Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Machine-operator in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Machine-operator in "

320 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Machine-operator in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Machine-operator in getoond.

Indeling van de "Machine-operator" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Machine-operator in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Machinist. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1800 eur. Op de tweede plaats staat productie Manager met het loon van 600 eur en op de derde plaats staat Productiemedewerker met het loon van 400 eur.

Aanbevolen vacatures

machine operator (vroege/late ploeg)
Danone, Rotselaar, Flanders, be
Danone heeft sinds de jaren zestig een productie-eenheid in België. Vandaag is de fabriek één van de vlaggenschepen van Danone en de Danone grootste yoghurtproductiesite in Europa. De site heeft dan ook heel wat troeven in huis die al decennialang hun waarde bewijzen: een ideale ligging in hartje Europa, goed opgeleid personeel en verse melk van hoogstaande kwaliteit afkomstig van de nabijgelegen melkveebedrijven.Voor gepassioneerde mensen op zoek naar autonomie en interessante carrière mogelijkheden, heeft Danone echt "Something special inside".About youFUNCTIEOMSCHRIJVINGJe bent verantwoordelijk voor het bedienen van een afvulmachine. Dit betekent :- Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn- Je lost kleine technische problemen op- Je reinigt de machine en de werkplaats- Je rapporteert aan de teamleader en werkt in een vast nachtregimePROFIELWij zijn op zoek naar mensen met een:- A2 technische opleiding en/of ervaring in een gelijkaardige functie- Technische basiskennis en aanleg is een pluspunt- Goede kennis van het Nederlands is een must- Kritische en constructieve ingesteldheid.- Teamspirit, zin voor hygiëne, kwaliteit en veiligheid.AANBODWij bieden je een aantrekkelijk loonpakket en extra-legale voordelen.Dit alles binnen een gezonde werksfeer!
Machine operator Danone
Tempo-Team, rotselaar, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Danone is een van de grootste spelers in de voedingsindustrie. Iedereen kent ondertussen de Actimel, maar wist je dat Evian ook een Danoneproduct is?Ze maken zowel yoghurt, water, babyvoeding als medische voeding."Bringing health through food to as many people as possible" is de missie van Danone, sta jij te popelen om je steentje hieraan bij te dragen? Jobomschrijving Voor Danone Rotselaar is Tempo-Team op zoek naar een machine operator:- Je bent verantwoordelijk voor de bediening van een afvullijn.- Je waakt over de kwaliteit van het product, verpakking en de afvullijn- Je lost kleine technische storingen op- Je reinigt de machine en de werkplaats- Je rapporteert aan de teamleader en communiceert grote pannes aan de technische dienst Jouw aanbod - Je hebt een goede beheersing van het Nederlands- Je hebt ervaring in een gelijkaardige functie.- Technische basis en aanleg zijn een pluspunt.- Kritische en constructieve ingesteldheid - Zin voor hygiëne, kwaliteit en veiligheid is een must! Wat bieden wij? Een aangename werkomgeving met leuke collega's!Een aantrekkelijk loon met maaltijdcheques van €7,00 en ploegenpremies.Een opleiding die je expert zal maken in je vak.Voldoende parking.Een bedrijfsrestaurant.Bij Danone mag je ook dagelijks je favoriete potje yoghurt uit de koelkast nemen!Wil je graag deel uitmaken van het Danone-team en op deze manier vele gezinnen voorzien van hun dagelijkse portie yoghurt? Dan ontmoeten wij je met veel plezier!
Machine operator
Tempo-Team, wetteren, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een gekend bedrijf in Wetteren zijn wij op zoek naar een operator 3 ploegen. Jobomschrijving Wij zijn opzoek naar een operator voor de stans-, lijm- en vouwmachine.Taken:- Het aanvoeren en inleggen van karton- Instellen van de machines - Opvolgen van productie - Kwaliteitscontrole - Orde en netheid op de werkplaats Jouw aanbod - Indicatie eigen vervoermiddel: Ja- Ploegenstelsel: 3-ploegensysteem- Je hebt ervaring in de grafische sector - Je beschikt over een sterk technisch inzicht - Je neemt zelf ook initiatief om productie te optimaliseren- Je kan werken in 2 ploegen, tijdens drukkere periodes kan het ook 3 ploegen worden - Je spreekt, begrijpt en schrijft zeer goed Nederlands Wat bieden wij? Interesse in deze vacature? Neem dan snel contact met ons op! 09/365.44.50 of wetteren@tempo-team.be
Machine operator 2 ploegen - zeer goede verloning (€17)
Tempo-Team, erembodegem, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Een grootschalig en groeiend bedrijf in de regio van Aalst. Jobomschrijving Je bedient zelfstandig de spuitgietmachines voor grondstoffen. Je controleert de producten nauwkeurig en werkt eventueel bij waar nodig.Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoerenControleren van de installaties op werking en veiligheidProducten markeren, verpakken en de verpakking controlerenRest- en productieafval sorteren en naar de recyclage- of afvoerzones brengenHet uitzicht van een product controlerenStalen nemenDe eigen werkplek onderhouden en organiserenToezicht houden op de werkingsparameters (temperatuur, druk, debiet, ...) van machines en installatiesDe doorstroom van de productie controlerenGegevens voor productie- en verpakkingsopvolging registreren Jouw aanbod Je kan goed werkinstructies volgen, resultaatgericht en nauwkeurig werkenBereid zijn tot leren,zelfstandig werken, plannen en organiserenJe wilt werken in 2 ploegenJe hebt een zeer goede kennis van het Nederlands Wat bieden wij? We bieden een zeer aantrekkelijke verloning : €17 om te werken in 2 ploegen.Heb je interesse? Reageer dan hier of stuur jouw cv naar ninove@tempo-team.be!
Machine operator (2 ploegen of vaste nacht)
Tempo-Team, bavegem, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Voor een voedingbedrijf regio Wetteren zijn we op zoek naar machine operatoren 2 ploegen of vaste nacht. Jobomschrijving Je voornaamste taken bestaan uit:- Het treffen van voorbereidende productiemaatregelen naargelang de productiebehoeften- Het bedienen en bijsturen van de machines- De controle op de werking van de machines- Het correct uitvoeren van de productieplannning- Toezien op constante kwalitatieve uitvoering van de productie- Het inpakken van de goederen Jouw aanbod - Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed- Je hebt een echte hands on mentaliteit- Je hebt bij voorkeur een diploma hoger secundair onderwijs en technische affiniteit- Je kan zowel zelfstandig als in groep werken- Je bent leergierig en initiatiefnemend Wat bieden wij? Er wordt jou een heel aantrekkelijk loon in een stabiele werkomgeving aangeboden. Optie vast na gebruikelijke interimperiode.
Machine operator Danone 2-ploegen
Tempo-Team, rotselaar, Vlaams-Brabant
Bedrijfsprofiel Danone is een van de grootste spelers in de voedingsindustrie. Iedereen kent ondertussen de Actimel, maar wist je dat Evian ook een Danoneproduct is?Ze maken zowel yoghurt, water, babyvoeding als medische voeding."Bringing health through food to as many people as possible" is de missie van Danone, sta jij te popelen om je steentje hieraan bij te dragen? Jobomschrijving Voor Danone Rotselaar is Tempo-Team op zoek naar een machine operator:- Je bent verantwoordelijk voor de bediening van een afvullijn.- Je waakt over de kwaliteit van het product, verpakking en de afvullijn- Je lost kleine technische storingen op- Je reinigt de machine en de werkplaats- Je rapporteert aan de teamleader en communiceert grote pannes aan de technische dienst Jouw aanbod - Je hebt een goede beheersing van het Nederlands- Je hebt ervaring in een gelijkaardige functie.- Je bent bereid om in 2 ploegen te werken te werken. - Technische basis en aanleg zijn een pluspunt.- Kritische en constructieve ingesteldheid - Zin voor hygiëne, kwaliteit en veiligheid is een must! Wat bieden wij? Een aangename werkomgeving met leuke collega's!Een aantrekkelijk loon met maaltijdcheques van €7,00 en ploegenpremies.Een opleiding die je expert zal maken in je vak.Voldoende parking.Een bedrijfsrestaurant.Bij Danone mag je ook dagelijks je favoriete potje yoghurt uit de koelkast nemen!Wil je graag deel uitmaken van het Danone-team en op deze manier vele gezinnen voorzien van hun dagelijkse portie yoghurt? Dan ontmoeten wij je met veel plezier!
Machine Operator
Manpower, Antwerp, Flanders, be
Client Description:Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity. Voor een geronommeerd papierproducent zoeken we een flexibel en gedreven operator voor aan de papiermachine.Job Description:Als operator zal je:- Samen met je team de continuïteit van het proces bewaken- Grondstoffen lossen en stockeren - Balen cellulose aanvoeren op de transportbanden - Ondersteuning verlenen bij de omschakelingen naar andere producten- Werkzaamheden uitvoeren om de productie vlot te laten verlopen- De procesinstallatie net houden- De veiligheids-, kwaliteits-, milieu-, en productie voorshriften nauw opvolgen- En tot slot vormt ook housekeeping een belangrijk deel van het takenpakket Candidate Profile:Wat verwachten we van jou? - Je bent in het bezit van een technisch diploma- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent leergierig, gemotiveerd en flexibel inzetbaat- Je bent een teamspeler- Je zal vooral in de dagploeg werken maar je wil je ook vrijmaken om het volcontinue proces te ondersteunen- Je vindt je draai in een techniek gedrieven productieomgeving - ervaring in de procesindustrie is een pluspunt!What Client Offers:Wat mag je van ons verwachten? - Een gevarieerde functie met ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid- Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen Enthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!
MACHINE OPERATOR 2 PLOEGEN
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Onze klant, met een productie in België van honderd miljoen kilogram per jaar, één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Het succes van hen is gegroeid uit de dynamische aanpak, verschillende overnames en de handelsgeest van enkele ondernemende families. Voor hen zijn we op zoek naar gedreven operatoren. (M/V) Job Description:Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen, afstellen en bedienen van verschillende machines afvul-, deksels,doppen, etiketten-, verpakkingsmachine en stapelaar aan verschillende productielijnen. Daarenboven bewaak je het productieproces en zorg je ervoor dat producten geproduceerd worden volgens de opgegeven productieplanning en binnen de vooropgestelde kwaliteits-, hygiëne, veiligheidsnormen en rendementseisen. Je voert eveneens verpakkingen aan om de continuïteit van het productieproces te waarborgen binnen de vooropgestelde specificaties. Candidate Profile:Je bent flexibel ingesteld en beschikt over het nodige technische inzicht en redeneervermogen. Verder heb je een sterke interesse voor productielijnen. Jouw goede communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede samenwerking met verschillende afdelingen binnen de firma. Je spreekt vlot Nederlands. Tenslotte beschik je over de nodige maturiteit en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. What Client Offers:Een functie met een uitdagende eindverantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven Een dynamische organisatie met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt; Een competitief salaris, aangevuld met een compleet pakket extralegale voordelen. Interesse? Solliciteer via de knop hieronder. 
MACHINE OPERATOR - AFZAKKER OPTIE VAST
Manpower BE, Kapellen, BE
Client Description:Manpower zoekt voor een grote logistieke speler binnen de Antwerpse haven. Ze zijn op zoek naar een silo operator voor het aansturen van een computergestuurde afzakmachine. Job Description:Jouw dag als silo operator ziet er als volgt uit: Je verwerkt 2600 zakken/uur. Jij draagt zorg voor het feit dat de juiste machines worden aangesloten op de juiste silo's. Dit aan de hand van de gevraagde bestellingsaanvragen.Daarnaast schrikken fysieke taken je niet af. Candidate Profile:Wat verwachten ze van jou als toekomstige collega?- Bij voorkeur iemand die al een eerste ervaring achter de rug heeft binnen de sector als silo operator of een goede technische achtergrond.- Je vindt het interessant om de werking van machines te leren kennen.- Fysieke taken uitvoeren- Geen hoogtevrees- Buiten werken.- Je spreekt goed Nederlands- Je bent in het bezit van een wagen. What Client Offers:Je komt terecht bij een grote speler voor een fulltime betrekking van 40u met 12 ADV - dagen.Bij je loonspakket mag je ook nog rekenen op maaltijdcheques.Je werkt in daguren 8u - 16u30 en bent flexibel.Ben jij de perfecte kandidaat? Solliciteer dan NU!
MACHINE OPERATOR VASTE NACHT
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Onze klant, met een productie in België van honderd miljoen kilogram per jaar, één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Het succes van hen is gegroeid uit de dynamische aanpak, verschillende overnames en de handelsgeest van enkele ondernemende families. Voor hen zijn we op zoek naar gedreven operator vaste nacht (M/V) Job Description:Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen, afstellen en bedienen van verschillende machines afvul-, deksels,doppen, etiketten-, verpakkingsmachine en stapelaar aan verschillende productielijnen. Daarenboven bewaak je het productieproces en zorg je ervoor dat producten geproduceerd worden volgens de opgegeven productieplanning en binnen de vooropgestelde kwaliteits-, hygiëne, veiligheidsnormen en rendementseisen. Je voert eveneens verpakkingen aan om de continuïteit van het productieproces te waarborgen binnen de vooropgestelde specificaties. Candidate Profile:Je bent flexibel ingesteld en beschikt over het nodige technische inzicht en redeneervermogen. Verder heb je een sterke interesse voor productielijnen. Jouw goede communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede samenwerking met verschillende afdelingen binnen de firma. Je spreekt vlot Nederlands. Tenslotte beschik je over de nodige maturiteit en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Daarnaast wens je met een vaste nacht te werken What Client Offers:Een functie met een uitdagende eindverantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven Een dynamische organisatie met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt; Een competitief salaris, aangevuld met een compleet pakket extralegale voordelen. Interesse? Solliciteer dan nu! 
MACHINE OPERATOR 2 PLOEGEN
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Onze klant, met een productie in België van honderd miljoen kilogram per jaar, één van de grootste sauzenfabrikanten in Europa. Het succes van hen is gegroeid uit de dynamische aanpak, verschillende overnames en de handelsgeest van enkele ondernemende families. Voor hen zijn we op zoek naar gedreven operatoren. (M/V) Job Description:Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen, afstellen en bedienen van verschillende machines afvul-, deksels,doppen, etiketten-, verpakkingsmachine en stapelaar aan verschillende productielijnen. Daarenboven bewaak je het productieproces en zorg je ervoor dat producten geproduceerd worden volgens de opgegeven productieplanning en binnen de vooropgestelde kwaliteits-, hygiëne, veiligheidsnormen en rendementseisen. Je voert eveneens verpakkingen aan om de continuïteit van het productieproces te waarborgen binnen de vooropgestelde specificaties. Candidate Profile:Je bent flexibel ingesteld en beschikt over het nodige technische inzicht en redeneervermogen. Verder heb je een sterke interesse voor productielijnen. Jouw goede communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede samenwerking met verschillende afdelingen binnen de firma. Je spreekt vlot Nederlands. Tenslotte beschik je over de nodige maturiteit en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. What Client Offers:Een functie met een uitdagende eindverantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven Een dynamische organisatie met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt; Een competitief salaris, aangevuld met een compleet pakket extralegale voordelen. Interesse? Solliciteer snel 
Machine operator
Tempo-Team, zwevegem, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Als machineoperator werk je bij een bedrijf dat wereldwijd marktleider is in staaldraadtransformatie. Jobomschrijving Als machineoperator sta je hoofdzakelijk in voor het bedienen van draadtrekmachines en draadverwerkingsmachines. Dit houdt onder meer in: -het opzetten van bobijnen-het doorhalen van draad-het afnemen van bobijnen-het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles -het vervoeren van materiaal met de heftruck-het efficiënt laten draaien van jouw lijnAls machineoperator word je ingeschakeld op de afdeling fiber technology (dit betreft het fijnere werk) ofwel word je ingeschakeld op de afdeling van de dikkere kabels (grover werk) Jouw aanbod Als machineoperator beschik je over een A2-diploma of gelijkwaardig door ervaring.Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.Je bent gemotiveerd en hebt interesse in techniek.Als machineoperator ben je een organisator met zin voor kwaliteit en veiligheid.Je kunt fysieke arbeid aan.Je werkt graag samen met collega's.Je spreekt zeer goed Nederlands. Wat bieden wij? Wij bieden een grondige opleiding en opvolging.Wij voorzien een goed loon: 17 à 18 euroWij voorzien een vast contract.
Machine Operator
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity. Voor een geronommeerd papierproducent zoeken we een flexibel en gedreven operator voor aan de papiermachine.Job Description:Als operator zal je:- Samen met je team de continuïteit van het proces bewaken- Grondstoffen lossen en stockeren - Balen cellulose aanvoeren op de transportbanden  - Ondersteuning verlenen bij de omschakelingen naar andere producten- Werkzaamheden uitvoeren om de productie vlot te laten verlopen- De procesinstallatie net houden- De veiligheids-, kwaliteits-, milieu-, en productie voorshriften nauw opvolgen- En tot slot vormt ook housekeeping een belangrijk deel van het takenpakket Candidate Profile:Wat verwachten we van jou?- Je bent in het bezit van een technisch diploma- Je bent in het bezit van een heftruckattest- Je bent leergierig, gemotiveerd en flexibel inzetbaat- Je bent een teamspeler- Je zal vooral in de dagploeg werken maar je wil je ook vrijmaken om het volcontinue proces te ondersteunen- Je vindt je draai in een techniek gedrieven productieomgeving - ervaring in de procesindustrie is een pluspunt!What Client Offers:Wat mag je van ons verwachten?- Een gevarieerde functie met ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid- Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelenEnthousiast om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!
Machine operator 3-ploegen
Tempo-Team, wetteren, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Hallo, ik ben Erika en ben op zoek naar een enthousiaste machine-operator. Heb je ervaring in de voedingssector en wil je in de produktie werken dan is deze job iets voor jou. Onze klant is een voedingsbedrijf in het Wetterse. Jobomschrijving Wat zijn jouw taken als machine-operator?- Wegen, kwaliteit bewaken- Zorgen dat de juiste doseringen gebruikt worden- Ook manueel werk zoals suikers toevoegen, caramel smelten- Keuken opkuisen Jouw aanbod Wie ben jij?- Je hebt reeds enige ervaring in voedinssector- Werken in 3-ploegenstelsel is voor jou geen probleem- Wetteren is voor jou bereikbaar- Je hebt zin voor nauwkeurigheid- Je wil meedenken Wat bieden wij? Wat bieden wij jou?Een voltijdse functie met optie vast en een competitief loon naargelang je ervaring.Interesse? Neem dan vlug contact op via mail wetteren@tempo-team.be of bel 09/365.44.50
Machine operator (3 ploegen)
agilitas, Zwevegem, Flanders, be
Jouw taken Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de lasmachines (instellen van de parameters)KwaliteitscontroleOpmaak van productie aangiftes (bijhouden van de tellers)Eindproduct verzendklaar maken Je profiel Je beschikt over technisch (mechanisch) inzichtErvaring in bedienen van machines is een pluspuntJe wil kwaliteitsvol werk leverenJe leert graag bij Wat bieden wij jou? Voltijdse job;3 ploegen stelsel;Zeer mooie verloning (+ ploegenpremie, voor- en namiddag + 10%, nacht + 20%)Snelle opstart
machine operator
Accent, Kluisbergen, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Maken van Laarzen!Je maakt veiligheidslaarzen aan een machine, samen met een collega.°Je brengt de onderdelen aan op de matrijs. De kunststof wordt automatisch aangespoten. De geproduceerde laars neem je weg van de machine.°Je reinigt de machine zodat die klaar is voor het aanmaken van de volgende laars. Afsnijden van grote restenAtrimmen: verwijderen van de fijne resten aan de naadJouw profiel -U heeft ervaring in een productieomgeving.Je werkt graag nauw samen met je collega en springt spontaan bij zodra die hulp kan gebruiken.Wij bieden jou Een vaste job in een groeiende onderneming.Bedrijfsinformatie Onze klant is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van polyurethane materialen. Deze nichemarkt vereist kwalitatieve, duurzame, veilige en comfortabele producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hun werknemers hebben een passie voor duurzaam vakwerk, kwaliteit en het milieu. In een aangename en comfortabele werkomgeving vinden ze elke dag concrete antwoorden op de technische en marktspecifieke uitdagingen van onze mondiale partners.Dit bedrijf heeft intussen meer dan 50 jaar ervaring op de teller. Die heeft ons geleerd om voortdurend bij te blijven met de nieuwste trends, evoluties en de steeds groeiende markt. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Machine operator (m/v)
ASAP, Waregem, Flanders, be
Wat ga je doen? Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een operator.Er is een interne opleiding voorzien. Wie ben jij? Je kan meten met een schuifmaat.Je bent een precies en meedenkend persoon.Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken.Je werkt in 2 ploegen en je bent de vrijdagnamiddag vrij. Opleiding: Opleiding metaal Talenkennis: Nederlands Wat bieden wij jou? Wat bieden wij?- een aantrekkelijk loon op basis van jouw ervaring- opleidingsmogelijkheden, zowel intern en extern- een vast contract na een positieve interimperiode
Machine operator
Accent, Kortemark, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als productie operator ligt het accent op het bedienen en controleren van diverse geautomatiseerde machines volgens de normen inzake kwaliteit en veiligheid. Je staat in voor volgende taken:Instellen van machines volgens de vooropgestelde normen om de productieplanningen zo nauwkeurig mogelijk na te streven;Ombouwen van machines bij verandering van product alsook voor het wisselen van bepaalde onderdelen;Bijsturen van productieprocessen om de efficiëntie te verhogen en de kwaliteit te verbeteren;Kleine preventieve onderhoudswerken om storingen te voorkomen alsook kleine storingen oplossen aan de lijnen zodat de productieprocessen zo weinig mogelijk gestoord worden;Je stelt veiligheid en kwaliteit voorop in het productieproces!Jouw profiel Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandelJe hebt een eerste technische ervaring achter de rugPloegenwerk schrikt je niet afJe bent een teamplayer met een gevoel voor verantwoordelijkheidWij bieden jou - Een boeiende job in een groeiende onderneming. De ruimte om initiatief te nemen en jouw functie verder te ontwikkelen. Een competitief salaris aangevuld met andere voordelen zoals hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ploegenpremie, enz. Een doorgedreven interne opleiding. Een voltijdse tewerkstelling in ploegenstelsel met contract van onbepaalde duur na een geslaagde inwerkperiode.Bedrijfsinformatie Deze dynamische en wereldwijd actieve onderneming is specialist op vlak van productie en verkoop van snelbouw. Zij zijn Europees marktleider in productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. In België zijn er 11 productievestigingen en stelt men in totaal meer dan 1.100 mensen tewerk. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
MACHINE OPERATOR VASTE NACHT
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.Voor een klatn in Ranst zijn we op zoek naar een gedreven Machine operatorJob Description:Je bent verantwoordelijk voor het ombouwen, instellen, afstellen en bedienen van verschillende machines afvul-, deksels,doppen, etiketten-, verpakkingsmachine en stapelaar aan verschillende productielijnen. Daarenboven bewaak je het productieproces en zorg je ervoor dat producten geproduceerd worden volgens de opgegeven productieplanning en binnen de vooropgestelde kwaliteits-, hygiëne, veiligheidsnormen en rendementseisen. Je voert eveneens verpakkingen aan om de continuïteit van het productieproces te waarborgen binnen de vooropgestelde specificaties. Candidate Profile:Je bent flexibel ingesteld en beschikt over het nodige technische inzicht en redeneervermogen. Verder heb je een sterke interesse voor productielijnen. Jouw goede communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede samenwerking met verschillende afdelingen binnen de firma. Je spreekt vlot Nederlands. Tenslotte beschik je over de nodige maturiteit en draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. What Client Offers:Een functie met een uitdagende eindverantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven Een dynamische organisatie met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt; Een competitief salaris, aangevuld met een compleet pakket extralegale voordelen. Interesse? Solliciteer snel 
Machine Operator - 2 PL / nacht
Tempo-Team, herentals, Antwerpen
Bedrijfsprofiel Wie Mondelez zegt, denkt automatisch aan de overheerlijke koekjes van LU, Prince, Oreo en vele andere smaakvolle merken. Deze koekjes belanden niet zomaar in de winkel, ze moeten correct geproduceerd en verwerkt worden. Hier kan jij als operator bij helpen. Hoe? Dat lees je hieronder! Jobomschrijving Staan bedienen, instellen en optimaliseren in jouw woordenboek? Begin dan vandaag aan een nieuw hoofdstuk in je carrière! Als operator maak je bij Mondelez echt het verschil.Jouw doel? Als machine operator werk je aan verschillende productielijnen, je staat in voor het bedienen, instellen, controleren en bijsturen van de inpak installatie en toebehoren. Daarnaast pak je de koekjes in en stapel je ze op palletten zodat ze steeds knapperig klaar zijn voor verzending. Naast hard werken kan je ook genieten bij Mondelez. Gun jezelf een lekkere maaltijd tijdens de middag en praat gezellig bij met collega's. Zo verloopt iedere werkdag nog nét dat tikkeltje aangenamer. Jouw aanbod - Zeer goede kennis Nederlands- Ervaring en inzicht in productieprocessen - Flexibel om te werken in 3 ploegen: vroege, late en nacht- Extra aandacht voor kwaliteit en hygiëne Wat bieden wij? Een job als operator waar je nog jaren goede herinneringen aan zal overhouden.Bovendien kan je rekenen op een scherp brutoloon van €17,32 per uur aangevuld met maaltijdcheques van €8 / dag en ploegenpremies.Tijdens de lunch kan je genieten van verse maaltijden in het restaurant. Redenen genoeg dus om te solliciteren!