Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bediende van het Hof in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bediende van het Hof in "

260 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Bediende van het Hof in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Bediende van het Hof in getoond.

Indeling van de "Bediende van het Hof" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Bediende van het Hof in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Bediende van het Hof in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Aanbevolen vacatures

Customer Service Officer met vlotte kennis van het Duits
Harvey Nash Gent, Oudenaarde, Flanders, be
Functieomschrijving Binnen dit internationaal familiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die elke dag met de glimlach komt werken op de Customer Service-afdeling. In deze job zal je je nooit vervelen. Door jouw sterke klantgerichtheid weet jij als geen ander hoe jij klanten tevreden moet stellen. Dit kan je zowel in het Nederlands als in het Duits. Taken Je doet de verwerking en opvolging van de klantorders: hierbij hou je rekening met prijzen, type producten, ... Prijsoffertes, bestellingen en klachten krijgen dankzij jou een correcte en snelle afhandeling. Je bent verantwoordelijk voor de monitoring en opvolging van de gegevens met betrekking tot de levertermijnen van de bestellingen. KPI-rapportage. Je volgt mee de resultaten van de sales-afdeling op en kan deze presenteren. Profiel Je hebt bij voorkeur een Bachelor of Master diploma of hebt recente ervaring in customer service. Je spreekt zowel Duits als Nederlands. Je hebt commercieel inzicht en zorgt steeds voor klantentevredenheid. Je gaat steeds planmatig te werk. Je komt steeds met de glimlach naar het werk en straalt positivisme uit. What's in it for you? Een vast contract aan aantrekkelijke voorwaarden en een leuk plekje binnen een internationaal familiebedrijf. Onze klant investeert in hun medewerkers en moedigt hen aan om mee te denken over veranderingen in het bedrijf. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid, autonomie en vertrouwen. Tijdens je lunchpauze kan je sporten: je kan meedoen aan start to run, voetbal, fitness,… tot zumba. Op regelmatige basis worden er personeelsfeesten georganiseerd (nu niet met Covid uiteraard). Er is een werkgelegenheidsplan 45+
Administratieve duizendpoot met zeer sterke kennis van het Engels (m/v)
Konvert, Leuven, Flanders, be
Your profile Je hebt bij voorkeur een bachelor diploma in Office Management of gelijkgesteld door ervaringSchoolverlaters zijn ook welkomZeer goede kennis van MS Office (Excel, Outlook, Word en PowerPoint)Je bent een organiseertalent: jij brengt orde in de chaosJe werkt gestructureerd en nauwkeurigJe bent communicatief erg sterkJe bent enthousiast en gemotiveerdJe spreekt vlot Engels, dit zal je het meeste spreken. Nederlands is de voertaal voor lokale contacten. What do we offer? 40u/week36 verlofdagen Glijdende werkurenEen uitdagende job in een internationale omgevingCompetitief salaris met verschillende voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering)Prachtige werkomgeving en een goede bedrijfssfeer die gebaseerd wordt op respect en vriendschapEen kans om samen te werken met gemotiveerde collega's die gepassioneerd zijn door hun job Jobrelated competences Personen onthalen en hun vraag identificeren Documenten coderen, klasseren en archiveren De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen Administratieve dossiers samenstellenGegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren Kopieerwerk verrichten Telefonische oproepen aannemenDoorverbinden naar de gevraagde gesprekspartnersEen boodschap noteren
Netwerkcoördinator Internering voor het Hof van Beroep Antwerpen
OPZC Rekem, Lanaken, Flanders, be
Functievereisten Je beschikt over een masterdiploma, dat zich bij voorkeur in een menswetenschappelijke richting situeert, en waarbij ervaring in forensische psychiatrie een sterk pluspunt is.Je hebt voldoende aantoonbare werkervaring in een projectstructuur en/of je hebt een bijkomende opleiding projectmanagement gevolgd.Je hebt affiniteit met de doelgroep.Je bent een rasechte “peoplemanager” die sterk is in procesdenken en ervaring heeft in het faciliteren van groepen en uitbouwen van samenwerkingsverbanden.Je hebt sterke antennes waardoor je vlot zeer diverse perspectieven weet te verbinden en je kan deze diplomatisch op strategisch, beleidsmatig en operationeel niveau vertalen.Je hebt zin voor initiatief.Je bent flexibel en ziet het werken in een sterk evoluerende omgeving als een uitdaging. Ons aanbod Een indiensttreding in het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem in een voltijds contract voor bepaalde duur tot en met 31/12/2021. Het project kan afhankelijk van continuering door FOD Volksgezondheid telkens verlengd worden met een nieuw jaarcontract.Een boeiende werkomgeving.Loon volgens de barema’s van OPZC Rekem.Gunstige arbeidsvoorwaarden ( o.a. 35 vakantiedagen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,…). Meer info en kandidaturen Voor bijkomende informatie over de functie kan je terecht bij Tamara Schoefs, 0490/65.44.30, tamara.schoefs@netwerkeninternering.be.Kandidaten dienen uiterlijk 27/09/2021 (datum poststempel of datum van onze mailserver gelden als bewijs) hun sollicitatiebrief + CV+ kopie van je diploma, met vermelding van de vacature netwerkcoördinator, te sturen naar: Inge Snoeks - dienst personeelsbeheer OPZC Rekem, Daalbroekstraat 106 , 3621 Rekem.Email : vacture@opzcrekem.be of onderstaande knop.Gelieve aan de hand van het CV aan te tonen dat je over de gevraagde functievereisten beschikt die in de vacature werden opgenomen.