We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Telesales in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Telesales in "

160 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Telesales in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Telesales in getoond.

Indeling van de "Telesales" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Telesales in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Verkoopondersteuning Consultant. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 1600 eur. Op de tweede plaats staat Telesales-consultant met het loon van 573 eur en op de derde plaats staat Verkoopmedewerker met het loon van 220 eur.

Aanbevolen vacatures

Inside Account Manager at Headcount
Headcount, Flemish-Brabant, Wemmel
Onze klant is een innovatieve partner in de industriesector en biedt een uitgebreid gamma van technische componenten aan gaande van dichtingen naar werkplaatsinrichting en is op zoek naar een Inside Account Manager. Als Inside Account Manager ben je medeverantwoordelijk voor het detecteren van de klantbehoeften en het zoeken naar de meest optimale oplossingen binnen jouw productcategorie.Jouw taken:Je bent dé contactpersoon voor jouw klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant snel geholpen wordtIn overleg met de buitendienstmedewerkers stel je offertes op en volg je deze verder opOok de opmaak van bestelbonnen behoort tot jouw takenpakketIn je zoektocht naar de juiste technische oplossing voor je klant kom je in contact met leveranciers en collega's van andere afdelingenProfiel Je hebt een sterk technisch inzicht en bij voorkeur al een eerste ervaring in een soortgelijke functieJe beschikt over een uitstekende kennis van het NederlandsFrans en Engels zijn een plusJe bent communicatief en klantgericht ingesteldJe bent proactief en kan goed zelfstandig werkenJe bent oplossingsgericht en leergierigAanbodEen afwisselende uitdaging in een gezonde en innovatieve omgeving met een open sfeer. Naast een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen, is er een mogelijkheid tot zelfontplooiing.
Key Account Manager | Koper & Aluminium at SAM Recruitment
SAM Recruitment, Antwerp, Antwerpen
Key Account Manager | Koper & Aluminium Wat ga je doen als Key Account Manager | Koper & Aluminium ?Als Key Account Manager | Koper & Aluminium krijg jij een bestaande klantenportefeuille, jij biedt de klant oplossingen op maat in o.a. energietransport oplossingen en specifieke mechanische toepassingen. De Accounts waarover jij verantwoordelijk wordt liggen gespreid over heel Europa. Deze Accounts behandel jij voornamelijk intern zodat jij gemakkelijk kan schakelen met de productie, engineering en R&D wat tevens allemaal in-house gebeurt.Wat wordt jou geboden?* Een marktconform salaris* Wagen + tankkaart* Maaltijdcheques* 20 dagen verlof + 14 extra verlofdagen* Tools: GSM, laptop, ...* Verzekeringspakket* BonussenWat wordt er van jou verwacht?* Bach. Technische richting* 5 jaar ervaring in een B2B omgeving* Ervaring in Projectmanagement* Talen: NL & EN | FR & DU zijn een grote PréWaar ga je werken?Deze organisatie is aantrekkelijk, enerverend, stabiel groeiend en dat op internationaal niveau. In deze positie heb je de vrijheid een eigen marktplan te ontwikkelen en de nodige acties te ondernemen om de begrotingsdoelen te bereiken. Daarnaast kom je terecht in een flexibele werkomgeving.Meer informatie of direct solliciteren?Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen sharon.zwiers@samrecruitment.be via +32 (0)3 80 82 945. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.| SAM recruitment | Sales & Marketing |ContactpersoonSharon ZwiersSpecialized in Sales Engineering ProfessionalsManaging Consultantsharon.zwiers@samrecruitment.be32 (0)3 80 82 945RegioAntwerpen理想的求职者 福利待遇
Telesalesmedewerker
Absolute Jobs, Kortrijk
jobomschrijving Heb je zin in een leuke job als agendaplanner met een mooi loon tussen 11,57 en 14,00 euro/uur maaltijdcheques 5 euro per gewerkte dag?Kom dan even binnen in deze vacatureJe bent verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van abonnementen op weekbladen. Je prospecteert actief en stelt de mogelijke abonnementen formules voor. je luistert naar de noden van de klant, en stelt een gepaste oplossing voor. Na het gesprek verzorgt u de administratieve opvolging van elke oproep. Je belt zowel B2C als B2B. jouw profiel Is deze job iets voor jou? Jazeker!Als medewerker telesales hebt u een uitgesproken commerciële drive en een aangename telefoonstem, die u toelaat om de klanten te overtuigen. Daarnaast hebt u een goed luisterend oor en gebruikt de informatie om de klant een gepaste oplossing voor te stellen. Je beschikt over uitstekende mondelinge communicatievaardigheden. Doorzettingsvermogen is belangrijk alsook het kunnen omgaan met negatieve reacties. Je werkt graag binnen een team. Je spreekt en schrijft zeer vlot Nederlands. Je hebt een minimum van 6 maanden ervaring.Meer weten? Mail ons op kortrijk@absolutejobs.be ons aanbod Wil je een mooi loon verdienen? Dan is deze vacature als agendaplanner iets voor jou.Een mooi loon tussen 11,57 en 14,00 per uur. Plus extralegale als maaltijdcheques van 5 euro per gewerkte dag + commissie indien je goede resultaten behaaltSnelle opstart, eerst via uitzend, daarna vast.Flexibel uurrooster, met extra vrije tijd.Je komt terecht in een aangenaam team.Je werkt dichtbij je thuis in Kortrijk.Ja, die job zal jou echt smaken. Mail dus je cv naar kortrijk@absolutejobs.be of solliciteer direct online. 
Junior Account Manager - Retail Leasing department
JLL, Antwerpen
Our Retail Agency team is looking for a Junior Account Manage​r for its office in Antwerp Wat ga je doen? Wat wij bieden Wat wij vragen: Solliciteren
Agendaplanner
Absolute Jobs, Kortrijk
jobomschrijving Heb je zin in een leuke job als agendaplanner met een mooi loon van 11,57 euro/uur + maaltijdcheques 5 euro per gewerkte dag? Kom dan even binnen in deze vacature.Als agendaplanner behoren onderstaande taken tot je takenpakketJe beheert de agenda van verschillen vertegenwoordigers.Je zorgt ervoor dat de vertegenwoordigers elke dag de baan kunnen opgaan; Je contacteert hiervoor bestaande klanten maar ook prospecten.Je spreekt  vlot Nederlands. Kennis Frans is een meerwaardeMeer weten of solliciteren? Solliciteer hier direct online of mail je cv naar kortrijk@absolutejobs.be jouw profiel Is deze job iets voor jou? Jazeker!Want je hebt reeds een eerste werkervaring als afsprakenplanner of telesales of enorm gedreven. Je hebt goede kennis Nederlands. Je werkt graag zelfstandig. Je werkt graag vanuit een mooie locatie? Meer weten? Mail ons op kortrijk@absolutejobs.be ons aanbod Wil je een mooi loon verdienen? Dan is deze vacature als agendaplanner iets voor jou.Een mooi loon van min. 11,57 euro.Plus extralegale als maaltijdcheques van 5 euro per gewerkte dag. Snelle opstart, eerst via uitzend, daarna vast.Flexibel uurrooster, met extra vrije tijd.GEEN WEEKENDWERK! Je komt terecht in een aangenaam team.Je werkt dichtbij je thuis in Kortrijk. Ja, die job zal jou echt smaken. Mail dus je cv naar kortrijk@absolutejobs.be of solliciteer direct online. 
Telesales medewerker
Absolute Jobs, Kortrijk
jobomschrijving Heb je zin in een leuke job als telesalesmedewerker voor een fris, tof merk? En wil je een loon van +13 euro/uur?Proef dan van deze interessante vacature:Je bent verantwoordelijk voor de telefonische contacten bij bestaande klanten. Je prospecteert actief en stelt de mogelijke diensten voor. Je luistert naar de noden van de klant, en stelt een gepaste oplossing voor. Na het gesprek verzorgt je de opvolging. Interesse? Sollciiteer of mail je cv naar kortrijk@absolutejobs.be jouw profiel Is deze job iets voor jou? Jazeker!Als medewerker telesales heb je een uitgesproken commerciële drive en een aangename telefoonstem.Zo luister je goed en overtuig je klanten van de gepaste oplossing. Je beschikt over uitstekende mondelinge communicatievaardigheden.Doorzettingsvermogen is belangrijk, net als omgaan met negatieve reacties. Je werkt graag binnen een team. Je spreekt en schrijft zeer vlot Nederlands en Frans.Je hebt een minimum van 6 maanden ervaring.Meer weten? Mail ons op kortrijk@absolutejobs.be ons aanbod Wil je een mooi loon verdienen? Dan is deze vacature als telefoniste iets voor jou.Een mooi loon tussen 13 en 13.96 euro per uur (volgens ervaring) Snelle opstart, eerst via uitzend, daarna vast.Flexibel uurrooster, met extra vrije tijd.Je komt terecht in een aangenaam team.Je werkt dichtbij je thuis in Kortrijk.Ja, deze job zal jou echt smaken. Mail dus je cv naar kortrijk@absolutejobs.be of solliciteer direct online. 
Callagent - Telesales
Accent, Oostende, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor deze vacature als callagent zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je slaagt erin bestaande klanten en prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant.Jouw rol bestaat uit twee delen, een commercieel aspect en de administratieve opvolging, waarbij je:Contact opneemt met bestaande en ook nieuwe klanten, met als objectief hen te informeren en te overtuigen.Verkopen afsluit en ook verantwoordelijk bent voor de administratieve opvolging in het systeem.FunctieomschrijvingVoor deze vacature als callagent zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je slaagt erin bestaande klanten en prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant.Jouw rol bestaat uit twee delen, een commercieel aspect en de administratieve opvolging, waarbij je:Contact opneemt met bestaande en ook nieuwe klanten, met als objectief hen te informeren en te overtuigen.Verkopen afsluit en ook verantwoordelijk bent voor de administratieve opvolging in het systeem.BedrijfsinformatieDeze klant is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten.Ze zijn actief vanuit vier locaties in de Benelux , zo handelt deze klant jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C).BedrijfsinformatieDeze klant is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten.Ze zijn actief vanuit vier locaties in de Benelux , zo handelt deze klant jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C).Jouw profielBen jij iemand die :Een sterk commercieel inzicht heeft , weet op een actieve manier naar de klant te luisteren, bent in staat om hun noden in te schatten en deze te vertalen in verkopen om je doelen te bereiken.Je weet met andere woorden een gesprek te leiden en een verkoop via telefoon af te sluiten.Je beheerst correct Nederlands, zowel gesproken als geschrevenJe hebt liefst al een eerste ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.Je bent direct beschikbaar na een positief gesprekDan zijn we opzoek naar jou!Jouw profielBen jij iemand die :Een sterk commercieel inzicht heeft , weet op een actieve manier naar de klant te luisteren, bent in staat om hun noden in te schatten en deze te vertalen in verkopen om je doelen te bereiken.Je weet met andere woorden een gesprek te leiden en een verkoop via telefoon af te sluiten.Je beheerst correct Nederlands, zowel gesproken als geschrevenJe hebt liefst al een eerste ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.Je bent direct beschikbaar na een positief gesprekDan zijn we opzoek naar jou!Wij bieden jouWat kunnen we bieden voor deze vacature als contact tracing?Directe opstart na een positief gesprek!Een job optie vastOpleiding en ondersteuning op de werkvloer, zowel bij opstart als nadienLeuke extra's zoals gratis fruit, koekjes, een lekker ijsje op een zomerse dagSamen sterk: je werkt als één team en deelt je ervaringen en tipsEen flexibel rooster tussen maandag-zaterdag, 9u-20uDe zaterdag is 1 op 2 en start je pas op om 10u en werk je tot 18u30Tewerkstelling in Oostende – corona proof uiteraardWij bieden jouWat kunnen we bieden voor deze vacature als contact tracing?Directe opstart na een positief gesprek!Een job optie vastOpleiding en ondersteuning op de werkvloer, zowel bij opstart als nadienLeuke extra's zoals gratis fruit, koekjes, een lekker ijsje op een zomerse dagSamen sterk: je werkt als één team en deelt je ervaringen en tipsEen flexibel rooster tussen maandag-zaterdag, 9u-20uDe zaterdag is 1 op 2 en start je pas op om 10u en werk je tot 18u30Tewerkstelling in Oostende – corona proof uiteraard
Callagent Telesales
Accent, Oostende, West-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor deze vacature als callagent zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je slaagt erin bestaande klanten en prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant.Jouw rol bestaat uit twee delen, een commercieel aspect en de administratieve opvolging, waarbij je:Contact opneemt met bestaande en ook nieuwe klanten, met als objectief hen te informeren en te overtuigen.Verkopen afsluit en ook verantwoordelijk bent voor de administratieve opvolging in het systeem.FunctieomschrijvingVoor deze vacature als callagent zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je slaagt erin bestaande klanten en prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant.Jouw rol bestaat uit twee delen, een commercieel aspect en de administratieve opvolging, waarbij je:Contact opneemt met bestaande en ook nieuwe klanten, met als objectief hen te informeren en te overtuigen.Verkopen afsluit en ook verantwoordelijk bent voor de administratieve opvolging in het systeem.BedrijfsinformatieDeze klant is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten.Ze zijn actief vanuit vier locaties in de Benelux , zo handelt deze klant jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C).BedrijfsinformatieDeze klant is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten.Ze zijn actief vanuit vier locaties in de Benelux , zo handelt deze klant jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C).Jouw profielVoor de vacature als callagent zijn we op zoek naar onderstaand profiel:Een sterk commercieel inzicht heeft , weet op een actieve manier naar de klant te luisteren, bent in staat om hun noden in te schatten en deze te vertalen in verkopen om je doelen te bereiken.Je weet met andere woorden een gesprek te leiden en een verkoop via telefoon af te sluiten.Je beheerst correct Nederlands, zowel gesproken als geschrevenJe hebt liefst al een eerste ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.Je bent direct beschikbaar na een positief gesprekJouw profielVoor de vacature als callagent zijn we op zoek naar onderstaand profiel:Een sterk commercieel inzicht heeft , weet op een actieve manier naar de klant te luisteren, bent in staat om hun noden in te schatten en deze te vertalen in verkopen om je doelen te bereiken.Je weet met andere woorden een gesprek te leiden en een verkoop via telefoon af te sluiten.Je beheerst correct Nederlands, zowel gesproken als geschrevenJe hebt liefst al een eerste ervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.Je bent direct beschikbaar na een positief gesprekWij bieden jouWat kunnen we bieden voor deze vacature als callagent:Directe opstart na een positief gesprek!Zowel de mogelijkheid om tijdelijk aan de slag te gaan als optie vastOpleiding en ondersteuning op de werkvloer, zowel bij opstart als nadienLeuke extra's zoals gratis fruit, koekjes, een lekker ijsje op een zomerse dagSamen sterk: je werkt als één team en deelt je ervaringen en tipsEen flexibel rooster tussen maandag-zondag, 8u-20uTewerkstelling in Oostende – corona proof uiteraardWij bieden jouWat kunnen we bieden voor deze vacature als callagent:Directe opstart na een positief gesprek!Zowel de mogelijkheid om tijdelijk aan de slag te gaan als optie vastOpleiding en ondersteuning op de werkvloer, zowel bij opstart als nadienLeuke extra's zoals gratis fruit, koekjes, een lekker ijsje op een zomerse dagSamen sterk: je werkt als één team en deelt je ervaringen en tipsEen flexibel rooster tussen maandag-zondag, 8u-20uTewerkstelling in Oostende – corona proof uiteraard
Telesales Agent
Accent, Londerzeel, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na? Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die SipWell biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.Description de l'emploiBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na? Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die SipWell biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.Informations sur l'entrepriseOnze klant is marktleider in de sector van mineraal- waterkoelers. Dagelijks nuttigen tienduizenden tevreden klanten hun kwaliteitswater. Topkwaliteit en innoverend werken zijn hun belangrijkste pijlers waar met een enthousiast team de schouders onder gezet wordt. Het hoofdkwartier is gevestigd te Londerzeel.Informations sur l'entrepriseOnze klant is marktleider in de sector van mineraal- waterkoelers. Dagelijks nuttigen tienduizenden tevreden klanten hun kwaliteitswater. Topkwaliteit en innoverend werken zijn hun belangrijkste pijlers waar met een enthousiast team de schouders onder gezet wordt. Het hoofdkwartier is gevestigd te Londerzeel.Votre profilTechnische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en Frans;Vaardigheden:Je bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Votre profilTechnische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en Frans;Vaardigheden:Je bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Nous vous offronsJob optie vast.Nous vous offronsJob optie vast.
Telesales Agent
Accent, Londerzeel, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na? Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die SipWell biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.FunctieomschrijvingBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na? Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die SipWell biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.BedrijfsinformatieOnze klant is marktleider in de sector van mineraal- waterkoelers. Dagelijks nuttigen tienduizenden tevreden klanten hun kwaliteitswater. Topkwaliteit en innoverend werken zijn hun belangrijkste pijlers waar met een enthousiast team de schouders onder gezet wordt. Het hoofdkwartier is gevestigd te Londerzeel.BedrijfsinformatieOnze klant is marktleider in de sector van mineraal- waterkoelers. Dagelijks nuttigen tienduizenden tevreden klanten hun kwaliteitswater. Topkwaliteit en innoverend werken zijn hun belangrijkste pijlers waar met een enthousiast team de schouders onder gezet wordt. Het hoofdkwartier is gevestigd te Londerzeel.Jouw profielTechnische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en Frans;Vaardigheden:Je bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Jouw profielTechnische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en Frans;Vaardigheden:Je bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Wij bieden jouJob optie vast.Wij bieden jouJob optie vast.
Account manager large accounts
Accent, Sint-Denijs-Westrem, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiAls Large Accountmanager beheer je een bepaalde klantenportefeuille waar je het maximale potentieel uit haalt. Jebouwt de relatie met je klanten verder uit naar een sterk partnership.Daarnaast sta je in voor de operationele leiding van jouw team, bestaande uit recruitment en admin partners.Door het coachen van de verschillende teamleden op vlak van sales en admin, breng je hen tot betere resultaten.Coaching & Aansturing:Rechtstreekse aansturing en coaching van de recruitment en admin partners: je staat mee invoor de dagelijkse briefing en opvolging van zowel klanten als kandidaten met jouw teamNieuwe collega's worden onder jouw vleugels ingewerkt en opgeleidAls people manager zorg jij voor een goede werksfeerOpstellen van een efficiënte planning voor jezelf en het teamStimuleren en motiveren van het team tot behalen targetsImplementeren van strategie en actiepuntenRapportage en interne processen:Detecteren verbeterpunten rapportageEerste aanspreekpunt voor klantenRapportage rond operationele werking team: pipe, admin,…Netwerken:Intern met de regionale kantorenExtern met jouw klantenDescription de l'emploiAls Large Accountmanager beheer je een bepaalde klantenportefeuille waar je het maximale potentieel uit haalt. Jebouwt de relatie met je klanten verder uit naar een sterk partnership.Daarnaast sta je in voor de operationele leiding van jouw team, bestaande uit recruitment en admin partners.Door het coachen van de verschillende teamleden op vlak van sales en admin, breng je hen tot betere resultaten.Coaching & Aansturing:Rechtstreekse aansturing en coaching van de recruitment en admin partners: je staat mee invoor de dagelijkse briefing en opvolging van zowel klanten als kandidaten met jouw teamNieuwe collega's worden onder jouw vleugels ingewerkt en opgeleidAls people manager zorg jij voor een goede werksfeerOpstellen van een efficiënte planning voor jezelf en het teamStimuleren en motiveren van het team tot behalen targetsImplementeren van strategie en actiepuntenRapportage en interne processen:Detecteren verbeterpunten rapportageEerste aanspreekpunt voor klantenRapportage rond operationele werking team: pipe, admin,…Netwerken:Intern met de regionale kantorenExtern met jouw klantenInformations sur l'entrepriseHoe kan Accent je hart veroveren?Het is zeer simpel: we love what we do, want we hebben een passie voor onze job. We houden ervan onze klanten zo goed en kwalitatief mogelijk verder te helpen. Het maken van de juiste match, het vinden van onze witte raaf, onze kandidaat blij maken met een job die uitzicht biedt op een vast contract, de dagelijkse HR partner zijn voor onze klant. Dat is wat ons drijft. We embrace every talent and spark joy in their lives.Meer dan 50 000 mensen plaatsen per jaar, het leven van iemand veranderen, dat doen we.Als uitzend- en selectiebedrijf zijn we verspreid over België met meer dan 445 kantoren en valt Accent onder de groep House of HR. Specialist zijn in bepaalde profielen (office&sales, retail, construct, logistics, industry&productie, food&horeca, engineering,..), op maat werken, ownership creëren, dynamisme en you are in the driverseat, daar staan we voor.Informations sur l'entrepriseHoe kan Accent je hart veroveren?Het is zeer simpel: we love what we do, want we hebben een passie voor onze job. We houden ervan onze klanten zo goed en kwalitatief mogelijk verder te helpen. Het maken van de juiste match, het vinden van onze witte raaf, onze kandidaat blij maken met een job die uitzicht biedt op een vast contract, de dagelijkse HR partner zijn voor onze klant. Dat is wat ons drijft. We embrace every talent and spark joy in their lives.Meer dan 50 000 mensen plaatsen per jaar, het leven van iemand veranderen, dat doen we.Als uitzend- en selectiebedrijf zijn we verspreid over België met meer dan 445 kantoren en valt Accent onder de groep House of HR. Specialist zijn in bepaalde profielen (office&sales, retail, construct, logistics, industry&productie, food&horeca, engineering,..), op maat werken, ownership creëren, dynamisme en you are in the driverseat, daar staan we voor.Votre profilJe beschikt over een communicatieve flair die je feilloos combineert met een professionele uitstraling; Je voelt aan hoe je met diverse klanten moet omgaan en weet mensen in beweging te brengen.Je bent leergierig en je houdt er van om jezelf te laten groeien door je steeds bij te scholen in onze Accent Business School.Sales-technisch sta je al minimum 2 jaar in het werkveld.Dankzij jouw doe-mentaliteit en doorzettingsvermogen kan je in elke situatie je plan trekken; je denkt in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen.Je beschikt over analytisch inzicht en organisatorisch sta je sterk, je weet waar je prioriteiten moet leggen en kan ook anderen hier tot een inzicht brengen.Targetgericht werken schrikt je niet af, onder druk presteer je beter.Als people manager ben je idealiter assertief en empathisch in 1 persoon.Votre profilJe beschikt over een communicatieve flair die je feilloos combineert met een professionele uitstraling; Je voelt aan hoe je met diverse klanten moet omgaan en weet mensen in beweging te brengen.Je bent leergierig en je houdt er van om jezelf te laten groeien door je steeds bij te scholen in onze Accent Business School.Sales-technisch sta je al minimum 2 jaar in het werkveld.Dankzij jouw doe-mentaliteit en doorzettingsvermogen kan je in elke situatie je plan trekken; je denkt in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen.Je beschikt over analytisch inzicht en organisatorisch sta je sterk, je weet waar je prioriteiten moet leggen en kan ook anderen hier tot een inzicht brengen.Targetgericht werken schrikt je niet af, onder druk presteer je beter.Als people manager ben je idealiter assertief en empathisch in 1 persoon.Nous vous offrons€2100 - €3000 bruto per maand – conform de marktVariabele verloning op basis van maandelijks te behalen targetNetto onkostenvergoeding €100 p/mMaaltijdvergoeding €6/gewerkte dag en ecochequesWagen met tankkaartLaptop/tablet – GSMbudget en -abonnementOpleidingstraject via Accent Business School aan de hand van Personal Development Program20 vakantiedagen en 12 ADV-dagenGroepsverzekeringHospitalisatieverzekering na 1 jaar dienstEen ongelooflijke werksfeer, koffie en vers fruit vanop kantoor, …Nous vous offrons€2100 - €3000 bruto per maand – conform de marktVariabele verloning op basis van maandelijks te behalen targetNetto onkostenvergoeding €100 p/mMaaltijdvergoeding €6/gewerkte dag en ecochequesWagen met tankkaartLaptop/tablet – GSMbudget en -abonnementOpleidingstraject via Accent Business School aan de hand van Personal Development Program20 vakantiedagen en 12 ADV-dagenGroepsverzekeringHospitalisatieverzekering na 1 jaar dienstEen ongelooflijke werksfeer, koffie en vers fruit vanop kantoor, …
Telesales medewerker
Accent, Londerzeel, Brabant Flamand, BE
Description de l'emploiBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na?Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die onze klant biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.Description de l'emploiBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na?Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die onze klant biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.Informations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Met 250 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Informations sur l'entrepriseAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Met 250 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Votre profilJouw vaardigheden als Telesales Medewerker:Technische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en FransJe bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Votre profilJouw vaardigheden als Telesales Medewerker:Technische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en FransJe bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Nous vous offronsOnze klant is een dynamische en groeiende onderneming waar je zeker kan zijn van een persoonlijke vooruitgang en groei. Je werkt in een autonome werkomgeving waar je je eigen ideeën mag voorstellen.Je bent zeker van een boeiende job en een gevarieerd takenpakket.Je krijgt een aantrekkelijk loon, en een contract van onbepaalde duur. Na 6 maand krijg je bovendien een hospitalisatieverzekering waar je ook eventuele gezinsleden bij kan opnemen.Nous vous offronsOnze klant is een dynamische en groeiende onderneming waar je zeker kan zijn van een persoonlijke vooruitgang en groei. Je werkt in een autonome werkomgeving waar je je eigen ideeën mag voorstellen.Je bent zeker van een boeiende job en een gevarieerd takenpakket.Je krijgt een aantrekkelijk loon, en een contract van onbepaalde duur. Na 6 maand krijg je bovendien een hospitalisatieverzekering waar je ook eventuele gezinsleden bij kan opnemen.
Telesales medewerker
Accent, Londerzeel, Vlaams Brabant, BE
FunctieomschrijvingBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na?Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die onze klant biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.FunctieomschrijvingBen je een geboren verkoper? Weet je een ‘neen' om te buigen naar een ‘ja'? Streef je graag targets na?Dan is de job van Telesales Medewerker je op het lijf geschreven!Jouw taken als Telesales Medewerker zijn:Je belt actief potentiële klanten op en overtuigd hen van de meerwaarde die onze klant biedt;Je belt zowel koude als warme leads op;Je volgt je te behalen targets op;Je zorgt voor een correcte rapportage van je activiteiten en behaalde resultaten.BedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Met 250 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.BedrijfsinformatieAccent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract.Met 250 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.Jouw profielJouw vaardigheden als Telesales Medewerker:Technische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en FransJe bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Jouw profielJouw vaardigheden als Telesales Medewerker:Technische kennis:Je hebt ervaring als verkoper, liefst ervaring met telesales;Je hebt ervaring met koude prospectie;Je hebt een aangename telefoonstem en spreekt vloeiend Nederlands en FransJe bent een echte hunter die niet opgeeft;Je hebt commerciële flair en draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel;Je streeft graag targets na en bent resultaatgericht.Wij bieden jouOnze klant is een dynamische en groeiende onderneming waar je zeker kan zijn van een persoonlijke vooruitgang en groei. Je werkt in een autonome werkomgeving waar je je eigen ideeën mag voorstellen.Je bent zeker van een boeiende job en een gevarieerd takenpakket.Je krijgt een aantrekkelijk loon, en een contract van onbepaalde duur. Na 6 maand krijg je bovendien een hospitalisatieverzekering waar je ook eventuele gezinsleden bij kan opnemen.Wij bieden jouOnze klant is een dynamische en groeiende onderneming waar je zeker kan zijn van een persoonlijke vooruitgang en groei. Je werkt in een autonome werkomgeving waar je je eigen ideeën mag voorstellen.Je bent zeker van een boeiende job en een gevarieerd takenpakket.Je krijgt een aantrekkelijk loon, en een contract van onbepaalde duur. Na 6 maand krijg je bovendien een hospitalisatieverzekering waar je ook eventuele gezinsleden bij kan opnemen.
Account Manager Oost- en West-Vlaanderen
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
Description de l'emploiAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte in jouw regio.Je doet zelf prospectie aan de hand van prospectielijsten en legt telefonisch afspraken vast. Eens bij de prospect sta jij in voor een correcte en vooral kwalitatieve voorstelling van het product.Het is aan jou om een vertrouwensband op te bouwen en die te onderhouden.Naast prospectie sta je ook in voor het onderhouden en bezoeken van een bestaande klantenportefeuille.Description de l'emploiAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte in jouw regio.Je doet zelf prospectie aan de hand van prospectielijsten en legt telefonisch afspraken vast. Eens bij de prospect sta jij in voor een correcte en vooral kwalitatieve voorstelling van het product.Het is aan jou om een vertrouwensband op te bouwen en die te onderhouden.Naast prospectie sta je ook in voor het onderhouden en bezoeken van een bestaande klantenportefeuille.Informations sur l'entrepriseOnze klant is actief in de wereld van publiciteit en marktleider in zijn product. Ze ontwikkelen stadsgidsen en welkomboxen voor nieuwe inwoners. De hoofdzetel is gelegen in Heusden-Zolder, maar ze zijn actief over volledig Vlaanderen.Onze klant heeft als doel om uit te breiden van zo'n 15 accountmanagers naar een 20 à 25 accountmanagers.Informations sur l'entrepriseOnze klant is actief in de wereld van publiciteit en marktleider in zijn product. Ze ontwikkelen stadsgidsen en welkomboxen voor nieuwe inwoners. De hoofdzetel is gelegen in Heusden-Zolder, maar ze zijn actief over volledig Vlaanderen.Onze klant heeft als doel om uit te breiden van zo'n 15 accountmanagers naar een 20 à 25 accountmanagers.Votre profilAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar volgend profiel:Je bent commercieel ingesteld en bezit daarnaast ook over de nodige maturiteit. Je ziet deze job niet als een opstapje, maar echt als iets waar je 100% achterstaat op lange termijn.Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.Met jouw authenticiteit in je verkoopsgesprek ben je in staat om klanten te overtuigen.Je kan goed zelfstandig werken aan jouw projecten, maar bent ook echt en teamplayer.Werken met targets schrikt jou niet af, integendeel; het motiveert je!Je hebt een rijbewijs B.Je hebt een hoge betrokkenheidVotre profilAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar volgend profiel:Je bent commercieel ingesteld en bezit daarnaast ook over de nodige maturiteit. Je ziet deze job niet als een opstapje, maar echt als iets waar je 100% achterstaat op lange termijn.Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.Met jouw authenticiteit in je verkoopsgesprek ben je in staat om klanten te overtuigen.Je kan goed zelfstandig werken aan jouw projecten, maar bent ook echt en teamplayer.Werken met targets schrikt jou niet af, integendeel; het motiveert je!Je hebt een rijbewijs B.Je hebt een hoge betrokkenheidNous vous offronsOnze klant biedt job optie vast na de uitzendperiode van 125 werkdagen via Accent.Naast een eerlijke verloning krijg je ook een bedrijfswagen met tankkaart, laptop en gsm. Er wordt ook gewerkt met commissie per kwartaal met aanvullend een commissie per project.Je werkt in een 38-urenweek (9u - 17u), maar bent volledig vrij om zelf je agenda in te plannen.Het bedrijf sluit collectief met bouwverlof (3 weken in de zomer en 1 week tussen kerst en nieuw).Je komt terecht in een zeer dynamisch team dat heel veel belang hecht aan een goede band tussen de collega's.Zo zijn er ook geregeld teambuildings. Daarnaast kom je terecht in een omgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn. Ook is er een zeker flexibiliteit.1 x/14 dagen ga je langs op het hoofdkantoor voor de sales meeting & algemeen onderhoud met de collega's in functie van jouw klantenJe krijgt opleiding van de salesmanager en wordt verder goed begeleid in jouw traject.Nous vous offronsOnze klant biedt job optie vast na de uitzendperiode van 125 werkdagen via Accent.Naast een eerlijke verloning krijg je ook een bedrijfswagen met tankkaart, laptop en gsm. Er wordt ook gewerkt met commissie per kwartaal met aanvullend een commissie per project.Je werkt in een 38-urenweek (9u - 17u), maar bent volledig vrij om zelf je agenda in te plannen.Het bedrijf sluit collectief met bouwverlof (3 weken in de zomer en 1 week tussen kerst en nieuw).Je komt terecht in een zeer dynamisch team dat heel veel belang hecht aan een goede band tussen de collega's.Zo zijn er ook geregeld teambuildings. Daarnaast kom je terecht in een omgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn. Ook is er een zeker flexibiliteit.1 x/14 dagen ga je langs op het hoofdkantoor voor de sales meeting & algemeen onderhoud met de collega's in functie van jouw klantenJe krijgt opleiding van de salesmanager en wordt verder goed begeleid in jouw traject.
Account Manager Oost- en West-Vlaanderen
Accent, Heusden-Zolder, Limburg, BE
FunctieomschrijvingAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte in jouw regio.Je doet zelf prospectie aan de hand van prospectielijsten en legt telefonisch afspraken vast. Eens bij de prospect sta jij in voor een correcte en vooral kwalitatieve voorstelling van het product.Het is aan jou om een vertrouwensband op te bouwen en die te onderhouden.Naast prospectie sta je ook in voor het onderhouden en bezoeken van een bestaande klantenportefeuille.FunctieomschrijvingAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte in jouw regio.Je doet zelf prospectie aan de hand van prospectielijsten en legt telefonisch afspraken vast. Eens bij de prospect sta jij in voor een correcte en vooral kwalitatieve voorstelling van het product.Het is aan jou om een vertrouwensband op te bouwen en die te onderhouden.Naast prospectie sta je ook in voor het onderhouden en bezoeken van een bestaande klantenportefeuille.BedrijfsinformatieOnze klant is actief in de wereld van publiciteit en marktleider in zijn product. Ze ontwikkelen stadsgidsen en welkomboxen voor nieuwe inwoners. De hoofdzetel is gelegen in Heusden-Zolder, maar ze zijn actief over volledig Vlaanderen.Onze klant heeft als doel om uit te breiden van zo'n 15 accountmanagers naar een 20 à 25 accountmanagers.BedrijfsinformatieOnze klant is actief in de wereld van publiciteit en marktleider in zijn product. Ze ontwikkelen stadsgidsen en welkomboxen voor nieuwe inwoners. De hoofdzetel is gelegen in Heusden-Zolder, maar ze zijn actief over volledig Vlaanderen.Onze klant heeft als doel om uit te breiden van zo'n 15 accountmanagers naar een 20 à 25 accountmanagers.Jouw profielAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar volgend profiel:Je bent commercieel ingesteld en bezit daarnaast ook over de nodige maturiteit. Je ziet deze job niet als een opstapje, maar echt als iets waar je 100% achterstaat op lange termijn.Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.Met jouw authenticiteit in je verkoopsgesprek ben je in staat om klanten te overtuigen.Je kan goed zelfstandig werken aan jouw projecten, maar bent ook echt en teamplayer.Werken met targets schrikt jou niet af, integendeel; het motiveert je!Je hebt een rijbewijs B.Je hebt een hoge betrokkenheidJouw profielAls accountmanager regio Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar volgend profiel:Je bent commercieel ingesteld en bezit daarnaast ook over de nodige maturiteit. Je ziet deze job niet als een opstapje, maar echt als iets waar je 100% achterstaat op lange termijn.Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.Met jouw authenticiteit in je verkoopsgesprek ben je in staat om klanten te overtuigen.Je kan goed zelfstandig werken aan jouw projecten, maar bent ook echt en teamplayer.Werken met targets schrikt jou niet af, integendeel; het motiveert je!Je hebt een rijbewijs B.Je hebt een hoge betrokkenheidWij bieden jouOnze klant biedt job optie vast na de uitzendperiode van 125 werkdagen via Accent.Naast een eerlijke verloning krijg je ook een bedrijfswagen met tankkaart, laptop en gsm. Er wordt ook gewerkt met commissie per kwartaal met aanvullend een commissie per project.Je werkt in een 38-urenweek (9u - 17u), maar bent volledig vrij om zelf je agenda in te plannen.Het bedrijf sluit collectief met bouwverlof (3 weken in de zomer en 1 week tussen kerst en nieuw).Je komt terecht in een zeer dynamisch team dat heel veel belang hecht aan een goede band tussen de collega's.Zo zijn er ook geregeld teambuildings. Daarnaast kom je terecht in een omgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn. Ook is er een zeker flexibiliteit.1 x/14 dagen ga je langs op het hoofdkantoor voor de sales meeting & algemeen onderhoud met de collega's in functie van jouw klantenJe krijgt opleiding van de salesmanager en wordt verder goed begeleid in jouw traject.Wij bieden jouOnze klant biedt job optie vast na de uitzendperiode van 125 werkdagen via Accent.Naast een eerlijke verloning krijg je ook een bedrijfswagen met tankkaart, laptop en gsm. Er wordt ook gewerkt met commissie per kwartaal met aanvullend een commissie per project.Je werkt in een 38-urenweek (9u - 17u), maar bent volledig vrij om zelf je agenda in te plannen.Het bedrijf sluit collectief met bouwverlof (3 weken in de zomer en 1 week tussen kerst en nieuw).Je komt terecht in een zeer dynamisch team dat heel veel belang hecht aan een goede band tussen de collega's.Zo zijn er ook geregeld teambuildings. Daarnaast kom je terecht in een omgeving waar kwaliteit en betrouwbaarheid van belang zijn. Ook is er een zeker flexibiliteit.1 x/14 dagen ga je langs op het hoofdkantoor voor de sales meeting & algemeen onderhoud met de collega's in functie van jouw klantenJe krijgt opleiding van de salesmanager en wordt verder goed begeleid in jouw traject.
senior vertegenwoordiger - senior key account manager.
Randstad, Leuven, Vlaams-Brabant, BE
jobdetails Voor een internationaal gerenommeerd bedrijf dat oplossingen ontwikkelt en op de markt brengt voor het beheer van mensenstromen in ziekenhuizen, administraties, de detailhandel, banken, enz. is Randstad op zoek naar een commercieel afgevaardigde voor het Belgische grondgebied. ERVARING, TALENKENNIS EN INTERESSE? SOLLICITEER NU via telefoon of mail: 016 30 12 61 of Leuven_811@Randstad.Be met vermelding van de referentie: 1252773Na een opleiding in de producten en methodes van de onderneming en rapporterend aan de International Sales Director, bestaat uw opdracht erin de verkoop van hun oplossingen in verschillende regio's te ontwikkelen: België wordt uw "speelterrein" (Nederland is optioneel)Als key account management een vaardigheid is die u hebt ontwikkeld, zult u in uw element zijn bij hun klanten en partners.in jouw element met hun klanten en partners.Of het nu gaat om het leiden van een vergadering, het bestuderen van een technisch project, het onderhandelen op hoog niveau of het ontwikkelen van een relatie, u zult in uw element zijn.of het ontwikkelen van een relatie, heb je veelzijdigheid, geduld en autonomie nodig.en autonomie.toon mindertoon meer Voor een internationaal gerenommeerd bedrijf dat oplossingen ontwikkelt en op de markt brengt voor het beheer van mensenstromen in ziekenhuizen, administraties, de detailhandel, banken, enz. is Randstad op zoek naar een commercieel afgevaardigde voor het Belgische grondgebied.ERVARING, TALENKENNIS EN INTERESSE? SOLLICITEER NU via telefoon of mail: 016 30 12 61 of Leuven_811@Randstad.Be met vermelding van de referentie: 1252773Na een opleiding in de producten en methodes van de onderneming en rapporterend aan de International Sales Director, bestaat uw opdracht erin de verkoop van hun oplossingen in verschillende regio's te ontwikkelen: België wordt uw "speelterrein" (Nederland is optioneel)Als key account management een vaardigheid is die u hebt ontwikkeld, zult u in uw element zijn bij hun klanten en partners.in jouw element met hun klanten en partners.Of het nu gaat om het leiden van een vergadering, het bestuderen van een technisch project, het onderhandelen op hoog niveau of het ontwikkelen van een relatie, u zult in uw element zijn.of het ontwikkelen van een relatie, heb je veelzijdigheid, geduld en autonomie nodig.en autonomie. ervaringjouw aanbod- geduldig zijn en autonoom kunnen werken- sterke talenkennis NL-FR- commercieel aangelegd en uitdagingen niet uit de weg gaan- een business opleiding genoten hebben liefst op bachelor of masterniveau- Bij voorkeur meer dan 10 jaar commerciële ervaring, idealiter op de Belgische markt- Ervaring in de verkoop van technische oplossingen (IT en/of elektronica) is een pluspunt.ons aanbod zeer aantrekkelijk vast salaris + commissie en evolutie in salaris eens opgeleid gsm laptop bedrijfswagen en tankkaart
junior account manager regio limburg/kempen.
Randstad, Genk, Limburg, BE
jobdetails Als Account Manager kom je terecht in een groeiend bedrijf met focus op een kwalitatieve dienstverlening, zowel naar hun klanten als hun mensen toe. Je krijgt een groot speelveld qua regio en focust in eerste instantie op Limburg en de Kempen, waar je jouw prospectie-skills op kan loslaten om zo mee te timmeren aan de groei. Wil jij je voornamelijk storten op het uitbouwen van ons klantenbestand en het overtuigen van potentiële klanten? Dan ben jij de Account Manager die wij zoeken!Je zorgt voor een toevoer aan nieuwe klanten en opdrachten. Dit doe je door te prospecteren aan dehand van cold calling, het inzetten van social media en andere kanalen,..Je gebruikt ook jouw kennis en creativiteit om zelf nieuwe acties voor te stellen en uit te werken.Je houdt zelfstandig prospectiegesprekken en brengt de missie, waarden en diensten op een enthousiaste en professionele manier over naar de potentiële klanten. Hierbij is het dan ook belangrijk om contact te kunnen leggen op verschillende posities (maintenance, engineering, productie, management,...).Je zorgt tenslotte ook voor een systematische opvolging van leads en prospects via ons CRM systeem.Je rapporteert op regelmatige basis aan de Bedrijfsleider.toon mindertoon meer Als Account Manager kom je terecht in een groeiend bedrijf met focus op een kwalitatieve dienstverlening, zowel naar hun klanten als hun mensen toe. Je krijgt een groot speelveld qua regio en focust in eerste instantie op Limburg en de Kempen, waar je jouw prospectie-skills op kan loslaten om zo mee te timmeren aan de groei.Wil jij je voornamelijk storten op het uitbouwen van ons klantenbestand en het overtuigen van potentiële klanten? Dan ben jij de Account Manager die wij zoeken!Je zorgt voor een toevoer aan nieuwe klanten en opdrachten. Dit doe je door te prospecteren aan dehand van cold calling, het inzetten van social media en andere kanalen,..Je gebruikt ook jouw kennis en creativiteit om zelf nieuwe acties voor te stellen en uit te werken.Je houdt zelfstandig prospectiegesprekken en brengt de missie, waarden en diensten op een enthousiaste en professionele manier over naar de potentiële klanten. Hierbij is het dan ook belangrijk om contact te kunnen leggen op verschillende posities (maintenance, engineering, productie, management,...).Je zorgt tenslotte ook voor een systematische opvolging van leads en prospects via ons CRM systeem. Je rapporteert op regelmatige basis aan de Bedrijfsleider.toon mindertoon meerervaringjouw aanbod- Je hebt een hart voor sales (voor techniek is een pluspunt!) dat sneller klopt bij het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten.- Je hebt een bachelor-diploma op zak. Natuurlijk ben je ook welkom als je gelijkwaardige praktijkervaring hebt.- Je hebt relevante werkervaring of affiniteit met B2B sales.- Je hebt ervaring met het opzetten van sales-acties via diverse (social media) kanalen. Je durft hierbij gerust out-of-the-box te denken!- Je hoort het niet in Keulen donderen bij de afkorting CRM en hebt ervaring met het opvolgen van leads via dit soort systemen.- Je bent een echte doorzetter, een overtuiger en bovenal iemand met een sociale ingesteldheid en dienstverlenende instelling.opleidingProfessionele bachelorons aanbodOnze Account Manager komt terecht in een groeiend bedrijf met een hart voor techniek. Ze zijn een klein team met een open cultuur, waar hard gewerkt wordt, maar ook even hard wordt gelachen! Je krijgt de vrijheid om mee te werken aan de groei op het vlak van sales. Uiteraard staan Ze voor jeklaar om je te ondersteunen zodat je kan groeien in deze rol, want levenslang leren vinden we zeerbelangrijk.Naast een uitdagende functie met verantwoordelijkheid en vrijheid, bieden we ook een interessantsalarispakket aan, inclusief verzekeringen, maaltijdcheques, laptop, gsm en een bedrijfswagen.Jouw focus ligt op de Kempen, Limburg en, bij latere uitbreiding, aangrenzende regio's.In deze functie ben je veel op de baan, maar we voorzien voor jou een uitvalsbasis in onze kantoren,gelegen op het mooie Thor Park in Genk en het moderne Technologiehuis in Geel.
TELESALES MEDEWERKER REGIO GENT
Accent, Gand, Flandre Occidentale, BE
Description de l'emploiVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken:Je overtuigt bestaande en potentiële klanten van de meerwaarde van jouw product.De telefoon is jouw beste vriend: je belt graag en je communiceert met verschillende types personen.Je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften, kranten, voedsel…Je verwerkt de administratie en houdt alle gegevens bij in het intern systeem.Description de l'emploiVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken:Je overtuigt bestaande en potentiële klanten van de meerwaarde van jouw product.De telefoon is jouw beste vriend: je belt graag en je communiceert met verschillende types personen.Je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften, kranten, voedsel…Je verwerkt de administratie en houdt alle gegevens bij in het intern systeem.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een gevestigde waarde binnen de callcenter wereld. Met verschillende verstigingen in België en meer dan 50 jaar ervaring binnen de televerkoop biedt onze klant kwaliteit aan zeer uiteenlopende klanten. Door de specialisatie in sales kunnen ze kwaliteitsvolle ondersteuning en coaching aanbieden. Dagelijks worden de televerkopers geëvalueerd om optimale verkoopscijfers te behalen. Ondanks het hoog resultaatgerichte klimaat heerst er een zeer collegiale en huiselijke sfeer. Er worden incentives en bonussen gecreëerd om de medewerkers gemotiveerd te houden. Je komt terecht in een divers team waar iedereen zichzelf kan zijn.Informations sur l'entrepriseOnze klant is een gevestigde waarde binnen de callcenter wereld. Met verschillende verstigingen in België en meer dan 50 jaar ervaring binnen de televerkoop biedt onze klant kwaliteit aan zeer uiteenlopende klanten. Door de specialisatie in sales kunnen ze kwaliteitsvolle ondersteuning en coaching aanbieden. Dagelijks worden de televerkopers geëvalueerd om optimale verkoopscijfers te behalen. Ondanks het hoog resultaatgerichte klimaat heerst er een zeer collegiale en huiselijke sfeer. Er worden incentives en bonussen gecreëerd om de medewerkers gemotiveerd te houden. Je komt terecht in een divers team waar iedereen zichzelf kan zijn.Votre profilVoor de vacature van Telesales medewerker voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar commercieel talent dat niet wordt afgeschrikt door targets. Je beschikt over een commerciële drive en de juiste mindset om de klanten die je contacteert te overtuigen van de voordelen van je product.Je past hierbij de nodige empathie toe en beschikt over een groot doorzettingsvermogen, alsook zeer goede kennis van de Nederlandse taal en de nodige PC-skills. Daarnaast ben je commercieel overtuigend naar klanten toe, die je telefonisch contacteert om de interessante projecten aan hen voor te stellen.Votre profilVoor de vacature van Telesales medewerker voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar commercieel talent dat niet wordt afgeschrikt door targets. Je beschikt over een commerciële drive en de juiste mindset om de klanten die je contacteert te overtuigen van de voordelen van je product.Je past hierbij de nodige empathie toe en beschikt over een groot doorzettingsvermogen, alsook zeer goede kennis van de Nederlandse taal en de nodige PC-skills. Daarnaast ben je commercieel overtuigend naar klanten toe, die je telefonisch contacteert om de interessante projecten aan hen voor te stellen.Nous vous offronsVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent bieden we het volgende aan:Een commerciële functie zonder weekendwerk.Naast een vast loon volgens PC 200 worden goede prestaties beloond met extra premies.Regelmatig worden er incentives binnen het bedrijf georganiseerd, waarbij je bijvoorbeeld een gratis broodje als lunch, een powerbank, een leuke onderlegger etc. kunt winnen.Opleiding bij opstart en coaching on the job om je commerciële skills nog beter te maken.Je bepaalt je eigen regeling op basis van shifttijden.De dagshift is van 9u tot 18u00 (de vrijdag wordt gewerkt tot 16u45). Er wordt geopteerd om full time in dienst te gaan, maar het is ook mogelijk om 30u per week te werken in plaats van de reguliere 39u per week.Het bedrijf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.Nous vous offronsVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent bieden we het volgende aan:Een commerciële functie zonder weekendwerk.Naast een vast loon volgens PC 200 worden goede prestaties beloond met extra premies.Regelmatig worden er incentives binnen het bedrijf georganiseerd, waarbij je bijvoorbeeld een gratis broodje als lunch, een powerbank, een leuke onderlegger etc. kunt winnen.Opleiding bij opstart en coaching on the job om je commerciële skills nog beter te maken.Je bepaalt je eigen regeling op basis van shifttijden.De dagshift is van 9u tot 18u00 (de vrijdag wordt gewerkt tot 16u45). Er wordt geopteerd om full time in dienst te gaan, maar het is ook mogelijk om 30u per week te werken in plaats van de reguliere 39u per week.Het bedrijf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
TELESALES MEDEWERKER REGIO GENT
Accent, Gent, Oost-Vlaanderen, BE
FunctieomschrijvingVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken:Je overtuigt bestaande en potentiële klanten van de meerwaarde van jouw product.De telefoon is jouw beste vriend: je belt graag en je communiceert met verschillende types personen.Je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften, kranten, voedsel…Je verwerkt de administratie en houdt alle gegevens bij in het intern systeem.FunctieomschrijvingVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken:Je overtuigt bestaande en potentiële klanten van de meerwaarde van jouw product.De telefoon is jouw beste vriend: je belt graag en je communiceert met verschillende types personen.Je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften, kranten, voedsel…Je verwerkt de administratie en houdt alle gegevens bij in het intern systeem.BedrijfsinformatieOnze klant is een gevestigde waarde binnen de callcenter wereld. Met verschillende verstigingen in België en meer dan 50 jaar ervaring binnen de televerkoop biedt onze klant kwaliteit aan zeer uiteenlopende klanten. Door de specialisatie in sales kunnen ze kwaliteitsvolle ondersteuning en coaching aanbieden. Dagelijks worden de televerkopers geëvalueerd om optimale verkoopscijfers te behalen. Ondanks het hoog resultaatgerichte klimaat heerst er een zeer collegiale en huiselijke sfeer. Er worden incentives en bonussen gecreëerd om de medewerkers gemotiveerd te houden. Je komt terecht in een divers team waar iedereen zichzelf kan zijn.BedrijfsinformatieOnze klant is een gevestigde waarde binnen de callcenter wereld. Met verschillende verstigingen in België en meer dan 50 jaar ervaring binnen de televerkoop biedt onze klant kwaliteit aan zeer uiteenlopende klanten. Door de specialisatie in sales kunnen ze kwaliteitsvolle ondersteuning en coaching aanbieden. Dagelijks worden de televerkopers geëvalueerd om optimale verkoopscijfers te behalen. Ondanks het hoog resultaatgerichte klimaat heerst er een zeer collegiale en huiselijke sfeer. Er worden incentives en bonussen gecreëerd om de medewerkers gemotiveerd te houden. Je komt terecht in een divers team waar iedereen zichzelf kan zijn.Jouw profielVoor de vacature van Telesales medewerker voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar commercieel talent dat niet wordt afgeschrikt door targets. Je beschikt over een commerciële drive en de juiste mindset om de klanten die je contacteert te overtuigen van de voordelen van je product.Je past hierbij de nodige empathie toe en beschikt over een groot doorzettingsvermogen, alsook zeer goede kennis van de Nederlandse taal en de nodige PC-skills. Daarnaast ben je commercieel overtuigend naar klanten toe, die je telefonisch contacteert om de interessante projecten aan hen voor te stellen.Jouw profielVoor de vacature van Telesales medewerker voor onze klant te Gent zijn we op zoek naar commercieel talent dat niet wordt afgeschrikt door targets. Je beschikt over een commerciële drive en de juiste mindset om de klanten die je contacteert te overtuigen van de voordelen van je product.Je past hierbij de nodige empathie toe en beschikt over een groot doorzettingsvermogen, alsook zeer goede kennis van de Nederlandse taal en de nodige PC-skills. Daarnaast ben je commercieel overtuigend naar klanten toe, die je telefonisch contacteert om de interessante projecten aan hen voor te stellen.Wij bieden jouVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent bieden we het volgende aan:Een commerciële functie zonder weekendwerk.Naast een vast loon volgens PC 200 worden goede prestaties beloond met extra premies.Regelmatig worden er incentives binnen het bedrijf georganiseerd, waarbij je bijvoorbeeld een gratis broodje als lunch, een powerbank, een leuke onderlegger etc. kunt winnen.Opleiding bij opstart en coaching on the job om je commerciële skills nog beter te maken.Je bepaalt je eigen regeling op basis van shifttijden.De dagshift is van 9u tot 18u00 (de vrijdag wordt gewerkt tot 16u45). Er wordt geopteerd om full time in dienst te gaan, maar het is ook mogelijk om 30u per week te werken in plaats van de reguliere 39u per week.Het bedrijf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.Wij bieden jouVoor de vacature van Telesales medewerker te Gent bieden we het volgende aan:Een commerciële functie zonder weekendwerk.Naast een vast loon volgens PC 200 worden goede prestaties beloond met extra premies.Regelmatig worden er incentives binnen het bedrijf georganiseerd, waarbij je bijvoorbeeld een gratis broodje als lunch, een powerbank, een leuke onderlegger etc. kunt winnen.Opleiding bij opstart en coaching on the job om je commerciële skills nog beter te maken.Je bepaalt je eigen regeling op basis van shifttijden.De dagshift is van 9u tot 18u00 (de vrijdag wordt gewerkt tot 16u45). Er wordt geopteerd om full time in dienst te gaan, maar het is ook mogelijk om 30u per week te werken in plaats van de reguliere 39u per week.Het bedrijf is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
Account Manager Digital - West-Vlaanderen
Thys Communicatie, Lummen
Om onze groei te ondersteunen zoeken we:Account Manager Digital - West-VlaanderenJe belangrijkste taak is actief op zoek gaan naar potentiële klanten om hun zaak te boosten met online marketing.80% van jouw job breng je door bij klanten in West-Vlaanderen.Je analyseert de vragen van klanten en denkt strategisch met hen mee. Je verwent ze met een solide opvolging, snelle service en topadviezen.Je zorgt voor orde en structuur in CRM en communiceert intern en extern snel en duidelijk.Wij zoeken een échte topper!Je bent een geboren verkoper die steeds hogere doelen bereikt.Je hebt minimum 3 jaar ervaring als accountmanager en bent de beste van je huidig team.Je bent een uitstekend projectmanager met een snelle en solide opvolging tot in de details.Voor jou is the sky not the limit. Je wil het maximale uit iedere dag halen.Je hebt een passie voor marketing en bent gebeten om meer te weten.Je hebt een talent voor organisatie en kan zelfstandig werken.Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit.Je hebt een vrolijke persoonlijkheid met empathie en respect voor iedereen.Wij bieden jou het allerbeste!Work smart and play hard: geniet van 32 vakantiedagen, iPhone, Macbook, premium firmawagen met de juiste opties, tankkaart … ;).Jouw topresultaten belonen wij met een topbonus!Je krijgt duidelijke doelen, een efficiënte structuur en de vrijheid om die doelen te realiseren op jouw manier.Je ontwikkelt relaties met topklanten in diverse sectoren die veel respect tonen voor jouw ideëen en projecten.Je wordt warm onthaald in één van de snelstgroeiende communicatiebureau’s in Vlaanderen. We bieden jou een solide structuur en een razendsnelle opvolging en realisatie van projecten.Jouw ideeën zijn belangrijk voor ons. Tijdens een wekelijkse one-2-one staan jouw wensen centraal.Wil jij onze account manager digital worden?Mail vandaag nog je CV en motivatiebrief of -video! Vermeld Creativeskills.be als referentie bij je sollicitatie in het subject of je begeleidende brief. Solliciteer voor deze vacature   of deel via