Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Architect in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Architect in "

1 792 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Architect in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Architect in getoond.

Indeling van de "Architect" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Architect in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Architect in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Architect(e)
Adecco, Nieuwpoort, Flanders, be
Heb je ervaring als architect? Zoek je een nieuwe uitdaging regio Veurne?Wij zoeken een ervaren architect voor een architectenbureau. Binnen een multidisciplinair team werk je samen aan architectuuropdrachten. Je staat in voor de voorbereiding, het ontwerp, de studie en de uitvoering van bouwprojecten.Het kantoor heeft een ruime ervaring met opdrachten van diverse schaal en omvang.Zowel eengezinswoningen, appartementsgebouwen, scholen, vakantieparken tot handelscomplexen.Dit zowel nieuwbouw als renovatie.Het kantoor zoekt voortdurend naar nieuwe uitdagingen om haar portfolio verder uit te bouwen en neemt vaak deel aan wedstrijden en openbare aanbestedingen.ProfielWat verwachten we van je?* je beschikt over een relevant diploma* je hebt minstens een aantal jaar ervaring* creativiteit en motivatie* ondernemingszin: nemen van doordachte initiatieven* je kan zowel zelfstandig werken als in teamAanbodJe komt terecht in een enthousiaste, gemotiveerde groep waarbij de projecten in een filosofie van open discussie worden aangepakt.
Enterprise Architect at Compusearch²
Compusearch², Antwerp, -
Our customer is active within the public domain. To reinforce their ICT team of > 150 professionals they  are looking for an Enterprise Architect. Job descriptionYou are responsible for the development and maintenance of the enterprise architecture and standards, within the business and ICT.As an enterprise architect, you define the best solution for our business units and for us based on business analysis.You determine the technological direction and you set up the right technology architecture. For this you work closely with the business analyst who mainly analyzes the right solution in a business-wise manner.Together you determine the benefits and risks of alternative solutions and you document the proposed solution:provide support in drawing up and developing the strategic and tactical ICT plan;analyze application and service portfolios and draw up improvement processes;conduct preliminary studies and analyzes of possible solutions, which you then translate into a project proposal;determine configuration guidelines and procedures;provide advice for consolidating and prioritizing all project proposals within strategic and tactical plans.After all, you work closely with various services within other functional domains and present your proposals to the Architecture Board. You also discuss solutions with external suppliers and you maintain contact with organizations that are active in the field of enterprise architecture frameworks and methodologies. Required expertiseYou are in possession of a Master degree  in ICT or engineering or equivalent through experience.You have a broad knowledge of ICT: networks, systems and applicationsYou have knowledge of enterprise architecture standards as well as of architecture patterns, best practices and standardsYou have experience with project management and estimation techniques and knowledge of modelling techniques.You can read, speak and write Dutch fluently and you have good skills in EnglishYou have strong communication & presentation skillsYou can work autonomously Our customer offers a good work - life balance, homeworking, flexible hours, working from one of the satellites offices in Flanders....in addition to an attractive gross monthly salary, you also receive numerous other fringe benefits such as group insurance with an interesting pension plan, hospitalization insurance, luncheon vouchers, ...the opportunity to grow personally and professionally within a large company.36 holidays per year.
Toevallig (ir.) Architect en goesting om ervaring op te doen?
Leen Heyrman Architecten, Melsele
De medewerker krijgt de kans om in elke fase van het bouwproces zijn steentje bij te dragen. Bij de opstart van een project, het maken van een ontwerp, het maken van de bouwaanvraag, de opmaak van het aanbestedingsdossier en de uitvoering van de werf.  Het is de bedoeling dat de stagiair voldoende wordt begeleidt om binnen een bepaalde termijn zelfstandig te kunnen functioneren binnen zijn/haar job. Searched Profile m/v net afgestudeerd of reeds een eerste ervaring Een goede basiskennis van office is een must. Eventueel reeds eerste kennis tekenprogramma vector works. Flexibel kunnen werken, creatief mee kunnen nadenken, positieve ingesteldheid We offer Een aangename werkplek Een job met flexibele werkuren Verloning volgens de geldende barema's  Voldoende zelfstandigheid, bijkomende opleidingen
Project-Architect(e)
Absolute Jobs, SINT-NIKLAAS
jobomschrijving Vanuit de Nylonfabrik maken zij dromen waar, hebben zij een luisterend oor en adviseren zij..Samen met een team van creatieve geesten word er samengewerkt in een inspirerende omgeving. Als Project-Architect(e) zal jij je mee inzetten om iedere dag de bouwheer mee te nemen in een architecturaal verhaal. Jij werkt aan diverse projecten (ééngezinswoningen, meergezinswoningen, b&b, handelszaken,…).Je doorloopt het volledige takenpakket van voorontwerp tot en met het opvolgen van de werken.  jouw profiel Een enthousiaste persoonlijkheid en ontwerptalent die meedenkt en zijn of haar schouders wil zetten onder een jong groeiend BEO architecten!Pluspunt is het beheersen van Vectorworks(3D) ons aanbod Een boeiende en gevarieerde werkmgeving waar je kan meewerken aan uiteenlopende projecten en dit aan een marktconforme verloning in een inspirerende kantoorruimte!
Architect
Actief Interim, Roeselare, Flanders, be
Voor een gekend architectenbureau in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een architect(e) om hun team te vervoegen. Het bedrijf is reeds lange tijd een begrip in de regio van Roeselare en ver daarbuiten. Met internationale projecten hebben ze zichzelf buiten de grenzen bewezen: denk maar aan Zwitserland, Spanje en Sardinië. Nu zijn ze op zoek naar een architect(e) die kan instaan voor ontwerp, detail, planning én werfopvolging van hun projecten. Het architenctenbureau is gespecialiseerd in diverse sectoren: kantoor-, utiliteits- en appartementsbouw, maar ook woonerven, de gezondheids- en overheidssector behoren tot hun paradepaardjes. Wat wij van jou vragen:- Je hebt een masterdiploma Architectuur - Als architect(e) kan je een 2 à 3 jaar relevante ervaring aantonen- Autocad (2018), Revit en andere tekensoftwareprogramma's kennen voor jou geen geheimen meer- Kennis van het Microsoft Office pakket- Je kan ontwerp- en uitvoeringstekeningen opmaken- Digitale bouwaanvragen uitwerken - Meetstaten en bestekbeschrijvingen opmaken- Werfopvolging behoort ook tot je taken! Wat wij jou bieden:Een loon volgens ervaring en competenties. Een job in een dynamisch bedrijf met een 8-tal collega's en sterk ondersteunend beleid.
Architect
Accent, Ieper, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de functie als Architect zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Als architect ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Een team van tekenaars en assistent-architecten zullen je ondersteunen met de aanvraag van omgevingsvergunningen, ..Je zal de verantwoordelijkheid nemen bij de verschillende fases van het project (opmetingen, uittekenen in bestaande toestand, opmaken van uitvoeringsdetails, ... Als architect ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve taken van de projecten. Op de werf zal je de technische ondersteuning. voor jouw rekening nemen.Jouw profiel Voor deze vacature voor Architect ben ik op zoek naar het volgende profiel:Je bent in bezit van een master of bachelor architectuur/bouwkunde.Kennis van EPB is een pluspunt.Je hebt een hands-on mentaliteit.Je neemt graag initiatief.Wij bieden jou Voor dit bureau kan je genieten van volgende voordelen:Je zal werken voor een ondernemend bedrijf waar je de kansen krijgt om door te groeien.Interne opleidingen.12 ADV dagenJe zal verloond worden naargelang jouw ervaring.Maaltijdcheques zijn voorzien.Na 2 jaar is er een evaluatieGlijdende uren zijn mogelijk.Bedrijfsinformatie Je zal werken in een zeer dynamische organisatie die enorm investeert in zijn eigen medewerkers. Het bedrijf is een onderdeel van een team architecten, ir-architecten en assistent architecten die zich specialiseren en verschillende sectoren binnen de architectuur. Dit gaat van nieuwbouwwoningen tot erfgoed en industriebouw. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Architect
Accent, Aalter, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de vacature Architect sta je in voor het begeleiden van de klant in de ontwerpfase. Je wordt hierdoor bijgestaan door de architect (zaakvoerder) en een team van ervaren ontwerpers met een flinke dosis enthousiasme. Is dit niet wat je zoekt? Neem contact op via sharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer 09/218.07.51. We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer 0475/86.10.27Dan bekijken we samen welke functies interessant kunnen zijn voor jou.Jouw profiel Wanneer je in aanmerking wil komen voor deze vacature, kan je volgende capaciteiten aantonen: Je hebt een diploma Architectuur (master) Enkele jaren ervaring in het ontwerp van residentiële bouwprojecten Je werkt punctueel en sterk in administratie Stressvolle situaties en deadlines schrikken jou niet af Je bent gepassioneerd door architectuurWij bieden jou Een groeiende onderneming met een familiale en dynamische werksfeer. Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, binnen een organisatie waarbij je in aanraking komt met interessante projecten en ruimte voor initiatief. Bedrijfsinformatie Het kantoor is gelegen in de regio Eeklo-Deinze. Het bureau voor architectuur, waar gedreven medewerkers actief zijn, spitst zich toe op een mix van zowel grote stedenbouwkundige als kleinschalige milieu- en energievriendelijke woonprojecten.Niet alleen oriëntatie, functionaliteit, licht en ruimte spelen een prominente rol, maar ook de intense verbondenheid met de omgeving krijgt veel aandacht.Er wordt gestreefd naar een integrale aanpak van binnen naar buiten en omgekeerd. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Architect
Accent, Varsenare, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor deze functie als Architect (Ir.) zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Je maakt een eerste schetsontwerp op aan de hand van de vraag van de klant. Doorheen het project heb jij als Architect de leiding. Als Architect ben jij de contactpersoon voor de opdrachtgever en uitvoerders. Je bent aanwezig op alle werfvergaderingen. Als architect zal je het projectteam aansturen van ontwerp tot de uitvoering. Volgens de openbare procedures zal je aanbestedingsdossiers gaan opmaken. Het opmaken van de omgevingsvergunningsdossiers, materiaalkeuzes en het overleg met de overheidsinstanties behoren tot jouw taken. Als Architect zal je de werf gaan opvolgen, kijk je vorderingsstaten na en maak je de eindafrekening en as-built op.Jouw profiel Voor deze functie als Architect (Ir.) ben ik op zoek naar het volgende profiel: Je bent in bezit van een master diploma. Bij voorkeur heb je al een 5-tal jaar ervaring. Voor deze functie ben je iemand die op hoogte is van de wetgeving. Je bent iemand die graag bijleert.Wij bieden jou Mijn klant heeft volgende zaken te bieden:40u/weekBetaalde inhaalrustdagenCorrect loon naargelang ervaring3 weken bouwverlof, 1 week tussen Kerstmis en NieuwjaarPoolwagen ter beschikkingMaaltijdchequesBedrijfsinformatie Onze klant is een familiaal studiebureau die actief is in infrastructuurwerken, verkavelingen, waterbouw- en landschapswerken. Verder kan je bij hun ook terecht voor stedenbouwkundige- en architectuurprojecten zowel in de openbare- als in de privésector.Op vandaag hebben ze een gespecialiseerd team die dagelijks klaarstaat om elk project onder handen te nemen. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Architect
Accent, Ieper, Vlaanderen, be
Je zal werken in een zeer dynamischeorganisatie die enorm investeert in zijn eigen medewerkers. Hetbedrijf is een onderdeel van een team architecten, ir-architectenen assistent architecten die zich specialiseren en verschillendesectoren binnen de architectuur. Dit gaat van nieuwbouwwoningen toterfgoed enindustriebouw.FunctiebeschrijvingVoorde functie als Architect zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je bent verantwoordelijk voor de opvolging vanverschillende projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering.Als architect ben je het aanspreekpunt voor deopdrachtgever. Een team van tekenaars enassistent-architecten zullen je ondersteunen met de aanvraag vanomgevingsvergunningen, .. Je zal deverantwoordelijkheid nemen bij de verschillende fases van hetproject (opmetingen, uittekenen in bestaande toestand, opmaken vanuitvoeringsdetails, ... Als architect ben jeook verantwoordelijk voor de administratieve taken van deprojecten. Op de werf zal je de technischeondersteuning. voor jouw rekening nemen.Functie-eisenVoordeze vacature voor Architect ben ik op zoek naar het volgendeprofiel: Je bent in bezit van een master ofbachelor architectuur/bouwkunde. Kennis vanEPB is een pluspunt. Je hebt een hands-onmentaliteit. Je neemt graag initiatief.ArbeidsvoorwaardenVoordit bureau kan je genieten van volgende voordelen:Je zal werken voor een ondernemend bedrijf waarje de kansen krijgt om door te groeien.Interne opleidingen. 12ADV dagen Je zal verloond worden naargelangjouw ervaring. Maaltijdcheques zijn voorzien.Na 2 jaar is er een evaluatieGlijdende uren zijn mogelijk.
Interieur Architect
De Puydt, Knokke
Ben je een rasechte designliefhebber? Is ontwerpen en tekenen voor jou een tweede natuur? Kan je goed werken met VectorWorks? Maak je mooie renders/ visualisaties? Heb je affiniteit met architectuur en interieur? Dan ben jij de juiste persoon voor ons!Jouw uitdagingJe staat in voor het uittekenen van haardprojecten voor onze klanten.Je werkt hierbij nauw samen met de zaakvoerder. Je treedt op als tussenpersoon tussen klant en team.Je krijgt alle specificaties door waarna je de technische tekening minutieus opmaakt. Jouw profielJe kan werken met VectorWorks Je bent technisch aangelegd en heb je ervaring  met het uitteken van interieurs. Je genoot bij voorkeur een bouwgerelateerde opleiding.Je bent communicatief sterk en schrijft foutloos Nederlands en hebt kennis van Frans en Engels Je bent een teamspeler met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoelJe bent open, positief, nieuwsgierig en proactiefJe bent flexibel, stressbestendig, nauwkeurig, precies en analytisch  Je bent ondernemend en hebt een hands-on mentaliteitJe hebt technisch inzicht, materialenkennis en passie om creatieve oplossingen te bedenken en ze te visualiseren.Je beheerst de kwaliteit om meerdere projecten naast elkaar te managen.Ons aanbodWij bieden een marktconform loon afhankelijk van jouw kennis en ervaring, dit in combinatie met extralegale voordelen. Een werkplek in Knokke, in een dynamische omgeving, vlot bereikbaar en zonder fileleed. Een gedreven team met toffe collega’s die elk gespecialiseerd zijn in hun domein.We bieden een voltijds contract (40u) met 20 dagen wettelijk verlof + 12 ADV dagen.Het volgen van opleidingen om je persoonlijke groei en de groei van het bedrijf te stimuleren wordt sterk aangemoedigd!Interesse?Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar [email protected] Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via 
Architect
Accent, Aalter, Flanders, be
Het kantoor is gelegen in de regioEeklo-Deinze. Het bureau voor architectuur, waar gedrevenmedewerkers actief zijn, spitst zich toe op een mix van zowel grotestedenbouwkundige als kleinschalige milieu- en energievriendelijkewoonprojecten. Niet alleen ori�ntatie, functionaliteit, licht enruimte spelen een prominente rol, maar ook de intense verbondenheidmet de omgeving krijgt veel aandacht. Er wordt gestreefd naar eenintegrale aanpak van binnen naar buiten enomgekeerd.FunctiebeschrijvingVoorde vacature Architect sta je in voor het begeleiden van de klant inde ontwerpfase. Je wordt hierdoor bijgestaan door de architect(zaakvoerder) en een team van ervaren ontwerpers met een flinkedosis enthousiasme. Is dit niet wat je zoekt? Neem contact op viasharon.dhaeseleer@accentjobs.be of bel op het nummer 09/218.07.51.We zijn ook na de uren bereikbaar op het nummer 0475/86.10.27 Danbekijken we samen welke functies interessant kunnen zijn voorjou.Functie-eisenWanneerje in aanmerking wil komen voor deze vacature, kan je volgendecapaciteiten aantonen: Je hebt een diplomaArchitectuur (master) Enkele jaren ervaring inhet ontwerp van residenti�le bouwprojecten Jewerkt punctueel en sterk in administratieStressvolle situaties en deadlines schrikkenjou niet af Je bent gepassioneerd doorarchitectuurArbeidsvoorwaardenEengroeiende onderneming met een familiale en dynamische werksfeer.Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, binnen eenorganisatie waarbij je in aanraking komt met interessante projectenen ruimte voor initiatief.
Architect Erfgoed (m/v)
Konvert Office Roeselare, Ieper, Vlaanderen, be
ProfielOm de erfgoedprojecten bij onze klant verder uit te bouwen, zoeken we versterking voor een nieuwe afdeling in het kantoor te Ieper. Konvert Office staat enkel in voor de rekrutering, dit betreft meteen een vaste aanwerving met een contract onbepaalde duur. Als architect vind je het een uitdaging om nieuwe architectuur te integreren in erfgoedsites, op zoek te gaan naar herbestemmingsmogelijkheden en om erfgoedprojecten van voorontwerp tot oplevering op te volgen.Je komt terecht in een divers team waarbij verschillende expertises een verrijking vormen in het concept. Boeit het jou om erfgoedprojecten op te volgen van voorontwerp tot oplevering? Wil je hierbij je analytisch, bouwfysisch en technisch talent ten volle inzetten? Vind je het een uitdaging om nieuwe architectuur in te vullen op historische sites en erfgoedsites? Of om op zoek te gaan naar een ideale her bestemmming voor erfgoedgebouwen? Je gaat nauwkeuring te werk bij het opstellen van meetstaten, lastenboeken en detailtekeningen? Dan ben jij de architect waar wij naar op zoek zijn!  AanbodDe uitvoering op de werf controleren en de oplevering goedkeuren (uitvoering, facturatie, delen van de overeenkomst, ...). Het ontwerp van het bouw- of inrichtingsproject van een gebouw of een ruimte opstellen volgens de opdracht en de noden. Het algemene ontwerp van een architecturaal project in plannen en modellen uitwerkenDe criteria bepalen (kost, termijn, methode, ...). Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren AanbodJe kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket. Je zal hoofdzakelijk werken vanuit het kantoor in Ieper maar indien noodzakelijk kan je ook in één van onze andere kantoren terecht.Vereiste kwalificatiesProfiel Je volgde een opleiding architectuur en hebt bij voorkeur ervaring in erfgoedprojecten of een uitgesproken interesse in erfgoed. Een opleiding in monumenten- en landschapszorg of erfgoedstudies is zeker een meerwaarde.
Architect (m/v)
Konvert Office Roeselare, Ieper, Vlaanderen, be
ProfielBij onze klant kom je terecht in een divers team van architecten waar iedereen zijn visie kan uitbouwen. Ze zijn sterk in zowel moderne woningen als landelijke gebouwen, in handelszaken en meergezinswoningen, en nog zo veel meer. Wil jij deel uitmaken van dit team in het kantoor te Ieper? Solliciteer dan snel via Konvert Office Roeselare. Konvert Office staat enkel in voor de rekrutering, dit betreft meteen een vaste aanwerving bij onze klant. Functie:Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van diverse projecten van ontwerp t.e.m. uitvoering en dit in rechtstreeks contact met de opdrachtgever. Je kan rekenen op de steun van onze assistentarchitecten of tekenaars voor o.a. het opstellen van de aanvragen van de omgevingsvergunningen (stedenbouwkundig luik). Je neemt de leiding op bij volgende fasen van het project: opmeten en uittekenen van een bestaande toestand, uitwerken voorontwerp en uitvoeringstekeningen, opmaken uitvoeringsdetails, bouwtechnische aspecten (in samenwerking met de tekenaars voor het uitwerken van het voorontwerp tot uitvoeringstekeningen), administratieve aspecten (opbouw dossier, opvolging dossier in samenwerking met onze administratieve kracht), maar eveneens het toetsen van het project aan het wettelijk en ruimtelijk kader. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van de meetstaat en het lastenboek. En ten slotte neem je ook de technische ondersteuning op de werven voor jouw rekening.AanbodDe uitvoering op de werf controleren en de oplevering goedkeuren (uitvoering, facturatie, delen van de overeenkomst, ...). Het ontwerp van het bouw- of inrichtingsproject van een gebouw of een ruimte opstellen volgens de opdracht en de noden. Het algemene ontwerp van een architecturaal project in plannen en modellen uitwerkenDe criteria bepalen (kost, termijn, methode, ...). Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren AanbodJe kan werken in een zeer dynamische organisatie van gedreven vakmensen waar jouw initiatief en vakmanschap zeker zullen worden gewaardeerd. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een motiverend loonpakket. Je zal hoofdzakelijk werken vanuit ons kantoor in Ieper maar indien noodzakelijk kan je ook in één van onze andere kantoren terecht.Vereiste kwalificatiesProfielJe behaalde minstens een masterdiploma architectuur of bouwkunde. Interesse en kennis van EPB, erfgoed en projecten in het landelijk gebied zijn zeker een pluspunt!Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en dit zowel in de projecten die je zelfstandig opneemt als in de projecten die je in team afwerkt.Initiatiefnemers moedigen wij steeds aan!
Architect
Accent, Roeselare, Flanders, be
Onze klant, een architectenbureau in de regioRoeselare specialiseert zich voornamelijk in projectontwikkeling,overheidsprojecten en bedrijfsgebouwen. Ze streven naararchitectuur die indruk maakt: zowel naar functionaliteit als invorm. Samen met hun team van 4 medewerkers gaan ze elke dag voluitom hun klanten tevreden testellen.FunctiebeschrijvingAlsArchitect zal jouw takenpakket in een notendop als volgt zijn:Je staat in voor het volledig ontwerp van eenproject. Je bent verantwoordelijk voor hetverder uitwerken van ontwerpen tot bouwaanvraag.Opmaken van omgevingsvergunningen.Opvolging van werven en projecten.Functie-eisenVoordeze vacature als Architect zijn wij op zoek naar het volgendeprofiel: Je hebt kennis van Vectorworks enPhotoshop. Je bent in het bezit van een masterarchitectuur of gelijkwaardig door ervaring.Een open communicatie is voor jou zeerbelangrijk. Je bent leergierig en ziet jezelfop termijn doorgroeien. Is deze vacatureniet helemaal jouw ding maar ben je wel op zoek naar een nieuwe jobin de bouwsector? Mail mij via camille.commeyne@accentjobs.be ofbel mij op 0475/ 86 07 18 en wij zoeken een gepaste job voorjou!ArbeidsvoorwaardenVoorde functie als Architect kan onze klant het volgende aanbieden:Een voltijdse tewerkstelling in een modernewerkomgeving Standaard uurrooster (8h - 17h)met een perfect work- life balance 12ADV-dagen MaaltijdchequesEen firmawagen is bespreekbaarNa 1 jaar vaste tewerkstelling, eengroepsverzekering Een positieve werksfeer
Architect - Ontwerper
Colruyt Group, Halle, Flanders
Begin 2020 had Colruyt Group 572 eigen winkels en 601 zelfstandige en geaffilieerde winkels. En elk jaar komen er bij of worden er gerenoveerd. Als architect - ontwerper sta je in voor het (voor)ontwerp van die bouwprojecten en bereid je de kostenramingen, 3D-simulaties en presentatiedossiers voor. Je gaat aan de slag in de afdeling Ontwerp van de divisie Real Estate van Colruyt Group waar je nauw samenwerkt met tekenaars, ontwerpers, projectmanagers en ingenieurs. Samen staan jullie in voor het ontwerp en de realisatie van alle bouwprojecten van Colruyt Group: nieuwbouw, maar ook verbouwingen en herinrichtingen. En zowel voor de verschillende winkelformules (Colruyt, OKay, Bio-Planet, Dreamland, Dreambaby …) als voor onze distributiecentra en kantoren.Als ontwerper verzorg je, na je opleiding, de (voor)ontwerpen van winkels en distributiecentra, in functie van de criteria die opgesteld zijn door je partner. Je bereidt bijhorende kostenramingen, 3D-simulaties en presentatiedossiers voor en bespreekt die met verschillende interne en externe partijen. Je werkt nauw samen met onder meer de expansieverantwoordelijken en met een projectteam om tot een volledig ontwerp te komen waarbij zowel gebouw, technieken als inrichting perfect op elkaar afgestemd zijn. Je bent ook verantwoordelijk voor het bouwluik van de omgevingsaanvraag, samen met interne en externe partijen.Je werkt in Halle. Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma architectuur en een vijftal jaar relevante ervaring. Een stedenbouwkundige vorming is een plus, net als kennis van visualisatietechnieken (bv. Cinema 4D).Organisatie – Je gaat nauwgezet en gestructureerd te werk. Je hebt oog voor de verschillende bouwstenen van een project en behoudt het overzicht.Samenwerken – Je geeft leiding aan een projectteam. Je werkt graag en makkelijk samen (met interne en externe partners) en je communiceert helder en duidelijk.Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, zodat je nauw kan samenwerken met alle betrokken partijen. Permanente leermogelijkheden – Je leert veel bij on-the-job en kan heel wat interne en externe opleidingen volgen voor je professionele en persoonlijke groei.Stimulerende werkomgeving – Colruyt Group voert jaarlijks tientallen (ver)bouwprojecten over het hele land. Verwacht je aan veel variatie en vele verschillende contacten.Impact – Je ziet het resultaat van je werk in het straatbeeld: jouw ontwerpen worden ook effectief gerealiseerd.Extralegale voordelen – Boven op je aantrekkelijke loon krijg je ook extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Architect I Werfopvolging
LGA Engineering, Ardooie, Flanders, be
Ben je een Architect met reeds een eerste ervaring en wens je een meer afwisselend takenpakket? Voor dit gerenommeerd Architectenbureau met reeds meer dan 50 jaar ervaring en een stabiel team, gaat wegens uitbreiding op zoek naar een Architect die ook de werven wilt opvolgen om zo meer betrokken te zijn bij de projecten. Met projecten binnen utiliteitsbouw, appartementsbouw, verkavelingsprojecten en overheidsprojecten, behandelen zij een ruim pakket aan projecten die steeds uitdagend zijn. Wil je de volgende stap nemen in uw carrière? Wens je op freelance basis of in loondienst te werken? Dit is uw kans! Takenpakket Verantwoordelijk voor de opmaak van de uitvoerings- en ontwerptekeningen. Je werkt de ontwerpen van de digitale bouwaanvragen uit. Organiseren en leiding geven op de werven zelf. Opmaken van bestekken en meetstaten. Projecten uitwerken in Revit of Autocad. Bijwonen van werfvergaderingen samen met de aannemers en/of bouwheren. Profiel Je behaalde een Masterdiploma in de Architectuur. Een 3-tal jaar ervaring als Architect of een gelijkaardige functie. Aanbod Een zeer mooi loonpakket aangevuld met tal van extralegale voordelen: Mogelijkheid tot bedrijfswagen Extra ADV dagen Groepsverzekering Smartphone en laptop + abonnement Maaltijdcheques Projecten in West- en Oost-Vlaanderen, zo blijf je altijd dicht bij de projecten. De mogelijkheid om zelf uw eigen projecten op de werf zelf op te volgen en bij te sturen waar nodig. Vrijheid en de nodige afwisseling in een stabiel en ervaren Architectenbureau. Geïnteresseerd? Verstuur dan jouw CV en motivatiebrief naar construction(at)lga.jobs. Vermeld steeds de referentie LC-18040 #LGA06. Je kan onze consultants ook bereiken op het nummer +32 9 352 01 00 voor meer informatie.Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Lenny en StéphanieIs deze vacature toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan snel op www.lga.jobs voor andere interessante en uitdagende vacatures binnen Construction.
ARCHITECT VOOR ONTWERP
Hays, Roeselare, Flanders
Ben jij de creatieve Architect die we zoeken?Onze klant is een architectenbureau voor bedrijfsgebouwen, sociale huisvesting en residentiële projecten dat vooral lokaal (West- en Oost-Vlaanderen) werkt. Met hun zeven geschoolde medewerkers werken ze vanuit een modern landschapsbureau in Roeselare met een inspirerend uitzicht over de stad. Ze stellen zich flexibel op naar hun werknemers wat verlof en thuiswerk betreft. Master Architectuur voor ontwerp Op zelfstandige basis is mogelijk Gevarieerde bouwprojecten De architect-zaakvoerder van dit bureau is op zoek naar een volwaardig architect met minstens enkele jaren ervaring, om hem te ondersteunen op creatief vlak. De zaakvoerder doet al het commercieel werk en samen met nog 1 medewerker zorgt hij in samenspraak met de klant voor een ontwerp. Het is de bedoeling dat daar nog een collega bijkomt. Na goedkeuring van de klant en als de omgevingsvergunning in orde is, gaat het dossier naar het team uitvoering. Jouw taak zal er dus in bestaan om in overleg met de klant tot een eindontwerp te komen. Idealiter neem je een stuk verantwoordelijkheid op je en neem je initiatief om bv. aan collega’s te vragen hoe ver ze staan in dit dossier en de klant te informeren. Je hebt een masterdiploma Architectuur of Burgerlijk Ingenieur-Architect en hebt min. 5 jaar ervaring in een gelijkaardige ontwerpfunctie. Verder werk je methodisch, nauwkeurig en zelfstandig. Je bent iemand die initiatief durft nemen, communicatief en klantgericht is. Je weet een team te motiveren om samen de vooropgestelde doelen te bereiken. Vectorworks beheers je grondig. Kennis Revit is een pluspunt. We zoeken een no-nonsense persoonlijkheid, iemand die zegt waar het op staat en open communiceert. Onze klant biedt je een interactieve, creatieve job met grote verantwoordelijkheid. Je werkt mee aan exclusieve projecten en komt terecht in een dynamisch bureau in volle groei. Men biedt je een afwisselende job aan in een professionele werkomgeving. Een aantrekkelijk verloningspakket wordt afgestemd op je profiel. Ben jij de Architect die we zoeken? Neem dan contact op met Jonas Deschamps van Hays Construction Kortrijk.
Enterprise Architect - Industries
Salesforce.org, Zaventem, Flanders
Job DetailsAbout SalesforceSalesforce, the Customer Success Platform and world's #1 CRM, empowers companies to connect with their customers in a whole new way. We are the fastest growing of the top 10 enterprise software companies, the World's Most Innovative Company according to Forbes, and one of Fortune's 100 Best Companies to Work For six years running. The growth, innovation, and Aloha spirit of Salesforce are driven by our incredible employees who thrive on delivering success for our customers while also finding time to give back through our 1/1/1 model, which leverages 1% of our time, equity, and product to improve communities around the world. Salesforce is a team sport, and we play to win. Join us!Job DescriptionThe Enterprise Architect is a key customer-facing role within the Northern European Solution Engineering (SE) function. You will act as a domain expert to dedicated accounts and sales teams. You will help determine Salesforce Customer 360 platform fits into the business and IT architecture of top customers in Industries like Manufacturing, Healthcare, Retail/CPG. With a broad background including business, data and technical architecture as well as cloud computing, the Enterprise Architect will map the transformation requirements of some of the largest Companies in the region to the optimal Salesforce solution whilst simultaneously doing so in a way that is sensitive to the particular legal, risk management & regulatory needs. This role can be filled in any of the Nordics countries, as well as in Belgium or the NetherlandsA Day in the LifeAs an Enterprise Architect, no two days are the same. You are a valued team member, collaborator, contributor and thought leader who will spend the majority of your time helping our top account customers on their digital transformation journey. This said, a typical day may start with a team call where you share experiences and expertise with your colleagues in the wider North Europe Solutions team. You will then start work on a presentation with the CIO of a major company, using assets from the vast Salesforce repository as well as using your own creativity. You help define a target architecture and roadmap for their future, using your knowledge on Industry trends, best practices and customer references. You also meet up with the CISO and explore how our security and compliance initiatives can help them meet theirs. The afternoon will be spent presenting your industry point of view to the Chief Digital Officer of another top account and debating new trends in AI.Role DescriptionThe Enterprise Architect will act as an industry domain expert to our strategic customers on the Salesforce Customer 360 Platform and how it fits into an enterprise business and IT architecture in your assigned industries. With a broad IT background including: business architecture, technical architecture, security and compliance, software/systems engineering and cloud computing, the Enterprise Architect will help position Salesforce solutions and transform customer business strategy into their success.The Enterprise Architect should have a strong industry alignment and knowledge. He/she should have a strong industry point of view, able to discuss with CTO/CIO, CISO and Chief Digital Officers future trends and challenges and provide a Salesforce perspective on how these will be addressed.The Enterprise Architect understands business and technical requirements and helps customers develop and refine a technical strategy and Salesforce solution fit.The Enterprise Architect is a subject matter expert in one or more categories that may include: industry trends, best practices and regulations, security and compliance, business strategy, application architecture, data & information, integration, security, cloud computing, technology, distributed platforms and analytics. The Enterprise Architect will help determine which Salesforce technologies to leverage in customer driven architectures using Enterprise Architecture frameworks and Salesforce agile methodologies. The Enterprise Architect will help the sales teams and customers design specific product roadmaps against business strategies.Skills and RequirementsExperience/Skills Required:Work experience in the information technology sector, either as a vendor, consultant or customerSolid Industry experienceStrong pre-sales/business development experience from a software vendor, Systems Integrator or other consulting organisationA good understanding of the architectural principles of cloud based platforms as well as the more traditional on-premise solutions typically usedFamiliarity with major cloud offerings in the market and ability to discuss cloud architectureA good understanding of enterprise application integration, and an understanding of integration considerations such as process orchestration, customer data integration and master data management.Additional Skills (useful but not required):Enterprise architecture certification such as TOGAFPrevious practitioner and/or implementation experience of Salesforce solutions or relevant solutionsPrevious development or project management experienceExperience in an Architect role in an organisationAn understanding of design thinkingUnderstanding of emerging solutions such as mobile, AI and their relevance to the industryA good understanding of the security/compliance processes and standards & issues involved in the industryExtensive product and personal training and development is provided, both as part of your ramp up process and as part of Salesforce’s commitment to continuous learning and employee growth.Accommodations - If you require assistance due to a disability applying for open positions please submit a request via this
Architect met Werfopvolging
LGA Engineering, Ardooie, Flanders
Ben je een Architect met reeds een eerste ervaring en wens je een meer afwisselend takenpakket? Voor dit gerenommeerd Architectenbureau met reeds meer dan 50 jaar ervaring en een stabiel team, gaat wegens uitbreiding op zoek naar een Architect die ook de werven wilt opvolgen om zo meer betrokken te zijn bij de projecten. Met projecten binnen utiliteitsbouw, appartementsbouw, verkavelingsprojecten en overheidsprojecten, behandelen zij een ruim pakket aan projecten die steeds uitdagend zijn. Wil je de volgende stap nemen in uw carrière? Wens je op freelance basis of in loondienst te werken? Dit is uw kans! Takenpakket Verantwoordelijk voor de opmaak van de uitvoerings- en ontwerptekeningen. Je werkt de ontwerpen van de digitale bouwaanvragen uit. Organiseren en leiding geven op de werven zelf. Opmaken van bestekken en meetstaten. Projecten uitwerken in Revit of Autocad. Bijwonen van werfvergaderingen samen met de aannemers en/of bouwheren. Profiel Je behaalde een Masterdiploma in de Architectuur. Een 3-tal jaar ervaring als Architect of een gelijkaardige functie. Aanbod Een zeer mooi loonpakket aangevuld met tal van extralegale voordelen: Mogelijkheid tot bedrijfswagen Extra ADV dagen Groepsverzekering Smartphone en laptop + abonnement Maaltijdcheques Projecten in West- en Oost-Vlaanderen, zo blijf je altijd dicht bij de projecten. De mogelijkheid om zelf uw eigen projecten op de werf zelf op te volgen en bij te sturen waar nodig. Vrijheid en de nodige afwisseling in een stabiel en ervaren Architectenbureau. Geïnteresseerd? Verstuur dan jouw CV en motivatiebrief naar construction(at)lga.jobs. Vermeld steeds de referentie LC-18040 #LGA06. Je kan onze consultants ook bereiken op het nummer +32 9 352 01 00 voor meer informatie.Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Lenny en StéphanieIs deze vacature toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan snel op www.lga.jobs voor andere interessante en uitdagende vacatures binnen Construction.
Architect Assistant I diverse projecten
LGA Engineering, Moorslede, Flanders
Voor een architectenbureau regio Moorslede gaan we op zoek naar een gemotiveerde assistent-architect. Intussen zijn ze reeds op 5 locaties gevestigd en spitsen ze zich toe op diverse projecten zoals nieuwbouwwoningen, industriële panden, handelszaken, renovaties, zorgcentra enz.Ben je helemaal klaar om dit TOP-architectenbureau de nodige versterking te bieden en spreek je bovendien een woordje Frans? Lees dan zeker verder… Functie: De architect is jouw partner in crime. Je helpt hem bij het opstellen van stedenbouwkundige aanvragen en toetst het project aan het wettelijk en ruimtelijk kader;Opmeten en uittekenen van oorspronkelijke toestand en het uitwerken van een voorontwerp en uitvoeringsdetails;Naast bouwtechnische aspecten ben je verantwoordelijk voor administratieve aspecten zoals de opvolging van het dossier, opmaak van meetstaat en lastenboek; Af en toe begeef je jou op de werf om technische ondersteuning te bieden; Profiel: Je bezit een diploma bouwkunde, toegepaste architectuur of interieur-architectuur. Kennis van Revit is een grote plus; Ervaring is een mooie plus maar zeker geen must. Schoolverlaters zijn welkom!Je beheerst het Frans in die mate dat je kan communiceren met Franstalige collega’s van het kantoor in Wallonië.Tot slot ben je een echte teamspeler en neem je graag initiatief! Aanbod: Een aantrekkelijke verloning met extralegale voordelen, aangepast aan jouw kennis en ervaring; Kom terecht in een hecht team met gedreven en toffe collega’s. Bovendien zal je heel wat bijleren van hun grondige expertise en ervaring! Werk mee aan zéér leuke en uitdagende bouwprojecten uit diverse sectoren! Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en doorgroeimogelijkheden;Verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket is een evidentie! Je gaat met zeer diverse projecten aan de slag waardoor geen enkele dag dezelfde is! Voel jij je geroepen?Verstuur dan jouw CV naar engineering(at)lga.jobs.Vermeld steeds de referentie SDOV15200 #LGA06.Je kan onze consultants ook bereiken op het nummer +32 9 352 01 00 voor meer informatie.Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld door Lenny en Stéphanie.Is deze vacature toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan snel op www.lga.jobs voor andere interessante en uitdagende vacatures binnen Construction.