We gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren, verkeer te analyseren en relevante advertenties weer te geven.
Details Aanvaarden
Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bezorger in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "Bezorger in "

240 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "Bezorger in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Bezorger in getoond.

Indeling van de "Bezorger" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep Bezorger in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Manager logistiek. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 2892 eur. Op de tweede plaats staat Buschauffeur met het loon van 280 eur en op de derde plaats staat Expediteur met het loon van 280 eur.

Aanbevolen vacatures

JOBSTUDENT CHAUFFEUR BEZORGING 8-24 UUR ANTWERPEN (BE) (M/V/X)
Coolblue, Antwerpen
Wil jij klanten ´cht blij maken door met een glimlach onze producten bij ze te bezorgen? Word bezorger en ga met onze blauwe camion of pakfiets op pad. Leuke collega's inbegrepen.REQUIRED PROFILE Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant ´cht koning.  Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs B. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Je geraakt op eigen krachten op ons depot te Wilrijk. (Terbekehofdreef 14, 2610 Wilrijk)WE OFFER Als Jobstudent koerier krijg je een uurloon van &uro; 10,21. Daar bovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van &uro; 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 24 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de &uro; 139 netto extra. Blijf je voor een lange periode bij ons? Dan krijg je na 6 maanden ook maaltijdcheques van &uro; 6 per gewerkte dag. Nog meer centen: een woon-werkverkeer vergoeding van je thuis naar het depot te Gent en fooi. Flexibele werktijden. Als jobstudent werk je elke zaterdag. Kan je ook op andere dagen werken, dan plannen we je in naargelang jouw beschikbaarheid. Goed te combineren met je studie en hobby’s dus. Je start als ´chte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot &uro; 500,- korting op je aankopen bij Coolblue.
JOBSTUDENT CHAUFFEUR BEZORGING 8-24 UUR GENT (BE) (M/V/X)
Coolblue, Gent
Wil jij klanten ´cht blij maken door met een glimlach onze producten bij ze te bezorgen? Word bezorger en ga met onze blauwe camion of pakfiets op pad. Leuke collega's inbegrepen.REQUIRED PROFILE Een flinke portie klantvriendelijkheid. Voor jou is klant ´cht koning.  Nederlands spreken en begrijpen. Onze klanten doen graag een babbeltje. Veilig rijden is voor jou kinderspel en je hebt minimaal 1 jaar een Europees schakel rijbewijs B. Je bent bereid om je uittreksel van je strafregister te laten zien. Je geraakt op eigen krachten op ons depot te Gent. (Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent) WE OFFER Als Jobstudent koerier krijg je een uurloon van &uro; 10,21. Daar bovenop krijg je een netto ARAB vergoeding van &uro; 1,45 per gepresteerd uur. Heel de maand 24 uur per week gewerkt? Dan krijg je dus rond de &uro; 139 netto extra. Blijf je voor een lange periode bij ons? Dan krijg je na 6 maanden ook maaltijdcheques van &uro; 6 per gewerkte dag. Nog meer centen: een woon-werkverkeer vergoeding van je thuis naar het depot te Gent en fooi. Flexibele werktijden. Als jobstudent werk je elke zaterdag. Kan je ook op andere dagen werken, dan plannen we je in naargelang jouw beschikbaarheid. Goed te combineren met je studie en hobby’s dus. Je start als ´chte Coolblue’er met een 6 maanden contract, inclusief urengarantie. Zo ben je altijd zeker van je geld. Tot &uro; 500,- korting op je aankopen bij Coolblue.
Jobstudent-Chauffeur/bezorger met rijbewijs B te Turnhout ( VAC464)
24/7 Chauffeursdiensten, Borgerhout
24/7 Chauffeursdiensten is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van chauffeurs.Wij zoeken de juiste chauffeur aan het juiste stuur.REQUIRED PROFILERijbewijs: B (minimum 1 jaar rijervaring)Flexibel inzetbaarKlantvriendelijkRegels en afspraken nakomenGemotiveerd, maar vooral goesting om te werkenWE OFFERRijbewijs: BFlexibel inzetbaarKlantvriendelijkGemotiveerd, maar vooral goesting om te werken.
chauffeur c / bezorger voeding met optie vast.
Randstad, Kruibeke, Oost-Vlaanderen, BE
jobdetails Je staat in voor distributie van voeding met een koelwagen met ook een diepvriesvak.Je doet 12 tot 15 stops en lost met rolcontainers. Je start op tussen 3u-6u in de ochtend. Alle uren voor 6u worden betaald met nachtpremie. Je gaat bij rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, grootkeukens, tankstations, ... Je staat in voor distributie van voeding met een koelwagen met ook een diepvriesvak.Je doet 12 tot 15 stops en lost met rolcontainers. Je start op tussen 3u-6u in de ochtend. Alle uren voor 6u worden betaald met nachtpremie. Je gaat bij rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, grootkeukens, tankstations, ... ervaring1-3 jaartakenPalletvervoerNationaal transportDistributieGoederenbehandelingjouw aanbodJe hebt een rijbewijs C met geldige vakbekwaamheid en digitach.Je kan vlot lezen en schrijven in het Nederlands voor de boorddocumenten. Je staat zelf in voor het laden en lossen van de vrachtwagenons aanbodNaast een mooi loon van ongeveer 14 euro per uur, krijg je ook maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag!
Meld je aan bij onze kandidatenpool en word bezorger in Antwerpen!
StudentJob BE NL, Antwerpen
Ben jij op zoek naar een nieuwe bijbaan en wil je graag als bezorger aan het werk? Meld je aan bij onze kandidatenpool en wees de concurrentie voor! Wat ga je doen? Een baan als bezorger is een leuke en flexibele manier om ervaring op te doen en tegelijkertijd wat extra geld te verdienen. Een baan als bezorger is perfect in te passen rond je studieprogramma en is een goede job om in je vrije tijd  te plannen.Er is genoeg variatie aan verschillende banen in de bezorging en er is altijd wel iets te vinden bij jou in de buurt! Zo ook in Antwerpen. Daarnaast zullen altijd bezorgopties zijn die aansluiten bij jouw interesses en tijdschema. Een baan als bezorger zal goed staan op je CV, zodra je begint te solliciteren naar banen na school of universiteit.Daarnaast is een baan als bezorger ook een goede eerste stap in de wereld van het werk. Deze baan zal je helpen inzicht te geven in, hoe het is om te werken in een team en om je eigen verantwoordelijkheden te hebben.Salarissen voor banen als bezorger variëren, afhankelijk van je leeftijd en de sector waarin je werkt. Wat wij bieden Flexibele urenGeld bijverdienen naast je studieWerkervaringEen gezellige werksfeerEen goede aanvulling voor je CV Wat wij vragen: Geen vooropleiding vereist Hardwerkend en gemotiveerdEen echte teamplayerGoede communicatieve vaardigheden Let op: dit is een poolvacature. Als je hierop solliciteert, word je onderdeel van onze pool van kandidaten. Dit betekent dat wij contact met je zullen opnemen als er een vacature voor een baan als bezorger beschikbaar komt op onze website. Als de vacature van bezorger geschikt voor je is, kun je direct op de site solliciteren. Door je nu in te schrijven, word je als eerste op de hoogte gehouden van deze vacatures. Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!