Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "lasser in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "lasser in "

2 400 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "lasser in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep lasser in getoond.

Indeling van de "lasser" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep lasser in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep lasser in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Lasser/tankhersteller - regio Antwerpen
, Antwerpen
Heb jij een lasopleiding genoten (TIG en Halfautomaat)? Heb je ervaring in containerherstellingen en zie jij geen problemen in montagewerken? Heb je ook nog kennis van draaien, frezen en plooien?Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte! Profiel Lasopleiding (TIG & Halfautomaat) / Elektromechanica (A3)Ervaring in containerherstellingen is een plusGeen hoogtevrees en/of claustrofobieVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 14,90Maaltijdcheques van € 8,00/dagBonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Lasser
Actief Interim, Zuienkerke, Flanders, be
Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde en betrouwbare lassers.Je zult tewerk worden gesteld in een outsourcingsbedrijf met klanten over heel België.Wat wij van jou vragen:De ideale lasser heeft voor ons het volgende profiel:Enkele jaren ervaring op de teller als lasser / monteurZelfstandig kunnen lassen en monterenOog voor detail en motivatiePerfecte kennis van het NederlandsIn het bezit van een rijbewijs BA2 diploma lassen/mechanica of gelijkgesteld door ervaringWat wij jou bieden:Mooie, sterke verloningBedrijfswagen met je eigen materiaal Je kan je talenten gebruiken op diverse mooie en grote projecten
Lasser
Tempo-Team, kortemark, West-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Onze klant, gelegen in Kortemark, is de pionier in het aanbieden van volledig geautomatiseerde poorten. Hun eigen ontwikkelde automatisatie wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Elke poort die het bedrijf verlaat, heeft een grondige controle ondergaan, waarbij elk onderdeel zorgvuldig getest werd. Elke poort krijgt na goedkeuring zijn eigen CE-label mee. Jobomschrijving Als MIG/MAG halfautomaat lasser ben je verantwoordelijk voor het construeren van poorten en hun bijhorende onderdelen. Zelfstandig werken en een fijne afwerking zijn een vereiste, planlezen is een extra troef. Jouw aanbod - Je hebt een hands-on mentaliteit- Je hebt minimum 2 jaar ervaring met halfautomaat lassen- Je kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands- Je werkt zelfstandig en kan bij voorkeur plan lezen Wat bieden wij? - Een vaste job in dagdienst (van 7u30 tot 12u en van 12u30 tot 16u)- Een heel aangename werksfeer en een moderne en goed uitgeruste werkomgeving- Een aantrekkelijke verloning in relatie tot jouw ervaring en capaciteiten- De kans om je vakmanschap verder te ontplooien en ruimte om verantwoordelijkheid te nemen- 12 extra betaalde vakantie dagen
Lasser arbeider
Volièrebouw Boudry, Gent
Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende job waar jouw kwaliteiten als lasser kunt botvieren en tegelijkertijd nieuwe ervaring kunt opdoen? Dan is dit de job voor jou! Je taakomschrijving als lasser/arbeider zal bestaan uit: TIG lassen van aluminium draadpanelen het zagen van aluminium profielen opstelling volières en kattenrennen montage op maat van volières en kattenrennen bij de klant     Searched Profile kennis van het planlezen TIG lassen technisch inzicht We offer Een uitdagende job met veel variatie binnen een succesvol en groeiend bedrijf met goede verloning. Voor het monteren van de volières en kattenrennen bij de klant werkt u in Vlaanderen en Vlaams Brabant.  
Lasser
IMPACT, Ghent, Flanders, be
JobomschrijvingAls lasser zal je ingezet worden in de afdeling kabels en leidingen voor diverse laswerken.Je bent als de naad tussen metalen stukken!Heb jij ervaring met het lassen op buizen? Dan ben jij de ideale kandidaat!Je zal ingezet worden op verschillende werven;Zie jij het ook zitten om op buitenlandse werven te werken dan is dit ook zeker een mogelijkheid;Gewenst profiel Jouw ervaring als lasser is op zich al alles wat we zoeken, maar bezit je ook onderstaande competenties? We kunnen niet wachten om van je te horen! Je bij voorkeur reeds enkele jaren als lasser van buizen achter de rug:Heb je net jouw diploma 7de jaar lassen/pijpfitten achter de rug dan kom je ook in aanmerking;Je bent in het bezit van een rijbewijs B;Je werkt graag in team. Aanbod Jouw inzet wordt sterk gewaardeerd, je krijgt voor je fantastische werk heel wat terug: Je komt terecht bij een speler die ook in het buitenland actief is;Mooie doorgroei kansen; Je start met een mooi loon volgens de bouw barema's.Je ontvangt jouw vast contract na een succesvolle interimperiode.Spreekt de vacature jou aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Solliciteer via onderstaande knop en we nemen snel contact met je op! 
LASSER/TANKCONTAINERHERSTELLER
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.Voor een specialist in de verhuur en herstellingen van transport- en tankcontainers, zoeken wij een leergierige Tankcontainerhersteller.Job Description:Je komt terecht in een opleidingstraject van 6 weken waarin we je de knepen van het vak bijbrengen. Je zal stap voor stap volgende taken leren om snel zelfstandig te kunnen uitvoeren: druktesten, ventielen herstellen, dichtingen vervangen, reinige, ontvetten en schilderen, slijpen, boren en lassen,...Candidate Profile:Wij zoeken een gedreven kandidaat die zin heeft om dit boeiende vak te leren. Je hebt bij voorkeur een brede technische kennis en reeds een eerste ervaring als monteur, mecanicien, lasser,...What Client Offers:Wij bieden een opleidingstraject op maat. Je komt terecht in een groeiende onderneming met tal van doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een mooi loon met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering,... Je verplaatsingen met de pendelbus of zelfs een fietsleaseplan behoren tot de mogelijkheden. Interesse? Solliciteer dan snel!
LASSER
Accent, Menen, Flanders, be
Het bedrijf staat garant voor: hetonderhouden en herstellen van allerlei machines, algemenemechaniek, metaal- en inoxconstructies, CNC-, frees- en draaiwerk,ponswerk, laswerk, boorwerk, rolwerk, snijwerk, plooiwerk eninterieurinrichting. Tevens staat men in voor het demonteren,verpakken, laden, monteren van allerlei machines, en weefgetouwenin hetbijzonder.FunctiebeschrijvingJetakenpakket als LASSER: Je staat in voor hetsamenstellen van constructies op maat van onze klanten.Projecten vari�ren van grote industri�leconstructies tot delicate machine-herstellingen.Sommige projecten los je zelfstandig op,andere samen met het team ter plaatse en andere met een team vanuitons bedrijf.Functie-eisenOnzeprofielschets van een LASSER voor deze vacature:Je bent zeer goed in mechanisch- en lasplannenlezen; Halfautomaat en TIG lassen zijn jouwspecialiteit; Je spreekt Nederlands en/ofFrans; Je bent flexibel en klantgerichtingesteld.ArbeidsvoorwaardenEenzeer dynamische bedrijfssfeer binnen een bedrijf dat eenijzersterke reputatie in zijn sector geniet. Verloning onder deloonschalen in de metaalsector naargelang jouwcompetenties/ervaring, aangevuld met extra-legale voordelen zoalsjaarbonus, mobiliteitsvergoeding, 12 extra recupdagen, ... Jekrijgt de kans om te werken tussen kraks in het vak! Aangenamewerksfeer. Voltijdse tewerkstelling in dagrooster met vast contractna een positieve inwerkperiode. Open communicatie met dezaakvoerders: een geven-en-nemen politiek.
Lasser halfautomaat / TIG
Manpower BE, Bornem, BE
Client Description:LasserHalfautomaat / TIG ?MANPOWER is specialist in het rekruteren van arbeiders. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!Voor onze technische klant gelegen in Bornem zijn wij op zoek naar een lasser voor de productie van stoomgeneratoren. Job Description:Als lasser ga je na een gedreven opleiding mee aan de slag binnen onze attelier, voor de productie van stoomgeneratoren. Op basis van een plan ga je samen aan de slag, en bouw je van 0 de generator op.Candidate Profile:Je hebt een technische achtergrond, en hebt ervaring met halfautomaat / TIGPlanlezen vormt voor jou geen probleemJe levert nauwkeurig en precies werk afJe bent beschikbaar voor een functie in dagurenWhat Client Offers:Je komt terecht bij een internationaal bedrijf, maar met een sterk familiaal karakter.Loon is bespreekbaar naargelang de ervaring, functie is optie vast. Interesse? Solliciteer via onze website, discretie verzekerd!Vragen? office.antwerpen@manpower.be
LASSER/TANKCONTAINERHERSTELLER
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity.Voor een specialist in de verhuur en herstellingen van transport- en tankcontainers, zoeken wij een leergierige Tankcontainerhersteller.Job Description:Je komt terecht in een opleidingstraject van 6 weken waarin we je de knepen van het vak bijbrengen. Je zal stap voor stap volgende taken leren om snel zelfstandig te kunnen uitvoeren: druktesten, ventielen herstellen, dichtingen vervangen, reinige, ontvetten en schilderen, slijpen, boren en lassen,...Candidate Profile:Wij zoeken een gedreven kandidaat die zin heeft om dit boeiende vak te leren. Je hebt bij voorkeur een brede technische kennis en reeds een eerste ervaring als monteur, mecanicien, lasser,...What Client Offers:Wij bieden een opleidingstraject op maat. Je komt terecht in een groeiende onderneming met tal van doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een mooi loon met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering,...Je verplaatsingen met de pendelbus of zelfs een fietsleaseplan behoren tot de mogelijkheden. Interesse: mail naar office.antwerpen@manpower.be
LASSER
Accent, Stabroek, Antwerpen, BE
Functieomschrijving Dagelijks voer je als lasser deze taken uit: Montage van leidingen, beugels, afsluiters en bochten Installatie ketels en collectoren, nadien las je deze elementen Chalumeau lassen (autogeen lassen) Kennis loodgieterij is voor deze vacature een vereisteJouw profiel Als lasser pas je perfect bij deze vacature als je beschikt over volgende capaciteiten: Je hebt een flexibele ingesteldheid Je houdt ervan om dingen bij te leren Afwisselende taken zie jij als meerwaardeWij bieden jou Voor deze vacature kan je als lasser genieten van heel wat voordelen: Een getrouwheidspremie Weerverletzegels Afwisseling in je job WeerverletzegelsBedrijfsinformatie Binnen de openbare sector kent iedereen dit bedrijf in Stabroek. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in sanitair en HVAC voor onder andere scholen, sportcomplexen,...Hou je van een afwisselende werkomgeving en uitdagende openbare projecten? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Klaar om eraan te beginnen? Klik op onderstaande knop en solliciteer meteen! Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Lasser
Accent, Lommel, Limburg, BE
Functieomschrijving Het takenpakket van lasser bij onze klant in Lommel bestaat uit: Halfautomaat lassen Plan lezen Uitvoeren van het voorbereidend werk Montage werken uitvoeren Je wordt tewerkgesteld in het atelier Jouw profiel Voor deze job als lasser in regio Lommel heb je de volgende competenties: Je bent enthousiast en gemotiveerd om bij te leren Werkt graag in een team Hebt al ervaring als lasser op gedaan Wij bieden jou Onze klant biedt: Een job optie vast Een marktconform loon Een job binnen een toonaangevende firma in de metaalsectorBedrijfsinformatie Onze klant is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van metaalwerken. Deze metaalwerken omvatten industriële gebouwen, woningen uit staal, metalen trappen en leuningen, luifels,...De firma heeft een jarenlange ervaring in de sector. De vennootschap staat al 25 jaar in de staalwereld en beheert nu het vastgoed. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Lasser
Accent, Tessenderlo, Limburg, BE
Functieomschrijving Voor deze job als lasser, regio Tessenderlo zal je volgende taken uitvoeren: Lassen van balustrades, leuningen en trappen.Jouw profiel Voor deze job als lasser herken je jezelf in onderstaand profiel: Je kan halfautomaat lassen. Je kan zonder problemen werken met de volgende materialen: aluminium, inox en vooral staal. Je hebt kennis van TIG-lassen (pluspunt). Je kan een plan lezen (must). Je toont dagelijks inzet en motivatie. Je bent betrouwbaar en neemt initiatief.Wij bieden jou Voor deze job als lasser regio Tessenderlo; geniet je van volgende voordelen: Job optie vast. Goede begeleiding. Gelegen aan de afrit (vlot bereikbaar). Werken in een mooi atelier + modern machinepark. Werken in dagdienst: maandag 8u0017u00 en dinsdag tot en met vrijdag van 8u0016u30. Gevarieerd takenpakket. Hechte groep van collega's. Verloning bespreekbaar ( EUR 13EUR 16).Bedrijfsinformatie Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van allerlei projecten in roestvrij staal ook wel inox genaamd. Ook bewerkingen en realisaties in metaal behoren tot hun gamma.De combinatie van een jarenlange ervaring en een zeer grote vakkennis van inox enerzijds en een modern machinepark met ruime voorraad anderzijds maakt dat er in ideale omstandigheden kan geproduceerd worden.Ze zijn op zoek naar een lasser, regio Tessenderlo, voor een job optie vast. Na je online sollicitatie, contacteren wij je en gaan we na of je in aanmerking komt voor de functie. Hierna volgt een gesprek bij het bedrijf zelf en na een positieve eerste kennismaking is een proefdag aan de orde. Geslaagde proefdag? Dan is je opstart in de pocket! Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Lasser
Accent, Wingene, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van lasser te Wingene ben je gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Je staat in voor maatwerk en/of seriewerk Je controleert de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages Je controleert en onderhoud je de installaties Je bepaalt op basis van instructies technische documenten, plannen, de materialen en laswijzen Je zorgt voor het voorbereiden van de verbindingen en de stukken, platen, buizen, profielen onderling of op een drager te verbinden Je zorgt voor het assembleren en lassen van verschillende elementen onderling of op een drager Je werkt met verschillende materialen: aluminium, inox, koper, nikkel, staal, titanium, magnesium, bekleed staal en legeringen Lees en interpreteer je een mechanisch planJouw profiel Voor de vacature van lasser te Wingene zijn we op zoek naar iemand met onderstaande eigenschappen: Je kan zelfstandig en in team aan de slag Je zou graag op atelier Je kan nauwkeurig werken Je bent flexibel ingesteld naar overurenWij bieden jou Bij de vacature van lasser te Wingene omvat het loonpakket: Loon volgens barema PC124 Mogelijkheid tot overuren ADV dagen Doorgroeimogelijkheiden Mobiliteit buiten de arbeidsuren Eco cheques Een bedrijf met tal van mogelijkheden ...Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar is deze vacature niet helemaal je ding? Bel ons, schrijf ons, laat ons iets weten... Wij helpen je met veel plezier verder!Bedrijfsinformatie Onze klant is een familiebedrijf gelegen in de regio Wingene. Ze zijn een gevestigde waarde in de industriebouw. Een greep uit hun projecten: werkplaatsen, garages, winkels, kantoren, hangars, ... Ze hebben hun eigen atelier voor metaal- en betonconstructies. Hun team bestaat uit 10 bedienden en 50 arbeiders waarvan 60% al meer dan 10 jaar in dienst is. M.a.w. een heel stabiel bedrijf! Erkenningsnummer: VG1312/BC Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Lasser
Adecco, Poperinge, Flanders, be
Voor een bedrijf, actief in metaalconstructie in regio Poperinge, zoeken wij een lasser - monteur.Onze klant is gespecialiseerd in de constructie van landbouwaanhangwagens en metaalconstructies.Daarnaast voeren ze diverse oppervlaktebehandelingen uit van metalen.Als half-automaat lasser, sta je in voor laswerk en montage op basis van technisch plan.Je voert algemene metaalbewerking uit zoals boren , snijden , zagen en plooien . Je stel constructie samen via een plan . Je werkt in het atelier in een dagregime van maandag tot vrijdag.ProfielJe hebt ervaring als lasser, met half-automaat.Je hebt kennis van algemene metaalbewerking (zagen, boren, snijden, plooien..)Je kan planlezen.Je spreekt vlot Nederlands.Je kan zelfstandig werken.Je bent nauwkeurig en presatiegericht.AanbodDagwerk (8u-12u & 12u30-16u30) - Familiaal bedrijf - Vast contract na interimperiode.Herken je jezelf hierin? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken! Solliciteer nu en bevestig deze binnen de 48u.
Lasser
Accent, Pelt, Limburg, BE
Functieomschrijving Het takenpakket van lasser bij onze klant in Pelt bestaat uit: Halfautomaat lassen Plan lezen Uitvoeren van het voorbereidend werk Montage werken uitvoeren Je wordt tewerkgesteld in het atelierJouw profiel Voor deze job als lasser in regio Pelt heb je de volgende competenties: Je bent enthousiast en gemotiveerd om bij te leren Werkt graag in een team Hebt al een kleine ervaring of een opleiding gevolgd als halfautomaat lasserWij bieden jou Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat, elk met eigen wensen en eisen.Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden, zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel, samen met jou de gepaste job vinden.Bedrijfsinformatie Onze klant in Pelt is sinds 1992 gespecialiseerd in vloer-afwerking machines en bijhorende gereedschap en hulpmiddelen. Ze zijn tot over de Belgische grenzen bekend . Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Lasser
Accent, Kermt, Limburg, BE
Functieomschrijving Als lasser in de regio van Herk De Stad zal je de volgende taken op zich nemen: Halfautomaat lassen, TIG lassen en heel sporadisch baguette lassen van onderdelen Knippen, plooien en ponsen van onderdelen Werken aan de hand van een schets: maken van trapleuningen, hekwerk, poorten, constructies Montage van de onderdelen op atelier Meegaan op plaatsingen op de werf Zorgen voor de orde en netheid op atelierJouw profiel Als lasser in de regio van Herk De Stad heb je volgend profiel: Je hebt een eerste ervaring als lasser achter de rug Je kan een plan interpreteren of aan de hand van een schets werken Je hebt ervaring met halfautomaat lassen, TIG lassen en baguette lassen Je bent bereid ook mee te gaan op plaatsingen Je kan zelfstandig werken, je bent een echte 'plan trekker'Wij bieden jou Een vaste job na een geslaagde interimperiode in een groeiend bedrijf met mooie referenties.Bedrijfsinformatie Het bedrijf is in 2009 begonnen met het maken van poorten en hekwerken. Na de poorten kwamen er ook trapleuningen bij. Niet veel later zijn we ook begonnen met het maken van zowel binnen- en buitentrappen als ook constructies van carport, aluminium afdaken, werkbanken, kelderschansen, ...Daar onze eerste werkplek te klein werd, zijn we verhuisd naar het bedrijventerrein te Herk de Stad. Wat eerst als hobby en kleinschalig begon is nu uitgegroeid tot een volwaardig lasatelier met eigen pons , knip en plooiafdeling. Dit voor zowel particulieren als bedrijven. Zowel staal, inox en aluminium liggen binnen onze mogelijkheden. Alles wordt naar de behoeften van de klant gemaakt. Wij komen graag ter plaatsen een kijkje nemen om alle mogelijkheden te overlopen en te kijken wat het best past bij de klant.Met een snelle levertermijn, vlotte en goede service zijn wij uw partner voor al uw laswerken. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Lasser
Manpower BE, Moorslede, BE
Client Description:Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens op zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant.Manpower Roeselare is momenteel op zoek naar een LASSER om het team te versterken binnen een dynamisch bedrijf.Job Description:als lasser werk je nauw samen met de atelierverantwoordelijke om de vooropgestelde planning te halen.Voor je jouw werk start controleer je alle onderdelen in functie van het plan en de stuklijst die je bij de onderdelen krijgt.Daarnaast wordt je opgeleid om de functionaliteiten van de verschillende onderdelen te kennen zodat je actief kan meedenken om het productieproces te verbeteren.Je krijgt de onderdelen rechtstreeks uit de productie of uit het magazijn aangeleverd.Vervolgens worden alle onderdelen van de cilinder, constructie of groep klaargezet om deze te kunnen lassen.Als lasser maak je zelf de lasopstelling zodat je zo efficiënt mogelijk kan lassen, om dit te doen zijn er lastafels, lasrobot, en draaitafels ter beschikking. Laskalibers worden aangemaakt in samenspraak met de atelierverantwoordelijke.Het instellen van de laspost met behulp van vooropgestelde programma's en instellingen behoort tot je takenpakket.Je volgt de WPS instellingen om een kwalitatieve las te bekomen.Met de laskennis die je bezit kan je zelf inschatten hoeveel tijd een bepaalse las in beslag neemt (na een interne opleiding), zodat er een lasplanning kan worden opgesteld in functie van opwarm- en afkoeltijden. Candidate Profile:Je hebt een diploma secundair onderwijs op zak in de studierichting mechanica, elektromechanica of het is gelijkgesteld door ervaring.Je kan gestructueerd en georganiseerd werken.Je bent een gemotiveerde -en gedreven werker die houdt van variatie en uitdaging.Je bent een krak in plannen lezen.Je spreek vloeiend Nederlands. What Client Offers:Een voltijds contract van onbepaalde duur na proefperiode.Er wordt een loon op niveau aangevuld met extralegale voordelen aangeboden.Binnenin de organisatie wordt er een opleiding en begeleiding aangeboden.Je komt terecht in een boeiende omgeving met toffe collega's.Doorgroeimogelijkheden.Ga de uitdaging aan en solliciteer nu! Dit kan via ondrestaande knop. Of mail ons naar office.roeselare@manpower.be  Bellen kan uiteraard ook op 051 25 31 70.
Lasser
, Oostrozebeke
Jouw taken Onze klant maakt metalen trappen, leuningen, afschermingen ... Dus meestal zal je actief zijn in het atelier zelf: Laswerk uitvoeren volgens plan De verbindingen tussen de metaalonderdelen voorbereiden Metaalstukken positioneren Basis metaalbewerkingen: plooien, schuren, ponsen ...In drukke periode kan er ook gevraagd worden om mee te gaan naar de werven. Daar help je dan met het montageteam. Er is heel weinig seriewerk, ieder project is anders. Dus als je van afwisseling houdt, dan is dit zeker een pluspunt. Je profiel Wie zoeken we hiervoor?Natuurlijk kan je (halfautomaat) lassen Liefst al wat ervaring, maar een goede schoolverlater is ook welkomZeker heb je technisch inzicht, wat je moet plan kunnen lezen (basis is ok)Je moet openstaan om nieuwe dingen aan te leren. Ieder project is anders. Dus verlang zeker niet om seriewerk te doen.Je komt terecht in een "zot team", dus een grapje en plezier maken daar moet je ook aan meewerken. Maar als er een project klaar moet zijn, dan steek je ook graag een tandje bij! We zoeken dus een teamspeler. Wat bieden wij jou? Wat mag je verwachten? Correcte verloning: 13.1444 €/u is het minimumJe werkt in een dagsysteem. Overuren zijn geen verplichting maar worden mooi doorbetaald. Je komt terecht in een stabiel bedrijf, het orderboek is mooie gevuld. Sterk zot team met een eigenaar die tussen zijn mensen zit. 
Lasser
, Essen
Jouw taken Produceren van stalen constructies: ramen, deuren, trapleuningen, ...Hoofdzakelijk lassen met Mig enTig.Aangezien alle lassen weggeschuurd worden ook graag goed overweg kunnen met een schuurmachine. Je profiel Ervaring met produceren van een metalen constructie is een plusSchoolverlaters zijn ook zeker welkom. Je hebt ook voor detail in jouw werkJe kan voltijds werken en geraakt in EssenWat bieden wij jou? Je komt terecht in een groeiende organisatieNa een succesvolle interimperiode maak je kans op een vast contractOpleiding on the job
Lasser
Accent, Kachtem, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor de vacature van lasser/monteur zal je volgende taken hebben: monteren van onderdelen van tanks, containers, ... voorbereidend werk indien ervaring in lassen, zal je ook hierin helpen om de onderdelen te lassenJouw profiel Voor de vacature van lasser/monteur heb je volgend profiel: je houdt van afwisseling: je zal zowel lassen, monteren, .. je werkt graag in team je hebt een technische bagageWij bieden jou Voor de vacature van lasser/monteur bieden we volgende zaken aan: afwisseling topsfeer mooie en correcte verloning zaterdagwerk ook mogelijk (geen verplichting)Bedrijfsinformatie Onze klant is een familiebedrijf, dat opgericht werd in 1989 en gevestigd is te Izegem. Doorheen de jaren hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van Reinigingsvoertuigen; zoals Ruimdienstwagens, ADR combi-installaties, Kolkenzuigers en Rioolreinigers. Ze zijn tevens ook sterk in de containerbouw en de carrosseriebouw. Zij bouwen allerhande containers, waaronder standaard puincontainers, ontwateringscontainers, opslagcontainers, houtkrullencontainers, maar ook schuifgordijn-opbouws en kippers. Ze beschikken over de nodige know-how en een enthousiaste groep medewerkers, deze combinatie leidt steeds tot kwalitatief hoogstaande producten. Onze klant is volledig afgestemd op het beantwoorden van individuele vragen, maatwerk is hun standaard. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.