Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Projectleider in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Projectleider in "

581 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Projectleider in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021 2020
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Projectleider in getoond.

Indeling van de "Projectleider" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Projectleider in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Teamleider. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2599 eur. Op de tweede plaats staat Medewerker Data Entry met het loon van 2500 eur en op de derde plaats staat Administratief Medewerker met het loon van 2200 eur.

Aanbevolen vacatures

Projectleider aluminium&glas constr
Tormans Group, Puurs
Doelstelling Voor een constructeur van aluminium ramen, gevels,... zijn we op zoek naar een projectleider Voornaamste taken - Je hebt de operationele verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, planning en uitvoering van aluminium- en glasconstructie bouwprojecten.- Je verzekert de dagelijkse controle en de leiding over een aantal bouwprojecten in werkgebied BeLux en het noorden van Frankrijk.- Je werkt nauw samen met de werfconducteur, de tekenaars en de verkoopafdeling. Je stuurt de werfleiding in de organisatie van hun projecten en vormt de schakel tussen intern en extern.- Je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.- Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier.- Je bent de verantwoordelijke gesprekspartner tegenover de werf voor alles wat betreft projectplanning, contractuele verplichtingen en verrekeningen.- Je maakt de As Built-plannen op- Je verricht systematisch de na-calculaties op de voornaamste dossiers.- Je rapporteert rechtstreeks aan de technische directeur betreffende de technische verantwoordelijkheid en in parallel aan de business unit manager betreffende de financiële verantwoordelijkheid. Profiel - Je genoot een hogere bouwkundige opleiding bij voorkeur burgerlijk of industrieel ingenieur, en combineert dit met minimaal 5 jaar ervaring in werfopvolging en/of werfleiding.- Met de nodige zelfstandigheid en creativiteit kan je projecten tot een goed einde brengen.- Je combineert verantwoordelijkheidszin met accuraatheid en een flexibele ingesteldheid zonder aandacht te verliezen voor kwaliteit, veiligheid en rendement.- Je bent zelfstandig en een probleemoplossend denker, stressbestendig, flexibel ingesteld en een echte teamplayer.- Je hebt kennis van MS-Office toepassingen (Word, Excel,...)- Je bent perfect tweetalig Nederlands-Frans- Kennis van Autocad kan je kandidatuur versterken. Wat bieden wij - Contract van onbepaalde duur- Je komt terecht in een dynamische en expansieve omgeving- Je hebt veel interne contacten met de verkoop- en tekenafdeling, de productie en de werfleiding.- Je vormt een belangrijke pijler voor de verdere groei van de Service+ afdeling.- Je krijgt een stabiele job met de mogelijkheid tot autonomie, creativiteit, initiatief en doorgroei.- Verloning in functie van ervaring, competentie en resultaten.
projectleider
TSTbvba, Geel
controle werven,informatie verzamelen,uittekenen van steigers en ondesteuning naar klanten toe Searched Profile sterk leidinggevend  We offer Goede begeleiding in de stellingbouwwereld,goed gevuld takenpakket,zeer afwisselend werk
Projectleider
Absolute Jobs, Veurne
jobomschrijving Uitgesproken passie voor de bouw ?Voor onze klant regio Veurne zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring:- Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en opstart van het project.- Je volgt de werven zeer nauw op.- Je adviseert de klant in de keuze van inrichting, bouwmaterialen en totale afwerking.- Je maakt vorderingsstaten en eindafrekeningen op.- Jij bent het aanspreekpunt voor de klant voor zijn bouwproject.Meer info ? Neem contact met Wim Vermander op wim.vermander@absolutejobs.be ! jouw profiel - Je bent bachelor of master in de bouwkunde.- Je hebt werkervaring als projectleider.- Je hebt een goede kennis van het Frans en Engels.- Je bent PC vaardig.- Je bent klantgericht en neemt initiatief. ons aanbod - Contract onbepaalde duur.- Loon volgens de bouwsector.- Interessant groeibedrijf in de bouwnijverheid.- Ruimte om zelfstandig te werken. - Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat centraal.Meer info ? Neem contact met Wim Vermander op wim.vermander@absolutejobs.be !
Projectleider
Absolute Jobs, Nieuwpoort
jobomschrijving Op zoek naar een boeiende en verantwoordelijke job in de bouw ?Voor onze klant regio Kust zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring:- Je leidt zelfstandig in alle verantwoordelijkheid je projecten van A tot oplevering.- Je organiseert en coördineert je werven.- Je hebt oog voor veiligheid- Je beheert het project administratief en bent het 1ste aanspreekpunt voor aannemers, architecten en bouwheer.- Je stuurt één of meerdere werfleiders in hun dagdagelijkse taken.- Je werkt in een team met enthousiaste collega's elk met hun specialiteit.Interesse ? Stuur je CV naar absoluteprofessionals@absolutejobs.be !Wij zorgen voor een discrete aanpak van jouw sollicitatie. jouw profiel - Je bent in het bezit van het diploma Master toegepaste Bouwkunde (of gelijkwaardig door ervaring) - Je hebt meerdere jaren relevante ervaring in één of meerdere subsectoren van de bouwnijverheid.- Je wordt erkend dat jouw organisatie skills.- Je bent stressbestendig. - Je hebt ruimtelijk inzicht en je bent analytisch zeer sterk.- Je bent een echte teamplayer.- Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid.- Je hebt basiskennis Frans en Engels.Interesse ? Stuur je CV naar absoluteprofessionals@absolutejobs.be !Wij zorgen voor een discrete aanpak van jouw sollicitatie. ons aanbod - Afwisselende job op niveau in de bouwsector. - Je werkt zowel voor de openbare als private markt.- Ontplooiing van jouw kennis, contacten en vaardigheden.- Sterk familiebedrijf.- Autonomie binnen een stabiel team van experten.- Bedrijf met aandacht voor vernieuwing, duurzame materialen en ethisch ondernemen.- Loon volgens bouwsector aangevuld met extralegale voordelen en bedrijfswagen.Interesse ? Stuur je CV naar absoluteprofessionals@absolutejobs.be !Wij zorgen voor een discrete aanpak van jouw sollicitatie.
PROJECTLEIDER / CALCULATOR METAALCONSTRUCTIES - REGIO GENT / W
Absolute Jobs, ASSENEDE
jobomschrijving Onze klant is een jong en dynamisch metaalconstructie bedrijf te Assenede.Kwaliteit en een correcte service staan bij hun hoog in het vaandel. Wij zijn opzoek naar een calculator met ervaring in de metaalsector op om het team te vervoegen.• Je woont plaatsbezoeken voor opmetingen/prijsvragen bij, vervolgens maak je een bijhorende offerte op en stuur je deze naar de klant.• Je coördineert en volgt de uitgewerkte dossiers op.• Je stuurt prijsvragen naar onze leveranciers uit en bestelt vervolgens materiaal voor de lopende projecten jouw profiel Goede kennis en inzicht in montagetechnieken• In staat zijn een totale kostberekening (materiaal + werkuren) te maken.• Zelfstandig kunnen werken• Commercieel meedenkend• Dynamisch en flexibel ingesteld• Rijbewijs: B• Taal: zeer goede kennis Nederlands, goede kennis Frans en Engels zijn pluspunten  ons aanbod Een afwisselende voltijdse job met een interessant salaris aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering in een sterk groeiende en dynamische KMO waar mensen centraal staan en er doorgroeimogelijkheden zijn.
Projectleider
Accent, Tielt, Flanders, be
Voor de vacature van projectleider te Tieltga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in hetplaatsen van vloer en wandbekleding. Het bedrijf is reeds meer dan70 jaar een gevestigde waarde in de vloer en wandtegels.Ondertussen telt het bedrijf meer dan 24 bediendes, 120tegelbezetters en 50 plaatsers vangipskartonproducten.FunctiebeschrijvingHettakenpakket voor de vacature van projectleider te Tielt bestaat uitvolgende zaken: Opvolgen van verschillendewerven Opvolgen van verschillendeonderaannemers Commercieel contact met deklant Financi�le opvolging en afrekening Is dit niet wat je zoekt? Neem contact opvia sharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer09/218.07.51 Dan bekijken we samen welke jobs interessant kunnenzijn voor jou. We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer0475/86.10.27Functie-eisenVoorde vacature van projectleider te Tielt zijn wij op zoek naar:Iemand dat projectmatig kan werkenOver de nodige technische kennis beschiktGestructureerd te werk kan gaanEmpathisch is Leergierigin het bezit bent van een bachelor metervaring of in het bezit bent van een master diploma.ArbeidsvoorwaardenVoorde vacature van projectleider te Tielt bieden wij een job optievast met volgende zaken aan: BedrijfswagenSalarispakket: o Vastmaandloon, vergoeding naar ervaring o GSMInterne opleiding
Projectleider Multitechnieken - Vast Contract
Manpower BE, Kortrijk, BE
Client Description:Senior Projectleider Multitechniek - VAST CONTRACTManpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.Onze klant is een specialist op het gebied van multitechnieken (Industriële & Residentiële Elektriciteit, HVAC, Koeltechniek, Sanitair, hernieuwbare energie,…) De firma gelegen in de regio van Brugge, kent desondanks de coronacrisis een enorme groei. Om die reden kijken ze actief uit naar een Senior Projectleider met vergaande kennis van multitechniek. Job Description:Als projectleider ga je op basis van het lastenboek en project documentatie de planning opmaken, werk- en veiligheidsinstructies uitschrijven, materiaallijsten opmaken en bestellen en alle operationele zaken opvolgen tot het einde van het project.Dagelijks stuur je de werfleiders aan, volg je projecten op, woon je werfvergaderingen bij en maak je vorderingsstaten op.Je staat dagelijks in contact met klanten, onderaannemers en mensen van het studiebureau.Hierbij bewaak je de kosten, werkinstructies en vorderingen.Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van het project en de daarbij horende administratie. Candidate Profile:Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma elektromechanica, energietechnologie of gelijkwaardige ervaring in de sector en een stabiele werkervaring als projectleider binnen gebouwentechnieken.Als persoon ben je communicatief in het Nederlands, organisatorisch sterk ingesteld en heb je een passie voor multitechnieken (HVAC, Sanitair, Elektriciteit,...)Je weet een team van ervaren technieker en monteurs te coachen en ondersteunen.Tot slot herken je jezelf in een oplossings- en resultaatgerichte, proactieve en professionele manier van werkenWhat Client Offers:Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een sterke speler in de wereld van multitechniek met oog voor persoonlijke groei en kwalitatieve projecten binnen West- en Oost-Vlaanderen.Je krijgt een uitdagende, variërende en verantwoordelijke job met een motiverend verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, GSM, Laptop, bedrijfswagen met tankkaart, dagvergoeding (€168) en verzekering.Tot slot zal je steeds up to date blijven van de nieuwste technieken en werkmethodes door continue bijscholing en persoonlijke begeleiding. Interesse? Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan via deze pagina of stuur gerust je cv op naar Wout.soete@manpower.be. Nood aan meer info of wens je vrijblijvend je zoektocht te bespreken?Aarzel zeker niet om me te contacteren!Discretie verzekerd!
Projectleider HVAC - Vast Contract
Manpower BE, Kortrijk, BE
Client Description:Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Door de groei van onze klant met hoofdzetel in het Zuiden van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Projectleider HVAC.  Job Description:Als projectleider sta je in voor het zelfstandig uitwerken van projecten van A-Z in de regio van Oost- en West-Vlaanderen. Hierin bewaak je de planning en het budget. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de studie en de uitvoering. Je hebt dagdagelijks contact met de klanten, leveranciers en de tekenaar. Ten slot bekijk je het financiële resultaat van het project en geef je leiding aan werfleiders, ploegbazen en monteursCandidate Profile:De projectleider waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een bachelorsdiploma elektromechanica of is gelijkwaardig door ervaring. Bij voorkeur heb je een soortgelijke ervaring binnen de sector. Je bent communicatief ingesteld en je hebt een passie voor techniek en HVAC. Verder ben je analytisch sterk en kan je tekeningen lezen. Tot slot  kan je als verantwoordelijke een team te motiveren en sturen en ben je creatief in het vinden van oplossingen bij problemen. What Client Offers:Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief . Als projectleider krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk verloningspakket met extra legale voordelen. Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan wout.soete@manpower.be of contacteer mij op 0478 63 54 19.
Projectleider
Accent, Waregem, Flanders, be
Deze onderneming neemt voornamelijkresidenti�le projecten aan in de hogere prijscategorie (villabouw,appartementen,...) en retail projecten die andere aannemers naarcomplexiteit niet aannemen. Zo hebben ze heel mooie en exclusieveprojecten. De projecten zijn voornamelijk gelegen in West- enOost-Vlaanderen. Momenteel werken ze met een 25 tal bedienden inhet bedrijf. De uitvoering is volledig in onderaanneming. Jaarlijkshebben ze een 3 tot 4 utiliteitsprojecten en een 30-talresidenti�le projecten, de projecten kunnen van 600.000 euro tot 3miljoen euro gaan. Het bedrijf is zeer makkelijk bereikbaar en eris voldoende parkeerplaatsvoorzien.FunctiebeschrijvingJetakenpakket voor de vacature projectleider is:volledige uitvoering opvolgen van meerdereprojecten dossier overlopen met de calculatoropmaken van de planningwerfvergaderingen leiden, communicatie met enaansturen van de onderaannemers werfcontrolesuitvoeren bewaken van veiligheid en kwaliteitFunctie-eisenWanneerje in aanmerking wil komen voor de vacature projectleider kan jevolgende capaciteiten aantonen: opleidingindustrieel of burgerlijk ingenieur, architect of gelijkwaardigdoor minimum 5 jaar ervaring in deze functiesterk organisatorisch, flexibel enstressbestendig je werkt proactief en creatiefje communiceert goed in Nederlands en Frans Is dit niet wat je zoekt? Neem contact opvia sharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer09/218.07.51 Dan bekijken we samen welke jobs interessant kunnenzijn voor jou. We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer0475/86.10.27ArbeidsvoorwaardenVoorde vacature projectleider bieden ze volgend pakket aan:een vast loon op maandbasiswerken in een 40 uren week van maandag tot enmet vrijdag 20 wettelijke verlofdagen en 12ADV dagen maaltijdcheques ter waarde van 7euro firmawagen tankkaartgsm en abonnementgroepsverzekeringeco-cheques Ook opzelfstandige basis factureren kan hier.
Projectleider
Accent, Waregem, Flanders, be
Het bedrijf is gelegen in Waregem en is vlotbereikbaar. Zij hebben 120 werknemers in dienst over allevestigingen heen en hebben weinig tot geen verloop. Dit omdat zebegaan zijn met hun werknemers alsook de familiale sfeer die erhangt. Zij focussen zich vooral op infrastructuurwerken. De wervenzijn gelegen in Oost- enWest-Vlaanderen.FunctiebeschrijvingVoorde vacature als projectleider zal je volgende taken uitvoeren:projecten opvolgen van A tot Zvoorbereiding op de werkenaansturen van mensen op de wervenbudgetten bewakenvorderingsstaten opmakenplanning ... Is dit niet wat je zoekt? Neem contact opvia sharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer09/218.07.51 Dan bekijken we samen welke jobs interessant kunnenzijn voor jou. We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer0475/86.10.27Functie-eisenOmin aanmerking te komen voor de vacature van projectleider kan jevolgende capaciteiten voorleggen: je bent inhet bezit van een hoger technisch diploma of gelijkgesteld doorervaring je hebt ervaring in eenleidinggevende functie je hebt een affiniteitmet infrastructuurwerken je hebt feeling methet commerci�le en financiele je kan om 7u 'smorgens opstarten je denkt probleemoplossend Is deze vacature niet helemaal jouw ding,maar ben je wel op zoek naar een job binnen de bouwsector? Bel ofmail ons naar: 09/218.07.51 ofzwijnaarde.construct.engineering@accentjobs.beArbeidsvoorwaardenVoorde functie als projectleider wordt volgend pakket aangeboden:Bruto loon afhankelijk van jouwervaringen/diploma FirmawagenLaptop GSMBedrijfsfeest voor het kerstverlof enzomerverlof Werven dichtbij huis gelegen
Projectleider montage
Absolute Jobs, Gent
jobomschrijving Ben je een leidinggevend type, maar toch geen schrik om de handen uit de mouwen te steken, TOP!Bedrijf regio Groot Zottegem:Ervaring in montage van Logistieke systemenLeidinggevend TypeVerschillende projecten (zowel grote als kleine)Loon: volledig bespreekbaar naargelang ervaring/wensenAansturen van een team van 3-6 personen er is ook mogelijkheid om in het buitenland te werken40 uren week; 12 extra verlofdagenExtralegale voordelen (ecocheques)Solliciteren met snelle feedback? Wil je zo snel mogelijk iets weten?Mail je CV naar volgend e-mailadres: oudenaarde@absolutejobs.be jouw profiel je bent een leidinggevend typeervaring in de montagegeen hoogtevreesRijbewijs B + eigen vervoer is verplichtTalenkennis: nederlands? top! Frans is een pluspunt ons aanbod Leidinggevende functieLoon: volledig bespreekbaar naargelang ervaring/wensen40 uren week12 extra verlofdagenExtralegale voordelen (ecocheques)Solliciteren met snelle feedback? Wil je zo snel mogelijk gehoor?Mail je CV naar: oudenaarde@absolutejobs.be of bel naar 055 30 33 18
projectleider
Ctrl-F, Erpe-Mere, Flanders, be
Voor de vacature van projectleider te ErpeMere ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is inhout, o.a. ramen en deuren, maatmeubilair, trappen,... Je komtterecht in een familiaal bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt opgrotere projecten zoals ziekenhuizen, rusthuizen,... Het bedrijftelt 9 bediendes en 40 arbeiders. Het bedrijf is vlot bereikbaarmet debus.FunctiebeschrijvingHettakenpakket voor de vacature van projectleider te Erpe Mere bestaatuit: materiaal bestellenopstart van de werfonderhandelen met de klantopvolging van de werfvorderingsstaten makenaansturen personeel Isdeze vacature niet helemaal jouw ding, maar ben je wel op zoek naareen job optie vast in de bouw technische sector? Mail ons opaalst.constructengineering@accentjobs.be of bel ons op het nummer0473 81 80 32 en wij zoeken het gepaste bedrijf voorje.Functie-eisenVooreen bedrijf in de regio Erpe Mere zoeken we een projectleider. Voordeze vacature voldoe je aan volgende vereisten:je hebt bij voorkeur technische kennis van houtje hebt een basis kennis AutoCadje bent administratief sterk, je zal namelijk80% werken vanop kantoor en 20% op de werf jekan je uitdrukken in het NederlandsArbeidsvoorwaardenBijde vacature projectleider te Erpe Mere worden volgende zakenaangeboden: maandloon volgens ervaringonkostenvergoedingmaaltijdchequesgroepsverzekeringfirmawagen tankkaart
projectleider
Ctrl-F, Lede, Flanders, be
Voor de vacature van projectleider te Lede gaje aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in grond enafbraakwerken, grondverwerking, sleufwerken, herstellings- enbestratingswerken, netaanleg en-exploitatie.FunctiebeschrijvingHettakenpakket voor de vacature van projectleider te Lede bestaat uit:je onderhoudt contacten met de bouwheer,architecten en het studiebureau jeonderhandelt met leveranciers en onderaannemersje staat in voor ��n of meerdere projectenje co�rdineert de werven zowel intern enextern. je bent het aanspreekpunt en waaktover de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de klantje hebt steeds een goed overzicht van de standvan zaken zoals administratie, budget en planning.je stuurt 1 of meerdere werfleiders aanje gaat regelmatig op werfbezoek, woontwerfvergaderingen bij en bewaakt de haalbaarheid van de afsprakenen houdt deadlines bewust in de gaten jerapporteert aan de projectmanager/zaakvoerderFunctie-eisenVooreen bedrijf in de regio Lede zoeken we een projectleider. Voor dezevacature voldoe je aan volgende vereisten:ervaring in de grond en wegenwerkenje kan je uitdrukken in het NederlandsArbeidsvoorwaardenBijde vacature projectleider te Lede worden volgende zaken aangeboden:een motiverend loonpakket, naargelang jecompetenties en ervaring extralegale voordelenje komt terecht in een groeiend en dynamischteam
Projectleider
Accent, Tielt, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Het takenpakket voor de vacature van projectleider te Tielt bestaat uit volgende zaken: Opvolgen van verschillende werven Opvolgen van verschillende onderaannemers Commercieel contact met de klant Financiële opvolging en afrekeningIs dit niet wat je zoekt? Neem contact op via sharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer 09/218.07.51 Dan bekijken we samen welke jobs interessant kunnen zijn voor jou.We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer 0475/86.10.27Jouw profiel Voor de vacature van projectleider te Tielt zijn wij op zoek naar: Iemand dat projectmatig kan werken Over de nodige technische kennis beschikt Gestructureerd te werk kan gaan Empathisch is Leergierig in het bezit bent van een bachelor met ervaring of in het bezit bent van een master diploma. Wij bieden jou Voor de vacature van projectleider te Tielt bieden wij een job optie vast met volgende zaken aan:Bedrijfswagen Salarispakket: oVast maandloon, vergoeding naar ervaring oGSM Interne opleidingBedrijfsinformatie Voor de vacature van projectleider te Tielt ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van vloer en wandbekleding. Het bedrijf is reeds meer dan 70 jaar een gevestigde waarde in de vloer en wandtegels. Ondertussen telt het bedrijf meer dan 24 bediendes, 120 tegelbezetters en 50 plaatsers van gipskartonproducten. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
projectleider
Accent, Erpe, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Het takenpakket voor de vacature van projectleider te Erpe Mere bestaat uit: materiaal bestellen opstart van de werf onderhandelen met de klant opvolging van de werf vorderingsstaten maken aansturen personeelIs deze vacature niet helemaal jouw ding, maar ben je wel op zoek naar een job optie vast in de bouw technische sector? Mail ons op aalst.constructengineering@accentjobs.be of bel ons op het nummer 0473 81 80 32 en wij zoeken het gepaste bedrijf voor je.Jouw profiel Voor een bedrijf in de regio Erpe Mere zoeken we een projectleider. Voor deze vacature voldoe je aan volgende vereisten: je hebt bij voorkeur technische kennis van hout je hebt een basis kennis AutoCad je bent administratief sterk, je zal namelijk 80% werken vanop kantoor en 20% op de werf je kan je uitdrukken in het Nederlands Wij bieden jou Bij de vacature projectleider te Erpe Mere worden volgende zaken aangeboden: maandloon volgens ervaring onkostenvergoeding maaltijdcheques groepsverzekering firmawagen tankkaartBedrijfsinformatie Voor de vacature van projectleider te Erpe Mere ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in hout, o.a. ramen en deuren, maatmeubilair, trappen,... Je komt terecht in een familiaal bedrijf dat zich hoofdzakelijk richt op grotere projecten zoals ziekenhuizen, rusthuizen,...Het bedrijf telt 9 bediendes en 40 arbeiders.Het bedrijf is vlot bereikbaar met de bus. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Projectleider
Accent, Temse, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het afronden van volgende taken; je staat samen met het team in voor de realisatie van de bouwprojecten van A tot Z je werkt samen met je collega zodat je een project binnenhaalt je werkt aan de voorbereiding van het project je tekent de uitvoeringsplannen je neemt de bestellingen op je je maakt de planning op je volgt de werkzaamheden goed op je woont werfvergaderingen bijJe zal dus zowel op het bureau als op de werf actief zijn en een belangrijke schakel zijn in het hele proces.Jouw profiel Voor de functie van projectleider zijn we zeer tevreden indien je; een bachelor- of masteropleiding in een bouwtechnische richting genoten hebt. reeds een eerste relevante werkervaring achter de kiezen hebt interesse hebt in de industriebouw een goede kennis van de Nederlandse hebt en Franse taal gesproken machtig bent. kennis hebt van Autocad en de gebruikelijke MS office pakketten. een rekenkundig wonder bent.Wij bieden jou Voor de functie van projectleider kan onze partner je het volgende aanbieden: een aantrekkelijk, marktconform salaris een mooi pakket extralegale voordelen (bedrijfswagen, gsm, laptop, verzekeringen, ...) interne opleidingen en ondersteuning aangename werksfeer in een jong en enthousiast team met een platte bedrijfsstructuur en opendeurenbeleidBedrijfsinformatie Het bedrijf is een middelgroot klasse 5 bouwbedrijf met een kleine 50 medewerkers, actief in een niche segment van de industriebouw. Binnen hun niche bouwden ze de afgelopen 20 jaar een zeer sterke reputatie op en behoren ze tot de topspelers in de Benelux. Hun specialisatie is nieuwbouw en renovatie in de voedinsen pharmaceutische sector. Ze blijven jaar na jaar groeien, zelfs in tijden van corona en zijn daarom momenteel op zoek naar een Projectleider. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
projectleider
Accent, Lede, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Het takenpakket voor de vacature van projectleider te Lede bestaat uit: je onderhoudt contacten met de bouwheer, architecten en het studiebureau je onderhandelt met leveranciers en onderaannemers je staat in voor één of meerdere projecten je coördineert de werven zowel intern en extern. je bent het aanspreekpunt en waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de klant je hebt steeds een goed overzicht van de stand van zaken zoals administratie, budget en planning. je stuurt 1 of meerdere werfleiders aan je gaat regelmatig op werfbezoek, woont werfvergaderingen bij en bewaakt de haalbaarheid van de afspraken en houdt deadlines bewust in de gaten je rapporteert aan de projectmanager/zaakvoerderJouw profiel Voor een bedrijf in de regio Lede zoeken we een projectleider. Voor deze vacature voldoe je aan volgende vereisten: ervaring in de grond en wegenwerken je kan je uitdrukken in het NederlandsWij bieden jou Bij de vacature projectleider te Lede worden volgende zaken aangeboden: een motiverend loonpakket, naargelang je competenties en ervaring extralegale voordelen je komt terecht in een groeiend en dynamisch teamBedrijfsinformatie Voor de vacature van projectleider te Lede ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in grond en afbraakwerken, grondverwerking, sleufwerken, herstellings- en bestratingswerken, netaanleg en -exploitatie. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Projectleider
Accent, Puurs-Sint-Amands, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Voor de functie als projectleider zal je volgende taken uitvoeren:Je zal jouw projecten volledig zelfstandig beheren van de voorbereidingsfase tot de oplevering.Je zorgt voor een werfvoorbereiding: planningen opmaken, materiaallijsten opstellen, bestekken controleren, ...Je zal dagelijks de werven aansturen van eigen werknemers en onderaannemers.Als projectleider burgerlijke bouwkunde zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor betonherstellingen aan bruggen, tunnels, structuren, gebouwen, ...Je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven.Is dit niet wat je zoekt? Neem contact op via sharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer 09/218.07.51 Dan bekijken we samen welke jobs interessant kunnen zijn voor jou.We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer 0475/86.10.27Jouw profiel Voor de functie projectleider burgerlijke bouwkunde zijn wij op zoek naar het volgende profiel: Je bent een enthousiaste Ingenieur met minstens 3 jaar ervaring in projectleiding. Ervaring met betonrenovatie is een pluspunt maar niet noodzakelijk.Je hebt plezier in je werk en kan dat doorgeven aan anderen. Plannen en organiseren is iets waar je van houdt. Geen enkele dag is hetzelfde. Je hebt een enorme passie/ interesse in de bouwsector. Junior projectleiders opleiden is iets wat je met plezier en enthousiasme wil doen.Wij bieden jou Als projectleider zal je volgend loonpakket hebben:Wat wij je bieden? Een goed loon en een mooie bedrijfswagen. Zet je een kribbel onder ons contract? Dan krijg je een plaats in ons High Potential Program waarbij je verschillende opleidingen kan volgen om door te groeien naar Hoofd- of Seniorprojectleider waarbij we je gaan training geven in onderwerpen zoals: leiding geven, veranderingsmanagement,…Ons mooie kantoorgebouw al gezien? Hierin brengen we alle afdelingen en disciplines samen onder één dak. Zowel de individuele als gezamenlijke werkruimtes zijn op maat van onze werkwijze en mensen. Een lust voor het oog én een heerlijke plek om je job elke dag zo optimaal mogelijk te doen.Woon je niet in de buurt? Onze klant heeft verschillende locaties, verspreid over het land. Zo ben je nooit lang onderweg. En met de laptop en smartphone die je van ons krijgt, blijven we altijd en overal connected!Bedrijfsinformatie Onze klant focust zich bewust op gespecialiseerde renovatie- en restauratiewerken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Dit gaat van algemene verbouwingen tot riooltechnieken, van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.Het bedrijf houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond de nicheactiviteiten brengen en houden zo veel mogelijk in eigen huis. Ze investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Motto: "Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde."Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar hun hand. Bij onze klant kenmerken bouwkundigen en vakmannen zich als: Betrouwbaar: Je zet graag je schouders onder je opdracht, neemt verantwoordelijkheid op en gaat voor kwaliteit. Wendbaar: Je houdt van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Je schrikt niet terug van het avontuur en de verrassing die met renovatie samenhangen. Inventief: Je zoekt een prikkelende job waarin je oplossingsvermogen nodig is. Je werkt graag in team met verschillende specialiteiten en persoonlijkheden. No-nonsense: Je zoekt een job in een dynamisch bedrijf waar actie voorop staat. Je pakt de zaken aan en wil vooruit . Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Projectleider
Accent, Roeselare, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de functie van projectleider zal jouw takenpakket uit het volgende bestaan: Je zal verantwoordelijk zijn voor het volledige verloop van de projecten;Als projectleider zal je zelf gaan opmeten bij de klant;Je zal alle technische informatie verzamelen die je nodig hebt voor de plaatsing;Als projectleider zal je alle projecten technisch gaan uitwerken;Je zal de facturatie gaan voorbereiden;Als projectleider zal je het aanspreekpunt zijn voor de bouwheer, architecten en je zal aanwezig zijn op werfvergaderingen;Je zal het aanspreekpunt zijn indien er bemerkingen zijn na de oplevering.Jouw profiel Voor deze functie ben ik op zoek naar het volgende profiel:Je ben in bezit van een bachelor of master bouwkunde/houttechnologie of gelijkwaardig door ervaring;Je bent vlot in de omgang;Je gaat gestructureerd te werk;Als projectleider kan je autonoom werken.Is deze vacature niets voor jou maar ben je wel op zoek naar een vaste functie in de bouwsector? Neem dan zeker contact op via camille.commeyne@accentjobs.be of op 051 23 25 01/ 0475 86 07 18!Wij bieden jou Bij deze dynamische firma kan je genieten van volgende voordelen:Loonpakket kan variëren tussen de €2500 en €3500 bruto naargelang je ervaring;Wagen en tankkaart;Hospitalisatieverzekering;Onkostenvergoeding;...Bedrijfsinformatie Onze klant is een groeiende onderneming actief in afwerking. Naast PVC en aluminium schrijnwerk produceren en plaatsen ze ook zonwering, sectionale poorten en rolluiken. Ze hebben verschillende productievestigingen in zowel België als Frankrijk en dit al bijna 150 jaar. Dagelijks zetten hun 400 medewerkers zich in om van jouw huis een echte thuis te maken. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
projectleider
Accent, Pepingen, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Als projectleider industriebouw te Pepingen zal je voornamelijk volgende taken uitvoeren voor de vacature: opvolgen van werven aansturen en motiveren van je medewerkers planning opmaken bestellingen plaatsen contacten met klanten, architect en intern kwaliteit van de werken opvolgen en veiligheid controleren rendementen en budgetbeheerVoor meer informatie kan je ook na de kantooruren bij ons terecht, bel gerust naar 0473 81 80 32.Jouw profiel Als projectleider industriebouw te Pepingen voldoe je voor de vacature aan volgende capaciteiten: een opleiding minimum bachelor Bouw een eerste ervaring in industriebouw is noodzakelijk (2 jaar) leidinggevende capaciteiten ervaring in aansturen van eigen medewerkersWij bieden jou Bij de vacature projectleider te Pepingen worden volgende zaken aangeboden: aantrekkelijk salarispakket extra legale voordelen: bedrijfswagen GSM tankkaart laptop maaltijdchequesOnze klant is een stabiele en gereputeerde familiale KMO met een vlakke organisatiecultuur. De no-nonsens en informele cultuur van openheid spreekt u zeker aan? Bedrijfsinformatie Voor de vacature van projectleider te Pepingen ga je aan de slag bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële en semi-industriële bouwprojecten als algemene bouw met een sterke nadruk op winkelgebouwen, appartementen en betonwerken. Deze onderneming is een jong en dynamisch bouwbedrijf actief in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië. Hun missie is met kennis van zaken de beste en meest economische oplossing aanbieden. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.