Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Teammanager in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Teammanager in "

960 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Teammanager in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Teammanager in getoond.

Indeling van de "Teammanager" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Teammanager in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Teamleider. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2599 eur. Op de tweede plaats staat Medewerker Data Entry met het loon van 2500 eur en op de derde plaats staat Administratief Medewerker met het loon van 2200 eur.

Aanbevolen vacatures

Teammanager
TriplePro, Leuven
Kom jij ons nieuwe team versterken? Als teammanager sta je in deze functie niet enkel op straat, zoals bij vele andere promotiebureaus, maar run je een team van gemotiveerde collega’s en krijg je de vrijheid om zelf met strategieën, (marketing)concepten en initiatieven te komen. Dit pas je vervolgens in de praktijk daadwerkelijk toe om zo het beoogde marketingdoel te behalen. Lijkt het je leuk om te werken met studenten en promotiewerk als bijbaan te hebben? Voor onze vestiging in Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste teammanager. Deze baan kun je heel goed uitvoeren naast je studie! Searched Profile Wie ben jij? Ben jij op zoek naar uitdagende bijbaan (die je perfect kunt combineren met jouw studie) in Leuven? Ben je graag onder de mensen, vrolijk en leergierig? Wil je daarnaast leuk geld verdienen met je eigen team? Dan is de kans heel groot dat we op zoek zijn naar jou. Functie-eisen: Flexibel inzetbaar Commercieel ingesteld Affiniteit met marketing Ambitieus Slim Leergierig Doorzettingsvermogen We offer Wat bieden we jou? Vaste maandelijkse vergoeding. Daarnaast salaris per gewerkt uur en bonussen. Zelf bepalen hoeveel en welke uren je werkt. Verkoop- en marketingervaring dat erg goed op je CV staat. Enthousiaste collega’s en werken in een klein team. Regelmatige borrels of een etentje met collega's.
Campus Consultant Hasselt - Academiejaar 2019-2020
4UCAMPUS, Hasselt
4UCAMPUS is een dienstverlening voor studenten door studenten: wij zoeken dan ook het ganse jaar studenten die uitkijken naar een leuke en leerrijke studentenjob en die ons willen helpen met promo & verkoop op de campussen in jouw eigen studentenstad. Jobinhoud: Op de campussen in je studentenstad organiseer je de promo & verkoopsacties (met hulp en input van je teammanager uiteraard) Met jouw team realiseer je de vooropgestelde targets Regelmatig wissel je feedback uit met je teammanager Searched Profile Je bent flexibel en je bent gedurende het academiejaar minstens 2 x 4u/week beschikbaar om te werken  Je hebt zin voor verantwoordelijkheid & je bent organisatorisch sterk Je hebt commercieel talent & je bent resultaatgericht ingesteld Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen & communicatie Het is heel eenvoudig het team te vervolledigen, je moet nog enkel aan deze 3 voorwaarden voldoen : Voltijdse student zijn Minstens 18 jaar In België gedomiciliëerd zijn We offer Wat biedt 4UCAMPUS? Veel meer dan een gewone studentenjob, een uitzonderlijke uitdaging met een groot verantwoordelijkheid! Een unieke commerciële ervaring, je werkt voor de bekendste kranten & tijdschriften Een gewaardeerde referentie op jouw CV  Professionele opleidingen & persoonlijke coaching ivm marketing & sales, planning & logistiek, teammanagement, ... Een motiverend vergoedingssysteem: 10€/uur vast loon + commissies 
Campus Consultant Brugge - Academiejaar 2018-2019
4UCAMPUS, Brugge
4UCAMPUS is een dienstverlening voor studenten door studenten: wij zoeken dan ook het ganse jaar studenten die uitkijken naar een leuke en leerrijke studentenjob en die ons willen helpen met promo & verkoop op de campussen in jouw eigen studentenstad. Jobinhoud: Op de campussen in je studentenstad organiseer je de promo & verkoopsacties (met hulp en input van je teammanager uiteraard) Met jouw team realiseer je de vooropgestelde targets Regelmatig wissel je feedback uit met je teammanager Searched Profile Je bent flexibel en je bent gedurende het academiejaar minstens 2 x 4u/week beschikbaar om te werken  Je hebt zin voor verantwoordelijkheid & je bent organisatorisch sterk Je hebt commercieel talent & je bent resultaatgericht ingesteld Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen & communicatie Het is heel eenvoudig het team te vervolledigen, je moet nog enkel aan deze 3 voorwaarden voldoen : Voltijdse student zijn Minstens 18 jaar In België gedomiciliëerd zijn We offer Wat biedt 4UCAMPUS? Veel meer dan een gewone studentenjob, een uitzonderlijke uitdaging met een groot verantwoordelijkheid! Een unieke commerciële ervaring, je werkt voor de bekendste kranten & tijdschriften Een gewaardeerde referentie op jouw CV  Professionele opleidingen & persoonlijke coaching ivm marketing & sales, planning & logistiek, teammanagement, ... Een motiverend vergoedingssysteem: 11€/uur vast loon + commissies 
Junior Expert Hydraulics Engineer
ENGIE, Hasselt, Flanders
Tractebel is a global community of 5000 imaginative experts engineering a carbon-neutral future. Through our game-changing solutions for complex energy, urban, nuclear and water projects, we help our clients create a positive impact towards a sustainable world, where people, planet and profit collectively thrive. Work environment Om de bestaande en nieuwe uitdagingen aan te pakken binnen onze afdeling, Transport Infra, zijn wij op zoek naar een gedreven Junior Expert Hydraulics Engineer Mission Je werkt mee aan het hydraulisch nazicht van de projecten, samen met ons team van experts in nauwe samenwerking met de projectleider Dimensionering van rioleringen en collectors/ afwateringssystemen, verbindingsriolen en randvoorzieningen Hydraulische berekeningen van rioleringen en buffer/infiltratiebekkens Opmaken van hydraulische nota’s Je volgt nieuwe technieken en ontwikkelingen in je vakgebied hydraulica Je werkt mee aan hydronautstudies voor diverse opdrachtgevers Opmaken van rioleringsdatabanken Uitvoeren van hydrodynamische modelleringen met Infoworks ICM Je ontwikkelt je technische vaardigheden (Infoworks ICM, Sirio, Mapinfo, …) Je communiceert met andere projectdisciplines, -leden Je rapporteert aan de projectleider en jouw teammanager Your profile Je bent burgerlijk, bio of industrieel ingenieur Relevante werkervaring is een pluspunt maar niet verreist Je bent leergierig en pro-actief ingesteld Je moet gestructureerd en zelfstandig kunnen werken Je bent goed in communicatie met een uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands Je hebt een goede kennis en sterke interesse/ affiniteit met topografie en hydraulica Je bent een teamspeler; dynamisch, nauwkeurig en creatief Je moedertaal is Nederlands met een goede kennis van het Engels . Frans is welkom. Je bent mobiel en staat open voor missies in het buitenland Je hebt een internationaal rijbewijs/ rijbewijs”B”
Expert Hydraulics Engineer
ENGIE, Hasselt, Flanders, be
Tractebel is a global community of 5000 imaginative experts engineering a carbon-neutral future. Through our game-changing solutions for complex energy, urban, nuclear and water projects, we help our clients create a positive impact towards a sustainable world, where people, planet and profit collectively thrive. Work environment Om onze bestaande en nieuwe uitdagingen aan te pakken binnen onze afdeling Transport Infra (Urban), zijn wij op zoek naar een gedreven Expert Hydraulics Engineer. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Mission Je voert het hydraulische nazicht van diverse projecten uit, samen met ons team van experts in nauwe samenwerking met de projectleider: Hydraulische berekeningen van rioleringen en buffer/infiltratiebekkens Opmaken van hydraulische nota’s Je volgt nieuwe technieken en ontwikkelingen in je vakgebied hydraulica Je voert hydronautstudies uit voor diverse opdrachtgevers: Opmaken van rioleringsdatabanken Uitvoeren van hydrodynamische modelleringen met Infoworks ICM Je ontwikkelt je technische vaardigheden mbt Infoworks ICM, Sirio, Mapinfo,.. Je staat de projectleider/teammanager bij met zijn managementtaken Je communiceert met andere projectdisciplines, -leden Je rapporteert aan de projectleider en jouw teammanager Profile Je bent burgerlijk of industrieel ingenieur Je hebt minstens 5 jaar werkervaring Je hebt een uitstekende kennis van Infoworks ICM, Sirio, Mapinfo Je bent leergierig en pro-actief ingesteld Je moet gestructureerd en zelfstandig kunnen werken Je bent goed in communicatie met een uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands Je hebt een goede kennis en sterke interesse/ affiniteit met topografie en hydraulica Je bent een teamspeler; dynamisch, nauwkeurig en creatief Je moedertaal is Nederlands met een goede kennis van het Engels . Frans is welkom. Je bent mobiel en staat open voor missies in het buitenland Je hebt een internationaal rijbewijs/ rijbewijs”B”
Customer Advisor Outbound
agilitas, Tongeren, Flanders, be
Jouw taken Ontdek waaruit je takenpakket bestaat:Je benadert consumenten telefonisch en adviseert hen over bespaarmogelijkheden en diverse producten.Om deze potentiële klanten professioneel en commercieel te woord te staan volg je uiteraard eerst een training. Deze training wordt volgens strenge richtlijnen op het contactcenter uitgevoerd. We leren je hoe je het beste een (telefoon)gesprek kunt voeren, omgaat met tegenwerpingen en alles over de producten / het aanbod. Je ontvangt van ons uiteraard documenten om aan de wet en kwaliteitseisen te voldoen.Als je de training succesvol hebt afgerond en de Teammanager is akkoord dan kun je thuis aan de slag. Van zodra de vestiging in Tongeren opent, werk je vanuit deze vestiging. Je profiel Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan ben jij de Contact center medewerker die we zoeken.Je hebt het middelbaar afgerond en een gelijkgesteld werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaringJe zoekt een baan voor langere tijd en wilt minimaal 30 en maximaal 40 uur pw werkenJe kunt goed luisteren, bent enthousiast, resultaatgericht en durft te verkopenJe hebt een positieve ingesteldheid, maakt makkelijk contact en herkent verkoopsignalenJe hebt een duidelijke telefoonstem en goede computervaardighedenJe bent (native) VlaamstaligJe werkt secuur Wat bieden wij jou? Benieuwd naar het aanbod? Na de trainingsperiode thuis kunnen werkenBegeleiding en training; leer hoe je een succesvol verkoopgesprek voert.Werken tussen 9:00-18:00, geen avonden of weekend
Inside sales medewerker
Accent, Lanaken, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature 'Inside sales medewerker' in Maastricht ben jij bezig met onderstaande taken: • Het telefonisch benaderen consumenten (outbound) om het lidmaatschap van Test-Aankoop aan te raden/te verkopen;• Je overtuigt bestaande en potentiële klanten van de meerwaarde van jouw product;• De telefoon is jouw beste vriend, aangezien je communiceert met verschillende type personen. De nodige dosis empathie is hierbij zeker noodzakelijk;• Er komt ook een deel administratief werk bij kijken.Jouw profiel Voor de vacature 'Inside sales medewerker' in Maastricht zijn wij op zoek naar commerciële talenten die zich herkennen in onderstaande omschrijving: • Je hebt een commerciële mindset, je durft op een enthousiaste manier te verkopen;• Je bent op zoek naar een job voor lange termijn en dit voor een fulltime betrekking;• Goed luisteren naar de wens en van de klant en hierop inspelen;• Omgaan met targets is geen probleem voor jou;• Je beschikt over een grote portie overtuigingskracht en doorzettingsvermogen;• Je spreekt vloeiend Nederlands;• Je hebt een duidelijke telefoonstem en goede computer-skills.Wij bieden jou Voor de vacature 'Inside sales medewerker' in Maastricht willen wij jou graag het onderstaande aanbieden:• Een goed salaris en aantrekkelijke bonusregeling (bij behalen van je targets);• Job optie vast op lange termijn;• Een fulltime job van 38 tot 40 uren per week (Belgisch contract);• Snelle opstart;• Na een succesvolle opleidingsperiode (en akkoord van de teammanager) kun je vanuit thuis werken;• Begeleiding en training; leer hoe je een succesvol verkoopgesprek voert.• De werkuren zijn van maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 18 uur en op vrijdag van 9 uur tot 15u45Werken tussen 9:00-18:00, geen avonden of weekendBedrijfsinformatie Dit geldt ook voor klantcontact. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, cross- en upsell bij bestaande klanten of het snel bieden van een goede oplossing bij vragen of klachten. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een optimaal klantcontact gedurende de hele customer journey. Hierin kunt u het verschil maken voor uw klanten.Ontdek welke vaardigheden en ingenieuze systemen Soleo voor uw organisatie inzet om de “magie van klantcontact” te realiseren. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Junior Ingenieur Waterbouw
ENGIE, Ghent, Flanders
TRACTEBEL IS A GLOBAL COMMUNITY OF 5000 IMAGINATIVE EXPERTS ENGINEERING A CARBON-NEUTRAL FUTURE. THROUGH OUR GAME-CHANGING SOLUTIONS FOR COMPLEX ENERGY, URBAN, NUCLEAR AND WATER PROJECTS, WE HELP OUR CLIENTS CREATE A POSITIVE IMPACT TOWARDS A SUSTAINABLE WORLD, WHERE PEOPLE, PLANET AND PROFIT COLLECTIVELY THRIVE. De werkomgeving Ports and Waterways is één van de productlijnen van Tractebel, gespecialiseerd in havenengineering en waterweginfrastructuur, met projecten over de hele wereld. De technische competenties binnen ons team bestrijken het volledige gamma van maritieme infrastructuur: kademuren, sluizen, steigers, dijken, off-shore windfunderingen, bruggen, tunnels, overstromingsbescherming, masterplanning, havenuitbreiding, enz. Ons team ontwerpt projecten vanaf de haalbaarheidsstudies, over het conceptuele en gedetailleerde ontwerp tot en met engineering, in nauwe samenwerking met onze nationale en internationale klanten. Tractebel heeft een lange geschiedenis wat betreft het ontwerp en de bouw van havens en waterwegen, zoals bijvoorbeeld het conceptuele ontwerp en de technische ondersteuning van de derde reeks sluizen van het Panamakanaal, het gedetailleerde ontwerp van Caissonmuur van de containerterminal van Piraeus in Griekenland, het ontwerp van de 2de steiger van de LNG-terminal van Fluxys in de haven van Zeebrugge in België, het masterplan voor de verbetering van de zeetoegang tot de haven van Zeebrugge, ect. Om de bestaande uitdagingen aan te pakken, zullen we ons team versterken met dynamische en gemotiveerde mensen met een passie voor maritieme structuren. Missie Je zal meewerken aan de gehele uitvoering van onze maritieme infrastructuurprojecten. Je voert ontwerpwerkzaamheden uit onder supervisie van de projectleider. Je dimensioneert maritieme infrastructuurprojecten volgens de huidige Belgische en Europese normen, wetgeving, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je bereidt ontwerpen voor (voorontwerp, basis, aanbesteding, detail) voor mariene structuren zoals haven- en waterbouwkundige studies: havenmeesterplanning, sluizen, kademuren, steigers, brugfunderingen, overstromingsgebieden, dijken, golfbrekers, en het uitvoeren van analyses om de optimale installatiemethode van deze constructies te vinden Je staat open voor innovatieve en alternatieve oplossingen in het ontwerp Je volgt het tekenwerk op en verifieert het met de CAD-ontwerpers Je communiceert met andere project-/disciplineleden Je rapporteert aan de projectleider en jouw teammanager Je ontwikkelt jouw technische vaardigheden (SCIA engineer, DSheet Pilling, Ansys, Plaxis, ...) Je blijft op de hoogte van normen, nieuwe technieken en ontwikkelingen in je vakgebied. Je zorgt voor kennisontwikkeling en het delen van kennis met betrekking tot jouw expertise Jouw profiel Je hebt een master diploma in civil engineering met een Major in 'Dredging and Off-Shore Engineering' or 'Construction Design' or 'Marine Engineering' Je hebt een specifiek belang bij het toepassen van de relevante ontwerpcodes en richtlijnen voor het constructief ontwerp en de interactie tussen bodem en ondergrond van offshore substructuren of andere mariene infrastructuren zoals haveninfrastructuur, kademuren, damwanden, ankers, combiwanden, ... Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt. Je hebt interesse in het ontwerpen van betonwapening in complexe 3D-structuren Je hebt kennis van Design Standards (ISO, EC, NEN, EAU, ...) Kennis van normen voor omgevingsvergunningen in Vlaanderen is een troef Je hebt een basiskennis van CAD software (Revit, Autocad, Civil 3D of Tekla, BIM360, ...) Ervaring in het modelleren in SCIA Engineer, Plaxis, GeoStudio and/or DSheet is een pluspunt Je bent nauwkeurig en analytisch Je bent kwaliteitsgedreven en klantgericht Je bent een teamplayer Je bent mobiel en staat open voor missies in het buitenland (korte termijn)
Teamleader voeding
agilitas, Beveren, Flanders, be
Jouw taken Wat houdt jouw job als verantwoordelijk in?Je ondersteunt en coacht je team en zorgt voor de juiste dynamiek binnen de groep. Je regelt de personeelsplanning en zet in op drukke momenten om zo de klant nog beter te kunnen bedienen.Je werkt mee bij noodsituatie en bij onverwachtse drukte. Jouw dag start met een toer in de winkel om iedereen te begroeten en na te kijken of alle collega's aanwezig zijn. Daarna start jouw administratief moment door de bestellingen te controleren en de personeelsplanning nog eens te checken. Bestellingen te plaatsen voor de dagen erna.De winkel checken op netheid, veiligheid en kwaliteit zijn zeker van belang; Indien dit niet voldoende is, spreek je de juiste persoon hierover aan. Je maakt de nodige afspraken en bepaald volgende acties.Hard work and no play, makes Jack a dull boy. Af en toe eens goed lachen moet kunnen. Hier en daar een mop om de sfeer hoog te houden is zeker op zijn plaats. Humor is een belangrijk onderdeel bij ons bedrijf. Je profiel Als teamleader heb je reeds ervaring met het aansturen van een ploeg daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen. Je werkt mee om de winkel op orde te krijgen.Je weet collega's te motiveren en begeleiden waar nodig. Dit doe je steeds met een positieve noot. Daarnaast ben je een voorbeeld op vlak van werkattitude.Plannen en organiseren van het personeel in de winkel zit jou al in de vingers. Het juist inschatten van drukke momenten en dan beschikken over voldoende collega's om de dynamiek er in te houden is jouw top prioriteit. Daarbij komt veiligheid en kwaliteit ook aan bod.Je ziet je team als een voetbalploeg met jou als kapitein.Samenwerken is van groot belang, iedere speler telt. Wat bieden wij jou? Wat krijg je in ruil?Een aantrekkelijk loon aangevuld met maaltijdcheques van 8€, 13de maand, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Zodra je 25 lentes jong bent, kan je nog rekenen op een overlijdensverzekering.Ben je op zoek naar een deeltijdse job ipv een voltijdse? Wij zijn flexibel en staan zeker open voor jou.Bij ons krijg je alle kansen om jezelf te ontplooien als teammanager. Je kan enkele weken meewerken bij een buurtwinkel om de kneepjes van het vak te leren. Jouw collega teamleader laat je elk facet zien van de job. Je werktijden zijn flexibel. Zo vind je de perfecte balans tussen werk en vrije tijd. De combinatie tussen een drukke job en een sociaal leven kan perfect bij ons. Wij werken samen aan een optimale combinatie.Bij ons valt er ook wel wat te vieren, meestal komt dit bij ons onverwachts. Je kan je verwachten aan een aantal verrassingen gedurende het jaar. Bij normale tijden gaan we samen met het team 1 keer in het jaar gaan eten.Je kan ons bedrijf omschrijven als klantvriendelijk, warme sfeer onder collega's en heel gezellig winkelen.
Junior Expert Hydraulics Engineer
ENGIE, Hasselt, Flanders, be
Tractebel is a global community of 5000 imaginative experts engineering a carbon-neutral future. Through our game-changing solutions for complex energy, urban, nuclear and water projects, we help our clients create a positive impact towards a sustainable world, where people, planet and profit collectively thrive. Work environment Om de bestaande en nieuwe uitdagingen aan te pakken binnen onze afdeling, Transport Infra, zijn wij op zoek naar een gedreven Junior Expert Hydraulics Engineer Mission Je werkt mee aan het hydraulisch nazicht van de projecten, samen met ons team van experts in nauwe samenwerking met de projectleider Dimensionering van rioleringen en collectors/ afwateringssystemen, verbindingsriolen en randvoorzieningen Hydraulische berekeningen van rioleringen en buffer/infiltratiebekkens Opmaken van hydraulische nota’s Je volgt nieuwe technieken en ontwikkelingen in je vakgebied hydraulica Je werkt mee aan hydronautstudies voor diverse opdrachtgevers Opmaken van rioleringsdatabanken Uitvoeren van hydrodynamische modelleringen met Infoworks ICM Je ontwikkelt je technische vaardigheden (Infoworks ICM, Sirio, Mapinfo, …) Je communiceert met andere projectdisciplines, -leden Je rapporteert aan de projectleider en jouw teammanager Your profile Je bent burgerlijk, bio of industrieel ingenieur Relevante werkervaring is een pluspunt maar niet verreist Je bent leergierig en pro-actief ingesteld Je moet gestructureerd en zelfstandig kunnen werken Je bent goed in communicatie met een uitstekende schrijfvaardigheid in het Nederlands Je hebt een goede kennis en sterke interesse/ affiniteit met topografie en hydraulica Je bent een teamspeler; dynamisch, nauwkeurig en creatief Je moedertaal is Nederlands met een goede kennis van het Engels . Frans is welkom. Je bent mobiel en staat open voor missies in het buitenland Je hebt een internationaal rijbewijs/ rijbewijs”B”
Inside sales medewerker Maastricht/Tongeren
Accent, Tongeren, Limburg, BE
Functieomschrijving Als telesales medewerker beschik je over een commerciële drive en de juiste mindset om de klanten die je contacteert te overtuigen van de voordelen van je product.Je past hierbij de nodige empathie toe en beschikt over een groot doorzettingsvermogen, alsook zeer goede kennis van de Nederlandse taal. Zo ben je commercieel overtuigend naar klanten toe, die je telefonisch contacteert om de interessante projecten aan hen voor te stellen.Is een job als telesales medewerker iets voor jou? In regio Maastricht/tongeren zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt bestaande en potentiële klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften, kranten, voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijkenJouw profiel Als telesales medewerker zoeken we een commercieel profiel. Daarnaast is het noodzakelijk dat je voor deze vacature: een commerciële mindset hebt kan omgaan met targets beschikt over een grote portie overtuigingskracht en doorzettingsvermogen vloeiend Nederlands spreekt beschikt over PC skills bereid zijn om je opleiding te volgen in Nederland (Maastricht)Wij bieden jou Voor de vacature 'Inside sales medewerker' in Tongeren willen wij jou graag het onderstaande aanbieden:• Een goed salaris en aantrekkelijke bonusregeling (bij behalen van je targets);• Job optie vast op lange termijn;• Een fulltime job van 38 tot 40 uren per week (Belgisch contract);• Snelle opstart;• Na een succesvolle opleidingsperiode (en akkoord van de teammanager) kun je vanuit thuis werken;• Begeleiding en training; leer hoe je een succesvol verkoopgesprek voert.• De werkuren zijn van maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 18 uur en op vrijdag van 9 uur tot 15u45 • Geen avonden of weekend• Mogelijkheid om na 2 weken te werken van thuis.Bedrijfsinformatie Onze klant is een gevestigde waarde binnen de callcenter wereld. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de televerkoop biedt onze klant kwaliteit aan zeer uiteenlopende klanten. Door de specialisatie in sales kunnen ze doorgedreven opleidingen en begeleidingen aanbieden. Dagelijks worden de televerkopers geëvalueerd om optimale verkoopscijfers te behalen. Ondanks het hoog resultaatgerichte klimaat heerst er een zeer collegiale sfeer. Er worden incentives en bonussen gecreëerd om de medewerkers gemotiveerd te houden. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Inside sales medewerker Maastricht/Tongeren
Accent, Tongeren, Flanders, be
Onze klant is een gevestigde waarde binnen decallcenter wereld. Met meer dan 50 jaar ervaring binnen deteleverkoop biedt onze klant kwaliteit aan zeer uiteenlopendeklanten. Door de specialisatie in sales kunnen ze doorgedrevenopleidingen en begeleidingen aanbieden. Dagelijks worden deteleverkopers ge�valueerd om optimale verkoopscijfers te behalen.Ondanks het hoog resultaatgerichte klimaat heerst er een zeercollegiale sfeer. Er worden incentives en bonussen gecre�erd om demedewerkers gemotiveerd tehouden.FunctiebeschrijvingAlstelesales medewerker beschik je over een commerci�le drive en dejuiste mindset om de klanten die je contacteert te overtuigen vande voordelen van je product. Je past hierbij de nodige empathie toeen beschikt over een groot doorzettingsvermogen, alsook zeer goedekennis van de Nederlandse taal. Zo ben je commercieel overtuigendnaar klanten toe, die je telefonisch contacteert om de interessanteprojecten aan hen voor te stellen. Is een job als telesalesmedewerker iets voor jou? In regio Maastricht/tongeren zoeken weeen kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijnjouw taken: je overtuigt bestaande enpotenti�le klanten van de meerwaarde van jouw productde telefoon is jouw beste vriend aangezien jecommuniceert met verschillende types personenje werkt op uiteenlopende projecten metproducten zoals tijdschriften, kranten, voedsel?er komt ook een deel administratie bij kijkenFunctie-eisenAlstelesales medewerker zoeken we een commercieel profiel. Daarnaastis het noodzakelijk dat je voor deze vacature:een commerci�le mindset hebtkan omgaan met targetsbeschikt over een grote portieovertuigingskracht en doorzettingsvermogenvloeiend Nederlands spreektbeschikt over PC skillsbereid zijn om je opleiding te volgen inNederland (Maastricht)ArbeidsvoorwaardenVoorde vacature 'Inside sales medewerker' in Tongeren willen wij jougraag het onderstaande aanbieden: Een goedsalaris en aantrekkelijke bonusregeling (bij behalen van jetargets); Job optie vast op lange termijn;Een fulltime job van 38 tot 40 uren per week(Belgisch contract); Snelle opstart;Na een succesvolle opleidingsperiode (enakkoord van de teammanager) kun je vanuit thuis werken;Begeleiding en training; leer hoe je eensuccesvol verkoopgesprek voert. De werkurenzijn van maandag tot en met donderdag van 9 uur tot 18 uur en opvrijdag van 9 uur tot 15u45 Geen avonden ofweekend Mogelijkheid om na 2 weken te werkenvan thuis.
Process Engineer
Oiltanking, Antwerp, Flanders, be
Jouw taken:Als Process Engineer beheer je mee de technologie op de terminal en ondersteun je de operationele verbetering van de technische processen teneinde de activiteiten op de terminal op een efficiënte, kwaliteitsvolle en veilige manier te kunnen uitvoeren. Je analyseert de operationeel technische processen en stelt verbeterprojecten voor ter optimalisatie van deze processenJe bereidt de verbeterprojecten voor, zorgt voor correcte en volledige projectdocumentatie (Projectscope, Functionele beschrijving, P&ID’s,…)en coördineert de uitvoering ervan in samenwerking met de projectmanager.Je draagt bij aan de HAZOP’s en LOPA’s van je projecten.Je screent je projecten tijdens de FAT en SAT testen op de correcte werking.Je stelt instructies en procedures op voor gebruik door de operationele afdeling. Je controleert en bewaakt de correctheid van de gehanteerde P&ID’s. Je geeft technische input bij de ontwikkeling van engineering projecten , rekening houdend met de operationele wensen.Je werkt in een team van 3 Process Engineers en rapporteert aan de Teammanager Process & Technics. Je neemt de leiding in het onderzoek van procesincidenten en procesafwijkingen.Jouw profiel:Je hebt een relevante technische bachelor of master opleiding. Bij voorkeur elektromechanicaJe hebt process engineering ervaring in een industriële omgeving, bij voorkeur (petro)chemieJe hebt kennis van procesoptimalisatieJe hebt kennis van DCS sturingssystemen, PLC’s en automatisatieJe hebt kennis van proces veiligheid. (PHA of HAZOP, LOPA, SIL, ESD,…)Je bent proceduregericht en hebt een hoog veiligheidsbewustzijnJe communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijkJe bent een kordate en professionele teamspeler Ons aanbodKan jij je vinden in bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou het volgende:Je komt terecht in een internationale omgeving waar op elke site een familiale sfeer heerst.Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.Daarnaast bieden wij een hospitalisatieverzekering en tandzorgverzekering voor het hele gezin, een aantrekkelijke pensioenplan, Maaltijdcheques, Ecocheques, woon-werkvergoeding, een forfaitaire vergoeding en een 13e maand.Je rekenen op een brede waaier aan vakantie- en rustdagen om de work-life balans in evenwicht te houden.Wij zijn ten zeerste bereid te investeren in jouw verdere opleidingen en ontwikkeling 
Process Engineer
Marquard & Bahls, Antwerp, Flanders, be
Oiltanking Stolthaven Antwerpen N.V. is een 50/50 joint venture tussen Oiltanking GmbH en Stolthaven Terminals B.V., een dochteronderneming van Stolt Nielsen Transportation Group. Oiltanking Stolthaven Antwerp N.V. biedt geavanceerde opslag en overslag infrastructuur voor olieproducten, chemicaliën en gassen. Ter versterking van de Engineering Afdeling zoekt Oiltanking Stolthaven Antwerp een:Process Engineer - AutomationJouw taken:Als Process Engineer beheer je mee de technologie op de terminal en ondersteun je de operationele verbetering van de technische processen teneinde de activiteiten op de terminal op een efficiënte, kwaliteitsvolle en veilige manier te kunnen uitvoeren. Je analyseert de operationeel technische processen en stelt verbeterprojecten voor ter optimalisatie van deze processenJe bereidt de verbeterprojecten voor, zorgt voor correcte en volledige projectdocumentatie (Projectscope, Functionele beschrijving, P&ID’s,…)en coördineert de uitvoering ervan in samenwerking met de projectmanager.Je draagt bij aan de HAZOP’s en LOPA’s van je projecten.Je screent je projecten tijdens de FAT en SAT testen op de correcte werking.Je stelt instructies en procedures op voor gebruik door de operationele afdeling. Je controleert en bewaakt de correctheid van de gehanteerde P&ID’s. Je geeft technische input bij de ontwikkeling van engineering projecten , rekening houdend met de operationele wensen.Je werkt in een team van 3 Process Engineers en rapporteert aan de Teammanager Process & Technics. Je neemt de leiding in het onderzoek van procesincidenten en procesafwijkingen.Jouw profiel:Je hebt een relevante technische bachelor of master opleiding. Bij voorkeur elektromechanicaJe hebt process engineering ervaring in een industriële omgeving, bij voorkeur (petro)chemieJe hebt kennis van procesoptimalisatieJe hebt kennis van DCS sturingssystemen, PLC’s en automatisatieJe hebt kennis van proces veiligheid. (PHA of HAZOP, LOPA, SIL, ESD,…)Je bent proceduregericht en hebt een hoog veiligheidsbewustzijnJe communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijkJe bent een kordate en professionele teamspeler Ons aanbodKan jij je vinden in bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou het volgende:Je komt terecht in een internationale omgeving waar op elke site een familiale sfeer heerst.Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.Daarnaast bieden wij een hospitalisatieverzekering en tandzorgverzekering voor het hele gezin, een aantrekkelijke pensioenplan, Maaltijdcheques, Ecocheques, woon-werkvergoeding, een forfaitaire vergoeding en een 13e maand.Je rekenen op een brede waaier aan vakantie- en rustdagen om de work-life balans in evenwicht te houden.Wij zijn ten zeerste bereid te investeren in jouw verdere opleidingen en ontwikkeling Solliciteren:Solliciteren kan enkel via www.Oiltanking.com. Onder ‘Career’ vind je al onze vacatures. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel ons niet te contacteren via People.Team.Belgium@Oiltanking.com of +32 3 561 15 14
Teamverantwoordelijke Administratie Klantenwerken
Jouw taken Ben jij een echte people manager? Als Adjunct Teamverantwoordelijke heb je de leiding over een team van ongeveer 10 administratieve medewerkers in onze zone Asse. Je coördineert daarbij de dagelijkse werking van je team. Je zorgt met andere woorden voor een gestroomlijnde werkverdeling, voor een goede sfeer en een vlotte samenwerking binnen het team. Je laat je medewerkers bovendien groeien in hun functie door hen te motiveren, te begeleiden en te sturen. En je creëert betrokkenheid bij eventuele veranderingen of ontwikkelingen voor je team en je bent hun aanspreekpunt waarbij zij steeds terecht kunnen. Je faciliteert de samenwerking met collega’s van andere zones en andere diensten, met onze stafdiensten en met externe aannemers. Zodat je met jouw team een efficiënte werking op maat kan realiseren. Je werkt tot slot waar nodig ook zelf actief mee in het team. Je draait je hand niet om voor het verwerken van aanvragen van klanten in SAP, of voor het opmaken en opvolgen van offertes op maat van de vraag van de klant en van de technische situatie ter plaatse. Of voor het inplannen van aangevraagde werken en het verzorgen van de bijhorende administratieve formaliteiten zoals het aanvragen van vergunningen, communicatie naar particulieren, de administratieve naverwerking en afsluitende facturatie eens werken zijn uitgevoerd, enz.Je staat hierbij in voor volgenderesultaatsgebieden:Je coördineert de dagelijkse werking van hetteam en motiveert je teamleden Je maakt, bewaakt en coördineert de operationele planning voor het team Je motiveert, begeleidt en stimuleert medewerkers om de hen toegewezen taken tijdig en kwaliteitsvol af te werken; je volgt een kwaliteitsvolle uitvoer van opdrachten ook gepast op Je zorgt voor informatiedoorstroming naar de medewerkers en organiseert onderlinge efficiënte informatieoverdracht Je fungeert als aanspreekpunt voor medewerkers en maakt eventuele problemen en conflicten bespreekbaar Je houdt je eigen vakkennis (ook wetgeving en reglementering) en deze van collega’s up-to-dateJe garandeert een optimale dienstverlening viahet oplossingsgericht opnemen van complexere dossiers, klantenvragen endeelprojecten Je fungeert als contactpersoon voor medewerkers en klanten  Je zet prioriteiten bij het aanvatten van opdrachten om deze tijdig af te werken Je beoordeelt het eigen werk kritisch om de kwaliteit ervan te garanderen Je volgt de stand van zaken in dossiers en deelprojecten opJe helpt de efficiëntie van het teamoptimaliseren via het ondersteunen van collega’s, overleggen en rapporteren aande leidinggevende Je bespreekt knelpunten in processen en stelt oplossingen voor Je rapporteert over de stand van zaken en realisaties van dossiers  Je bespreekt planning en prioriteiten rekening houdend met het doel van de operationele entiteitJe profiel Je bezit een bachelorsdiploma en blikt terug op minstens 2 jaar ervaring met administratie in een dienstverlenende omgeving zoals bv. customer service, klantendienst, back office, service planning, binnendienst, dossierbeheer, office assistant, ... Je kijkt daarnaast terug op minstens 2 jaar ervaring met het leiden en motiveren van een team, bv. als teamleider, teamverantwoordelijke, supervisor, teammanager, diensthoofd, verantwoordelijke, ... Je hebt als leidinggevende aandacht voor resultaten, maar ook voor de motivatie en het welbevinden van jouw medewerkers  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je streeft dagelijks met jouw team naar een uitmuntende dienstverlening Je bent administratief onderlegd, werkt nauwkeurig en kan vlot overweg met een ERP-systeem; ervaring met SAP is zeker een troef Je houdt van methodisch werken en denkt graag mee over mogelijkheden om administratieve processen efficiënter te laten verlopen Je werkt tot slot vlot samen met anderen, teamspelers hebben bij ons altijd een grote streep voor. We hechten er belang aan om te luisteren naar elkaar, maar verwachten van jou ook een constructief-assertieve ingesteldheid vanuit jouw expertiseWat bieden wij jou? Uitdagende job Optie op een vast contract van onbepaalde duur Extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, tussenkomst internetabonnement, flexibele uurregeling, ... Voltijdse job van 40u per week
Process Engineer
Marquard & Bahls, Antwerp, Flanders
Oiltanking Stolthaven Antwerpen N.V. is een 50/50 joint venture tussen Oiltanking GmbH en Stolthaven Terminals B.V., een dochteronderneming van Stolt Nielsen Transportation Group. Oiltanking Stolthaven Antwerp N.V. biedt geavanceerde opslag en overslag infrastructuur voor olieproducten, chemicaliën en gassen. Ter versterking van de Engineering Afdeling zoekt Oiltanking Stolthaven Antwerp een:Process Engineer - AutomationJouw taken:Als Process Engineer beheer je mee de technologie op de terminal en ondersteun je de operationele verbetering van de technische processen teneinde de activiteiten op de terminal op een efficiënte, kwaliteitsvolle en veilige manier te kunnen uitvoeren. Je analyseert de operationeel technische processen en stelt verbeterprojecten voor ter optimalisatie van deze processenJe bereidt de verbeterprojecten voor, zorgt voor correcte en volledige projectdocumentatie (Projectscope, Functionele beschrijving, P&ID’s,…)en coördineert de uitvoering ervan in samenwerking met de projectmanager.Je draagt bij aan de HAZOP’s en LOPA’s van je projecten.Je screent je projecten tijdens de FAT en SAT testen op de correcte werking.Je stelt instructies en procedures op voor gebruik door de operationele afdeling. Je controleert en bewaakt de correctheid van de gehanteerde P&ID’s. Je geeft technische input bij de ontwikkeling van engineering projecten , rekening houdend met de operationele wensen.Je werkt in een team van 3 Process Engineers en rapporteert aan de Teammanager Process & Technics. Je neemt de leiding in het onderzoek van procesincidenten en procesafwijkingen.Jouw profiel:Je hebt een relevante technische bachelor of master opleiding. Bij voorkeur elektromechanicaJe hebt process engineering ervaring in een industriële omgeving, bij voorkeur (petro)chemieJe hebt kennis van procesoptimalisatieJe hebt kennis van DCS sturingssystemen, PLC’s en automatisatieJe hebt kennis van proces veiligheid. (PHA of HAZOP, LOPA, SIL, ESD,…)Je bent proceduregericht en hebt een hoog veiligheidsbewustzijnJe communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijkJe bent een kordate en professionele teamspeler Ons aanbodKan jij je vinden in bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou het volgende:Je komt terecht in een internationale omgeving waar op elke site een familiale sfeer heerst.Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.Daarnaast bieden wij een hospitalisatieverzekering en tandzorgverzekering voor het hele gezin, een aantrekkelijke pensioenplan, Maaltijdcheques, Ecocheques, woon-werkvergoeding, een forfaitaire vergoeding en een 13e maand.Je rekenen op een brede waaier aan vakantie- en rustdagen om de work-life balans in evenwicht te houden.Wij zijn ten zeerste bereid te investeren in jouw verdere opleidingen en ontwikkeling Solliciteren:Solliciteren kan enkel via www.Oiltanking.com. Onder ‘Career’ vind je al onze vacatures. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel ons niet te contacteren via People.Team.Belgium@Oiltanking.com of +32 3 561 15 14
Process Engineer
Oiltanking, Antwerp, Flanders
Jouw taken:Als Process Engineer beheer je mee de technologie op de terminal en ondersteun je de operationele verbetering van de technische processen teneinde de activiteiten op de terminal op een efficiënte, kwaliteitsvolle en veilige manier te kunnen uitvoeren. Je analyseert de operationeel technische processen en stelt verbeterprojecten voor ter optimalisatie van deze processenJe bereidt de verbeterprojecten voor, zorgt voor correcte en volledige projectdocumentatie (Projectscope, Functionele beschrijving, P&ID’s,…)en coördineert de uitvoering ervan in samenwerking met de projectmanager.Je draagt bij aan de HAZOP’s en LOPA’s van je projecten.Je screent je projecten tijdens de FAT en SAT testen op de correcte werking.Je stelt instructies en procedures op voor gebruik door de operationele afdeling. Je controleert en bewaakt de correctheid van de gehanteerde P&ID’s. Je geeft technische input bij de ontwikkeling van engineering projecten , rekening houdend met de operationele wensen.Je werkt in een team van 3 Process Engineers en rapporteert aan de Teammanager Process & Technics. Je neemt de leiding in het onderzoek van procesincidenten en procesafwijkingen.Jouw profiel:Je hebt een relevante technische bachelor of master opleiding. Bij voorkeur elektromechanicaJe hebt process engineering ervaring in een industriële omgeving, bij voorkeur (petro)chemieJe hebt kennis van procesoptimalisatieJe hebt kennis van DCS sturingssystemen, PLC’s en automatisatieJe hebt kennis van proces veiligheid. (PHA of HAZOP, LOPA, SIL, ESD,…)Je bent proceduregericht en hebt een hoog veiligheidsbewustzijnJe communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijkJe bent een kordate en professionele teamspeler Ons aanbodKan jij je vinden in bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou het volgende:Je komt terecht in een internationale omgeving waar op elke site een familiale sfeer heerst.Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salarispakket.Daarnaast bieden wij een hospitalisatieverzekering en tandzorgverzekering voor het hele gezin, een aantrekkelijke pensioenplan, Maaltijdcheques, Ecocheques, woon-werkvergoeding, een forfaitaire vergoeding en een 13e maand.Je rekenen op een brede waaier aan vakantie- en rustdagen om de work-life balans in evenwicht te houden.Wij zijn ten zeerste bereid te investeren in jouw verdere opleidingen en ontwikkeling 
Marketing project- en/of teammanager
Bringme, Leuven, Flanders, be
VacatureomschrijvingVeelzijdig   Creatief  Gestructureerd We zijn op zoek naar een multidisciplinaire project- en of teammanager die goed is in het jongleren met verschillende (boeiende) projecten en het aansturen van externe partners. Iemand die gelooft in de kracht van samenwerking en boeiende projecten aan kan, maar ook over verschillende projecten simultaan kan beheren en wil samenwerken in een zeer vooruitstrevend marketing team.Wat je job inhoudt Je beheert de korte- en langetermijnplanning van de marcomafdeling aan de hand van businessgoals en teamafspraken.Je maakt een realistische inschatting  van de haalbaarheid van verschillende projecten op basis van timing en budget.Je maakt duidelijke afspraken met interne en/of externe stakeholders voor de verschillende projecten.Je waakt nauwkeurig over timing, scope en budget.Je rapporteert rechtstreeks aan onze CEO.Je werkt (graag) samen met de collega’s van andere afdelingen om de communicatiestrategie in de praktijk te brengen en laat je van je meest creatieve kant zien.Je bewaakt de structuur en de methodologie binnen een erg dynamisch en ambitieus marcomteam.Je ziet problemen van mijlenver aankomen en bent ze meestal te snel af. Loopt er toch iets mis, dan vlieg je er meteen in om een oplossing te verzinnen.Je hebt de finale touwtjes in handen: je zorgt voor de eindredactie en doet de kwaliteitscontrole van de verschillende projecten die het team elke week oplevert. En ja: dat doe je vanzelfsprekend met de puntjes op de i …Must-havesJe hebt interesse in alle marketing- en communicatiedisciplines en voortdurend bijleren zit in je natuur.Je hebt sowieso ervaring als project of teammanager, liefst binnen marketing & communicatie. Door je stevige werkervaring heb je geleerd om nauwkeurig, gestructureerd en methodologisch te werken.De sector waarin je gewerkt hebt is niet doorslaggevend: wel je brede kijk op de dingen en je feeling voor technologie.Je bent een teamplayer en lost zélf problemen op in plaats van ze door te geven. Je energie werkt aanstekelijk en je kan goed met mensen om. Je bent vriendelijk en slaagt erin om rust te brengen op stresserende momenten. Maar natuurlijk ben je assertief genoeg om mensen op hun verantwoordelijkheden te wijzen en ervoor te zorgen dat dingen tijdig gedaan worden.Ja, je bent een doener. Maar je denkt eerst na voor je iets doet. Daarom komen mensen graag bij jou aankloppen wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Jij weet altijd raad.Je werkt in een Nederlandstalig team, maar heel wat van de communicatie gebeurt in het Engels. Kennis van Frans is een pluspunt.What’s in it for you? Je werkt samen met een gedreven team van medewerkers die geloven in samenwerking en je helpen met het aanscherpen van je skills.Je krijgt een aantrekkelijk salaris gekoppeld aan een Flex Income Plan: dat is een set van extralegale voordelen die je naar keuze kan samenstellen. Hoe dat in elkaar zit, en waarom het Bringme team hier fan van is, lees je in onze blog. Ook in je pakket: groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, internet, smartphone en gsm-abonnement.We willen weten wie je bent, wat je energie geeft, waar je naartoe wil. Wat wordt jouw traject? Je krijgt de kans om je eigen personal roadmap ineen te boksen en je eigen leertraject vorm te geven.Bringme ligt lekker filevrij vlak aan het station van Leuven: verplaats je met fiets of trein, en ondersteun onze ambitie voor een emissievrij wagenparkEn last but not least: je krijgt het comfort van onze Bringme service! Een niet te versmaden employee benefit.Nog aan het lezen? Helemaal je ding? Maak de juiste klik en overtuig ons dat jij net dat stapje verder wil gaan. We leren je graag kennen!
Marketing project- en/of teammanager
Bringme, Leuven, Flanders, be
VacatureomschrijvingVeelzijdig   Creatief  Gestructureerd We zijn op zoek naar een multidisciplinaire project- en of teammanager die goed is in het jongleren met verschillende (boeiende) projecten en het aansturen van externe partners. Iemand die gelooft in de kracht van samenwerking en boeiende projecten aan kan, maar ook over verschillende projecten simultaan kan beheren en wil samenwerken in een zeer vooruitstrevend marketing team.Wat je job inhoudtJe beheert de korte- en langetermijnplanning van de marcomafdeling aan de hand van businessgoals en teamafspraken.Je maakt een realistische inschatting  van de haalbaarheid van verschillende projecten op basis van timing en budget.Je maakt duidelijke afspraken met interne en/of externe stakeholders voor de verschillende projecten.Je waakt nauwkeurig over timing, scope en budget.Je rapporteert rechtstreeks aan onze CEO.Je werkt (graag) samen met de collega’s van andere afdelingen om de communicatiestrategie in de praktijk te brengen en laat je van je meest creatieve kant zien.Je bewaakt de structuur en de methodologie binnen een erg dynamisch en ambitieus marcomteam.Je ziet problemen van mijlenver aankomen en bent ze meestal te snel af. Loopt er toch iets mis, dan vlieg je er meteen in om een oplossing te verzinnen.Je hebt de finale touwtjes in handen: je zorgt voor de eindredactie en doet de kwaliteitscontrole van de verschillende projecten die het team elke week oplevert. En ja: dat doe je vanzelfsprekend met de puntjes op de i …Must-havesJe hebt interesse in alle marketing- en communicatiedisciplines en voortdurend bijleren zit in je natuur.Je hebt sowieso ervaring als project of teammanager, liefst binnen marketing & communicatie. Door je stevige werkervaring heb je geleerd om nauwkeurig, gestructureerd en methodologisch te werken.De sector waarin je gewerkt hebt is niet doorslaggevend: wel je brede kijk op de dingen en je feeling voor technologie.Je bent een teamplayer en lost zélf problemen op in plaats van ze door te geven. Je energie werkt aanstekelijk en je kan goed met mensen om. Je bent vriendelijk en slaagt erin om rust te brengen op stresserende momenten. Maar natuurlijk ben je assertief genoeg om mensen op hun verantwoordelijkheden te wijzen en ervoor te zorgen dat dingen tijdig gedaan worden.Ja, je bent een doener. Maar je denkt eerst na voor je iets doet. Daarom komen mensen graag bij jou aankloppen wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Jij weet altijd raad.Je werkt in een Nederlandstalig team, maar heel wat van de communicatie gebeurt in het Engels. Kennis van Frans is een pluspunt.What’s in it for you?Je werkt samen met een gedreven team van medewerkers die geloven in samenwerking en je helpen met het aanscherpen van je skills.Je krijgt een aantrekkelijk salaris gekoppeld aan een Flex Income Plan: dat is een set van extralegale voordelen die je naar keuze kan samenstellen. Hoe dat in elkaar zit, en waarom het Bringme team hier fan van is, lees je in onze blog. Ook in je pakket: groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, internet, smartphone en gsm-abonnement.We willen weten wie je bent, wat je energie geeft, waar je naartoe wil. Wat wordt jouw traject? Je krijgt de kans om je eigen personal roadmap ineen te boksen en je eigen leertraject vorm te geven.Bringme ligt lekker filevrij vlak aan het station van Leuven: verplaats je met fiets of trein, en ondersteun onze ambitie voor een emissievrij wagenparkEn last but not least: je krijgt het comfort van onze Bringme service! Een niet te versmaden employee benefit.Nog aan het lezen? Helemaal je ding? Maak de juiste klik en overtuig ons dat jij net dat stapje verder wil gaan. We leren je graag kennen!
Deskundige HR Staffing (m/v) Brussel
Start People, Ghent, Flanders, be
 DescriptionAls deskundige HR Staffing werk je mee aan het in kaart brengen van de personeelsbehoeften van de organisatie. Je fungeert als aanspreekpunt voor concrete selectieprocedures en je werkt nauw samen met leidinggevenden, de HR Business Partners, andere HR-collega’s, de afdeling Communicatie en externe partners.Je bepaalt de juiste rekruteringskanalen (LinkedIn, Facebook, …) in samenspraak met de teammanager HR en je stelt vacatureberichten op, afgestemd op de doelgroep en het gekozen communicatiekanaal. Je werkt actief mee aan de uitbouw van het employer branding beleid, je neemt deel aan jobbeurzen, onderhoudt contacten met scholen en studentenverenigingen, ….Je organiseert en coördineert het volledige selectieproces (communicatie met kandidaten, juryleden en externe selectiekantoren). Je voert cv-screenings uit en je neemt (mee) selectiegesprekken af.Je volgt in- en uitdiensttredingen op: Samenstellen dossiers, voorbereiden formele beslissingen, opmaak arbeidscontracten, ontslagbrieven, ….  CompanyStart People rekruteert voor een grote vennoot van Poolstok.  ProfileJe bent in het bezit van een bachelordiploma en voldoet aan de overige formele deelnemingsvoorwaarden (goed gedrag, medisch geschikt, burger EER).Je bent vertrouwd met rekrutering en selectie van medewerkers. Je hebt reeds kennis over de gebruikte kanalen en technieken, en je bent bereid om je hierin te ontplooien.Je hebt een goede basiskennis van het arbeidsrecht.  OfferJe werkt vanuit standplaats Brussel, maar wegens de coronamaatregelen wordt er nog altijd digitaal gewerkt.In ruil voor jouw talent bieden we je graag een plaats bij het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen, met een sterke lokale verankering.Voor deze functie zijn we op zoek naar een tijdelijke gemotiveerde vervanging voor 1 jaar, uiteraard bestaat de mogelijkheid tot verlenging bij wederzijds enthousiasme over het gepresteerde en aangeboden werk.Daarnaast mogen we het mooie loon (een brutomaandloon van minimum 2816 euro. Bij 3 jaar relevante ervaring 3101 euro, bij 6 jaar 3187 euro en bij 9 jaar 3300 euro) en de ruime opleidingskansen en het hoge aantal vakantiedagen niet vergeten.Jouw loon wordt aangevuld met o.a. maaltijd- en ecocheques, eindejaarstoelage, vakantiegeld, een groot aantal vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, ambulante kostenverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer en/of fietsvergoeding.