We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Manager Administratie in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Warehouse & Distribution Manager at Food Warehousing & Distribution (FWD)
Food Warehousing & Distribution (FWD), Antwerp, Geel
Als Warehouse & Distribution Manager sta je in voor het bewaken van de coördinatie, organisatie en uitvoering van de operationele werkzaamheden van alle - niet productiesite gebonden - magazijnen (1 intern en 4 externe) binnen de Pauwels groep om de continuïteit te waarborgen. Dit in lijn met het vooropgesteld beleid en onder handhaving van hygiëne, kwaliteit, milieu en veiligheidsvoorschriften en een optimale inzet van mensen en middelen:Het vertalen van de vooropgestelde strategie naar operationele logistieke doeleinden rekening houdend met het continue verbeteren van de operations en het up-to-date blijven met de markt.Het garanderen van een optimaal beheer van het warehouse en zorgen dat klanten tijdig, binnen specificaties, volgens afspraak en tegen minimum kost beleverd worden.Het bewaken van de coördinatie en het aansturen van projecten voor planning, warehouse, transport en masterdata om de continuïteit van de aankoop, verkoop, planning en logistieke processen te garanderen.Meedenken en aansturen voor de optimalisatie en efficiëntie van logistieke processen en infrastructuur. Fungeren als Business Proces Owner inzake logistieke processen binnen de implementatie van het ERP-systeem.Motiveren, ontwikkelen en aansturen van de plant i.s.m. de Operations Manager om deze in staat te stellen haar taken uit te voeren volgens de bedrijfsverwachtingen wat betreft kwantiteit, kwaliteit, hygiëne, planning, veiligheid, werkinstructies en procedures.Het verzekeren van de nodige kennis, vaardigheden en attitudes die nodig zijn voor het realiseren van de vooropgestelde strategie, doelstellingen en acties.Je rapporteert aan de Supply Chain Manager en stuurt de Operations Manager en een team van zes medewerkers (3 medewerkers  orderdesk/planning, een magazijncoördinator en 2 ploegleiders).
Store Manager Zaventem | Tweetalig NL/FR (M/V/X) at Coolblue
Coolblue, Flemish-Brabant, Zaventem
Als Store Manager zorg jij voor een gemotiveerd team en een stralende winkel, met als doel zoveel mogelijk klanten blij maken, met het juiste product. Ook Store Manager worden bij Coolblue? Renko legt uit hoe je dat doet.Hoe word ik Store Manager bij Coolblue?Als bedrijfsleider zorg jij voor een gemotiveerd team en een stralende winkel, met als doel zoveel mogelijk klanten blij maken, met het juiste product. Ook Store Manager worden bij Coolblue? Thibault legt uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenSamen met de Assistent Shopmanagers, op dagelijkse basis je team aansturen.Je collega’s elke dag een beetje beter maken, samen met de Winkel Trainer, Service Coördinatoren en de Assistent Shopmanagers. De resultaten van jouw winkel analyseren en proactief verbetervoorstellen doen aan de Manager Stores.Het gebruiken van je commerciële inzicht en de data die voorhanden is om zowel korte als lange termijndoelen te stellen.Hier herken jij jezelf inJe hebt minimaal Bachelor werk- en denkniveau.Je hebt minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring binnen de retailbranche. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis Frans.Je hebt sterke affiniteit met consumentenelektronica. Je gaat proactief op zoek naar verbeteringen van winkelconcepten en -processen.Je hebt uitstekende commerciële vaardigheden.Dit zoek jij verder in een jobGeld.Nog meer geld: maaltijdcheques na 6 maanden in dienst, ecocheques, telefoonvergoeding met abonnement, laptop en reiskosten.DKV hospitalisatieverzekering.20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen obv fulltime.Doorgroeimogelijkheden.Meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek om elke dag een beetje beter worden.Ongekend goede werksfeer. Met maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.
Tender & Contract Manager Bouw regio Antwerpen at People 4 Projects bvba
People 4 Projects bvba, Antwerp, Antwerpen
P4P zoekt een Tender & Contract Manager Bouw regio AntwerpenFUNCTIEBESCHRIJVING:Als Tender & Contract Manager Bouw ben je verantwoordelijk voor het gehele tendertraject Grondige analyse van de projecten in aanvraagWensen van de opdrachtgever in kaart brengen en vertalen naar een tenderpropositie.Coördineren offerteproces: samenwerken met het commercieel team  en de afdeling bouw, eindcontrole  ondertekening en aflevering bij  klant, opvolging na indienen offerte  en contract Onderzoeken en input geven ivm haalbaarheid opdracht, scope management over de afdeling bouwOffertes en contracten schrijven op maat van de klant Onderhouden van relatie met de opdrachtgever na afloop van het tenderprocesUW PROFIEL: Ingenieur of Bachelor Bouw, Architectuur, Ingenieur-ArchitectErvaring binnen bouwVloeiend Nederlands, zeer goede kennis EngelsAANBOD:Vast contract onbepaalde duurMooi loonpakket met extralegale voordelen (Door)groeimogelijkhedenFlexibele uren en mogelijkheid om thuis uit te werken of vanuit kantoor Gent of BrusselCONTACT:Peter Weyns, [email protected]: +32491869950Tender Manager Bouw, Ingenieur Bouw, Master Bouwkunde, Bachelor Bouw, Architectuur, Ingenieur-Architect, Tender Engineer, Projectingenieur, Project Engineer Buildings, Projectleider Gebouwen, Antwerpen
Regio Manager Winkels België |Tweetalig NL/FR (M/V/X) at Coolblue
Coolblue, Antwerp, Antwerpen
Als Regio Manager Winkels begeleid je de store managers om de Coolblue visie en doelstellingen te realiseren. Bovendien draag je bij aan strategische projecten voor die visie.Hoe word ik Regio Manager Winkels bij Coolblue?Krijg je energie van coachen en resultaten behalen en deel jij onze obsessie voor klanttevredenheid? Hou je van retail en is elke dag een beetje beter jouw motto? Lees dan snel verder of de functie van Regio Manager Winkels België bij jou past. Thibault vertelt je er meer over.Dit vind je leuk om te doenLeidinggeven en begeleiden van de Store en Floor Managers.Het analyseren van de resultaten van de winkels in België en het opstellen van een uitdagende kwartaalplanning.  Ervoor zorgen dat piekperiodes en feestdagen intern en extern zo goed zijn afgestemd dat ze vlekkeloos verlopen.Jij bent het aanspreekpunt binnen Coolblue voor de Belgische winkels.Naast de dagelijkse operatie ben je verantwoordelijk voor strategische verbeterprojecten om bij te dragen aan de visie van Coolblue Winkels.Hier herken jij jezelf inJe hebt minimaal bachelor werk en denk niveau.Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.Je bent tweetalig Nederlands - Frans. Je bent 40 uur per week beschikbaar.Je deelt onze obsessie voor klanttevredenheid, gastvrijheid en service.Je bent sales- en resultaatgericht maar beschikt ook over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.Je hebt een sterke en motiverende persoonlijkheid; je inspireert de Store Managers om elke dag een beetje beter te worden.Je bent bereid om je in heel België te verplaatsen. Dit zoek jij verder in een jobGeld.Nog meer geld: maaltijdcheques, ecocheques, telefoonvergoeding met abonnement en een laptop.Bedrijfswagen & tankkaart. DKV hospitalisatieverzekering.20 vakantiedagen, en 12 ADV dagen obv fulltime.Meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek om elke dag een beetje beter worden.Ongekend goede werksfeer. Met maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.
Office Manager
Absolute Jobs, Oudenaarde
jobomschrijving Absolute Jobs is op zoek naar een OFFICE MANAGER voor ons kantoor in OUDENAARDEHallo, wij zijn Absolute Jobs. Kort gezegd: wij zijn een selectie- en rekruteringskantoor dat zich focust op tijdelijke alsook vaste jobs in verschillende sectoren.Maar we willen het niet kort maken, we nemen extra tijd voor onze medewerkers om zich goed in hun vel te laten voelen tijdens de job. Hopelijk kunnen we jou binnenkort ook die tijd gunnen…Absolute Jobs is actief in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen waarbij diversiteit heel belangrijk is: zowel in het team als onder de uitzendkrachten. Jij krijgt de kans om als Office Manager je schouders te zetten onder jouw eigen kantoor, een Absolute straffe job! Fun fact is dat we samen graag plezier maken met het hele Absolute team met vele activiteiten zoals familiedagen, bedrijfsfeestjes, teambuildings, Friyays… Ons motto is niet voor niets: Work hard, play hard.Jouw takenpakket:Als Office Manager ben je verantwoordelijk dat je kantoor goed draait en je zo met je team je targets haalt.Je leidt en motiveert jouw team: je gaat samen voor successen, op deze manier bereik je samen jullie doelen qua kwaliteit en cijfers.Jouw klanten en kandidaten hebben veel aan jou. Je luistert naar hun noden en zoekt naar de beste oplossingen.Deze successen zijn een kwestie van doorzetten, daar geloof je in. Je gaat daarom elke dag op zoek naar nieuwe vacatures, klanten en kandidaten.Je bent goed in sales, maar ook in administratie. Een vlotte opvolging en facturering zijn belangrijk.Het financiële plaatje is ook belangrijk aangezien je jouw targets omzet naar doelstellingen.#vacature #officemanager #kantoorverantwoordelijke #Oudenaarde jouw profiel Naar wie zijn wij op zoek voor ons kantoor in Oudenaarde? Naar jou, onze nieuwe OFFICE MANAGER voor het kantoor in OUDENAARDE!Je kunt een paar jaar relevante ervaring binnen de uitzend- en rekruteringswereld voorleggen.Omdat je een team leidt, ben je goed in communicatie en heb je de nodige people skills.Ook het salesaspect is belangrijk: je hebt een commerciële flair en doet extra je best om nieuwe klanten te creëren.Absolute Jobs gaat the extra mile voor diversiteit, zowel voor eigen personeel als uitzendkrachten, en jij deelt dit engagement ook.Herken je jezelf en wil je meer weten over deze vacature Office Manager in Oudenaarde? Solliciteer dan nu voor deze vacature via [email protected] ons aanbod What’s in it for you:Je krijgt de kans om in een groeiende organisatie jouw eigen team te begeleiden en sturen in regio Oudenaarde.Variatie troef: je hebt contact met klanten en prospects, onderhandelt contracten, fixt de facturatie en neemt targets onder de loep…Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket van 2600-3000 euro loon plus mooie bonussen.Een chique wagen met tankkaart (Mercedes of andere) en Iphone.Maaltijd- en ecocheques12 extra vakantiedagen (ADV)Klinkt goed, dus klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer, AmberZij helpt je waar nodig! Bel haar op 0499 88 08 68 of mail [email protected]#absoluteteam #vacature #officemanager #kantoorverantwoordelijke #oudenaarde #jobs #topjob
Office Manager
Absolute Jobs, Antwerpen
jobomschrijving Absolute Jobs ANTWERPEN is op zoek naar een OFFICE MANAGERHallo, wij zijn Absolute Jobs.Kort gezegd: wij zijn een selectie- en rekruteringskantoor dat zich focust op tijdelijke alsook vaste jobs in verschillende sectoren. Maar we willen het niet kort maken, we nemen extra tijd voor onze medewerkers om zich goed in hun vel te laten voelen tijdens de job. Hopelijk kunnen we jou binnenkort ook die tijd gunnen…Absolute Jobs is actief in West- en Oost-Vlaanderen en Antwerpen waarbij diversiteit heel belangrijk is: zowel in het team als onder de uitzendkrachten. Jij krijgt de kans om als Office Manager je schouders te zetten onder jouw eigen kantoor, een Absolute straffe job! Fun fact is dat we samen graag plezier maken met het hele Absolute team met vele activiteiten zoals familiedagen, bedrijfsfeestjes, teambuildings, Friyays… Ons motto is niet voor niets: Work hard, play hard. Takenpakket :Als Office Manager van het kantoor van Antwerpen ben je verantwoordelijk dat je kantoor goed draait en je zo met je team je targets haalt. •Je leidt en motiveert jouw team: je gaat samen voor successen, op deze manier bereik je samen jullie doelen qua kwaliteit en cijfers. •Jouw klanten en kandidaten hebben veel aan jou. Je luistert naar hun noden en zoekt naar de beste oplossingen. •Deze successen zijn een kwestie van doorzetten, daar geloof je in. Je gaat daarom elke dag op zoek naar nieuwe vacatures, klanten en kandidaten. •Je bent goed in sales, maar ook in administratie. Een vlotte opvolging en facturering zijn belangrijk. •Het financiële plaatje is ook belangrijk aangezien je jouw targets omzet naar doelstellingen. jouw profiel Ben jij de OFFICER MANAGER voor het kantoor in ANTWERPEN die we hieronder beschrijven?•Je kunt een paar jaar relevante ervaring voorleggen binnen de uitzend- en rekruteringswereld.•Omdat je een team leidt, ben je goed in communicatie en heb je de nodige people skills.•Ook het salesaspect is belangrijk: je hebt een commerciële flair en doet extra je best om nieuwe klanten te creëren. •Absolute Jobs gaat the extra mile voor diversiteit, zowel voor eigen personeel als uitzendkrachten, en jij deelt dit engagement ook. Klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer, AmberZij helpt je waar nodig! Bel Justine op 0499 88 08 68 of mail [email protected] ons aanbod Als OFFICE MANAGER voor het kantoor in ANTWERPEN kun je onderstaande voordelen verwachten:Je krijgt de kans om in een groeiende organisatie jouw eigen team te begeleiden en sturen in regio Antwerpen.Variatie troef: je hebt contact met klanten en prospects, onderhandelt contracten, fixt de facturatie en neemt targets onder de loep…Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket van 2600-3000 euro loon plus mooie bonussen.Een chique wagen met tankkaart (Mercedes of andere) en Iphone.Maaltijd- en ecocheques12 extra vakantiedagen (ADV)Klinkt goed, dus klaar om die extra mile te gaan? Neem contact op met onze HR Officer AmberZij helpt je waar nodig! Bel Amber op 0499 88 08 68 of mail [email protected]#absoluteteam #vacature #officemanager #kantoorverantwoordelijke #roeselare #jobs #topjob
FP&A Manager
Abbott Laboratories, Zaventem
Abbott is recruiting an FP&A manager for our Neuromodulation division to be based in our EMEA and APAC HQ in Zaventem, Belgium.The FP&A manager has the full responsibility over the P/L of his/her region (processes and results). Within this role, he/she acts as the key business partner of the regional commercial leader, while constantly ensuring financial compliance with all relevant internal and external standards.The focus of the role clearly lies in the coordination of value creation and business partnering with the commercial leaders in the region. This includes a deep understanding of latest business developments, while the forward-looking part of the role should always overweight. The FP&A manager will own the commercial risk management (risks & opportunities transparency) and has the constant responsibility to develop scenarios to offset financial exposures in close collaboration with the commercial management.Role and Responsibilities:Accountable for the development and the delivery of all LBE commitments during the year (process as well as content). Ensure strong operational discipline for all finance-driven processes across the organization.Ensure full financial compliance with all activities in scope.Identify needs to data to support decisions and drive the decision-making process, ideally to alternative options and scenarios. Enable the commercial leadership to think in the same structure and encourage them to reach out for help.Provide ongoing standard analysis on all levels of the P/L, mainly revenue, margin and operating expenses. The predominant focus should be on forward-looking analysis and risks/opportunities. Develop mitigation plans where needed to offset risks (Development of the “Plan B”).Beyond the standard, proactively drive new ways of looking at the results and commitments. Closely collaborate with the regional leadership team to drive value creation through FP&A work. Also identify specific projects together with the leadership team to further drive value creation.Utilize the benefits of the matrix. Take ownership on all tasks that directly influence the P/L and bring the experts to the table across expertise groups and functions. Help the support groups understand where they can positively influence the P/L without feeling responsible to take over parts of their role.Support the broader controllership tasks and the needs of the specialist groups in commercially related tasks (internalaudits, external audits, tax process changes, inventory management, etc.)Your Profile:Similar work experience of at least 8 years in an international corporate environment is critical to be successful.Proven financial influencing skills at senior management level.Ability to drive change amongst peers and senior commercial leaders.Strong Business Partnering skills.Proven mastery on large data handling and tool-driven data analysis.Strong experiences in Excel and an established data-cube system (Hyperion, Dodeca, etc.). SAP capabilities are a plus.Flexible, stress resistantFluent in English (additional language is an asset)
FP&A Manager EMEA
Abbott Laboratories, Zaventem
Abbott is a global healthcare company devoted to improving life through the development of products and technologies that span the breadth of healthcare. With a portfolio of leading, science-based offerings in diagnostics, medical devices, nutritionals and branded generic pharmaceuticals, Abbott serves people in more than 130 countries and employs approximately 100,000 people.We are currently recruiting for an FP&A Manager EMEA for our Cardiac Rhythm Management division to be based in our offices in Zaventem, Brussels.The FP&A Manager will report to the Controller and (s)he will be responsible for:Analyzing profitability and developing improvement plans for the region, monitoring KPI tracking and suggesting actions to close gaps-to-planGuiding the regional FP&A team to plan and set tactical direction with business adoption of analytics and application of appropriate technology to support business needsGathering important commercial data and compiling it into reports business managers can use while enabling them to drive fact-based decision-making. The predominant focus should be on forward-looking analysis and risks/opportunities.Making suggestions to business partners in leveraging technology to improve or automate the rendering of information used by the business unit.Acting as a trusted business partner at all commercial levelsDemonstrating creative problem-solving skills focused on data deliverables in a way that lays groundwork for future successes.Working with large, complex data sets to support implementation of data solutions that help predict, improve and measure the success of key business outcomes.Participating to ad-hoc projects at management requests.EDUCATION & COMPETENCIESMinimum 5 years’ related work experience in a financial planning and/or controlling roleCommercial business acumenHighly analyticalInfluentialEffective team player within a matric organization designProactive and motivatedFluency in EnglishMarket analysis experience is a plusVisit Abbott at https://www.jobs.abbott/us/en/belgium or www.abbott.com and connect with us on Twitter at @AbbottNews.
Finance & Procurement Manager
Technopolis, Mechelen
Technopolis / F.T.I heeft een ambitieuze missie voor ogen: iedereen fascineren met wetenschap en technologie. Dat doen we door jong en oud op een leuke manier te laten experimenteren en dingen te laten ontdekken. Op termijn willen we – samen met alle andere actoren – ervoor zorgen dat steeds meer studenten bewust voor exacte en toegepaste wetenschappen kiezen.We staan voor enkele grote uitdagingen: enerzijds het aanbod brengen van toekomstige technologieën, en anderzijds het bouwen van een online community, een soort van gemeenschap van gedreven mensen die mee vorm geven aan ons aanbod.Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Finance & Procurement ManagerIn deze functie stuur je het Finance & Procurement team aan, bestaande uit een 6-tal personen, en behoud je het overzicht op de financiële situatie van Technopolis / F.T.I. Daarnaast organiseer en coördineer je het aankoopbeleid van de organisatie zodat er bewust en efficiënt met de werkingsmiddelen wordt omgegaan.Je rapporteert aan de Finance, HR en Business Director.Verantwoordelijkheden en takenJe vertaalt de organisatiedoelstellingen van Technopolis / F.T.I. naar de werking van de afdelingJe coördineert de dagelijkse (operationele) werkzaamheden binnen de afdelingJe houdt te allen tijde rekening met de naleving van de wettelijke reglementeringen waaronder de wetgeving overheidsopdrachtenJe draagt de eindverantwoordelijkheid over de boekhouding en je bent verantwoordelijk voor een tijdige en succesvolle maand- en jaarafsluitingJe fungeert als contactpersoon in het kader van financiële gegevens voor zowel interne als externe partijenJe analyseert, optimaliseert en automatiseert de processen en kwaliteitsvereisten voor het departement, en je coacht en ondersteunt je medewerkers hierinJe verzamelt en controleert (financiële) data en je stelt op basis hiervan de financiële en managementrapporteringen op die toelaten om door de directie onderbouwde, op feiten gebaseerde, beslissingen te nemenDoor je financiële analyse en inzicht in de operationele processen formuleer je verbeteringsvoorstellen en creëer je toegevoegde waarde door mee te denken met de organisatieJe bent verantwoordelijk voor toegewezen budgetten, en je bewaakt mee de budgetten die door de departementen beheerd wordenJouw profielKennis en ervaring – Je hebt een Bachelor of Master diploma behaald in een financiële of economische richting en je hebt minimum 4 jaar relevante ervaring, bij voorkeur ook in een leidinggevende rol.Analytisch inzicht – je hebt een zeer sterk analytisch inzicht: je legt goed verbanden en identificeert snel knelpuntenMotivator en organisator - Je bent een teamspeler en helpt mensen te groeien, zowel op inhoudelijk, technisch als persoonlijk vlak. Dankzij je betrokkenheid, enthousiasme en toegankelijkheid heb je impact op je medewerkers. Je geeft richting door duidelijke verwachtingen en deadlines te formuleren, te evalueren en te belonen opdat de doelen gerealiseerd kunnen worden. Waar nodig stuur je bij.Beslissingsnemer - Je stimuleert inspraak, evalueert alternatieven en durft tot een besluit te komen.Accuraat – je werkt nauwkeurig en met oog voor detailOns aanbodVerantwoordelijkheid – je maakt deel uit van het management team en je komt in contact met belangrijke stakeholders, zowel intern als extern.Groei - je krijgt de kans om continu bij te leren on-the-job en via opleiding.Open bedrijfscultuur - Je komt terecht in een dynamische, no-nonsense bedrijfscultuur waar open en respectvol wordt gecommuniceerd.Samenwerking – Je staat er uiteraard niet alleen voor. Je werkt samen in een divers en enthousiast team.Maatschappelijke bijdrage – je streeft er mee naar om via onze organisatie draagvlak te creëren voor wetenschap en technologie.Loonpakket - boven op een marktconform loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en groepsverzekering.Interesse? Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief via CV Warehouse (via de knop hieronder).
Store Manager - Lingerie & Fashion
SB Recruitment and Services, Brugge
Met meer dan 80 winkels in Frankrijk, komt het merk met innoverende lingerie op de Belgische markt.Jouw uitdaging°De omzet van uw winkel stimuleren met respect voor het imago van het merk°Een luisterend oor zijn voor de klanten en advies°Verantwoordelijk voor de merchandising°Het dagelijks beheer van de winkel°Manager met temperament en dynamisme ben je verantwoordelijk voor aanwerving, motivatie en opleiding van je teamJouw profiel° Je beschikt over een commerciële opleiding of gelijkwaardige ervaring in het management van een team binnen de retail.° Door je organisatievermogen, je betrouwbaarheid en commercieel talent maak je deel uit van de start van een succesverhaal.°Gepassioneerd door mode, enthousiast en dynamisch..°Een drijvende kracht voor uw team°Relevante managementervaringAanbodAantrekkelijk loon en vele extralegale voordelen.ReferentieMC 046
Quality & Continuous Improvement Manager EU
BekaertDeslee, Waregem
Location: Belgium, WaregemIn this role you are responsible for the Quality Management System (QMS) of our European plants. You also ensure that the Continuous Improvement (CI) strategy of our group is translated and implemented in all European plants.JOBCONTENTYou design, you implement and continuously improve an effective Quality Management System. You define the Quality Assurance procedures and secure alignment throughout the European organization.You are the driving force in preparing in preparing and organizing quality audits.You organize and coordinate the necessary trainings with regard to the QMS.You deploy Lean and CI systems with a positive impact on results and customer experience. You are responsible for the implementation and follow up of the processes.You develop, mentor and coach cross functional Lean and CI teams.You increase our customer satisfaction and install Customer Focus across our various business processes.You analyze customers complaints and take the necessary preventive and corrective actions in cooperation with the process owners. You reduce the time needed for complaint handling.You organize and secure compliance to all customers standards on which the European business unit has agreed upon with the customer.You will report to the European Supply Chain Director.PROFILEYou have a master degree in Engineering and at least 8 years relevant experience in an industrial environment.You have experience with Quality Management Systems and Continuous Improvement.You have excellent communication and leadership skills. You generate credibility, trust and integrity.You are result driven, a fact seeker and problem solver.You have excellent math abilities and a working knowledge of data analysis/statistical methods.Proficient in MS Office and SAP.Fluent in English.Willing to travel.Interested?Anne-Sophie De Keer, [email protected] | 0494696674
R&D MANAGER
DEZEURE, Diksmuide
R&D MANAGER (M/V)Doordat ons team aan R&D experten steeds groter wordt, zijn we op zoek naar een R&D manager die hun projecten mee in goede banen helpt leiden.Als R&D manager help je de R&D processen verder uitwerken en leiden. Je ondersteunt het engineering team waar nodig en helpt hen de vooropgestelde doelen te bereiken. Je zorgt ervoor dat er een vlotte communicatie ontstaat over nieuwe kennis en technologieën en dit tussen alle departementen van de organisatie die met ontwikkeling te maken hebben.Zijn dit jouw kwaliteiten?Je coördineert de uit te voeren projecten en zorgt dat deze op een structurele manier uitgevoerd wordenJe denkt actief en proactief mee bij de uitwerking van nieuwigheden of verbeterpunten. Dit zowel op technisch als productietechnisch vlakJe werkt nauw samen met de Productiemanager en de Sales ManagerJe begeleidt en adviseert het R&D teamJe bent een vlotte coördinator voor de opbouw van de productconfiguratie.Je bent in het bezit van een masterdiploma in de Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaringWat bieden wij jou?Een uitdagende job, met een gemotiveerd team R&D medewerkers die als geen ander weten wat ‘samen aan de kar’ trekken wil zeggen.Een organisatie in volle expansie waarin de kandidaat de kans krijgt om mee te evolueren en te groeienEen job waarin de kandidaat ook zelf mee de krijtlijnen mag helpen uittekenen binnen zijn/haar vakgebiedVoel je zich aangesproken voor deze boeiende en uitdagende functie? Aarzel dan niet je CV aan ons te bezorgen of een seintje te [email protected] 28 00 81
Product Manager HRIS Data & Integratie
Attentia, Gent
“Gelukkige mensen zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties.” Dat is de missie die wij elke dag met veel passie in de wereld zetten.Attentia heeft een sterke maar gezonde drive om zich te onderscheiden in de markt. Dat doen we concreet door in te zetten op een nauw klantenpartnership en door tools, dienstverlening en services te integeren in één end-to-end oplossing waar onze klanten gelukkig van worden.Als Solution owner heb je een overvloed aan uitdagingen en kansen. Ben jij klaar om impact te maken, doelen te realiseren en zo te groeien in je professionele carrière? Lees dan zeker verder!Als Solution Owner ben je verantwoordelijk voor een portfolio aan services, tools en consultancy binnen een bepaalde business. Je beheert deze end-2-end, van bij het detecteren van de nood tot het uitrollen bij de klanten en het duurzaam verkopen. Dankzij doordachte en gedragen beslissingen draag je bij tot de rendabele en duurzame groei van Attentia,Je bent de verbindende schakel tussen Business, Finance, IT, HR, Marketing & Sales.Jouw rol bestaat uit verschillende facetten:Dankzij je luisterend oor, je voelsprieten binnen en buiten de organisatie en je gedegen analyse skills krijg je inzicht in de noden van de klanten,Je maakt de roadmap op in lijn met de strategie en de visie van Attentia en onderbouwt keuzes en beslissingen in functie van het strategisch belang, de urgentie, het potentieel en de return on investment,Je empowert experten om creatieve oplossingen te bouwen door tools, services en consultancy te combineren in een oplossing die het best tegemoet komen aan de noden van de klanten en de belangen van Attentia,Je organiseert en coördineert de verschillende aspecten van de ontwikkeling tot het vermarkten van de oplossing in nauwe samenwerking met de delivery owners, finance, communicatie, marketing en sales,Je zet de nodige interne processen & meetinstrumenten op en zorgt dat alle stakeholders op tijd op de hoogte en opgeleid zijn en over het nodige materiaal beschikken om hun job te kunnen uitvoeren,Je blijft waken over de implementatie van de oplossingen en de doelstellingen waaraan ze moeten voldoen en neemt acties ter bijsturing.Je creert oplossing die onze klanten fantastisch vinden, en in lijn zijn met onze business.Wie zoeken wij?Een entrepreneur met zakelijk inzicht, die het groter verhaal ziet en een effectieve business strategie neerzet die rekening houdt met de uitdagingen van AttentiaEen natuurlijke leider die mensen uit verschillende teams en met verschillende achtergronden inspireert, motiveert en empowertEen pragmatische, system-thinker die concepten kan vertalen naar werkbare oplossingen en die theorie tot leven kan brengenEen verbindende facilitator die creatief en pragmatisch kan meedenken met de verschillende gesprekpartners, deze durft te challengen om daarna te verzoenen tot eenzelfde doelEen inspirerende communicator die helder een verhaal of boodschap kan overbrengenEen uitstekende organisator die verschillende betrokken partijen aanstuurt en proactief actie onderneemt om alle stukken van de puzzel in elkaar te doen vallen.Attentia, een warm bedrijf met een passie voor medewerkers en haar klantenAttentia is een bedrijf met een groot hart. Niet alleen voor haar medewerkers, met (in normale tijden) gezellige bijeenkomsten en grootste personeelsfeesten, maar ook voor haar klanten die ze in het centrum van haar bedrijfsvoering plaatst.We werken graag samen over de verschillende teams heen en staan altijd paraat met woord en daad voor elkaar. We kijken er al naar uit om jou te mogen verwelkomen!Attentia, een warm bedrijf met een passie voor medewerkers en haar klanten!Attentia is een bedrijf met een groot hart. Niet alleen voor haar medewerkers, met (in normale tijden) gezellige bijeenkomsten en grootse personeelsfeesten, maar ook voor haar klanten die ze in het centrum van haar bedrijfsvoering plaatst.We werken graag samen over de verschillende teams heen en staan altijd paraat met woord en daad voor elkaar. We kijken er al naar uit om jou te mogen verwelkomen!
Project manager IT
Vanden Broele, Bruges
Zo maak jij het verschil bij onsHou jij van complexe projecten met een korte doorlooptijd waarvoor je de puzzel van scope-tijd-budget helpt oplossen voor jouw klanten? Ben je graag direct betrokken bij de samenstelling van je team en het ontwikkelproces? En geniet je van variatie in je werk, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons hecht team van gedreven professionals. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij samen met ons een maatschappelijke impact kunt maken als Project Manager IT bij ons bedrijf! Ontdek hier hoe collega Joan het werken bij Vanden Broele ervaart“Met Vanden Broele werk je in de publieke sector waarin je een positieve impact kunt hebben voor burgers. Het is niet alleen heel interessant en stimulerend om applicaties te creëren op het Skryv low-code platform, maar je bent ook direct in contact met zowel de klant als de ontwikkelaars achter het platform. Zo ben je echt de brug tussen de twee werelden. Daarnaast zorgen de ontspannen sfeer en vriendelijke collega’s voor een heel aangename omgeving om in samen te werken.”Vanden Broele, tools met kennis Bij Vanden Broele zijn we niet zomaar een bedrijf. We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving. We combineren serieuze tech met serieuze knowhow én een hart voor mensen, maar we hebben nog steeds plezier onderweg!Bij Vanden Broele begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee overheidsdiensten worden geconfronteerd. Voorbeeldjes?Met de toepassing eGovFlow zijn we Belgisch marktleider in digitale dienstverlening naar miljoenen burgers.Ons low-code Skryv-platform stelt overheden in staat om snel en moeiteloos transactionele applicaties te ontwikkelen die naadloos aansluiten op hun behoeften. Aan de hand van intuïtieve processen creëren we heel snel krachtige applicaties, zoals ‘Mijnverbouwpremie’ waarmee tienduizenden gebruikers hun renovatiepremies aanvragen.Neem een kijkje op onze site en ontdek zelf waar je warm van wordt!TakenGeef deze verantwoordelijkheden zelf vorm In deze rol ben je het centrale aanspreekpunt voor diverse lopende projecten met grote maatschappelijke impact.Je ontwikkelt goeie relaties met klanten en de verschillende stakeholders. Je kan klanten als partners aan ons binden en hebt oog voor commerciële opportuniteiten.Als IT project manager neem je de dagelijkse leiding van je project in handen. Je houdt scope, deadlines en het budget op je vizier en kan proactief resources plannen. Je bepaalt mee welke profielen & competenties nodig zijn om het project te realiseren.Je krijgt veel autonomie: je zet zelf het project structureren op, zet de processen in gang en zorgt voor een klantgerichte communicatie.Je bent een coach voor je team: je geeft praktisch advies, stuurt bij waar nodig en motiveert mensen om samen het projectdoel te bereiken.Je interageert met een breder team van project managers en denkt proactief mee aan proces- of productverbeteringen over projecten heenVereistenDit kan jij bijdragen Niemand is perfect, ook wij niet Goesting om te leren, veel drive en jouw persoonlijkheid maken voor ons het verschil.Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in ICT of gelijkwaardig via ervaringJe hebt de skills van een Project Manager onder de knie en je hebt kan project management methodologieën vlot toepassen. Je affiniteit met agile/iteratieve projectbeheer.Je bent een goede leider en coach. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je projecten op en weet de teams betrokken bij de projecten te motiveren en te coördineren.Je werkt georganiseerd, weet prioriteiten te stellen en slaagt erin de verschillende betrokken partijen van een project te coördinerenJe hebt uitstekende communicatievaardigheden en kan goed onderhandelen in Nederlands en Frans. Je kan vlot Engels lezen en begrijpen (documentatie).Je kan om met veranderende situaties en bent een baken van rust voor je team & je klanten. We worden helemaal enthousiast als je: Kennis hebt van de werking overheden of de digitale bouwblokken van de (Vlaamse) overheidEnige technische IT kennis en affiniteit met low-code hebt.BenefitsWat we jou graag biedenEen waarderingspakket bestaande uit een concurrentieel loon met netto-vergoedingen, en maaltijdcheques en heel wat extralegale voordelen, zoals een mobiliteitsbudget of bedrijfswagen, hardware budget, een hospitalisatie- en groepsverzekering.Een warme bedrijfscultuur met aandacht voor jouw persoonlijke groei, een gezonde werkplek, werkbaar werk en vooral: leuke collega’s !Een innovatie werkorganisatie, die stimuleert om te ondernemen en eigen initiatieven op te zetten.Een stabiele, maar tegelijk dynamische omgeving met financiële zekerheid en een hoge gemiddelde anciënniteit.Grenzeloos samenwerken: wissel je home office af met teamdagen op kantoor en ervaar de vrijheid om jezelf te organiseren.Drie, twee, één – start!Volg deze eenvoudige stappen en ervaar zelf wat het betekent om bij ons te werken:Solliciteer - Bezorg ons jouw CV en motivatie.Kennismaking - We nodigen jou uit voor een babbel bij ons op kantoor.Challenge - Als we allebei overtuigd zijn dat er een goede match is, volgt een challenge (een oefening die sterk lijkt op wat je in de job zal moeten doen).Start! - Zijn we daarna allebei nog steeds overtuigd van de match? Dan kan je bij ons starten en mee het verschil maken.We kijken er naar uit om je te ontmoeten!Vanden Broele, tools met kennis We zijn een team van gedreven collega's met een passie voor het ontwikkelen van slimme software voor overheden. Wat ons anders maakt, is onze ongeëvenaarde kennis van de complexe wereld van overheidsprocessen en wetgeving die we integreren in onze software. Neem een kijkje op de website en ontdek zelf onze innovatieve producten met maatschappelijke impact!
Data Analyst & CRM Manager Toyota & Lexus
Inchcape, Zaventem
About the Job:Are you a marketing enthusiast who thrives on transforming data into marketing insights and strategies? We are looking for a Data analyst & CRM Manager to join our team and play a vital role in our marketing success. You will be responsible for collecting and analyzing marketing data from various sources, including web analytics, CRM systems, and marketing automation tools. Your insights will drive campaign performance and customer behavior, enabling us to tailor our marketing strategies for different customer segments.Responsibilities:Data Analysis: Dive deep into marketing data to assess campaign performance and customer behavior, providing actionable insights and recommendations for improving marketing strategies. Customize reports and dashboards to support unique departmental or stakeholder needs.Customer Segmentation: Segment our customer base based on demographics, behaviour, and other relevant criteria to tailor marketing strategies for different customer groups.Marketing Reporting: Create and maintain marketing performance dashboards and reports, automating the process to ensure up-to-date and timely reports.Campaign Evaluation: Assess marketing campaign effectiveness, calculate ROI, and offer improvement recommendations. Streamline marketing and campaign reporting into performance reporting and action plans, while empowering the CRM manager to automate reports and translate them into actionable insights and recommendations.Documentation: Maintain documentation of report creation processes, data sources, and report specifications for reference and knowledge sharing.IData Management: Data Management: Implement data governance, maintain data integrity, assure data quality, and oversee customer data collection and organization for a 360-degree customer view, in compliance with relevant regulations and data protection standards such as GDPR.Your profile:We are seeking a talented and data-savvy CRM Data Manager who possesses the following qualifications:Min 5 years of experience in data management and analyticsStrong analytical and data interpretation skills.Proficiency in analytics, CRM systems, and marketing automation tools.The ability to translate data into actionable insights and recommendations.Proficient in creating and maintaining marketing performance dashboards and reports, with the ability to provide clear guidance and direction in setting up dashboards for others.Knowledge of campaign evaluation techniques and ROI measurement.Excellent documentation and data governance skills.Familiarity with data protection regulations, such as GDPR.Strong data accuracy and consistency focus with robust quality assurance and data management skills.A passion for personalized marketing and customer engagement.Fluent in either Dutch or French and good level of the other and English.All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, or disability.
Global Program Manager Supply Chain
Umicore, Antwerpen
Belgium - Hoboken Purchasing and Transportation Supply Chain & Logistics Posted on 25-03- About Umicore Reducing harmful vehicle emissions. Giving new life to used metals. Powering the cars of the future. As a global materials and technology group, we apply our specialist knowledge to offer materials and solutions that are essential to everyday life. We aim to be a clear world leader in materials for clean mobility and recycling and have turned our sustainability approach into an even greater competitive advantage. With ambitions like this, imagine what you could do? About Transportation & Trade Compliance A global organization. It’s not just those in our industrial sites and technical centers that are vital to Umicore’s growth. Across our support functions we ensure that we continue to grow and evolve – whether it’s by making sure our decisions are commercially viable, enhancing our reputation, building new customer relationships or finding the right people who can build on what we’ve already achieved. The variety of our work means we cannot stand still. We need to find new ways to do things, discover new solutions and develop new ideas. Which is where you come in. What you will be doing The purpose of the Global P rogram Manager Supply Chain  is to guarantee smooth traffic of goods around the globe at optimized cost and emissions while taking into account transport regulations. Your responsibilities: As Global Program Manager you are responsible for delivering all large and complex logistic projects for the business unit Umicore Battery Materials (UBM) in order to deliver the Transport and Trade Compliance service, in an ambitious time frame. You will develop and implement the global strategy for Transportation & Trade Compliance together with the Head of Transport and Head of Trade Compliance; You will bring worldwide excellence and digitalisation to the Transportation & Trade Compliance function ensuring compliance, efficiency and effectiveness in supply chain; You will build, lead and develop a global project team for UBM which is set-up to deliver the transformation (organization, process, systems); You will manage large and complex projects in order to develop, secure or improve the supply chain and distribution network, taking into account best practices and adherence to regulations whilst reducing costs and emissions, increasing efficiency, all in order to deliver the RISE growth of UBM. You will be part of the T&TC management team which makes that you will make an impact on the team and strategy.  Who we are looking for You combine a Master’s Degree with 8+ years of substantial direct functional experience in logistics, compliance and transportation in a large and diverse multinational. You are a strong project manager (Prince 2 is a plus) and have working knowledge of Six Sigma and/or Lean principles is required. You have experience with the digitalization of processes. Digital tools as TMS and global trade solutions are familiar. You are experienced in directing and strengthening logistic processes and procedures. You are an expert in (sustainable) transportation, procurement, regulations and can translate this knowledge into a strong supply chain and distribution network. You are a strong communicator and possesses strong leadership skills. You are result oriented and driven by continuous improvement. What we offer We aim to lead the way. Not just for our customers, but for our employees too. That is why we strive to create a collaborative environment in which we can all succeed, and a culture through which we can all share ideas, develop our expertise and advance our careers. We engage in building an inclusive work culture that offers equal opportunities for all employees irrespective of their diverse backgrounds. As you would expect from a world-leading organization, we will also reward your contribution with a competitive salary, company car, insurance package and many other benefits.  If our technologies can tackle some of the world’s most pressing challenges, IMAGINE WHAT YOU COULD DO ?
IT Compliance Manager
Umicore, Antwerpen
Belgium - Hoboken Information Systems Information Technology Posted on 29-03- About Umicore Reducing harmful vehicle emissions. Giving new life to used metals. Powering the cars of the future. As a global materials and technology group, we apply our specialist knowledge to offer materials and solutions that are essential to everyday life. We aim to be a clear world leader in materials for clean mobility and recycling and have turned our sustainability approach into an even greater competitive advantage. With ambitions like this, imagine what you could do? About Information Systems A global organisation. It’s not just those in our industrial sites and technical centers that are vital to Umicore’s growth. Across our support functions we ensure that we continue to grow and evolve – whether it’s by making sure our decisions are commercially viable, enhancing our reputation, building new customer relationships or finding the right people who can build on what we’ve already achieved. The variety of our work means we cannot stand still. We need to find new ways to do things, discover new solutions and develop new ideas. Which is where you come in. What you will be doing We are seeking a highly motivated and experienced Compliance Manager to join our team. The Compliance Manager will be responsible for ensuring that our organization’s end-user computing practices comply with all relevant internal policies, regulations, and industry standards. The ideal candidate will have a strong background in compliance management, as well as experience working with end-user computing technologies. What you will be doing You will develop and implement policies and procedures to ensure compliance with all relevant internal policies, regulations, and industry standards. Such as patching compliance, security standard compliance, asset inventory, ISO audit requirements,.. You will develop and implement policies and procedures for software license management. You will manage software licenses and ensure that they are up-to-date , right sized and in compliance with all relevant regulations, policies and licensing agreements. You will develop and maintain an inventory of software licenses and associated assets. You will develop and implement policies and procedures for software license management. You will set up monitoring and report on compliance-related topics and metrics, from which you will derive potential violations and areas for improvement. You will collaborate with various teams withing the end-user computing department, to ensure that their day-to-day support processes are aligned with compliance objectives, and if not drive corrective actions in order to boost overall compliance levels You will conduct regular audits of end-user computing systems to identify potential risks and areas for improvement. You will work with vendors to negotiate licensing agreements and ensure compliance with contractual obligations in coordination with our overarching license asset manager and our procurement department You will develop and deliver training programs to educate employees on compliance-related issues. You will develop and maintain relationships with key stakeholders to ensure effective communication and collaboration. You Stay up-to-date with changes in relevant laws, regulations, industry standards, license agreements with suppliers, …. Who we are looking for Bachelor’s degree in Computer Science, Information Technology, or a related field. 5+ years of experience in compliance management, preferably in the area of end-user computing. Strong knowledge of relevant laws, regulations, and industry standards. Excellent communication and interpersonal skills. Ability to work independently and as part of a team. Strong analytical and problem-solving skills. What we offer We aim to lead the way. Not just for our customers, but for our employees too. That is why we strive to create a collaborative environment in which we can all succeed, and a culture through which we can all share ideas, develop our expertise and advance our careers. As you would expect from a world-leading organization, we will also reward your contribution with a competitive salary and benefits. With all this and more, imagine what you could do? If our pioneering approach can make us a leader in sustainability, IMAGINE WHAT YOU COULD DO?
IT Project Manager
SGS, Mechelen
Job Description As a Project Manager you support the business with their technology needs and requests , and you coordinate the Information Technology related projects . You coach and advise multidisciplinary teams turning their business ideas and needs into products and solutions. You keep all stakeholders well informed, and you collaborate closely with the business, vendors, local and global IT teams. Your challenges and responsibilities: As a Project Manager you are involved from inception to completion, including needs assessment, solution exploration (with a keen eye on cost implications), implementation, and handover to the support team. You create a detailed project planning, update the planning when required, follow the budget and make sure progress is made. You organize and lead project meetings with all stakeholders to keep them informed. Qualifications Of course, you are both Project and IT minded ! You have a professional or academic degree with proven experience in Project Management (experience in pharma / clinical research is a big plus). You have excellent planning skills , and you are well organized. You are fluent in English (spoken and written) and you have good knowledge of Dutch. You have a critical mindset (especially for IT technology ), you are an easy learner, with a sense of responsibility, integrity, and diplomacy. You feel at ease in multi-disciplinary teams and are a true facilitator . You are a strong communicator throughout the organization as well as with clients / external parties. And on top of this all you have a constructive, “can do” attitude! Please note we cannot support a work permit procedure.
IT Business Development Manager
Spikes, Antwerpen
Als Business Development Manager ga je aan de slag binnen het Sales & Marketing Team en verkoop je onze Azure & Modern Workplace cloudoplossingen van ons Cloud Infra Team. De combinatie van ons topteam en ons fris, goed te verkopen aanbod, zorgt voor veel potentieel voor zowel het team als voor jou. Waarom bij Spikes?Bij Spikes bestaat business development uit het genereren van nieuwe leads, maar ook uit het verder ontwikkelen van klantrelaties en het ondersteunen van de ontwikkeling van ons aanbod.Als Microsoft Partner zijn we steeds mee met de nieuwste trends en evoluties, zo ga je enorm veel bijleren op technisch vlak.Bij complexere oplossingen denk je mee en werk je samen met de Solution Architect.Wij zijn een KMO, waardoor je het heft in eigen handen kan nemen en verantwoordelijk bent voor eigen aanpak en resultaten.Kantoren in Antwerpen, Hasselt en bij jou thuisIn loondienst of als freelancer Jouw missieJe volgt het salesproces op van A tot Z. Dit betekent dat je:Actief prospecteert en instaat voor het genereren van nieuwe klanten, wat maakt dat je iedere dag zoveel mogelijk kwalitatieve contacten legt via verschillende kanalen.Je focust op de Azure & Modern Workplace cloudoplossingen van Spikes en deze verkoopt aan corporate & midmarket organisaties in Vlaanderen en Brussel.Instaat voor het verder ontwikkelen van de klantrelaties en de ontwikkeling van ons aanbod ondersteunt.Onze standaardcloudoplossingen verkoopt maar ook meedenkt wanneer de klant baat heeft bij een complexere oplossing. Hier ga je ongetwijfeld in groeien en samen met de Solution Architect voorstellen bespreken en oplossingen bedenken.Offertes en contracten opmaakt.De status en de info over je leads en klanten registreert en opvolgt in ons CRM-systeem.Nauw in contact blijft met je klanten, met als doel ze ook na een traject zo goed mogelijk verder te ondersteunen. Jouw talentenJe beschikt over enkele jaren saleservaring in een IT-omgeving (software/diensten/consultancy).Je hebt op zijn minst affiniteit met de Microsoft stack (ervaring en kennis is een zeer groot pluspunt).Je kan oplossingsgericht verkopen en op niveau van de CIO of IT Manager in dialoog gaan over hun noden.Je bent communicatief maar kan bovenal ook goed luisteren, zodat je echt begrijpt wat de klant wil en nodig heeft.Je werkt gestructureerd en bent nauwkeurig in de opvolging van je administratie, leads en klantenportfolio.Je kan zelfstandig werken maar werkt ook graag in team, om samen met je collega's tot de beste oplossingen te komen.Je bent leergierig en steeds bereid om up-to-date te blijven met onze nieuwste oplossingen.‍ Werken bij SpikesBij Spikes kom je terecht in een innovatieve werkomgeving waar iedereen productief samenwerkt en elkaar ondersteunt. Wij hechten veel waarde aan het creëren van een thuisgevoel: een werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn en open communiceert.Tenslotte voorzien wij een mooi verloningspakket met een heleboel extralegale voordelen, waaronder een mooie bedrijfswagen, CAO 90 bonus, nettovergoedingen, groeps- en hospitalisatieverzekering, GSM-abonnement, de mogelijkheid tot een fietslease, 32 verlofdagen, etc.En als op de :Een tandartsafspraak om 14u of je kids ophalen aan de schoolpoort? Geen probleem!Geen standaardopleidingsplan waar uiteindelijk niets mee gedaan wordt, maar een eigen groeipad dat besproken wordt tijdens onze "Delivering Progress"-gesprekken, die tweemaal per jaar plaatsvinden.Het plezier, de eenheid en de eenvoud van een KMO-omgeving: iedereen kent elkaar en de deur van onze CEO staat gewoon open. Verdere stappenEerste gesprek met HRTweede gesprek met Go To Market Manager Kristof GeudensLaatste gesprek met CEO Marc Dries en Sales Manager Dirk VerhaegheVoorstelTot snel?
Senior SAP Product Manager-Technical, Business Solutions
Amazon, Hamme, BE
DESCRIPTIONAt Amazon, we're working to be the most customer-centric company on earth. To get there, we need exceptionally talented, bright, and driven people. Amazon is one of the most recognizable brand names in the world and we distribute millions of products each year to our loyal customers. The Mechatronics Sustainable Packaging (MSP) Business Solutions team is seeking a Senior Product Manager. The role requires the ability to work with minimal direction, the capacity to move quickly and be flexible while delivering high quality results in a fast-paced environment.Responsibilities: - Lead the development of new product(s) vision, strategy and roadmap. - Work with engineering, finance and business teams to identify opportunities for new products/services that enable product development scalability. - Authors Working Backwards documents [PRFAQ]. - Proactively identifies and resolves issues that may impact the product roadmap.- Define business requirements. Translate requirements into features and user stories.- Own project status updates to stakeholders and leadership. - Manages product implementation(s) budget, scope, and timeline.- Define KPIs to measure product success. We're a high energy, fast growing business. We work on high impact projects at the leading edge of one of the world’s most innovative companies. Help us meet the challenge of growth by designing simple and scalable solutions to complex problems. If this role seems like a good fit, please reach out, we'd love to talk to you. We are open to hiring candidates to work out of one of the following locations:Hamme, BELBASIC QUALIFICATIONS- Bachelor’s or higher degree in a relevant field- Years of relevant work experience in SAP Enterprise Resource Planning- Ability to balance long-term ERP (e.g SAP) strategic investments with near term business goals. - Excellent communication and stakeholder management skillsPREFERRED QUALIFICATIONS- Master’s degree in Business, Engineering, Computer Science or related field- Experience communicating and presenting to Sr. leadership, including technical and non-technical individuals - Years of relevant experience in a product management role - Experience working with technical teams to that build/deploy technology that supports product development [Enterprise Resource Planning, Product Lifecycle Management, Application Lifecycle Management]- Experience with Agile, SCRUM or similar program management methodologies Amazon is an equal opportunities employer. We believe passionately that employing a diverse workforce is central to our success. We make recruiting decisions based on your experience and skills. We value your passion to discover, invent, simplify and build. Protecting your privacy and the security of your data is a longstanding top priority for Amazon. Please consult our Privacy Notice (https://www.amazon.jobs/en/privacy_page) to know more about how we collect, use and transfer the personal data of our candidates.