Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productiemedewerker in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Productiemedewerker in "

400 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Productiemedewerker in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Productiemedewerker in getoond.

Indeling van de "Productiemedewerker" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Productiemedewerker in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Machinist. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1800 eur. Op de tweede plaats staat productie Manager met het loon van 600 eur en op de derde plaats staat Elektrische monteur met het loon van 320 eur.

Aanbevolen vacatures

Productiemedewerker Jobstudent
Skillflex, Mechelen
Graag een centje bijverdienen in de zomervakantie? Onze klant in Sint-Katelijne-Waver is op zoek naar jobstudenten in een voedingsproductieomgeving. Er zijn 5 jobdagen voorzien voor geïnteresseerde jobstudenten: 29/02, 28/03, 25/04, 16/05, 11/07.  Wanneer kan jij?   Wat wordt er van je verwacht? machinaal verwerken van groenten en fruit (wassen, versnijden, inpakken) Wanneer? 3 opeenvolgende weken in de grote vakantie Hoe vaak? 5 dagen per week in 2 ploegen (vroege/late) Wie? 18+, eigen vervoer en een flexibele mindset Let op: koude omgeving   Loon: 11,50 + ploegenpremie Searched Profile 18+ Nodig gerust al je vrienden uit voor deze job! Samenwerken is mogelijk!
Productiemedewerker Regio Lendelede
Adecco Kortrijk, Kortrijk
Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes.  Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland.  Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks!  Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student -  productiemedewerker eruit?  We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes.  Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.         Searched Profile Welk profiel zoeken wij voor deze toffe functie als student - productiemedewerker? - Je kan goed Nederlands of Engels (gesproken) - Zowel studenten als vaste werknemers komen in aanmerking - Zowel tijdelijke werkkrachten (juni - eind december) als mensen die kans willen maken op een vaste job mogen zich aanmelden - Je bent heel gemotiveerd om te werken  - Je bent flexibel ingesteld - Een hele dag rechtstaan en continue herhaling van eenzelfde beweging vormen geen probleem voor jou  - Je kan een snel werktempo aan We offer Wat bieden wij aan voor deze functie van student - inpakker? - Opstart is mogelijk vanaf juni, maar dit kan zeker ook later!  - Een mooie verloning  - Een functie in 2 ploegen (6-14h en 14h-22h) dus inclusief ploegenpremie - Een job in een groeiend bedrijf, waarbij de werkgevers nog meedraaien in de productie  - Collectief verlof de eerste 2 weken van augustus Interesse in deze functie van student - productiemedewerker? Solliciteer onmiddellijk online en bevestig je sollicitatie. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord. Ken je mensen die in aanmerking kunnen komen en interesse kunnen hebben, stuur gerust deze vacature door! Is bovenstaande niet wat je zoekt, neem zeker een kijkje op onze jobboard, waar je al onze vacatures terugvindt: https://www.adecco.be/nl-be/vacatures/resultaten?k=&l=&display=10&branchcode=ADBE_155 Veel succes en hopelijk tot binnenkort!
Productiemedewerker metaalsector (M/V)
Manpower, Bree
Voor een metaalbedrijf regio Bree zijn wij op zoek naar een Productiearbeider - Inpakker (m/v). Onze klant verwerkt metalen coils naar op maat versneden platen. Na het versnijden van deze platen dienen deze ingepakt te worden. Je verpakt alles volgens de wens van de klant.  Bij onze klant werk je zowel in dagpost als in ploegen. Belangrijk is dat je hier flexibel in bent. Je werkt wel telkens een week hetzelfde schema.   Searched Profile Voor deze vacature is geen specifieke ervaring vereist. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en je dagelijks de juiste inzet toont.  Indien je reeds in de metaalsector gewerkt hebt, is dit zeker een pluspunt.  Heb je ervaring met de rolbrug of een rolbrugattest is dit ook een pluspunt. We offer Bij onze klant werk je zowel in dagpost als in ploegen. Belangrijk is dat je hier flexibel in bent. Je werkt wel telkens een week hetzelfde schema. Je komt terecht in een fijn team waar een positieve werksfeer heerst.  
Productiemedewerker voeding
, Wommelgem
Zoek jij een studentenjob te combineren met je studies? Dan hebben wij een tof voedingsbedrijf te Wommelgem die staat te popelen jou in te schakelen doorheen het ganse schooljaar. o Voedingsbedrijf o Productie van fijne vleeswaren bereide maaltijden (vb.: Come a Casa lasagne) o Belgisch bedrijf: 7 vestigingen in België & Nederland o 1650 medewerkers (waarvan +/-290 in Wommelgem) o Wommelgem: productie van kookhammen/kookworsten en paté o Functies: productie, inpakwerk, etikettering, schoonmaak, ...   Searched Profile - Flexibel - Handig - Je bent minstens 1 dag in de werkweek beschikbaar voor een vroege of late shift - Je kan je gemakkellijk verplaatsen tot Wommelgem We offer Heb jij als hogeschool student één of meerdere dagen per week vrij tussen maandag en vrijdag en waarop je graag wil/kan werken? Dan bieden wij je een vaste studentenjob aan bij Ter Beke, een tof productiebedrijf. Wij trachten je a.d.h.v.onze planning zo veel mogelijk in te schakelen op deze dagen. Maaltijdcheques 5 euro/dag 10% premie bij de late shift Zeer mooie verloning: 12.08 eur/uur  Je werkt in een vroege 6-14u of late shift 14-22u Interesse of meer informatie gewenst? Laat het ons vandaag nog weten
Productiemedewerker Davai
Davai delicious dumplings, Wichelen
Produceren van dumplings. Elke week (met enkele uitzonderingen) op woensdag. Eerste proefdag deze vrijdag 25/10.  Searched Profile Iedereen die iets of wat handig is en gemotiveerd is om dumplings te maken voor een startende onderneming.  We offer Vergoeding woon-werk én een goeie sfeer tijdens productie. 
Productiemedewerker industriële bakkerij
ASAP Crelem HZ, Heusden-Zolder
en je student maar toch één dag of meer vrij om als student te werken, dan hebben wij misschien wel een leuke studentenjob voor jou? Voor een industriële bakkerij in Heusden hebben we studenten nodig. Jouw takenpakket hangt af van de afdeling / productielijn waar je komt te staan. Voor de volgende taken kan je worden ingeschakeld : Productie van patisserie, Klaarzetten van de afgewerkte producten, Afnemen van de verpakte broden van de transportband Kratten stapelen Sandwiches inpakken Brood decoreren Searched Profile Wat is belangrijk om voor deze functie in aanmerking te komen? Je bent vooral flexibel en kan werken op de dagen dat je ons doorgeeft dat je kan werken. Je stelt je werkwillig op. Opleiding:  In het bezit zijn van een diploma is niet noodzakelijk. Vakkennis:  Indien je al een in productieomgeving en/of in de voedingssector gewerkt hebt, is dat een pluspunt. Je bent bereid om de HACCP-regels te volgen. Talenkennis:  Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Attesten:  Je hoeft niet in het bezit te zijn van bepaalde attesten. We offer Werkzekerheid op de dag dat je vrij bent van school. Je geeft je vrije dagen aan ons door en wij plannen deze voor je in. Je krijgt een correcte verloning volgens leeftijd, vanaf 18jaar krijg je 11.53€/u. Wanneer je in de nachtpost werkt, krijg je bovenop je loon een ploegenpremie van 20%. Voor iedere dag dat je werkt ontvang je maaltijdcheques van 5€/dag.  Duur opdracht:  lange opdracht via interim Plaats tewerkstelling:  Heusden-Zolder
Productiemedewerker
Accent, Bekkevoort, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van productiemedewerker in Bekkevoort:• Maak je CMR documenten op.• Maak je leverbonnen aan.• Vul je manueel lijsten verder aan.• Ondersteun je bij het laden en lossen van vrachten.• Meng je verschillende voedingsproducten.• Stel je machines in aan de hand van recepturen.• Kan je werken aan een bulklijn of afvullijn.• Werk je in een klein hecht team.• Je voert kwaliteitscontrole uit.Jouw profiel Je herkent jezelf in onderstaand profiel voor de vacature van productiemedewerker:• Je wil werken in een ploegensysteem.• Je bent ondernemend.• Fysiek werk ga je niet uit de weg.• Je hebt een goede technische kennis.• Je kan zelfstandig aan de slag.• Kan je technische defecten detecteren.• Kan je werken in een stoffige omgeving.• Je hebt ervaring met het besturen van een heftruck.• Je eerste ervaring als productiemedewerker/magazijnier heb je al achter de rug.Wij bieden jou Na een positieve uitzendperiode bieden we je een contract van onbepaalde duurJe werkt fulltime in een ploegensysteem en je zal een opleiding van 6 maanden voltooien.Je komt terecht in een zeer dynamisch bedrijf waar er vooral gewerkt wordt met veevoeder.Bedrijfsinformatie Onze klant is sinds 1938 producent van een uitgebreid assortiment kwalitatieve en natuurgeoriënteerde dierenvoeding zoals paardenvoer, kippenvoer , vogelvoer, schapenvoer, konijnenvoer, rundveevoer,... Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Productiemedewerker
Manpower BE, Roeselare, BE
Client Description:Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens op zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant.Manpower Roeselare is momenteel op zoek naar een PRODUCTIEMEDEWERKER M/V/X regio Roeselare Job Description:Als productie operator volg je het productieproces continu op. Je grijpt in waar eventuele aanpassingen nodig zijn.Tijdens het proces ga je na of het product steeds aan de kwaliteit voldoet zoals voorgeschreven.Daarnaast sta je ook in voor bijkomende toepassingen zoals lamineren en polieren van glas stukkenCandidate Profile:Heb je reeds ervaring in een productieproces? Kan je vlot met de computer werken? Ben je leergierig om nieuwe zaken te leren kennen en ben je een teamplayer?Bel ons dan even op voor meer informatie over deze vacature!What Client Offers:Een job op lange termijn. Onze klant kan je na een geslaagde interimperiode een contract van onbepaalde duur aanbieden.Marktconform loon in verhouding met je vaardigheden en skillsOpleiding is voorzien bij  opstart 
productiemedewerker
Accent, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als productiemedewerker in de snijzaal voor onze klant regio Oudenaarde, heb je volgende taken: opnaaien van hammen bedienen van de pekelspuit (instellen en reinigen) controle en/of opkuisen van het inkomend vers varkensvleesJouw profiel Als productiemedewerker in de snijzaal voor onze klant regio Oudenaarde, kan je jezelf omschrijven als: iemand met kennis van (varkens)vlees je hebt een opleiding als slager of gelijkwaardig door ervaring is een pluspunt je bent een teamplayer flexibiliteit is je tweede naam je bent ordelijk en werkt hygiënischWij bieden jou Onze toekomstige productiemedewerker in de snijzaal voor onze klant regio Oudenaarde, bieden we het volgende: een loon aangepast aan ervaring en/of opleiding een familiale sfeer binnen een stabiel bedrijf ook opleiding en begeleiding worden aangeboden op de werkvloerBedrijfsinformatie Onze klant is een fusie van 4 bedrijven, respectievelijk producenten van vleeswaren met streekgebonden recepturen, gespecialiseerd in gekookte hammen en van pasteien van topkwaliteit.Zij hebben een groot assortiment aan kookwaren, salami en gedroogde worsten, kookhammen en -worsten, gevogelte en gerookte waren.Je kan hun producten vinden bij de grossist of de supermarkt. Het merk onderscheidt zich als merk van fijne vleeswaren met een traditioneel karakter, opvallende uitstraling maar vooral met een unieke smaak. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Productiemedewerker
, Lot
Jouw taken Als productiemedewerker ontvang je de richtlijnen van het meesterschap en werk je vervolgens zelfstandi.Je neemt deel aan diverse ingewikkelde, soms zeer ingewikkelde handelingen (verandering van de fabricagevoorwaarden in functie van de bekomen resultaten, oppuntstelling van de gebruiksaanwijzingen, enz ...).Je werkt op alle machines van de werkplaats (persen, ponceermachines, zaag, ...) en, in geval van noodzaak, voert het werk uit van een van de verschillende bestaande werkposten.Je vult voorgedrukte formulieren in (productiebladen, puntformulieren, codering, …).Je staat in voor de opsporing van duidelijke technische problemen en meldt deze aan de ploegbaas.Je maakt gebruik van een elektrisch stapeltoestel.Je profiel Je bent technisch aangelegd;Je kan in een 3 ploegen systeem werken;Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands;Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een gelijkaardige functie.Wat bieden wij jou? Een tijdelijke opdracht van minstens 2 maanden.Startloon = 13.9586€/uur;Aangevuld met premies;Je komt terecht in een tof team.
Productiemedewerker
Accent, Langdorp, Vlaams Brabant, BE
Functieomschrijving Als productiemedewerker worden dit je taken: je bedient een machine die metaal bewerkt je bewaakt de productieparameters je maakt werkstukken in serie je stuurt afwijkingen bij je stelt de machines in op juiste dikte, lengte en snelheid je controleert in alle stadia de productkwaliteit je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je zal ook manueel metaalbewerken Je zal worden ingezet op verschillende posten Je kan werken met allerlei handgereedschappen (boor, zaag, ponsmachine,..)Jouw profiel Wij zijn voor deze job op zoek naar een extra productiemedewerker die graag de handen uit de mouwen steekt en liefst al ervaring heeft in een gelijkaardige functie. Repetitief werk schrikt je niet af en je bent iemand die zowel in team als zelfstandig kan werken.Wij bieden jou We bieden je een vast contract na een geslaagde uitzendperiode. Je mag rekenen op een correct loon en een hechte groep van collega's. Op vrijdag werk je tot 12.00u zodanig dat je snel aan je weekend kan beginnen.Dit allemaal binnen een zeer aangenaam, familiaal bedrijf waar er een open structuur heerst & open communicatie.Bedrijfsinformatie Onze klant heeft een eigen productieteam en zit in de metaalsector. Ze verkopen hun puur professioneel materiaal voornamelijk aan verdelers en staan bekend om hun goede service. Ook voor herstellingen kunnen de klanten er terecht, wat enorm wordt geapprecieerd. In dit no-nonsens bedrijf wordt hard gewerkt en de medewerkers hebben veel voor elkaar over. Het management kijkt erop toe dat de sfeer op het werk goed is en organiseert twee maal per jaar iets voor iedereen. Op het einde van het jaar gaat het voltallig team samen bowlen en lekker uit eten en voor de zomer is er een grote barbecue voorzien waarop het gezin ook wordt uitgenodigd. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
productiemedewerker
Accent, Meulebeke, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als productiemedewerker zal je volgende taken hebben: schoonmaken van profielen stukken in de cnc machine invoeren en controleren op kwaliteit (seriewerk) orde en netheidJouw profiel Als productiemedewerker heb je onderstaand profiel: je werkt graag in team (4tal collega's) je houdt van seriewerk je zoekt een job in dagurenWij bieden jou Voor de vacature van productiemedewerker bieden we onderstaande aan: optie vast dagwerk leuk team correcte verloningBedrijfsinformatie Onze klant biedt een uitgebreid gamma kadersystemen en profielen aan voor modulaire standenbouw. Dankzij een doordachte ontwikkeling, waarbij ze rekening hielden met de bevindingen en opmerkingen van professionals bieden zij een uiterst duurzaam product aan tegen een competitieve prijs dat bovendien combineerbaar is met andere bestaande systemen.Ze bieden u ook alle nodige onderdelen voor een snelle en gereedschapsloze montage. In hun aanbod vind je schroefconnectoren, platte connectoren, 90°-connectoren, variabele hoek-connectoren,… maar daarnaast ook andere accessoires zoals baseplates in verschillende formaten, plankdragers en legplanken, velcro, verlichting, verstevigingen voor het ophangen van zware elementen (beeldscherm, kunst, …) en transportoplossingen.Om hun team te versterken zoeken nog iemand om mee te helpen in het atelier. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Productiemedewerker
Accent, Roeselare, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als productiemedewerker bestaat je takenpakket uit:Het vullen van oliën, beitsen en vernissen in allerhande verpakkingen.EtiketterenVerpakken in dozenPalletiserenJouw profiel -U bent polyvalent en houdt van initiatiefU kunt zowel zelfstandig als in team werkenFysiek werk schrikt u niet af.U bent NIET kleurenblind.Wij bieden jou -Voltijdse betrekking met een vast uurrooster Aangename werksfeer in een groeiende ondernemingKans op vast mits een positieve evaluatie na de uitzendperiodeDoorgroeimogelijkheden naar productiemedewerkerBedrijfsinformatie Onze klant is een bloeiende familiale KMO gevestigd te Roeselare en producent van houtbeschermingsproducten.Men heeft reeds meer dan 90 jaar knowhow op het vlak van afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. Men beschikt over een compleet gamma kwalitatieve producten voor het voorbereiden, kleuren, afwerken en onderhouden van binnen- en buitenhout.Naast de productie-eenheid te Roeselare die 45 mensen tewerkstelt, beschikken zij over twee buitenlandse distributiepunten, waaronder één in China en één in USA. Via verschillende verdelers in binnen- en buitenland worden hun producten wereldwijd op de markt gebracht. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Productiemedewerker
Manpower BE, Izegem, BE
Client Description:Voor een bedrijf met een ongeëvenaarde ervaring en know-how in de voedingsindustrie (kruiden en specerijen) zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker in twee ploegen om te werken in de vestiging regio Roeselare. Heb je zin om uw carrière wat bij te kruiden?Lees dan zeker onderstaande vacature!Job Description:Hoe ziet jouw werkdag eruit?Als verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor de afvullijn:het bedienen van de afvulmachine.afdrukken van labels voor de producten.invullen van de ccp’s (=kwaliteitscontrole).Candidate Profile:Welk profiel zoeken we?Je hebt geen schrik om de uitdaging aan te gaan?Je bent gemotiveerd en beschikt over een goede teamgeest?Heb je al ervaring opgedaan binnen een productieomgeving?Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring opgedaan binnen de voedingssector?Kan je werken in twee ploegen?Dan ben jij de productiemedewerker die wij zoeken!What Client Offers:Wat krijg je hiervoor terug?Je komt terecht in een propere werkomgeving.Interne opleidingen en ondersteuning van de collega's.Mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen.Na een positief interimverhaal maak je kans op een vast contract. Heb je interesse in deze openstaande vacature?Stuur dan als de bliksem jouw CV door naar office.roeselare@manpower.be of contacteer ons op het volgend nummer: 051.25.31.70
Productiemedewerker
Manpower BE, Nazareth, BE
Client Description:Voor een bedrijf met een ongeëvenaarde ervaring en know-how in de voedingsindustrie (kruiden en specerijen) zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker om te werken in de vestiging te Eke. Heb je zin om uw carrière wat bij te kruiden?Lees dan zeker onderstaande vacature.Job Description:Hoe ziet jouw werkdag eruit?Als verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor de afvullijn:het bedienen van de afvulmachine.afdrukken van labels voor de producten.invullen van de ccp’s .Candidate Profile:Welk profiel zoeken wij?Je bent bereid om in de voeding te werken?Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan binnen een productieomgeving?Je bent in staat om in twee ploegen te werken?Je bent Nederlandstalig?Beschik je tot slot ook over een hands-on mentaliteit?Dan ben jij de productiemedewerker die wij zoeken!What Client Offers:Wat krijg je hiervoor terug?Mooie verloning, aangevuld met extralegale voordelen.Aangename werkomgeving met collega's die je steeds zullen ondersteunen.Na een positief interimverhaal maak je kans op een vast contract.Heb je interesse in deze vacature?Stuur dan als de bliksem jouw CV door naar office.deinze@manpower.be of contacteer ons op het volgend nummer: 09 381 58 00.
Productiemedewerker
, Tielt-Winge
Jouw taken Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de productie van veevoeders. Daarnaast draag je ook zorg voor het silobeheer, het beladen van vrachtwagens en de ontvangst van grondstoffen. Dit kunnen gewichten zijn van +- 25 kg.Ervaring met heftruck en verreiker zijn een must.Je profiel Je hebt een stabiele werkervaring bij voorkeur in een productie-omgevingJe hebt geen specifieke opleiding nodig maar wel de juiste motivatie om te willen werkenJe spreekt en verstaat goed NederlandsJe kan je gemakkelijk aanpassen aan veranderende omstandighedenJe goed goed zelfstandig werkenJe hebt een goede fysieke conditie en geen fysieke klachtenWat bieden wij jou? Een allround job met afwisseling in een groeiend bedrijfVoltijds dagwerk werk met optie vastUurloon: 12,77 bruto per uur
Productiemedewerker
Let's Work, Aalter, Flanders, be
jouw profiel Wie zoeken wij voor de job als productiemedewerker?Je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels (Nederlands is een pluspunt).Voor de job als productiemedewerker doe je graag fysiek werk.Je bent bereid om in een stofferige omgeving te werken. Je kan nauwkeurig en snel werken.Groepssfeer vind je super belangrijk want je werkt dagelijks in team. wat bieden wij u?Voor de job als productiemedewerker bieden wij jou:Een job met een aangename collegiale sfeer.Wij bieden jou een mooie verloning.Na een positieve evaluatieperiode heb je de optie op een vast contract.Je wordt intern opgeleid.
Productiemedewerker / Poederspuiter (M/V)
Adecco, Turnhout, Flanders
Onze klant, een poedercoaterij te Turnhout is op zoek naar een productiemedewerker. Je zal voornamelijk worden ingezet aan de werkvoorbereiding, maar wanneer er extra opdrachten zijn in de poedercoaterij zal je daar worden ingezet. Je wordt opgeleid, maar moet de interesse en drive bezitten om alles te willen aanleren. (geen cleane omgeving owv de poeder)Profiel* Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring * Je hebt bij een eerste ervaring met het instellen en afstellen van machines* Je geraakt zelfstandig met eigen vervoer tot TurnhoutAanbod* Dagdienst * Vast contract na succesvolle interimperiode via Adecco * Loon volgens barema
Productiemedewerker
, Ardooie
Jouw taken Je dag zier er nooit hetzelfde uit, want je doet geen seriewerk. Het assortiment is groot, waardoor je veel verschillende producten leert afwerken en monteren. Je zal verantwoordelijk zijn voor de afwerking van diverse stukken / losse fietsonderdelen. Dit wordt je aangeleerd. Lichte metaalstukken zagen, ponsen (van gaten voorzien), plooien...Maar je zal ook leren om deze stukken aan elkaar te monteren. Je profiel Je bent handig en je kunt fijn (af)werken.Werken in 2-ploegen schrikt jou niet af. Ervaring in de afwerking of metaalbewerking is goed meegenom, maar zeker niet noodzakelijk. Het zijn lichte onderdelen, dus geen fysiek werk.Je houdt van afwisselend werk. Wat bieden wij jou? Je komt terecht in een kleinere onderneming waar een leuke werksfeer heerst. Je werkt in een 2-ploegen systeem.Groeiende sector, dus na interimperiode zeker een vaste job! Dit zorgt voor werkzekerheid. Je kunt rekenen op een mooi loon volgens PC van de metaalsector (13.1444 €/u).
Productiemedewerker
Jouw taken 1/ functieomschrijving productie:Identificatie bij opstart productie:Ingeven van batchnummersHet identificeren van de kuip en formulesInschrijven van de batches in werkschrift op datumOpstarten productie:Afwegen grondstoffen Invullen afgewogen gewichtMengen van de afgewogen grondstoffenNaar slijper brengen van half afgewerkt product of product zelf verder afwerken, na tussentijdse controleOplossingen maken van harsen en additievenBijwerken van halfafgewerkte en afgewerkte producten volgens de gegevens van het controlelaboOnderhoud van productiezaal en pigmentzolderHet afleveren van een ingedeegd product aan de slijper of afwerker2/ Functieomschrijving wasplaatsWassen van de geledigde kuipen met solvent en waterContainers reinigen.Dagelijkse rondgang doorheen productie met veegmachineOnderhoud en bediening solventdistillatieOnderhoud en operationeel houden van de waterzuiveringsinstallatieJe profiel Goede kennis NederlandsGoed kunnen hoofdrekenen (ifv de afmetingen en het afwegen van producten)In staat zijn om fysieke arbeid te kunnen verrichtenWat bieden wij jou? Zeer mooie verloning!Tewerkstelling in dagdienstOptie vastextralegale voordelen