Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Beheerder in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Beheerder in "

2 830 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Beheerder in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Beheerder in getoond.

Indeling van de "Beheerder" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Beheerder in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Teamleider. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2599 eur. Op de tweede plaats staat Medewerker Data Entry met het loon van 2500 eur en op de derde plaats staat Administratief Medewerker met het loon van 2200 eur.

Aanbevolen vacatures

Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Kan jij overweg met SAP, sta jij organisatorisch stevig in jouw schoenen en klinkt het coördineren van verpakkingsmateriaal binnen de farma jou als muziek in de oren? Dan is deze uitdaging zeker voor jou weggelegd.Deze farmareus in Puurs treft momenteel allerlei voorbereidingen voor het uitrollen van een potentieel COVID-vaccin en is hiervoor op zoek naar een Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal.Ben jij administratief sterk, bewaar jij makkelijk het overzicht en kan je om met stress? Stuur dan zeker jouw CV even door.ben.veulemans@cx.ausy.be of bel me gerust even op 03 200 28 01Als Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal ben jij verantwoordelijk voor de planning, bedrukking, levering en opvolging van verpakkingsmateriaal voor verschillende farmaceutische producten.Coördineren van wijzigingen aan bedrukte verpakkingsmaterialen in E-palmsAanmaken van verpakkingscomponenten en BOMs in SAPOverschakelen van nieuwe/gewijzigde BOM's op de juiste moment SAP.Opvolgen van compliance checks voor productwijzigingen (vb. te verpakken spuit of vial)Checken van de print technische files op een aantal te gebruiken codesFunctie-eisenBachelor diploma (A1)Je kan goed overweg met het MS Office pakketYour middle names: analytisch, nauwkeurig en stressbestendigJe bewaart het overzicht op de verschillende taken en je kunt de juiste prio's bepalenOrganisatorisch heb je alles onder controle en jouw communicatie skills staan op scherpTalenkennis: NL + ENArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals: Maaltijdcheques van €7 Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!) Hospitalisatieverzekering Wagen + tankkaart OF vergoeding woon-werk 32 vakantiedagen 13de maand Groepsverzekering ECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.
Alround webshop manager
Royal Things, Leuven
Als webshop beheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhoudt van onze webshop. Wat houdt het werk in? Toevoegen en onderhouden van grote aantallen producten - Beeldmateriaal verwerken - Teksten schrijven en vertalen - Producten toevoegen aan webshop - Stock bijhouden en updaten Optimalisatie SEO en instellen van google analytics advertentie campagne uitbouwen in samenspraak met ons team Schrijven van blogs over onze producten, sector, ... Searched Profile Je hebt zin om in een creatief en succesvol startup bedrijf te werken. Je ben dynamisch en kan zelfstandig werken. Kennis van: Wordpress en Woocommerce SEO Adobe Photoshop Mailerlite Google Adwords We offer Passie is onze grootste drijfveer en dat willen we graag delen. We kleuren het liefst buiten de lijntjes en streven naar perfectie op alle vlakken. We zijn niet op zoek naar "nine to five" liefhebbers maar voor elke atypische creatieve duizendpoot is Royal Things the place to be! Hoe gaat alles in zijn werk?  Wanneer je interesse hebt, nodigen we je uit voor een gesprek. Samen kunnen we de periode en de duurtijd van je stage afspreken. Je takenpakket hangt hier ook vanaf.
Digital Marketeer - Prestashop beheerder (combinatie of beiden)
BOONE International, Kortrijk
  Het doel van de stage is om een online strategie mee te helpen bepalen en deze uit te voeren. Er is op vandaag reeds een website gebouwd in Prestashop, dus kennis van Prestashop is een troef. Searched Profile We zoeken een gedreven jong persoon met passie en interesse in online marketing en verkoop. We offer Een dynamisch bedrijf met vaste job na stage en groeipotentieel.
IT SysteembeheerderLees verder
AZ Herentals, Herentals, Flanders
Functie Als IT Systeembeheerder bij AZ Herentals sta je samen met het IT-team in voor de operationele ondersteuning en het beheer van de desktop-, server- en netwerkomgeving. Je monitort en audit dagelijks de serverinfrastructuur en toepassingen. Je mag een afwisselend takenpakket verwachten waarbij je naast uw verantwoordelijkheden als IT Systeem Beheer zal functioneren als back-up voor je collega’s bij afwezigheid en neem je deel aan de wachtdienst. Het is belangrijk dat je in staat bent om problemen snel te diagnosticeren en de medewerkers op een vriendelijk en duidelijke manier de oplossing uit te leggen. Je zal zeker de nodige uitdaging in deze job als IT Systeem Beheerder vinden door o.a. uw medewerking aan de opzet en implementatie van (toekomstige) IT-projecten en het ontwikkelen van nieuwe technieken, afgestemd op de specifieke noden, en het verbeteren van bestaande processen. Tot slot werk je als uitvoerder mee aan infrastructuurprojecten en zorg je mee voor de installatie/configuratie van hard/software. Profiel Je beschikt over een bachelorsdiploma IT of gelijkwaardig door ervaring; Klantvriendelijk, flexibel, stressbestendig en hands-on zijn enkele van je positieve eigenschappen; Je kan zelfstandig werken maar functioneert ook goed in een team; Je hebt bij voorkeur een goede kennis van Microsoft producten zoals Windows O.S, MS Windows Server 2008R2/2012, Microsoft SQL en bent vertrouwd met MS Active Directory; Ervaring met MS Exchange VMware ESX en ESXi, VB scripting, Powershell zijn pluspunten; Je werkt projectmatig, resultaats- en kwaliteitsgericht; Je gaat strikt om met het beroepsgeheim en deontologie is voor jou een evidentie; Je beschikt over kennis van netwerktechnologieën en -protocollen (TCP/IP); Je bent vertrouwd met het configureren van netwerkproducten als switches, routers, …; Je beschikt over kennis van security, netwerkbeheer en bijhorende tools (firewall, proxy, DNS, mail relay, VPN, …). Aanbod Tewerkstelling in een moderne, dynamische en aangename werkomgeving; We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur; Uw salarispakket bestaat uit IFIC Fase 1 looncategorie 16, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques en een gratis hospitalisatieverzekering; Naast deze voordelen bieden we nog enkele mooie extra’s zoals gratis soep tijdens de wintermaanden, een ruime beveiligde fietsenstalling met oplaadpunten, jaarlijkse leuke personeelsactiviteiten, een sportieve AZH loop- en fietsclub waarbij je je kan aansluiten én toffe collega’s! Wil je meewerken aan kwaliteit en zorg? Kom dan ons dynamisch team versterken.
Assistant Project Manager - High Voltage Lines F/H
Citeos, Zwijndrecht, Flanders
Date: 25/03/2021 Master Industrieel Ingenieur & een kei in organisatie? Als rechterhand van de Project Manager leid je onze projecten aan hoogspanningslijnen in goede banen. Vanaf offertefase en uitvoering van project tot oplevering na uitvoering, ben jij een essentiële schakel. Doorheen de jaren ontwikkel je steeds meer autonomie in je werk waardoor je kan doorgroeien naar de functie van Project Manager. Bij Omexom hangt er altijd energie in de lucht!Je functie:Je zorgt voor het voorbereiden en opstellen van offertes in samenwerking met de Project Manager: plaatsbezoek organiseren, prijs opvragen aan leveranciers, meetstaat opmaken, prijsvragen analyseren, ...Je neemt het uitvoeren van de administratieve en organisatorische taken van het project ter harteJe bereidt de projectcommunicatie voor: werfvergaderingen, onderhandelingen van toegangen, meewerken, bestellingen, ... Je organiseert de uitvoering van kleinere onderhoudswerkzaamhedenJe zorgt voor de opvolging van de planning tijdens de uitvoering van het projectJe maakt risicoanalyses, werkmethodes en inplantingsplannen in samenwerking met de Werfleider en Project ManagerJe profiel:Je hebt een Master Industrieel Ingenieur: bouwkunde, (elektro)mechanicaJe gaat systematisch op zoek naar optimalisatie: technische oplossingen, tools, planning, …Je bent graag copiloot en ontvangt je instructies mbt planning en werkmethodesJe bent met plezier aanwezig op de werf waar je zo al doende de technieken leert kennenJe communiceert vlot met iedereen: ploegen op het terrein, de klant, de collega’sTweetaligheid (NL-FR) is een groot pluspuntJe kan vlot werken met Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint)Pourquoi nous rejoindre ?Ons aanbod :Een job in een sterke Business Unit, Omexom met zetel te ZwijndrechtEen werkomgeving gekenmerkt door autonomie, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemerschap en vertrouwen, stevig verankerd in de structuur van een internationale groep.Een grondig opleidingstrajectEen aantrekkelijk verloningspakket, met onder meer een hospitalisatie- en groepsverzekering en maaltijdcheques.Kom aan boord en ontdek "the VINCI Energies way of life!".Wie zijn wij ?Omexom maakt deel uit van VINCI Energies Belgium. Met onze 70 gespecialiseerde medewerkers biedt Omexom gepaste oplossingen voor de opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektrische energie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze klanten rekenen op een betrouwbare partner voor hun ganse project. Dit gaande van advies en ontwerp, over installatie en integratie tot onderhoud. Voor iedere beheerder van het transmissienet of beheerder van het distributienet, industriële verbruikers op hoogspanning en fabrikanten van hoogspanningsschakelmateriaal kan Omexom op alle spanningsniveaus een constructief partnership ondersteunen.
Assistant Project Manager - Substations F/H
Citeos, Zwijndrecht, Flanders
Date: 25/03/2021 Master Industrieel Ingenieur elektromechnica & een kei in organisatie? Als rechterhand van de Project Manager leid je onze projecten aan hoogspanningsposten in goede banen. Van offerte, over aankoop tot het tekenen van inplantingsplannen, jij bent een essentiële schakel. Doorheen de jaren ontwikkel je steeds meer autonomie in je werk waardoor je kan doorgroeien naar de functie van Project Manager. Bij Omexom hangt er altijd energie in de lucht!Je functie:Je zorgt voor het voorbereiden van offertes : Prijs opvragen aan leveranciers, meetstaat opmaken, analyse van de prijsvragenJe neemt het uitvoeren van de administratieve en organisatorische taken van het project ter harteJe bereidt de projectcommunicatie voor (werfvergaderingen, meerwerken, bestellingen,…)Je organiseert het gebeuren van kleinere werkzaamhedenJe zorgt voor de opvolging van de bestelde materialen in functie van de planningJe werkt risicoanalyses, werkmethodes en inplantingsplannen uit, samen met Werfleider en Project ManagerJe profiel:Je hebt een Master Industrieel ingenieur elektromechnicaJe gaat systematisch op zoek naar optimalisatie: technische oplossingen, aankopen, …Je bent graag copiloot en ontvangt je instructies mbt planning en werkmethodesJe tekent in AutocadJe communiceert makkelijk en met iedereen: met het terrein, de klant, de collega’sTweetaligheid (NL-FR) is een groot pluspuntJe kan vlot Microsoft Office (Excel, Word, Powerpoint) gebruikenPourquoi nous rejoindre ?Ons aanbod :Een job in een sterke Business Unit, Omexom met zetel te ZwijndrechtEen werkomgeving gekenmerkt door autonomie, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemerschap en vertrouwen, stevig verankerd in de structuur van een internationale groep.Een grondig opleidingstrajectEen aantrekkelijk verloningspakket, met onder meer een hospitalisatie- en groepsverzekering en maaltijdcheques.Kom aan boord en ontdek "the VINCI Energies way of life!".Wie zijn wij ?Omexom maakt deel uit van VINCI Energies Belgium. Met onze 70 gespecialiseerde medewerkers biedt Omexom gepaste oplossingen voor de opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektrische energie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze klanten rekenen op een betrouwbare partner voor hun ganse project. Dit gaande van advies en ontwerp, over installatie en integratie tot onderhoud. Voor iedere beheerder van het transmissienet of beheerder van het distributienet, industriële verbruikers op hoogspanning en fabrikanten van hoogspanningsschakelmateriaal kan Omexom op alle spanningsniveaus een constructief partnership ondersteunen.
Syndicus
Accent, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Als Syndicus zal je voor volgend takenpakket instaan: Je bent (eind-) verantwoordelijke voor het beheer van gebouwen, voornamelijk residentiële appartementen. Je werkt nauw samen met een technical property manager en de branch director. Je krijgt een eigen portefeuille toegewezen van een 40 tot 60 gebouwen waar je instaat voor technische en juridische ondersteuning. Je bent het rechstreekse aanspreekpunt van de mede-eigenaars, huurders en leveranciers. Je zorgt er o.a. voor dat alle nodige en dringende herstellingen uitgevoerd worden, de werken opgevolgd worden en de administratie en facturatie correct is. Deze taken gebeuren in nauw overleg met de technical property manager. Je gaat regelmatig ter plaatse om te zorgen dat het gebouw optimaal beheerd wordt. Je staat in voor het opmaken van het jaarlijkse beheerbudget, nakijken van afrekeningen,... . Je bent verantwoordelijk voor het leiden van de algemene vergaderingen (+- 2x/week 's avonds) waarop alle eigenaars worden uitgenodigd.Jouw profiel Voor deze functie van Syndicus wordt iemand gezocht met volgende capaciteiten: Je hebt min. 2 jaar ervaring als syndicus of beheerder van gebouwen. Je hebt minimum een bachelordiploma op zak of gelijkwaardige ervaring. Je bent bereid om gemiddeld 2x per week een avondvergadering te leiden. Je bent communicatief sterk en werkt graag voor en samen met mensen. Je kan goed zelfstandig werken, bent stressbestendig en hebt een sterk ontwikkelde verantwoordelijkheidszin.Twijfel je of je in aanmerking komt voor deze vacature?Neem dan gerust contact met ons op via 015/28.12.90 of mechelen@accentjobs.be om hier dieper op in te gaan.Wij bieden jou Zij bieden een voltijdse job als Syndicus met optie vast. Naast een zeer afwisselende en boeiende job met ruime verantwoordelijkheid, kan je rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen, smartphone, laptop, groepsverzekering, e.d. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en 39 uur/ week.Bedrijfsinformatie Je komt er als Syndicus terecht bij een bedrijf dat instaat voor het beheren van appartementsgebouwen, industrieterreinen, parkeergarages, kantoren, assistentiewoningen,...Dit steeds groeiend bedrijf stelt hoge eisen aan hun dienstverlening, waardoor ze enkel werken met gekwalificeerde medewerkers die allen specialisten zijn in hun vakgebied. Ze hechten veel belang aan hun medewerkers en bieden perspectief op doorgroeimogelijkheden. Een aantal kernwoorden zijn groepsgeest, efficiënt werken, ambitie en dat alles op een respectvolle manier. Je zal er werken in de ruime regio van Antwerpen. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Planning program administrator
Accent, Diegem, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van beheerder planningsprogramma heb je onderstaande verantwoordelijkheden: Organiseren, coördineren en opvolgen van de planning voor het plaatsen van nieuwe tanks: Voorbereiden en opvolgen van de langetermijnplanning Interventies coördineren in overleg met klanten, technische centra en aangemelde instanties Bepalen van de middelen (mensen, materiaal) rekening houdend met de prognoses Middelen toewijzen (werk verdelen tussen verschillende technische centra) Coördineren van de voorbezoeken De interventie plannen en coördineren rekening houdend met de verschillende parameters en beperkingen (technisch, behoeften van de klant, weersomstandigheden, middelen, kosten, ...) Voorbereiden van dossiers in geval van klachten Op verzoek deelnemen aan operationele vergaderingen met technische centra voor specifieke dossiers Relevante informatie doorgeven aan de verschillende stakeholders in de verschillende fasenBelangrijkste uitdagingen Technische kennis opbouwen om de dagelijkse taken autonoom te kunnen uitvoeren Zorgen voor efficiënte communicatie met alle belanghebbenden Optimaliseren van het planningsproces (tijd die wordt uitgetrokken voor voorbezoeken, toewijzing van middelen, transport, ...) Tevredenheid van de klantJouw profiel Vereiste kwalificaties Goede communicator, teamworker (klanten, aannemers, interne diensten) Assertief, kritische blik Zelfstandig, gestructureerd, georganiseerd Geografische kennis (reisoptimalisatie) Stressbestendig Talen: Nederlands en FransBen jij de persoon die wij zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 016/44.15.60 of via mail naar aarschot@accentjobs.be . Hopelijk tot snel!Wij bieden jou Wat wij u bieden : Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd na zes maanden via uitzendbureau Een voltijdse tewerkstelling Een competitief salarispakket Werkomgeving met doorgroeimogelijkhedenBedrijfsinformatie In België verdeelt dit bedrijf propaan- en butaangas in tanks en flessen, en aardgas.Zowel voor particulieren als voor bedrijven (industrie, landbouw, horeca) hebben ze de juiste energie-oplossingen.Ze zijn een onderdeel van een beursgenoteerde Amerikaans bedrijf. Opgericht in 1882, vandaag een wereldwijde specialist in gas en elektriciteit. Het bedrijf levert in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland meer dan 650.000 ton per jaar aan meer dan 3.250.000 klanten.gasflessen, gastanks en aardtanks > verkoop via de verdelers gas in tanks : aan partciulieren als aan bedrijven maar de meerderheid zijn B2C klanten en voor aardgas ook beide partciulieren en bedrijven niet proactief naar particulieren wel naar bedrijven gas in tanks is het grootste stuk van de taartomdat dit ook naar particulieren is en die hebben het meeste vragen 30000 klanten gas in tanks dus die bellen het vaakst en meeste vragen Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Customer service medewerker
Tempo-Team, berchem (antwerpen), Antwerpen
Bedrijfsprofiel Onze klant is een verzekeraar van smartphones en andere toestellen. Door hun ligging vlakbij Berchem station zijn ze vanuit heel de regio vlot te bereiken. Ze zetten volop in op perfecte klantenservice en bieden daarom hun medewerkers intern een opleiding aan. Verder heerst er een vlotte, familiale werksfeer en kent iedereen elkaar. Jobomschrijving Als customer service medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die problemen hebben met hun toestel en gebruik willen maken van hun verzekering. Je bevraagt hoe de schade tot stand gekomen is, bespreekt met de klant wat de verdere stappen zijn en registreert dit in het dossier. Nadat een beheerder het dossier bekeken heeft neem jij weer contact op met de klant om toe te lichten wat de verdere stappen kunnen zijn. Jouw aanbod - Je communiceert zeer vlot in het Nederlands én Frans- Je bent klantgericht en wil altijd de beste service leveren- Je bent bereid om minstens één keer in de maand op zaterdag te werken- Je bent leergierig en kan vlot met een computer werken Wat bieden wij? - Een mooi startloon van ca. 1900€- Een taalbonus na evaluatie- Extra incentives op basis van zachte targets- Vergoeding woon-werkverkeer- Maaltijdcheques- Tewerkstelling in een vlotte, ontspannen werkomgeving- Mogelijkheid om door te groeien tot dossierbeheerder
IT - Systeembeheerder en functioneel applicatiebeheerder (m/v)
Konvert Interim Maldegem, Maldegem, Flanders
ProfielWij zijn op zoek naar een beheerder die naast de functionele kant ook de verantwoordelijkheid wil nemen voor het optimaal werken van de bestaande systemen en IT-netwerken. Je fungeert als brug tussen IT en de gebruikers. Je staat in voor het creëren van nieuwe aanpassingen en het wijzigen van bestaande integraties van de ERP. Je weet de wensen en behoeften van de gebruikers te inventariseren en kan bedrijfsprocessen snel doorgronden en vertalen naar een ERP-omgeving. Je tilt zo het bedrijf naar een hoger level op het gebied van IT.Je zal modules onderhouden (en ontwikkelen) in NAV ter aanvulling van een externe firma/partner die nu reeds de doorgedreven programmering uitvoert binnen de ERP-omgeving. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk door te groeien en zo veel mogelijk in eigen beheer te kunnen ontwikkelen op basis van trainingen en opleidingen.Kortom je werkt mee aan het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur in het algemeen en het functioneel applicatiebeheer van Microsoft Dynamics NAV (versie 2013/R2) in het bijzonder.Een greep uit het takenpakket:Analyseren van bedrijfsprocessen en vertalen van gebruikersbehoeften naar een duidelijk ICT-project en testen van functionaliteiten tijdens de implementatiefaseOndersteunen en opleiden van de eindgebruikers en fungeren als aanspreekpuntInstaan voor de stabiliteit en de continuïteit van de bedrijfsapplicatiesOpvolging van de algemene IT-omgeving, samen met externe partners (infrastructuur, netwerkbeheer, serveronderhoud, NAV-implementatie, vaste telefonie VOIP, licentiebeheer,…)…Dus, ben je gebeten door IT en heb je een analytische kijk?Kan je zelfstandig werken en ga je steeds op zoek naar de beste en meest efficiënte oplossing?Hou je het hoofd koel bij stressvolle situaties en ben je bereid om veel bij te leren?Als je daarnaast ook een teamplayer bent en een uitdaging niet uit de weg gaat, dan ben jij de persoon die wij zoeken! AanbodStrategische keuzes voor de evolutie van de informatiesystemen van de onderneming bepalen en aanbevelen. Samen met informatici een softwarepakket kiezen en een werkwijze aanbevelen voor de toepassing in de onderneming (ontwerp, ontwikkeling, uitrol). Overgaan tot het uitvoeren van functionele en technische verbeteringenDe applicatie uitrollen (parametrering, opvolging, ...). Lastenboeken en functionele en algemene specificaties uitwerken, bijwerken en aan de opdrachtgever overmaken. Gegevensdragers opstellen voor informatiedoorstroming of opleiding en deze doorgeven aan de betrokken personen. Gebruikers begeleiden of opleiden over de nieuwe vakprocessen en toepassingen. Functionele tests van de ontwikkelde toepassingen uitvoeren en opvolgen. Functionele oplossingen formaliseren en bepalenEvoluties en functionele uitbreidingen van het informatiesysteem voorstellen aan de opdrachtgever. De technische, economische, … informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren. De realisatie van projecten superviseren en coördineren. De architectuur van de informatiesystemen van de onderneming analyseren. Controleren of de gebruikers de informatiesystemen gelijkvormig gebruiken (regels, procedures, ...). Behoeften van de opdrachtgever identificerenVakprocessen analyserenOpportuniteit en uitvoerbaarheid evalueren Vaste job in een groeiend bedrijf. Loon te bespreken. Vereiste kwalificaties        Kennis MS SQL, Jet Reports        Kennis van Dynamics NAV        Analytisch inzicht        Talenkennis Nederlands en Engels        Diploma bachelor in de informatica of gelijkwaardig door ervaringOok kandidaten met een beperktere ervaring komen in aanmerkingExtra assets        Geavanceerde kennis excel        Ervaring in programmeren in bijvoorbeeld .net en C/AL        Ervaring met NAV2013 (bij voorkeur binnen een productieomgeving)Persoonsgebonden competenties        Je werkt op een georganiseerde manier, systeemgericht, efficiënt, en accuraat.        Je werkt zeer zelfstandig.        Je hebt een goed analytisch inzicht.        Je bent sterk probleemoplossend gericht.        Je kan adequaat reageren op verschillende eisen in een dynamische en groeiende onderneming.        Je bent stressbestendig.        Je bent communicatief.
Senior dossierbeheerder voor digitaal kantoor - KONTICH
Austin Bright, Antwerp, Flanders
Introduction Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als dossierbeheerder en wil je de overstap maken naar een digitaal kantoor met een dynamisch team? Dit accountantskantoor gelegen in de regio Kontich is op zoek naar een senior dossierbeheerder die verantwoordelijk zal zijn voor zijn/haar eigen klantenportefeuille. Op termijn zal je hiervoor de eindverantwoordelijkheid dragen. Het betreft een mooi kantoor dat sterk gedigitaliseerd is en een 40-tal medewerkers telt. Daarnaast hechten ze veel belang aan het welzijn van de medewerkers en geven ze dan ook vrijheid aan hun medewerkers. Wil je meer informatie over dit kantoor? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! Responsibilities Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Dankzij je kennis en vaardigheden weet je hoe je dossiers van A tot Z moet behandelen; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van balansen, jaarrekeningen en fiscale aangiften (BTW, personen- en vennootschapsbelasting); Naarmate je je cliënten beter leert kennen, krijg je de eindverantwoordelijkheid over je dossiers; Je bent het eerste aanspreekpunt voor je cliënten , je geeft advies en op termijn voer je ook eindgesprekken met hen. Profile Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Profiel Je hebt een bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit behaald; Je hebt je kennis opgebouwd in een boekhoud- of accountantskantoor waar je minstens 4 jaar hebt gewerkt; Je hebt de ambitie om door te groeien, hier krijg je de kans om teamleader te worden! Je bent vlot in communicatie , je weet hoe je complexe gesprekken met klanten moet aanpakken. Job Offer Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Aanbod Een marktconform brutosalaris dat kan oplopen tot € 3200 , aangevuld met een bedrijfswagen en tankkaart , een groeps- en hospitalisatieverzekering , een onkostenvergoeding met maaltijdcheques ; Het kantoor geeft vrijheid aan hun mensen, zo kan je tussen 6:00 en 22:00 je eigen dag indelen; Balans tussen werk en privéleven is een belangrijk punt bij dit kantoor, ze streven ernaar om geen overuren te maken tijdens drukke periodes; Je komt ook te werken in een kantoor met een dynamische cultuur , om de sfeer erin te houden organiseren ze verschillende activiteiten . Zo komt er bijvoorbeeld een frietkar naar het kantoor. Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com! Beyza en Ilse helpen je met plezier verder in je zoektocht. Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier. Keywords: dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / IBR / accountantskantoor /Kontich
Functioneel Beheerder (Procure to Pay)
Vebego AG, Limbourg, Région wallonne, be
Functiebeschrijving Als functioneel beheerder maak je deel uit van een team en hierin ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de Procure to Pay applicatie. Je bent aanspreekpunt en continue bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring! Als functioneel beheerder kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, maar ben je ook onderdeel van een kundig én gezellig team.Wat je doet als Functioneel Beheerder? Jij: Acteert samen met de Business Process Owner en Business Process Expert op het snijvlak van Business en IT en je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie en implementatie binnen het End-to-End proces Procure to Pay;Ondersteunt de gebruikersorganisatie op operationeel niveau op het gebied van processen, werkinstructies en functioneel beheer activiteiten, met als doel om de applicaties goed te laten functioneren;Bent verantwoordelijk voor het verzamelen en vertalen van nieuwe eisen en wensen van de gebruikersorganisatie;Vertaalt zelfstandig nieuwe eisen en wensen van de gebruikersorganisatie (wie, wat en waarom);Bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van functionele opleiding- en gebruikersdocumentatie;Zorgt voor het continue verbeteren van het kennisniveau van jezelf en van de Key-Users;Ondersteunt de gebruikersorganisatie bij het implementeren, testen en accepteren van systeemaanpassingen en nieuwe releases;Monitort het juiste gebruik van de autorisaties, conform autorisatiegegevens, zodat een gebruiker de juiste toegang heeft tot de juiste applicatie;Zorgt ervoor dat de gebruikersorganisatie op een juiste en volledige manier geïnformeerd is en blijft omtrent ontwikkelingen in het End to End proces en bijhorende applicaties. Wie je bent als Functioneel Beheerder? Jij: Hebt HBO werk- en denkniveau;Hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Procure to Pay;Hebt ervaring met ERP systemen (SAP is een sterke pré);Hebt ervaring met procesoptimalisatie, uniformeren van processen;Hebt ervaring met BiSL en (belt)kennis van LEAN Six Sigma;Bent samenwerkingsgericht (weet te verbinden!) én communicatief sterk;Bent proactief, resultaat gedreven en komt goed tot je recht in een dynamische werkomgeving;Bent in staat om met enthousiasme en vakinhoudelijke kennis opleidingen te verzorgen;Beschikt over een goede dosis passie, durf en initiatief. Wat krijg je als Functioneel Beheerder? Een arbeidsovereenkomst voor 36-40 uur per week;Een salaris tussen € 2.564 en € 3.663, afhankelijk van je kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week;Bonusregeling, onkostenvergoeding, auto, telefoon & laptop;Doorgroei- & opleidingsmogelijkheden;Je standplaats is Heerlen & Den Bosch maar in “het nieuwe normaal” zul je ook veel vanuit huis werken.
Servicemedewerker/technieker
Accent, Watervliet, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Analyseren, opzoeken en oplossen van zowel elektrische als mechanische storingen is een passie.In deze vrije en reizende functie krijg je alle ruimte die je maar kan wensen en ben je als ware de beheerder van jouw eigen werk. Hierin ben je als vanzelfsprekend een persoon die zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en die pas klaar is als de klant tevreden is. Met jouw technischeen communicatieve skills weet je als geen ander het gewenste resultaat te bereiken. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van herstellingen, onderhoud, inspecties en revisies van bestaande installaties tot monteren, instellen en controleren van nieuwe installaties.Je hebt de kennis en motivatie om nieuwe programma’s en software te leren kennen (opleiding intern te voorzien).Jouw profiel - Kennis elektriciteit en/of mechanica Overuren schrikken je niet af Rijbewijs B Klantencontact schrikt je niet af Werken in een klein team Ook schoolverlaters zijn welkom! Wij bieden jou Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Bedrijfsinformatie Onze klant is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de agro industrie op de volgende 3 vakgebieden toelegt: tekenwerk, algemene elektriciteitswerken en lasertoepassingen. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Siteverantwoordelijke Catering – Heuvelland – 38u00
Sodexo, Heuvelland, Flanders
Functie Als Siteverantwoordelijke Catering ben je verantwoordelijk voor het beheer van een keuken binnen het departement Seniors. Je werkt met een ploeg van 5 medewerkers van onze klant. Je staat in voor de dagelijkse productie en distributie van de maaltijden van ongeveer 80 bewoners, ttz ontbijt, middagmaal, 4-uurtje en avondmaal in warme lijn met in het bijzonder aandacht voor smaken, texturen, etc.;Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van een ploeg van medewerkers van de klant en dit met aandacht voor motivatie en team spirit;Je neemt actief deel aan het kookgebeuren;Je geeft aanwijzingen en instructies, motiveert, en begeleidt de medewerkersJe controleert de leveringen en de stock (de FIFO, de DLC’s en DLU’s)Je bent de financiële beheerder van je site (inboeken zendnota’s, facturen, … )Je streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food)Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de prestatieJe ziet toe op-, en coördineert, de goede werking van de keukenafdeling en de communicatie met de andere afdelingen;Je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures;Je menuplanning is deze gekoppeld aan het MMS-systeem;Je bestelt voedingswaren via het intern systeem (Click ’n Buy), beheer van de voorraden alsook het beheer van de leveringen;Je staat in nauw contact met de klantJe neemt actief deel aan de bewonersraad en menucommissieJe staat in voor de maandelijkse afsluit en de facturatie van onze prestatie via de MUM-systemenJe volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij. Profiel Je beschikt over een hotelschooldiploma en over een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige functie;Je hebt een ruime en relevante ervaring in de organisatie van een keuken en bent culinair sterkKennis van de keuken in een woonzorgcentrum is een pluspuntJe spreekt zeer goed NederlandsJe hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functieDankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van People management kan je je medewerkers coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met je klanten en contactpersoonJe bent sterk in het plannen & organiseren van je eigen werkJe staat open voor veranderingen en hebt een hoog aanpassingsvermogenJe bent dynamisch, sociaal en flexibelJe bent klantgericht, vriendelijk en commercieelJe bent op de hoogte van de HACCP-wetgevingJe bent iemand die zelf zijn verantwoordelijkheden opneemtKennis van informatica is noodzakelijkJe bent flexibelJe bent een teamplayer - One Team Approach. Aanbod Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. Werkplaats gevestigd in regio HeuvellandEen specifieke integratieEen voltijds contract van onbepaalde duur. Weekendwerk: 1 weekend op 2. (uurrooster: 7u00 – 15u06)Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelenEen aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg
Linux / Devops Engineer
Kangaroot, Antwerp, Flanders
Wat kan je?InfrastructuurHBO, Bachelor denkniveauJunior, Medior, Senior werkniveau0-2, 2-5, 5-10, 10+ jaar werkervaringNederlands sprekendWat krijg je?Vast€ 1900 - € 3500 bruto per maandGlijdende werkurenLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoedingHospitalisatieverzekeringWat doe je?Minimaal een 38-urige werkweekSamenwerken met 20-50 collega'sJe werkt samen met Sales, Management, IT, KlantenserviceFocus op B2BJe werkt voornamelijk met Informatietechnologie en -diensten, Informatiediensten, ComputersoftwareDe vacatureJe bent verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van op Open Source gebaseerde infrastructuuroplossingen voor onze klanten in de Benelux. Als je net aan je professionele carrière begint, ben je meer dan welkom om ons team te versterken! We zullen u door uw eerste projecten leiden. Bent u ervaren binnen Linux, DevOps en wellicht zelfs Cloud? Dan gaan wij ook graag het gesprek aan voor een vervolg in uw carrière.Functie eisen- Bachelor diploma of een aantal jaar ervaring- Kennis en passie voor Linux en Open Source - Kennis en/of ervaring in DevOps tools- Kennis van Networking- Drietalig is een plus- Kennis van Cloud is een plus
FINANCIËLE AUDITOR / AUDIT / BEDRIJFSREVISOR - Antwerpen
Austin Bright, Antwerp, Flanders
Introduction Altijd al een auditor willen zijn maar je bent geen fan van de grote internationale spelers op de markt? Onderlinge concurrentie is niet jouw ding, maar je wil toch graag werken in een internationaal gerichte omgeving. Dan kunnen we jou helpen, want we hebben precies wat je zoekt! Een gezellig kantoor, met een internationale strekking, mààr met een persoonlijke aanpak! Hier tel je écht mee. Bovendien heeft dit kantoor + 50 medewerkers, en hebben ze een erg laag verloop. Wil je graag weten of je in aanmerking komt? Controleer dan onderstaande punten of stuur ons je CV en wij bekijken de mogelijkheden voor jou. Responsibilities FINANCIËLE AUDITOR / AUDIT / BEDRIJFSREVISOR (PROFIEL): Ervaring in audit is niet noodzakelijk. Draaide je toch reeds een auditcyclus mee? Dan heb je natuurlijk een streepje voor. Je bezit minstens een master in de Handelswetenschappen, TEW of een andere economisch gerichte Master. Audit is the way to go voor jou, en daar heb je helemaal geen twijfels meer over! Je bent in het bezit van een rijbewijs B gezien je je vaak zal moeten verplaatsen naar klanten. Profile FINANCIËLE AUDITOR / AUDIT / BEDRIJFSREVISOR (FUNCTIE): Afhankelijk waar je staat in jouw carrière zal je onder begeleiding van je senior collega financiële audits bij klanten gaan uitvoeren. Dit op internationaal niveau (voorbije jaren waren dit meer dan 20 landen!) Uiteraard zal je over je audits rapporteren naar je oversten en kan je de resultaten netjes overbrengen. Wettelijke (eenmalige) opdrachten zullen ook aan bod komen. Job Offer FINANCIËLE AUDITOR / AUDIT / BEDRIJFSREVISOR (AANBOD): Een bedrijfswagen waar je op kosten van de onderneming ook voor privédoeleinden gebruik kan van maken. Dit met onder andere een salaris dat gerust met een big 4 kan concurreren. Een internationaal klantenportfolio en een bijzonder uitgebreid takenpakket waar jij audit van onder tot boven zal leren kennen. Een gezellig team waar geen sprake is van onderlinge concurrentie, maar waar collega's elkaar helpen om doelen te bereiken. Er zal rekening gehouden worden met eigen woonplaats wanneer verplaatsingen bij klanten noodzakelijk zijn. Zo bespaar jij jezelf tijd door geen eindeloze verplaatsingen te moeten doen. Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker jouw CV en motivatiebrief door naar Liever persoonlijk contact? Bellen kan op het nummer 02 808 33 55 Zoals steeds kan u rekenen op onze glasheldere communicatie en discretie waar nodig. Is deze vacature toch niet zo geschikt voor u? Neem dan zeker is een kijkje op onze website: Beyza & Ilse zullen jouw kandidatuur met discretie behandelen. Keywords: Senior / manager / Dossierbeheerder / Dossier Beheerder / Boekhoudkantoor / Fiduciaire / Tax / Fiscality / Fiscaliteit / auditor / Accountancy / Boekhouding / Belastingconsulent / IAB / BIBF / IBR / Audit / Auditor / Antwerpen
FISCALITEIT, ken je het? Kantoor zoekt SNR DOSSIERBEHEERDER
Austin Bright, Antwerp, Flanders
Introduction Merk je ook dat de fiscale wetgeving steeds complexer wordt? Is het jouw doel om een duidelijke richtlijn te creëren in deze mengelmoes? Wel, dat kan in dit accountantskantoor. Zij zijn op zoek naar jou en kunnen jouw hulp meer dan ooit gebruiken! Hier sta je in voor de volledige advisering naar klanten toe, alsook de aangiften van de personen- en vennootschapsbelastingen. Ligging van het kantoor : Het kantoor is gelegen in Schilde in een zeer aangename, rustige woonwijk. Responsibilities Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder : het takenpakket Een greep uit jouw dagdagelijkse activiteiten: Advies verlenen naar de klanten toe inzake fiscaliteit en vraagstukken / onduidelijkheden / problemen. Het voeren en onderhouden van het klantencontact is hier de rode draad! Voorbereiden van de jaarrekeningen en de balansen Aangiftes indienen van de personenbelastingen en vennootschapsbelastingen De Btw-aangiften correct indienen. Profile Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder : het profiel Je toont een grote interesse en nauwkeurigheid in de dossiers die je aanpakt. Dit doe je door de dossiers correct af te handelen en zoveel mogelijk kwaliteit te leveren. Uiteraard beschik je over een Bachelor Accountancy- Fiscaliteit, die je direct aanvulde met 2 tot 3 jaar ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Gezien diverse verantwoordelijkheden die je hebt betreffende de dossiers is het uiterst van belang dat je over een grote mate van autonomie beschikt. Job Offer Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder : het aanbod Je gaat aan de slag in een team van 4 personen . Onderling worden de dossiers verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je steeds bij iemand terecht kan indien je een vraag hebt. Doordat je in een open kantoor werkt, babbel je al snel even met je collega en kun je snel schakelen bij problemen of vragen. Je behulpzame collega's staan altijd paraat! Door de persoonlijk aanpak wordt niemand hier als een nummer gezien. Iedereen wordt met zijn voornaam aangesproken. Het salarispakket wordt hier individueel berekend op basis van je opgedane ervaring. Dit omvat extralegale voordelen en uiteraard een passend brutosalaris . Werk je liever als zelfstandige ? Ook dit behoort tot de mogelijkheden hier. Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com ! Sophie en Anne-Hélène helpen je met plezier verder in je zoektocht. Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier. Dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhouder / boekhoudkantoor / accountancy / boekhouding / fiscaliteit / fiscalist / fiscality / tax / taks / IAB / BIBF / IBR / junior accountant / senior accountant / auditor / junior / ervaren accountant / expert / bachelor / master / belastingconsulent / fiduciaire / audit / accountantskantoor / Schilde/ Schoten / Wijnegem
Webshop beheerder (m/v)
Konvert, Zonhoven, Flanders, be
Your profile Ervaring en/of diploma in marketing What do we offer? Toffe job met een zeer grote afwisseling en de nodige uitdaging en creativiteit. Jobrelated competences
Technisch Beheerder Magazijn (m/v)
Konvert, Beveren, Flanders, be
Your profile Je hebt een relevante technische opleiding of gelijkgesteld door ervaringJe hebt interesse of ervaring in het werken in een industriële en/of nucleaire omgevingJe beschikt over een rijbewijs BJe bent leergierig en wil groeien in de functieJe bent computervaardig (SAP-systeem)Je bent communicatief ingesteldJe kan een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid uitvoeren.Je bent een echte teamplayer maar je kan ook autonoom werkenJe hebt een goede kennis van het Nederlands, kennis van het Engels is een pluspunt.Je draagt volgende waarden hoog in het vaandel: Flexibel, stiptheid, netheid en veiligheid.Na een opleiding baat je het magazijn volledig zelfstandig uit, met het oog op klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid en correct stockbeleid. Door het implementeren van een rotatie-systeem, scherpen we niet enkel de verantwoordelijkheidszin aan maar houden we de functie ook uitdagend. What do we offer? Je komt terecht bij de expert op vlak van onderhoud van Nucleaire Installaties. Centrale waarden zijn Kwaliteit en Veiligheid.We streven naar professionalisme in onze magazijnen door middel van de bekwaamheid van onze mensen. Hiervoor zetten we in op opleiding waarin we de vaardigheden aanscherpen die nodig zijn om het beroep op de juiste manier uit te oefenen. Daarnaast willen we ook de leergierigheid en persoonlijke groei van onze mensen prikkelen.Vast contract na een geslaagde Interimperiode.Job met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Jobrelated competences Goederen en producten ontvangenDe levering controleren Goederen in opslagzones plaatsen Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgenDe ontvangst van de producten controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
AcceptantBeheerder Marine & Transport
Baloise Group, Antwerp, Flanders, be
Wat jij mag verwachten Als Acceptant-Beheerder binnen de afdeling Marine & Transport ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van polissen en de verwerking van polisgegevens.Daarnaast ondersteun je de collega’s ATO productie en schade voor de opvolging en verwerking van dossiers. Dit alles om een perfecte service aan klanten en makelaars te kunnen aanbieden. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek voor de Underwriters/Schadebeheerders en ATO-medewerkers voor het invoeren en beheren van nieuwe en bestaande dossiers. Je past onze kwaliteitsprocessen en -normen actief toe om een maximale klantentevredenheid te garanderen. Wat wij verwachten Je hebt een professionele bachelor in een verzekerings- of boekhoudkundige richting of gelijkaardig door ervaring. Enige ervaring in verzekeringen is een pluspunt.Je streeft naar een goed evenwicht tussen nauwkeurigheid en werktempo. Je kunt gemakkelijk switchen tussen verschillende taken en het overzicht bewaren.Je kunt goed overweg met IT. Interesse in IT en het digitale is een pluspunt.Je hebt een service- en klantgerichte instelling die tot uiting komt in je dossieraanpak.Je bent een constructieve teamplayer, staat open voor feedback, bent bereid kennis te delen of anderen te helpen bij vragen. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederland en het Frans en een goede kennis van het Engels. Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden met het oog op het correct en professioneel uitwisselen van informatie met de klant, terugkoppeling naar andere diensten en overleg binnen het team en met de teamleader. Een korte vraag… Hebt u na het lezen van deze jobaanbieding zin om te solliciteren bij Baloise? De antwoorden worden anoniem verwerkt. Voer geen persoonlijke gegevens in op het antwoordveld. Hoe wij omgaan met gegevens van bezoekers, wordt uitgelegd in onze Privacyverklaring. Ach, dat is jammer! Hoe zou dat komen? Dat is jammer! Hoe zou dat komen? Bedankt! Wat zouden we beter kunnen doen? Goed, dat verheugt ons! Wat trok u daarin aan? Super, dat verheugt ons! Wat in het bijzonder trok u daarin aan? Hartelijk dank! Over ons Dynamiek is onze traditie. Onze medewerkers krijgen de vrijheid om hun evenwicht te vinden. Tussen werk en privé. Tussen eigen initiatieven en onze uitdagingen. Tussen inspirerende collega's en persoonlijke waarden. Als verzekeringsmaatschappij met een rijk verleden, combineren we het beste van twee werelden om die van u iets veiliger te maken. Kom ons versterken: Acceptant-Beheerder Marine & Transport