je bent de rechterhand van de plant manager en zorgt voor de optimale werking van verschillende afdelingen op een plant met 150 werknemers. Op termijn zijn er reële doorgroeimogelijkheden! Jouw nieuwe job In deze job als assistent plant manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en efficiënte werking van verschillende afdelingen waaronder productie, kwaliteit, veiligheid, maintenance, planning en warehouse. Je werkt daarvoor nauw samen met de respectievelijke verantwoordelijken van deze afdelingen en waakt als preventieadviseur persoonlijk over de naleving van het veiligheidsbeleid. Daarbij komt dat je al het nodige in orde brengt qua veiligheid en preventie (maand- en jaarverslagen, risicoanalyses, AO onderzoeken). Verder ondersteun je de 5 productiesupervisors op de werkvloer en speel je een belangrijke rol in het coördineren van investeringsdossiers (geplande investeringen in het automatiseren van de verpakking, verminderen afvalstroom en ERP-pakket). Jouw profielHAYS Life Sciences zoekt voor deze job een master biochemie, bio-ingenieur, biowetenschappen, enz. met minimum een eerste ervaring in een productieomgeving. Je voelt je thuis in een dynamische productieomgeving en combineert graag verschillende taken. Daarnaast ben je geboeid door preventie en ben je bereid je bij te scholen tot preventie adviseur niveau 2 (of ben je dit al). Ervaring met optimalisatieprojecten is een plus! Binnen de firma wordt er gecommuniceerd in het Frans en Nederlands. Wat krijg je hiervoor terug van de organisatie?Bij deze groeiende onderneming met verschillende vestigingen word je goed omkaderd en zijn er reële doorgroeimogelijkheden op termijn. Er heerst een informele sfeer en je ontvangt een competitief loonpakket inclusief voordelen (zoals maaltijdcheques en verzekeringen). Hoe solliciteren? Op zoek naar een rol als assistent plant manager én nog doorgroeiambities? Solliciteer via de website of vraag meer info aan Justine Vanhaute van HAYS Life Sciences Kortrijk via 056230580 Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
PRODUCTIE PROJECT MANAGER
Hays, Kortrijk, Flanders
Kortrijk | Industrialisatie nieuwe elektronica producten | Aansturen productieteam | Bachelor/master |1082286HAYS Engineering is voor een internationaal hoogtechnologisch bedrijf uit Kortrijk op zoek naar een productie project manager. Je krijgt een dubbele rol, enerzijds manage je projecten met betrekking tot de industrialisatie van nieuwe elektronica producten en anderzijds superviseer je een klein productieteam.Jouw nieuwe job In deze job als productie project manager kom je terecht op de industrialisatie afdeling van een grote, internationale en high tech firma. Je leidt projecten omtrent de industrialisatie van high-end elektronica & networking producten. Je stuurt bij NPI-projecten functioneel enkele industrialization engineers aan en treedt op als vertegenwoordiger van operations in het NPI projectteam, waar ook andere afdelingen deel van uitmaken (r&d, quality, productie). Je zorgt er finaal voor dat de juiste machines en testopstellingen gerealiseerd worden. Je vormt de brug tussen R&D en productie, zorgt voor de nodige project meetings, houdt planning en budget in het oog, enz… Daarnaast stuur je ook het productieteam (20 WN) aan dat verantwoordelijk is voor de realisatie van deze producten. Je zorgt voor de dagelijkse coördinatie en pakt problemen aan op een proactieve manier. De ideale combinatie tussen project & people management! Jouw profielHAYS Engineering zoekt voor deze job een bachelor of master uit een technische richting met grote affiniteit met elektronica of netwerktoestellen. Je technische skills als project engineer of manager en je voorliefde voor het coachen en begeleiden van werknemers vormen de ideale combinatie voor deze job. Je krijgt voldoende vrijheid om je eigen tijdsbesteding te bepalen en functioneert goed in een veeleisende omgeving. Binnen de firma wordt er gecommuniceerd in het Engels en Nederlands. Wat krijg je hiervoor terug van de organisatie?Deze internationale en stabiele onderneming is actief in niche-markt. Je krijgt de kans om mee te werken aan vooraanstaande en innovatieve projecten en krijgt daarvoor een aantrekkelijk salarispakket (extralegale voordelen zoals verzekeringen, maaltijdcheques) alsook 32 verlofdagen.
Project Manager sanitair
IMPACT National Accounts, Zwijndrecht, Flanders
BedrijfsomschrijvingJe komt terecht in een dynamische multinationale omgeving die voor jou reële leerkansen en doorgroeimogelijkheden kan bieden FunctieomschrijvingAls projectleider sanitair beheer jij je projecten van A tot Z. En mét succes want je kan terugvallen op je technische expertise en je kwaliteiten als teamleader. Je komt als projectmanager sanitair terecht bij een gerenommeerd specialist in onderhoud van infrastructuurprojecten en gebouwen (tertiair en industrieel)Je bepaalt de projectstrategie binnen de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingenJe bent verantwoordelijk voor het opmaken van een budgetJe analyseert de behoeften van de klant en stelt een gepaste oplossing voorJe stelt een planning op en zorgt ervoor dat de werken efficiënt en binnen de deadlines worden afgewerkt; je stuurt bij indien nodigJe houdt je ogen en oren open voor eventuele opportuniteiten ter optimalisatie van de verschillende processen Je verzekert de veiligheid binnen de uitvoering van de jou toevertrouwde projectenJe stuurt een projectteam aan en geeft de nodige ondersteuning in hun ontwikkeling Functie-eisenJe hebt een Bachelor of Master elektromechanica op zak of je hebt een gelijkwaardige ervaring opgedaan van minstens 3 jaar Je bent een organisatietalentJe bent een echte inspiratie- en motivatiebron voor je teamJe focus ligt op tevreden klantenVeiligheid en kwaliteit zijn voor jou zeer belangrijkJe bent in het bezit van een VCA‐attest of bent bereid dit te behalenJe beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagenJe beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis Frans (of wil dit graag leren via je werkgever)  ArbeidsvoorwaardenEr wordt voorzien in een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij je opleiding, je ervaring en je competenties en dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering (verzekeringen bij vaste aanwerving)Je nieuwe werkgever heeft aandacht voor mens en maatschappij en organiseert tal van initiatieven zoals sportieve, culturele en familiale activiteitenJe collega’s zijn net zoals jij echte professionals die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen
Project Manager HVAC
IMPACT National Accounts, Turnhout, Flanders
BedrijfsomschrijvingJe komt terecht in een dynamische multinationale omgeving die voor jou reële leerkansen en doorgroeimogelijkheden kan bieden FunctieomschrijvingAls Projectleider HVAC ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor grootschalige projecten. Je combineert in deze job je technische expertise en je leiderschapskwaliteiten. Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende functie? Dan is dit misschien wel jouw droomjob!Je komt als projectmanager HVAC terecht bij een gerenommeerd specialist in onderhoud van infrastructuurprojecten en gebouwen (tertiair en industrieel)Je bepaalt de projectstrategie binnen de vooropgestelde bedrijfsdoelstellingenJe bent verantwoordelijk voor het opmaken van een budgetJe analyseert de behoeften van de klant en stelt een gepaste oplossing voorJe stelt een planning op en zorgt ervoor dat de werken efficiënt en binnen de deadline worden afgewerkt. Je stuurt bij indien nodigJe houdt je ogen en oren open voor eventuele opportuniteiten ter optimalisatie van de verschillende processen Je verzekert de veiligheid binnen de uitvoering van een projectJe stuurt een projectteam aan en geeft de nodige ondersteuning in hun ontwikkeling Functie-eisenJe behaalde een Bachelor of Master diploma elektromechanica of je hebt een gelijkwaardige ervaring binnen grootschalige projecten opgedaan van minstens 3 jaar Je bent een organisatietalentJe bent een echte inspiratie- en motivatiebron voor je teamJe focus ligt op tevreden klantenVeiligheid en kwaliteit zijn voor jou zeer belangrijkJe bent in het bezit van een VCA‐attest of bent bereid dit te behalenJe beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagenJe beheerst het Nederlands uitstekend en hebt een goede kennis Frans (of wil dit graag leren via je nieuwe werkgever)  ArbeidsvoorwaardenEr wordt voorzien in een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij je opleiding, je ervaring en je competenties en dat aangevuld wordt met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering (verzekeringen bij vaste aanwerving)Je nieuwe werkgever heeft aandacht voor mens en maatschappij en organiseert tal van initiatieven zoals sportieve, culturele en familiale activiteitenJe collega’s zijn net zoals jij echte professionals die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen