Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Chauffeur in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Chauffeur in "

1 760 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Chauffeur in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Chauffeur in getoond.

Indeling van de "Chauffeur" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Chauffeur in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Magazijn-assistent. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 24375 eur. Op de tweede plaats staat Expediteur met het loon van 21667 eur en op de derde plaats staat rangeerder met het loon van 6400 eur.

Aanbevolen vacatures

Chauffeur CE ADR - regio Antwerpen
, Antwerpen
Files beu? Ben jij een chauffeur CE (ADR), die graag intern vervoer combineert met nationaal transport? Dan hebben wij hebben een mooi aanbod voor je! Naast een unieke opleiding omtrent containers kom je in een leuk bedrijf terecht, waar je jezelf ook nog eens helemaal kan uitleven in hun privéfitnessruimte!Je bent verantwoordelijk voor het shunten van ISO containers op een chemische site te Antwerpen en daarnaast sta je ook in voor nationaal vervoer over de weg regio Antwerpse Haven. Profiel Rijbewijs CEADR-attest & VCA-attestVeiligheid draag je hoog in het vaandel Aanbod Startloon € 12,10Maaltijdcheques van € 8,00/dagArab-vergoeding (€ 1,44/uur)BonussysteemOptie vastFlexibiliteit langs beide kantenKansen voor ambitieuze personen, doorgroeimogelijkhedenInterne opleidingen, je wordt een echte vakmanGratis gebruik van fitnessruimte en -toestellen (op het bedrijf zelf)
Chauffeur C - nacht
Tempo-Team, sint-maria-horebeke, Oost-Vlaanderen
Bedrijfsprofiel Ben jij een chauffeur met rijbewijs C en op zoek naar een nieuwe job? Dan neem ik je graag mee in mijn vacature!Maar eerst een woordje uitleg over onze klant:Onze klant is een vooraanstaand voedingsbedrijf uit de Vlaamse Ardennen. Met veel trots en passie leveren ze dag in dag uit de kwaliteit die hun klanten verwachten. Zin om hier ook jouw steentje toe bij te dragen? Lees dan snel verder! Jobomschrijving Om hun team te versterken zijn ze namelijk op zoek naar een chauffeur die over een rijbewijs C beschikt. Rijden doe je telkens 's nachts, 4 dagen per week (dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag).Je bent het uithangbord van het bedrijf: je rijdt steeds hoffelijk, je houdt je aan de afgesproken hyghiëneregels en je bent klantvriendelijk. Je zorgt ervoor dat jouw klanten tijdig hun bestellingen ontvangen en houdt je dus ook aan de afgesproken planning. Jouw aanbod Als chauffeur beschik je over een geldig rijbewijs C en kan al wat ervaring voorleggen! Je bent een echte nachtuil die er geen probleem mee heeft om wat meer uren per nacht te presteren. In ruil daarvoor krijg je een extra dag vrij! Je bent flexibel naar de planning toe en verplaatst jou met veel plezier doorheen het ganse land. Wat bieden wij? Na een aantal weken opleiding krijg je jouw eigen vrachtwagen waarmee je zelfstandig de baan op mag gaan! Hiervoor krijg je een marktcomforme verloning + extralegale voordelen, en je hoeft voor een voltijdse tewerkstelling maar 4 dagen per week te werken! Interesse? Laat ons dan snel iets weten door online te solliciteren of stuur alvast jouw cv naar ninove@tempo-team.be
Chauffeur B / Bezorger - student juli (m/v) Wilrijk
Unique Technicum, WILRIJK (ANTWERPEN)
Jouw taken:  bull;Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette.  bull;Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer.  bull;Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd.  bull;Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken.  bull;Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen.  Hoe je dat aanpakt bull;Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach.  bull;Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen.  bull;Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter.  bull;Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op.  Team bull;Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders. Searched Profile •Je bent flexibel inzetbaar tussen 6.00 en 23.00 uur. We werken in twee diensten: ochtend/middag en middag/avond.  Op zaterdag van 06u00 - 14u00.  bull;Je volgt minimaal secundair onderwijs (BSO - TSO - ASO).  bull;Je beschikt (minstens 6 maanden) over een geldig Belgisch B-rijbewijs.  bull;Je hebt technisch inzicht. Het aansluiten van witgoed heeft jouw interesse.  bull;Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken.  bull;Je hebt spierballen. Je tilt samen met je collega wasmachines van meer dan 100 kg. Moet je naar zolder? Dat is voor jou geen probleem.  bull;Je vindt het leuk om bij klanten op bezoek te gaan en je bent klantvriendelijk.  bull;Je beschikt over eigen vervoer, zodat je onze locatie ook vroeg in de ochtend kan bereiken.  bull;Je kunt een Attest van Goed Gedrag en Zeden voorleggen. We offer Een correct salaris. Fooi. Wanneer je klanten blij maakt, is jouw verdiende fooi helemaal voor jou! Ongekend goede werksfeer. Met legendarische feesten en de leukste teamactiviteiten. Reiskostenvergoeding. Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas. Een bijbaan bij 1 van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux. Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
Chauffeur B met wagen
MANPOWER, Antwerpen
Je gaat aan de slag als chauffeur B binnen de haven. Je bent verantwoordelijk voor een bepaalde regio. Hier vervoer je mensen van punt A naar punt B. Dit is telkens een vaste dag in het weekend en tijdens de zomervakantie de dagen dat je zelf aangeeft. De werkuren zijn in verschillende shiften van 6u-14u of 14u-22u.  Searched Profile - We zijn op zoek naar studenten 18+ met een geldig rijbewijs en al enige rij ervaring.  - Je beschikt over een wagen zodat je naar startpunt linkeroever kan rijden.  - Je hebt een groot verantwoordelijksgevoel. - Je bent stipt.  - Je spreekt goed Nederlands.  - Je bent nog enkele jaren schoolplichtig.  We offer De firma bied je veel vrijheid. Na een opleiding krijg je een vaste shift toegewezen en ben je daar verantwoordelijk voor de ritten. Je krijgt een mooi verloningspakket en de mogelijkheid om ervaring op te doen en de haven te leren kennen. 
Chauffeur photobooths
Burddy, Dilbeek
Wekelijks worden er vanuit onze opslagplaats in Drogenbos +- 20 photobooths bij onze klanten geleverd. De gebruikt onze applicatie voor de leveringen. De photobooths worden opgehaald en ingescanned en volgens het vooropgestelde traject bij de klant geleverd. Als chauffeur is de student het gezicht van ons bedrijf. Daarom is het belangrijk om keurig en beleefd voor te komen, alsook voldoende informatie te kennen over de photobooth en onze firma. Voor de ophaal van de photobooth wordt opnieuw de applicatie gebruikt en luistert de chauffeur naar de ervaring van de klant. Ook worden de photobooths nagekeken bij ontvangst.  Searched Profile Rijbewijs B Sterk genoeg om 35kg op te heffen en in te laden (steekwagen aanwezig) Verzorgd en beleefd Graag op de baan Klantgericht Zelfstandig We offer Studentenjob op de baan met veel vrijheid. Zelfstandig werken. 
Chauffeur photobooths
Burddy, Dilbeek
Wekelijks worden er vanuit onze opslagplaats in Drogenbos +- 20 photobooths bij onze klanten geleverd. De student krijgt een smartphone met lader ter beschikking en volgt de instructies van de leverapplicatie. De photobooths worden opgehaald en ingescanned en volgens het vooropgestelde traject bij de klant geleverd. Als chauffeur is de student het gezicht van ons bedrijf. Daarom is het belangrijk om keurig en beleefd voor te komen, alsook voldoende informatie te kennen over de photobooth en onze firma. Voor de ophaal van de photobooth wordt de applicatie gebruikt en luistert de chauffeur naar de ervaring van de klant. Ook wordt keurig nagekeken of de photobooth correct werd overhandigd.  Searched Profile Rijbewijs B Sterk genoeg om 35kg op te heffen en in te laden (steekwagen ook aanwezig) Verzorgd en beleefd Stresbestendig Graag op de baan Klantgericht Zelfstandig We offer Leuke studentenjob vooral op zondag en soms maandag volgens eigen beschikbaarheid. Zelfstandig werken en bijdragen tot het optimaliseren van de leveringen en het merk. 
chauffeur shuttle
Aeroportnavettes, Grimbergen
Nous recherchons un chauffeur dynamique , flexible pour transport de personnes aeroport/ hotel /event Bonne remuneration Horaires journée /nuit / week end / vancance H/F Minimum 22ans et 3 ans de permis de conduire (conditions obligatoires) Bon niveau de neerlandais et d'anglais est un atout     We offer contrat à l'année et possibilité vacance 
Chauffeur photobooths
Burddy, Dilbeek
De student volgt de applicatie op de smartphone om bij de verschillende klanten de photobooths op te halen. Hierbij wordt de klant vriendelijke begroet en wordt de photobooth nagekeken bij ontvangst.  De photobooths worden afgezet in de opslagplaats in Drogenbos.  Standaard begint de werkdag op zondag om 9u en eindigt deze om 17u.  Searched Profile Rijbewijs B gedurende minstens 2 jaar +21 jaar Sterk genoeg om de photobooths van 35 kg te verplaatsen Verzorgd voorkomen Zelfstandig Stresbestendig We offer Leuke studentenjob met grote zelfstandigheid Aantrekkelijk loon Hele dag op de baan met een uitgeruste camionette Toekomstmogelijkheden als vaste chauffeur en/of stand-by telefoonhulpdienst
Chauffeur CE
Tempo-Team, turnhout, Antwerpen
Bedrijfsprofiel Aldi is een sterk groeiende warenhuis groep in België en één van de grootste supermarktketens van Europa met 450 winkels wereldwijd.En net voor deze kanjer zoeken we chauffeurs CE! Jobomschrijving Schrijf mee aan het succesverhaal van Aldi!Aldi is een sterk groeiende warenhuis groep in België en één van de grootste supermarktketens van Europa met 450 winkels wereldwijd. En net voor deze kanjer zoeken we chauffeurs CE!Heb je zin om je tanden er in te zetten en aan de slag te gaan?Reageer dan snel!Als chauffeur start je dag tussen 4u - 5u in de ochtend en werk je ongeveer 36 à 37 uur per week.Het is belangrijk dat je zelf vervoer hebt tot het distributiecentrum te Turnhout. Vanuit hier vertrek je met je camion. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in -en uitladen van je camion met behulp van een elektrisch transpaletJe werkt ordelijk en neemt na je levering bij de winkels de paletten en het vuil opnieuw terug mee.Als chauffeur doe je gemiddeld 2 à 3 ritten per dag afhankelijk van de afstand. Je hebt een vast route maar indien een collega ziek valt ben je flexibel deze aan te passen.Als chauffeur voor Aldi werkt je af en toe ook op zaterdag. Dit weet je 4 weken op voorhand wanneer dit zal zijn. Gezien de periode van kerst en nieuwjaar de drukste is in het jaar kan er geen verlof genomen worden met de feestdagen.Je begeeft je vlot in het verkeer, zelfs het centrum van Antwerpen is geen obstakel voor jou!Heb je nog geen ervaring maar ben je wel in het bezit van de nodige documenten? Waag ook je kans!Wil jij graag werken bij Aldi? Solliciteer dan hier of stuur jouw cv naar kempenretail@tempo-team.be! Jouw aanbod - Je bent beschikbaar om te starten tussen 4 en 5 uur 's ochtends- Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en Code 95- Je bent in het bezit van eigen vervoer om je te verplaatsen naar het distributiecentrum in Turnhout- Je spreek en begrijpt Nederlands voor de communicatie met de winkels- Je bent flexibel om je werkrooster aan te passen indien nodig.- Je werkt ordelijk en gestructureerd Wat bieden wij? - Verloning afhankelijk van ervaring en is dus bespreekbaar- Maaltijdcheques (8 euro / gewerkte dag)- premie die besproken wordt tijdens de sollicitatie- Kans op een vast contract na een geslaagde interimperiodeWil jij graag werken bij Aldi? Solliciteer dan hier of stuur jouw cv naar kempenretail@tempo-team.be!
CHAUFFEUR C
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Manpower Industry is specialist in het rekruteren van bedienden en arbeiders voor technische en ondersteunende functies. We gaan telkens voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Dit is wat we doen. Welcome to a world of opportunity. Manpower Industry zoekt een CHAUFFEUR C voor een toonaangevende onderneming in de regio Antwerpen Job Description:Als chauffeur C zorg jij ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. In de ochtend heb je tijd om even bij te praten, want de wagens zijn al geladen en je kan dus meteen door naar de klant. Candidate Profile:Servicegericht en behulpzaam: jij bent het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast ook als chauffeur C de beste te worden, heb je:Een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s. De kennis leren we je nog wel bij 1 -3 jaar relevante rijervaring als chauffeurEen rijbewijs CDe ervaring om snel te kunnen schakelen indien nodigEen hands- on mentaliteit What Client Offers: Een salaris dat past bij jou en de functie20 verlofdagen per jaar + 12 ADV dagen en maaltijdchequesWoon-werk regeling richting AntwerpenDe klant investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijvenInteresse in deze vacature?Reageer dan snel hieronder!
chauffeur
Accent, Zedelgem, Flanders, be
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf. Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi�.FunctiebeschrijvingJetakenpakket bestaat uit: bestellingen leverenbij klanten opvolggegevens van een levering,ophaling actualiseren het traject uitstippelenvolgens de vereisten van levering, de documenten nakijken (uurroosters, bestelling,...) voertuigenverplaatsen en parkeren in de stelplaatsFunctie-eisenKlantgerichtzijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Contactvaardig zijn Sterk zijn in plannen ( ordenen)Zelfstandig kunnen werken In het bezit zijn van een rijbewijsCArbeidsvoorwaardenCorrectevergoeding met maaltijdcheques
Chauffeur
Accent, Roeselare, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als chauffeur met C rijbewijs in de regio van Roeselare ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Leveren van mobiele toiletten Legen en reinigen van de sanitaire voorzieningen Aanvullen toiletpapier Controle op de werf van de geleverde voorzieningenIs deze job niet helemaal wat je zoekt? Kan een andere functie als chauffeur jou wel charmeren? Neem dan zeker contact op met het Accent Food en Horeca kantoor in Torhout op 050 64 20 91 of via torhout.food@accentjobs.be.Jouw profiel De ideale chauffeur voor deze vacature regio Roeselare beschikt over een geldig C rijbewijs. Verder: Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands Ben je fysiek in goede conditie Schrikken overuren en vroeg beginnen je niet af Je werkt van maandag tem vrijdag Kan je de vrachtwagen veilig thuis parkeren aangezien je deze mee krijgt Schrikt werken met chemische producten en een hogedrukreiniger je niet af Na een opleidingsweek ga je alleen de baan op Je krijgt je route met leveradressen mee, maar kunt zelfstandig je dagindeling maken en aanpassen waar nodigIn ruil bieden wij een aantrekkelijke verloning en worden ook de overuren correct vergoed.Wij bieden jou Na de uitzend periode krijg je je vast contract. Eens je ingewerkt bent krijg je ook maaltijdcheques. De overuren worden correct vergoed en per dag is er ook een ARAB vergoeding voorzien conform de schoonmaak sector. Bedrijfsinformatie Het hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Arendonk. Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar gemotiveerde chauffeurs BE.Dit bedrijf is actief in het verhuur van mobiele toiletten en staat in voor ontruimingsdiensten en ontstoppingen. Door hun jarenlange ervaring zorgen ze voor een professionele en kwaliteitsvolle service. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
Chauffeur
Accent, Oostkamp, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Als chauffeur met het C rijbewijs voor onze klant in Oostkamp ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Het laden en lossen van je vrachtwagen, op rekken en in bakken Uitvoeren van bakkerij producten naar de klanten (supermarkten, koude bakkerijen, ...) Het basis onderhoud van je vrachtwagen Je helpt mee met de voorbereidingen voor dat je aan je ronde begint, of na je ronde met het sorteren en onderhouden van het leeggoedSpreekt deze vacature je aan? Dan ben jij de distributie chauffeur met C rijbewijs die wij zoeken. Toch niet helemaal jouw ding? Maar je wilt wel werken in de voedingssector? Neem dan snel contact op met Accent Food & Horeca in Torhout voor een nieuwe job op maat. Je kunt ons bereiken op:050 61 20 91 torhout.food@accentjobs.beJouw profiel Onze ideale chauffeur beschikt over een geldig C rijbewijs inclusief code 95 en medische schifting. Natuurlijk heb je ook een bestuurderskaart. Verder: Ben je in fysiek goede conditie Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands of zeer goed in het Engels Wil je 's nachts en in het weekend werkenstarten rond 3u Kan je je vlot verplaatsen naar Oostkamp/Ruddervoorde Ben je flexibel ingesteld om te helpen met de collega's waar nodig Kan je zelfstandig werken. Na de opleiding ga je namelijk alleen op baanBovendien kan je een beperkt aantal overuren doen per week.Wij bieden jou De vacature van chauffeur C in Oostkamp is een toffe job optie vast. Je nieuwe werkgever zorgt ervoor dat je jaarlijks gratis minstens 1 opleiding code 95 kunt volgen. Er is gratis parking aan de firma. Bovenop een mooi competitief loon krijg je nachtvergoeding en zijn er beperkt overuren mogelijk.Om de teamsfeer te versterken wordt er ook af en toe iets georganiseerd voor het personeel. Zo is er een Nieuwjaars receptie, een Sinterklaas feestje...Bedrijfsinformatie Deze grote maar tegelijk familiale bakkerij staat gekend voor hun ruim assortiment, lekkere patisserie en klantgerichte aanpak. Om hun team uit te breiden zij zijn steeds op zoek naar geschikte mensen. Dit voor de functie van bakker/patissier, maar ook andere specialisten zoals verkoopmedewerkers, poetshulpen, chauffeurs met het C rijbewijs kunnen het team vervolledigen.Wilt u graag werken in een tof team met een mooie verloning en in correcte omstandigheden? Neem dan zeker contact op met Accent Food ServicesBurg 11 te Torhout050 64 20 91 Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.
chauffeur CE - (Inter)nationaal transport
Manpower BE, Turnhout, BE
Client Description:Manpower Turnhout is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO market in ruime regio Kempen. Wij bieden je uitzendwerk aan of vaste jobs voor onmiddellijke indiensttreding. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity!Manpower Turnhout zoekt:chauffeur CE internationaal transportJob Description:als chauffeur CE zal je verschillende soorten ladingen vervoeren, overheen West-Europa.Candidate Profile:Je hebt ervaring als chauffeur CE en beschikt over een geldig rijbewijs en code 95.Je bent vertrouwd met het europees wegennetwerk en kent de wetgeving omtrent rij-en rusttijden alsook de wetgeving omtrent de nodige boorddocumenten.je bent flexibel ingesteld naar werktijden en veiligheid staat boven alles.What Client Offers:we bieden je een leuke job als chauffeur CE waar je voor een gekende firma continu op de weg zal zijn.Interesse? bel Manpower Turnhout op 014 40 72 90, stuur je cv door naar office.turnhout@manpower.be of reageer via deze vacature
Chauffeur C
, Drogenbos
Jouw taken Als Chauffeur C ben je op de baan om 06u in de morgend. Jezorgt voor de ophalen van het vuilnis, pmd, papier en karton.Naast je hoofdtaak, zijn er nog een aantal werkzaamheden die verricht moeten worden.Zo vorm je een hecht team met de laders en haal je zelf ook de vuilnis mee op, tevens ben je het aanspreekpunt voor de bewoners indien ze vragen hebben.Je profiel Naast een goede fysieke conditie, heb je een goede kennis van het Nederlands.Je kan vroeg starten (05u45), je hebt dus ook vroeg gedaan.Je bent flexibel, polyvalent en je houdt van werken in de buitenlucht.Als laatste heb je uiteraard je rijbewijs C en een blanco BGGZ (bewijs goed gedrag en zeden).Wat bieden wij jou? Een loon op basis van je ervaring als chauffeur, aangevuld met maaltijdcheques van 8 € per dag. Je start als interim max 65 dagen.Je kan dit ook doen als tijdelijke job.Indien je vast indienst gaat, een gratis groepsverzekering en hospitalisatieverzekeringBovenop je 20 wettelijke vakantie heb je nog 20 dagen extra verlof = 40 dagen
Chauffeur CE
, Aarschot
Jouw taken Voor een bedrijf in Aarschot zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur met verantwoordelijkheidszin.Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen, het ophalen van het wasgoed in de wasserij en de belevering van verschillende ziekenhuizen en woonzorgcentra in de regio Leuven.Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling.Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af.Je volgt een strikt schema.Je profiel Je hebt reeds ervaring als chauffeur CE.Je werkt zeer gestructureerd en planmatig.Je bent bereid om te werken van 4u15-15u30.Je hebt geen fysieke klachten en je houdt van klantencontacten.Wat bieden wij jou? Wij bieden een opdracht waarbij je inspringt waar de noden van het bedrijf liggen.Je start met een aantrekkelijk loon.Flexibele dagcontracten.
Chauffeur CE
Manpower BE, Antwerpen, BE
Client Description:Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Chauffeur CE? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Wij zoeken namelijk voor een groeiend bedrijf in regio Antwerpen een gedreven vrachtwagenchauffeur.Job Description:Als chauffeur CE zal je instaan voor de distributie van een bekende supermarktketen. Je ronde start elke dag in Waarloos, tussen 2u en 6u in de ochtend. Je levert de bestellingen met een glimlach aan onze klanten. Bij elke levering help je waar nodig met het uitladen van de vrachtwagen. Dit doe je met behulp van een elektrische transpallet of vorklift.Candidate Profile:Als chauffeur CE ben je stipt, precies en klantvriendelijk. Je bent een veilige chauffeur en je gedraagt je hoffelijk in het verkeer. Je kan zelfstandig werken en geniet van de vrijheid die de job je biedt, toch ben je een doorzetter om steeds je ronde tot een goed einde te kunnen brengen.Heb je een rijbewijs CE en ben je in orde met alle documenten en medische keuring? Wil je graag als vrachtwagenchauffeur in de distributie werken? Kan je werken met een heftruck en elektrisch transpallet? Ben je zeer flexibel naar werkuren toe en is op regelmatige basis in het weekend werken geen probleem? Ben je een talenknobbel die Nederlands, Frans en/of Engels spreekt? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!What Client Offers:Door nu te solliciteren krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een boeiend en financieel gezond bedrijf. Onze klant zal je een voltijdse functie aanbieden, met de kans op een vast contract. Naast een aantrekkelijk salaris kan je rekenen op tal van extra voordelen.Heb je interesse en denk je alles in huis te hebben om een goede chauffeur CE te zijn? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en solliciteer vandaag nog! 
Chauffeur C
, Aalst
Jouw taken Als Chauffeur C zal je worden ingeschakeld om onze klanten te beleveren regio Oost-Vlaanderen. Je profiel - Je beschikt over een Rijbewijs C en geldige code 95.- Je bent onmiddelijk beschikbaar en kan al een eerste ervaring als Chauffeur C voorleggen.- Je bent flexibel ingesteld en kan polyvalent ingezet worden.- Je kan je eigen camion laden en lossen. - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en je bent klantvriendelijk ingesteld. - Je hebt een eigen wagen om ter plaatse tot bij ons te geraken.Wat bieden wij jou? Marktconform salaris en snelle opstart mogelijk in een stabiel bedrijf dat in volle uitbreiding is.Interim met optie vast. 
Chauffeur C
, Sint-Truiden
Jouw taken We zijn op zoek naar een chauffeur C voor onze goede klant in de regio van Sint-Truiden. Je geeft voorrang aan veiligheid, bent gemotiveerd, en je bent stipt.Je doet leveringen bij klanten, waar je dus het bedrijf zal representeren. Je bent dan ook sociaal aangelegd en klantvriendelijk. Je zal tewerkgesteld worden bij een familiebedrijf.Je profiel Je hebt reeds enige ervaring als chauffeur C.Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart.Om de 14 dagen werk je op zaterdag.Wat bieden wij jou? Vast contract na het doorlopen van een geslaagde interimperiode.Loon volgens barema's.Job met afwisseling: zowel werk als chauffeur, maar je hebt ook klantencontacten.Tewerkstelling bij een familiebedrijf.
chauffeur B voor distributie op grootsteden
Accent, Rekkem, West-Vlaanderen, BE
Functieomschrijving Voor deze job als CHAUFFEUR B kijken we uit naar iemand die onderstaande verantwoordelijkheden op zich neemt: Je voert elke dag colli's uit naar het centrum van Parijs, Brussel, Nederland (Amsterdam, Rotterdam) of Duitsland.. Je laat de CMR documenten correct invullen en aftekenen door de klant. Je rijdt naar 1 tot 3 bestemmingen per dag. Je lost zelf de goederen ter plaatse. Je vertrekt elke dag tussen 2.00u à 3.00u 's morgens zodat je tijdig de winkels kan beleveren. Indien interesse om te rijden op Duitsland, ben je bereid om te vertrekken vanaf 01.30u, dan ben je wel rond 10.00u terug. Bij aankomst in het bedrijf te Rekkem zit je dagtaak erop.Jouw profiel Voor de job als CHAUFFEUR B kijken we uit naar een gemotiveerde kandidaat die voldoet aan deze kwalificiaties: Je hebt een goede kennis van het Frans, om je vlot uit te drukken bij de klanten in Parijs. Je beschikt uiteraard over een geldig rijbewijs B. Je hebt een eerste praktijkervaring als chauffeur B achter de rug. Als je reeds op grootsteden en drukke winkelstraten gereden hebt, dan heb je een streepje voor! Je komt graag verzorgd voor de dag en je bent klantvriendelijk ingesteld. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en gedraagt je als een voorbeeldig en hoffelijk chauffeur op de weg. Je bent een vroege vogel en werkt liever vroeg dan laat. Op zaterdag rijden van tijd tot tijd is voor jou geen probleem, ook rijden op Feestdagen schrikt je niet af. In gevallen van overmacht ben je een flexibele collega (opvang ziektes, verlof, ...). Dit werkt absoluut vice versa!Wij bieden jou - Een aangename job met werkzekerheid. Vrijheid in je job. Dynamische werkomgeving. Motiverend verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques. Degelijke bestelwagens, uitgerust met GPS en GSM.Bedrijfsinformatie Onze klant staat gekend als een solide, kleinere logistieke groep met een absolute focus op klantenservice, flexibiliteit en kwaliteit aan competitieve prijzen.Het onafhankelijk familiebedrijf verzorgt ondertussen wereldwijd een complete totaalservice voor logistieke noden van bedrijven. Erkenningsnummer: VG13/BUO Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.