Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Non-Profit Accountant in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Non-Profit Accountant in "

2 928 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Non-Profit Accountant in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Non-Profit Accountant in getoond.

Indeling van de "Non-Profit Accountant" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Non-Profit Accountant in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Accountant
Accent, Vilvoorde, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Je zal er alsaccountant algemene boekhoudkundige ondersteuning bieden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken: betalen, verwerken en inboeken van inkomende facturen inkomende betalingen inboeken contacteren van leveranciers loonadministratie bijhouden van statistieken invullen van de BTW- aangiftes maken/wijzigen van prijstarievenJouw profiel Als accountant spreek je goed Nederlands en heb je een goede kennis van het Frans. Kennis van het Duits is een pluspunt. Daarnaast: ben je flexibel ingesteld en kan je goed zelfstandig werken kan je vlot overweg met MS Office ben je allround inzetbaar en ondersteun je administratief beschik je over een eerste gelijkaardige ervaringWij bieden jou Als accountant bieden zij jou naast een fulltime functie het volgende; een correcte verloning, anciënniteitsverlof, een hospitalisatieverzekering, eindejaarspremie, ecocheques en een verplaatsingsvergoeding.Bedrijfsinformatie Je komt als accountant terecht in een Belgisch familiebedrijf gevestigd te Vilvoorde. Er heerst een losse en familiale sfeer. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Accountant (m/v)
ASAP, Ghent, Flanders, be
Wat ga je doen? Jouw taken:- Van A-Z zal je de boekhouding verzorgen.- Maand- en kwartaalafsluitingen behoren ook tot jouw takenpakket.- Opvolgen van fiscale dossiers, zoals voorbereiden vennootschapsbelasting en transfr pricing op, evenals BTW aangiften, instrastat- intracommunautaire aangiften en BTW-listings.- Interne en Externe audits ondersteunen.- Instaan voor de dagdagelijkse boekhoudkundige transacties/bewegingen.- Je werkt nauw samen met de accounting manager. Wie ben jij? Jouw profiel: - Matuur- Je wilt meegroeien met het bedrijf. - Leergierig. - accuraat werken. - Hands-on mentaliteit. Opleiding: Je beschikt over een diploma accountancy fiscaliteit Bachelor en je kan reeds een aantal jaar ervaring voorleggen. Vakkennis: Je hebt ervaring met ERP en rapporteringstools. Talenkennis: Je spreekt vlot NL en ENG IT Kennis: Je hebt een praktische kennis van MS Office. Kennis van SAP is een pluspunt maar geen noodzaak.
Accountant
Accent, Mol, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Je zal als accountant regio Mol de boekhouding doen van A tot Y.Dit wil dus zeggen dat volgende zaken zeker aan bod komen in je takenpakket: Inboeken van de inkomende facturen; Opstellen en indienen van Btw-aangiftes en de voorbereiding voor de aangiftes vennootschapsbelasting ; Opstellen van jaarrekeningen; Uitvoeren van de boekhoudkundige maand- en jaarafsluit en controle hierop; Opvolging van openstaande leveranciers; Betalingen voorbereiden en inboeken;Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor: Beheren van firmadossiers van A tot Z; Correctheid van grootboekrekeningen; Tijdig uitvoeren van de nodige werkzaamheden betreffende de periodieke fiscale-, sociale- en boekhoudkundige verplichtingen van de onderneming.Toekomst gezien is het ook de bedoeling dat je boekhouding van A-Z gaat doen, zij voorzien de opleiding hiervoor.Jouw profiel Als accountant regio Mol: Beschik je over een Bachelordiploma in een economische richting, bij voorkeur boekhouding en/of fiscaliteit Je hebt basiskennis Outlook en grondige kennis van Microsoft Excel Je communiceert vlot en bent transparant Je denkt en handelt oplossingsgericht Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar bent bovenal een Teamplayer Je hebt een positieve mindsetWij bieden jou Je zal terechtkomen in een familiebedrijf dat nog steeds in volle groei is. Daarnaast bieden we jou werkzekerheid aan en een fair en competitief verloningspakket.Je zal werken in een tof team.Bedrijfsinformatie Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de transportwereld en logistieke diensten. Drie generaties transport-ervaring zorgen voor de know-how.De firma stelt ongeveer een 200 chauffeurs tewerk.Ze staan bekend voor volgende activiteiten: Nationaal en internationaal wegtransport Transporteren van 20-45ft iso containers Opslag en behandelen van goederen Contracting Logistieke services Eigen onderhouds- en servicecentrum Containerterminal voor de binnenvaart Samenwerking met spoelhal BCC Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Accountant
Accent, Sint-Truiden, Vlaanderen, be
Onze klant is een modern boekhoudkantoor datinstaat voor boekhouding, fiscaliteit, startersadvies enbedrijfsbegeleiding. Zij liggen in hartje Sint-Truiden opwandelafstand van demarkt.FunctiebeschrijvingVoorde vacature van Accountant regio Sint-Truiden beheer je een diverseklantenportefeuille. Je bent het eerste aanspreekpunt enondersteunt jouw klanten met professioneel advies op vlak vanaccountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid.Indien je nog geen ervaring hebt als dossierbeheerder metspecialisatie fiscaliteit start je aan de basis. Bij jouwdagelijkse taken behoren: Controle van diverseextern gevoerde boekhoudingen Behandelingen/of controle van intern gevoerde boekhoudingenAangiften BTW, vennootschaps- enpersonenbelasting Opmaken tussentijdsebalansen en eindejaar balansen Maandelijksen/of kwartaal rapportering Opstellingen en/ofcontrole van jaarrekeningen Is deze vacatureniet dadelijk jouw ding maar ben je wel op zoek naar een job optievast? Contacteer ons gerust op 012 67 09 67 of optongeren@accentjobs.be!Functie-eisenVoorde vacature van Accountant regio Sint-Truiden:Heb je een mooie ervaring opgebouwd in eenboekhoudkantoor �f heb je ervaring in het bedrijfsleven en ben jegemotiveerd om veel bij te leren in de accountancy wereldBen je bereidt om te blijven leren in het vak'Fiscaliteit' Heb je minstens een bachelor ineen boekhoudkundige richting Sta je positiefin het leven Ben je ambitieusHou je van collegialiteitArbeidsvoorwaardenVoorde vacature van Accountant regio Sint-Truiden behoort dit tot jepakket: Marktconform loon met aanvullende extralegale voordelen (Netto-onkosten, maaltijdcheques)Filevrije omgevingDoorgroeimogelijkhedenIndien je de Seniortitel te pakken krijgt,krijg je ook een bedrijfswagen + tankkaartPositieve werkomgevingModerne uitstralingDoorgroeimogelijkhedenFlexibiliteit onder het motto: "geven ennemen" Collegialiteit
ACCOUNTANT
ManpowerGroup Nederland, Sint-Niklaas, Flanders, be
Client Description:ACCOUNTANT MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant! Voor onze gekende klant regio Sint-Niklaas zoeken we een ACCOUNTANTJob Description:Als ACCOUNTANT zal je instaan voor de boekhouding binnen het bedrijf. Jouw takenpakket bestaat uit de voorbereidingen en uitvoering van boekhoudkundige verrichtingen. Je zal mee instaan voor de maand - en jaarafsluiting, de facturatie, opvolging van de kasboeken en algemene boekhoudkundige administratie.Candidate Profile:Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur accountancy-fiscaliteit. Je hebt ervaring/kennis van boekhouding/fiscaliteit. Je hebt een zeer goede kennis Excell. Naast sterk cijfermatig, ben je ook nauwkeurig en organisatorisch sterk. Je hebt oog voor detail. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Frans.What Client Offers: Je komt terecht in een aangenaam team met mogelijkheid tot een vast contract! Een mooi competitief loon met maaltijdcheques na 6 maanden en ecocheques. Glijdende uren en 12 ADV dagen.
ACCOUNTANT
Manpower BE, Sint-Niklaas, BE
Client Description:ACCOUNTANTMANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!Voor onze gekende klant regio Sint-Niklaas zoeken we een ACCOUNTANTJob Description:Als ACCOUNTANT zal je instaan voor de boekhouding binnen het bedrijf. Jouw takenpakket bestaat uit de voorbereidingen en uitvoering van boekhoudkundige verrichtingen. Je zal mee instaan voor de maand - en jaarafsluiting, de facturatie, opvolging van de kasboeken en algemene boekhoudkundige administratie.Candidate Profile:Je hebt een bachelordiploma, bij voorkeur accountancy-fiscaliteit. Je hebt ervaring/kennis van boekhouding/fiscaliteit. Je hebt een zeer goede kennis Excell. Naast sterk cijfermatig, ben je ook nauwkeurig en organisatorisch sterk. Je hebt oog voor detail. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis Frans.What Client Offers:Je komt terecht in een aangenaam team met mogelijkheid tot een vast contract! Een mooi competitief loon met maaltijdcheques na 6 maanden en ecocheques. Glijdende uren en 12 ADV dagen.Interesse in de functie van ACCOUNTANT?Solliciteer online! Voor verdere vragen, kan je ons steeds bereiken via office.stniklaas@manpower.beWij garanderen de discretie van uw gegevens!
Accountant (m/v)
ASAP, Ghent, Flanders, be
Wat ga je doen? In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding.Jouw takenpakket:- Analyses van financiële rapporten, controles uitvoeren op journaalboekhouding, loonlijstgegevens, debiteuren,..- Opvolgen van fiscale dossiers, zoals onder meer de voorbereiding van de vennootschapsbelasting en transfer pricing, BTW aangiften, intrastat-intracommunautaire aangiften en Btw-listings.- Het aanspreekpunt zijn voor verschillende toegewezen taken en processen. (bv: opvolging en optimalisatie van softwarepakketten).- Nauw samenwerken met externe partners (accountants, revisoren, belastingsadviseurs,..)- Instaan voor interne en externe audits. Wie ben jij? Je werkt zeer nauwkeurig, gestructureerd en bent analytisch en communicatief sterk.Plotse veranderingen bezorgen jou geen stress en je weet je makkelijk aan te passen aan de bedrijfseigen processen.Met jouw vakkennis weet je het management te adviseren.Je schoolt je continu bij om op de hoogte te blijven van de huidige reglementering.Complexe materie vormt voor jou geen enkel probleem.Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Opleiding: Je hebt een Bachelor Accountancy Fiscaliteit, Master TEW of Handelswetenschappen (richting Accountancy Fiscaliteit) Vakkennis: Je hebt minimum een ervaring van 3 tot 5 jaar in een gelijkaardige functie Talenkennis: Je drukt jou vlot uit in het Nederlands en Frans.
ACCOUNTANT/DOSSIERBEHEERDER | Zonhoven
James Woodman, Zonhoven, Flanders, be
Client Details Client DetailsVoor een accountantskantoor, gelegen regio Zonhoven, zij wij op zoek naar een enthousiaste accountant / dossierbeheerder.Ben je gebeten door de cijfermicrobe? Wil je graag in een kantoor terecht komen waar kwaliteit primeert? Is ambitie en doorgroeien iets wat jou drijft?Stuur dan jouw cv naar Description DescriptionHoe ziet jouw dag eruit?Jouw takenpakket zal bestaan uit uiteenlopende zaken, hierdoor krijg je de kans om jezelf in elk vakgebied te onderscheiden waardoor je een echte master wordt binnen het kantoor.Samen met jouw collega's zal je beschikken over een 35-tal dossiers die je zelfstandig mag beheren van A tot Z. Profiles ProfilesWelk profiel zoeken we?Je beschikt over een Bachelor Accountancy & Fiscaliteit of een gelijkwaardige boekhoudkundige opleiding. Indien je enkel over een relevante werkervaring beschikt als dossierbeheerder binnen een boekhoud- of accountantskantoor kom je zeker en vast ook in aanmerking. Offer OfferDit kan het kantoor bieden:Een bruto maandloon tussen €2.000 - €2.500, afhankelijk van jouw ervaring.Maaltijdcheques van €8Een extra maandelijkse vergoeding van €100 - €150 die volledig belastingsvrij is waardoor jouw maandsalaris er nog aantrekkelijker zal uitzien.Jaarlijks ontvang je een EXTRA bonus van €1600. Hiermee kan je een mooi centje opzijzetten en jouw pensioen een extra boostJe komt terecht in een jong en amibiteus team waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen waardoor jij vlotter kan klimmen op de ladder van succes. Hierdoor kan je jezelf ontwikkelen tot een echte expert.Telefonisch kan u mij bereiken op het nummer 03/225.50.20Deze vacature wordt beheerd door Kelly en Chloë.Jouw kandidatuur wordt steeds heel confidentieel behandeld.
ACCOUNTANT/DOSSIERBEHEERDER | BREE
James Woodman, Bree, Flanders, be
Client Details Client DetailsBen jij klaar om een nieuwe stap te zetten in je carrière? Wil jij samen met een stabiel team verder groeien in een gespecialiseerd accountantskantoor? Kan jij je honger naar cijfers en kennis niet meer stillen?Dan is dit een job voor jou!Dit gespecialiseerd fiduciair kantoor in de regio Bree is momenteel vlijtig op zoek naar een dossierbeheerder. Als een echte teamspeler vervolledig je samen met het team de puzzel van deze succesvolle onderneming. Met je nauwkeurige en klantgerichte werking til je het niveau van de onderneming in team naar een ongekend niveau. Description DescriptionJouw takenpakketAls dossierbeheerder staat u in de eerste plaats in voor een uitgebreide portfolio aan klantendossiers. Hierin bevindt zich een waaier aan verschillende soorten ondernemingen waardoor je werk altijd afwisselend is.Daarnaast sta je ook actief in voor het opmaken van BTW-aangiftes, BTW-listings en IC opgaves.Jaarrekeningen en tussentijdse rapporten opstellen heb je volledig onder de knie net als de fiscale aangiftes van de VennB en PB.Tot slot bereid en begeleid je je cliënteel voor op fiscale controles. Profiles ProfilesJouw profielBachelor Accountancy & Fiscaliteit of gelijkwaardige ervaringMinimum een eerste relevante werkervaring in de fiduciaire sectorKennis Microsoft Office Offer OfferJouw aanbodContract van onbepaalde duur.Een bruto jaarsalaris tot € 45 000 staat op je te wachten.Bedrijfswagen + tankkaart waardoor je overal snel en efficiënt aankomt. Zo kan je in de zomer eindelijk die uitgestelde roadtrip door Frankrijk plannen.Een mooie forfaitaire onkostenvergoeding zorgt voor die extra duw in de rug van je salaris.Maaltijdcheques van €8 zorgen elke middag voor een goed gevulde maag. Elke week kan je dus zorgeloos in de supermarket afrekenen.De hospitalisatieverzekering bezorgt je een gerust gevoel op elk moment. Nooit meer stress dus bij een uitdagende activiteit op vakantie.Via de groepsverzekering word je oude dag nu al extra ingedekt.Parkeergelegenheid op de werkplek zelf spaart je de dure parking uit. Weg met de angst voor parkeerwachters.Via uitgebreide opleidingen krik je je boekhoudkundige kennis met regelmaat op. Zo hou je je fiduciaire skills on point.Tot slot biedt dit gespecialiseerd boekhoudkantoor, op basis van concrete resultaten en inzet, je reële doorgroeimogelijkheden.
ervaren dossierbeheerder / accountant
James Woodman, Hemiksem, Flanders, be
Client Details Client DetailsVoor een kantoor dat over 2 entiteiten beschikt, regio Hemiksem, zijn wij op zoek naar een persoon met een relevante ervaring binnen een boekhoud- of accountantskantoor. Het betreft een familiaal boekhoudkantoor met een 10-tal medewerkers verspreid over beide kantoren. Afhankelijk van jouw woonplaats zal je kunnen kiezen binnen welk kantoor je terecht komt, zo kan je genieten van een optimale work-life balans. Description DescriptionWat zal er dagelijks verwacht worden van jou?Je zal beschikken over een eigen klantenportefeuille waar je verantwoordelijk over zal zijn. Je zal instaan voor een duurzame relatie, waardoor je op een professionele manier kan samenwerken.Inboeken van financiële documenten zal niet tot jouw takenpakket horen. Zo kan je jouw tijd investeren in de relatie tussen jou en de klant. Profiles ProfilesWelke profiel past het beste bij dit kantoorJe beschikt over een Bachelor Accountancy & Fiscaliteit of een gelijkwaardige boekhoudkundige opleiding. Je hebt genoten van een relevante ervaring als dossierbeheerder binnen een boekhoud- of accountantskantoor. Organisatorisch en zelfstandig werken zijn competenties die je beheerst. Voel je je aangetrokken? Go for it! Offer OfferWat kan je verwachten binnen dit kantoor van verloning en extra'sBruto jaarsalaris van €65.000, afhankelijk van jouw ervaring.Binnen dit salaris kan je jouw pakket zelf samenstellen, wil je bijvoorbeeld een wagen? Geen probleem! Je kiest dan gewoon voor een lager loon. Zo simpel kan alles worden samengesteld binnen dit kantoor. Zo heb je de volledige macht over jouw eigen salarispakket.Je krijg de mogelijkheid om jouw ervaring nog verder uit te breiden binnen dit kantoor. Een BIBF/IAB stage is hier zeker en vast mogelijk. Je krijgt de kans om jezelf op te werken tot een erkend dossierbeheerder / accountant.Stuur alvast jouw cv door in Word formaatDeze vacature wordt beheerd door Kelly & Chloë.Jouw kandidatuur wordt steeds heel confidentieel behandeld.
Accountant (A-Y)
Easyfairs, Ghent, Flanders, be
De crisis ten gevolge van de Covid 19 pandemie heeft een grote impact op onze sector en ons bedrijf. Als toekomstgericht bedrijf kijkt Easyfairs echter steeds vooruit en zetten wij opnieuw volop in op een sterk team en het juiste talent in functie van de heropstart van onze activiteiten – future proof! Ter versterking van het finance team zijn we op zoek naar een accountant, met uitvalsbasis in Gent, Flanders Expo. jobinhoud: Je maakt deel uit van het finance team van Easyfairs België en bent verantwoordelijk voor de A-Y boekhouding van één of meerdere vennootschappen: verwerken van aankoopfacturen opvolgen herinneringen leveranciers betalen van de goedgekeurde aankoopfacturen via Isabel inboeken van bankafschriften en kassa’s controle op juistheid van opgemaakte verkoopfacturen maandelijks opmaken en inboeken te verdelen kosten BTW-aangifte Enquêtes intercompany reconciliaties verzorgen van de maandelijkse afsluiting inboeken van alle diverse verrichtingen inclusief lonen en afschrijvingen ad hoc opdrachten profiel : Je hebt een bachelor diploma Accountancy Fiscaliteit met minstens 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie contactvaardig & service minded accuraat en administratief sterk stressbestendig Je kan vlot overweg met boekhoudkundige programma’s, Excel en andere rekenkundige tools Nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels team gerichte en positieve attitude Wij bieden: Een gepassioneerd team en veel fun Een uitdagende, boeiende opportuniteit binnen een dynamisch bedrijf Permanente toegang tot kennisverrijking via opleidingen en onze eigen Academy Online Een cultuur van objectiviteit, optimisme en werken met een open geest Flexibiliteit op basis van vertrouwen - the job must be done Transparant evaluatiesysteem volgens het principe van continue feedback Een gevarieerde job met een hoge mate van zelfstandigheid Werkplaats in Gent met mogelijkheid tot (gedeeltelijk) thuiswerk na een inloopperiode.
Accountant / Credit Controller
Somfy, Zaventem, Flanders, be
Job DescriptionIn this role, you are responsible for managing credit control and providing administrative support and assistance with basic bookkeeping for Somfy BeLux (Belgium & Luxembourg). In this position, you work in a small Finance team but will be part of the wider Finance community of Somfy Northern Europe.The main tasks and responsibilities are:Executing administrative tasks in credit management: following up on customer payments, sending reminders to customers, chasing unpaid customer invoices, internal follow up of customer invoice issues, monitoring and follow up of blocked orders in the ERP system, monitoring of doubtful debtors, working closely with the credit insurance company and lawyers;Executing administrative bookkeeping tasks for the specific country according to local legal rules and Somfy Group internal policies and procedures: collecting and coding incoming invoices, bank statements, charging costs to other Somfy Business Units (BU's), preparing the weekly payment lists, and monitoring accrued expenses;Responsible for other administrative and clerical tasks such as filing, phone calls, handling mail, incoming and outgoing daily post;Qualifications(Lower) degree in Accountancy, Finance, or Economics;Minimum of 3 year’s working experience in a similar position;Knowledge of basic bookkeeping, local legal rules and administrative processes;Knowledge of MS-Office;Experience with ERP-systems. Knowledge of SAP is a plus;Quality focused and accurate;Collaboration – being a team-player;Dutch & French language proficiency. English language proficiency is a plus;Additional InformationWhat we offer:Competitive compensation plus year-end bonus based on performanceWorking in an international team of professionalsA dynamic and innovative cultureFulltime position
Accountant
James Woodman, Antwerp, Flanders, be
Client Details Client Details ben ik?Wel, bij mij kan je terecht voor alle vaste functies in boekhoud-, accountants- en bedrijfsrevisorenkantoren in provincies Antwerpen, Limburg en de regio Leuven. doe ik?Ik sta dagelijks in contact met deze markt en ben dan ook steeds op de hoogte van actuele veranderingen en interessante opportuniteiten die zich voordoen.Description Description help ik jou?Stap :Stuur me jouw meest recente CV .Stap :Ik bel je op om jouw CV te overlopen. Ook bepalen we samen enkele factoren die voor jou belangrijk zijn. Vertel me hoe je ideale job eruit ziet. Regio, loon, takenpakket, type kantoor... Je geeft jouw verwachtingen aan en ik hou hier rekening mee. Dit gesprek is uiteraard volledig ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲!Stap :We overlopen (100% ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲ ̲) enkele opportuniteiten die bij je profiel en verwachtingen passen.Stap :Klinkt interessant? Ik regel een gesprek voor jou!Stap :You get your dream job!Profiles ProfilesDus heb jij ervaring of interesse in Audit, Tax of Fiduciaire? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Offer OfferZo kunnen we alvast starten met stap 1 en ik neem met veel plezier de volgende stap voor mijn rekening!
Accountant / Credit Controller
Somfy, Zaventem, Flanders, be
Job DescriptionIn this role, you are responsible for managing credit control and providing administrative support and assistance with basic bookkeeping for Somfy BeLux (Belgium & Luxembourg). In this position, you work in a small Finance team but will be part of the wider Finance community of Somfy Northern Europe.The main tasks and responsibilities are:Executing administrative tasks in credit management: following up on customer payments, sending reminders to customers, chasing unpaid customer invoices, internal follow up of customer invoice issues, monitoring and follow up of blocked orders in the ERP system, monitoring of doubtful debtors, working closely with the credit insurance company and lawyers;Executing administrative bookkeeping tasks for the specific country according to local legal rules and Somfy Group internal policies and procedures: collecting and coding incoming invoices, bank statements, charging costs to other Somfy Business Units (BU's), preparing the weekly payment lists, and monitoring accrued expenses;Responsible for other administrative and clerical tasks such as filing, phone calls, handling mail, incoming and outgoing daily post;Qualifications(Lower) degree in Accountancy, Finance, or Economics;Minimum of 3 year’s working experience in a similar position;Knowledge of basic bookkeeping, local legal rules and administrative processes;Knowledge of MS-Office;Experience with ERP-systems. Knowledge of SAP is a plus;Quality focused and accurate;Collaboration – being a team-player;Dutch & French language proficiency. English language proficiency is a plus;
ACCOUNTANT
Hays, Ghent, Flanders, be
Gent | Allround boekhouden | goede kennis SAP | Goede kennis Engels | Voltijdse job | 1081634Jouw nieuwe functie In deze functie maak je deel uit van het finance team en ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van de Belgische site in Gent. Je staat in voor het inboeken en controleren van de aan- en verkoopfacturen, het opvolgen van de cash flow, de vaste activa, afschrijvingen,… Je let erop dat alle regels en procedures nauwgezet gevolgd worden. Je staat ook in voor de voorbereiding van de periodieke aangiftes en de maandafsluit. Je werkt daarvoor samen met jouw senior collega’s en de finance & accounting manager. Je werkt voor de boekhouding hoofdzakelijk in SAP. Jouw profielWe zoeken een medewerker met minimum een eerste ervaring in een gelijkaardige functie in de boekhouding, waarbij je kennisgemaakt hebt met verschillende aspecten in de boekhouding. Een diploma boekhouden/accountancy-fiscaliteit is een troef, maar jouw relevante ervaring geeft de doorslag. Je hebt inzicht in het volledige boekhoudproces. Idealiter heb je ervaring met btw en fiscaliteit, vanuit jouw opleiding en/of ervaring. Naast het Nederlands beheers je ook het Engels op een professioneel niveau. Je bent een vlotte communicator die initiatief durft te nemen en verantwoordelijkheid neemt voor het eigen werk. Je hebt reeds met SAP gewerkt en kan ook goed overweg met Excel. Wat krijg je hiervoor terug?Je komt terecht in een internationale firma waar je de kans krijgt om jouw kennis verder uit te bouwen. Je ontvangt een marktconform salaris, aangevuld met mooie extra’s zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,… Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Je werkt voltijds. Over de organisatieHet bedrijf is een gevestigde internationale speler in de automotive industrie met verschillende sites in Europa. In Gent werken een 100-tal medewerkers en is ook een productie- en logistieke entiteit gevestigd. Solliciteer voor deze vacatureHeb je interesse in deze vacature als accountant in de Gentse haven? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Karolien Baeten via 09/266.11.59. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden. Cliquez-ici pour accéder à la Politique de confidentialité de Hays, qui vous apportera des informations détaillées sur la manière dont nous utilisons et protégeons vos données personnelles et vos droits relatifs à ces données.
Accountant
Konvert, Beernem, Flanders, be
Your profile Je bezit een Bachelor of Master Accountancy-FiscaliteitJe hebt minstens 10 jaar aantoonbare ervaring in de boekhoudingJe hebt een grondige kennis van boekhoudpakketten - ervaring Venice is een mustJe bent een goede team player en kan ook doelgericht en klantvriendelijk communicerenJe kan onafhankelijk, efficiënt en gestructureerd werkenJe hebt ervaring met de volgende zaken: maandelijkse en kwartaal rapportering en afsluiting van boekhouding, BTW ingaven, algemene administratie, subsidie dossiers opvolgen (accijnzen diesel, etc…) & controlling.Naast het Nederlands spreek je idealiter ook Frans.Een goede kennis Excel is belangrijk. What do we offer? Een boeiende job in een tof en gemotiveerd team. Jij krijgt de kans om te groeien en dankzij jouw input kom je tot een betere bedrijfsstructuur.40-urenweek met interessante verlofregeling (deels collectief verlof).Goede verloning in overeenkomst met kennis en ervaring.Een stabiele werkgever waar je mag rekenen op een loyale samenwerking. Jobrelated competences De constitutieve elementen van de lonen, facturatie en betalingsopdrachten voorbereiden De facturen, bankafschriften, bewijsstukken coderen en inboekenDe afstemmingscontrole op de bankrekeningen uitvoeren De inkomsten van de onderneming controleren en registreren (invoer van klantenbetalingen, opmaak van facturen, aanmaningen, ...) De liquide middelen opvolgen en de betrouwbaarheid ervan valideren De wettelijke fiscale en sociale aangiften opstellen en uitvoeren
Accountant
Baloise Group, Antwerp, Flanders, be
Ce qui vous attend Vous vous chargez du traitement comptable avec vos collègues et dusuivi des différentes sociétés commerciales et compagnies d'assurances au seinde Baloise Group.Vous coordonnez les processus de travail et l'établissement derapports dans les domaines BEGAAPR, IFRS et Solvency II.Vous êtes responsable de l'établissement de rapports internes etexternes pour répondre à toutes les exigences.Vous développez l'environnement de contrôle interne et opérez lesuivi.Vous entretenez les contacts internes et externes nécessaires.Vous endossez un rôle actif dans l'optimisation des différentsprocessus et dans le traitement de projets. Ce que nous attendons Vous êtes titulaire d'un diplôme de bachelier ou de master enComptabilité-Fiscalité de préférence et pouvez faire valoir au moins trois ansd'expérience en tant qu'accountant.Vous avez un bon sens pragmatique et êtes axé résultat. Vous travaillez de manière précise et structurée.Vous avez de solides compétences analytiques et êtes proactif.Vous avez une excellente connaissance du néerlandais et une bonneconnaissance de l'anglais.Vous avez de préférence des connaissances d'IFRS et de SAP. Ce que vous recevrez Nous mettre à la place du client, c'est tout simplement dans nos gènes. - Anticiper et déceler des opportunités. Vos idées innovatrices nous aident à nous améliorer en continu. Viser des résultats, tous ensemble. Vous aimez ce que vous faites et cela se remarque à votre enthousiasme que vous partagez avec votre équipe. Chaque expérience est une leçon. La réflexion, le partage des connaissances, l'interaction et le feed-back vous inspirent.Nous sommes tous différents. Chacun avec son opinion et ses idées. Pour nous, la diversité est une richesse. Et un sourire!
Accountant
Baloise Group, Antwerp, Flanders, be
Wat jij mag verwachten Je staat, samen met je collega’s, in voor de boekhoudkundigeverwerking en opvolging van de verschillende handelsvennootschappen enverzekeringsmaatschappijen binnen de Baloise Group.Je coördineert mee de werkprocessen en rapportering in de domeinenBEGAAP, IFRS en Solvency II. Je bent mee verantwoordelijk voor de interne en externerapportering om aan alle vereisten te voldoen.Je bouwt mee aan de interne controle-omgeving en volgt die mee op.Je onderhoudt de nodige interne en externe contacten.Je neemt een actieve rol op in de optimalisatie van de verschillendeprocessen en de projectwerking. Wat wij verwachten Je bezit bij voorkeur een bachelor- of masterdiplomaAccountancy-Fiscaliteit en hebt minstens drie jaar ervaring als accountant.Je hebt een hands-onmentaliteit en bent resultaatgericht. Je werkt gestructureerd en nauwkeurig.Je bent analytisch sterk en proactief.Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goedekennis van het Engels.Je hebt bij voorkeur kennis van IFRS en SAP. Wat we gemeenschappelijk hebben Denken vanuit het standpunt van de klant, het ligt gewoon in onze natuur. Vooruitdenken en kansen zien. Je vernieuwende ideeën helpen ons om continu te verbeteren. Samen gaan we voor resultaten. Wat je doet, doe je graag. Zo geef jij samen met je team steeds het beste van jezelf.Leren uit elke ervaring en eindeloos blijven groeien door reflectie, door kennis te delen, door interactie en feedback. We zijn allemaal anders. Elk met een eigen mening en met andere inzichten. Diversiteit zien wij samen als een meerwaarde.En een glimlach! Een korte vraag… Hebt u na het lezen van deze jobaanbieding zin om te solliciteren bij Baloise? De antwoorden worden anoniem verwerkt. Voer geen persoonlijke gegevens in op het antwoordveld. Hoe wij omgaan met gegevens van bezoekers, wordt uitgelegd in onze Privacyverklaring. Ach, dat is jammer! Hoe zou dat komen? Dat is jammer! Hoe zou dat komen? Bedankt! Wat zouden we beter kunnen doen? Goed, dat verheugt ons! Wat trok u daarin aan? Super, dat verheugt ons! Wat in het bijzonder trok u daarin aan? Hartelijk dank! Over ons Dynamiek is onze traditie. Onze medewerkers krijgen de vrijheid om hun evenwicht te vinden. Tussen werk en privé. Tussen eigen initiatieven en onze uitdagingen. Tussen inspirerende collega's en persoonlijke waarden. Als verzekeringsmaatschappij met een rijk verleden, combineren we het beste van twee werelden om die van u iets veiliger te maken. Kom ons versterken: Accountant
Accountant
Accent, Roeselare, Flanders, be
We zijn momenteel op zoek naar een Accountantom het Accent Finance team te versterken vanuit het Accent SupportCenter. Het w�t? Het Accent Support Center ligt in het pittoreskeRoeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedtom tijdens de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht ineen bedrijf die de omvang heeft van een internationale groep maarde authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet tebewaren. Een open cultuur, een dynamische omgeving en altijd opzoek naar vernieuwing en innovatie. Kom aan boord en praatongegeneerd West-Vlaams of schaaf je talenkennis bij met de 4dewereldtaal.FunctiebeschrijvingJekomt terecht in ons intern Finance team dat ervoor zorgt dat dedebet en credit zijde van de balans in evenwicht blijven. Je bentverantwoordelijke voor de boekhouding van ��n of meerdereondernemingen van de Accent Group. Je staat invoor het boeken van aankoop- en verkoopfacturenBetalen van leveranciersUitbetaling van de lonen van onzeuitzendmederwerkers BTW aangifteJe bent de contactpersoon voor onze internemedewerkers over praktische zaken zoals facturen, lonen,maandafsluit, audit, ? Maandelijkse closingism business controller Deze serieuzematerie kan perfect aangevuld worden met een deuntje meezingen opje favoriete nummer en een team vol helpendehanden.Functie-eisenAlsAccountant hou je van balans en daarnaast; Hebje een diploma binnen Finance en reeds een eerste ervaring alsaccountant Communiceer je vlot in hetNederlands en Frans Nauwkeurigheid is een vanje primaire competenties Je kan perfect omgaanmet discrete informatie Je werkt vlot met hetMS office pakket De kers op de taart? KennisvanNavision.ArbeidsvoorwaardenJekomt terecht in een fantastisch Finance team dat bestaat uit 4personen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Accounting Manager.Waarop kan je daarnaast nog rekenen? Eendynamische werkomgeving: elke middag lunchen we samen met decollega's in een gezellige lounge, waar we nadien ook nog eenpartijtje pingpong kunnen spelen. Move over, Google!Interne en externe opleidingen: wij zorgenervoor dat jij nog sterker wordt in jouw expertisedomein.Niet minder dan 32 verlofdagen: begin al maarte dromen welke bestemmingen je straks kunt afvinken op je bucketlist (wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren).Flexibele werkuren: bad hair days vormen dusnooit nog een probleem voor jou. Eenmotiverend salarispakket: jij kiest volledig zelf of je nu gaatvoor een wagen, een tankkaart, een hospitalisatie- ofgroepsverzekering, n�g meer vakantiedagen? Ons flex plan biedt joude mogelijkheid om zelf je prioriteiten aan te geven.Heb je zin om met ons op avontuur tegaan?
Accountant / Dossierbeheerder | 100% flexibel kantoor in Pelt
Austin Bright, Limbourg, Région wallonne, be
Introduction Op zoek naar een nieuwe functie in de regio Pelt? Dan hebben wij goed nieuws! Dit toffe Accountantskantoor is namelijk op zoek naar jou. Waarom je in dit kantoor zou willen werken? Je krijgt meer dan 100 toffe, gedreven collega's ! Bang dat je een nummertje wordt? Hoeft niet! Hier staan de medewerkers 100% voorop. Ze maken deel uit van een internationaal netwerk - dit zorgt ervoor dat je ten alle tijden de kennis en kunde tot je beschikking hebt. Het zeer lage personeelsverloop hebben ze te danken aan hun toffe teambuildingactiviteiten, fijne sfeer én flexibele manier van werken. Tenslotte bouw je hier samen met je collega's aan de verdere groei van je carrière . Groei door naar senior / supervisor / manager en/of verbreed je kennis in verschillende domeinen. Responsibilities JOUW TAKENPAKKET : Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder Afwerking van jouw klantendossiers van een uiteenlopend cliënteel t.e.m. de jaarafsluiting. Balansen en jaarrekeningen verzorgen op een nauwgezette manier. Fiscale aangiften correct opmaken (PB, BTW, VennB). Aansturen van de junior accountants binnen het team. Profile JOUW PROFIEL : Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder Als Senior Dossierbeheerder / Accountant beschik je over ministens een Bachelor diploma in de richting accountancy-fiscaliteit. Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een fiduciaire omgeving. Je hebt een proactieve manier van denken , werkt graag in teamverband en daarnaast draag je het klantencontact hoog in het vaandel! Job Offer HET AANBOD : Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder Er wordt hier 100% ingezet op de medewerkers. Dit vertaalt zich in het bieden van flexibiliteit , vrijheid en de kansen om jezelf verder te ontplooien. Doorgroeien? Dat kan! Naar Senior, supervisor, Manager,… - dit is allemaal afhankelijk van je eigen capaciteiten en input! Mogelijkheid tot ITAA stage en andere opleidingen om je skills te versterken . Mooi brutosalaris aangevuld met maaltijdcheques , een onkostenvergoeding en een groepsverzekering + hospitalisatieverzekering en ecocheques . Op termijn kun je hier ook een bedrijfswagen met tankkaart toe rekenen! Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com ! Sophie helpt je met plezier verder in je zoektocht. Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier. Boekhouder / Accountant / Dossierbeheerder / Tax / Belastingen / Fiscaliteit / Accountancy / IAB / BIBF / ITAA / Belastingconsultant / Belastingadviseur / Auditor /Audit / Boekhoudkantoor / accountantskantoor / Fiduciaire / Belastingconsulent / Overpelt / Pelt / Neerpelt