Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Elektrische monteur in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Elektrische monteur in "

320 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Elektrische monteur in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Elektrische monteur in getoond.

Indeling van de "Elektrische monteur" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Elektrische monteur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Machinist. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1800 eur. Op de tweede plaats staat productie Manager met het loon van 600 eur en op de derde plaats staat Productiemedewerker met het loon van 400 eur.

Aanbevolen vacatures

Monteur Elektrische Installaties: zonnepanelen (Bouw) Beerse
Actief Interim, Beerse, Flanders, be
Ben jij geboeid door de energiesector?Wij zijn op zoek naar een plaatser van zonnepanelen.Je werkt in de Kempense regio. Wat wij van jou vragen:Je hebt kennis van elektrische installaties.Je kent geen hoogtevrees.Je hebt een VCA-attest of bent bereid dit te behalen. Dit kan via ons kantoor. Je beschikt over een rijbewijs B om je makkelijk naar de werven te verplaatsen. Wat wij jou bieden:Door technologische vooruitgang zullen er de komende 25-30 jaar nog uitbreidmogelijkheden op het vlak van batterijen, laden van auto’s en slim energiebeheer komen. Jouw job is dus zeker en toekomstgericht. Je komt terecht in een sterk team dat veel waarde hecht aan service op maat.een uitdagende, afwisselende jobeen vast contract na een positieve interimperiodeloon volgens barema PC124VCA-attest kan via ons behaald worden indien je dit nog niet hebt.alle voordelen verbonden aan werken in de bouwsectorIs deze job iets voor jou?Solliciteer dan snel via onze website, bel 014/40.50.60. of mail je cv naar elly.vervoort@actief.be. Tot snel?
Monteur/Monteuse
Xtra Interim, Wijnegem
We zoeken een student die deze week kan werken op de dienst montage en verpakking. Werkuren:  ma - do: 7u30 - 16u vrijdag:   7u30 - 15u (Telkens een pauze van 30min) Verloning: €12.20 Searched Profile Student Eigen vervoer Technische ervaring is een pluspunt We offer Een korte werkopdracht om de portfeuille bij te vullen an de dure zomermaanden. Bij positieve evaluatie garanderen we verdere werkopdracht in de toekomst.
Monteur met elektrische kennis in Kortemark (m/v) - dagwerk
Adecco, Kortemark, Flanders, be
Je hebt kennis van elektriciteit en hebt ruime ervaring als monteur? Je hebt ook kennis van mechanica, metaal,.. en zoekt een job regio Kortemark?Voor onze klant zijn we op zoek naar monteur (m/v) met kennis van elektriciteit:Taken van de monteur:Je monteert technische onderdelen en assembleert metalen constructies tot een goed werkend geheel. Daarna voorzie je de samengestelde eindproducten van elektronische componenten. Voor medewerkers die uitdaging nodig hebben op technisch vlak, wordt eens alle basis gekend is, de kennis verder opgebouwd zodat je verder geprikkeld blijft en voldoende uitdaging ondervindt in je job.ProfielVoor deze functie van monteur verwachten we volgende:- je hebt een hands-on mentaliteit- je hebt ervaring met het hanteren van handgereedschap zoals boormachine, zaagmachine, …- kennis van mechanica en kunnen werken met een rolbrug vormen pluspunten- je hebt 2 jaar ervaring- je drukt je vlot uit in het Nederlands- je werkt zelfstandigAanbodIn deze functie kunnen we jou het volgende bieden:- een vaste job in dagdienst (van 7u30 tot 12u en van 12u30 tot 16u)- een heel aangename werksfeer- een moderne en goed uitgeruste werkomgeving- een aantrekkelijke verloning in relatie tot jouw ervaring en capaciteiten- de kans om je vakmanschap verder te ontplooien- ruimte om verantwoordelijkheid te nemenSpreekt deze functie je aan? Solliciteer dan via de knop en bevestig je sollicitatie door op de link te klikken in de bevestigingsmail die je nadien van ons ontvangt.Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord! Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe job? Bezorg onze vacature ! Volg Adecco Torhout op facebook en blijf op de hoogte van onze vacatures en tips!
Monteur
Manpower BE, Hooglede, BE
Client Description:Voor onze klant is Manpower Roeselare op zoek naar een Monteur voor vrachtwagens regio Hooglede.Job Description:Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of bestelwagens. Daarnaast sta je ook in voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot het stellen van diagnoses.Candidate Profile:Je hebt een automechanica opleiding gevolgd of je hebt ervaring.Als monteur heb je kennis van reparaties bij vrachtwagens.Een rijbewijs CE is een meerwaarde maar is niet noodzakelijk.Je bent communicatief sterk in het Nederlands.Als monteur heb je graag verantwoordelijkheid.Je gaat professioneel te werk.Je bent punctueel, sociaal en kan het hoofd koel houden in drukke periodes.Is deze job iets voor jou? solliciteer dan nu! Dit kan via onderstaande knop. Of mail ons naar office.roeselare@manpower.be  Bellen kan uiteraard ook op 051 25 31 70. What Client Offers:Je komt terecht in een internationaal gekend bedrijf.Je krijgt de kans om je te ontplooien in de uitdagende job waarbij er ook externe en interne opleidingen worden aangeboden.Daarnaast krijg je ook een competitief salarispakket.
Monteur / mechanieker Brugge
Accent, Brugge, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Binnen de functie van monteur in Brugge sta je in voor het monteren van opties op aanhangwagens. Dit gaat van opzetborden en netten tot extra verlichting, ...Ook het onderhoud van niet geremde aanhangwagens behoort tot jouw job, maar dat is niet zo moeilijk. Dit gaat dan voornamelijk over het vernieuwen van vloerplaten.De geremde aanhangwagens moeten jaarlijks op onderhoud omdat deze ook gekeurd moeten worden.Dit onderhoud gebeurt aan de hand van een checklist en betreft controle van de banden, de rollementen, de verlichting, ...Je werkt met tablets om aan te geven welke aanpassingen er dienen te gebeuren.Verder zorg je ervoor dat de aanhangwagens die bedoeld zijn voor de verhuur netjes klaarstaan op de koer en dat die gebruiksklaar zijn. Idem voor de dakkoffers en bagagewagens die verhuurd worden.Ook de werkplaats proper houden behoort tot jouw taken.Jouw profiel Het profiel van monteur in Brugge ziet er als volgt uit: je bent een handige harry je hebt een technische achtergrond (basis) je kan bij voorkeur lassen, maar indien niet ben je bereid dit intern aan te leren je hebt geen fysieke klachten een rijbewijs BE is een grote troef maar geen vereisteWij bieden jou We bieden je een vaste job na een positieve uitzendperiode.Je werkt er in dagregime, wat wil zeggen dat jouw werkdag start om 8u30 en eindigt om 16u30.Op vrijdag is jouw werkdag al om 14u30 gedaan.We bieden je verder een marktconform loon, bespreekbaar volgens kennis en ervaring.Daarnaast zijn er ook ecocheques en maaltijdcheques van € 6,00.Als kers op de taart kom je terecht in een zeer familiale omgeving waar jouw collega's al klaar staan om je wegwijs te maken binnen jouw nieuwe job en je de knepen van het vak te leren.Bedrijfsinformatie Onze klant is de specialist in West-Vlaanderen voor wat betreft aanhangwagens, fietsendragers, dakkoffers en oprijplaten. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur
Tempo-Team, ophasselt, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel De klant is een toonaangevende speler in brandbeveiliging op het vlak van ontwerp, prefabricatie, installatie en onderhoud van sprinkler- en schuimblusinstallaties. Sinds 2011 is onze klant ook specialist op vlak van branddetectie, gasdetectie en gasblussing.Onze klant heeft een eigen studiebureau en beschikt over een modern uitgeruste werkplaats met een eigen volautomatische lasrobot en poedercoatinginstallatie. Jobomschrijving Als Monteur Sprinklerinstallaties maak je deel uit van een montageploeg die over heel België (af en toe in Nederland) de sprinklerinstallaties plaatst en in dienst stelt. Hierbij werk je nauwkeurig en kwaliteitsvol met zin voor orde en respecteer je steeds de regels omtrent de veiligheid op de werven. Vroeg opstaan schrikt je niet af en veelal werk je op hoogte.WAT DOE JE CONCREET?- Plaatsen en indienststellen van sprinklerinstallaties.- Monteren van sprinklerleidingen ¿ over het algemeen op hoogte m.b.v. hoogwerker.- Metaalbewerkingen op de begane grond zoals draad trekken, boren en zagen.- Aanwerken van sprinklerkoppen. Jouw aanbod Als monteur beschik je over volgende troeven:- Je genoot een technische opleiding (TSO/BSO sanitair, metaal of mechanica) op A2-niveau en je hebt minimum 2 jaar gelijkwaardige kennis opgedaan via werkervaring.- Je bent in staat een bouwkundig plan te lezen en te interpreteren.- Idealiter heb je reeds ervaring opgedaan in de sprinklerwereld of in de montage van leidingen (piping).- Je hebt oog voor kwaliteit en je werkt veiligheidsbewust.- Je bent perfect Nederlandstalig.- Je hebt geen hoogtevrees.- Je beschikt over een VCA-attest en een attest hoogwerker.- Je kan je aanpassen aan veranderende omstandigheden zoals werkplaats en uren.- Je bent nauwkeurig en komt steeds afspraken en regels na.- Je kan goed samenwerken in team. Wat bieden wij? In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek kan je rekenen op een on-the-job opleidingstraject en de kans om je verder te ontplooien.Je komt terecht in een team van collega¿s die openheid, professionaliteit en ondernemerschap hoog in het vaandel dragen binnen een sterk familiaal groeibedrijf, gedreven door vakmanschap, kwaliteit en innovatie.Je kan rekenen op een voltijds vast contract van onbepaalde duur met een marktconform salaris, aangevuld met een pakket extralegale voordelen.Ben jij de monteur die wij zoeken? Solliciteer dan snel of mail jouw cv naar ninove@tempo-team.be!
Monteur / Pijpfitter
Accent, Olen, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Voor de job als monteur/pijpfitter regio Olen wordt volgend takenpakket aan jou toevertrouwd: Samenstellen en verbinden van verschillende componenten en leidingen Aanpassingen uitvoeren aan bestaande installaties Montage van persluchtleidingen, ventilatoren en luchtbevochtigingskanalen Installaties en leidingen klaarmaken voor de nodige laswerken Jouw profiel Als monteur/pijpfitter regio Olen herken je jezelf in het volgende: Werken op verplaatsing is geen enkel probleem Reeds enige ervaring in de industriële sector De wil om bij te leren Een extra uurtje om de job af te krijgen, schrikt je niet af Wij bieden jou Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf waar je kan rekenen op werkzekerheid. Ze werken vaak met projecten in onderaanneming voor grote spelers op de markt, o.a. Atlas Copco. Leuk om te weten is dat na enige tijd er voor een eigen, volledig uitgeruste camionette wordt gezorgd.Bedrijfsinformatie Onze klant gelegen te Olen is gespecialiseerd in ventilatie, luchtbevochtiging en persluchtinstallaties. Ze plaatsen deze elektrische installaties maar doen ook het machineonderhoud, piping, klimaattechnieken met verwarming en koeling, en ga zo maar door. De klant levert zowel activiteiten op regiebasis aan als onder projectvorm. Met steeds gemotiveerde vakmensen en de juiste materialen bieden ze steeds de optimale service aan hun klanten. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur elektrische apparaten
vind!, Oostkamp, Flanders, be
Wat ga je doen? Je monteert elektronische apparaten en doet de mechanische montage van verschillende complexe bouwgroepen.  Je doet de elektrische bekabeling en afwerking van het eindproduct. 
Monteur
Accent, Wortegem-Petegem, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als industriebouwer of monteur in de industriebouw heb je een enorm variërend takenpakket;het plaatsen van prefab elementen op de werfje werkt nauw samen met de kraanmanmonteren van panelen (ook op hoogte)plan lezenherstellingen uitvoeren aan prefab beton elementenafwerken van industriële gebouwenJouw profiel Onze klant zoekt een monteur industriebouw, industriebouwer.Spreekt deze job jou aan? Controleer dan nog eens of je deze competenties bezit;je hebt geen hoogtevreesfysiek zwaar werk uitvoeren schrikt jou niet afje bent leergierig ingesteld en bereid nieuwe technieken aan te lerenper uitzondering ga je met jouw team op hotel als je ver van huis bentje werkt graag in teamWij bieden jou Een job optie vast met vele doorgroeimogelijkheden waarin u tal van opleidingen zal krijgen. Job rotatie binnen de groep is perfect mogelijk. Je zal werken in een dynamische omgeving waar uw ontwikkeling wordt gegarandeerd en waar u samen bouwt aan de groei van het bedrijf.Onze klant biedt iedere werknemer een thuisgevoel waarin iedereen trots is op zijn prestaties en plezier beleeft aan het werk.Bedrijfsinformatie Onze klant met zetels over gans België en daarbuiten bezit een 40 tal bedrijven in verschillende niches. Onze klant staat voor een thuisgevoel met fierheid over hun werk. Ze bieden iedereen de kans zich te ontplooien en mee te werken aan de groei van het bedrijf. Ook job rotatie is mogelijk binnen de groep, zo ben je bij onze klant zeker van werkzekerheid, een goed gevoel en mooie projecten die je samen met uw collega’s tot een goed einde kan brengen. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur
Accent, Roeselare, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Onze klant zoekt een witte raaf zonder hoogtevrees maar met veel goesting.Als monteur ben je het uitgangbord van de firma, je zit dagelijks bij de klant. Ook op de weg ben je een heer in het verkeer.Als MONTEUR zorg je voor:• Het monteren van verschillende soorten rolbruggen (enkel- en dubbelligger, monorail, portaalkraan,…).• Het monteren van diverse structuren (loopbaanliggers, pijlers, stekers,…).• Het lassen met een elektrode lasapparaat.• Werken met een hoogtewerker, heftruck en verrijker.• Het lezen van het mechanische plan en dit interpreteren.• Het beheersen van de elementaire metaalbewerking zoals zagen, boren, draadtappen, slijpen,...Jouw profiel Onze TOP-klant zoekt een gedreven, leergierige en enthousiaste medewerker. Je bent nauwkeurig, klantgericht en draagt zorg voor het materiaal. Je begrijpt dat veiligheid altijd centraal staat. Samen met het team streef je naar perfect functionerende rolbruggen. Je bent een tandem met je collega-monteur en je stelt naturel de juiste prioriteiten.Wij bieden jou Onze TOP-klant draagt een authentiek West-Vlaams KMO-karakter die gezonde expansie kent en gek veel passie draagt voor tillen en hijsen.Een gevestigde onderneming met weinig rotatie die bruist van de enthousiaste collega’s.Je vindt bij hen veel uitdaging & afwisseling en ze zorgen voor een to-the-point opleidingstraject.Als dynamisch team nemen ze je graag mee naar de karting, airsoft en jaarlijkse feestjes.Een mooi salarispakket maakt het helemaal af.Trek je hen hogerop met je talent? Dan groei je snel door!Loon naargelang in-&output! Kwaliteit wordt vergoed.Bedrijfsinformatie Onze TOP-klant draagt een authentiek West-Vlaams KMO-karakter die gezonde expansie kent en gek veel passie draagt voor tillen en hijsen.Een gevestigde onderneming met weinig rotatie die bruist van de enthousiaste collega’s.Je vindt bij hen veel uitdaging & afwisseling en ze zorgen voor een to-the-point opleidingstraject.Als dynamisch team nemen ze je graag mee naar de karting, airsoft en jaarlijkse feestjes.Een mooi salarispakket maakt het helemaal af.Trek je hen hogerop met je talent? Dan groei je snel door! Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur
Accent, Kortemark, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de vacature ploegbaas monteur afsluitingen en poorten in de regio Kortemark bestaat jouw takenpakket uit: Ploeg leiden Plaatsen van omheiningen Plaatsen van automatische poorten.Jouw profiel Voor de vacature ploegbaas monteur afsluitingen en poorten in de regio Kortemark zijn wij op zoek naar iemand met volgende eigenschappen: Kennis van automatisatie Zelfstandig kunnen werken Praktisch ingesteld Ervaring in de bouw Voldoende ruimtelijk inzicht in uitvoerings- en constructieplannen Nauwkeurig Je werkt graag buiten.Wij bieden jou Voor een bedrijf gelegen te Kortemark bieden zij verschillende mogelijkheden: Gevarieerde job Mogelijkheid om de nodige attesten te bekomen Parking voor de deur. Bedrijfsinformatie U komt terecht in een dynamisch familiebedrijf die sinds 1931 actief in de afrasteringsbranche is. Ze zijn erkend plaatser van omheiningen, poorten en toegangscontrole.Er zijn in totaal 15 montageploegen. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur
Accent, Melsele, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als monteur op onze HUB (technisch en logistiek centrum) in Melsele is geen dag hetzelfde. Op deze locatie vindt er onderhoud plaats, maar ook reparaties aan divers materieel. Zo komt er op een dag een chauffeur het terrein op rijden met een telescoophoogwerker van 43 meter. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal optimaal werkt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Je hebt het probleem gevonden en gerepareerd en nu kom het leuke gedeelte. Je mag de machine gaan testen. Je rijdt de telescoophoogwerker naar buiten en test of hij weer volledig functioneert. Ik kan je vertellen dat je een mooi uitzicht over Melsele hebt als je op 43 meter hoogte staat!Als monteur kom je met verschillende machines in aanraking. Denk aan hoogwerkers, maar ook met diverse grondverzetmachines, heftrucks, aggregaten, denk aan ons volledig verhuurassortiment. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van onderhoud, reparaties, keuringen en constructiewerk. Deze werkzaamheden voer je uit samen met leuke collega’s waar ik in het volgende stukje meer over vertel.Jouw profiel Een relevante opleiding afgerond richting techniek (elektro of voertuigentechniek)Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rolEen goede beheersing van de Nederlandse taalKwaliteit hoog in het vaandel staanEen hands- on mentaliteitWij bieden jou Vast contract na positieve uitzendperiodeBedrijfsinformatie Onze klant is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Al bijna dertig jaar verhuren zij ook al het materiaal dat nodig is om van elk feest een succes te maken. Van designmeubilair, decoratieartikelen en een tot in de puntjes verzorgde tafelaankleding tot en met buffetsystemen en professionele keukenapparatuur. Zij hebben een afdeling die mobiele keukens, koelunits en keukenapparatuur aan hotels, ziekenhuizen, het leger of grote events levert.Bovendien werken ze al meer dan 15 jaar samen met gerenommeerde bouwmarktketens in binnen- en buitenland. De bouwmarkten willen zich onderscheiden op service. Verhuur van machines en gereedschappen maakt daar een belangrijk deel van uit. Tegenwoordig hebben zij in 2250 bouwmarkten een verhuurpunt.Machineverhuur is en blijft de core business van het bedrijf. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur
Tempo-Team, brugge, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een internationaal bedrijf regio Brugge actief in het maken van verpakkingsmachines zijn we op zoek naar een monteur. Jobomschrijving Je werkt van maandag tot vrijdag. Je werkt 40 uur per week (met 12 extra verlofdagen) en dit tussen 7u30 en 15 uur. Op vrijdag stop je al om 14 uur!Als monteur sta je in voor de opbouw van de machines aan de hand van een technische tekening. Je stelt de verpakkingslijnen op en voer mechanische aanpassing uit aan de bestaande machines. Jouw aanbod Je bent net afgestudeerd en bent in het bezit van een technisch diploma of je hebt een technisch diploma op zak en hebt ervaring als monteur.Je kan tehcnische schema's lezen en begrijpen.Je kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid op.Je beschikt over een basiskennis pneumatica. Wat bieden wij? Als monteur kom je terecht in een modern en snelgroeiend internationaal bedrijf.Je krijgt meteen een vast contract, de mogelijkheid tot regelmatig opleidingen maar bovenal kun je rekenen op een stabiele job!Je mag rekenen op veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.Je komt terecht in een familiebedrijf waar jij als persoon centraal staat. Je bent hier geen nummer!Je mag rekenen op een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen.
Monteur
, Oostrozebeke
Jouw taken We zoeken iemand die flexibel is en op verschillende plaatsen in het bedrijf kan en wil werken. Dit zijn je basistaken:- 70% zal bestaan uit montage en assemblagewerk van verlichtingselementen (led lampen bevestigen, bedradingen plaatsen, ponsen van gaten, ...)   Dit is op basis van eenvoudigen plannen en snel aan te leren. De stukken zijn ook allemaal makkelijk handelbaar (dus niet groot of zwaar). Er is veel manuele afwerking, dus zeker niet met ingewikkelde machines.- 30 % is flexibel: kan inpakwerk zijn in verzending, manueel orders klaar zetten, maar ook eens de parking wieden of vegen ... Je profiel Wat en wie zoeken we? Flexibel zijn: dus niet erg vinden om eens te moeten inspringen in het magazijn of verzending als het daar druk isFijn kunnen afwerken - handig zijn (veel handwerk)Graag in een team werkenKunnen communiceren in het Nederlands: spreken en lezenWillen meegroeien met de firmaWat bieden wij jou? 38,5u / week Dagwerk: maandag - donderdag: 7u50 - 12 en 12u30 - 16u15vrijdag: 7u50 - 12 en 12u30 - 15u30Loon uit de metaalsector: starten aan 13.1444 €/uExtra op loon: maaltijdcheques 3.5 €/dagVoordelen: geen collectieve sluiting (vrij te kiezen verlof), willen dat hun mensen graag werken (personeelsfeest, bowlingavond, ...) Fijne werkomgeving: denken aan ergonomie (geen zwaar en fysiek werk)
Monteur/Elektricien
, Sint-Gillis-Waas
Jouw taken Als monteur zal je instaan voor het assembleren en bevestigen van bepaalde units. Deze units bestaan vooral uit containers, burelen en werfunits.Daarnaast zal je ook instaan voor het analyseren, lokaliseren en sorteren van afwijkingen in de montage.Tot slot is orde en netheid een belangrijk gegevens binnen deze familiale omgeving.Je profiel Wie zoeken we hiervoor?Diploma Mechanica - Elektriciteiteen gemotiveerde persoonlijkheid orde en netheid zijn voor jou heel erg belangrijkje wil graag je schouders zetten onder het bedrijf waarvoor je werktje bent stressbestendigWat bieden wij jou? Het loon dat je hiervoor in return krijgt, is loon volgens barema. Hierbij zal er rekening gehouden worden met je ervaring en kwaliteiten die je reeds in je bezit hebt.Je komt daarbovenop terecht in een werkomgeving waar er een familiale werksfeer hangt, waar iedereen een beetje familie is en waar er vooral geïnvesteerd wordt in een engagement op lange termijn.Hier ben je dus niet voor even maar misschien wel voor de rest van je (werk-)leven.
Monteur
Bilfinger, Zwijndrecht, Flanders, be
Monteur Bilfinger ROB is een technische dienstverlener binnen het domein van piping & mechanical activiteiten in de procesindustrie. Met meer dan 560 ervaren medewerkers zoals bekwame lassers, pijpfitters, monteurs en leidinggevend personeel is Bilfinger ROB in de Benelux een belangrijke en betrouwbare partner. Als monteur zal je instaan voor het uitvoeren van eenvoudige piping-werken (monteren en demonteren). Je bent verantwoordelijk voor onderstaand takenpakket: Je assisteert bij het prefabriceren van leidingcomponenten. Je bent verantwoordelijk voor het blinden en ontblinden van leidingsystemen. Je kan componenten herkennen, behandelen en gebruiken. Je assisteert bij het monteren en demonteren van componenten (leidingdelen, apparaten, afsluiters). Je staat in voor het druktesten van leidingsystemen (vullen, testen en aflaten). Je beheerst verschillende sleuteltechnieken. Wat verwachten wij van jou? Je bent in het bezit van een technische achtergrond en de nodige attesten. Je hebt een goede kennis van verbindingstechnieken, individuele componenten, en lasverbindingen. Je begrijpt vakgebonden tekeningen (isometrie, lay-out, P&ID, eenvoudige support en constructietekeningen) en kan deze aanpassen. Je hebt kennis van technische documentatie. Je bent in het bezit van een VCA attest. Je beschikt over een geldig rijbewijs B en bent in het bezit van eigen vervoer. Wat bieden wij jou aan? Goede verloning + extralegale voordelen (maaltijdcheques, veiligheidsbonus) Hospitalisatieverzekering en groepsverzekering 38 u/week (6 betaalde ADV-dagen) 2 betaalde CAO dagen Mogelijkheden tot fietslease Doorgroeimogelijkeden binnen de firma Je komt terecht in een aangename omgeving met een informele sfeer. Voor meer informatie kan u ons contacteren via aanwervingen.be@bilfinger.com
Monteur
Manpower BE, Gavere, BE
Client Description:Voor een bedrijf gelegen in GAVERE, zij  wij op zoek naar een tijdelijke monteur. Onze klant is actief in de gezondheidssector en staat in voor de productie van medische apparatuurJob Description:Als MONTEUR sta je in voor het monteren en assembleren van verschillende producten zoals onder andere medische apparatuur. Candidate Profile:Als MONTEUR heb je bij voorkeur ervaring en/of gestudeerd in een technische richting. Voor de rest ben je een teamgerichte collega en specifiek op zoek naar een tijdelijke job van ongeveer 4 wekenWhat Client Offers:We bieden jou een goed betaalde job aan in een hoogtechnologische werkomgeving!Hbe je interesse? Solliciteer dan via onderstaande knop!
Monteur
Accent, Bachte-Maria-Leerne, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor onze klant regio BACHTE-MARIA-LEERNE zijn wij op zoek naar een MONTEUR die bereid is om soms uit te slapen in het buitenland. Heb je genoten van een opleiding in de bouw en ben je flexibel? Neem deze vacature dan zeker verder door!Jouw taken als bekister zien er als volgt uit: Leidingwerk Team van 2 tot 4 personen Kennis van lassen is een pluspunt Monteren van verschillende leidingen, pvc kappen, palen plaatsen, ...Jouw profiel Herken je jezelf in de volgende eigenschappen? Dan zijn op zoek naar jou als MONTEUR regio BACHTE-MARIA-LEERNE: Klantgerichtheid Leervermogen hebben Zelfstandig werken Geen probleem mee om af en toe in het weekend uit te slapen in buitenland Wij bieden jou Onze klant regio BACHTE-MARIA-LEERNE biedt je een afwisselende job aan met de mogelijkheid om gedetacheerd te worden naar het buitenland: Overnachting en maaltijden worden voorzien en worden uitbetaald. Mogelijkheid om te kiezen voor 1, 2 of 3 weken te werken op verplaatsing. Vergoeding volgens bouwsector, paritair comité 124 Vast contract na inloopperiodeBedrijfsinformatie Dit bedrijf regio BACHTE-MARIA-LEERNE is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Ze zijn gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Het bedrijf is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds. Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Monteur
, Asse
Jouw taken Je voert diverse werkzaamheden uit aan waterinfrastructuur: graafwerken aanbrengen van signalisatiehet begeleiden van transport van de nodige materialen het aanleggen van waterleidingen herstellen van wegen Je profiel Ingeschakeld in het wachtsysteemWerken in slechte weersomstandighedenBereidheid tot werken buiten de diensturenZwaar fysisch werk verrichtenJe beschikt over een blanco bewijs van goed gedrag en zedenJe hebt een rijbewijs B, maar je kunt gebruik maken van een dienstwagenWat bieden wij jou? Je vindt bij ons een uitdagende job met de nodige opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden én een mooie balans werk-privé (cf. flexibele uurregeling)Kans op vast, na positieve evaluatieHospitalisatieverzekering en andere extralegale voordelen
Monteur
Jouw taken je zal instaan voor het uitvoeren van montageactiviteiten van staalcontructiesje volgt hierbij de veiligheids- en kwaliteitsaspecten nauw opje draagt de verantwoordelijkheid voor onderhoud van het materiaalje staat in voor de netheid van de werfje kan autonoom werken volgens een opgelegde planningje bent bereid om variabele werken uit te voeren vb: laden en lossen, kleine lasweren, gaten boren in constructies,...Je profiel Minstens 3 jaar ervaringje beheerst de Nederlandse taalEngels is een pluspuntJe kan fulltime aan de slag gaan (5 dagen per week)je kan je flexibel opstellenje hebt absoluut geen hoogtevreesje beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoerje werkt graag in teamverbandje hebt ervaring met hijsmiddelenje hebt affiniteit met de staalsectorWat bieden wij jou? fulltime job in de staalsectorweekendwerk in onderling overleggebruik van de bedrijfsfaciliteiten is mogelijkmooie verloning + ecocheques + jaarpremieopleiding on the job