We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Ober in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Ober in "

240 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Ober in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Ober in getoond.

Indeling van de "Ober" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Ober in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Supervisor voor catering. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 4376 eur. Op de tweede plaats staat barman met het loon van 939 eur en op de derde plaats staat bakker met het loon van 280 eur.

Aanbevolen vacatures

kelner/ober plopsa hotel.
Randstad, Adinkerke, West-Vlaanderen, BE
jobdetails Werken in het Plopsa Hotel is ontzettend dankbaar. Je komt terecht in een unieke werksfeer waar fun en blije gezichten centraal staan. Je werkt in het leuk aangeklede buffetrestaurant en de verschillende bars. Je taken? In de zaal werk je één of meerdere shifts (ontbijt, lunch, diner), je staat in voor de bediening van drank, het afruimen en opnieuw klaarzetten van de tafels. Op zomerse dagen zorg je voor de bediening van drankjes op het prachtige terras. Voor deze vacature zijn we op zoek naar studenten of mensen op zoek naar een bijverdienste (flexijob) met een relevante opleiding of ervaring in de horeca of hotel sector. Je bent flexibel inzetbaar tijdens het weekend, feestdagen en/of vakantieperiodes.toon mindertoon meer Werken in het Plopsa Hotel is ontzettend dankbaar. Je komt terecht in een unieke werksfeer waar fun en blije gezichten centraal staan. Je werkt in het leuk aangeklede buffetrestaurant en de verschillende bars. Je taken? In de zaal werk je één of meerdere shifts (ontbijt, lunch, diner), je staat in voor de bediening van drank, het afruimen en opnieuw klaarzetten van de tafels. Op zomerse dagen zorg je voor de bediening van drankjes op het prachtige terras.Voor deze vacature zijn we op zoek naar studenten of mensen op zoek naar een bijverdienste (flexijob) met een relevante opleiding of ervaring in de horeca of hotel sector. Je bent flexibel inzetbaar tijdens het weekend, feestdagen en/of vakantieperiodes. ervaring1-3 jaartakenBediening restaurantDrank-serviceMis-en-place3 of meer bordenSoep uitserverenjouw aanbod- je kan de bezoekers op een enthousiaste manier in het Nederlands of Frans te woord staan.- je neemt initiatief = je ziet werk.- een wisselend uurrooster vind je leuk.- je kan goed omgaan met stress.- eigen vervoer is handig gezien de flexibele uren. Het station is op 5 minuten gelegen van het Plopsa Hotel.ons aanbod loon conform de wettelijke barema. een teamkaart waarmee je toegang krijgt tot alle Plopsa Parken en waarmee je 50% korting geniet in bepaalde horecapunten in het Park. een overdosis fun en magie! een goede begeleiding en opleiding. een vergoeding voor woon-werkverkeer, berekend op basis van het aantal afgelegde kilometers. gratis personeelsparking.
Kelner regio Opwijk
Accent, Opwijk, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.Description de l'emploiVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.Votre profilVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Votre profilVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Nous vous offronsWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.Nous vous offronsWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.
Kelner regio Opwijk
Accent, Opwijk, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.FunctieomschrijvingVoor onze klant regio Opwijk zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker, kelner of Ober, hoe je het zelf graag benoemt :)Je bent de persoon die de mensen zal bedienen, de tafels zal inzetten en afruimen.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.BedrijfsinformatieOnze klant is een familiezaak met verschillende vestigingen. Ze specialiseren zich in traiteur, catering en winkels van verse voeding.Jouw profielVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Jouw profielVoor onze klant regio Opwjik zoeken wij een zaalmedwerker met reeds een eerste ervaring in de horeca.Iemand die kan werken op maandag, dinsdag vrijdag van 12-14 en 18.30-21, op zaterdag van 18.30-21, zondagen en feestadagen 12-14 18.00-21. 00Wij bieden jouWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.Wij bieden jouWij bieden een vast contract na een positieve uitzendperiode.Een toffe job waarbij je elke dinsdag en donderdag thuis bent.
Kelner regio Dendermonde
Accent, Grembergen, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenDescription de l'emploiVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenInformations sur l'entrepriseOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.Informations sur l'entrepriseOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.Votre profilAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenVotre profilAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenNous vous offronsNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.Nous vous offronsNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.
Kelner regio Dendermonde
Accent, Grembergen, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenFunctieomschrijvingVoor de vacature van kelner regio Dendermonde, zoeken we iemand die volgende taken voor zijn rekening neemt:De betaling voor de consumpties innenDe mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeukenDe tafels klaarmaken voor de dienstDe klant onthalen bij aankomst in het restaurantDe wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemenGerechten opdienen in de zaalDe tafels afruimenBedrijfsinformatieOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.BedrijfsinformatieOnze klant is gelegen aan diverse fiets- en wandelroutes rond de Schelde. De keuken serveert doorlopend smaakvolle en verzorgde Frans-Belgische gerechten, evenals talrijke suggestiesook als take-away. -Uw wagen kunt u makkelijk kwijt op onze eigen parking met 50 parkeerplaatsen. Voor kinderen zijn er kindermenu's en een veilige speeltuin.Jouw profielAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenJouw profielAls zaalmedewerker /ober/kelner regio Dendermonde,beschik je over volgende competenties:Je kan in het weekend en 'savonds werkenJe kan werken in service-coupéJe bent snel beschikbaarJe werkt 5 dagen per week (sluitingsdagen op maandag en dinsdag)Je beschikt over relevante ervaringJe kan zelfstandig werkenWij bieden jouNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.Wij bieden jouNa een geslaagde uitzendperiode, kom je in aanmerking voor een vast contract.Je komt terecht in een enthousiast team binnen een gevestigde waarde in de horecawereld.
Zaalmedewerker
Accent, Lissewege, Flandre-Orientale, BE
Description de l'emploiAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.Description de l'emploiAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.Votre profilVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeVotre profilVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeNous vous offronsJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoedingNous vous offronsJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoeding
Zaalmedewerker
Accent, Lissewege, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.FunctieomschrijvingAls Zaalmedewerker/KelnerZet je de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, … en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal.Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed.Help je bij de bediening, ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes.Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar, brasserie, een (gastronomisch) restaurant, een hotel, een banket- of receptiezaal, een theesalon, enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken.Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen.Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe.Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.BedrijfsinformatieOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.BedrijfsinformatieOnze klant is een culinair restaurant in Lissewege. Het is landelijk gelegen, een hoeve met prachtig uitzicht. De zaak is gespecialiseerd in de traditionele betere keuken.Jouw profielVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeJouw profielVoor deze vacature van ober zijn volgende zaken belangrijkJe kan werken met een dienbladJe hebt een verzorgd voorkomenJe spreekt goed NederlandsJe kan werken in het weekendJe kan werken in een service coupeWij bieden jouJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoedingWij bieden jouJob optie vastGoede verdiensteFulltimeVerplaatsingsvergoeding
Ober regio Rupelmonde
Accent, Rupelmonde, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.Description de l'emploiVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.Informations sur l'entrepriseDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!Informations sur l'entrepriseDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!Votre profilJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Votre profilJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Nous vous offronsWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.Nous vous offronsWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.
Ober regio Rupelmonde
Accent, Rupelmonde, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.FunctieomschrijvingVoor de functie van kelner regio Rupelmonde zijn wij op zoek naar iemand die graag wil werken in de zaal.Je zal samen met je collega's zorgen voor de mise en place, de bestellingen opnemen, opdienen, afruimen.BedrijfsinformatieDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!BedrijfsinformatieDeze brasserie is gevestigd aan de prachtige schelde! Je kan er goed geraken met de wagen maar met het openbaar vervoer lukt dit niet.Ze werken met een service coupe dus mocht je rondom Rupelmonde wonen is dit mooi meegenomen!De zaak is recent overgenomen en is in handen van leuke eigenaars die dringend op zoek zijn naar extra handen!Jouw profielJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Jouw profielJe moet zeker geen ervaring hebben!Als je graag wil werken als kelner regio Rupelmonde kan je zeker bij hen terecht. Ze geven je een opleiding in de zaal en geven je alle kansen om de functie van kelner optimaal aan te leren.Natuurlijk moet je wel beschikbaar zijn in de weekends en op avonden.Als je graag enkel wil werken gedurende de weekdagen van maandag tot vrijdag enkel in de avondshift is dit zeker ook een mogelijkheid.Wij bieden jouWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.Wij bieden jouWe bieden je een vaste job. Een job waarin we de contracten kunnen voorzien op weekbasis of onmiddellijk een vast contract.