We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Beheerder in "

Ontvang statistische informatie per mail
Helaas zijn er geen statistieken voor dit verzoek. Probeer uw positie of regio te veranderen.

Aanbevolen vacatures

Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner at Ausy
Ausy, Antwerp, PUURS
Kan jij overweg met SAP, sta jij organisatorisch stevig in jouw schoenen en klinkt het coördineren van verpakkingsmateriaal binnen de farma jou als muziek in de oren? Dan is deze uitdaging zeker voor jou weggelegd.Deze farmareus in Puurs treft momenteel allerlei voorbereidingen voor het uitrollen van een potentieel COVID-vaccin en is hiervoor op zoek naar een Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal.Ben jij administratief sterk, bewaar jij makkelijk het overzicht en kan je om met stress? Stuur dan zeker jouw CV even [email protected] of bel me gerust even op 03 200 28 01Als Master Data Beheerder Artwork & BOM Planner voor verpakkingsmateriaal ben jij verantwoordelijk voor de planning, bedrukking, levering en opvolging van verpakkingsmateriaal voor verschillende farmaceutische producten.Coördineren van wijzigingen aan bedrukte verpakkingsmaterialen in E-palmsAanmaken van verpakkingscomponenten en BOMs in SAPOverschakelen van nieuwe/gewijzigde BOM's op de juiste moment SAP.Opvolgen van compliance checks voor productwijzigingen (vb. te verpakken spuit of vial)Checken van de print technische files op een aantal te gebruiken codesFunctie-eisenBachelor diploma (A1)Je kan goed overweg met het MS Office pakketYour middle names: analytisch, nauwkeurig en stressbestendigJe bewaart het overzicht op de verschillende taken en je kunt de juiste prio's bepalenOrganisatorisch heb je alles onder controle en jouw communicatie skills staan op scherpTalenkennis: NL + ENArbeidsvoorwaardenBovenop het aantrekkelijke loon komen ook nog eens tal van mooie extra's zoals: Maaltijdcheques van €7 Netto onkostenvergoeding van €50 (onbelast!) Hospitalisatieverzekering Wagen + tankkaart OF vergoeding woon-werk 32 vakantiedagen 13de maand Groepsverzekering ECO-chequesOn top zijn er ook nog tal van opleidingsmogelijkheden en blijft jouw expertise alsmaar groeien.
Aankoopbediende
Absolute Jobs, Geluwe (Wervik)
jobomschrijving Ben jij klaar voor een avontuurlijke rit in het land van de aankoop? Sluit je aan bij ons dynamisch team van vijf medewerkers, onder de supervisie van een betrokken leider, die op zoek zijn naar een nieuwe medewerker om het team te versterken!Coördineer al de bestellingen van kantoormateriaal, maak de bestelbonnen op en zorg ervoor dat de leveranciers weten wie de baas is!Jouw analytische vaardigheden zullen van onschatbare waarde zijn wanneer je toegewezen wordt aan specifieke aankoopdossiers. Het oplossen van problemen en het vinden van de beste deals zullen jouw superkrachten zijn!Als beheerder van het administratiesysteem ben je verantwoordelijk voor de precisie van ons aankoopproces. Van Microsoft Dynamics AX tot het nieuwe softwarepakket voor Purchase and Warehousing, jij bent de ware beheerder van het aankoopsysteem!Last but not least, ben je verantwoordelijk voor het afmelden van onze dagelijkse zendingen naar de externe klanten. Geen klus is te groot of te klein voor een medewerker van de aankoop!Interesse? Solliciteer dan snel en stuur je CV naar [email protected]! jouw profiel Als jij de nieuwe collega wil worden, zijn dit de profielvereisten waar we naar op zoek zijn:Communicatief sterk: je kan op een duidelijke en heldere manier communiceren met klanten en collega's.Goede talenkennis: je beheerst zowel het Nederlands als het Frans goed zodat je klanten in beide talen kan bijstaan.Pro-actieve en klantgerichte aanpak: je bent altijd op zoek naar manieren om de klanttevredenheid te verhogen.Nauwkeurigheid: je werkt accuraat en stelt de juiste prioriteiten om taken tot een goed einde te brengen.Sociaal vaardig: je haalt energie uit sociale contacten en bent een echte teamplayer die graag samenwerkt met anderen.Vaardigheid in MS Office: je kan vlot aan de slag met de nodige MS Office pakketten en hebt een basiskennis van digitale tools en software.Klinkt dit als een uitdaging die jou op het lijf geschreven is? Aarzel dan niet en stuur ons jouw cv en motivatiebrief naar [email protected] ons aanbod Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij het perfecte jobaanbod voor jou! Je kan rekenen op:Een aantrekkelijk salarispakket (2500-3300€ Bruto) en een vast contract.Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, en maar liefst 30 vrij te kiezen verlofdagen, zodat je je werk en privéleven perfect kan combineren.Een interne opleiding om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, en zo te kunnen groeien in je job.Een goede work-life balance, waardoor je genoeg tijd hebt voor jezelf, je familie en vrienden.Glijdende werkuren, zodat je zelf kan kiezen wanneer je begint en eindigt. Starten tussen 7h30 en 9h30, stoppen tussen 16h00 en 18h00.Interesse? Solliciteer dan snel en stuur je CV naar [email protected]
After Sales bediende
Absolute Jobs, Roeselare
jobomschrijving In regio Rumbeke zoeken we een enthousiaste After Sales Medewerker.Jouw takenpakket als After Sales Medewerker zal bestaan uit:Verantwoordelijk voor het beheer van de klantenmailbox: je analyseert de taken en verdeelt deze naar de juiste persoon, en zorgt voor een goede opvolging van de acties.Je bent de expert in het verwerken en analyseren van aanvragen van bestaande klanten en zorgt dat deze correct in het systeem worden ingevoerd.Als beheerder van de klantcontracten zorg je voor een nauwkeurige registratie van gegevens en een up-to-date systeem.Naast de administratieve taken heb je ook veel contact met klanten en ben je onderdeel van het online dienstenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor de klanttevredenheid.Als teamspeler zorg je voor een goede communicatie met collega's en klanten, en werk je samen om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.Jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorgen voor een professionele uitvoering van taken, waardoor klanten vertrouwen in jouw dienstverlening hebben.Kortom, je bent de drijvende kracht achter een efficiënte en klantgerichte service, waarbij je de spil vormt tussen klant en organisatie.Interesse? stuur je cv door naar [email protected] jouw profiel In regio Rumbeke zoeken we een enthousiaste After Sales Medewerker.Bachelor of Master met vlotte kennis van Nederlands en Frans, klaar om jouw carrière te lanceren?Jouw potentieel komt tot uiting in minstens een eerste werkervaring Interesse? Solliciteer zo snel mogelijk en stuur je cv door naar [email protected] ons aanbod In regio Rumbeke zoeken we een enthousiaste After Sales Medewerker:Onbepaalde duur vast contract in een gepassioneerd familiebedrijf.Voltijdse job met 1-2 dagen telewerk mogelijk.Join een team dat onafhankelijkheid en persoonlijke ontwikkeling aanmoedigt.Glijdende uren voor een gezonde work-life balans.Aantrekkelijk salarispakket (2200-3000€ Bruto) aangevuld met extralegale voordelenDiverse opleidingsmogelijkheden voor continue groei en ontwikkeling.
Billing Analyst
Veolia, Gent
Bedrijfsomschrijving Veolia BeLux is een dochteronderneming van de internationale Veolia-groep, die essentiële diensten levert aan burgers en bedrijven op het gebied van water, afval en energie. Wij zijn gepassioneerd door het milieu. Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team waar elke analyse telt? Kom bij ons werken als Billing Analyst, waar je een cruciale rol zult spelen in ons succes. Je expertise in lean management is essentieel voor de samenwerking met andere afdelingen en je begeleidt deze teams bij verschillende projecten. Vacatureomschrijving Als Billing Analyst bij Veolia België & Luxemburg speel je een cruciale rol in het verbeteren van de facturatieprocessen en het optimaliseren van de klantenservice, in lijn met de algemene strategie van de Human Resources en Business Administration teams. Deze functie biedt een unieke kans om een significant verschil te maken binnen onze dynamische organisatie. Je belangrijkste taken zijn: Het stroomlijnen en automatiseren van administratieve taken, waardoor het aantal fouten in het factureringsserviceproces afneemt. Het ontwikkelen en presenteren van business cases aan het afdelingshoofd. Als Single Point of Contact (SPOC) voor het bedrijf administratieve taken beheren, waaronder het beheer van klachten en klantrapporten.  Beheren van de voorlichting en training van intern personeel over nieuwe procedures. Gebruik maken van Billing & Completion applicaties zoals SAP, SAS en BI.  Analyses en rapporten maken over maandelijkse facturering en financiële afsluiting, waarbij je zaken als niet gefactureerde items, klachten en non-conformiteiten behandelt.  Rapporteren en analyseren van diverse factureringsgegevens om de volledigheid en nauwkeurigheid van de servicefacturering te garanderen. Functie-eisen Jouw profiel: Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma of een kwalificerende opleiding of minstens 5 jaar relevante ervaring in administratie, boekhouding, economie of management.  Je spreekt vloeiend minstens twee van de drie talen: Nederlands, Frans of Engels. Je hebt een degelijke kennis van Excel/Sheet. Je bent in staat om met grote hoeveelheden gegevens te werken en problemen te identificeren en op te lossen die van invloed kunnen zijn op verschillende afdelingen.  Je kunt de urgentie en het belang van situaties inschatten, zoals de financiële gevolgen van wanbetaling door grote klanten. Je hebt uitstekende luister- en overtuigingsvaardigheden, met effectieve communicatie tussen afdelingen. Je weet hoe je beslissingen moet nemen over taakbeheer en probleemescalatie, waarbij je veranderingen stimuleert door processen te optimaliseren.  Een goede kennis van BI-tools voor gegevensbeheer is een pluspunt. Aanvullende informatie Ons voorstel: Een baan met echte impact. Een stimulerende en afwisselende baan in een dynamische werksfeer. Geweldige mogelijkheden om je innovatieve ideeën en initiatieven te delen en te implementeren. De kans om jezelf uit te dagen en kritisch na te denken. Een aantrekkelijk salarispakket, met extralegale voordelen op basis van een uitgebreid cafetariaplan, bedrijfswagen, onkostenvergoeding, diverse verzekeringen, enz.  Tot binnenkort! As an inclusive company, Veolia is committed to diversity and gives equal consideration to all applications, without discrimination.
SUPPLY CHAIN COORDINATOR (plant Oelegem) at Pauwels Sauzen
Pauwels Sauzen, Antwerp, Oelegem
BedrijfsdetailsPauwels NV is een dynamisch internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van sauzen; mayonaise, ketchup, pastasauzen, vinaigrettes en allerlei speciaal-sauzen. Pauwels is toonaangevend in productie van sauzen voor retail, foodservice, co-packing en export/industrie. De sauzen van Pauwels verspreiden zich over de hele wereld in allerlei smaken en verpakkingen. Met een productie van ongeveer 100 miljoen kg en een omzet van meer dan 150 miljoen euro per jaar, behoren we tot één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa.Pauwels is sterk in kwaliteit, is efficiënt en biedt een uitstekende service. Met een ploeg van 280 personeelsleden, twee productiesites (Oelegem en Herent), gespecialiseerde R&D afdelingen en commerciële sites in België, Frankrijk (Parijs) en Engeland (Londen), blijft Pauwels investeren in haar medewerkers, machines met als doelstelling haar cliënteel de gewenste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Door onze focus op ‘operational excellence’ gecombineerd met ondernemerschap weten we succesvol te zijn.Om de verdere groei te blijven realiseren, zoeken we voor onze vestiging in Oelegem een (m/v) SUPPLY CHAIN COORDINATOR (plant Oelegem)HANDS-ON VERANTWOORDELIJKE VOOR LOGISTIEK, PLANNING EN WAREHOUSEFunctieIn de job van Supply Chain Coördinator sta je in voor het organiseren, coördineren en aansturen van de afdelingen Logistiek, Planning & Warehouse.Je rapporteert aan de Supply Chain Manager en stuurt een team aan van vijf medewerkers (2 medewerkers aankoopdienst, een productieplanner, een beheerder masterdata en een magazijnverantwoordelijke).Realiseren van een effectieve en efficiënte productieplanning, rekening houdend met een minimale en tijdige voorraad van materialen, een optimale productie efficiency en minimale inzet van transportmiddelen.Garanderen van een optimaal beheer van het warehouse en zorgen dat klanten tijdig, binnen specificaties, volgens afspraak en tegen minimum kost beleverd worden.Garanderen van een optimale en tijdige beschikbaarheid van afgewerkte producten door het stroomlijnen en coördineren van activiteiten tussen de verschillende afdelingen enerzijds en sales afdelingen anderzijds.Je staat in voor het zelf plannen van producties, enerzijds bij de maatwerkbedrijven, anderzijds voor de middellange termijnplanning waarbij je ook de capaciteit van de productielijnen nauw opvolgt.Daarnaast bewaak je de accuraatheid van de masterdata alsook de opvolging van de projecten i.s.m. de Beheerder masterdata.Inspireren, motiveren, ontwikkelen en aansturen van medewerkers individueel en in groep om hen in staat te stellen hun taken uit te voeren volgens de bedrijfsverwachtingen.Coördineren en aansturen van projecten voor planning, warehouse, transport en masterdata om de continuïteit van de aankoop, verkoop, planning en logistieke processen te garanderen.Optimaliseren van logistieke processen.Fungeren als key user en aanspreekpartner voor logistieke processen in het ERP-systeem.ProfielJe behaalde een Master diploma en je kan minimum 5 jaar ervaring aantonen in een gelijkaardige functie bij voorkeur in een productieomgeving;Je bent een charismatische teamplayer met goede sociale vaardigheden en een “no-nonsense en hands-on” mentaliteit. Je houdt ervan een team te coachen en te motiveren;Naast het Nederlands heb je een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels en het Frans;Je bent sterk analytisch, accuraat en werkt op een gestructureerde manier;Je kan duidelijk communiceren op alle niveaus binnen de organisatie;Als Supply Chain Coördinator onderscheid je jezelf door je gedrevenheid, je organisatorische vaardigheden, je flexibiliteit en je aandacht voor veiligheid en kwaliteit;Je bent in staat om snel te schakelen dankzij je stressbestendigheid, daardoor blijf je steeds kwaliteitsbewust en behoud je je zin voor verantwoordelijkheid;Je bent creatief in het formuleren van voorstellen ter verbetering van de organisatie;Ten slotte ben je flexibel, proactief, resultaatgericht en besluitvaardig.AanbodJe komt terecht in een boeiende en stabiele onderneming met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt;Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen;Daarnaast bieden wij je een toffe, afwisselende job met ruimte voor initiatief in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Uit recent medewerkersonderzoek is gebleken dat de medewerkers bij Pauwels zeer geëngageerd en tevreden zijn.
Manager of Supervisor NL/FR | Zaventem at Austin Bright
Austin Bright, Flemish-Brabant, Zaventem
Voor dit vooruitstrevend accountantskantoor in de regio Brussels zijn wij dringend op zoek naar een ervaren Manager / Senior Accountant / Supervisor om de sterke reputatie te blijven voortzetten.Wil jij graag aan de slag in een internationaal kantoor dat aan de top van de markt staat en bovendien heel wat doorgroeimogelijkheden aan jou kan verschaffen? Een omgeving waar je nooit een tekort aan opleidingen hebt en omringd wordt door ware experts?Zoek dan niet langer. Jij hoort hier thuis.Als jij je geroepen voelt om deze challenge aan te gaan en jezelf wil bewijzen, solliciteer dan vandaag nog!De verantwoordelijkheden - Manager / Senior Accountant / Supervisor | Zaventem:Je wordt verantwoordelijk voor de verdere groei en uitbouw van de accountancy-afdeling en komt dan ook met vernieuwende ideeën om de high level aanpak van dit kantoor voort te zetten.Aan de leiding staan van een team is iets waar jij sterk naar uitkijkt en een echte uitdaging in ziet: jij zorgt ervoor dat de dagelijkse werking van het kantoor in goede banen wordt geleid.Daarnaast ga je uiteraard aan de slag als Senior Dossierbeheerder waarbij je verantwoordelijk bent voor jouw eigen, divers klantenportfolio. Van A tot Z de klant informeren en bijstaan op kwalitatieve wijze is voor jou een must.Het profiel - Manager / Senior Accountant / Supervisor | Zaventem: Jouw academisch parcours bestaat uit minimaal een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit, idealiter aangevuld met een Master in een economische richting (Handelswetenschappen, T.E.W. ...). Daarna deed je zeker 5 jaar ervaring op in een boekhoud -of accountantskantoor.Je spreekt vloeiend Frans en Nederlands, Engels is een voordeel.Leergierigheid en een goed analytisch inzicht typeren jou - je behaalde dan ook jouw BIBF of IAB-titel en laat onafgewerkte dossiers niet slingeren. Ook voor interne wijzigingen kan je jouw creativiteit en ervaring gebruiken.Je woont in de buurt van Brussels of kan je gemakkelijk hiernaar verplaatsen.Het aanbod - Manager / Senior Accountant / Supervisor | Zaventem:FULL PACKAGE? Uiteraard! In dit accountantskantoor kom je niets tekort. Een brutosalaris dat kan oplopen tot € 3.500 waarbij je ook nog eens een firmawagen met tankkaart, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, bonussen, compleet verzekeringspakket en meer kan bijtellen.Je komt terecht in een kantoor waar je nooit het gevoel hebt stil te staan in jouw functie en carrière. Hier zijn de mogelijkheden oneindig en krijg je de kans om volledig de controle te hebben over jouw carrière en toekomst.Dit kantoor beschikt over de nieuwste snufjes en biedt jou bovendien een zeer modern ingerichte omgeving aan.Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com!Céline en Aloïse helpen je met plezier verder in je zoektocht.Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.Dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhouder / boekhoudkantoor / accountancy / boekhouding / fiscaliteit / fiscalist / fiscality / tax / taks / IAB / BIBF / IBR / junior accountant / senior accountant / auditor / junior / ervaren accountant / expert / bachelor / master / belastingconsulent / fiduciaire / audit / accountantskantoor / Brussels / Zaventem
Social media beheerder| Instagram Reels & TikTok
Amka,, Affligem
Gefundeerd op 12 jaar ervaring in business en contentcreatie, staat Amka klaar om een specifieke uitdaging aan te gaan: het ondersteunen van babyboomers en Generatie X-ondernemers die zich verdwaald voelen in de digitale wereld van hun business. Amka biedt een brug met de digitale tijd door op maat gemaakte content te creëren die zij zelf niet kunnen – van social media beheer tot video- en fotocontent en zelfs het bouwen van websites. We bieden ook consulting aan om de pijnpunten van hun business te analyseren en op te lossen, waardoor ze vooruitgang kunnen boeken.THE FUNCTIONIn de kern van je rol als social media strateeg, staat het ontwikkelen van jouw schrijfvaardigheden, samen met een getalenteerde aanleg voor het cureren en inplannen van visuele content zoals foto's en video's. Je zult ervoor zorgen dat voor elke zelfstandige ondernemer, met wie we samenwerken, minimaal twee posts per week worden gepubliceerd. Dit vereist een uitstekend gevoel voor timing, een strategische blik op contentplanning en een diep begrip van wat onze doelgroep boeit. Jouw vermogen om verhalende visuals te combineren met meeslepende teksten, en dit alles te ondersteunen met de juiste videobewerkingstechnieken, is wat onze kanalen zal doen opvallen. Deze rol is niet alleen gericht op het creatieve aspect van contentcreatie, maar benadrukt ook het belang van nauwkeurige planning en organisatie om consistentie en betrokkenheid op onze sociale media kanalen te waarborgen. Jouw flair voor schrijven, gecombineerd met jouw scherp oog voor design en videobewerking, maakt jou de ideale kandidaat om ons en onze zelfstandige ondernemers te helpen hun beste digitale voet voor te zetten. Ben je klaar om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan het succes van onze merken?REQUIRED PROFILEAls de gedroomde kandidaat voor onze rol als social media manager, bezit je uitstekende schrijfvaardigheden, een foutloze spelling en een bereidheid om te leren en te werken met software en tools zoals CANVA, UNUM, PLANOLY, LATER, en Mailchimp.Jouw ervaring met en kennis van Apple-tools zoals de iPad en MacBook zijn een significante plus. Bij Amka waarderen we een unieke mix van copywriting en designvaardigheden.Wat we nog belangrijker vinden, is je mindset. Je bent leergierig, staat open voor het omarmen van nieuwe technologieën, en je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren. Bij Amka zoeken we individuen die een passie hebben voor kennis, die nieuwsgierig zijn naar de laatste trends en ontwikkelingen in de sector, en die de Gen Z-spirit belichamen.Als onderdeel van ons creatieve team krijg je de kans om samen te werken in een omgeving die innovatie en creativiteit ademt. We streven ernaar om content te creëren die een jong en dynamisch publiek aanspreekt, en we gaan verder dan standaardberichten. Ons doel is om boeiende content te produceren die een duidelijke boodschap overbrengt en het conventionele, corporatieve imago ontwijkt.Amka bevindt zich in een spannende fase van ambitie en groei. We zijn op zoek naar iemand die onze visie deelt voor welzijn, mindset en sport, en die bewust is van hun omgeving. We moedigen duurzame leefgewoonten aan, zoals fietsen naar het werk en deelnemen aan sportactiviteiten, om niet alleen onze doelen te bereiken maar ook om nooit genoegen te nemen met minder.Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een team dat streeft naar het overstijgen van de verbeelding en het creëren van content die resoneren zal met ons publiek? Amka zoekt jou.WE OFFERWat bieden we aan?Bij Amka maak je deel uit van een bedrijfscultuur waarin een levendige uitwisseling van kennis en ervaringen plaatsvindt. Hierbij ben jij niet alleen onze leerling, maar dragen we ook bij aan jouw groei.We vergoeden niet alleen je vervoersonkosten, maar waarderen ook je inzet met een maandelijkse vergoeding. We geloven sterk in een dynamische samenwerking waar iedereen een waardevolle bijdrage levert aan het succes van het team.Wist je dat 'Amka' in het Swahili 'word wakker' betekent? Tijd dat jij wakker [email protected]