Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "receptionist in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "receptionist in "

1 140 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "receptionist in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep receptionist in getoond.

Indeling van de "receptionist" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep receptionist in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Teamleider. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2599 eur. Op de tweede plaats staat Medewerker Data Entry met het loon van 2500 eur en op de derde plaats staat Administratief Medewerker met het loon van 2200 eur.

Aanbevolen vacatures

Receptionist(e)s
Unique, Antwerpen
Voor diverse klanten in verschillende sectoren in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar receptionist(e)s. Om onze vaste receptionist(e)s te vervangen zijn we op zoek naar (werk)studenten tijdens de schoolvakantie. Ben je daarnaast ook beschikbaar om één of meerdere dagen te werken op een (vaste) weekdag tijdens het schooljaar, is dit zeker een troef. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers, het beheer van de telefonische communicatie en bijkomende administratieve taken. Searched Profile Ben jij een klantgericht persoon en houd je ervan om gasten op een aangename en professionele manier te onthalen? Dan is deze vacature iets voor jou!  - Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een dienstverlenende of onthaalfunctie.  - Gastvrijheid en proactiviteit zijn jouw tweede natuur.  - Je wordt niet uit het lood geslagen door onverwachte situaties en je past je gemakkelijk aan.  - Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en een organisatorisch talent.  - Je bezit een zeer goede kennis van de MS Officetoepassingen (Word, Excel, Outlook, Powerpoint).  - Daarnaast bezit je een zeer goede drietaligheid Nederlands-Frans-Engels, zowel gesproken als geschreven (B2, zeker mondeling) - Je bent minimum 18 jaar en bent aan hogere studies begonnen. We offer Wij bieden jou een boeiende en leerrijke functie in een dynamische werkomgeving met een aantrekkelijk salaris!
Receptionist carrosserie
Accent, Brugge, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als receptionist carrosserie te Brugge: Ontvang je de klanten die schade hebben aan hun voertuig en deze willen laten herstellen.Doe je de intake van het dossier, waarna je de gegevens optimaal verwerkt en vervolgens de doorstroom verzorgt naar de werkplaats.Fungeer je als schakel tussen de klanten, verzekeringsmaatschappijen en de werkplaats en verzorg je een juiste communicatie en administratieve afhandeling van het dossier.Plaats je op een correcte en efficiënte manier de bestellingen en volg je deze op zodat er een optimale doorstroom is.Rapporteer je aan de zaakvoerder en werk je heel nauw samen met medewerkers uit de afdelingen carrosserie en magazijn.Neem jebij afwezigheid van de zaakvoerder – zijn taken over en stuur je de werkplaats met kennis van zaken en collegialiteit aan.Jouw profiel Voor de functie receptionist carrosserie kom je in aanmerking indien: Je klantgericht bent, communicatief bent, en nauwkeurig bent in dossier-opvolging.Je minimaal een bachelordiploma hebt behaald (of gelijk door ervaring.Je naast een goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheid in het Nederlands ook een praktische kennis van het Frans hebt.Je auto-technisch onderlegd bent en/of een uitgesproken interesse hebt om de materie te begrijpen.Je kennis hebt van diverse softwarepakketten zoals: Outlook, Word en Excel en openstaat voor het aanleren van andere programma’s zoals Audatex/Informex.Je iemand bent die graag samenwerkt, Je verantwoordelijkheidszin hebt en stressbestendig bent, die nauwkeurig kan plannen in overleg met collega’s en ervan overtuigd is dat de klant altijd op de eerste plaats komt.Wij bieden jou Voor de vacature receptionist carrosserie in Brugge kunnen we jou onderstaande zaken aanbieden: Een mogelijkheid om je communicatieve, administratieve & organisatorische talenten maximaal te ontplooienEen boeiende werkomgeving met een collegiale sfeerEen afwisselende en boeiende functieEen aantrekkelijke verloningEen no-nonsense bedrijfscultuurBedrijfsinformatie Onze klant is een gerenommeerde garage in volle groei. Door de opening van een nieuwe vestiging, is onze klant op zoek naar een aantal profielen. Op dit moment zijn er een 4-tal vestigingen gelegen regio Brugge en de kust; Ze staan in voor de verkoop van nieuwe en tweede handswagens van verschillende merken. Ook investeren ze in een zeer goede dienst na-verkoop. Belangrijke waarden : een snelle aanpak op een zeer klantvriendelijke manier. Onze klant heeft enorm veel oog voor de 'work-life' balans waarbij een open en eerlijke communicatie zeer belangrijk is. Er worden verschillende feedbackmomenten en evaluatiegesprekken ingepland in functie van doorgroeimogelijkheden.... Je zou dus deel uitmaken van een zeer ambitieus team. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Receptionist(e) - Administratief Bediende
Accent, Lochristi, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als administratief bediende onthaal zorg jij voor een uitermate welkom gevoel bij onze klanten en bezoekers. Zodra de klant bij ons binnenkomt zorg je dat je de klant gezien hebt en spreek je ze aan, door het stellen van een aantal vragen maak je de klant wegwijs en zorg je ervoor dat de juiste collega op de hoogte is gebracht. Het bezoek van de klant moet een beleving worden, een belangrijk moment waar waarde en tijd aan besteed is. Ook telefonisch zorg je voor een professioneel en vriendelijk gesprek en verbind je door naar de juiste afdeling of collega. Daarnaast sta je ook in voor administratieve taken ter ondersteuning van verschillende afdelingen, dat kunnen uiteenlopende taken zijn. Ook als er activiteiten zijn buitenshuis zoals bijvoorbeeld een beurs sta je mee in voor de organisatie en voorbereiding daarvan.Jouw profiel Je bent een persoon die op een heel naturelle manier omgaat met klanten en bezoekers en past je zonder enige moeite aan je contactpersoon aan. Je bent communicatief en kan tussen de regels door lezen. Op vlak van administratie heb je reeds een eerste ervaring, kan je vlot werken met de standaard office programma's en leer je nieuwe software snel aan. Daarnaast ben je flexibel, gedreven en een aangename collega.Wij bieden jou Je krijgt de kans om een interessante en uitvoerende functie uit te oefenen bij een referentiespeler in de sector waar je ook een degelijke opleiding krijgt om jou op een goede manier te ondersteunen. Daarnaast is er de ruimte om jouw talenten ten volle te ontplooien en staan we open voor jouw expertise en vernieuwende ideeën. Je komt terecht in een leuke en enthousiaste groep van collega's en een aantrekkelijk verloningspakket aangepast aan jouw ervaring en niveau van prestaties.Bedrijfsinformatie Onze klant is een gekende concessiehouder in de omgeving. Door hun jarenlang bestaan en uitmuntende service hebben ze een sterk en trouw klantenbestand opgebouwd. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
RECEPTIONIST / ADMINISTRATIEF ONDERSTEUNEND
Accent, Veerle, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Je herkent je als administratief medewerker in volgende troeven: Je bent vlot, communicatief en sterk administratief. Je hebt een verzorgd voorkomen. Je hebt een eerste ervaring als administratief medewerker of minimum een bachelor-diploma. Je kan goed communiceren in het Frans en Engels. Andere talen is een pluspunt. Schoolverlaters worden zeker aangemoedigd om te solliciteren!Jouw profiel Binnen een firma te Laakdal sta je in voor de volgende taken: Telefoonpermanentie (in het Frans / Engels en occasioneel Duits) Onthaal Opnemen bestellingen, inputten van de orders en doorgeven aan de productie Klaarmaken van documenten voor transport Facturatie : opmaken facturen en creditnota's, en interne verrekeningen Maandafsluiting van de sales Wekelijkse opvolging van de prijsafspraken Klantenbeheer en betalingsopvolging Sales rapportering, analyse verkoopcijfers op week- en maandbasis, opvolgen verkoop bio-eieren Aanmaken nieuwe klanten en nieuwe artikels in Mixit (bedrijfseigen facturatieprogramma) Ad hoc administratieve taken (klassement, bestellingen, ….) Back-up van collega die verantwoordelijk is voor aankoop en planning handelsgoederenWij bieden jou Je mag je als administratief bediende verwachten aan: een familiale onderneming een vlakke structuur voltijdse job. Een korte dag naar keuze t.e.m. 14.30u. Andere dagen t.e.m. 16.30u. vakantie vrij te kiezen 4,5/5 of 4/5e is bespreekbaar! een marktconform loon aangevuld met een kilometervergoeding, een jaarlijkse premie en eco-cheques.Bedrijfsinformatie In deze onderneming zijn er korte beslissingslijnen en zijn de zaakvoerders goed bereikbaar. Hun motto is om niet de grootste firma te worden, maar wel de beste. Kwaliteit is voor hen alles!In België heeft deze financieel sterke onderneming liefst 50% van de markt in handen. In Nederland en Luxemburg is er nog groeipotentieel. Hun klanten zijn voornamelijk groothandels en productiebedrijven. Ze zijn wereldwijd actief.Interesse in een administratieve job? Contacteer ons via whatsapp of sms op 0471/58 00 41, bel naar 014/56.21.21 of mail naar geel@accentjobs.be Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Receptionist dag / nacht
Accent, Nieuwpoort, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als receptionist zal je in de eerste plaats de taken en verantwoordelijkheden van de receptie op je nemen: Check in en check out. Beheer boekingen. Gastenservice Facturatie. Kassabeheer Telefonie & mailbeheer ...Jij bent verantwoordelijk voor het vlotte dagelijkse beheer van de front desk. Daarnaast ben je ook collegiaal en flexibel naar bijkomende taken toe: Hulp aan de bar/ in de keuken indien nodig. Onderhoud receptie ruimte. Kleine hands-on taken zoals bv afwas, handdoeken plooien,...LET OP: door de Corona maatregelen kan het takenpakket tijdelijk veel meer hands on taken omvatten.Jouw profiel We zijn op zoek naar een dynamische gedreven kandidaat met ambitie. Je hebt reeds een eerste werkervaring achter de rug in de hotelsector/toerisme en hebt een goed inzicht in de taken van een receptionist. Je bent sterk in talen: Nederlands, Engels en Frans dienen vlot geschreven en gesproken te worden. Je bent een administratieve duizendpoot, Excel, word en outlook hebben geen geheimen meer voor jou en een nieuw reservatiesysteem aanleren is voor jou easy-peasy. Je bent flexibel naar uurrooster toe, je bent bereid om in shiften, in weekends, tijdens feestdagen en in vakantieperiodes te werken. Ook nachtshiften schrikken jou niet af.Wij bieden jou We zijn op zoek naar een collega die zich op lange termijn wil engageren. We bieden een voltijds uurrooster met een vaste planning. Je werkt steeds 2 nachtshiften en 3 dagshiften per week. Groeiende verantwoordelijkheden op termijn en doorgroeimogelijkheden binnen de groep. Kwalitatieve support vanuit het management en de hoofdzetel. Opleidingsmogelijkheden. Dynamische en gedreven collega's.Bedrijfsinformatie Onze klant is een hotel dat deel uitmaakt van een internationale groep.Waar ook ter wereld is het doel om de klanten een fantastische vakantie te laten beleven met alle nodige comfort en dit aan zachte prijzen.Ze zijn gelegen in een rustige omgeving in Nieuwpoort, dicht bij het strand en het centrum en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Receptionist
agilitas, Bruges, Flanders, be
Jouw taken Je staat in voor het onthaal van de hotelgastenJe verzorgt de check-in/check-outJe beantwoordt telefoons en emailsJe bent het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en hecht veel belang aan het leveren van een goede serviceJe werkt in shiften van 7u tot 15u of van 15u tot 23u in een 5-dagen week. Je profiel Diploma hotelmanagement/toerisme of ervaring als hotelreceptionist NL-Eng geschreven en gesproken Commercieel, communicatief, flexibiliteit.Je bent klantvriendelijk en wil de hotelgasten zo goed mogelijk helpenJe hebt een zeer verzorgd voorkomenJe bent bereid om 2 op 3 weekends te werken (zaterdag én zondag) Wat bieden wij jou? Je bent 1 weekend op 3 thuisKans op vast na interimperiodeVoltijdse tewerkstelling in een 5 dagen/weekPrestigieus hotel in het hart van Brugge
Receptionist
Let's Work, Bruges, Flanders, be
jouw profiel Je bent in het bezit van een bachelor hotelmanagement / toerisme of kan een eerste ervaring voorleggenJe bent klantgerichtFlexibiliteit en stressbestendigheid ontbreken jou nietJe bent een echte teamplayerJe kan zelfstandig werkenWeekendwerk vormt voor jou geen probleemJe bent beschikbaar om in volgend uur stelsel te werken: 7u - 15u / 15u - 23u / 16u - 24uJe spreekt vlot de Nederlandse / Engels en Franse taalwat bieden wij u?Mooie verloning (bespreekbaar naar ervaring toe)Optie vast na een positieve interim periode Fulltime aanbiedingWerken voor een gekend hotel te Brugge
Receptionist hotel in hartje Brugge
Adecco, Bruges, Flanders, be
Wij zoeken een receptionist voor een hotelgroep in hartje Brugge.TAKEN:- telefonie & mailverkeer opvolgen- administratie: boekingsprogramma hotel- informatie verschaffen aan klanten- check-in en check-out- meewerken aan de evenementen in huis- ingeven reservaties- controle kasProfielWat verwachten we van jou als receptionist?- Je hebt een bachelor hotelmanagement OF je hebt ervaring als hotelreceptionist door werk of stage- Je hebt computerkennis (boekingsprogramma hotel)- Je spreekt perfect Nederlands, Engels en Frans- Je hebt een verzorgd voorkomen (u werkt in geklede kledij, zwart kostuum)- Je bent zeer klantgericht en klantvriendelijk- Je bent commercieel, communicatief, flexibel ingesteldAanbodaanbod:- Je werkt 5 dagen per week. 38u per week- Je werkt in shiften: 7u-15u, 15u-23u- Je bent 1 op de 3 weekends vrij (weekendwerk mag dus geen probleem vormen)- Verloning: barema: +/- 2.300 bruto - Vast contract na interimperiode.- Doorgroeimogelijkheden- opstart laatste week mei, begin juniBen jij de geschikte kandidaat?Wacht niet langer en solliciteer dan nu via de sollicitatieknop met jouw CV. We beantwoorden zo snel mogelijk jouw kandidatuur.Vermeld steeds de referentie 30932Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
RECEPTIONIST
Manpower BE, Leuven, BE
Client Description:Voor onze klant, een grote speler in de automotivesector, zijn we op zoek naar een tijdelijk receptionist(e)!Job Description:Als receptiemedewerker sta je dagelijks in voor het onthaal van interne en externe medewerkers, klanten en leveranciers. Je onthaalt bezoekers en maakt hen wegwijs naar het juiste departement. Daarnaast behandel je inkomende telefonische oproepen, mails en binnenkomende en uitgaande post. Je verdeelt de post over de verschillende departementen en zorgt ervoor dat alles intern op de juiste bestemming terecht komt. Tot slot behandel je allerlei administratieve ondersteunende taken, zorg je voor een vlotte scanning van documenten en valideer je parkeerticketjes van bezoekers.Candidate Profile:Spreek jij vlot Nederlands én Frans? Een vlotte tweetaligheid is een absolute must in deze functie!Kijk je terug op een eerste werkervaring in een receptie-functie?Behaalde je minimum een diploma secundair onderwijs?Ben jij sterk organisatorisch ingesteld en werk je vlot zelfstandig? Kan je makkelijk prioriteiten stellen?Werk je vlot met MS Office en de meest courante toepassingen hiervan?Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!What Client Offers:Onze klant biedt je een boeiende job in een groeiend bedrijf! Je zal voor een tijdelijke periode tewerkgesteld worden via interimcontract, ter vervanging van een collega! Je loon ligt tussen de €2100 - 2400 bruto per maand, naargelang jouw ervaring!Interesse? Stuur dan snel jouw cv naar office.zaventem@manpower.be of bel voor meer info 02 709 09 70!
Receptionist
Accent, Koersel, Limburg, BE
Functieomschrijving Hoe ziet je dag als receptionist eruit?• Je verwelkomt met plezier de bezoekers en helpt hen graag verder.• Je houdt van telefonische contacten en helpt externen op een professionele manier verder.• Je ondersteunt je collega’s graag bij de werkzaamheden d.m.v. enkele administratieve taken:De in- en uitgaande post verwerkenHet beheer van mailboxenDe infoborden up-to-date houdenKleine bestellingen plaatsenOndersteuning bij personeelsactiviteitenHet boeken van vergaderzalen• Daarnaast neem je ook enkele praktische taken voor je rekening:Drankautomaat bijvullenBezoekers naar de juiste vergaderzaal begeleiden en hen iets te drinken aanbiedenHet netjes houden van de wachtruimteJouw profiel Om in aanmerking te komen voor deze vacature van receptionist zijn we op zoek naar een warme persoonlijkheid wiens rugzak reeds gevuld is met: Een diploma in een relevante studierichting of gelijkwaardige ervaring Een goede talenkennis (NL, FR, ENG) --> geschreven en gesproken. Een goede kennis van het Microsoft Office pakket (Word, Outlook, Excel, PowerPoint) De attitude om initiatief te nemen en graag samen te werken met anderen Een warme communicatiestijl die zorgt voor een positieve eerste indruk bij onze bezoekers Het geduld en de professionaliteit bij moeilijkere telefonische of face-to-face interacties.Wij bieden jou Als receptionist ontvang je een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen, conform jouw leeftijd en ervaring. Je krijgt een deeltijds contract van 20u/week te presteren elke werkdag van 13u-17u. Maar da’s lang niet alles...Daarnaast kom je ook terecht in een gezonde, uitdagende organisatie waarin kameraadschap het fundament vormt. Een organisatie die het welbevinden van zijn werknemers hoog in het vaandel draagt, en daarbij niet op een druppeltje zweet meer of minder kijkt.Bedrijfsinformatie Onze klant is een bedrijf in industriële piping en plastics. Grensverleggend onder de grond en gedurfd boven de grond. Een collectief van bescheiden experts dat elke uitdaging aangaat. Niet omdat dat nu eenmaal hun job is, maar omdat ze elke dag dieper willen graven, schouder aan schouder, op zoek naar de juiste oplossingen. Dat doen ze vanuit onze hoofdzetel in Beringen, maar ook vanuit vestigingen in Beveren en over de taalgrens in Fleurus. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
RECEPTIONIST
Manpower, Leuven, Flanders, be
Client Description:Voor onze klant, een grote speler in de automotivesector, zijn we op zoek naar een tijdelijk receptionist(e)!Job Description:Als receptiemedewerker sta je dagelijks in voor het onthaal van interne en externe medewerkers, klanten en leveranciers. Je onthaalt bezoekers en maakt hen wegwijs naar het juiste departement. Daarnaast behandel je inkomende telefonische oproepen, mails en binnenkomende en uitgaande post. Je verdeelt de post over de verschillende departementen en zorgt ervoor dat alles intern op de juiste bestemming terecht komt. Tot slot behandel je allerlei administratieve ondersteunende taken, zorg je voor een vlotte scanning van documenten en valideer je parkeerticketjes van bezoekers.Candidate Profile: Spreek jij vlot Nederlands én Frans? Een vlotte tweetaligheid is een absolute must in deze functie! Kijk je terug op een eerste werkervaring in een receptie-functie? Behaalde je minimum een diploma secundair onderwijs? Ben jij sterk organisatorisch ingesteld en werk je vlot zelfstandig? Kan je makkelijk prioriteiten stellen? Werk je vlot met MS Office en de meest courante toepassingen hiervan? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!What Client Offers: Onze klant biedt je een boeiende job in een groeiend bedrijf! Je zal voor een tijdelijke periode tewerkgesteld worden via interimcontract, ter vervanging van een collega! Je loon ligt tussen de €2100 - 2400 bruto per maand, naargelang jouw ervaring!
Receptionist
Clarebout Potatoes NV, Heuvelland, Vlaanderen, be
Wat mag je verwachten Functie Als receptionist ben je het gezicht van ons bedrijf en ben je het eerste aanpreekpunt van onze klanten, leveranciers en andere bezoekers. Je zorgt steeds voor een persoonlijke, professionele ontvangst alsook voor vlotte telefonie. Daarnaast bestaat je takenpakket ook uit een aantal administratieve ondersteuningen.Communicatie:Zorgen voor een topservice bij het ontvangen van alle bezoekers;Verantwoordelijkheid nemen over alle taken die door het receptieteam dienen te worden opgenomen en bewerkstelligen van vlotte communicatie;Verantwoordelijkheid voor alle inkomende oproepen via onze centrale en zorgen dat deze snel en correct worden doorgeschakeld of beantwoord.Administratie:Verwerken van de uitgaande post;Verantwoordelijkheid voor alle nodige verzendingen (staalzendingen, documenten, pakketten,…) zodat deze correct en tijdig op de juiste bestemming aankomen;Het coördineren van zakenreizen, zoals het boeken van vluchten, hotels en aanvragen van visa;Optimale administratieve ondersteuning verzorgen bij sponsoraanvragen, beheer van poolwagens en eindejaarsgeschenken. Profiel Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak en kan terugblikken op zeer relevante ervaring in een gelijkaardige functie; Efficiënt kunnen communiceren op alle niveaus binnen interne en externe contacten (verbaal en schriftelijk);Goed kunnen omgaan met veranderingen;Je hebt een goed oog voor detail en de wens om verantwoordelijkheid te nemen;Nauwkeurigheid, discretie en structuur typeren jou;Zeer goede kennis van Office365 pakket (Word, Excel, Power Point,…);Zeer goede organisatieskills;Je bent committed, flexibel, een teamplayer, pro-actief en stressbestendig;Je straalt dynamisme uit;Je beheerst vlot het Nederlands, Frans en Engels. Bijkomende talen zijn uiteraard een pluspunt;Ook 45-plussers worden aangemoedigd om zich kandidaat te stellen. Ons aanbod Je komt terecht in een succesvolle familiale organisatie in volle groei, een solide onderneming met internationale marktleiderspositie binnen zijn markt;Inzet en input worden sterk gewaardeerd;Je ontvangt een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.
RECEPTIONIST
Hays, Ieper, Vlaanderen, be
Heuvelland | Receptionist | Sterke organisatieskills | Kennis Office | voltijds | 1082323Jouw nieuwe functieAls receptionist binnen deze onderneming ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten, de leveranciers en eventuele andere bezoekers. Je zorgt voor een professionele en persoonlijke ontvangst. Verder sta je in voor de eerstelijnstelefonie en verwerk je de inkomende en uitgaande post. Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het verzenden van staalzendingen en andere pakketten en zorgt er voor dat ze tijdig het bedrijf verlaten. Daarnaast bied je ondersteuning aan het management team. Dat houdt in dat je hun zakenreizen plant: je boekt de vluchten en de hotels en vraagt hun visa tijdig aan. Tot slot neem je ook de verantwoordelijkheid over enkele administratieve zaken zoals sponsoraanvragen, het beheer van poolwagens en eindejaarsgeschenken. Jouw profielDe ideale kandidaat voor deze functie beschikt minstens over een master- of bachelordiploma en heeft reeds relevante ervaring. Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Iedere bijkomende taal is zeker een pluspunt! Verder beschik je over een goede kennis van MS Office en kan je vlot communiceren op alle niveaus binnen de organisatie. Qua persoonlijkheid ben je steeds klantvriendelijk, ben je stressbestendig en echte teamplayer. Daarnaast ben je nauwkeurig, discreet, proactief en ga je steeds zeer gestructureerd te werk. Tot slot neem je steeds je verantwoordelijkheid op en kan je goed omgaan met veranderingen. Wat krijg je hiervoor terug?Deze organisatie biedt jou een uitdagende functie aan binnen een aangenaam bedrijf. Een omgeving waarin jouw inzet zeer gewaardeerd wordt. Je werkt in een internationale omgeving waarin je dagelijks de kans krijgt om je te bewijzen. Tot slot krijg je een marktconforme verloning gebaseerd op jouw ervaring en type diploma. Over de organisatieDeze organisatie is een van de belangrijkste producenten wereldwijd van diepvriesproducten voor private labels. Een sterk groeiend productiebedrijf, internationaal actief. Het familiebedrijf staat garant voor korte en open communicatielijnen, snelle beslissingen en het nakomen van gemaakte afspraken. Solliciteer direct op deze vacature Heb je interesse in deze vacature als customer service medewerker in regio Ieper? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Eline De Soete op +32 (0)56 23 05 84. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw ambities. Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
Receptionist(e) deeltijds
Manpower BE, Beringen, BE
Client Description: Job Description:Jij bent het visitekaartje van de onderneming! Je verwelkomt met plezier bezoekers en helpt hen graag verder.Je houdt van telefonische contacten en helpt externen op een professionele manier verder.Daarnaast ondersteun je collega’s met administratieve taken zoals: De in- en uitgaande post verwerkenHet beheer van mailboxenDe infoborden up-to-date houdenKleine bestellingen plaatsenOndersteuning bij personeelsactiviteitenHet boeken van vergaderzalenAls een echte huismoeder/vader neem je ook enkele praktische taken voor je rekening:Drankautomaat bijvullenBezoekers naar de juiste vergaderzaal begeleiden en hen iets te drinken aanbiedenHet netjes houden van de wachtruimte. Candidate Profile:Je hebt een bachelordiploma bij voorkeur in administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring. Zowel in het Nederlands, Frans, Engels als Duits kan je bezoekers en klanten vlot verder helpen. Je hebt een goede kennis van het Microsoft Office pakket (Word, Outlook, Excel, PowerPoint). Je bent zeer hands-on! Je hebt een warme communicatiestijl die zorgt voor een positieve eerste indruk bij bezoekers.What Client Offers:Na een geslaagde interimperiode ontvang je een contract van onbepaalde duur. Je ontangt eeen aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen, conform jouw leeftijd en ervaring. Je werkt deeltijds tussen maandag en vrijdag van 13u-17u. Interesse? Stel je nu kandidaat online of via office.limburgOP@manpower.be
Receptionist m/v
Actief Interim, Heuvelland, Flanders, be
Als receptionist ben je het gezicht van ons bedrijf en ben je het eerste aanpreekpunt van onze klanten, leveranciers en andere bezoekers. Je zorgt steeds voor een persoonlijke, professionele ontvangst alsook voor vlotte telefonie. Daarnaast bestaat je takenpakket ook uit een aantal administratieve ondersteuningen.Communicatie:Zorgen voor een topservice bij het ontvangen van alle bezoekers;Verantwoordelijkheid nemen over alle taken die door het receptieteam dienen te worden opgenomen en bewerkstelligen van vlotte communicatie;Verantwoordelijkheid voor alle inkomende oproepen via onze centrale en zorgen dat deze snel en correct worden doorgeschakeld of beantwoord.Administratie:Verwerken van de uitgaande post;Verantwoordelijkheid voor alle nodige verzendingen (staalzendingen, documenten, pakketten,…) zodat deze correct en tijdig op de juiste bestemming aankomen;Het coördineren van zakenreizen, zoals het boeken van vluchten, hotels en aanvragen van visa;Optimale administratieve ondersteuning verzorgen bij sponsoraanvragen, beheer van poolwagens en eindejaarsgeschenken.Wat wij van jou vragen:Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak en kan terugblikken op zeer relevante ervaring in een gelijkaardige functie;Efficiënt kunnen communiceren op alle niveaus binnen interne en externe contacten (verbaal en schriftelijk);Goed kunnen omgaan met veranderingen;Je hebt een goed oog voor detail en de wens om verantwoordelijkheid te nemen;Nauwkeurigheid, discretie en structuur typeren jou;Zeer goede kennis van Office365 pakket (Word, Excel, Power Point,…);Zeer goede organisatieskills;Je bent committed, flexibel, een teamplayer, pro-actief en stressbestendig;Je straalt dynamisme uit;Je beheerst vlot het Nederlands, Frans en Engels. Bijkomende talen zijn uiteraard een pluspunt;Wat wij jou bieden:Je komt terecht in een succesvolle familiale organisatie in volle groei, een solide onderneming met internationale marktleiderspositie binnen zijn markt;
Receptionist(e) M/V/X
Actief Interim, Vilvoorde, Flanders, be
* Receptionist(e)Wat wij van jou vragen:Als eerste aanspreekpunt van het bedrijf ben je:* Vriendelijk, sociaal, teamplayer* Betrouwbaar en dynamisch* je hebt goede administratieve vaardigheden: MS Office* Telefonisch contacten schrikken je niet af* Zeer goede kennis van NL - FR (EN is een plus)* Flexibel kunnen werken tussen 7u30 en 18uWat wij jou bieden:* Interim: Tijdelijke functie,
receptionist
Accent, Waasmunster, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Klanten verwelkomen in de showroom en luisteren naar hun noden. Afspraken werkplaats voor Concessie en Carrosserie maken via telefoon en e-mail. Planning werkplaats opvolgen en coordineren.Werkorders voorbereiden, aanmaken en daarna factureren. Beheer van de vervangwagens.Bestellingen onderdelen magazijn doorgeven naar centraal magazijn van de invoerder.Klassement bijhouden, carpass bestanden corrigeren, garantieborderellen maken naar de invoerder.Jouw profiel Zelfstandig werkenKlantgerichtheid Plannen (= ordenen)Commercieel zijnResultaatgerichtheidZin voor nauwkeurigheid hebbenWij bieden jou Je komt terecht in een steeds uitbreidend,stabiel en dynamisch familiebedrijf dat meer dan 60 jaar bestaat.Opleiding bij de invoerder van het merk.Bedrijfsinformatie Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Receptionist
Accent, Brugge, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Na een degelijke opleiding kan je de receptie zelfstandig runnen. Je staat in voor het onthaal van de gasten, geeft uitleg over het hotel, de regio, de faciliteiten en vervolledigt het administratieve deel van de check in. Je verzorgt de check out van de gasten. Je beheert inkomende boekingen en bereid de kamers administratief voor. Je behandelt mails en inkomende telefoons in Nederlands, Frans en Engels. Rapporteert aan de front desk manager en hotelmanager.Jouw profiel Het profiel dat we zoeken voor deze vacature: Kan probleemoplossend en zelfstandig werken. Is positief en gastvrij ingesteld. Is flexibel toe naar shiften en weekendwerk. Kan zich zowel gesproken als geschreven vlot uitdrukken in Frans, Nederlands en Engels. Heeft goede PC skills en leert vlot nieuwe programma's aan.Wij bieden jou We zijn op zoek naar een nieuwe collega die zich op lange termijn wilt engageren in het hotel. Job optie vast. Voltijds uurrooster (38u) te presteren in 5 werkdagen. Afwisselend weekendwerk (reken toch op 3 weekends per maand werken) Afwisselend uurrooster met vroege en late shiften. Uitgebreide opleiding op de werkvloer. Verloning volgens barema PC302.00 cat 6 Parking indien mogelijkheid.Bedrijfsinformatie Het hotel is gelegen in het hartje van Brugge en biedt 101 kamers, 8 multifunctionele vergaderzalen en beschikt over 35 ondergrondse privéparkeerplaatsen. De gasten kunnen terecht in een mooie Wellness, de hotelbar, een lounge of het gezellige restaurant bij het hotel. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Receptionist
Accent, Blankenberge, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de receptie: Je beantwoordt de inkomende telefoons en mails in verschillende talen (voornamelijk Nederlands, Frans en Engels) Je verzorgd de administratie (boekingen, offertes, facturatie,...) Je ontvangt de gasten, geeft hen informatie over het hotel en de buurt in verschillende talen en zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen. Je ontvangt klachten of vragen van gasten en lost deze op een commerciële manier op. Je doet de voorbereiding van de check-out voor de collega's.Jouw profiel Omschrijf jij jezelf als volgt? Dynamisch Positief Gastvrij Collegiaal Verantwoordelijk NauwkeurigEn beheers jij volgende skills? Frans: zowel vlot gesproken als geschreven. Nederlands: zowel vlot gesproken als geschreven. Administratief sterk en nauwkeurig.Ervaring in hotel is geen specifieke vereiste, maar is zeker een meerwaarde.Wij bieden jou We zijn op zoek naar een receptionist die zich op lange termijn wilt engageren binnen dit team. Je werkt voltijds gespreid over 6 dagen. Je werkt van maandag tot en met zaterdag. Werkuren liggen tussen 09u en 21u. (met service coupé tussen 14u en 18u) Verloning volgens de wettelijke barema PC302 cat 6. Verantwoordelijkheid over het hotel gedeelte. Je komt terecht in een dynamisch, positief en collegiaal team.Bedrijfsinformatie We zijn op zoek naar een receptionist voor een familiaal hotel in Blankenberge.Het 3-sterren hotel is ideaal gelegen vlak bij het strand, de winkelstraten en het Casino van Blankenberge. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Receptionist
Jouw taken Als receptioniste beantwoord je alle binnenkomende oproepen en dispatcht deze naar de juiste personen;Je staat eveneens in voor een vriendelijk en warm onthaal , dit zowel telefonisch als ter plaatse.Je geeft verschillende administratieve gegevens in in het systeem.Je staat in voor het agendabeheer en beheert de afspraken.Je profiel Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans.Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.Je komt telefonisch vriendelijk en klantgericht over.Je bent nauwkeurig en proactief.Je bent onmiddellijk beschikbaar en staat open voor een tijdelijke functie tot augustus/september 2021.Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een super aangenaam team.Een voltijdse functie van maandag tot zaterdagvoormiddag, telkens van 9 tot 12u30 en 14u-18u.Naargelang je dit zelf wilt krijg je meer taken toegewezen en bij gevolg meer verantwoordelijkhedenEen tijdelijke functie tot augustus/september die jou veel bijleert en een bedrijf dat mooi op jouw cv staat.