Positie invoeren

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "rangeerder in "

Ontvang statistische informatie per mail

Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep "rangeerder in "

6 400 € Gemiddeld maandsalaris

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: "rangeerder in "

Valuta: EUR USD Jaar: 2021
Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep rangeerder in getoond.

Indeling van de "rangeerder" vacatures in de regionen

Valuta: EUR
Volgens het diagraam zijn er in het grootste aantal vakatures van de beroep rangeerder in geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in

Valuta: EUR
Onder de gelijkaardige beroepen in met het meest hoge loon is Magazijn-assistent. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 24375 eur. Op de tweede plaats staat Expediteur met het loon van 21667 eur en op de derde plaats staat Magazijnmedewerker met het loon van 6400 eur.

Aanbevolen vacatures

Voorlader en rangeerder met C
Logistiek24, Zwijndrecht, Flanders, be
Voorlader en rangeerder met C-rijbewijs gezocht! Wat ga je doen?Met een groot team ben jij medeverantwoordelijk voor het veilig transporteren van vloeibare levensmiddelen door heel Europa. Je werkt in 3-ploegendiensten, ochtend, middag en avond. Daarnaast heb je wisselende diensten tussen week en weekend. Als jij oog hebt voor kwaliteit en je wilt toewerken naar een vaste aanstelling met mogelijkheid tot interne opleidingen, dan is deze baan voor jou op maat gemaakt! Wat heb je nodig? De bereidheid om verspreid over de hele week, inclusief het weekend te werken Een (geldig) VCA T- rijbewijs is een pre Je kunt goed samenwerken met collega's Flexibiliteit Wie is Logistiek24?Logistiek24 is de specialist in het bemiddelen van vakmensen voor de transport en logistiek. Door te bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten, maar nog meer tussen mensen onderling. Het werk in de logistiek vraagt veel van je. Het vraagt daadkracht, energie, doorzettingsvermogen en karakter. Maar het vraagt eigenlijk nooit... wat jij zelf wilt. Bij Logistiek24 vragen we dat wel. Want wij willen ontdekken wie jij bent. We willen weten waar je blij van wordt, wat je het liefste doet en vooral hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Met het grootste aanbod aan banen bij solide opdrachtgevers in de transportsector doen wij elke dag waar we goed in zijn, jou aan een nieuwe baan helpen! Want een baan die perfect bij je past, daar worden wij blij van! Dus wat we ook allemaal van je vragen, we zullen altijd beginnen met.. ‘Wat zou jij willen?’ Wat bieden wij jou? Een mooie uitdaging met de mogelijkheid op een vaste aanstelling Een salaris conform cao beroepsgoederenvervoer Bijscholing en cursussen indien nodig/gewenst Geïnteresseerd?Heb jij je rijbewijs C en heb je interesse? Voor je sollicitatie of vragen, neem contact op via de sollicitatie button of bel 010-2600180. LocatieZwijndrecht Publicatiedatum11.05.2021 Contactpersoon Jessica Stomphorst
Rangeerder in een uitdagende omgeving (m/v)
Konvert, Antwerp, Flanders, be
Your profile * Je bent in het bezit van een brevet rangeerbestuurder* Je voldoet aan de medisch-psychologische eisen* Veiligheid is een absolute prioriteit en daarom kan je veiligheidsinstructies en procedures vlot gebruiken en toepassen* Ervaring in onze sector is een meerwaarde* Als je in het bezit bent van een Europees rijbewijs is dit een meerwaarde What do we offer? * Je komt terecht in een dynamische en mensgerichte omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en zelfontwikkeling* Aantrekkelijke loon- en arbeidsvoorwaarden* Tal van extralegale voordelen Jobrelated competences Basisonderhoud uitvoeren op de uitrusting en het materieel van het spoorwegnet (wissels, reservoirs, ventielen, ...) De veiligheids- en comfortvoorzieningen controleren en corrigeren (remmen, signalisatie, zender, airconditioning of verwarming, etikettering, ...) Een treinstel samenstellen en op het perron of het emplacement plaatsen Problemen in de interventiezone identificeren bij averij en vertragingOnregelmatigheden signaleren en noodmaatregelen toepassen Toezien op de bewegingen van de trein in een beperkte zone op basis van signalen (toelating voor vertrek, wissels, ...)
Rangeerder
Randstad, Hasselt, Flanders, be
FunctieomschrijvingHet logistieke centrum van Scania Logistics Netherlands is hét middelpunt in het wereldwijde onderdelenverkeer van Scania. De onderdelen voor de trucks komen bij het distributiecentrum in Hasselt aan. Als rangeerder zorg jij ervoor dat alle benodigde materialen voor deze trucks op tijd aangeleverd worden. De onderdelen komen per vrachtwagen aan. Jij verplaatst de trailer met een haventrekker naar de logistieke hal op het terrein. Je zet de trailer op de juiste plek en maakt hem klaar, zodat jouw collega's de vracht makkelijk kunnen lossen.wat bieden wij jouBruto uurloon van € 13,36 en 11% ploegentoeslagModerne en internationale werkgeverGoede werk-privé balans door een tweeploegendienstKilometervergoeding van € 0,19/kmWerken in de frisse buitenluchtUitdagende en gezellige werkplekwie ben jijVoor het werk als rangeerder is het belangrijk dat je:Flexibel inzetbaar bentEigen vervoer hebtIn tweeploegendienst kunt werkenIn het bezit bent van een rijbewijs T of je autorijbewijs voor 2015 hebt gehaaldGoed overweg kunt met een aanhangwagen of trailerwat ga je doenAls rangeerder vervoer je de vrachtwagentrailers van en naar hun standplaats met een haventrekker. Je zorgt ervoor dat de vracht gelost kan worden bij Scania. Zo zorg jij ervoor dat er altijd voldoende voorraad is, en draag je bij aan het totale productieproces. Als je houdt van bewegingsvrijheid, werken in de buitenlucht en het besturen van grote opladers dan is dit zeker iets voor jou!waar ga je werkenScania is een internationaal bedrijf dat trucks, bussen, motoren en services produceert en verkoopt in meer dan 100 landen. Scania Logistics Netherlands is de spil tussen diverse leveranciers wereldwijd en de assemblagefabrieken in Zwolle en Meppel. Wij zorgen op afroep dat de juiste onderdelen op het juiste tijdstip beschikbaar zijn. Zo kunnen zij de beste trucks maken.sollicitatieEnthousiast? Klik dan op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om samen te kijken of het werk bij je past! Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. SollicitatieprocedureJe maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!