Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "HR in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "HR in "

3 750 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "HR in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep HR in getoond.

Indeling van de "HR" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep HR in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep HR in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

HR & Finance Officer at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Schoten
Heb jij een brede interesse binnen zowel finance en accounting als HR? Wil je terechtkomen in een no nonsense omgeving waar er ruimte is om jezelf te ontplooien? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.  Voor een kmo actief in de retailsector (meerdere filialen in België) zijn wij op zoek naar een financieel controller die tevens deels toezicht houdt op de financiële personeelsadministratie. De firma probeert een aangename woonomgeving mogelijk te maken door in te zetten op duurzame productie en innovatieve materialen. Je kan rekenen op een gevarieerd takenpakket binnen meerdere domeinen.Takenpakket•Budgettering•Cost controlling•Forecast vs actuals•Interne rapportering •Verdere uitrol van BI•Voorbereiding van betalingen•Opzetten van nieuwe financiële- en/of boekhoudkundige procedures•Toezicht houden op het personeelsbeleid van de organisatie waaronder payroll, lonen, aanwervingen etc.Profiel•Je hebt minimum 3 jaar ervaring binnen controlling of een gelijkaardige financiële rol.•Autonoom, georganiseerd en graag bezig met cijfers? Check!•Je hebt een no nonsense en hands-on mentaliteit.AanbodJe kan genieten van een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen waaronder een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. Door het open en diverse team leer je met elke persoonlijkheid overweg te gaan. Met 20 standaard dagen en 12 ADV-dagen is er voldoende ruimte voor vrije tijd en ontspanning. Mogelijkheid om op termijn door te groeien tot Finance manager.De informele, familiale structuur zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt binnen de omgeving.Jouw inzet en toewijding wordt beloond met personeelsfeesten, bedrijfsuitstapjes of een gezellige lunch op vrijdag.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.comDeze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HD12142b) Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
HR Financial Controller - Antwerpen at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp
Op zoek naar een rol waar je kennis maakt met verschillende facetten binnen een organisatie? Heb jij een brede interesse binnen zowel finance en accounting als HR? Wil je terechtkomen in een no nonsense omgeving waar er ruimte is om jezelf te ontplooien? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou. Solliciteer snel!Voor een kmo actief in de detailhandel zijn wij op zoek naar een financial controller met affiniteit en kennis binnen personeelsadministratie en loonbeleid. Je kan rekenen op een gevarieerd takenpakket binnen meerdere domeinen. Je komt terecht in een hechte familie van gemotiveerde en goedlachse medewerkers. TakenpakketBudgetteringCost controllingInterne rapportering Opzetten van nieuwe financiële- en/of boekhoudkundige proceduresUitvoeren personeelsadministratie en loonverwerkingOpvolgen HR policy en vertalen in de nodige proceduresOpstellen en coördineren van financieel plan... Profiel Je hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring binnen controlling of een gelijkaardige financiële rol.Autonoom, gestructureerd en graag bezig met cijfers? Check!Je hebt een no nonsense en hands-on mentaliteit.Aanbod•Je kan genieten van een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. •Je kan rekenen op flexibiliteit wat betreft verlofplanning en vakantieregeling.•Mogelijkheid om op termijn door te groeien in verticale lijn.•Een aanzienlijke functie met algemene verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.•De informele, familiale structuur zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt binnen de omgeving.•Jouw inzet en toewijding wordt beloond met personeelsfeesten, bedrijfsuitstapjes of een gezellige lunch op vrijdag.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.comDeze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ12704c)Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
HR / Finance manager - familiale KMO at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Wommelgem
Ben je op zoek naar een job waar je een reële meerwaarde kunt betekenen? Ben jij een veelzijdige en zelfstandige finance man/ vrouw met bovendien ervaring in HR (loonsadministratie, etc.? Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je de rechterhand van de zaakvoerder worden? Twijfel niet langer en solliciteer!De ideale kandidaat is een people manager en gaat steeds oplossingsgericht te werk. Je neemt de leiding over het financiële team van 2 boekhouders.Je zal allround ingezet worden:•Analytisch:  de cijfers analyseren en interpreteren en hierbij advies verlenen aan de zaakvoerder•Operationeel: diverse ad-hoc taken zoals het verzorgen van contracten/ vergunningen/ loonsadministratie•Aansturen van de boekhouders/ controles voeren•HR-taken verdeeld over het finaiceel team: superviseren HR projecten, selectiegesprekken voeren (optioneel), ...Profiel:•Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijk takenpakket•Bachelor/ master in een financiële richitng•Je legt voldoende maturiteit en inzet aan de dag - een juiste mentaliteit primeert bij deze onderneming! Aanbod:•Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een brede functie. Het is niet de bedoeling dat je alles kan vanaf dag 1 - je krijgt de ruimte om te groeien. Het belangrijkste is dat je een initaitefnemer bent en bereid bent zelfstandig en onderzoekend aan de slag te gaan!•Je kan rekenen op een competitief salarispakket met extra-legale voordelen (wagen, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering,...)•Je krijgt veel vertrouwen en autonomie om zelf uw dag in te vullen, dit betekent dus ook glijdende werkuren en flexibiliteit. •Je komt terecht in een gezellige en informele werksfeer met fijne collega's!•Je kan rekenen op 32 vakantiedagen.Interesse in deze vacature? Solliciteer dan snel via finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Anneleen & Hélène (ref. AG12704)
HR & financieel manager - zorgsector at Le Grand & Associates
Le Grand & Associates, Antwerp, Kapellen
Op zoek naar een rol waar je kennis maakt met verschillende facetten binnen een organisatie? Je bent zowel een rationele doener als een empathische teamplayer. Wil jij bovendien deel uitmaken van een warm team? Solliciteer dan snel! Voor een klant actief in de zorgsector zijn wij op zoek naar een allround HR & Financieel manager. Je staat in voor zowel de personeelsgerelateerde zaken als voor het financieel beheer en de opvolging van het financieringssysteem. Bovendien denk je als lid van het managementteam mee op strategisch niveau binnen de organisatie. Je komt terecht in een hechte familie van gemotiveerde en goedlachse medewerkers. TakenpakketUitvoeren personeelsadministratie en loonverwerkingOpvolgen van financieringssystemen van agentschap zorg en gezondheidBeheer van de verzekeringsdossiersOpvolgen HR policy en vertalen in de nodige proceduresBeheer en controle van de financiële en boekhoudkundige verrichtingen in Exact OnlineUitvoeren van bankverrichtingenOpstellen en coördineren van financieel planVoorbereiding financiële verrichtingen en jaarafsluitingJe werkt nauw samen met het sociale secretariaat, een extern boekhouder en een bedrijfsrevisor....ProfielJe hebt minimum 3 jaar relevante werkervaring binnen een leidinggevende of coördinerende functie. Je hebt kennis van de sociale wetgeving en van financieel beheer.Je bent diplomatisch, communicatief vaardig en nauwkeurig.AanbodEen aantrekkelijk salaris volgens de barema’s van de sector.Extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en vergoeding woon werkverkeer.De flexibele vakantieregeling geeft jou recht op 36 verlofdagen die bovendien vrij op te nemen zijn.Een warme, familiale werkomgeving waar wederzijds respect en appreciatie centraal staan.Gezelligheid troef dankzij de jaarlijkse personeelsfeesten, overlegmomenten waaraan achteraf een hapje en een drankje wordt gekoppeld etc. Een kaderfunctie met algemene verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.Een uitdagende rol binnen een maatschappelijk relevante context.Voldoende opleidingsmogelijkheden op jouw management skills tot een hoger niveau te tillen.Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Stuur dan snel een mailtje naar finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Anneleen en Hélène (ref HDJ13195). Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.
HR Consultant
Impact, Boortmeerbeek
Als student-recruiter bij IMPACT ben je de sleutelfiguur tussen bedrijven en kandidaten. Je gaat op zoek naar sterke kandidaten via advertenties, jobsites, beurzen en andere kanalen, en belt hen op voor een kennismakingsgesprek. Verloopt de eerste telefonische screening goed? Dan plan je een face-to-face-interview met je kandidaat en match je hem of haar met de specifieke behoeften van onze klanten. In deze job zoek je bovendien proactief opportuniteiten en stel je  spontaan goede kandidaten voor. In overleg met je collega engageer je je om nieuwe klanten aan te trekken én om bestaande klanten warm te maken voor extra opdrachten. Kortom: je job als student-recruiter bij IMPACT is bijzonder gevarieerd en biedt heel wat boeiende uitdagingen. Je wordt in je werk ondersteund door een ervaren team van enthousiaste collega-recruiters.  Ben je opzoek naar een studentenjob waar je veel kan leren en ruimte hebt om jezelf te ontplooien? Dan ben je bij ons op het juiste adres.   Searched Profile Ben je iemand die gedreven en enthousiast is met een positieve ingesteldheid? Iemand die inzichten heeft en kandidaten kan doorgronden? Is het commerciële aspect in deze studentenjob geen afschrikmiddel? Kan je vlot van de ene taak naar de andere taak switchen? Maw, veel afwisseling... Ben je zeker bereid om te leren op administratief vlak? Dan ben jij waarschijnlijk een geschikte student om bij ons veel bij te leren en de leuke en spannende kant van onze sector te leren kennen.   We offer Wij bieden onze studenten de kans om alle aspecten van de job als HR Consultant te leren kennen. Je maakt kennis met sociale wetgeving, allerhande bedrijven, het commerciële aspect, diepteinterviews, ... kortom te veel om op te noemen.  
HR Payroll administration (Stage Rémunéré)
Estee Lauder Cosmetics, Diegem
We zijn momenteel actief op zoek naar een HR starter voor een betaalde BIO (van min 3 maanden) in onze HR/Payrol afdeling. In deze functie, ondersteun je de payrol coördinator (Belgie & Nederland)  in hun dagelijkse taken: - contracten opmaken - verwerken van de data in HR Tools - contact met de bedienden - HR gerelateerde vragen beantwoorden - payrol administratie - opvolging extra-legale voordelen Searched Profile We zijn een klein HR Team op zoek naar een sterk administratief profiel, vlot in Nederlands (Frans is een plus). Je bent flexibel, georganiseerd en je werkt gestructureerd. Je bent een team player en werkt graag met MS Office. Je hebt een diploma in sociaal werk/office management/administratie. We offer We bieden jou een leuke leeropportuniteit, in een klein HR team, binnen een dynamische bedrijf.
HR administration BIO
Estee Lauder Cosmetics, Diegem
We zijn momenteel actief op zoek naar een HR starter voor een betaalde BIO (van 3 maanden) in onze HR/Payrol afdeling. In deze functie, ondersteun je de payrol coördinators (Belgie & Nederland)  in hun dagelijkse taken: - contracten opmaken - verwerken van de data in HR Tools - contact met de bedienden - HR gerelateerde vragen beantwoorden - payrol administratie - opvolging extra-legale voordelen Searched Profile We zijn een klein HR Team op zoek naar een sterk administratief profiel, vlot in Nederlands (Frans is een plus). Je bent flexibel, georganiseerd en je werkt gestructureerd. Je bent een team player en werkt graag met MS Office. Je hebt een diploma in sociaal werk/office management/administratie. We offer We bieden jou een leuke leeropportuniteit, in een klein HR team, binnen een dynamische bedrijf.
HR Assistant Internship
Avanade, Merelbeke
Working for Avanade Belgium, you will support th HR Lead in her daily operations. Your focus will be on the administrative part in the HR department, helping the HR Team in their responsibilities and your local colleagues in finding answers to all their HR questions. Your scope of activities covers (non-exhaustive list) : Follow-up HR Administration & Benefits Update overtime file & vacation tool Prepare documents for option plan, collective agreements, … Illness follow-up HR Ad hoc Request Help answer HR Related questions or send out to the person in charge Be a single point of contact in absence of HR Lead Searched Profile You are a student in HR or Personnel Adminstration You know how to multitask, so flexibility is one of your forte’s We aim for a well-organized, autonomous and detail-oriented colleague Good communication skills and a service-oriented attitude are key as well You speak fluent Dutch, with a high level of English. If you speak French as well, we’d be delighted. We offer At Avanade we continuously invest in the development of your skills.  We help you to keep up to speed with the latest in technology and business. We consider this role as an excellent occasion to discover the different aspects of HR and how an international company works.
Hr stagiair(e)
HARIBO België, Kontich/Antwerpen
In Kontich bevindt zich onze spek fabriek, die marshmallows maakt voor verschillende Europese markten en ook daarbuiten. Hiermee zijn we dan ook het Center of Excellence voor de productie van marshmallows binnen Haribo. In Breda bevindt zich onze commerciële entiteit voor Nederland & België. Ter uitbreiding van ons enthousiast HR team voor beide entiteiten, zijn wij op zoek naar een gedreven HR Stagaire! Wat mag je verwachten? In deze generalistische HR stage zal je voornamelijk te maken krijgen met het “soft” HR gebeuren binnen Haribo BENE. Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken maar ook om actief mee te denken en je mening te geven. Zo zal je andere HR medewerkers ondersteunen alsook zelfstandig aan je eigen projecten werken. Op deze manier krijg je een goed beeld van het brede HR werkveld. Daarnaast is er ook heel wat ruimte voor eigen initiatief en je draait volwaardig mee in het team. Tijdens je stage zal je betrokken worden in volgende domeinen: Rekrutering en selectie van arbeiders en bedienden Interne en Externe Communicatie (vb. intranet, Linkedin, Website …) Learning & Development Employer branding Ondersteuning compensation & benefits Projecten: Onboarding trajecten,  performance management, digitalisering van HR,… Searched Profile Naar wie zijn wij op zoek? We zijn op zoek naar enthousiaste, vlotte en zelfstandige persoonlijkheid. Je bent een gedreven persoon en houdt van afwisseling. Bij voorkeur zit je in opleiding Human Resource Management.  Je bent in staat zaken zelf op te nemen, overzicht te behouden en prioriteiten te stellen. Het zijn van een snoepjesliefhebber is zeker een pluspunt!   We offer We bieden je graag een uiterst leerzame stageplaats die je zal helpen in de opstart naar de arbeidsmarkt en dit alles binnen onze heuse snoepjeswereld! Wil jij stage lopen bij de grootste snoepjesfabrikant? Solliciteer dan via onze website: https://www.haribo.com/nlBE/onze-mensen-jobs/vind-je-droomjob/vind-je-droomjob/job/5912/title/stage-hr.html
HR assistent
RecruitmentLAB, Deinze
Over Recruitmentlab Recruitmentlab (B2B) werkt samen met partners uit de industriële en IT-sector (Atlas Copco, Worley, Daikin Belux, Yazzoom, UCast, Blendr etc.).  Het platform Talent in Vlaanderen (B2C) gebruiken we om kandidaten aan te spreken met een technische achtergrond (ingenieurs en IT’ers) en in contact te brengen met onze partners en hun vacatures. Wanneer je een kijkje neemt op onze website zal je zien dat we verder gaan dan het typische interimkantoor waar wij de focus leggen op employer branding, content management en de kracht van conversatie.  Wat ga jij doen?  Sourcen maakt een groot deel uit van je takenpakket. Concreet houdt dit in dat je bepaalde typen kandidaten gaat zoeken via verschillende kanalen: jobboards (VDAB) Linkedin,... Belangrijk hierbij is dat je de juiste profielen herkent en de link legt met openstaande vacatures. Geen paniek als je hier nog geen ervaring mee hebt, ons team geeft je graag een stoomcursus om alles snel onder de knie te hebben. Linkedin is een uitdagend medium waar tone of voice en conversatie het verschil in gaan maken. Een vlotte pen en doorzettingsvermogen zijn hier dus zeker aan de orde.   What’s in it for you?  Recruitmentlab is een jong bedrijf gelegen in het groen op wandelafstand van het mooie kasteel van Ooidonk in Deinze. Als student kom je hier in een klein en hecht team terecht van specialisten met een achtergrond in sales, rekrutering en marketing waar je elke dag wel iets van kan bijleren. Je zet je eerste stappen in de wereld van rekrutering onder hun begeleiding. Al doende leer je hoe je een CV moet beoordelen, hoe je keywords gaat bepalen aan de hand van een vacature en de praktische werking van Linkedin en VDAB. Naargelang hoe lang je bij ons werkt en je attitude kan je ervoor opteren om meer taken op te nemen (nadenken over andere jobboards, content schrijven voor de website, vacatures schrijven, flyeracties etc.).   Searched Profile Ben jij je studies aan het afwerken en kijk je uit naar een carrière in de HR- of rekruteringsector? Dan ben jij misschien wel onze ideale nieuwe jobstudent!    Wie zoeken we?  We zoeken een student (hogeschool, universiteit, Syntra, …) die een mensgerichte opleiding volgt (HR, psychologie, communicatie etc.) en een carrière binnen HR of rekrutering ambieert. Onze klanten zijn voornamelijk in Vlaanderen gelegen dus kennis van Frans is niet nodig maar een vlotte babbel in het Engels is wel gewenst (zowel mondeling als schriftelijk). Een persoonlijke klik is zeker een must aangezien we een klein team zijn. Ben je assertief en heb je een goed gevoel voor humor? Dan heb je al een beentje voor! We offer Studentenjob flexibel zelf in te delen.
HR Business Partner Supply Chain Operations
BD, Temse, Flanders
Job Description SummaryJob DescriptionAre you passionate about HR? Do you want to work in a dynamic environment? We are looking for someone to join our HR Team. As HR Business Partner Supply Chain Operations, you play a key role in the development and roll out of the HR strategy for the supply chain operations departments (Temse and Olen) in the areas of organizational design, talent management, competency development and team dynamics. You will report to the Senior HR Manager Supply Chain Europe and will support the leaders and teams by working in close collaboration with other key stakeholders in the HR service delivery model.Your responsibilities:Organizational development & recruitment Support the leaders in assuring a correct organizational design is setup to meet short- and long term goals and overcome future challenges.Work in close collaboration with Talent acquisition partner Cielo and hiring managers to attract the correct talent in order to assure a solid succession pipeline for key roles. Assure your role as HRBP in the Talent acquisition process is fulfilled in a timely manner.Talent management & development Facilitate talent calibration sessions and assure correct calibration across departments.Provide support in building strong career paths for talents in order to assure solid succession pipelines.Support in the setup and roll out of leadership development programs and competency development programs.Support the roll out of the regional and local talent management strategy.Team dynamics, culture & change managementAdvise leaders in their journey of setting up and building high performing teams.Facilitate workshops to support team development and change management.Assure adoption and roll out of BD Way (Our company culture, requested mindset & leadership commitments) with focus on servant leadership and growth mindset.HR analytics Setup up a set of key leading HR metrics in support of the business.Analyze trends, define gaps and discuss action plans with leaders.OtherActively participate in local leadership teams.Work in close collaboration with total rewards to assure correct compensation aligned with internal and external benchmark.Give advice and support employee engagement and employer branding initiatives.In addition:You have a Bachelor or Master degree in HR Management, Psychology or equivalent by experience.You have proven ability to work in an operational environment. Experience and insights in supply chain is a strong plus!You have proven experience in talent acquisition, talent management and team dynamics.You are a team player who supports the leaders and teams by working together with key stakeholders in the HR service delivery model.You have the ability to think longer term while acting on short term goals.You are a change agent: you have the ability to take care of ambiguity and support teams through change.You have excellent facilitation, influencing and communication skills.You have authentic, integer and people oriented professional whose personal values are aligned with the company culture.What we can offer you:Become part of a team that makes a meaningful contribution to global healthcare, saving and improving the lives of people around the world.Unlimited possibilities for further development of your career, nationally and internationally.Improving competences through the BD University.The opportunity to participate in international volunteer programs!Do you recognize yourself in the above points? Then you could just become our new colleague!
HR Business Partner Supply Chain Operations
BD, Antwerp, Flanders
Job Description SummaryJob DescriptionAre you passionate about HR? Do you want to work in a dynamic environment? We are looking for someone to join our HR Team. As HR Business Partner Supply Chain Operations, you play a key role in the development and roll out of the HR strategy for the supply chain operations departments (Temse and Olen) in the areas of organizational design, talent management, competency development and team dynamics. You will report to the Senior HR Manager Supply Chain Europe and will support the leaders and teams by working in close collaboration with other key stakeholders in the HR service delivery model.Your responsibilities:Organizational development & recruitment Support the leaders in assuring a correct organizational design is setup to meet short- and long term goals and overcome future challenges.Work in close collaboration with Talent acquisition partner Cielo and hiring managers to attract the correct talent in order to assure a solid succession pipeline for key roles. Assure your role as HRBP in the Talent acquisition process is fulfilled in a timely manner.Talent management & development Facilitate talent calibration sessions and assure correct calibration across departments.Provide support in building strong career paths for talents in order to assure solid succession pipelines.Support in the setup and roll out of leadership development programs and competency development programs.Support the roll out of the regional and local talent management strategy.Team dynamics, culture & change managementAdvise leaders in their journey of setting up and building high performing teams.Facilitate workshops to support team development and change management.Assure adoption and roll out of BD Way (Our company culture, requested mindset & leadership commitments) with focus on servant leadership and growth mindset.HR analytics Setup up a set of key leading HR metrics in support of the business.Analyze trends, define gaps and discuss action plans with leaders.OtherActively participate in local leadership teams.Work in close collaboration with total rewards to assure correct compensation aligned with internal and external benchmark.Give advice and support employee engagement and employer branding initiatives.In addition:You have a Bachelor or Master degree in HR Management, Psychology or equivalent by experience.You have proven ability to work in an operational environment. Experience and insights in supply chain is a strong plus!You have proven experience in talent acquisition, talent management and team dynamics.You are a team player who supports the leaders and teams by working together with key stakeholders in the HR service delivery model.You have the ability to think longer term while acting on short term goals.You are a change agent: you have the ability to take care of ambiguity and support teams through change.You have excellent facilitation, influencing and communication skills.You have authentic, integer and people oriented professional whose personal values are aligned with the company culture.What we can offer you:Become part of a team that makes a meaningful contribution to global healthcare, saving and improving the lives of people around the world.Unlimited possibilities for further development of your career, nationally and internationally.Improving competences through the BD University.The opportunity to participate in international volunteer programs!Do you recognize yourself in the above points? Then you could just become our new colleague!
HR business partner
Absolute Jobs, Ingelmunster
jobomschrijving Ben je klaar voor de uitdaging van je carrière? Wil je na de nodige inwerktijd en groei de personeelsdirecteur worden van een gerenommeerd bouwbedrijf in regio Izegem-Roeselare met meer dan 650 medewerkers?Dan is dit jouw moment. We zijn op zoek naar jou als HR business partner met doorgroei tot personeelsdirecteur. Natuurlijk heb je interesse in de bouw. Dit topbedrijf is gewoon om met de top van vakmensen te werken. Jouw eerste prioriteit: die kwaliteit garanderen en blijven versterken.Je zorgt voor een vlotte zoektocht naar de beste vakmensen, zowel arbeiders als bedienden.Hiervoor werk je intens samen met verschillende afdelingshoofden en directies en geniet je veel vertrouwen.Daarnaast bouw je mee aan de strategische doelstellingen van het bedrijf.Je organiseert en optimaliseert alle interne en externe opleidingen.Samen met marketing bepaal je de employer branding.Je hebt interesse in HR-tech om personeelsadministratie te digitaliseren.Je bent actief in de verschillende afdelingen over gans België.Deze HR functie is voor jou? Stuur dan direct jouw recentste cv naar wim.vermander@absolutejobs.be  jouw profiel Voor deze uitdagende functie zoeken we jou:Je hebt een masterdiploma bedrijfspsychologie op zak of je bent gelijkwaardig door ervaring.Bij voorkeur heb je ervaring in HR.Je bent flexibel, discreet en communicatief.Voor deze nationale speler ben je vlot tweetalig Nederlands en Frans.Je hebt een goede Office-kennis en een rijbewijs B.Meer weten? Mail naar wim.vermander@absolutejobs.be  ons aanbod Bij onze klant, een nationaal topbedrijf in de bouw, krijg je alle kansen om je vleugels uit te slaan. Extra interessant salarispakket (bouw) aangevuld met extralegale voordelen.Je krijgt een mooie bedrijfswagen.Hierbij staan Initiatief nemen en persoonlijke ontwikkeling centraal.Een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeikansen.Mooi verlof volgens de bouw.Geniet van een dynamische werkomgeving en aangename werksfeer binnen een familiaal bouwbedrijf.Meer weten over deze functie ? Stuur nu je cv naar wim.vermander@absolutejobs.be 
HR manager
Absolute Jobs, Staden
jobomschrijving Absolute Professionals is een erkend rekruterings- en selectiekantoor voor bedienden en kaderleden.Voor onze klant, een gevestigde interieurproducent regio Roeselare zijn we op zoek naar een HR manager. Je maakt het HR beleid eigen waarbij je vooral rekening houdt met de mens in de organisatie.Je denkt strategisch na over het uitrollen van HR projecten, maar je staat ook in voor het vlekkeloos verloop van de operationele HR processen.Je bent verantwoordelijk voor de payroll en loonadministratie in samenwerking met sociaal bureau voor ongeveer een 100tal medewerkers.Je bent het aanspreekpunt voor alle HR zaken.Je hebt een goede kennis van sociale wetgeving en je kan dit ook perfect implementeren in de organisatie.Je staat in voor een accuraat aanwervingsbeleid. Heb je interesse in deze verantwoordelijke functie? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be We staan garant voor een discrete aanpak. jouw profiel Voor deze cruciale functie zoeken we een kandidaat met ervaring:Je hebt een bachelor diploma HR op zak of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt enkele jaren ervaring in loonadministratie.Je kan vlot communiceren.Je kan zeer nauwkeurig en gestructureerd werken.Je hebt een grondige kennis van sociale wetgeving.Je bent PC vaardig.Je kan de combinatie maken tussen operationeel, tactisch en strategisch werken.Je hebt een goede kennis van het Frans en Engels.Je stelt je discreet op.Heb je interesse in deze verantwoordelijke functie? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.beWe staan garant voor een discrete aanpak. ons aanbod Familiebedrijf met mensgerichte waardenVerantwoordelijke functie op managementniveauDynamisch en creatief bedrijf met standing.Aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.Er is een bedrijfswagen voorzien.Heb je interesse in deze verantwoordelijke functie? Stuur jouw CV naar wim.vermander@absolutejobs.be We staan garant voor een discrete aanpak.
HR Manager
Accent, Staden, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving In de nieuwe functie als HR-manager krijg je een grote verantwoordelijkheid toebedeeld met veel afwisseling. Naast het meedenken op structureel niveau en het bepalen en uitrollen van nieuwe HR-projecten in samenwerking met de COO (20% van jouw job), ben jij ook de verantwoordelijke voor het vlekkeloos verloop van alle HR-zaken op operationeel niveau (80% van jouw job). Dit houdt onder andere volgende zaken in:Je behartigt de volledige payroll en loonadministratie voor zowel arbeiders als bedienden in samenwerking met ons sociaal secretariaat (+- 110 medewerkers);Je beheert alle personeelsdossiers van A tot Z op administratief, inhoudelijk en organisatorisch vlak;Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en management voor alle HR-gerelateerde zaken;Je volgt de evoluties in de sociale wetgeving op en voert de nodige aanpassingen door;Je staat in voor een vlot rekruteringsproces (schrijven en publiceren van vacatures, contacten onderhouden met de rekruteringspartners, inplannen van rekruteringscampagnes en jobdagen, …);Eenmaal een nieuwe collega zal opstarten ben jij in de lead om het ganse onboardingsproces te activeren en op te volgen;Je werkt bepaalde HR-processen uit, of stuurt ze bij waar nodig, al dan niet met externe HR-ondersteuning. Dit kan gaan over het loonbeleid, evaluatiecyclus… Eenmaal een proces succesvol werd afgerond garandeer jij een verder optimaal beheer ervan;Afhankelijk van de noden en de wensen geef jij de aanzet voor het organiseren van interne/externe opleidingen;…Naast het vlekkeloos HR-beheer is jouw hoofdprioriteit het welbevinden van de collega’s. Jouw HR-projecten staan in teken van de verdere professionalisering van het HR-beleid met steeds oog voor de mens achter de functie. Wellbeing wensen we als vast punt op de HR-agenda te zetten, het is aan jou om dit verder vorm te geven.Binnen deze functie werk je zelfstandig, is de COO jouw sparringpartner en rapporteer je wekelijks aan het directieteam.Jouw profiel Bachelor of bachelordenkniveau (bij voorkeur focus op HR – sociale wetgeving)Minimum 5 jaar relevante ervaring in payroll en rekrutering is een must – ervaring binnen de andere fasen van de HR-cyclus vormt een groot pluspuntJe kan goed overweg met het officepakket (Word, Excel en Outlook)Je kan vlot communiceren in het Nederlands en het Frans of EngelsJe hebt een goede kennis van de Belgische sociale wetgeving (bij voorkeur binnen het PC 200 en 126)Je behandelt alle info ten allen tijde uiterst confidentieelJe bent vlot in omgang met de collega’s echter schrik je er niet voor terug om zelfstandig te werkenJe bent in staat een grote hoeveelheid aan info op korte termijn te verwerken en ten allen tijde het overzicht te behoudenJe schrikt er niet voor terug om zowel strategisch te helpen meedenken alsook heel hands-on te werkenJe bent een voorbeeld op vlak van gestructureerd en nauwkeurig werkenJe bent proactief en werkt heel resultaatgerichtJe omschrijft jezelf als heel flexibel en een echte doorzetterWij bieden jou Een sleutelfunctie (die je zelf nog mee mag helpen vormgeven) bij een firma met internationale klasseEen competitief remuneratiepakket aangevuld met gsm en bedrijfswagenBedrijfsinformatie Verfijnde levenskunst, discrete luxe en oog voor schoonheid en kwaliteit van het hoogste niveau: hun klanten ambiëren een exquise levensstijl! Keuken- en totaalinrichtingen van dit bedrijf ademen passie en vakmanschap. Innoverende technieken en afwerkingen, zorgzame selecties van edele materialen, harmonische combinaties van rijke stoffen en unieke meubelcollecties zorgen voor een unieke aanpak. Een totaalaanpak op maat. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
HR OFFICER
Accent, Wemmel, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Als HR Officer: Werk je mee om van de HR-afdeling een service verlenende afdeling te maken.Samen met 3 HR-collega’s sta je in voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor de aan jou toegewezen werknemerspopulatie en verzorg je de daaraan gekoppelde personeelsadministratie (opvolging ziekte, arbeidsongevallen, exit, …) . Help je zowel medewerkers als leidinggevenden verder met hun vragen en bent een discrete vertrouwenspartner waar nodig. Durf je te sparren met onze operationele managers en ondersteunt/ adviseert hen aangaande de verschillende HR-domeinen met aandacht voor onze visie. Sta je bijkomend in voor de rekrutering, het tijdig plannen van de nodige opleidingen en zorg je voor een correcte administratieve opvolging daarvan.. Zal je samen met de HR-Manager een aantal HR-projecten actief coördineren en begeleiden.Kortom, een boeiende en gevarieerde HR functie met ruimte voor eigen initiatief.Jouw profiel Als HR Officer: Neem je ownership over de aan jou toegewezen werknemers aangaande soft en hard HR en is het noodzakelijk dat je goed op de hoogte bent van de sociale wetgeving. Zal je georganiseerd en autonoom werken. Ben je in het bezit van een bachelordiploma aangevuld met een 3-tal jaar ervaring op een personeelsdienst. Ben je o.a. verantwoordelijk voor onze Waalse site. Spreek je vloeiend Frans en Nederlands. Kennis van het Engels is een meerwaarde. Ben je bereid je op zeer regelmatige basis te verplaatsen naar Charleroi of Thimister. Omschrijf je jezelf als een ware teamplayer die pro-actief werkt.- Ben je nauwkeurigheid, betrouwbaar en uiterst discreet. Kan je goed overweg met de gebruikelijke informaticatools van MS Office. Ervaring met een ERP-programma is een plus.Wij bieden jou Je komt terecht in een internationaal en stabiel bedrijf met familiale en aangename werksfeerEen uitgebreid pakket werkmateriaal inclusief een dienstwagen om je tijdens de arbeidstijd mee te verplaatsenEen stevige interne opleiding om nadien zelfstandig aan de slag te gaanEen marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, baanvergoeding, wachtpremies, carwashvergoeding, ecocheques, eindejaarspremie, groepsverzekering.40 uren-week met 1 betaalde inhaalrustdag per maandRuimte om zowel persoonlijk alsook intern door te groeienDe opstart wordt zo snel mogelijk voorzien maar uiteraard wachten wij ook graag op een geschikte kandidaat met een opzegtermijn.Bedrijfsinformatie Dit bedrijf, opgericht in de jaren '60, is uitgegroeid tot één van de toonaangevende spelers op de Belgische liftenmarkt. Deze onderneming, die tevens internationaal actief is, richt zich op het ontwerpen, vervaardigen, installeren, onderhouden en moderniseren van mobiliteitsoplossingen, zoals liften, roltrappen en rolpaden. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
HR consultant
Accent, Aalst, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van HR consultant te Aalst heb je volgende taken: • Je zoekt actief naar getalenteerde professionals binnen een bepaald vakgebied via onze databank, social media, jobboards, …• Dankzij jouw enthousiasme neem je de kandidaat mee op sleeptouw en leer je hem/haar op alle vlakken kennen.• Als jobcoach begeleid je de kandidaat doorheen de verschillende fasen van het sollicitatieproces.• Met de nodige durf en sales-technische skills pitch je de kandidaat telefonisch bij klanten en prospects.• Je bent de rekruteringspartner voor bedrijven waar jullie mee samenwerken; waar je het nodige HR-advies aan geeft alsook tegen een bepaalde deadline de nodige kwalitatieve kandidaten aanlevert.• Planmatig en gestructureerd werken is key voor jou.Als recruiter bouw je mee aan het Accent verhaal in jouw regio. Je vormt met de gepaste kwinkslag en professionaliteit de ontbrekende schakel tussen kandidaten en klanten. Je doet dit enerzijds door klanten bij te staan in het vinden van nieuwe talenten en het geven van HR-advies. Anderzijds door mee te bouwen aan het groeipad van kandidaten en hen van een nieuwe uitdaging te voorzien.Met een koffie in de hand en na het beantwoorden van de eerste mails, start je met een briefing samen met je collega waar de focus van die dag wordt vastgelegd. Zo breng je de noden van klanten in kaart en op basis daarvan zoek je de gepaste kandidaten via de verschillende jobboards; jobat, vdab, stepstone, ... Via verschillende interviewtechnieken leer je de kandidaat face-to-face of digitaal kennen. Nadien giet je het profiel van je kandidaat samen met verwerkte testen en referenties in een dossier/selectierapport.Gewapend met de nodige guts en sales-technische skills, neem je het heft in handen en pitch je de kandidaat telefonisch naar klanten en prospects. Je neemt je kandidaat mee op sleeptouw in het contacten leggen met bedrijven en het resultaatsgericht zoeken naar extra opportuniteiten.Het is jouw taak om klanten en prospects over de streep te trekken en te overtuigen van een persoonlijk sollicitatiemoment met de kandidaat. Als jobcoach begeleid je de kandidaat doorheen de verschillende fasen van zijn/haar sollicitatieproces. De terugkoppeling van klant naar kandidaat en omgekeerd ishierin een zeer belangrijk onderdeel.Wanneer je de juiste match hebt gevonden, sta je in voor het opstellen van de nodige contracten en documenten. Ook na opstart bieden we een meerwaarde in hun traject, zo volgen we hen de komende 6 maanden nauw op.Als jobcoach volgen we de kandidaat zijn evolutie als medewerker, de klant staan we als rekruteringspartner bij met de nodige HR-adviezen. Een duurzame samenwerking op lange termijn stellen we hier voorop.Jouw profiel Voor de vacature van HR consultant te Aalst voldoe je aan volgende eisen:• Je beschikt over een communicatieve flairdie je feilloos combineert met een professionele uitstraling;• Je bent leergierig en je houdt er van om jezelf te laten groeiendoor je steeds bij te scholen in onze Accent Business School.• Je beschikt van nature over een overtuigingskracht om mensen in beweging te brengen• Doorzettingsvermogen is een van jouw kenmerken, een uitdaging houdt je niet tegen• Dankzij jouw doe-mentaliteit kan je in elke situatie je plan trekken• Organisatorisch sta je sterk, je weet waar je prioriteiten moet leggen• Idealiter ben je assertief en empathisch in 1 persoon• Targetgericht werken schrikt je niet af, onder druk presteer je beter.Wij bieden jou Voor de vacature van HR recruiter bieden ze jou:• € 1800 – € 2800 bruto per maand – conform de markt• 40-urige werkweek• 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen• Opleidingstraject via Accent Business School aan de hand van Personal Development Program• Netto onkostenvergoeding €75 p/m + variabele verloning afhankelijk van de prestaties• Een werkplek dichtbij huis• Vers fruit elke week op kantoor• Maaltijdcheques €8/dag + ecocheques• Laptop/tablet – GSMbudget• Hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienstBedrijfsinformatie BedrijfsinfoAccent is een recruitment specialist die over het grootste netwerk van gespecialiseerde kantoren in België beschikt (212 kantoren, 600 medewerkers). Accent Jobs stelt elke dag meer dan 10 000 personen te werk. Bij het selecteren van vacatures weerhoudt Accent Jobs enkel die vacatures die uitzicht bieden op een vaste aanwerving. Accent hertekent voortdurend de wereld van human resources management volgens de noden en opportuniteiten die zich voordoen en aankondigen, en dat over geografische en disciplinaire grenzen heen. Accent is actief in het volledige landschap van HR-oplossingen, met Business Units in jobs optie vast (Accent Jobs), payroll (Accent Payroll), outsourcing (Logi-technic), professional staffing, training en HR-advies (Peak6) en outsouring ingenieurs (Abylsen). Accent is actief in België en Nederland, met concrete uitbreidingsplannen binnen Europa. Accent telt circa 1200 eigen medewerkers en realiseert een geconsolideerde omzet van EUR 410 miljoen euro.Solliciteer nu:Accent Sales Support CenterBeversesteenweg 5768800 Roeselare051/460.500Nieuwsgierig en wil je meer info: www.accentjobs.be Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
HR Recruiter
Tempo-Team, wetteren, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Mijn collega en ik zijn op zoek naar twee gemotiveerde recruiters voor een bedrijf in de metaalsector te Wetteren. We zoeken één recruiter ter vervanging van een ziekte, en één recruiter die het team kan versterken (optie vast). Jobomschrijving Als HR Officer zal je instaan voor het rekuteren van technische profielen voor de site in Wetteren.Je zal verantwordelijk zijn voor het gehele proces van de rekrutering, van de instroom tot de vaste aanwerving.Je takenpakket bestaat uit:- Geschikte profielen zoeken en screenen- Sollicitatiegesprekken en evaluatiegesprekken- Vlot verloop van de opstart en administratieve opvolging- Nieuwe werknemers onthalen- Aanspreekpunt voor de interne medewerkers- Contact onderhouden met de bestaande rekruteringspartners- ... Jouw aanbod - Je hebt minimum een bachelor diploma- Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring binnen HR- Affiniteit met HR- Je bent dynamisch, hebt zin voor inititaief en bezit over de nodige dosis humor- Je bent gemotiveerd en kan goed in team werkenPast deze beschrijving bij jou? Stuur je CV door naar aalst.office@tempo-team.be Wat bieden wij? Een boeiende voltijdse functie met zelfstandigheid en heel wat verantwoordelijkheid binnen een succesvol bedrijf. Een compititief loonpakket afhankelijk van je kennis, ervaring en vaardigheden.
HR Business Analyst
Accent, Roeselare, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Je maakt deel uit van het HR team en neemt de lead om de HR processen/tools projectmatig te optimaliseren en structureren in samenwerking met recruiters, payroll team, managers & externe leveranciers. Naast projecten verleen je ook operationele ondersteuning, zodat onze dagdagelijkse werking nog efficiënter wordt.•Je bent de brug tussen HR en IT met focus op het functionele•Na een inloopperiode heb je een goed zicht op ons HR landschap, de tools en processen en wat de afhankelijkheden zijn•Je kan de noden uit de neus van de eindgebruiker halen en deze vertalen in een gebruiksvriendelijk proces of oplossing in onze HR Tools (SuccessFactors, Rydoo, Dots).•Met je HR kennis ga je pro-actief op zoek naar verbeteringsvoorstellen en werkt deze projectmatig uit van A tot Z om zo tot een innovatief HR beleid te komen. •Bij het opleveren van HR projecten (nieuwe processen, uitgetekend actieplan, aanzet voor een nieuw beleid, etc.) neem je de functionele lead en doe je dit binnen afgesproken tijd en budget•Je focust niet enkel op nieuwe projecten, maar onderhoudt ook wat reeds bestaat. •Je onderzoekt nieuwe trends en evoluties binnen HR en hoe deze gelinkt wordt met onze strategie.•Je bouwt een netwerk om je heen, zodat je het centrale aanspreekpunt wordt voor onze HR tools.Jouw profiel Je bent op zoek naar een dynamische omgeving en houdt van verandering en optimalisatie. Je bent je ervan bewust dat er vele projecten op je liggen te wachten maar je weet als geen ander hoofd- van bijzaak te scheiden. •Je hebt een passie voor HR, digitalisatie en innovatie•Je bent constructief kritisch•Je werkt projectmatig en neemt de touwtjes in handen•Je weet als geen ander je te informeren en te laten omringen door de laatste nieuwe trends•Je denkt procesmatig en weet deze praktisch en eenvoudig te vertalen naar de business •Je bent communicatief sterk en stemt je communicatie af op basis van je gesprekspartner.Wij bieden jou Het Accent Support Center zorgt voor een dynamische omgeving waar we elke middag samen met de collega’s in een gezellige lounge lunchen en nadien nog een partijtje pingpong spelen. Move over, Google!Interne en externe opleidingen maken van jou nog meer een expert in jouw domein.32 dagen verlof. Begin al maar te dromen over de bestemmingen die je straks kunt afvinken op je bucketlist. Dit wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren.Flexibele uren, dus geen reden meer om een ‘bad hairday’ te hebben.Motiverend salarispakket, hospitalisatie- en groepsverzekering,… Jij beslist waar je prioriteiten liggen. Ons flex plan laat je de keuze om je loon in te zetten op nog meer opleiding, upgrade wagen, meer verlof,…Bedrijfsinformatie Het Accent Support Center ligt in het pittoreske Roeselare die naast de file vrije route ook de mogelijkheid biedt om tijdens de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf die de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur, een dynamische omgeving en altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie. Waarschijnlijk dacht je nu dat dergelijke omgeving enkel te vinden was in Gent, Antwerpen of Brussel? Kom aan boord en praat ongegeneerd West-Vlaams of schaaf je talenkennis bij met de 4de wereldtaal. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
HR Talent Manager
Cumul.io, Leuven
What this job will offerA wide variety of responsibilities, ranging from defining and implementing Cumul.io’s hiring strategy, over lining out HR processes, to crafting internal career paths.In a dynamic scale-up environment, you will get the opportunity to take ownership of all HR matters, closely working together with the founding team.You’ll have an impact by cooperating with a 25+ dynamic team of talented individuals and facilitating bringing their satisfaction and performance to the next level.And, of course, a competitive salary with extra-legal advantages.What this job expects of youWe are building something special at Cumul.io. You will attract, engage, and hire only the best talent to help us reach our goals. For the rest of 2021 we are looking for up to 10 Cumulians to join our team of 26 with 8 different nationalities in 4 countries.Proactivity and a true can-do mentality are key in all aspects of this role, especially in owning all HR processes across the company from recruitment to performance management, compensation & benefits, and learning & development.You’ll be the main point of contact together with the respective team leads for all Cumulians to ensure a smooth employee experience day-in day-out at Cumul.io.At Cumul.io we believe in succeeding together as a team. To remain on top of our game as a team, you will structure internal career paths and learning & development tracks to stimulate personal growth.You will be the direct link with our payroll partner and will be responsible for the setup and review of employee contracts in line with the latest labour and insurance regulations.You will closely collaborate with the founding team and the financial administration to reach our joint recruitment targets in line with Cumul.io’s growth plan. You look for automation where possible to further smoothen the recruitment and other HR processes.Who we are looking forYou are a proven HR professional with 5-7 years of solid hands-on experience in recruitment, compensation & benefits, and learning & development. Some experience in a (SaaS) software environment is a strong plus.You are a confident and self-driven person, naturally engaging with talent in- and outside Cumul.io and independently managing your time and projects. You speak English fluently, ideally in combination with good/fluent Dutch.You put the team first and are eager to help develop a team in 4 countries, with a US office in New York. You’re digitally savvy and enjoy engaging with all Cumulians across multiple channels.You have a structured approach towards setting up processes, while always keeping the end result in mind. You enjoy juggling around with data at the benefit of continuously improving your day-to-day work. When applying be sure to reference Creativeskills.be in the subject or body of your email. Apply for this job   or share with