We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Manager Bedrijfsvoering in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Manager Bedrijfsvoering in "

2 714 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Manager Bedrijfsvoering in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Manager Bedrijfsvoering in getoond.

Indeling van de "Manager Bedrijfsvoering" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Manager Bedrijfsvoering in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Algemeen Directeur. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4047 eur. Op de tweede plaats staat Manager Administratie met het loon van 2892 eur en op de derde plaats staat Adjunct Directeur met het loon van 2000 eur.

Aanbevolen vacatures

Projectleider Engineering
Absolute Jobs, Sint-Eloois-Winkel
jobomschrijving Als Projectleider Engineering sta je in voor het plannen, uitvoeren, opvolgen en bewaken van investeringsprojecten binnen een industriële voedingscontext. Je werkt actief mee aan een duurzame bedrijfsvoering. Je coördineert enkele milieu-aangelegenheden en volgt deze dossiers nauwgezet op. Voor de externe milieucoördinator ben jij het aanspreekpunt. Je doet aanbevelingen teneinde te voldoen aan de wettelijke vereisten.Je staat in voor de uitvoering en opvolging van investeringsprojectenJe contacteer de leveranciers na een uitvoerige en grondige voorstudie en je vraag offertes op. Je bewaakt tijdens de opvolging van de geplande projecten de kritische elementen zoals planning, budget, voorwaarden en modaliteiten.Je rapporteert permanent over de stand van zaken van de jou toegewezen projecten, evalueert en zorgt voor nacalculatie.Je rapporteert aan de Engineering Manager. Interesse in deze boeiende functie? Neem contact met wim.vermander@absolutejobs.be jouw profiel Je bent Master Industrieel Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring Je hebt verschillende jaren ervaring in een gelijkaardige functie en een industriële omgeving. Je hebt kennis en inzicht in productieprocessen en machinebouw (mechanica, automatisering, thermische toepassingen, e.a.) en hebt kennis van Autocad.Je werkt projectgericht en planmatig. Je kan projecten coördineren en leiden.Je bent een echte teamspeler.Je kan autonoom werken.Je kan vlot mondeling en schriftelijk communiceren, zowel operationeel als technisch.Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van Frans en Engels.Interesse in deze boeiende functie? Neem contact met wim.vermander@absolutejobs.be ons aanbod Vooruitstrevend Belgisch voedingsbedrijfEen stabiele onderneming met een aangename werksfeer.Autonome en veelzijdige functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Respectvol handelen staat centraal.Een interessant salarispakket met extralegale voordelen gebaseerd op verworven ervaring en verantwoordelijkheden.Sollicitaties worden vertrouwelijk  behandeld.Interesse in deze boeiende functie? Neem contact met wim.vermander@absolutejobs.be
Office Manager
Manpower BE, Londerzeel, BE
Client Description:Manpower Zaventem is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in onze regio. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de ‘perfecte match’ tussen werkgever en sollicitant.Voor onze klant in Londerzeel, gespecialiseerd in voedselproductie zijn wij op zoek naar een Office Manager dit voor een periode van 6maand tot 1 jaar .Job Description:Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de werkzaamheden in het bedrijf. Dit geldt voor zowel de organisatorische als administratieve taken. Samen met je collega’s sta je in voor de volledige administratie in het bedrijf en ben je verantwoordelijk voor taken zoals:Het organiseren en coördineren van alle administratie Analyseren van de administratieve verwerking van bestellingen en op basis daarvan werkprocedures opstellen ter optimalisatie van de bedrijfsvoeringJe staat in voor de communicatie tussen afdelingen en externe partijenOpstellen van rapportages voor het hogere managementAansturen van de medewerkersCandidate Profile:Wie zoeken wij?Je bent in het bezit van minimaal een bachelor diplomaJe hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels(zowel mondeling als schriftelijk)Je bent analytisch sterk onderlegdJe hebt een goede kennis van MS OfficeJe gaat te allen tijde diplomatisch en klantgericht te werkenJe weet structuur aan te brengen in een complexe omgeving Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukkenJe werkt geordend en je bezit sterke organisatorische vaardighedenHerken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!What Client Offers:Onze klant biedt je een uitdagende fulltime job met verantwoordelijkheden. Onze klant biedt je een interim contract aan.  Je krijgt een motiverend salaris dat wordt afgestemd op jouw competenties en ervaring! Je krijgt de ruimte om te werken aan jouw toekomst en bij te dragen aan verbeteringstrajecten. Tot slot kan je ook gebruik maken van kortingen via Benefits@Work, op producten en leuke dagjes weg van onder andere Zalando, Samsung, Center Parcs en veel meer!Interesse? Solliciteer meteen online of via www.manpower.be en voeg je CV toe aan je profiel! Vragen? Bel 02 709 09 70!
Project Manager in de voeding
Foodlab Proef, Gent
Proef! is een foodlab, food incubator, food hub en opleidingscentrum onder 1 dak. Proef onderzoekt, innoveert, co-creëert, prototypeert en tenslotte ontwikkelt de producten en concepten van morgen. Proef is georganiseerd als een club die flexibele lidmaatschappen biedt om gebruik te maken van zijn ruimte en diensten. Leden zijn afkomstig uit uiteenlopende horizonten (chefs, mixologists, foodies, food start-ups, producenten, wetenschappers, consumenten) die volgens het principe van co-creatie elkaar continu kruisbestuiven.REQUIRED PROFILEOrganisatorischCommunicatief/Sociaal WE OFFERWe bieden een stageplaats in een groeiende start-up in de voeding met veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.Gezien de start-up fase bieden we je de mogleijkheid om een bepalende stempel te drukken in onze huidige en toekomstige bedrijfsvoering.