We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bioloog in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bioloog in "

1 330 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Bioloog in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Bioloog in getoond.

Indeling van de "Bioloog" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Bioloog in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Lab medewerker. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2800 eur. Op de tweede plaats staat QC Scientist met het loon van 1600 eur en op de derde plaats staat Onderzoek uitvoerend met het loon van 1600 eur.

Aanbevolen vacatures

Productontwikkelaar/Wetenschapper
Foodlab Proef, Gent
Proef! is een foodlab, food incubator, food hub en opleidingscentrum onder 1 dak. Proef onderzoekt, innoveert, co-creëert, prototypeert en tenslotte ontwikkelt de producten en concepten van morgen. Proef is georganiseerd als een club die flexibele lidmaatschappen biedt om gebruik te maken van zijn ruimte en diensten. Leden zijn afkomstig uit uiteenlopende horizonten (chefs, mixologists, foodies, food start-ups, producenten, wetenschappers, consumenten) die volgens het principe van co-creatie elkaar continu kruisbestuiven.REQUIRED PROFILEProductontwikkelaar in de voedingBio-ingenieur/Bioloog/Bio-chemicusFood technoloogSociaal en communicatiefCreatiefWE OFFERDe student krijgt de kans om mee te draaien in een start-up in de voeding. Door de verscheidenheid aan projecten in het foodlab krijg je de kans om veel innovatieve technieken aan te leren maar om ook samen met de klanten zelf oplossingen aan te bieden in de vroege ontwikkelingsfase.Je zit vanaf het begin mee met de klant aan tafel om het concept vorm te geven en na te denken over de potentiële hinderpalen en technische oplossingen.Je gaat dan effectief in het lab aan de slag om het eerste prototype van het product te maken. Je denkt mee na over opschaling en mogelijke transfer van prototype naar afgewerkt product.