Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Ontwikkelaar in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Ontwikkelaar in "

120 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Ontwikkelaar in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Ontwikkelaar in getoond.

Indeling van de "Ontwikkelaar" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Ontwikkelaar in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Scala-ontwikkelaar. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 500 eur. Op de tweede plaats staat Software Architect met het loon van 500 eur en op de derde plaats staat SQL-analist met het loon van 480 eur.

Aanbevolen vacatures

Software ontwikkelaar (m/v)
ASAP, Ghent, Flanders, be
Wat ga je doen? Jouw taken:- Je zal instaan voor de ontwikkeling van (voornamelijk) eigen geschreven applicaties.- Je bent betrokken bij het volledig traject waarbij zowel het ontwerp, de ontwikkeling, de testing tot en met het documenteren tot je takenpakket behoort.- Ontwikkelen van nieuwe applicaties.- Vanuit een behoeftebepaling die tot stand komt in nauw overleg met de functionele analist en de ICT verantwoordelijke (geen rechtstreeks gebruikerscontact) voer je technische analyses uit. Wie ben jij? Jouw profiel: - Je hebt reeds een 1ste relevante ervaring in het bouwen van enterprise applicaties in .NET en Javascript- Kennis van Winforms, Vue.js, Nest.js zijn een pluspunt- Je hebt een ruime kennis van c#, .Net, JavaScript, Node.js, SQL, ... . - Oog voor detail. - Resultaatgericht. - creatief. Opleiding: Je beschikt minstens over een bachelor diploma informatica of je volgde een HBO5-opleiding. Vakkennis: Je hebt reeds een eerste ervaring in een IT technische omgeving achter de rug. Talenkennis: Je spreekt vlot Nederlands. Wat bieden wij jou? Meewerken aan de groei van een dynamisch en ambitieuze onderneming. Kans om professionele vaardigheden te ontwikkelen in een uitdagende functie in de bouwsector. - Uitgebreide opleidingen en ondersteuning. Een competitief salaris in verhouding tot relevante ervaring, aangevuld met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,...)
.Net developer met ondernemingsdrift & technische kunde at Austin Bright
Austin Bright, Antwerp, Antwerpen
Het woord ondernemingsdrift in de titel is niet uit de lucht geplukt, maar zeer toepasbaar bij dit bedrijf dat actief is als gespecialiseerde adviescentrum rond ondernemerschap. Omwille van het belang van digitalisering en service, heeft het IT-afdeling een stevige plaats binnen dit bedrijf verworven. Men wil hier verder in blijven investeren en de nieuwste stap hierin, is het ontwikkelen van een interne software! Daarnaast hebben ze uiteraard uiteenlopende applicaties (mobiele en web). Ze zoeken een gedreven persoon om hun 50-koppig IT-team te vervoegen.Jouw verantwoordelijkheden: ASP.NET, Javascript, CMS, SQL, Testen, Visual Studio en Azure DevOpsEen belangrijk onderdeel van de functie draait hier rond kwaliteit. Zij hechten veel belang aan de testfase van de ontwikkeling, alsook aan de review. Daarnaast zal je als fullstack developer ook de nodige aandacht schenken aan het frontend gedeelte. Curiositeit wordt hier gestimuleerd en mocht je interesse hebben in sitecore, heb je een streepje voor!Jouw profiel: ASP.NET, Javascript, CMS, SQL, Testen, Visual Studio en Azure DevOpsAls persoon neem je graag en vlot ownership van de projecten waarop je werkt. Je probeert een impact te hebben door ook nieuwe zaken voor te stellen ter verbetering van de software.Je gaat naast planmatig, ook steeds probleemoplossend te werk. Je neemt voldoende tijd voor het analyseren van de situatie en hoe je hier best op inspeelt.Je bent iemand die vlot kan communiceren met zowel personen met een technische achtergrond, als bijvoorbeeld ook personen uit een andere afdeling.Naast een bachelor in Toegepaste Informatica of Master in Computerwetenschappen, heb je ook minstens 5 jaar ervaring als .Net ontwikkelaar.Ons aanbod: ASP.NET, Javascript, CMS, SQL, Testen, Visual Studio en Azure DevOpsEen onderneming die je niet alleen op technisch vlak wilt uitdagen, maar die ook rekening houdt met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hier werk je binnen een gebalanceerde work/life omgeving.Een heel aantrekkelijk loon met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ecocheques, laptop, 13de en zelfs een 14de maand.Een functie waar je een impact kan hebben. Je geniet hier van een grote graad van zelfstandigheid en inbreng, waardoor je veranderingen kan verwezenlijken.Een moderne omkadering waar je gebruik kan maken van geavanceerde tools en geniet van een uitstekende ondersteuning wanneer nodig.Keywords: ASP.NET, Javascript, CMS, SQL, Testen, Visual Studio en Azure DevOpsHeb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply @ austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.
Mediagericht softwarehuis: .Net dev Dynamisch & impactvol at Austin Bright
Austin Bright, Antwerp, Mechelen
Wanneer je momenteel op zoek bent naar een nieuwe functie, wil je bovenstaande kernwoorden terugvinden in de vacature. Dit softwarehuis in Mechelen, met haar specialisatie in software voor de mediasector, is op zoek naar een gepassioneerde ontwikkelaar. Hiermee bedoelen ze iemand die niet alleen leergierig is, maar die met de opgedane kennis ook concreet iets wil realiseren.Deze creëert bij wijze van spreken een verbondenheid met de projecten waarop hij/zij werkt, om hier een impact in te kunnen hebben. Gedrevenheid wordt hier gestimuleerd en ondersteund in al zijn vormen!ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity framework - locatie: MechelenJouw verantwoordelijkheden: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity frameworkMen kent hier een hoge mate aan zelfstandigheid. De teams worden op basis van het project samengesteld en de rollen kunnen hier steeds verschillen. Men werkt op pure webproducten, waar de focus veelal op de backend en api's ligt. Uiteraard dient de frontend ook verzorgd te worden en dus kan je je hier verder in specialiseren.Jouw profiel: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity frameworkAls persoon begin je aan elk project met dezelfde toewijding. Jouw nood aan verbetering en kennis motiveert je om steeds 100% te geven.Je werkt graag gedetailleerd en gaat steeds planmatig te werk. Het is voor jouw belangrijk dat er gericht naar een bepaald doel gewerkt wordt.Je wilt iets realiseren dat een meerwaarde is en een impact heeft op de projecten waarop je werk. Dit kan in de breedste zin geïnterpreteerd worden.Minimum drie jaar professionele ervaring in een .Net framework omgeving. Daarnaast heb je een bachelor in Toegepaste Informatica of Master in Computerwetenschappen.Ons aanbod: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity framework Een competitief brutoloon dat verder wordt aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.Een evenwichtige work/life balans en een uitdagende functie. Men heeft hier de mogelijkheid om één dag vanuit thuis te werken, om volgens flexibele werkuren te werken en overuren kunnen terug opgenomen worden!Werken aan een complex platform met de juiste technologieën. Men kijkt hier ook steeds naar hoe men dit kan verbeteren, waardoor dit mogelijkheden opent naar nieuwe technologieën of methodieken.Een ontspande sfeer met korte communicatielijnen, waardoor je steeds bij iemand terecht kan met vragen en allerhande suggesties! Keywords: ASP.Net core, Angular, Azure Devops, SQL, Entity framework Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply @ austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.
.Net dev.|HR-software voor zorgsector & overheidsinstellingen at Austin Bright
Austin Bright, Antwerp, Wommelgem
Voor de verdere optimalisering van hun software zoekt dit bedrijf een toegewijde .net ontwikkelaar om hun 10-koppig team te versterken. Dit bedrijf bestaat al sinds de eeuwwisseling en haar applicatie is gericht naar bedrijven/organisaties met tussen de 50 - 400 werknemers.Door de sectoren waarin ze actief zijn, vonden ze het ook belangrijk dat men deze in verschillende talen kon raadplegen (NL/EN/FR). Hun organisatie reflecteert ook de HR-mindset waar men sterk inspeelt op de persoonlijke ontwikkeling van hun eigen werknemers en uiteraard ook hun technische ontplooiing. Jouw verantwoordelijkheid: ASP.Net webapi, Rest, ORM, DDD en SQLZoals je aan de bovenvermelde technologieën zal merken, ligt de nadruk hier vooral op backend programmeren. Hier zal je de applicatie op maat van de klant ontwikkelen en deze ook bij hen gaan implementeren. Zo leer je hen ook hoe ze best met het product kunnen omgaan. Uiteraard volg je dit op en ondersteun je hen waar het nodig zou zijn.Jouw profiel: ASP.Net webapi, Rest, ORM, DDD en SQLAls persoon ben je matuur en autonoom. Je trekt het project graag naar je toe en respecteert gemaakte afspraken.Als vertegenwoordiger van het bedrijf bij de klant, ben je iemand die vlot uit zijn woorden kan komen. Dit is belangrijk omdat je bij het implementeren van de software meestal met niet technische personen zal communiceren.Je komt best tot je recht in een klein en hecht team. Hier ondersteunt men elkaar waar nodig en houden ze de teamgeest graag zo hoog mogelijk.Om hierop te volgen is het belangrijk dat je zowel het Nederlands, als Engels beheerst omdat je in een internationale groep terechtkomt.Naast een bachelor of master in Toegepaste informatica, heb je ook minimum 2 jaar professionele ervaring als ontwikkelaar.ASP.Net webapi, Rest, ORM, DDD en SQL - Locatie: WommelgemOns aanbod: ASP.Net webapi, Rest, ORM, DDD en SQLEen werkomgeving waar je je gewaardeerd voelt en tegelijk ook de kans krijgt om je op technisch vlak volledig uit te leven.Een functie met de nodige autonomie en afwisseling. Naast het programmeren sta je ook in contact met de klant en verzorg je de ondersteuning van jouw project!Een eerlijke verloning met een cafetariaplan. De extralegale voordelen bestaan uit een bedrijfswagen, tankkaart, onkostenvergoeding en maaltijdcheques.Werken buiten het centrum van Antwerpen. Daarnaast geniet je hier van flexibele werkuren en thuiswerk. Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om Jens of Cedric van Austin Bright samen met je cv te contacteren via apply @ austinbright.com of bel ons op het nummer 02 808 33 55. We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.
We zoeken een app ontwikkelaar
Expat & Co, Groot-Bijgaarden
Onze klanten krijgen vandaag een plastic lidmaatschapskaart. Dit willen we veranderen naar een kaart op de smartphone (iPhone en Android). De geldigheidsduur van de smartphone kaart wordt bepaald door de duur waarvoor ze premie hebben betaald. Afhankelijk van de duur van dit basisproject kunnen eventueel nog andere voordelen aan de kaart gekoppeld worden, zoals het zoeken naar een ziekenhuis wereldwijd, herinneringen (kalender), etc... Searched Profile Studenten met ervaring in het bouwen van apps. Gelieve ons enkele voorbeelden van zelfgebouwde apps te tonen. We offer Mooi uurloon. Vrije uurregeling. Gezellige werksfeer. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer vanuit de regio's Gent, Aalst, Dendermonde. 
Webdesigner / -ontwikkelaar
Storything BV, Kortrijk
Binnen Storything is onze grootste taak het ontwerpen en ontwikkelen van websites. De stage betreft het hele designproces. Daarna volgt ook het ontwikkelingsproces. Momenteel werken we voor veel websites met Webflow. Dit is een visuele ontiwikkelingsomgeving, waar ook designers zonder ervaring met webdevelopment mee aan de slag kunnen.  Searched Profile We zijn op zoek naar een webdesigner. Daarnaast zijn skills betreffende html, css en javascript een pluspunt.  We offer We zorgen voor een aangename werkomgeving. Daarnaast voorzien we begeleiding en ondersteuning.
Gepassioneerde IT-er met kennis C++ en MySQL
ESTL nv, Kortrijk, Gent
Wij zijn opzoek naar een gepassioneerde student IT die reeds noties heeft van C++ en MySQL. Als gepassioneerd IT'er krijg je de kans om een werkervaring op de doen in de industrie. Je zal samenwerken met onze vaste IT-ontwikkelaars. Je krijgt een project toegewezen die je met de hulp van je collega/mentor tot een goed eind brengt. Het project bestaat er in om een front-end voor een database te ontwikkelen. Deze front-end zal geschreven worden in C++ en ontwikkeld worden met behulp van Qt. De database is een MySQL database.  Searched Profile Wij zoeken studenten bachelor of master in een IT-richting die reeds een goede kennis hebben van C++ en een basiskennis van MySQL. Ervaring met de programmeeromgeving Qt is een pluspunt.  We offer Wij bieden jou alvast: Een boeiend project Leuke werksfeer Toffe collega's Competitieve verloning Er kan gerust gewerkt worden met flexibele arbeidsuren.   
Wordpress WPML Frontend Developer & Webmaster met: Php, MySQL, javascript, css, Laravel
E-Medicine, Antwerpen
Wij zoeken een frontend Wordpress WPML Developer & Webmaster met kennis van Php, MySQL, javascript, css, Laravel voor de frontend ontwikkeling van een e-helath website met therapeutische tools en testen voor de bezoekers en Patiënten binnen in de Europese GDPR richtlijnen.   Vereiste kennis: Wordpress Development WPML for wordpress (multilingual setup) Php + MySQL CSS style responive aanpassen Javascript Google Analytics + Webmastertools + A/B-testing (Pluspunt is:  Mautic, Laravel, Vimeo, Beaver Builder, ... ) Je werkt zelfstandig onder supervisie van een professional.  Jouw uitdaging is om : uitbouwen van een aantal meertalige online tools, zelftesten en videocursussen waarvoor de content door artsen wordt aangeleverd. (Php) de bestaande Wordpress WPML website in 5 talen gebruiksvriendelijker te maken de vertalers aan te sturen om hun teksten SEO-vriendelijk online te vertalen en de technische SEO kwaliteit garanderen (WPML for Wordpress) grafische verbeteringen optimalisatie 'performance' om te blijven groeien met miljoenen gebruikers per jaar SEO optimalisatie optimalisatie security implementeren GDPR richtljinen E-mail campagnes 5-talig uitwerken voor online videocursussen over gezondheid (Mautic) Instellen en opvolgen Google Analytics + Webmastertools en wekelijks strategie bijsturen op basis van gemeten hypotheses en A/B testing Searched Profile Student informatica ict wiskunde ofwel gepassioneerde jongere die wil doorgroeien maar wel reeds bewezen kennis in wordpress + php kan voorleggen in de vorm van reeds alleen gerealiseerde projecten die via een URL online te bezichtingen zijn.  We bieden aan Leerrijke omgeving waar je je eigen creatieve voorstellen zelf mag uitwerken.
Facebook React front-end ontwikkelaar
Strongly Typed Solutions, Lokeren
Heb je ervaring met Javascript/Typescript, Facebook React en CSS, en wil je graag onze ViKiD website speelser en mooier maken, met allerlei CSS animaties, en andere verbeteringen? Dan zou een stage bij STS wel iets voor jou kunnen zijn!   Searched Profile Kennis van Javascript/Typescript, Facebook React en CSS We offer ViKiD gebruikt state-of-the-art technologieen zoals React, Redux, dataflow, functional reactive programming, etc... Je krijgt veel vrijheid om je werk uit te voeren, ook van thuis uit werken is voor een deel mogelijk. Bovendien werk je mee aan tool die de STE(A)M kennis op Vlaamse scholen (en achteraf wereldwijd) kan boosten!      
Creatieve Software Ontwikkelaar (intern)
Gloriant Belgium, Berchem
Na een intensieve inwerkperiode en grondige begeleiding, raak je snel vertrouwd met onze ontwikkelomgeving en met de verschillende fleet aspecten. Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van onze fleetmanagement software XPOfleet in al haar facetten zowel backoffice, database, middle tier als apps voor mobile devices (iOS en  Android). Je werkt binnen het team van Software engineers, hier telt je stem mee bij het bepalen van technische keuzes zoals ontwikkelomgevingen, protocollen en implementatiebeslissingen. Geleidelijk zal je worden betrokken bij het vertalen van functionele vereisten in technische specificaties en bij technisch support op ontwikkelde applicaties. Wij zullen je intensief begeleiden en coachen en staan je met raad en daad bij in je carrière. Searched Profile Vanuit een gedegen hogere opleiding heb je de skills die wij zoeken. Om te slagen in je job beschikt je over de volgende eigenschappen: je bent een fan van IT. je bent een doorzetter, aangenaam in de omgang je kan resultaatgericht planmatig werken je bent een team speler, maar kan ook individueel werken  je heeft zin voor initiatief en denkt oplossingsgericht je kan de klant steeds centraal stellen zonder de belangen van het bedrijf uit het oog te verliezen Als technische vaardigheden zoeken we: • Brede kennis van het ontwerpen en implementeren van geautomatiseerde systemen • Begrip van object georiënteerd programmeren en kennis van ten minste enkele van volgende programmeertalen of soortgelijken die bij Gloriant in gebruik zijn: C# .Net (core), WEBapi  Javascript,  Angular, HMTL5, CSS, Bootstrap, Cordova, (Transact) SQL en MS SQL Server .  Kennis van Appeon Powerbuilder is een plus Goede kennis Nederlands en Engels. We offer Een plaatsje tussen het eigen enthousiaste geek-team De kans op een unieke carrière bij de onbetwiste marktleider in zijn vakgebied. • De grote flexibiliteit van een open en vlakke structuur binnen een stevige organisatie. Uiteraard voorziet Gloriant voor de geknipte kandidaat aangepaste werkomstandigheden (glijdende werktijden). Voor de juiste kandidaat behoord een bedrijfswagen of mobiliteitsbudget tot de mogelijkheden. Omdat we werken in een 40-uren werkweek heb je zo-ie-zo 20+12 vakantiedagen Wij bespreken de concrete voorwaarden graag op maat van uw ervaring in een persoonlijk gesprek. Contract onbepaalde duur
C++ developer
i Direct, Sint-Niklaas, Flanders
Overview We are seeking for a innovative C++ Development Engineer who is ready for the challenges, responsibilities, and rewards that come with working in a high-energy, fast-paced environment. iDirect is dedicated to providing next generation solutions for broadband IP networking via satellite networks. As the leading innovators in this new space, our diverse and talented team of internet, satellite, and telecommunications professionals continues to break new ground and create significant opportunities for network operators, for service providers/ resellers, and for corporate networking professionals. Responsibilities As our C++ Development Engineer, you will: translate various requirements of satellite telecommunication systems into architecturesbe involved in the complete development cycle: analysis design, coding, test automation and bug fixingfollow up whether the implementation is in line with the original defined architecture and requirementsdocument the architecture, code, solutions and test caseswork closely with our embedded developers, linux system engineers, quality assurance and customer support engineersaspire towards a thorough understanding of satellite communication technologies and components Qualifications As a prerequisite to become our C++ Development Engineer you:hold a Master’s degree in Engineering (Computer Sciences, Telecommunication,...)have a first development experience in C and C++ (11 to 17)can put into practice common software design knowledge: modular/OO (Object Oriented) programming, reusability, unit tests, continuous integration, UML, code refactoringmaster at least one of the following tools/technologies: boost, telecommunication systems and concepts, IP and related protocols (TCP/IP, DHCP, etc), Linux, Linux containers (LXC)are conversational in Englishcan explain a defined architecture and work on an abstract and conceptual level Once on board you will be part of the growing “device software engineering” team based in our European headquarters in Sint-Niklaas (Belgium)be free to choose your IDE, in a team that runs mainly on Ubuntu, uses GCC as their toolchain and both GIT and SVN as their version control systemsbe working on various satellite related high-performance controlling applications and on devices ranging from consumer satellite modems to high-end modulators and demodulatorswork in a modern C++ environment using new language featurescan tailor our competitive compensation package to your specific transportation desiresjoin an innovation and people driven high-tech industry leaderbe a member of a passionate global family that values openness and a can-do mentalitytake pride in enabling internet connectivity to the world (from schoolchildren in remote areas to in-flight wifi) Need help finding the right job? We can recommend jobs specifically for you!
Experienced R&D Software Engineer C++
Keysight Technologies, Ghent, Flanders
Job Description Keysight Technologies helps its customers accelerate innovation to connect and secure the world. Keysight’s solutions optimize networks and bring electronic products to market faster and at a lower cost with offerings from design simulation, to prototype validation, to manufacturing test, to optimization in networks and cloud environments. Customers span the worldwide communications ecosystem, aerospace and defense, automotive, energy, semiconductor and general electronics end markets. As a senior software development engineer, you will be part of a fast growing R&D team located in Gent, Belgium that is responsible for the development of the commercial simulation tools used by PCB designers. These products provide CAD solutions for PCB hardware design engineers in their design and modeling work, covering Power Integrity (PI), thermal, Signal Integrity (SI) and EMI (Electromagnetic Interference) aspects.As a developer within the Agile development team, your responsibility will include a variety of software development both at architectural and implementation level. Job Qualifications To be successful in this position, you bring with you: Experience in application programming using C++, Python Master Degree in Software Engineering or Computer Science or Electrical Engineering Good understanding of software development practices and software architecture Ability to work in a multi-site, multi-cultural team environment Good English writing/talking skills are required And if in addition you have one or more of the following, we definitely want to hear from you: Understanding on design challenges as experienced by HSD design engineers is a plus Basic understanding of PCB schematic and or layout design is a plus Experience in commercial software product release is a plus Job FunctionR&D Business: KTO PathWave Software and Solutions Employment Program: Regular Duration (temp position only): Not Applicable Relocation Benefits: No Shift: Day Job Schedule: Full Time (F) Travel Required: None Staffing Recruiter: Carlota Ferre Candidates can be considered to work from the following locations: EMEA : Belgium : East Flanders : Gent || EMEA : Belgium : Flemish-Brabant : Rotselaar
C#/.NET Software Engineer
Sioux Technologies, Antwerp, Flanders
Als C#/.Net Software Engineer ben jij de specialist die graag wilt werken in een multidisciplinair team waar alles om technologie draait. Je bent nauw betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor requirements, design en implementatie, testen en documentatie. Jij kunt de vertaalslag maken tussen verschillende complexe systemen waarbij je met passie en plezier software naar een next level brengt. De langdurige projecten in jouw regio (Antwerpen, Gent, Leuven, Herentals, Brugge) zorgen ervoor dat je diep in de materie komt en daar veel kunt leren. Minimum vereisten Je hebt een opleiding op ing., ir. of master niveau afgerond Je hebt ervaring in technische softwareontwikkeling Je bent sterk in C# / .Net Je hebt een gedegen kennis van het Windows platform en het .Net framework Je bent kwaliteitsbewust en hebt goede test skills Je communiceert zowel in het Nederlands als het Engels De ideale kandidaat heeft ervaring met één of meer ... WPF, WCF, LINQ, Entity Framework,… Mono, Xamarin, … Telecom toepassingen (TCP/IP, MQTT, XMPP, …) IoT, virtualisatie of cloud-computing (Docker, Azure, …) Multi-threaded toepassingen SW ontwikkelmethoden en technieken (UML, Agile/Scrum,...) OOA/D/P (C++, Python,…) Build, versiecontrole en CI systemen (Git, Jenkins, Team Foundation VC, Teamcity,…) Je past op deze vacature als ... Je een passie voor techniek en software ontwikkeling hebt Je een teamspeler bent die ook zelfstandig kan werken Je sterke inter-persoonlijke vaardigheden hebt, zowel schriftelijk als mondeling Je leergierig bent en kennis wilt delen met je collega's Je ambitieus bent en wilt groeien in je vakgebied Je resultaatgericht bent, met een goede balans tussen kwaliteit en kwantiteit Sioux biedt jou ... Contract van onbepaalde duur Marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (bedrijfswagen met tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques,…) Persoonlijke begeleiding en ondersteuning, jaarlijkse evaluatie Een royaal persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000 per jaar Leuke socials en activiteiten met de collega’s Aangename werksfeer, inhoud en klimaat Doorgroeimogelijkheden
C#/.NET Software Engineer
Sioux Technologies, Bruges, Flanders
Als C#/.Net Software Engineer ben jij de specialist die graag wilt werken in een multidisciplinair team waar alles om technologie draait. Je bent nauw betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor requirements, design en implementatie, testen en documentatie. Jij kunt de vertaalslag maken tussen verschillende complexe systemen waarbij je met passie en plezier software naar een next level brengt. De langdurige projecten in jouw regio (Antwerpen, Gent, Leuven, Herentals, Brugge) zorgen ervoor dat je diep in de materie komt en daar veel kunt leren. Minimum vereisten Je hebt een opleiding op ing., ir. of master niveau afgerond Je hebt ervaring in technische softwareontwikkeling Je bent sterk in C# / .Net Je hebt een gedegen kennis van het Windows platform en het .Net framework Je bent kwaliteitsbewust en hebt goede test skills Je communiceert zowel in het Nederlands als het Engels De ideale kandidaat heeft ervaring met één of meer ... WPF, WCF, LINQ, Entity Framework,… Mono, Xamarin, … Telecom toepassingen (TCP/IP, MQTT, XMPP, …) IoT, virtualisatie of cloud-computing (Docker, Azure, …) Multi-threaded toepassingen SW ontwikkelmethoden en technieken (UML, Agile/Scrum,...) OOA/D/P (C++, Python,…) Build, versiecontrole en CI systemen (Git, Jenkins, Team Foundation VC, Teamcity,…) Je past op deze vacature als ... Je een passie voor techniek en software ontwikkeling hebt Je een teamspeler bent die ook zelfstandig kan werken Je sterke inter-persoonlijke vaardigheden hebt, zowel schriftelijk als mondeling Je leergierig bent en kennis wilt delen met je collega's Je ambitieus bent en wilt groeien in je vakgebied Je resultaatgericht bent, met een goede balans tussen kwaliteit en kwantiteit Sioux biedt jou ... Contract van onbepaalde duur Marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (bedrijfswagen met tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques,…) Persoonlijke begeleiding en ondersteuning, jaarlijkse evaluatie Een royaal persoonlijk opleidingsbudget van € 6.000 per jaar Leuke socials en activiteiten met de collega’s Aangename werksfeer, inhoud en klimaat Doorgroeimogelijkheden
Mechanical Engineer / Ontwikkelaar
Fish 'n Stones, Leuven, Flanders
Mechanical Engineer / Ontwikkelaar De Functie Verantwoordelijk voor de mechanisch ontwikkeling van automatische machines ten behoeve van de productie/test van electronische pcb’s/modules. Omzetten klantenspecificaties naar interne ontwerpspecificaties. Uitwerken technische concepten binnen het kostenbudget. Als deelprojectverantwoordelijke de technische detaillering van de ontwerpen coördineren. Opvolgen van de realisatie en de ingebruikname van de machines tot en met de vrijgave bij de klant. Zorgen voor de nodige productdocumentatie Het Profiel Je hebt een opleiding master/bachelor mechanica of electro-mechanica genoten of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt ervaring met automatisatie-projecten Je hebt een (zeer) grondige kennis van Pro-engineer/Creo. Je hebt ervaring met kostprijscalculaties en kan kostenbewust ontwerpen. Je bent een gedreven persoon die houdt van technische uitdagingen. Je kan zelfstandig werken, maar kan ook goed functioneren in teamverband. Je bent (perfect) tweetalig Nederlands/Engels; kennis van Duits en/of Frans is een pluspunt. Je bent bereid tot reizen in binnen- en buitenland Aanbod U komt terecht bij een wereldspeler op het vlak van automatisering binnen het domein van productie en testengineering waar er ruimte is voor initiatiefname en zelfontplooiing. Locatie Limburg Publish date 06.05.2021 Contactpersoon Loes Van Poppel iFrame #0 starts here URL => about:blank iFrame #0 ends here
Helpdesk medewerker
Accent, Mechelen, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Je takenpakket als helpdesk medewerker kunnen we kort en bondig omschrijven:Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij vragen rond de software.Je adviseert klanten en biedt hen oplossingen op maat. Daarnaast geef je ook opleidingen m.b.t. de software.Op termijn zal je als consultant zelf de software bij klanten implementeren.Jouw profiel Je beschikt over de volgende kwaliteiten: een talenknobbel voor Nederlands en Frans;vastberadenheid om zelfstandig problemen op te lossen; een gezonde drive en enthousiasme;inzicht in ICT, IT, software, ...; een bachelordiploma; commerciële talenten die tot resultaat leiden; een inlevingsvermogen waarbij je goed kan omgaan met klanten.Wij bieden jou De klant biedt een marktconform loon dat wordt aangevuld met commissies en een groepsverzekering.Je komt terecht in een mooie werkomgeving.Bedrijfsinformatie Onze klant is een ontwikkelaar in bedrijfssoftware en zet in op de automatisering van alle processen op een innovatieve manier. Ze zijn gespecialiseerd in alle sectoren en gaan geen project uit de weg.Het team bestaat uit 28 medewerkers: consultants, account managers, support medewerkers, commercieel medewerkers, een projectleider en managers. Ze zijn gevestigd in Mechelen. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Commercieel bediende
Accent, Mechelen, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Als commercieel bediende sta je in voor de volgende taken: Sales: je zoekt kwalitatieve afspraken voor de accountmanagers je zoekt actief naar prospecten en contacteert ze telefonisch je stelt de eerste stappen van het salestraject op je vertegenwoordigt onze klant als eerste aanspreekpuntMarketing: je bent het creatieve brein achter de marketingacties je neemt de leiding in deze acties en werkt deze tot in de puntjes uit je zorgt voor goede content op social media, de website,... je voorziet zichtbaarheid op events, en organiseert deze ook zelfJouw profiel Als commercieel bediende beschik je over de volgende kwaliteiten: je spreekt zeer goed Nederlands en goed Frans je hebt een gezonde drive en enthousiasme je bent open minded naar ICT, IT en software toe je hebt een bachelor bedrijfseconomie (of gelijkwaardig door ervaring) je hebt commerciële talenten die tot resultaat leiden je voelt je thuis binnen een hippe bedrijfscultuurWij bieden jou De klant biedt een marktconform loon dat wordt aangevuld met commissies en een groepsverzekering.Je komt terecht in een mooie werkomgeving.Bedrijfsinformatie Onze klant is een ontwikkelaar in bedrijfssoftware en zet in op de automatisering van alle processen op een innovatieve manier. Ze zijn gespecialiseerd in alle sectoren en gaan geen project uit de weg.Het team bestaat uit 28 medewerkers: consultants, account managers, support medewerkers, commercieel medewerkers, een projectleider en managers. Ze zijn gevestigd in Mechelen. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Service technieker High Tech sorteermachines - Vast contract
Manpower BE, Brugge, BE
Client Description:Service technieker high Tech sorteermachines - Vast contract Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Eén van onze specialisaties is Technics waar gespecialiseerde consultants samen met ambitieuze starters en ervaren professionals binnen techniek op zoek naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract. Voor onze klant, een producent en ontwikkelaar van high Tech sorteermachines, zijn wij op zoek naar een service technieker om 80% in België te werken en sporadisch in Nederland en de Duitse grens. Job Description:Als service technieker zal je het gezicht van de firma worden bij al hun klanten die voornamelijk actief zijn binnen de voedingsindustrie. Hierbij zal je zowel nieuwe machines opbouwen en installeren alsook periodieke en acute onderhouden uitvoeren. Gaande van de elektrische kabels aansluiten, de sensoren, lasersystemen en detectiecamera’s plaatsen en aansluiten, software opladen en instellen, mechanische stukken aanpassen zodat de machine in het productieproces past. Tot slot voer je testen en een proefrun uit tot de machine optimaal werkt en geef je de nodige uitleg aan de klant en technische dienst. Candidate Profile:De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 diploma elektromechanica, elektriciteit-elektronica, .. of is gelijkwaardig door ervaring. Je hebt circa 5 jaar ervaring als (service) technieker binnen de voeding of machinebouw. Hierdoor heb je een sterke kennis elektriciteit en elektronica met een basis mechanica en PLC sturing Siemens. Verder werk je graag zelfstandig, nauwkeurig en met High Tech machines. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands, Frans en Engels en in het bezit van een rijbewijs B.    What Client Offers:Je krijgt onmiddellijk een vast contract bij een innovatief en groeiend bedrijf met internationale uitstraling. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra’s en een bedrijfsvoertuig. Bij opstart zal je uitgenodigd worden op de hoofdzetel binnen Europa voor je opleiding en nadien verder ‘on-the-field’ opgeleid worden.  Interesse? Solliciteer dan via onze website, discretie verzekerd en wij nemen binnen de twee werkdagen contact op.Vragen? wouter.sissau@manpower.be
Java / .NET developer - ontwikkelaar webapplicaties
Actief Interim, Brecht, Flanders
Geniet jij van het schrijven van webapplicaties en werk je graag zelfstandig aan jouw eigen projecten? Zoek je een goede werkgever en klinken flexibele werkuren en geregeld van thuis werken ideaal voor jou? Kan een BMW als firmawagen jou helemaal overtuigen? Wij zijn een kleine KMO te Brecht die op zoek zijn naar een java developer / .NET deverloper Als java developer / .NET developer krijg jij je eigen projecten die je zelfstandig mag afronden. Als er iemand vraagt welke talen je spreekt, dan noem jij Java uiteraard alvorens je aan Engels of Frans denkt.Wat zal je doen?Bij de start van een nieuw project ga jij naar onze klant en analyseer je heel goed wat zij nodig hebben. Daarna zoek je uit wat de opties zijn en de eventuele kostprijs daarvoor. Vanaf dit duidelijk is, start jij met het schrijven van de webapplicaties. In principe zijn jouw werkuren vanaf dan vrij te kiezen en kan je vooral van thuis werken. Uiteraard bespreek je dit allemaal met jouw klant. Nadat jouw webapplicatie af is, stel je deze voor aan jouw klant en doe je aanpassingen waar nodig.Welke projecten krijg je?Jouw projecten kunnen 3 maanden tot 1 jaar duren. De bedrijven waar jij voor werkt kunnen zich bevinden in de telecom, media, transport, bankensector, autosector, overheid enz... Zij bevinden zich in de ruime omgeving van Antwerpen, Brussel en Gent. In principe maakt dit voor jou niet veel verschil aangezien je vooral van thuis zal mogen werken. In het verleden schreven wij o.a. mee aan de website van telenet.En nu in IT-taal! Wat kom je zeker tegen bij ons?Bij ons ben je een full stack developer. Wij werken met java, javascript, python, spring framework/ spring boot, angular, docker, microservices enz... Elk project is anders dus wij zoeken geen specialist maar iemand die breed kan werken. Uiteraard kunnen wij hier de nodige opleidingen voor bieden.Wat wij van jou vragen:Je bent in staat om zelfstandig een webapplicatie te schrijven dankzij jouw brede IT kennis en uiteraard omdat je een echte plantrekker bent.Je hebt minstens 2 jaar ervaring als developerJe bent in het bezit van een rijbewijs B om je tot onze klanten te verplaatsen.Jij hebt een zeer goede kennis Nederlands en Engels. Spreek je ook Frans? Dan is dit een pluspunt maar geen must.Wat wij jou bieden:Je komt terecht bij een toffe KMO. Jouw werkgever is aangenaam en is een echte vakspecialist.Jouw werkuren zijn flexibel. Nadat alles goed is afgetoetst bij jouw klant, kan je in principe van thuis werken.Een firmawagen? Deze mag je in overeenstemming met de zaakvoerder kiezen. Neem alvast eens een kijkje in een BMW-garage. Daarbovenop krijg je jouw eigen tankkaart;Jouw loon is afhankelijk van jouw ervaring. Om te starten begin je rond de 2200 à 4000 euro bruto per maand. Verder heb je recht op maaltijdcheques, een groepsverzekering, een GSM en laptop die je zelf kan kiezen.Jij krijgt een enorme variatie in projecten. Je mag deze helemaal zelfstandig uitwerken.Goed nieuws want wij hangen niet vast aan een collectieve sluiting. Jij mag jouw vakantie dus vrij kiezen.Ben jij fan van levenslang bijleren? Wij voorzien een ruim budget voor opleiding en training.Na een positieve proefperiode, krijg jij een vast contract.Kan dit jouw droomjob worden of twijfel je nog een beetje? Neem dan contact op met Jelle van Actief Westmalle. Dit kan door online te solliciteren of door jouw CV door te sturen naar jelle.keysers@actief.be.
.NET developer / .NET ontwikkelaar - Leuk en groeiend bedrijf
Austin Bright, Leuven, Flanders
.NET developer / .NET ontwikkelaar - FunctieJe zet je ervaring en creativiteit in om zo de bestaande features van de software uit te breiden maar daarnaast bouw je mee aan volledige nieuwe functionaliteiten. In deze kleine organisatie is er steeds een luisterend oor voor innovatieve ideeën.Je bent voornamelijk bezig met backend ontwikkeling maar springt wanneer nodig ook bij in het frontend team. .NET developer / .NET ontwikkelaar - ProfielJe bent in het bezit van een Bachelor of Master in Informatica en dit vul je aan met een aantal jaar relevante werkervaring.Volgende technologieën heb je onder de knie: C#, .NET, Entity Framework, LINQ, SQL server, MVVM Design PatternJe hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, Frans en Engels .NET developer / .NET ontwikkelaar - AanbodEen uitdagende en varieerde job in een leuke omgeving waar teamspirit van belang is. Er heerst een aangename werksfeer binnen deze organisatie.Je krijgt een markconforme verloning volgens je ervaring en kennis. Je startloon kan oplopen tot een € 3000 bruto. Dit zal ook jaarlijks geëvalueerd en herzien worden volgens je doorgroei.Daarnaast geniet je van bijkomende voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, nettovergoeding,…Heb je interesse in deze vacature? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via apply @ austinbright.com.We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.Keywords: .NET / C# / Javascript / WebApi / Software / Ontwikkelaar / Developer / Front end / Back end / Fullstack