Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "assistent in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "assistent in "

1 576 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "assistent in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep assistent in getoond.

Indeling van de "assistent" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep assistent in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Teamleider. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2599 eur. Op de tweede plaats staat Medewerker Data Entry met het loon van 2500 eur en op de derde plaats staat Administratief Medewerker met het loon van 2200 eur.

Aanbevolen vacatures

Assistent Store Manager Ingelmunster
Lidl, Ingelmunster, VWV, BE
Hoe ziet je job eruit?•    Je bent de rechterhand van de store manager.•    Je communiceert open, motiveert je collega’s en geeft hen feedback.•    Je stelt mee de werkverdeling op.•    Je plaatst bestellingen en volgt ze op.•    Je ziet erop toe dat de winkel er altijd pico bello bij ligt.•    Je springt overal bij waar dat nodig is.Wie ben jij?•    Je behaalde een diploma secundair onderwijs.•    Je hebt een eerste ervaring met klantgericht werken en leidinggeven.•    Je bent energiek en enthousiast.•    Je houdt het hoofd koel onder druk en kan snel prioriteiten bepalen.•    Je werkt nauwkeurig en georganiseerd.•    Je vindt het fijn om ook op zaterdag te werken en zo vrije weekdagen te krijgen.Wat krijg jij van ons?•    Een supergevarieerde job dicht bij huis.•    Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatief.•    Interessante opleidingen en kansen om door te groeien.•    Een aantrekkelijk loon dat overeenkomt met je vaardigheden en je inzet.•    Toffe collega’s en een werkgever voor wie iedereen telt.
Assistent bruidsconsulente
CC Bridal, Mechelen
-Je verwelkomt enthousiast de klanten op hun afspraak -Je luistert naar de klant haar/zijn wensen en assisteert bij de verkoop - Je zorgt ervoor dat de winkel steeds opgeruimd en netjes is om de volgende klant gepast te ontvangen         Searched Profile     -Je beheerst de Nederlandse taal perfect  -Je kan je redden in het Frans en Engels -Je bent zeer klantvriendelijk  -Je hebt een modieus en verzorgd voorkomen - Je hebt de nodige maturiteit en ervaring in de retail            
Assistent fotograaf
Koop bvba, Retie
Je assisteert de fotograaf bij zijn werkzaamheden opbouw studio afstellen belichting organisatie fotoshoot dialoog over het creatieve aspect Searched Profile Wie zoeken we? je hebt kennis van een digitale camera. Manueel werken met sluitertijd, diafragma en iso is essentieel en heeft geen geheimen voor je. je kan met flitsinstallaties werken en je bent leergierig om meer te weten over lichtvormers en flitsmeting je kan vlot communiceren. zowel met volwassenen als kinderen je kan met apple software overweg je kan met capture one of lightroom overweg We offer Helaas geen vergoeding, maar wel de mogelijkheid om je kennis in de praktijk te testen en veel leermogelijkheden. Je assisteert een fotograaf die zelf docent fotografie is en je kan begeleiden tijdens een professionele fotoshoot. Tips en tricks op zakelijk gebied.
Assistent regie bij Nothern Silence Productions in Mechelen
Northern Silence films, Mechelen
Gezocht jobstudenten film Assistentie casting, regie voor filmproject. Mailing, gedeeltelijke administratie,  Beschikbaar 1 x week dagdeel. Searched Profile Positief, flexibel scherp We offer 10 euro/ uur (dagdeel 4 uur) + catering
Assistent medisch dossierbeheerder
Remedus BVBA, antwerpen
Je bent het eerste aanspreekpunt van patiënten en ziekenhuiscontacten. Hierbij analyseer je de vraag en geef je de vraag zo snel mogelijk door aan de daarvoor bestemde collega. Je bereidt patiëntendossiers administratief voor door orders in te geven met materialen die patiënten nodig hebben voor hun therapie en door alle nodige documentatie te voorzien.   Eens de patiëntbezoeken ingepland staan, neem je telefonisch contact met de patiënten om uren door te geven en te bevestigen. Hierbij komt de nodige stressbestendigheid en flexibiliteit aan te pas. Searched Profile Competenties -          Professioneel bachelor of gelijkwaardig door ervaring. -          Ervaring binnen medische sector is een plus -          Zeer goede kennis frans -          Zeer goede kennis nederlands -          Stressbestendig -          Flexibel -          Klantgericht -          Nauwkeurig -          Hands-on mentaliteit, zelfstandig en enthousiast om in een dynamische firma aan de slag te gaan We offer Waarom Remedus? ·         Je komt in een zeer dynamisch team terecht ·         Als gevolg van de sterke groei binnen het bedrijf, komen er steeds nieuwe projecten en therapieën bij waardoor er een grote variatie is in jouw functie ·         Remedus biedt sterke ontwikkelings- en groeikansen ·         We bieden een motiverend verloningspakket. 
Assistent groenten en fruit
Agilitas Boom, Wilrijk
De assistent groenten en fruit is buiten zijn aanvultaken verantwoordelijk voor het opmaken van de bestellingen en de vooruitzichten bewaken van de bestellingen.  Je hebt ook de verantwoordelijkheid voor het aansturen van je team (ongeveer een 5-tal mensen) en de juiste prioriteiten te leggen zodat alles correct en op tijd is aangevuld.  Ook zorg je voor de optimale invulling van de uurroosters. Searched Profile verantwoordelijkheidszin inzicht tot planning probleemoplossend kunnen denken flexibiliteit naar uren toe (planning wordt opgemaakt voor de komende 3 weken  - uren varieren tussen 7u en 20u, op vrijdag tot 21u) We offer opleiding on the job werken in een gedreven team werken in eigen regio
Assistent IJsbereider
IJsster bvba, Gent
Je leert hoe je grond- en hulpstoffen, zoals melk, boter en eieren, omzet via een warme bereiding naar verschillende soorten van het lekkerste consumptie-ijs en sorbets. De gehele bereidingswijze van het consumptie-ijs gebeurt op een artisanale, efficiënte en vaktechnische manier. Vóór, tijdens en na de bereiding hou je als assistent-ijsbereider rekening met hygiëne, veiligheid en bewaartechnieken voor het product. Je helpt mee om ijs af te vullen in diverse verpakkingen, ze vorm te geven (taart, desserts,...) en te decoreren volgens de voorbeelden die we je tonen. Verder help je bij inventaris, labelen en verpakken van producten.   Searched Profile Enthousiaste studenten met gevoel voor humor én een grote werklust. We offer We zorgen voor een fijne werkplek, een gedegen begeleiding, voldoende flexibiliteit in het werkrooster, een faire vergoeding volgens de CAO én af en toe lekkere ijsjes! Mail ons je beschikbaarheid op weekdagen, dan kunnen wij je een planning voorstellen die daarme rekening houdt. Verplichte lessen en examens hebben altijd voorrang.
Assistent Ploegchef Productie - Vaste Nacht - VAST CONTRACT
Manpower BE, Roeselare, BE
Client Description:Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Door de groei van een sterke speler binnen de voedingsindustrie in het hartje van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Assistent Ploegchef Productie die in vaste nacht kan werken?Job Description:Als assistent ploegchef ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een groep lijnverantwoordelijken en productiemedewerkers (+/- 5 à 15 personen) binnen in je productie en rapporteer je rechtsreeks aan de ploegchef.Je takkenpakket gaat als volgt:Je zorgt ervoor dat alle instructies en regels naargelang de HACCP regels worden nageleefd.Je bent verantwoordelijke voor de taakverdeling van de lijnverantwoordelijken en productiemedewerkersJe bent hands-on en helpt bij het instellen en bedienen van machinesJe houdt een overzicht van de aan- en afvoer van alle grondstoffen en verpakkingen van je afdeling.Je rapporteert dagelijks aan de ploegchef van je afdelingCandidate Profile:Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een productieomgevingJe bent bereid om in de vaste nacht te werken (van zondag tot en met donderdag)Je bent in staat om prioriteiten te stellen en dit gestructureerd weer te geven in je planningJe beheerst de Nederlands taal en spreekt een mondje Frans.Je draagt kwaliteit, orde en veiligheid hoog in het vaandelWhat Client Offers:Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief en daarnaast een familiale touche. Als assistent ploegchef krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk bruto maandloon aangevuld met maaltijdcheques van €8, groeps- en hospitalisatieverzekering en personeelskortingen op het gehele gamma. Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan wout.soete@manpower.be.
Assistent Architect
Accent, Knokke, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als assistent architect zal jouw functie bestaan uit volgende taken: Je zal het eerste voorontwerp gaan uitwerken. Als assistent architect zal je het dossier opmaken voor de bouwaanvraag. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking van de dossiers. Je zal lastenboeken en meetstaten gaan opmaken. Als assistent architect zal je ook werfvergaderingen gaan meevolgen. Als laatste krijg je de kans om de werven te gaan bezoeken als er voor jou nog iets niet duidelijk is.Jouw profiel Voor de functie assistent architect ben ik op zoek naar iemand met volgende profielomschrijving: Je heb genoten van een opleiding bachelor toegepaste architectuur of bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt reeds een 1e gelijkaardige werkervaring achter de rug. Kennis van Vectorworks is een pluspunt maar geen must. Kennis Autocad. Als assistent architect ben je een echte teamplayer. Je streeft dagelijks naar de beste kwaliteit. Als assistent architect ben je vlot in de omgang.Wij bieden jou Dit gerenommeerd architectenbureau heeft het volgende te bieden: Onmiddellijk een vast contract. Je werkt in een vast uurrooster van 8u17u45 en je bent de vrijdagnamiddag thuis.Je krijgt een goede verloning afhankelijk van ervaring en diploma. Aangezien de projecten regio gebonden zijn krijg je de kans om met de fiets naar de werven te gaan. Doorgroeimogelijkheden. Tijdens jouw opstartfase krijgt je de ondersteuning van een architect. Bedrijfsinformatie Onze klant is een architectenbureau regio kust actief in de residentiële woningbouw/villabouw. Het gerenommeerd architectenbureau bestaat op vandaag uit 8 mensen. Elke medewerker is gespecialiseerd in het realiseren van projecten het hoger segment. Innovatie en creativiteit staat hoog in het vaandel bij dit bureau. Bij dit architectenbureau zal je terecht komen in een team die nauw samenwerkt en telkens streeft naar de beste kwaliteit voor hun klanten. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Assistent winkelmanager Albert Heijn
Accent, Vilvoorde, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Als assistent winkel manager ben jij mee verantwoordelijk voor je eigen Supermarkt, een miljoenenomzet en jouw team. En dat betekent een enorme inzet en keihard werken. Maar daar schrik jij niet van af!Je bent een ervaren manager met een hart voor de klant en een passie voor leiderschap.Als winkelmanager in hart en nieren ga jij tot het uiterste om elke klant een warme en persoonlijke service te bieden. Jij weet als geen ander dat enthousiast personeel hier cruciaal is. Net daarom motiveer jij hen continu door duidelijke richtlijnen te geven alsook een luisterend oor of een helpende hand daar waar nodig. Samen met de zaakvoerder en jullie team zorgen jullie ervoor dat de winkel er iedere dag perfect uitziet! Als Assistent Filiaalmanager Supermarkt te Vilvoorde sta je dag dagelijks in voor onderstaand takenpakket, Je werkt actief mee in een team van +/- 50 medewerkers Je zal medewerkers opleiden en samen met de winkelverantwoordelijke aansturen en coachen.Je helpt de zaakvoerder met administratieve takenAanvullen v/d winkel, kassa & leveringen verwerkenJe bent een aanspreekpunt voor het teamJe bent flexibel inzetbaar op verschillende afdelingenUurroosters opmakenHr gerelateerde zakenJouw profiel Voor onze klant die een gloednieuwe supermarkt zal openen eind Juni 2021 zijn we opzoek naar de juiste assistent filiaalleider, die samen met de zaakvoerder de winkel tot een groot succes zal leiden. Je zal eind April 2021 starten met je opleiding in een ander filiaal te Merchtem. De ideale Assistent filiaalmanager Supermarkt wenst fulltime aan de slag te gaan & heeft onderstaande profiel,Je hebt ervaring als people manager; je kan mensen coachen, motiveren & enthousiasmeren.Je hebt zin in verantwoordelijkheid, organisatietalent en overtuigingskracht.Je hebt een snelle, analytische geest en een hands-on mentaliteit.Je bent klantvriendelijkJe bent flexibel naar werkuren, inspringen bij zieke collega'sJe bent punctueelJe hebt een passie voor RetailSta jij tot popelen om deel uit te maken van een grootse opening van een gerenommeerde supermarkt? Beginnen jouw handen al te jeuken bij het lezen van deze vacature of ken jij iemand die in aanmerking zou kunnen komen?Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer : 02 254 08 54 of Retail.vilvoorde@accentjobs.beWij bieden jou Als Assistent Winkelverantwoordelijke Supermarkt bieden we onderstaande,Een gevarieerde job in een sterk groeiend bedrijfEen aantrekkelijke bonus regelingUitstekende arbeidsvoorwaarden Werkuren liggen tussen 06.00u & 20.00u Zaterdag & zondag zal jij de klanten verwelkomen Jaarpremie Eco-cheques Verloning naar capaciteiten & ervaring Interne opleidingen van hoge kwaliteitBedrijfsinformatie Bij onze klant gaan persoonlijke service, een verrassend assortiment en mooie prijzen hand in hand. We hebben alle producten voor jouw dagelijkse boodschappen in huis. Ze gaan bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee ze jong & oud kunnen verrassen, want ze willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!Verder kom je terecht in een gloednieuwe supermarkt te Vilvoorde.De supermarkt is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, alsook is er parkeerplaats beschikbaar. Ondanks dat de supermarkt deel uitmaakt van een groter geheel ( keten) zal je het familiale hier wel kunnen terugvinden. De winkel zal worden uitgebaat door een franchise nemer die kwaliteit zeer hoog in het vaandel draagt. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Assistent verantwoordelijke supermarkt
Accent, Assenede, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor deze supermarkt gelegen in de regio van Zelzate zijn wij op zoek naar een tijdelijke assistent managerverantwoordelijke voor de supermarkt om ons team te versterken: Waar nodig ga je de collega's helpen Je zorgt er steeds mee voor dat de winkel er netjes bij ligt Je helpt mee onze artikels aanvullen Je doet bestellingen Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke Je coacht en motiveert mee de medewerkers Je durft initiatief te nemen en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid Daarnaast schrikt papierwerk je ook niet afJouw profiel Als assistent verantwoordelijke in deze supermarkt ben je iemand die van aanpakken weet: Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke Je coacht en motiveert mee de medewerkers Je durft initiatief te nemen en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid Je werkt graag samen met anderen Je ziet werk en pakt dit aan Je werkt in verschillende shiften en kan werken vanaf 6u tot 19u45 Werken op zaterdag schrikt je niet af, af en toe eens op zondag Je bent opzoek naar een job van 30u tot 35uIn eerste instantie zijn we opzoek naar een tijdelijke assistent tot eind juni. Verlenging is mogelijk! Wij bieden jou Kies je voor deze job als assistent verantwoordelijke van een supermarkt, dan kies je hiervoor: Een job tussen de 30-35uren per week Parking voor de deur van je nieuwe werkplek Een job boordevol sociaal contact (klanten, team, jobstudenten, leveranciers,...) Een dagtaak met de nodige afwisseling (geen risico op bore-out hier!)Bedrijfsinformatie Onze klant is een supermarktketen met winkels in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië. Zij bieden de grote merken aan, alsook een kwalitatief eigen huismerk en een discountmerk. Ze behoren tot een sterke groep die zekerheid en doorgroeimogelijkheden biedt.Kom je met de wagen? Geen probleem, er is een ruime parking voor de winkel.Lunchen doe je in de daarvoor voorziene ruimte of, bij mooi weer, waarom niet buiten?Steeg jouw enthousiasme bij het lezen van deze vacature en heb je zin in deze job?Contacteer ons dan snel voor meer info op meetjesland.shops@accentjobs.be of via 051/42.70.10 Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
ASSISTENT HOOFDMAGAZIJNIER
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.Voor een groeiende logistieke speler zoeken wij een Assistent voor de hoofdmagazijnier.Job Description:In deze gevarieerde functie krijg je volgende verantwoordelijkheden:Klanten informeren over de opvolging van hun bestellingenJe maakt de dagelijkse planning van het personeel op en je stuurt hen mee aanJe zal alle logistieke activiteiten mee coördineren en controlerenJe volgt de afwezigheden en vakantie van je team mee opJe staat in contact met klanten via mail en telefoonCandidate Profile:Wij zoeken een gemotiveerde kandidaat met al zeker een eerste ervaring als magazijnier. Ervaring als (assistent) teamleader is heel mooi meegenomen.Je bent een teamspeler en een je bent communicatief.Je kan vlot overweg met het Outlookpakket.Je hebt ervaring en een attest met hef- en reachtruck.What Client Offers:Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch bedrijf. Je krijgt een training on the job en veel verantwoordelijkheid.Uiteraard krijg je een mooie verloning met veel extra voordelen en stabiele daguren.  Grijp je kans!
Assistent Projectleider Elektrotechniek - Vast Contract
Manpower BE, Kortrijk, BE
Client Description:Assistant Projectleider Elektrotechniek– Vast Contract Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiende onderneming, zijn we op zoek naar een Assistant Projectleider Elektrotechniek om te werken op projecten in West- & Oost-Vlaanderen.Job Description:Dagelijks vertrek je samen met je team van circa. 8 elektriciens naar de werf in West- & Oost-Vlaanderen. Daar ondersteun je het team bij de opstart en het uitvoeren van de werken aan de hand van de plannen. Dit start bij de voorbereidende werken zoals het kappen, boren, slijpen, kabelgoten en leidingen plaatsen, kabels trekken. Vervolgens gaan jullie de verdeelkast(en), stopcontacten, schakelaars, tv- en data aansluitingen plaatsen en aansluiten. Ook staan jullie in voor het plaatsen van industriële verlichtingssystemen, noodstroominstallaties en veiligheidsverlichtingen.Als het team goed op weg is start je met het uitvoeren van je administratieve taken zoals offertes aanvragen en opmaken, extra materiaal bestellen en communiceer je op een correcte manier met de verschillende partijen op de werf. Bij problemen ben je het eerste aanspreekpunt en sta je in nauw overleg met de projectleider.Aan het einde van de dag zorg je dat de werf proper, veilig en ordelijk achtergelaten wordt en bouw je aan de team sfeer onderweg naar huis. Candidate Profile:Als Assistent Projectleider beschik je over een Technisch A2/A3 met optie Elektrotechniek, Elektriciteit, Elektronica. Je hebt minstens 5 jaar ervaring binnen elektriciteitswerken, waardoor je kennis hebt van elektrische schema’s, ruwe werken, elektrische componenten kabels en kasten, aansluitingen en afwerking.Als persoon ben je een echte people manager. Je bent organisatorisch sterk, je kan zelfstandig werken in coördinatie met collega’s en klanten en beschik je over een vlotte PC vaardigheid. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands met een basis in het Frans en Engels.What Client Offers:Je krijgt een vast contract binnen een bedrijf met familiale waarden, waar de werknemers op de eerste plaats komen en er oog is voor ontwikkelings- en ontplooiingskansen. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk brutoloon, maaltijdcheques t.w.v. €5, kilometervergoeding. Daarnaast heb je recht op 12 ADV dagen gezien je 40 uur per week werkt.Interesse? Solliciteer via onze website, wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.Vragen? Wout.soete@manpower.be
Assistent Architect
Accent, Moorslede, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor mijn klant regio Moorslede ben ik op zoek naar een assistent architect/bouwkundig tekenaar. Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien: Je zal verantwoordelijk zijn voor het uittekenen van residentiële bouw. Als assistent architect zal je meetstaten en lastenboeken opmaken. Indien je interesse toont in werfbezoeken is dit hier een mogelijkheid. Opmeten en uittekenen bestaande toestand. Je krijgt de kans om je meer te verdiepen in EPB-verslaggeving. Je werkt in Autocad en SketchUp.Jouw profiel Voor deze functie als assistent architect heb je het volgende profiel: Je bent in bezit van een bachelor toegepaste architectuur/ interieurarchitectuur, HBO5 graduaat bouwkundig tekenaar of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in een gelijkaardige functie is geen must. Je hebt kennis van Autocad. Kennis SketchUp is een pluspunt. Je bent nauwkeurig, toegewijd en stipt.Geloof je in aanmerking te komen voor deze vacature of ben je op zoek naar iets anders?Neem dan gerust contact op via petra.casier@accentjobs.be.Wij bieden jou Mijn klant kan het volgende aanbieden: Je zal 40u/ week werken. Je bent vrij de woensdagnamiddag. Maaltijdcheques van €7/dag. Je krijgt een correct loon naargelang je ervaring. Onmiddellijke opstart kan voorzien worden. Mogelijkheid tot doorgroeien.Bedrijfsinformatie Een jong, gedreven architectenbureau dat staat voor kwalitatieve, eigentijdse en functionele ontwerpen, waarbij energiezuinigheid en duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Zowel bij de nieuwbouwprojecten als bij de renovatieprojecten wordt er telkens gestreefd naar een ontwerp dat voldoet aan de specifieke wensen van de bouwheer, aan het programma, het budget, de omgeving en de regelgeving. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Assistent ploegchef productie
Manpower BE, Nazareth, BE
Client Description:Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we op zoek naar een assistent ploegchef productie (twee ploegen of vaste nacht).Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière?Lees dan zeker deze vacature!Job Description:Hoe ziet jouw werkdag eruit?Als assisent ploegchef ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen.Wat houdt dit nu concreet in?Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de productielijn.Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen.Ombouw van de productielijn bij een wissel van producten.Reinigen van machines tijdens ombouw.Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck.Afvoer afvalstroom met de heftruck.Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker.Candidate Profile:Welk profiel zoeken wij?Bij voorkeur heb je een A2-diploma binnen een technische richting of gelijkwaardig door relevante werkervaring.Sterke interesse voor techniek en ervaring met geautomatiseerde productielijnen is mooi meegenomen.Enige ervaring in een leidinggevende functie is een pluspunt. Je bent bereid om in twee ploegen te werken of in de vaste nacht. Je voldoet aan alle voorwaarden?Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!What Client Offers:Wat krijg je hiervoor terug?Je komt terecht in een zeer dynamisch en snel groeiend bedrijf.Het is een bedrijf met een familiaal karakter en aangename werksfeer.Aantrekkelijke verloning aangevuld met extralegale voordelen.Heb je interesse in deze vacature? Aarzel dan niet langer en stuur als de bliksem uw CV door naar office.deinze@manpower.be of contacteer ons via het volgend nummer: 09 381 58 00.
Assistent winkelverantwoordelijke
, Aarschot
Jouw taken Samen met de Winkelverantwoordelijke hou je je dagelijks bezig met hetopvolgen van de winkelverkoop. Je denkt mee over het optimaliseren van dewinkel- en schapindelingen en bestelt dagelijks de benodigde artikelen om dewinkelvoorraad op peil te houden.Wekelijks worden er 150 nieuwe producten geleverd. Jij zorgt ervoor datdeze op de juiste plek in jouw winkel  getoond worden. En wat uit de dozenkomt is telkens weer een verrassing.    Verder ben je medeverantwoordelijk voor het plannen en aansturen van eenteam van winkelpersoneel.  Je bent eerste aanspreekpunt en waarborgt eengoede werksfeer.Samen zorg je dagelijks voor honderden blije klanten in een verzorgde engoedlopende winkel.90% van het werk bevindt zich in de winkel, 10% administratie.Je profiel Werk je als assistent winkelverantwoordelijke dan ben jeondernemend, kostenbewust en een harde werker. Jij werkt efficiënt, gericht ophet creëren van een goede werksfeer en je probeert de dingen zo eenvoudigmogelijk te houden. Dit alles met een no-nonsense mentaliteit.En verder:·        Je bent flexibel beschikbaar tussen6:00-19:30 uur (7u/dag in een 35 uren week) en vindt het vanzelfsprekend om regelmatig op zaterdag tewerken;·        Je beschikt over minimaal twee jaarrecentelijke werkervaring in een gelijkaardige functie binnen retail / in eenwinkel·        Goede beheersing van de Nederlandsetaal.Wat bieden wij jou? We vragen veel van je maar stellen daar ook veel tegenover:·        Een afwisselende baan in eenbeweeglijke en hands-on organisatie.·        Een goede werksfeer·        Kerstpakket·        Jaarlijks teamevent·        Maaltijdcheques·         13e maand·        Personeelskorting van 15%·        Opleiding van 8 weken en goedeopvolging·        Mogelijkheid om dicht bij huis te(blijven) werkenVanzelfsprekend krijg je de kans je serieus te ontwikkelen door middelvan een praktijkgericht trainingsprogramma, speciaal op maat gemaakt voor jouwfunctie. Daarnaast biedt onze snelle groei en razendsnelle ontwikkeling mooiekansen op doorgroeien, zeker als je van aanpakken weet.
Assistent winkelverantwoordelijke
, Kortrijk
Jouw taken Als assistent(e) van de filiaalmanager sta je in voor volgende taken:Je biedt ondersteuning aan de winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de verkoop.Je staat mee in voor de optimalisering van de verkoop.Bij afwezigheid van de winkelverantwoordelijke draag jij als assistent(e) de eindverantwoordelijkheid van de winkel.Samen met de winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de personeelsplanning alsook sollicitaties van winkelmedewerkers.Jij vormt het aanspreekpunt voor jouw winkelmedewerkers.Je profiel Wij verwachten:Dat je ondernemend en kostenbewust bent. Hard werken schrikt jou niet af!Je gaat efficiënt te werk en bent een echte teamplayer.Je bent flexibel beschikbaar tussen 6u00-19u15.Je bent zeer geëngageerd om op zaterdag te werken.Je hebt reeds 2 jaar ervaring binnen de retailsector.Wat bieden wij jou? Wij bieden:Een marktconform salaris, aangevuld met een mooie personeelskorting in de winkels.Een praktijkgericht opleidingsprogramma op maat van jouw functie.Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
Assistent winkelverantwoordelijke
, Lichtervelde
Jouw taken Samen met de Winkelverantwoordelijke hou je je dagelijks bezig met het opvolgen van de winkelverkoop. Je denkt mee over het optimaliseren van de winkel- en schapindelingen en bestelt dagelijks de benodigde artikelen om de winkelvoorraad op peil te houden.Wekelijks worden er 150 nieuwe producten geleverd. Jij zorgt ervoor dat deze op de juiste plek in jouw winkel  getoond worden. En wat uit de dozen komt is telkens weer een verrassing.    Verder ben je medeverantwoordelijk voor het plannen en aansturen van een team van winkelpersoneel.  Je bent eerste aanspreekpunt en waarborgt een goede werksfeer.Samen zorg je dagelijks voor honderden blije klanten in een verzorgde en goedlopende winkel.Je profiel Werk je als Assistent Winkelverantwoordelijke, dan ben je ondernemend, kostenbewust en een harde werker. Jij werkt efficiënt, gericht op het creëren van een goede werksfeer en je probeert de dingen zo eenvoudig mogelijk te houden. Dit alles met een no-nonsense mentaliteit.En verder:·         Je bent flexibel beschikbaar tussen 6:00-19:30 uur en vindt het vanzelfsprekend om regelmatig op zaterdag te werken;·         Je beschikt over minimaal twee jaar recentelijke werkervaring in een gelijkaardige functie binnen retail / in een winkel·         Goede beheersing van de Nederlandse taal.Wat bieden wij jou? We vragen veel van je maar stellen daar ook veel tegenover:·         Een afwisselende baan in een beweeglijke en hands-on organisatie.·         Een goede werksfeer·         Kerstpakket·         Jaarlijks teamevent·         MC van 6 euro/gewerkte dag·         Opleiding van 8 weken en goede opvolging·         1 op 2 zaterdagen werken·         Heel veel doorgroeimogelijkheden ·         Mogelijkheid om dicht bij huis te (blijven) werkenVanzelfsprekend krijg je de kans je serieus te ontwikkelen door middel van een praktijkgericht trainingsprogramma, speciaal op maat gemaakt voor jouw functie. Daarnaast biedt onze snelle groei en razendsnelle ontwikkeling mooie kansen op doorgroeien, zeker als je van aanpakken weet!
Assistent winkelverantwoordelijke
, Roeselare
Jouw taken Samen met de Winkelverantwoordelijke hou je je dagelijks bezig met het opvolgen van de winkelverkoop. Je denkt mee over het optimaliseren van de winkel- en schapindelingen en bestelt dagelijks de benodigde artikelen om de winkelvoorraad op peil te houden.Wekelijks worden er 150 nieuwe producten geleverd. Jij zorgt ervoor dat deze op de juiste plek in jouw winkel  getoond worden. En wat uit de dozen komt is telkens weer een verrassing.    Verder ben je medeverantwoordelijk voor het plannen en aansturen van een team van winkelpersoneel.  Je bent eerste aanspreekpunt en waarborgt een goede werksfeer.Samen zorg je dagelijks voor honderden blije klanten in een verzorgde en goedlopende winkel.Je profiel Werk je als Assistent Winkelverantwoordelijke, dan ben jeondernemend, kostenbewust en een harde werker. Jij werkt efficiënt, gericht ophet creëren van een goede werksfeer en je probeert de dingen zo eenvoudigmogelijk te houden. Dit alles met een no-nonsense mentaliteit.En verder:·        Je bent flexibel beschikbaar tussen6:00-19:30 uur en vindt het vanzelfsprekend om regelmatig op zaterdag tewerken;·        Je beschikt over minimaal twee jaarrecentelijke werkervaring in een gelijkaardige functie binnen retail / in eenwinkel·        Goede beheersing van de Nederlandsetaal.Wat bieden wij jou? We vragen veel van je maar stellen daar ook veel tegenover:·        Een afwisselende baan in een beweeglijkeen hands-on organisatie.·        Een goede werksfeer·        Kerstpakket·        Jaarlijks teamevent·         MC van 6 euro/gewerkte dag·         Opleiding van 8 weken en goedeopvolging·        1 op 2 zaterdagen werken·        Heel veel doorgroeimogelijkheden ·        Mogelijkheid om dicht bij huis te(blijven) werkenVanzelfsprekend krijg je de kans je serieus te ontwikkelen door middelvan een praktijkgericht trainingsprogramma, speciaal op maat gemaakt voor jouwfunctie. Daarnaast biedt onze snelle groei en razendsnelle ontwikkeling mooiekansen op doorgroeien, zeker als je van aanpakken weet!
Assistent Manager (horeca)
Tempo-Team, brugge, West-Vlaanderen
Jobomschrijving Werken in een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontplooien. Onze klant is op zoek naar ondernemers die aan de slag willen voor een sterk merk met zin voor creativiteit, initiatief en betrokkenheid. Als Assistent Manager sta je in voor:- leiden en begeleiden van medewerkers, met als doel een uitstekende kwaliteit en service te bekomen voor jouw klanten.- ontwikkelen van omzet en beheersen van kosten om zo de bedrijfsresultaten te optimaliseren- dagelijkse administratieve verwerking en opvolging (inventaris, cash sheets, ...)- plaatsen van bestellingen en controle van voorraden- personeelsplanning Jouw aanbod We zoeken iemand die:- zin en ambitie heeft om een team naar een hoger niveau te tillen- zin heeft voor initiatief en ondernemerschap- ervaring in de horeca is een troef- je bent bereid tot weekendwerk en avondwerk Wat bieden wij? Onze klant kan jou een afwisselende VASTE job aanbieden binnen een stabiele werkomgeving.Een functie waar ambitie en doorgroeimogelijkheden zijn.Hiervoor krijg je een aantrekkelijke verloning marktconform binnen de Horeca.Flexibel uurrooster dat je samen met jouw collega's kan inplannen.